רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
כל הזמן אני כשאני מתחבר לאינטרנט (ואין ליאיי פי קבוע) אני נתקף בוירוס halkern שהקספרסקי עוצר כל פעם מאי פי שונה פעם אחרונה מ 61.124.49.29 מה עושים
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ?EDIMAX Router 4port BR-6104K? אמור לעבוד גם אינטרנט בכבלים? אני שואל את זה מפני שבמפרט הטכינ מופיעה תמיכה ב xDSL ולא מוזכר אינטרנט בכבליםץ
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חיברתי 2 מחשבים בעזרת כבל רשת. יצרתי בכל אחד חיבור רשת וההגדרות היו כאלו ip 10.0.0.1 subnet 255 255 255 0 במחשב השני אותם הגדרות רק עם איפיי 10.0.0.2 הכל עבד תקין במשך חצי שנה. הצלחתי לעשות פינג בין המחשבים ולא הייתה כל בעיה. לאחרונה אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים. התחלתי לבדוק לעומק את הבעיה ומצאתי שבאחד המחשבים כתוב במאק של כרטיס הרשת הפכה להיות 00.00.00.00.00.... נראה לי שזאת הבעיה. האם הלך הכרטיס רשת? או שזה משהו שניתן לתיקון ע"י הגדרות? כאשר אני עושה ריסט למחשבים וישר מנסה לבצע פינג - אני מצליח לבצע את הפינג למשך 3 שניות ואז הפינג נפסק ואין תקשורת בין המחשבים. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי עזרה והמלצות על דגמים ,סוגים , חברות,וגם קצת הסברים על ההבדלים בהתייחס שהמחיר שאני מעוניין זה בין 200 ל 250 תנו שמות ,טווחים,דגמים והכול וגם אם יש למישהו משהו מיוחד שהוא יודע שיישתף בבקשה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש עליו 2 כניסות אחת מלבנית כשתוב עליה טלפון והשנייה ריבועית ועליה ADSL זה משנה אם אני יחבר את הטלפון לכניסה שכתוב ADSL וההפך?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה הפורטים של ICQ? איך אני יודע לימצוא פורטים ? העים יש אתר עם פורטים למישחקים ותוכנות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן,יש לי ראוטר בבית ואני לא מצליח להתחבר לשרתים איך אני פותח פורתים בראוטר ?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול נתב dsl-2760u בקומה למעלה שישמש בתור AP לפי המדריךhttp://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm) הAP מחובר קווית לHOTBOX שנמצא בקומה התחתונה. הכל עובד מצוין יותר טוב איפלו ממה שציפיתי חוץ מדבר אחד הרומינג בין הקומות קצת בעייתי כי עדיין מגיע אות חלש מHOTBOX מהקומה התחתונה אז לוקח מלא זמן עד שהאיפון מחליט להחליף רשת. יש פתרון לבעיה הזאת?? חשבתי לקרוא לשני הרשתות האלחוטיות באותו השם וסיסמא ושהוא יחשוב שזה רשת אחת אבל זה לא מתסדר לי תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אהלן. אתמול התקנתי לראשונה ראוטר של קומפקס ויש בעיה. רק המנורה של החשמל נדלקת כאשר המנורות של האינטרנט, החיבור האלחוטי והחיבור הפיזי לא נדלקים. וזה לא רק המנורות - במחשב שמחובר בעזרת כבל רשת זה מראה שהכבל רשת מנותק. המחשב הנייד בכלל לא מזהה רשת. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 20 פעם ובזמנים שונים (לא ברצפיות) זה מסתדר וגם אז זה ל 5 דקות. אני חייב שתעזרו לי, זה משגע אותי. הינה, בזמן שאני כותב לכם זה גם התנתק. מה אני יכול לעשות ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש הבדלים אם מחברים בתוך המחשב או ב-USB? כי יש לי רק חריץ PCI בודד שאולי אזדקק לו בשביל משהו אחר. חוץ מזה איזה מהשניים עדיף Edimax 7717 או D-Link DWA-140?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב הראשי יהיה 3\4 מהמהירות שיש בחיבור 1.5 ושהמחשב השני שמחובר אליו יקבל רקק חיבור לאיטנרנט ועוד 1\4 שנשאר ... הקיצור להגדיר לנווט תמהירות
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
