עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום בהמשך לתרד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=317061.msg2757289#msg2757289, הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318406.msg2767757#msg2767757 , והזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318728.msg2769813#msg2769813 הצרות ממשיכות והפעם אחרי ששידרגתי למודם רשת, שלא הצלחתי להגדיר את הרשת בעייתית כמו שצריך התייאשתי, החזרתי בחזרה את המודם, לקחתי שוב את הALE 130 של הUSB, עבד טוב ל24-30 שעות, גם הגיע עם דיסק חדש של הכי עדכני הדרייבר, ובום עוד הפעם נפל כרגיל הפעם זה פתאום נופל, שתי הלדים של המודם(LINK וDATA) נכבים לפתע, המחשב כזה די נתקע, ז''א אי אפשר לגשת לשתי המחשבים שלמטה ולהתנתק או משהו בסגנון, ואני חייב אבל חייב(!) להפעיל מחדש את…

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  2. שלום ראיתי פה פעם מדריך איך לקחת ראוטר אלחוטי ולגרום שהוא יקלוט מראוטר אחר וישלח למחשבים אחרים ועל ידי זה לגרום להארכת הטווח של הראוטר שמחובר לאינטרנט. אפשר לקבל לינק?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  3. נסיתי את 192.168.0.1 עבור הנתב, כתובת שכל הזמן עבדה לי ופתאום חדלה לעבוד בעיה דומה כשאני מנסה להתחבר לתכנת ניהול המודם בכתובת 192.168.100.1 גם לא עובד

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  4. שלום יש לי את הראוטר מהדגם הנ"ל : 3Com 3CRWE554G72T, הוא מקבל גישה לרשת האינטרנט מרשת LAN מקומית מסויימת כלומר לא דרך הכבלים או ADSL. (לצורך העניין אני מקבל גישה לרשת מISP מסויים לא משנה ממי כי זה לא חלק מהנושא) מחוברים אליו מס' מחשבים חלק בצורה חוטית וחלק בצורה אלחוטית. אני מצליח לשתף אינטרנט בין כולם ללא בעיה ובנוסף אני יצרתי רשת ושיתוף קבצים בינהם. המחשבים האלו יכולים להתחבר למחשבים הנימצאים מחוץ לראוטר אבל כל מחשב שנימצא בתוך הראוטר (גם בצורה קווית וגם בצורה אלחוטית) אין אליו גישה -כל גישה אליהם פשוט חסומה. חשוב לי ליצור גישה מבוקרת אל המחשבים הנימצאים בתוך הראוטר מכמה סיבות: 1. אני רוצה שמחשב אחד יהיה מחוץ לראוטר ואליו יגיע החיבור מהרשת המקומית כלומר הקשר לבחוץ ומחש…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  5. שלום לכולם ! ברשותי שני מחשבים המחוברים ברשת אלחוטית דרך ראוטר מדגם WRT54GL LINKSYS, אחד מהמחשבים כולל כרטיס טלויזיה. השאלה שלי היא האם אפשר בדרך כלשהיא לקלוט במחשב אחד את התמונה מכרטיס הטלויזיה במחשב השני ? אני יודע שיש דרך לשדר החוצה (אל העולם הגדול...) אבל תהיתי עם אפשר לשדר בעזרת הראוטר לרשת הפנימית... תודה לעונים. אלון.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by erezkoli,

התקנתי הראוטר בתוך ממ"ד המחשב השני בחדר אחר קולט אותות נמוכים/לא קולט בכלל מה נדרש לעשות?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by arik100,

יש לי אתר מסויים שברגע שאני מתחבר אליו הוא אומר שהכתובת IP שלי שמסופקת ע"י הספק שלי לא מורשת בשימוש באתר הזה איך אני יכול להיכנס לאתר ? מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יזהה את הIP שלי בתור הכתובות של הספק הבלתי מורשה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  8. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי מחשב עם XP64 שמחובר ל012 התקנתי EMULE והוא נותן לי LOW ID אני ניסיתי דרך הFIREWALL (של XP) להגדיר לבד, אבל זה לא עזר. יש הצעות מה לעשות? איך להדריך אותי בצורה טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by t d,

שלום! יש לי בבית מחשב PC שלי בו אני מבצע את כל ההורדות (אימיול,ביטורנט ועוד...), ועוד שני לפטופים שמשתמשים בהם לצורכי גלישה ומסנג'ר בלבד , עד עכשיו השתמשתי בחיבור ICS עם כבלי רשת, אך אין שום התניידות כך עם הלפטופים, ולכן אני רוצה לרכוש ראוטר אלחוטי, אני יש לי כ500 שח בשביל הראוטר ואני לא כל כך מבין בתחום, איזה ראוטר מומלץ לקנות (שיהיה יציב ולא יעשה בעיות), בנוסף שמעתי שיש הרבה בעיו עם ראוטרים אלחוטיים כשמדובר בצרכי הורדה של אימיול וכדומה, אם אני יהיה מחובר לוקאלית עם המחשב השולחני האם הבעיות האלו עדיין יכולו עלי? תודה!

