רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בקרוב עומד לקנות מחשב חדש ומתכנן לעשות את הדבר הבא: לי יש 750KB כבלים של אינטרנט זהב..... ואני מתכנן להפוף את זה ל-1.5MB בכבלים וכול זה ברשת (לא אלחוטי) עם ROUTER..... מה שרציתי לדעת זה מה דעתכם על רשת עם כבלים...זה חרא? זה טוב? אולי עדיף ADSL....? בתודה דן.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
או קיי בעיה מוזרה ... שמתי לב שתמיד שאני מעלה זה לא עובר את ה12 קיי ואני מנוי של 1.5\128 משמע העלאה היא 16 קיי מה שעשיתי זה בדיקות העלאה באתר של הספק+הוט בשניהם 12 קיי ! .... ניסיתי בלי הראוטר הפעם ... חיברתי ישירות את המודם למחשב ואמרתי לו שייקח אי פי אוטומטי גם ..ו הופ - 16 קיי !!! גם מהאתר של הוט וגם מאתרי הספקים (ניסיתי כמה פעמים) משמע משהו בראוטר מאט את מהירות השליחה IPLOAD ל 12 קיי במקום 16 !! מה עושים ? האם עצם החייגן בעצם מאט ? הראוטר עצמו ? שניהם בייחד ??? כי את החייגן התקנתי בהגדרות של הראוטר כדי שלא אצתרך תוכנה צד שלישית על מנת לגיין ...אתם יודעים ...012 DIALER ..."חייגן בזק בן לאומי" וכו ... ככה כאשר ההגדרות של יוזר וססמא בראוטר עצמו המחשב עולה מחובר .…
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
איזה ספק אינטנרט מהיר מומלץ ? (מדובר בחבילת 750K, ממש לא מעוניין ביותר, ADSL, חובה אפשרות ללא חייגן (זה מוציא את נטויזן מהרשימה ?), אין לי צורך ממשי בתמיכה טכנית. הגדולות : 012 013 בזק בינלאומי נטויזן אינטרנט זהב הקטנות יחסית: אקטקום אינטרל אקוואנט 1. קראתי את הכתבה ב NRG, אבל אשמח לשמוע דעתכם, מי מומלץ ? 2. מישהו מהנ"ל מציע איזה פינוי נחמד ? (לא מכונית ספורט, אבל משהו שווה ? :-)) תודה !
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, רוצה שלראוטר תהיה סיסימת ADMIN אבל בגישות לדיסק על הראוטר לא יתבקשו לשים סיסמא XP ו-WIN7 לעזרתכם אודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אחים שלי...תגידו זה אפשרי לשתף אינטרנט דרך HUB USB ??..
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית , יש לי 2 מחשבים שולחניים אני מעוניין לחבר את שניהם לראוטר אלחוטי (מחשב אחד בחיבור חוטי ומחשב שני בחיבור אלחוטי). אני מעוניין שהחיבור יהיה לפי 11G והתקציב שלי בסביבות 800 ש"ח. קראתי ב NETGURU סקירה על ראוטר של EDIMAX שדי עונה על הצרכים שלי בנוסף לכרטיס רשת של EDIMAX שגם תומך בתקן 11G נכנס לי בתקציב. אשמח לקבל המלצות לגבי אופציות אחרות או ביקורות מניסיון אישי לגבי אותו ראוטר. נ.ב על מחשב אחד שאמור להיות בחיבור חוטי יש WIN XPPRO ועל המחשב השני שיהיה על חיבור אלחוטי יש WIN98SE האם אמור להיות בעיה בקינפוג הרשת במצב כזה? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי נתב רגיל של edimax (לא אלחוטי) ומחוברים אליו 4 מחשבים. 3 מהם עובדים מעולה. אך מחשב אחד (עם ויסטה) לא עובד. החלפתי בין החיבורים של המחשים ועדיין לא עבד. חיברתי ישירות למודם וזה כן עבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח את כל הפורטים לגמרי את כולם כולם להיות לגמרי חשוף , איך אני עושה את זה? [ווינדוס 2000]
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בשביל להדפיס דרך WIRELESS מהמחשב הנייד הרחוק אני חייב שיהיה לי ראוטר ? יש לי מודם שמחובר ללטפטופ
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
יש לי אתר מסויים שברגע שאני מתחבר אליו הוא אומר שהכתובת IP שלי שמסופקת ע"י הספק שלי לא מורשת בשימוש באתר הזה איך אני יכול להיכנס לאתר ? מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יזהה את הIP שלי בתור הכתובות של הספק הבלתי מורשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכם! למה כשהאימיול מתחילה ליסרוק את המקורות ומתחילה קצת להוריד אז היא מתייאשת ואחרי כמה דקות מפסיקה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש חיבור מהיר 20 או 30 מגה מישהו מנוי שם ויכול לדווח איך ההורדות כולל ביטורנט ופיילסוניק ?