ניסיתי להתקין ברשת ביתית קיימת ראוטר חדש (מארה"ב) מסוג Linksys WRT54GC. הגדרתי את כל ההגדרות ע"פ ההוראות והמלצת ספק האיטרנט. הראוטר עבד לפרקי זמן קצרים (דקות ואפילו שניות) והתנתק (לא קיבל פינג) עד התיחול הבא שלו חוזר חלילה. המליצו לי להחליף קושחה אך עם התקנתה הראוטר נתקע (נורית power בצבע צהוב במקום ירוק ואין יותר פינג). נכנסתי למספר אתרי דיונים (בארץ ובחול) וגיליתי טונה של בעיות עם Linksys, בעיקר בעיות ניתוקים ולמרביתן לא ראיתי סיום טוב. לפני שאני זורק את הקופסה ואומר "לינקסיס לעולם לא", האם למשהו רעיון מה ניתן לעשות? להלן פרטים טכניים: אני משתמש במודם אלקטל שחור ישן בעל 5 נוריות דרך ADSL של בזק. ספק אינטרנט הוא "אינטרנט זהב". סוג החיבור הוא PPTP, כתובת הראוטר היא 192.16…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. עשיתי פירמוט למחשב ולאחר שהתקנתי מחדש מאז אני לא מצליח להיתחבר לאימיול בצורה נורמלית. מקבל תמיד הודעה שהפורטים שלי חסומים ולכן מתחבר לשרתים עם מזהה נמוך (צבע צהוב) לצורך העניין ביטלתי את הפיירוול של XP והסרתי את האנטי וירוס ועדיין לא עוזר ניסיתי עם כמה גרסאות של אימיול ובכולם הפורטים חסומים. כמובן שניסיתי להגדיר פורטים שונים ובכולם קיבלתי אותה תוצאה. אני מחובר דרך 012 בתשתית ADSL ובלי ראוטר. מערכת הפעלה XP SP2 גירסת אימיול TLH 0.49 B עם אותה מערכת ועם אותו אימיול לא היתה לי שום בעיה לפני הפירמוט וזה ממש משגע אותי למה זה קורה אני ממש אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי מה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר אני מעלה קובץ לדוגמא בביטכומט או לאתרים, אז מהירות הגלישה שלי כך כך נמוכה למרות שאני לא מוריד אלה רק מעלה. למה מהירות העלאה משפיעה על מהירות ההורדה?, כלומר למה הגלישה איטית בזמן העלאת קובץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום שלום כמו בכותרת השאלה שלי היא כזו : אני משתמש במודם כבלים באינטרנט מהיר - אני צריך להגדיר את הFIREWALL על הכרטיס רשת שמתחבר למודם או על המודם עצמו ??? בנוסף יש לי רשת ביתית - ככה שיש לי עוד מחשב שגולש באינטרנט דרך המחשב הראשון ... (לא יודע אם זה חשוב - אז רשמתי) תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב עומד לקנות מחשב חדש ומתכנן לעשות את הדבר הבא: לי יש 750KB כבלים של אינטרנט זהב..... ואני מתכנן להפוף את זה ל-1.5MB בכבלים וכול זה ברשת (לא אלחוטי) עם ROUTER..... מה שרציתי לדעת זה מה דעתכם על רשת עם כבלים...זה חרא? זה טוב? אולי עדיף ADSL....? בתודה דן.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
או קיי בעיה מוזרה ... שמתי לב שתמיד שאני מעלה זה לא עובר את ה12 קיי ואני מנוי של 1.5\128 משמע העלאה היא 16 קיי מה שעשיתי זה בדיקות העלאה באתר של הספק+הוט בשניהם 12 קיי ! .... ניסיתי בלי הראוטר הפעם ... חיברתי ישירות את המודם למחשב ואמרתי לו שייקח אי פי אוטומטי גם ..ו הופ - 16 קיי !!! גם מהאתר של הוט וגם מאתרי הספקים (ניסיתי כמה פעמים) משמע משהו בראוטר מאט את מהירות השליחה IPLOAD ל 12 קיי במקום 16 !! מה עושים ? האם עצם החייגן בעצם מאט ? הראוטר עצמו ? שניהם בייחד ??? כי את החייגן התקנתי בהגדרות של הראוטר כדי שלא אצתרך תוכנה צד שלישית על מנת לגיין ...אתם יודעים ...012 DIALER ..."חייגן בזק בן לאומי" וכו ... ככה כאשר ההגדרות של יוזר וססמא בראוטר עצמו המחשב עולה מחובר .…
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני יודע.. זאת סדרה של שאלות כבר.. זה כנראה האחרונה!! איך אני יכול לפתוח פורטים בנתב החדש שלי? אני מקבל low ID קבוע במיול.. אני ממש חייב להפטר מזה!! תודה לכל מי שיודע איך לעזור
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מסיבת רשת עם חברים ויש לנו בית אבל אין בו חיבור לאינטרנט זה אפשרי לחבר מחשבים עם כבל רשת למודם ולחשמל? ובנוסף גם לחבר מחשבים אלחוטי? (יש לי מודם משולב ראוטר עם 4 כניסות רשת ועוד אלחוטי)
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט במחשב הראשון ובמחשב השני הוא כותב לי הודעה מס' 797 שהוא לא מצליח להתחבר. אני לא יודע למה אם יש איזה מדריך שאני יכול לדעת איך לחבר את זה או איזה עצה ממכם אז תודה תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=30&products_id=857 השגתי אותו בחינם לפני מה שאני רואה זה דבר יקר. לי יש אינטרנט מהיר כך שאין לי צורך בו, מה אני יכול לעשות איתו? דרך אגב למה הוא כזה יקר??
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
ניתן לקנות אותו כאן: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NP18A-1G-108g&cart=11874576722860281〈=heb במה הוא שונה והאם הוא שווה את התוספת של כ-100 ש"ח מהדגם הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=NP28G&cart=11874576722860281〈=heb האם יש חנות יותר זולה לנתב הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-