רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו הייתי מחבר את המחשב הנוסף שלי לרשת ע"י כרטיס רשת נוסף,הכל היה טוב ויפה..עכשיו יש לי מחשב חדש אז אני צריך לחבר שני מחשבים..מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? הבנתי שאני צריך ראוטר? איזה ראוטר מומלץ?אני מעדיף משהו עם פיירוואל ולא יקר..תודה
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... כולם מכירים את הבעיה המציקה הזאת של אתרים שמשתלטים על הדף בית, ובכן הפעם לא הצלחתי לפתור את הבעיה, לא hijackthis ולא cwshredder לא עזרו הפעם... הרצתי גם adawere se החדש לא עבד... בעיה נוספת היא שאחרי כמה זמן דפי אינטרנט לא נפתחים במחשב, לפעמים בכלל לא, לפעמים רק חלון אחד יכול להיות פעיל... מדובר במחשב שבו יש רשת כאשר מחשב אחד מחובר לאינטרנט ועוד אחד מחובר אליו...
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מודם אלקטל 510 ויחד עם התמיכה של בזק התקנו אותו. הבעיה היא שלא ניתן להתחבר כלל (ווינדוס 98 פנטיום 2) נראה מוזר לי שלא התבקשתי בעצם להתקין את המודם, אלא רק את החייגן, אבל לדבריהם אין כלל צורך בדיסק התקנה של המודם ודי בהתקנת חייגן WOW . אמרו שזו בעיה ברכיבי התקשורת, הסרתי את "תקשורת" בלוח הבקרה/הוספה והסרה, אבל בהתקנה היה איזשהו ERRORלמרות זאת, נכון לעכשיו הכל נראה מותקן. ניסינו שוב אבל עדיין לא ניתן להתחבר. לבסוף יעץ לי התומך לפרמט לפרמט את המחשב. האם אוכל לקבל עצה ממכם ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אם זה הפורום השגוי, בבקשה תעבירו. --- רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים שרתי איחסון טובים ובחינם שאפשר להעלות עליהם פורומים. אני די חדש בעניין אז תהיתי אם תוכלו לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה להפסירק את הFIREWALL כי זה עושה לי בעיות במשחקים תעזרו בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי. אתמול קניתי לוח אם Asus P4S533 עם כרטיס רשת מובנה של SiS. יש לי אינטרנט בכבלים מערוצי זהב ו012. התקנתי Windows XP, התקנתי דרייברים לכרטיס מהדיסק, חיברתי כבלים, האורות מהבהבים גם בלוח וגם במודם - הכל מחובר, עובד פיקס! יאללה, להתחבר! חיברתי דרך USB הפעם, ופועל. למה דרך הכרטיס רשת לא פועל ? תודה :'(
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
הורדתי קובץ מאינטרנו אבל גיליתי שאני לא לא צריך אותו איך אני מעלה אותו חזרה?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו פה מכיר נתב + רכזת (4 פורטים) + מודם adsl טוב? שאפשר להגדיר לו איזה פורטים לאינטרנט לפתוח, ושעובד מהר. יש לי אחד כזה של Dynamode והוא ממש ממש זבל.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
סוף סוף! כל היום, מהבוקר אני מתעסק עם הרשת המעצבנת הזאת ומה אני מגלה, הבעיה היא בכרטיס רשת המובנה כביכול של הלוח (Albatron K8X800 pro 2) לצערי, הכרטיס אמור להיות לא רע בכלל (Gigabit), מצאתי איזה כרטיס רשת לחיבור מהיר ישן, התקנתי ויש הכל הסתדר ההגדרות היו מצויינות! תודה על "העזרה"
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
המחשב חדש והתקנתי עליו FireFox.... גם באקספלורר וגם בפפירפוקס חלק מהאתרים לא עולים. למשל הפורומים של גיימר, אופציית הודעות בחלק מהאתרים וכד' יש לי NORTON INTERNET SECURITY אם זה חשוב...