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אציין את סוג ומהירות החיבור שלי: בזק + 012 קווי זהב 1.5Mb/150Kb רשת אלחוטית באמצעות נתב מסוג +B-FOCuS 352 חשוב לי לציין כי הבעיה קיימת בשני המחשבים המחוברים לרשת, גם זה המחובר באמצעות כרטיס רשת וגם זה המחובר בצורה אלחוטית. הבעיה מתרחשת כאשר אני מחכה לטעינת דף באתר כלשהו. טעינת הדף מתארכת באופן בלתי נסבל הרבה מעבר לזמן טעינה רגיל. התופעה מתרחשת במגוון רחב של אתרים ולא ניתן לשייך את הבעיה לאתר ספציפי. דוגמאות לאתרים בהם מתרחשת הבעיה: כל משפחת אתרי גוגל, HWzone וכו'. ברוב המקרים, כאשר אני מבצע טעינה נוספת מחדש (ע"י Refresh או לחיצה נוספת על לינק רצוי) הדף כן מחליט לעלות. הדבר הפך למטרד מכיוון שבמקום שהדף הרצוי יטען ויעלה בפעם הראשונה בה ביקשתי, אני צריך "לה…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של TPLINK(לא שזה משנה) ומחשב נייד בנוסף לנייח הנייד קולט את הרשת ברמת השידור הגבוהה ביותר(54) ולמרות את שאני שולח לנייד קבצים מהמחשב הנייח הוא לא עובד את ה 2 מגה לשליחה למה זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום הציעו לי באייבורי נתב של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1061&maincat_no=131 נראה לי שזה הדגם הזה הוא עולה 350 שקל והם אמרו לי שהוא היחידי שלא מחלק את המהירות של האינטרנט בין המחשבים? האם זה נכון? האם כדאי לקנות אותו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הכי פשוט שרק אפשר אבל שיהיה קל להתקנה(בלי להתעסק איתו יותר מדי)
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי אנשים, אז אחרי שהלך לי הראוטר שלשום, קניתי היום ראוטר חדש EDIMAX br-6254n הגדרתי אותו והכל עובד יופי ..רק שיש לי בעיה קטנה שאני משער שקשורה לאיזשהי הגדרה מתקדמת שאני לא ממש יודע לשים עליה את האצבע הורדות בביטורנט ואימיול טסות לי על מקסימום קו (4mbit) אבל גלישה/ וצפייה בסרטים מהרשת (יוטיוב וכו') נעשתה איטית משהו בהשוואה לראוטר הקודם או לחיבור ישיר של המודם למחשב. אני משתמש ב-FF , אבל האיטיות בגלישה מורגשת גם בIE ..ככה שזה לא איזה משהו בדפדפן . עשיתי חיפוש בפורום מצאתי משהו על MTU ..לא ידעתי אם לשנות או לא לשנות... הראוטר מוגדר כרגע על 1392 ..כאשר המקסימום זה 1492, זה יכול להיות מה שגורם לי לאיטיות בגלישה? יש משהו אחר שאני צריך/יכול לשנות ? תודה מראש לכל העוזרים.[br]פור…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ראיתי שישנה אפשרות להקים רשת על תשתית החשמל בבית. קראתי ידיעה אחת כאן ממאי על כך שהרשת עדיין מוגבלת במהירות שלה. באינטרנט מוכרים את: http://www.zap.co.il/search.asp?sog=C-NetworkCard&manufacturer=MSI אשמח לשמוע ביקורות של אנשים שהתנסו בהקמת רשת כזו, ומה העלות האמיתית? אם יש כזו ובכלל המלצות איך לעשות את הדבר פשוט יותר.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
סוף סוף! כל היום, מהבוקר אני מתעסק עם הרשת המעצבנת הזאת ומה אני מגלה, הבעיה היא בכרטיס רשת המובנה כביכול של הלוח (Albatron K8X800 pro 2) לצערי, הכרטיס אמור להיות לא רע בכלל (Gigabit), מצאתי איזה כרטיס רשת לחיבור מהיר ישן, התקנתי ויש הכל הסתדר ההגדרות היו מצויינות! תודה על "העזרה"
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, בקצוני להחליף את הרשת הקווית הקיימת כרגע בביתי ולעבור לשימוש ברשת אלחוטית.(3 מחשבים). אשמח להמלצות לגבי נתב אלחוטי וכן 3 כרטיסים רשת אלחוטיים. אין לי גג לתקציב כיוון שאינני יודע כל כך את טווח המחירים, אבל אני מאמין שבאזור ה-500 שקל ניתן להרכיב את הקומבינה שלעיל. אשמח לעזרה בנושא. תודה.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הראוטר החובר אצלי לשני מחשבים נייחים שנמצאים באותו החדר באמצעות כבל רשת וכבר פעם שלישית שאני קם בבוקר אני שם לב שאי אפשר לגלוש. אני מנסה להיכנס להגדרות הראוטר דרך הכתובת שלו וזה לא תמיד מצליח (או לוקח יותר מדי זמן). פעם אחת פשוט כיביתי והדלקתי אותו אז אני חושב שהוא התחבר אוטומטי ופעם - פעמיים שנכנסתי להגדרות שלו ראיי שהוא היה מנותק. מה יכולה להיות הבעיה ? אולי פיספסתי איזה הגדרה ?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי router של linksys דגם wtr54G כל פעם שאני מתחבר yahoo mail שלי הreouter מתנתק. לא רק את המחשב שמבקש להכנס לemail אלא את כולם. (כולם מאבדים IP ) זה לא קורה בgmail ולא בwebmail של microsoft. למשהו יש רעיון, אני אובד עצות. תודה ירון
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הי החלטתי לחבר את הרשת הביתית בכבלי רשת. הראוטר הוא מסוג הוטבוקס ואני מעונין לחבר אליו 2 ראוטרים מסוג Tp link 841ND שישמשו כנקודות גישה.אילו כבלים בין ההוטבוקס ל tp link מוצלב או ישר תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע מה אפשר לעשות עם הראוטר הזה? כתוב באתר של סיסקו שהראוטר תומך רק ב ISDN יש אופציה לעדכון גרסא \ פריצה או משהו מה אתם מציעים לי לעשות איתו? הנה האתר של סיסקו עם הפרטים עליו ועל הסדרה שלו.. מה שיש לי זה 801 http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet09186a008008872c.html יש שימוש כלשהו לכזה ראוטר בכלל?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-