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  10. יש לי שני מחשבי 98SE ומודם מוטורולה כבלים הייתי רוצה לחבר את שני המחשבים ולעשות שיתוף חיפשתי אבל לא מצאתי כל מדריך, העם יש דרך לשתף דרך USB עם 98 או שצריך עם רשת עם כן האם זה אותה פעולה כמו ICS האם למישהו יש מדריך בנושא אשמח לקבל תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by דני א,

אהלן, חשבתי לפתוח איזשהו אתר קטן. האתר נועד לקהל הישראלי וצריך לאפשר העלאה של תמונות (ולא צריך לאפשר הורדה) ולכן כדאי שקצב ההעלאה מהארץ יהיה כמה שיותר מהיר (לעשות upload לשני מגה יכול להיות די מתיש...) שאלתי, למי שיש מושג, האם יש טעם לפתוח את האתר בשרתים בארץ? זה משנה משהו? אני די בטוח שבחו"ל משמעותית יותר זול אבל חשוב לי שחווית השימוש באתר תהיה חיובית. תודה רבה ויום טוב!

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by Matrix-Hacker,

שלום רציתי לשאול איך מגלים חורי אבטחה באתרים , תוכנות ואפילו בווינדוס עצמו ? איך אנשים מצליחים לגלות חור אבטחה בעזרת מה ? ושוב איך בכלל ?אתרים שמסבירים או הסברים יתקבלו בשמחה *אני מקווה שאתם מבינים שאני שואל בשביל הידע ולא בשביל מטרות "אחרות" וכו' ...

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  13. אהלן חברה, שאני מקבל הודעות הGMAIL תמיד שואל אותי להציג תמונות תמיד או להציג תמונות אלה... איך אני עושה שכל איימיל שאני יקבל יציג ישר את התמונות בלי לשאול? תודה רבה

14. Started by or9400,

שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND יש לי כמה שאלות אשמח לעזרה. 1. האם ניתן לחסום אתרים דרך הראוטר (כמו שניתן דרך הקובץ HOSTS של המחשב) ? 2. ראיתי שיש חיבור של USB מאחורה וחיברתי לשם DOK שנכנסתי להגדרות בראוטר ראיתי את הפירוט שלו מקום זמין וכו' אבל לא הצלחתי להיכנס וליראות את הקבצים ? האם זה אפשרי ? אני מעונין ליצור לי מקום לקבצים של הלימודים(כמו DROPBOX ) יש לי DYNDNS מוגדר על הראוטר. תודה רבה על העזרה אור

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by Bashash,

יש אצלי איטיות מאסיבית ממש ברגעים אלו... השעה 17:40, אני מוריד קובץ שיש לו 2700 סידרים, הקובץ מאתר טורנטליץ' (בדרך כלל מוריד על פול פס...) ועכשיו זה הספיק להתחבר רק ל-32 סידרים. אני מוריד על 30-40 וזה אחרי שהטורנט היה פעיל במשך שעה! מישהו יודע על מה אני מדבר? או שאני היחיד עם הבעיה המטרידה הזאת? נ.ב - הפורטים פתוחים ואין שום תקלה אצלי. ניסיתי הכל!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  16. Started by gsharon,

ראיתי שישנה אפשרות להקים רשת על תשתית החשמל בבית. קראתי ידיעה אחת כאן ממאי על כך שהרשת עדיין מוגבלת במהירות שלה. באינטרנט מוכרים את: http://www.zap.co.il/search.asp?sog=C-NetworkCard&manufacturer=MSI אשמח לשמוע ביקורות של אנשים שהתנסו בהקמת רשת כזו, ומה העלות האמיתית? אם יש כזו ובכלל המלצות איך לעשות את הדבר פשוט יותר.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by Lioriii,

שלום רב ברצוני לקנות Switches לבית של 4 או 5 יציאות אבל איני יודע איזו חברה כדאי לי לקנות.... מבקש המלצות או סקרים שיוכלו לתת לי החלטה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by שמנואל,

