רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
הראוטר היה זרוק אצלי בארון בערך שנה. כרגע אני זקוק לרשת אלחוטית כי קניתי קונסולה שמחברת דרך רשת אלחוטית. חיברתי את הראוטר ותמיד הוא מבקש שם וסיסמא: אני לא זוכר מה הייתה הסיסמה פעם. לא מצליח למצוא איך מאפסים את ההגדרות. ניסיתי אדמין בשם ובסיסמא ולא הלך לי. למישהו יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית, ואני לא מצליח לשחק נגד המחשב השני מהרשת - מה הבעיה? הבנתי שיש תוכנה כזו שמדמה איי פי - Hamachi התקנתי אותה באחד המחשבים - מנסה להתחבר ככה למשחק וגם לא הולך. מה עושים? קשור לפורטים בטי פי לינק? כמו כן, חומת האש של ווינדוס מאשרת את המשחק ב2 המחשבים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מודם adsl eci 270 עכשיו הגדרתי רשת ביתית ואני רוצה לעשות sharing לאינטרנט עכשיו כבר היה ברשותי מודם של arcatel ואיתו לא היתה לי שום בעיה, עשיתי את ההגדרות הפשוטות של חלוקת הגישה לחייגן והיה לי אינטרנט בשני המחשבים, אבל פה אני עם אותם ההגדרות אני לא מצליח רציתי לדעת אם יש הגדרות שונות שעלי להגדיר בwindows xp pro אם כן מהן? ואם עלי להפוך את המודם לrouter איך אני עושה זאת? בקיצור איך עושים internet sharing כרגע? תודה roos
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
זה החודש השלישי שלי עם קווי-זהב 012 ודווקא החודש הם התחילו ממש לאכזב! כבר המון זמן שאני לא מצליח לשחק כמו שצריך במשחקים אונליין, לפעמים הפינג גבוהה מדי והלאג לא מאפשר משחק נורמלי, ולפעמים השרתים פשוט לא נותנים לי להיכנס בטענה שיש לי פס לא רחב! נמאס לי מהם, ואני מתכוון לעבור ל-013 בתקווה שאיתם המצב ישתנה. רק הבעיה היא שהם לא מוכנים לתת לי מחיר נורמלי, הם מוכנים רק ל-95 ש"ח בחודש על חבילה של 1.5MB בכבלים. אני אומנם לא לקוח חדש, אבל גם ללקוחות לא חדשים נותנים מחיר יותר נמוך! אז רק התעניינתי, מי שמחוברים ל-013 ברק בחבילה שציינתי, כמה אתם משלמים בחודש?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הצצתי בזאפ וכמובן ראיתי ביקורות טובות ורעות על כל ראוטר מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו אמין שלא מתנתק ועם מהירות טובה-אני גולש דרך כבלים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
איזה מודם לאינטרנט מהיר עדיף, דרך כרטיס רשת או דרך ה-usb ? האם יש הבדלים במהירות כרטיס רשת לעומת usb ? אשמח אם תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
לפני שבזק שידרגו לי ל NGN , ערך ה SNR Margin במודם היה על 21dB. אחרי שידרוג ל NGN (עדיין נשארתי על 5 מגה) הערך היה 30dB אתמול התקשרו אלי מבזק ואמרו שבגלל שהשלימו את השידרוג לכל חיפה אני מקבל 10 מגה בלי התחייבות נוספת, הם שידרגו והSNR עכשיו עומד על 11dB! אני לא רואה בעיות ברשת, אבל לפי המדריך באתר של Cheif הערך צריך להיות מעל 16dB האם יש סיבה להתקשר לבזק?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי מחשב עם XP64 שמחובר ל012 התקנתי EMULE והוא נותן לי LOW ID אני ניסיתי דרך הFIREWALL (של XP) להגדיר לבד, אבל זה לא עזר. יש הצעות מה לעשות? איך להדריך אותי בצורה טובה יותר?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חיפשתי נואשות ולא מצאתי, וללא דרייבר אני יאלץ לחזור ל XP כי אין אינטרנט ולא בלי בכלל... יש סיכוי לנס?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הם האינטרנט האלחוטי של אורנג עובד ברכבת? אני נוסע כל יום 40 דקות לכל כיוון וחשבתי על הצטרפות לחבילה אבל לא יודע אם תיהיה ברכבת המהירה קליטה???