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר מסוג Linksys WTR54G ועוד 2-3 כרטיסי רשת אלחוטיים מסוג G כמובן התקנתי והצלחתי להתחבר לראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט ... יש לציין שאני שאני מתחבר דרך PPPoE דרך מודם Alcatel PRO שמוגדר כ PPPoE ב Bridge וקודם היה לי גם ראוטר רגיל והתחברתי בדיוק אותו הדבר רק שעכשיו הוא לא מתחבר... מוזר ! אף פעם לא התקנתי רשת אלחוטית זה חדש לי מה אני עושה לא נכון כאן ? האם אני צריך להחזיר את המודם שלי למצב הישן ? אם כן למה באלחוטי זה לא עובד וברגיל זה כן עובד ?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מודם של בזק שהוא גם ראוטר אלחוטי חיברתי אותו ויש לי גישה לאטנרט הכל סבבה גם לאח שלי במחשב בחדר שלו יש חיבור אלחוטי והוא גולש אבל שאני מנסה למצוא אותו ברשת כדי להעביר דברים ממחשב למחשב אני לא מוצא אותו למישהו יש מושג למה? בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני צריך עזרה :1)אני רוצה לעבוד בחברות תמיכה של אינטרנט מהיר איזה ידע עליי לדעת על מנת להתקבל לעבודה הזאת ? 2) אני רוצה לדעת אם יש מדריכים בעברית בנושא רשתות ברשת ואם לא אם יש ספרות מומלצת ?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הרשת עבדה מצויין גם עם התוכנות מסרים מידיים וגם האתרים, אתמול הדבר היחיד שעשיתי זה לשים סיסמא לADMINISTRATOR בשני המחשבים, וביטול היוזר GEUST. מה יכולה להיות הסיבה לזה שב IE הוא גולש והכל עובד טוב אך במסרים המידיים זה לא מתחבר !?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היום במהלך משחק אינטרנט אני מגלה שיש לי ping גבוה במיוחד... קופץ בין 200 ל 1500.... לאחר בירור מדוע זה קורה, ושלילת גורמים אחרים, הגעתי למסקנה שזה ה Genius Switch 10/100 שלי. מסתבר שהוא נדפק, ולא יכול להעביר את ה packts מספיק מהר בין הפורט של המודם לעוד שני מחשבים בו זמנית. (כשרק מחשב אחד משחק, זה עובד) אז יש לי כמה שאלות: - הסוויץ' הוא בן שנה עוד חודש ואני לא יכול לקבל עליו אחריות כי קניתי אותו בפלונטר... מישהו יודע מי היבואן והאם הוא יחליף לי אותו? - בהנחה שאני קונה סוויץ' חדש, Cnet או Edimax הם בסדר?(עולים 150 שקל ל 8 פורטים) - אולי בהזדמנות זו כבר כדאי לקנות Linksys EtherFast®Cable/DSL Firewall Router with 4-Port Switch/VPN EndPoint לינק כאן . האם הראוטר הזה תו…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לדוד שלי יש חיבור לרשת בעזרת הכבלים. כרגע המודם מחובר דרך הUSB ואני רוצה לחברו דרך כרטיס הרשת (ע"פ המלצת טכני ההתקנה) על-פי אינטרנט זהב אין צורך בשום פרמטרים (IP ו DNS וכו') וצריך להשאיר הכול על זיהוי אוטומטי. הבעיה שבצורה זו אין זיהוי של המודם ברשת. כל הדריברים מותקנים ולא נראה לכאורה שקיימת בעיית התקנה. החיבור דרך ה USB עובד כראוי. השאלה היא האם בכל זאת צריך להכניס אי אילו פרמטרים או לבדוק משהו שלא חשבתי עליו. מדובר בכרטיס רשת "אונבורד" ובכלל, אולי אין משמעות להתקנת הרשת ואין הבדל משמעותי במהירות הגלישה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://uk.news.yahoo.com/030814/152/e678b.html הערבים אוהבים לשתף