שלום. קיבלתי מודם אלקטל 510 ויחד עם התמיכה של בזק התקנו אותו. הבעיה היא שלא ניתן להתחבר כלל (ווינדוס 98 פנטיום 2) נראה מוזר לי שלא התבקשתי בעצם להתקין את המודם, אלא רק את החייגן, אבל לדבריהם אין כלל צורך בדיסק התקנה של המודם ודי בהתקנת חייגן WOW . אמרו שזו בעיה ברכיבי התקשורת, הסרתי את "תקשורת" בלוח הבקרה/הוספה והסרה, אבל בהתקנה היה איזשהו ERRORלמרות זאת, נכון לעכשיו הכל נראה מותקן. ניסינו שוב אבל עדיין לא ניתן להתחבר. לבסוף יעץ לי התומך לפרמט לפרמט את המחשב. האם אוכל לקבל עצה ממכם ? תודה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  19. שלום הראשון: http://www1.linksys.com/international/product.asp?coid=6&ipid=764 השני: http://www.3com.com/prod/en_EU_EMEA/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWDR100A-72 ואם יש למישו המלצה יותר טובה עד 1K תתקבל בברכה ( כמובן עם הסבר למה ומה היתרונות) תודה לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  20. שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge [הפורט בשרת שמה זה 7399]. יש לי אינטרנט נטויז'ן תשתית הוט 12 מגה. יש לי כל הזמן בעיות של התנתקויות ולאגים, כל פעם יש לי lost connection from server. יש לי בבית יותר ממחשב אחד ויש לי ראוטר קווי edimax. שמעתי שניתן למנוע את ההתנתקויות וכל זה ע"י אייפי קבוע וע"י פתיחת פורטים. מה דעתכם על כך? יעזור לי? מה עליי לעשות ואיך? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  21. שלום אנשים יש לי שאלה בקשר לרשתותץ יש לי 2 רשתות בבית אחת מחוברת ישירות למחשב והשניה היא אל-חוטית אז השאלות שלי הן: 1) האם אפשר לשלב בין שני הרשתות? לדוגמה להוריד קובץ מהאינטרנט בשילוב של המהירויות של שני הרשתות? 2) האם אפשר באותה הדרך להפריד בין הרשתות? ךדוגמה : חיבור אחד ישמש למשחק אינטרנט והחיבור השני יוקצב להורדה? נ.ב שני הרשתות בעלות חיבור אינטרנט שונה נ.ב 2 אני משתמש בווינדוס 7

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  22. אני משתמש בתוכנת שיתוף קבצים שנקראת Emule והאיטיות שם הורגת אותי , המקסימום שהגעתי שם זה נראה לי 3 קיי בלחץ , ממוצע של 0.2 - 1 זה ממש מוזר , כי בתוכנות אחרות אני מגיע ל150 אפילו (תוכנות שיתוף קבצים כמובן) עכשיו כל פעם שאני מתחבר הוא רושם לי : Error : your port 4662 is not reachable . you have a lowid , look http://www.X.x.x please correct your problem bla bla bla בעיקרון אני מצליח להתחבר לסרבר , אבל זה ממש איטי... דרך אגב , ששמתי את המהירות שליחה על 10קיי שלחתי על 10 קיי והוא כתב לי שהמקסימום שאני יוכל להוריד יהיה 40 (10X4) ואז חשבתי אולי בגלל שאני שולח על 10 זה מאט לי את ההורדה , אז הורדתי את המקסימום ל 5 וההגבלה של ההורדה היתה 20. אז יצא מצב ששלחתי ב 5 קיי בדיוק וה…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Liran -,

אנשיםםם יש לי בעיה ??? אני עושה רשת בין שני מחשבים, בראשי יש ווינדוס XP ובלקוח ME שיניתי את ההגדרות במחשב הראשי ( השרת ) והלכתי ללקוח לשנות שם . במחשב הלקוח נכנסתי ללוח הבקרה > רשת > ולמאפיינים של TCP\IP ... ואין לי שם שום דבר שצריך לשנות, לא IP ולא שום דבר אחר.... רק מופיע לי ככה : http://www.geocities.com/techno_tick/untitled.JPG יכול להיות שתמונה לא תעבוד דרך כאן ישר, אז פשוט תעתיקו את הכתובת ותפתחו אותה בחלון אקספלורר חדש. כי אולי הלינק הזה לא יעבוד. איפה כל מה שאני צריך לשנות ? מה צריך לעשות .....? תודה רבה לעוזרים... אני כבר מיואש ???

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by adlanm,

מאחורי נתב

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by jambo7,

שלום האנגית שלי לא מספיק טובה לכן אני לא יכול להעזר בלינקים שמציע האתר. אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ערוצי זהב ו 012 ובמהירות 250K. החיבור למחשב נעשה המהמודם של ערצי זהב לכרטיס הרשת שמובנה בלוח האם [G7VAXP ] מע ההפעלה היא WINXP PRO יש לי 3 שאלות 1 בלוח האם G7VAXP ישנם 2 הגדרות א. ONBOARD H/W LAN ב.ONBOARD H/W 1394 מה הם הגדרות אלה ולמה משמשות ?כרגע הם במצב זמין [ENABLE] 2. טיפים ליעול וניצול נכון של האינטרנט. 3 . האם ניתן להאיץ המערכת. תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים