רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
איזה ספק אינטנרט מהיר מומלץ ? (מדובר בחבילת 750K, ממש לא מעוניין ביותר, ADSL, חובה אפשרות ללא חייגן (זה מוציא את נטויזן מהרשימה ?), אין לי צורך ממשי בתמיכה טכנית. הגדולות : 012 013 בזק בינלאומי נטויזן אינטרנט זהב הקטנות יחסית: אקטקום אינטרל אקוואנט 1. קראתי את הכתבה ב NRG, אבל אשמח לשמוע דעתכם, מי מומלץ ? 2. מישהו מהנ"ל מציע איזה פינוי נחמד ? (לא מכונית ספורט, אבל משהו שווה ? :-)) תודה !
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף קבצים משני מחשבים בבית ואני לא מצליח בויסטה למצוא שיתוף קבצים בין מחשבים מה שהוא עושה לי זה שיתוף קבצים בין משתמשים על אותו מחשב יש לציין שפניתי לעזרה של וינדוס ראו תמונות וכניראה מישהוא שיכור רשם את העזרה... יש לציין יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP ויש בינהם שיתוף והכל מהיר ועובד כמו שצריך רק את הויסטה אני לא מצליח לשתף גם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום כולם התחדשתי במחשב והחלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית אז ככה, כרגע אני עם GATEWAY של 2WIRE שהוא גם מודם וגם נתב למי שלא יודע, והוא מחבר למחשב שלי בכבל רשת ולמחשב השני בכבל טלפון HSDPA משו כזה... אז עכשיו מצטרף עוד מחשב וכאן מתחילות הבעיות, למחשב א הראוטר מחובר, אבל לראוטר אין חיבור USB אלא רק רשת אז חשבתי לחבר את ה2WIRE למחשב הזה בUSB ואת ה2WIRE לחבר לראוטר (שאר המחשבים חיבור אלחוטי אין בעיה) השאלה היא האם אני יוכל לשתף קבצים ומדפסות? עמית
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לפני שבזק שידרגו לי ל NGN , ערך ה SNR Margin במודם היה על 21dB. אחרי שידרוג ל NGN (עדיין נשארתי על 5 מגה) הערך היה 30dB אתמול התקשרו אלי מבזק ואמרו שבגלל שהשלימו את השידרוג לכל חיפה אני מקבל 10 מגה בלי התחייבות נוספת, הם שידרגו והSNR עכשיו עומד על 11dB! אני לא רואה בעיות ברשת, אבל לפי המדריך באתר של Cheif הערך צריך להיות מעל 16dB האם יש סיבה להתקשר לבזק?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי מחשב עם XP64 שמחובר ל012 התקנתי EMULE והוא נותן לי LOW ID אני ניסיתי דרך הFIREWALL (של XP) להגדיר לבד, אבל זה לא עזר. יש הצעות מה לעשות? איך להדריך אותי בצורה טובה יותר?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
במסגרת CES 2013 נפגשתי עם דר' עלי סדרי - המכהן כיו"ר וכנשיא קונסורציום ה-WiGig ושוחחתי איתו על מהות התקן, השימושים שלו ומפת הדרכים העתידית שלו. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3180
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח יש לי שאלה היום הפכתי את המודם אלקטל הום שלי לפרו לפי המדריך WWW.AVI.ORG.IL עכשיו יש לי כמה שאלות לאחר השדרוג אם אני לא טועה אמרו המודם לתפקד כרוטר ולהיות פיירואול נכון? אז איך לאחר השדרוג יכלתי להכנס למירק ולגלוש באתרים בלי שזה חסם ? ועוד שאלה איך אני יודע אם השדרוג הצליח? עשיתי הכול לפי המדריך והכול עבד ככה אבל אני אני יודע אם הוא הצליח? ושאלה אחרונה אני בקרוב הולך לפרמט תמחשב לאחר הפרמוט אני יצטרך רק להגדיר את הTCP IP כמו שהוא עכשיו שהוא מקבל איפי אוטמטמי והשרתים DNS של הספק שלי? רק את זה אני יצטרך להגדיר או ששוב לעושת את כול התילך מחדש?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית מחשב PC שלי בו אני מבצע את כל ההורדות (אימיול,ביטורנט ועוד...), ועוד שני לפטופים שמשתמשים בהם לצורכי גלישה ומסנג'ר בלבד , עד עכשיו השתמשתי בחיבור ICS עם כבלי רשת, אך אין שום התניידות כך עם הלפטופים, ולכן אני רוצה לרכוש ראוטר אלחוטי, אני יש לי כ500 שח בשביל הראוטר ואני לא כל כך מבין בתחום, איזה ראוטר מומלץ לקנות (שיהיה יציב ולא יעשה בעיות), בנוסף שמעתי שיש הרבה בעיו עם ראוטרים אלחוטיים כשמדובר בצרכי הורדה של אימיול וכדומה, אם אני יהיה מחובר לוקאלית עם המחשב השולחני האם הבעיות האלו עדיין יכולו עלי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם אפשר לצאת מהתחייבות ללא תשלום קנס בטענה שבסופ"ש הפינג במשחקים הוא פי 4 ? וגם הגלישה באינטרנט זוחלת. הספק הוא בזק בינלאומי.. כל יום שבת אין לי אינטרנט.. עד שהגעתי לכתוב את ההודעה הזאת יצאה לי הנשמה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לפתוח איזשהו אתר קטן. האתר נועד לקהל הישראלי וצריך לאפשר העלאה של תמונות (ולא צריך לאפשר הורדה) ולכן כדאי שקצב ההעלאה מהארץ יהיה כמה שיותר מהיר (לעשות upload לשני מגה יכול להיות די מתיש...) שאלתי, למי שיש מושג, האם יש טעם לפתוח את האתר בשרתים בארץ? זה משנה משהו? אני די בטוח שבחו"ל משמעותית יותר זול אבל חשוב לי שחווית השימוש באתר תהיה חיובית. תודה רבה ויום טוב!
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי חברים, היה לי מודם ראוטר kasda kw5212, עבד על הפנים. הגדרתי אותו כ-bridge וקניתי נתב C2 AC900, עבד פצצה כמה שנים. היום המודם מושבת. נסיתי לחפש מודם בלבד אבל נראה שלא מוכרים רק מודם אלא מודם וראוטר משולב. האם לקנות מודם משולב "פשוט" שמתאים ל100MB כלומר VDSL ולהגדיר אותו כBRIDGE? אודה לעזרתכם, ליאב.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי חיברתי היום את הראוטר לשקע בזק ולחשמל הראוטר בהתחלה הסתנכרן ואחרי שהגדרתי אותו הוא הפעיל את עצמו מחדש ולא ניסה אפילו להסתנכרן הdsl נשאר כבוי למישהו יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני פונה איליכם כי אני מאמין שזה בין הפורומים המקצועיים יותר למחשבים שאני מכיר ואם מישהו יוכל לעזור לי זה אתם, כי אני כבר התייאשתי. לפני זמן מה התקנתי את היוטורנט והכל הלך חלק, הורדות מהירות, פורטים פתוחים והחיים יפים. יום בהיר אחד, ללא שום סיבה, ואני מתכוון לשום סיבה, לא התקנות, לא אנטי וירוס חדש, לא עידכונים, הפורטים לפתע נסגרו. אני פשוט לא מצליח להביא את היוטורנט למצב של חיבורים נכנסים, לא עוזר ביטול אנטי וירוס, ביטול פיירוול, הוספת חריגות או התקנה מחדש. אז בקיצור, היוטורנט מראה לי את ההודעה הבאה: no incoming connections, it could indicate a problem with your network configurations. אני משתמש בויסטה עם מודם סולולארי של סלקום. בתודה מראש על כל עזרה שתוצע.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם כל אחד מאיתנו שמחובר עכשיו לאינטרנט מחובר לרשת LAN שמכילה עוד מחוברים אחרים מהאזור? האם יש סכנה שמחובר אחד ישתמש בסניפר בתוך ה LAN? תודה
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני עושה בדיקת פורטים באימיול ובUTORRENT והם נכשלים, עשיתי פתיחה בנתב שלי ASUS 604G ע"פ האתר PORTFORWARD ובדקתי שבחומת אש שלי שתי התוכנות מוגדרות. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה- לפני כמה ימים עוד היה לי XP וזה עבד בלי הפתיחת פורטים בנתב עם FIREWALL רגיל. אני אמור לכבות את הנתב או משהו? או להדליק את המחשב כדי שההגדרות יכנסו לתוקף?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הי החלטתי לחבר את הרשת הביתית בכבלי רשת. הראוטר הוא מסוג הוטבוקס ואני מעונין לחבר אליו 2 ראוטרים מסוג Tp link 841ND שישמשו כנקודות גישה.אילו כבלים בין ההוטבוקס ל tp link מוצלב או ישר תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יוכל להתחבר לכרטיסי רשת רגילים כדי לשתף אינטרנט, מדפסת וקבצים בין 2 מחשבים שנמצאים במרחק 10 מ' ומחוברים בכבל רשת חשוב לי שהוא יתמוך בהרבה חיבורים במקביל לתוכנות שיתוף וכן שיהיה איכותי כלומר שיתמוך במהירות גבוהה (כרגע יש לי 2.5M/150K) בלי ניתוקים וכו'
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
לום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי מסוג rotal שרכשתי מבזק. אם אני לא משתף קבצים דרך האימיול אין לי שום בעית ניתוקים, אולם אם אני משתף החיבור לאינטרנט מתנתק ואני נאלץ להתחבר מחדש. מישהו מכיר את הבעיה ופיתרון?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן. אני נמצא ב 012 על תשתית של הוט עם מהירות 5.0MB והעלאה 512KB. פעם בשלושה חודשים בערך 012 מתחילים לזייף אצלי במשחקי רשת: -1. לוקח לי חצי שעה להתחבר לשרת. -2. באמצע המשחק פתאום הפינג קופץ לו לשמים. -3. לאגים שאפילו אלוהים לא חלם עליהם. -4. האינטרנט אומר לעצמו מתי שבא לו: "היום אני לא אתחבר לשרתים כי לא בא לי". מה הקטע של 012.. אני לא מבין.. אני רוצה לעבור לחבילת גיימרים 5MB הורדה, 512KB העלאה. שאלה: החבילה הזאת היא עבודה אחת גדולה בעניים? שאלה 2: במידה ואתחבר לחבילה, יהיה שיפור? שאלה 3 שלא קשורה: אם אני עובר לבזק ועושה רשת בייתית לשתי מחשבים שרוצים 5MB מהירות. אני צריך 10 מגה בטוטל בחבילה. אבל הבעיה שאני ואח שלי לא נוכל להתחבר לאותו שרת באותו הזמן כי יש לנו את אותו הפי…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה צצה במוחי ואשמח לתגובות - נניח רשת מחשבים גדולה (של כמה מאות מחשבים לפחות) אשר משתמשי קצה בה חסומים בפני שיתוף קבצים מכל סוג. בהרבה תוכנות של ביט טוררנט יש אפשרות לקודד את החבילות הנשלחות כך שהמסננים של הרשת לא יעלו עליהם וכן יהיה אפשר לשתף קבצים (אפשר גם לדרוש שכל האנשים שמשתפים איתך יהיו בעלי תשדורת מקודדת לכן נניח שכך הדבר). בהנחה שזה עובד יופי, מה הסיכויים שמנהלי הרשת יעלו על זה? כמה קל בהינתן כל מיני תוכנות מוניטורינג שיש כיום בשוק לזהות שמדובר בשיתוף קבצים? האפ אפשר יהיה להוכיח שמדובר בשיתוף או רק לקבל רמזים שזה הכן נעשה? אישית לדעתי זה לא אמור להיות קשה שכן חיבור למספר רב של IP-ים במקביל ושליחה וקבלה מהם די מרמזת שדובר בשיתוף קבצים גם אם מעשית אינך …