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שאני מתקין תדרייבר של המודם ) USB ADSL של WOW ( אז זה אומר לי שלא עבר תבדיקת לוגו של ווינדוס אז אני עשיתי המשך למרות זאת ובהתחלה לא היו בעיות עד שעכשיו כל איזה שעה - שעתיים המחשב נתקע ועובר למסך כחול כזה כמו מצב דוס ורשום שם ( הדברים החשובים ) : בעייה נתגלתה וווינדוס מכבה את עצמו על מנת שלא יגרם נזק למחשב שלך והבעייה היא : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ורשום למטה בסוף בבעיות טכניות USBPORT.SYS ואחרי שאני מחכבה תמחשב זה אומר שמערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
עשיתי רשת בין 2 מחשבים בעזרת כבל מוצלב. בשני המחשבים יש win98se . שני המחשבים מתקשרים היטב אחד עם השני. מחשב אחד מחובר לאינטרנט בעזרת מודם כבלים usb (מוטורולה 4200) וכולל חייגן. התקנתי ics . הכל ניראה תקין , אבל משום מה המחשב הלקוח לא יכול לגלוש. מכיון שהתקנתי כבר הרבה שיתופים כאלה בהרבה מחשבים והכל היה בסדר, ניראה לי שפשוט ה- ics לא עובד עם כבלים +חייגן. אם מישהו מכם מצליח לגלוש עם תצורה דומה לשלי ,אולי יוכל לעזור לי. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לא מצליח לשתף אינטרנט בין XP ו98. הרשת עצמה עובדת, ניתן להגיע אל הקבצים של שני המחשבים אבל אין שיתוף אינטרנט. הXP מחובר לאינטרנט בכבלים עם מודם רשת אצל נטוויז'ן ואני רוצה שה98 יתחבר דרכו. זה כבר עבד בסידור הזה פעם, אבל עכשיו לא. החיבור בXP כמובן משותף, זאת אומרת יש יד קטנה כזאת מתחתיו, ב98 פשוט אין וויזרד כמו בXP ואני חושב שהבעיה היא ב98. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, קראתי בכמה מקומות שאם כבר קונים מחשב נייד עם תמיכה ב WI-FI עדיף לקנות את ה G אבל השאלה שלי היא כזו, ה G מגיע ל 54 KBPS ו B ל 11. גם 11 מגה ביט לשניה הם פי כמה וכמה יותר ממה שהטכנולוגיה היום מספקת לנו וגם תספק בשנים הקרובות (11 מגה ביט = 1.4 מגה בייט שזה פי 20 מהמהירות הממוצעת היום באינטרנט בארץ) לכן למה בעצם חשוב לי לשקול לקנות WI-FI שתומך בתקן G?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להקים רשת ביתית. ברשותי נתב מסוג: Edimax BR6104K חיברתי את המחשב לנתב בכבל ישר. בנתב הנורות של החיבור דולקות, ואותו דבר גם בכרטיס הרשת במחשב שמחובר אליו. אני מנסה לגשת אל הנתב דרך האקספלורר אך הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לעשות pconfig /all אבל לא מופיע לי שם gateway מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב הראשי יהיה 3\4 מהמהירות שיש בחיבור 1.5 ושהמחשב השני שמחובר אליו יקבל רקק חיבור לאיטנרנט ועוד 1\4 שנשאר ... הקיצור להגדיר לנווט תמהירות
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לפני שבזק שידרגו לי ל NGN , ערך ה SNR Margin במודם היה על 21dB. אחרי שידרוג ל NGN (עדיין נשארתי על 5 מגה) הערך היה 30dB אתמול התקשרו אלי מבזק ואמרו שבגלל שהשלימו את השידרוג לכל חיפה אני מקבל 10 מגה בלי התחייבות נוספת, הם שידרגו והSNR עכשיו עומד על 11dB! אני לא רואה בעיות ברשת, אבל לפי המדריך באתר של Cheif הערך צריך להיות מעל 16dB האם יש סיבה להתקשר לבזק?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-