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, אנחנו מנסים להקים רשת פרטית ע"י חיבור של אחד מהמחשבים למודם הכבלים (terayon 715x( ישירות, וחיבור של השאר דרך מתג אתרנט. המחשב שמחובר דרך הUSB מחובר לאינטרנט, אבל המחשבים שמחוברים דרך האתרנט לא מסוגלים לקבל כתובת IP. (גם כשמחברים אחד מהמחשבים ישירות למודם, ללא המתג). בתמיכה של הכבלים אמרו שהבעיה עשויה להיות במחשב או בכרטיס הרשת, אבל נראה ששניהם תקינים... למישהו יש איזו הצעה?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שכדי להגביל אותו אני משתמש בNETLIMITER וזה עובד יופי. אבל יש לי גם PS3 שאין לי דרך להגביל אותו, לכן אני מעוניין להגביל את פס הרוחב שלו דרך הראוטר עצמו. איך עושים את זה? הראוטר שלי הוא EDIMAX BR-6204WG
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר תמיד למודם (כבלים) ולמחשב נייח. אבל רק במקרים מסוימים ארצה שהוא גם ישדר באלחוט. אני מנסה להימנע משימוש בשידור אלחוטי כשלא צריך אותו (רוב הזמן). האם ניתוק האנטנות מהראוטר בהכרח אומר שאין שידור ? האם יש ראוטר שניתן לשלוט על השידור במתג או בתוכנה (ללא צורך בניתוק אנטנות) ?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי רואטר של אדימקס אלחוטי והרבה תוכנות לא פועלות לי כי הפורטים סגורים אחים שלי אני מבקש לעזור..תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לפתוח איזשהו אתר קטן. האתר נועד לקהל הישראלי וצריך לאפשר העלאה של תמונות (ולא צריך לאפשר הורדה) ולכן כדאי שקצב ההעלאה מהארץ יהיה כמה שיותר מהיר (לעשות upload לשני מגה יכול להיות די מתיש...) שאלתי, למי שיש מושג, האם יש טעם לפתוח את האתר בשרתים בארץ? זה משנה משהו? אני די בטוח שבחו"ל משמעותית יותר זול אבל חשוב לי שחווית השימוש באתר תהיה חיובית. תודה רבה ויום טוב!
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך מגלים חורי אבטחה באתרים , תוכנות ואפילו בווינדוס עצמו ? איך אנשים מצליחים לגלות חור אבטחה בעזרת מה ? ושוב איך בכלל ?אתרים שמסבירים או הסברים יתקבלו בשמחה *אני מקווה שאתם מבינים שאני שואל בשביל הידע ולא בשביל מטרות "אחרות" וכו' ...
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND יש לי כמה שאלות אשמח לעזרה. 1. האם ניתן לחסום אתרים דרך הראוטר (כמו שניתן דרך הקובץ HOSTS של המחשב) ? 2. ראיתי שיש חיבור של USB מאחורה וחיברתי לשם DOK שנכנסתי להגדרות בראוטר ראיתי את הפירוט שלו מקום זמין וכו' אבל לא הצלחתי להיכנס וליראות את הקבצים ? האם זה אפשרי ? אני מעונין ליצור לי מקום לקבצים של הלימודים(כמו DROPBOX ) יש לי DYNDNS מוגדר על הראוטר. תודה רבה על העזרה אור
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית שתהיה מורכבת מנתב , 2 desktops ועוד 1-2 laptops ראיתי את ראוטר הבא 3com 3CRWER100-75IL בסביבות 240 ש"ח ואני אצטרך עוד 2 כרטיסי רשת לdesktops זו רשת במהירות 54 האם כדאי לשדרג לראוטר 3com 3CRWER200-75IL שתומך במהירות 108 ועולה כ 400 ש"ח? (וגם אצטרך לקנות כרטיסי רשת מהירים יותר) השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט ואולי משחקים.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית: שני מחשבים, הראשי מחובר ישירות לראוטר והשני מחובר לראוטר בחיבור אלחוטי מאובטח.יש לי תוכנת עריכת וידיאו במחשב הראשי ואני רוצה שניתן יהיה להפעיל אותה גם במחשב המשני. האם זה אפשרי ואם כן, אז איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge [הפורט בשרת שמה זה 7399]. יש לי אינטרנט נטויז'ן תשתית הוט 12 מגה. יש לי כל הזמן בעיות של התנתקויות ולאגים, כל פעם יש לי lost connection from server. יש לי בבית יותר ממחשב אחד ויש לי ראוטר קווי edimax. שמעתי שניתן למנוע את ההתנתקויות וכל זה ע"י אייפי קבוע וע"י פתיחת פורטים. מה דעתכם על כך? יעזור לי? מה עליי לעשות ואיך? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
הי החלטתי לחבר את הרשת הביתית בכבלי רשת. הראוטר הוא מסוג הוטבוקס ואני מעונין לחבר אליו 2 ראוטרים מסוג Tp link 841ND שישמשו כנקודות גישה.אילו כבלים בין ההוטבוקס ל tp link מוצלב או ישר תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שאלה בקשר לרשתותץ יש לי 2 רשתות בבית אחת מחוברת ישירות למחשב והשניה היא אל-חוטית אז השאלות שלי הן: 1) האם אפשר לשלב בין שני הרשתות? לדוגמה להוריד קובץ מהאינטרנט בשילוב של המהירויות של שני הרשתות? 2) האם אפשר באותה הדרך להפריד בין הרשתות? ךדוגמה : חיבור אחד ישמש למשחק אינטרנט והחיבור השני יוקצב להורדה? נ.ב שני הרשתות בעלות חיבור אינטרנט שונה נ.ב 2 אני משתמש בווינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אהלן. אני נמצא ב 012 על תשתית של הוט עם מהירות 5.0MB והעלאה 512KB. פעם בשלושה חודשים בערך 012 מתחילים לזייף אצלי במשחקי רשת: -1. לוקח לי חצי שעה להתחבר לשרת. -2. באמצע המשחק פתאום הפינג קופץ לו לשמים. -3. לאגים שאפילו אלוהים לא חלם עליהם. -4. האינטרנט אומר לעצמו מתי שבא לו: "היום אני לא אתחבר לשרתים כי לא בא לי". מה הקטע של 012.. אני לא מבין.. אני רוצה לעבור לחבילת גיימרים 5MB הורדה, 512KB העלאה. שאלה: החבילה הזאת היא עבודה אחת גדולה בעניים? שאלה 2: במידה ואתחבר לחבילה, יהיה שיפור? שאלה 3 שלא קשורה: אם אני עובר לבזק ועושה רשת בייתית לשתי מחשבים שרוצים 5MB מהירות. אני צריך 10 מגה בטוטל בחבילה. אבל הבעיה שאני ואח שלי לא נוכל להתחבר לאותו שרת באותו הזמן כי יש לנו את אותו הפי…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי את ההמלצות מניתנו בפורום בשבועות האחרונים, אך אני עדיין מתלבט בין מספר ראוטרים, בעיקר עכב אי הבנה של ההבדלים ביניהם. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש ואני רוצה לחבר בבית רשת אלחוטית, שתשמש את המחשב ואת המחשבים הניידים שלי ושל אשתי (שניהם תומכים ב- N). אני רוצה שלראוטר יהיה טווח יחסית גבוהה, מכיוון שהוא ימוקם בצד אחד של הבית וצריך להגיע עם סיגנל טוב גם לחדרים בצד השני של הבית (כ- 15 מטר, דרך 3 קירות). הדגמים שאני מתלבט ביניהם: DLINK DIR-615 Edimax BR6504n Edimax BR6524n TRENDnet TEW-631BRP (הרבה המלצות באתרים בחו"ל). מה שהכי חשבו לי זה פעילות מהירה, ללא ניתוקים, של אינטרנט באלחוטיים. הורדות קבצים וכדומה תתבצע רק מהמחשב הנייח, שיחובר בכבל לראוטר. אשמח גם ל…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה, התחילה לפני זמן יחסית רב, כאשר אני משחק במשחקים מרובי משתתפים, אפילו מייפל סטורי (שהוא משחק דו מימדי וללא הרבה אפקטים), יש לי בעיות של פינגים בשחקים, מגיע לכמעט 10,000 בד"כ, אך לעומת זאת כאשר אני לא במשחק הגלישה, הורדה ופינג לשרת של המשחק שלפני שניה עשה לי לאגים מטורפים יוצאים בסדר גמור, מקסימום 200 שזה נורמלי לשרת שנמצא בצד השני של העולם +-. אני לא יודע מה קורה, החלפתי מחשב לאחד חדש יותר כי חשבתי אולי הכרטיס רשת לא בסדר או שזה בגלל הטמפ' הגבוהה במארז, ואיתו גם החלפתי את המודם שלי למודם שעבד טוב 5 דקות לפני לשכנים שלי עם כל הכבלים שלו(מודם מאותו סוג ויצרן, אני חייב לציין, נראה בול אותו דבר)...אני מחובר דרך 012 מהירות חיבור של מגה וחצי... ולכל החכמי…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-