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הי , אני זקוקה לעזרתכם בפיתרון התעלומה בביתי יש ראוטר מסוג N של בזק ובזק בינלאומי כספק לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסוג DELL I7 , המחשב בניגוד ליתר המחשבים בבית לא מצליח לגלוש על הרשת הביתית בחיבור אלחוטי לעומת זאת כשהתחברתי במקומות אחרים לרשת ביתית אחרת יכולתי לגלוש ללא כל הפרעה פניתי לספק וביצעתי איפוס של הנתב - עדיין לא היתה יכולת גלישה למחשב הזה לשכנה שלי (חברה) יש את אותה הבעיה עם אותו מחשב אותו נתב והספק אצלה הוא נטוויז'ן לעומת זאת בבית אחר שכן הצלחתי להתחבר אליו ולגלוש יש גם את אותו הנתב אובדת עצות האם החלפת הראוטר תעזור ? איך נוצר מצב שרק מחשב אחד ורק בכתובת אחת לא מצליח להתחבר , מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבחון מה אפשרות הטובה ביותר לפרוס חיבור אינטרנט בדירה חדשה (תשתית של כבלים): בסלון ובחדר עבודה שבו נדרשים האינטרנט - ישנם תעלות של הטלפון: תעלה אחת בסלון, היכן שהטלויזיה (עם נקודת תקשורת ראשית כולל טלפון). ותעלה שניה בחדר עבודה, במיקום של המחשב. שתי התעלות מגיעות לקופסא תקשורת ראשית בסמוך ללוח חשמל. למיטב הבנתי יש את האפשרויות הבאות: 1. לשים את הנתב היכן שהטלויזיה - ומשם להעביר כבל רשת לקופסא הראשית, בקופסה הראשית לשים SWITCH , לאותו SWITCH נחבר לכבל רשת שיעבור דרך התעלה של חדר העבודה למחשב. 2. לשים את הנתב בקופסת תקשורת ראשית ומשם כל כבל יגיע לחלל של הסלון ולחדר עבודה (לא בטוח שיש נקודת חשמל בקופסת תקשורת לכן אני לא ב…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
מה כדאי? במה הדבר כרוך מבחינת עלויות, הכנות, תשתית, מגבר? האם יש חשש של קרינה מהראוטר (והאם רק ליד מיקומו או בכל החדרים בדירה)? אשמח להסברים מכל מי שמבין וכמו כן לתשובה מפורטת בענין הקרינה תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אז ככה, לפני איזה חודש שדרגתי ל 1.5MBPS. בזמן האחרון אני מרגיש שהאינטרנט הרבה פעמים פתאום מזדחל. היום בבוקר הוא בקושי זז, ועכשיו כבר התעצבנתי והתחלתי לבדוק פינגים. נדהמתי לגלות: לגוגל, 837MS ממוצע, בד"כ באיזור ה 30. ל HWZONE, יש 816MS ממוצע, בד"כ באיזור ה20. ל ZAP בכלל היה לי TIMEOUT. וזה אחרי שסגרתי את האימיול. רק איסיקיו פועל ברקע. לעוד מישהו יש כזאת איטיות? או שהבעיה אצלי?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום נרשמתי במסגרת חברה שאני עובד בה, לאתר לשליחת מיילים פירסומיים, ללקוחות שלי. החברה דורשת מימני להכניס לדומיין שלי שני קבצי TXT כדי שהתעבורה תהיה טוב. אני רוצה לשאול איך אני מכניס את זה לדומיין. אודה מאוד על עזרה גרגורי
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-