רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת מקומית עם 5 מחשבים, אני רוצה לדעת אם שייך להגדיר שתיקיות מסויימות משותפות, ע"פ בחירתי יוכלו לצפות בהם רק 2 מחשבים מתוך ה-5? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
למרות שאני עדיין מחובר דרך הראוטר לאינטרנט והDEFAULT GW שלי זה 192.168.1.1 אין לי גישה להגדרות הראוטר 192.168.1.1 לא מביא אותי לשום מקום לפעמים עובד לפעמים לא אני מחובר לרשת באלחוטי
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת , חיבור PCI, עם אנטנה וכבל שאפשר להאריך/כבל ארוך (חובה) תקציב.. נמוך.. ראיתי שיש Edimax EW7128G ב80 וכל השאר ב170+ השאלה אם יש הבדל.. תודה
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף קבצים משני מחשבים בבית ואני לא מצליח בויסטה למצוא שיתוף קבצים בין מחשבים מה שהוא עושה לי זה שיתוף קבצים בין משתמשים על אותו מחשב יש לציין שפניתי לעזרה של וינדוס ראו תמונות וכניראה מישהוא שיכור רשם את העזרה... יש לציין יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP ויש בינהם שיתוף והכל מהיר ועובד כמו שצריך רק את הויסטה אני לא מצליח לשתף גם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
ngn מתי זה היה זמין ביהוד? כבר חודשים שאני ממתין משהוא יודע מתי זה יגיע ?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום הציעו לי באייבורי נתב של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1061&maincat_no=131 נראה לי שזה הדגם הזה הוא עולה 350 שקל והם אמרו לי שהוא היחידי שלא מחלק את המהירות של האינטרנט בין המחשבים? האם זה נכון? האם כדאי לקנות אותו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס רשת אל-חוטי שרכשתי מבזק בחיבור usb מדגם Wistron-Rotal . הראוטר שיש ברשותי הוא eci352 , מחוברים לראוטר שני מחשבים אחד באופן קווי ואחד באופן אל-חוטי . במחשב שבו החיבור אל-חוטי המהירות של כרטיס הרשת לא יציבה כלל ולרוב נמצאת במהירות של 1MBPS-32MBPS ולא יותר . יש רעיונות לפתרון הבעיה שיהיה יציב על 54 כמו שהדבר אמור להיות ?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לפתיחת אתר על המחשב שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית שתהיה מורכבת מנתב , 2 desktops ועוד 1-2 laptops ראיתי את ראוטר הבא 3com 3CRWER100-75IL בסביבות 240 ש"ח ואני אצטרך עוד 2 כרטיסי רשת לdesktops זו רשת במהירות 54 האם כדאי לשדרג לראוטר 3com 3CRWER200-75IL שתומך במהירות 108 ועולה כ 400 ש"ח? (וגם אצטרך לקנות כרטיסי רשת מהירים יותר) השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט ואולי משחקים.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לצוות, אני עובד כבר שנתיים עם ברק ובגדול די מרוצה לאחרונה התחלתי לסחור בחו"ל וזה מצריך חיבור למספר שרתים בחו"ל לצורך תוכנות מסחר וחדר מסחר. יש לי כל הזמן ניתוקים מהחדר מסחר. כאשר אני שואל את החברה בחו"ל הם אומרים לי שזה הספק שלך בארץ ובברק אין תשובה חד משמעית. האם אתם יכולים להמליץ על ספק שיכול להתאים את התשתיות שלו לשרתים בחו"ל? האם זו בעיה טכנית שאתם יכולים לכתוב לי מספר בדיקות שאני אעשה במחשב שלי? אשמח לתשובה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש בעיה עם הראוטר של אדימקס... יש שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... שני שולחניים ואחד נייד ב-"שן כחולה" ... שולחני אחד ראשי שלי שבו מחובר המודם של הכבלים והראוטר פועל והמחשב השולחני השני של אחותי הקטנה לא פועל. מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק שזה באמת עשה שינוי ? לאיפה להיכנס כדי באמת לראות את ההבדל ? אני צריך את זה די מהר כי אני לא מדליק את המחשב בשבת... ואז יש לי רק את היום ומחר לבדוק. אז תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נוסף אך ורק בשביל צפיה בטלויזיה ושיטוף מדפסת עם מודם... בנוסף כל הרשת הביתית שלי מחוברת לאינטרנט בעזרת ראוטר של D-LINK DI 524... שדיי עושה לי בעיות בזמן האחרון! חשבתי שאם אני יחבר את המודם ישירות למחשב וישתף את האניטרנט לשאהר המחשבים דרך הראוטר כך שיעבוד בDynamic IP Address היה עדיף? כדיי או לא?? אנה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לראוטר שיהיה קל לקינפוג (אין לי בעיה להתקין חומרה לא סטנדרטית כל עוד היא בוודאות תומכת בו), יתמוך ב L2TP בצורה מלאה ויאפשר חיבור של 12mb יציב. חיפשתי בפורום וקצת הלכתי לאיבוד בין המון המלצות (TP-Link TL-WR1043ND, LinkSys WRT54GL, D-Link DIR615). אין דרישות מיוחדות למרחק, המחשב קרוב למדי לראוטר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
דפי אינטרנט רבים לא עולים כאשר המודם מחובר לראוטר ואילו כאשר המודם מחובר למחשב הכל עובד כרגיל. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים: [br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 17:36:12 זה דחוף
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן אז אחרי שקראתי פה הרבה בפורום, עדיין לא ממש הבנתי את עניין הרשת האלחוטית. יש ברשותי שני מחשבים (נמצאים ב-2 קצוות הבית, כמה וכמה קירות בדרך) המחשב הראשון, בחדרי הקט, חזק יותר ואליו מחובר כיום המודם (ADSL, מודם שחור..) המחשב השני, נמצא בסלון, בתול מאינטרנט לבנתיים. מכיוון שזאת בעיה פיזית ולוגיסטית ליצור רשת חוטית ביניהם, כיצד יוצרים רשת אלחוטית? הבנתי שצריך לקנות קודם כל כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים (איזה מומלץ?) מה הלאה? מה עוד חוץ מזה צריך לקנות? נתב? מה זה בכלל נתב..? בנוסף, האם המחשב בסלון ("השני") יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב בחדר ("הראשון") יהיה סגור? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום האנגית שלי לא מספיק טובה לכן אני לא יכול להעזר בלינקים שמציע האתר. אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ערוצי זהב ו 012 ובמהירות 250K. החיבור למחשב נעשה המהמודם של ערצי זהב לכרטיס הרשת שמובנה בלוח האם [G7VAXP ] מע ההפעלה היא WINXP PRO יש לי 3 שאלות 1 בלוח האם G7VAXP ישנם 2 הגדרות א. ONBOARD H/W LAN ב.ONBOARD H/W 1394 מה הם הגדרות אלה ולמה משמשות ?כרגע הם במצב זמין [ENABLE] 2. טיפים ליעול וניצול נכון של האינטרנט. 3 . האם ניתן להאיץ המערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
רבותיי, יש לי שני מחשבים עם WINXP. שניהם מחוברים ברשת ואחד מחובר לכבלים לקוי זהב. בזה שמחובר לאינטרנט האינטרנט טס ובשני האינטרנט זוחל אם בכלל או פועל. מה לעשות? כשאני עושה NETWORK SETUP WIZARD והXP עושה לי BRIDGE, האינטרנט מפסיק לפעול בכלל במחשב שמחובר אליו. מה לעשות?! :'(
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו אחרים גם אני מחפש ראוטר שישמש אותנו לבית אחרי שהקודם שבק חיים אז מה אנחנו צריכים: תקן N, עדיף כזה שיוכל לתמוך בהעברת נתונים מהירה למקרה שנרצה לעשות סטרימינג, והחלק החשוב שניתן יהיה לגלוש גם בקומה העליונה - הראוטר יישב בקומה התחתונה ועדיף כזה שניתן יהיה לגלוש בכל רחבי הבית.. בד"כ ממליצים על TPLINK או EDIMAX... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אז ככה, לפני איזה חודש שדרגתי ל 1.5MBPS. בזמן האחרון אני מרגיש שהאינטרנט הרבה פעמים פתאום מזדחל. היום בבוקר הוא בקושי זז, ועכשיו כבר התעצבנתי והתחלתי לבדוק פינגים. נדהמתי לגלות: לגוגל, 837MS ממוצע, בד"כ באיזור ה 30. ל HWZONE, יש 816MS ממוצע, בד"כ באיזור ה20. ל ZAP בכלל היה לי TIMEOUT. וזה אחרי שסגרתי את האימיול. רק איסיקיו פועל ברקע. לעוד מישהו יש כזאת איטיות? או שהבעיה אצלי?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
משום מה, אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים ל-RS (כמובן, לא יותר גדולים מ-100MB). ניסיתי להעלות איזה קובץ של 4MB. הכל הלך כרגיל. העלתי 10 קבצים של 1.14 כל אחד. הכל הלך כרגיל. ברגע שבאתי להעלות 60MB או 23MB התחילה הבעיה. באמצע הוא פשוט מפסיק ומגיע לעמוד אחר, עם שגיא של האקספלורר (לא ניתן להציג את האתר). למישהו יש רעיון למה ? קרה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לרגל המעבר לדירה שכורה (190 מ"ר, קומה אחת) עלה הצורך בהקמת רשת אלחוטית. כרגע, אצלנו בדירה, ישנם 3 מחשבים: המחשב של אישתי המחובר ישרות למודם ADSL, מחשב HTPC המחובר למודם כבלים *בחיבור ישיר ללא חייגן* וגם משמש כראוטר, והמחשב שלי המחובר למחשב HTPC דרך כבל. מחשב HTPC משמש להורדות (BitTorrent, EMule) ופועל 24 שעות ושאר המחשבים מופעלים לפי הצורך. לפי מה שקראתי בפורום נראה לי כי אחד מהנתבים הבאים יתאים לנו כאשר נתחבר למודם הכבלים בלבד: BR6204WG Edimax או BR6504N Edimax האם הבחירה בנתבים אלה נכונה? באיזה מהם לבחור? השיקולים שלי הם: 1. נראה לי שאני צריך MIMO כדי שאוכל להעביר מהר קבצים בין כל המחשבים. 2. אני צריך שהנתב יתמוך במודם כבלים בחיבור ישיר ללא חייגן. 3. בגלל שטח הבית אני צ…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום. התקנתי רשת ICS שבה המחשב המארח הוא XP ובשני WIN 98. המחשב השני משמש בין השאר לגיבוי מידע מאוד חשוב שמשתנה מדי יום במחשב עם ה-XP. שתי שאלות לי: 1. אני מעוניין בגיבוי מתוזמן של קבצים שונים במחשב. האם יש אפשרות עם תוכנה כלשהי (או שיש כזו בווינדוס ) ליצור משימה קבועה מראש שתעביר את הקבצים שייקבעו אל מחשב הגיבוי? 2. האם אמצעי ההגנה המקובלים , קרי פיירוול, ואנטי וירוס מספיקים להגנה על מידע כל כך חשוב לי ? לפי מה שהבנתי רשת חשופה יותר לצרות מאשר מחשב ביתי בודד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-