עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר wrt54g של linksys ואני משדרג את המהירות של האינטרנט ל20 מגה. האם הראוטר הזה יוכל לתמוך במהירות הזו או שלא ולכן אצטרך להחליפו? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  2. יש כרגע דיל שמאפשר לקנות אותו ב-28 שקלים במקום 56 שקלים (בדקתי, אכן זה המחיר בזאפ) ולאסוף אותו באחד מסניפי אייבורי. אז נכון שזה באמת גרושים, אבל אם זה לא יביא לי תועלת אז גם את זה אני אשמח לחסוך מעצמי - אתם חושבים שזה ייתן לי קליטה טובה יותר של השידור מהראוטר (גם של TPLINK) שנמצא לו בקומה למטה? כרגע בקומה למעלה מקבלים עוצמה נמוכה יחסית של 2 קווים בדר"כ והאינטרנט די איטי והרבה פעמים מתנתק לו. אם יש דרך לבדוק אם זה יהיה עדיף משמעותית - אשמח לתשובה, אזמין ישר שניים.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  3. שלום לכולם. ברשותי כרגע מודם של B-FOCUS ROUTER 270PR משהו כתוב עליו את מה שרשמתי למעלה, כתוב WOW וכתוב ECI TELECOM בנוסף, יש לי ראוטר שאליו מתחברים 4 מחשבים נייחים (שלרוב משתמש בו אחד באופן עיקרי, ועוד 2 בקטנה גלישה בסיסית וכו') יש לי חבילה של 2.5 מגה. יש לי ראוטר של EDIMAX BR-6204WG עכשיו לשאלה הראשונה- קיבלתי מבזק מודם נתב לרשת אלחוטית חדש מתנה דגם: ROTAL RTA 1025W יצרן: ASKEY האם שווה להחליף? שאלה שנייה- אשמח למדריך קצרצר או קישור אליו בשביל לעשות תייקיה משותפת לכל 4 המחשבים בבית, שבנוסף אוכל לשתף ברשת זו 2 מדפסות שמחוברות ל2 מהמחשבים. תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by Norm4nde,

שלום לכולם... יש לי מודם ale 130 של בזק ויש לי בעיה חדשה ומוזרה איתו אני משחק משחק רשת משהו כמו 4 שנים ועד עכשיו לא היה לי איתו את הבעיה הזאת... אני מתחבר למשחק הוא עושה את הטעינה שלו ומייד אחרי שמסיים נתקע החיבור לאינרנט וכדי לחזור לאנטנרנט אני צריך לעשות ריסט... עכשיו בדקתי את כל המשחק התקנתי מחקתי הכל 30 פעם... בקיצור אני חושב שזה עומס יתר או ווירוס על המודם או האינטנרנט למשהו יש משהו להציע לי? כדי לפתור את זה... לא פורמט :<>

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by Bashash,

יש אצלי איטיות מאסיבית ממש ברגעים אלו... השעה 17:40, אני מוריד קובץ שיש לו 2700 סידרים, הקובץ מאתר טורנטליץ' (בדרך כלל מוריד על פול פס...) ועכשיו זה הספיק להתחבר רק ל-32 סידרים. אני מוריד על 30-40 וזה אחרי שהטורנט היה פעיל במשך שעה! מישהו יודע על מה אני מדבר? או שאני היחיד עם הבעיה המטרידה הזאת? נ.ב - הפורטים פתוחים ואין שום תקלה אצלי. ניסיתי הכל!

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  6. הבנתי שכשמתקינים ראוטר, הוא מתחבר למודם, ואני מתחבר אליו. זאת אומרת שהראוטר שולט בכל עניין ההתחברות לאינטרנט, פתיחת פורטים, התקשרויות והכל. האם יש בעייה בהורדות טורנטים, קאזה, P2P בכללי, כשיש צורך לפתוח נגיד 30 חיבורים בו זמנית כדי להוריד מ-30 אנשים בו זמנית את אותו קובץ ? הם דבר זה יוצר עומס יתר על הראוטר או פשוט מקריס אותו ? מה עושים במקרה כזה ?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by Walter Samuel,

שלום לכם תומכים יקרים, אני עובר בקרוב מDSL לחיבור בכבלים ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות: 1. כרגע יש לי מודם משולב ראוטר של D-Link שאינו מתאים לכבלים אם אני לא טועה (או שאולי רק לא כחייגן?) - DSL-604+ של D-Link 2. האם יש דבר כזה מודם משולב ראוטר בכבלים (כמו בDSL)? 3. אם באמת המודם-ראוטר שלי לא מתאים כחייגן\ראוטר או כשניהם, אשמח אם תמליצו על אחד שכזה. תודה מראש.

8. Started by bcarmi,

יש לי את נתב Linksys WRT54G כבר כחודש וחצי. יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט (לכל תחנות הקצה- חלקם חוטיות וחלקן אלחוטיות) בכל יום לאחר כ- 24 שעות עבודה. אני מחובר לבזק ב ADSL. אני פותר זאת ע"י ניתוק והחזרת החשמל לראוטר ואז הוא "מתאפס". האם משהו בהגדרות לא תקין? אודה לסיוע דחוף בנושא, האם יש אתר או מקום בו ניתן לצפות בהגדרות המסכים המומלצות? בועז

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  9. חיפשתי קצת ומצאתי את הראוטר הזה : EDIMAX-BR-6424N ואת כרטיס הרשת הזה: WUA-0605 LEVEL ONE . הכרטיס ב 86 שח והראוטר ב183 שח. בחרתי אותם, מלבד המפרט שלהם, בגלל שיש להם certification של wifi . האם מישהו מכיר\ניסה את שני המוצרים האלה -ביחד או כל אחד לחוד? האם כדאי? אין לי כרגע רצון להשקיע הרבה כסף ברכישה. תודה לכם!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by jy2k,

האם מישהו יודע על ספק שלא חותך את המהירות לחו"ל? ניסיתי עד כה את tripleC ועכשיו התחברתי ל-NGN של בזק. אבל מעבר לבדיקה של speedtest.net אין לי מושג איך באמת שופטים אם אתה מקבל מה שאתה משלם עבורו. האם 10MB רוחב פס בNGN מהווה ערובה ליכולת לראות סרטים ב1080 בכל שעות היום או שמע לא. אשמח להמלצות בייחוד בשל העובדה שאין יותר התחייבויות. 1. איך באמת ניתן למדוד את המהירות לחו"ל. 2. מי יודע להמליץ על ספק טוב באמת.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by gzlt,

שלום שלום הקמתי רשת אלחוטית (נתב edimax, כרטיס רשת של edimax אלחוטי ומובנה בלפטופ) בבית והכל סבבה, גולש יופי...אבל.... יש לי בבניין כנראה עוד רשת אלחוטית הנקראת בשם RTAUW-xxxxxxx - הבנתי שזה שם כללי שמודם/נתב מקצה. לא משנה איזה ערוץ אני מגדיר את הרשת - 1, 6, 4, 11, בשלב מסוים הרשת מתנתקת ואני רואה שהשכן החוצפן משנה את הערוץ שלו (או שמא זה משתנה אוטומטי?) פשוט צריך לדבר עם השכן שיפסיק לעשות שטויות או שיש פתרון אחר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  12. אממ אז ככה. יש לי מחשב חדש ובמחשב הראשון יש מודם "מוטורולה" של הכבלים ומאחורי כל מחשב כלומר במחשב בחדר שלי ובמחשב בחדר השני יש שקע של טלפון אז ממה שהבנתי אפשר לחבר רשת דרך קו הטלפון (hpna)?? האם זה נכון? ויש לי עוד כמה שאלות בקשר לרשת הביתית: 1)אם אני רוצה לגלוש באינטרנט מהמחשב המארח יעני לא איפה שהמודם אז המחשב האשי חייב להיות דולק ומחובר לאינטרנט ? או שרק המודם צריך להיות דולק? 2)אני צריך כרטיס רשת במחשב הראשי ובמחשב שלי? כלומר כמה כרטיסי רשת אני צריך בכלל? ואיפה? 3)מה זה נתב router אני לא יודע מה זה 4)מה זה מרכזת ? אני גם לא יודע מה זה.. 5)מה זה HUB ??? 6) ת-ו-ד-ה רבה לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by y_i_c,

שלום יש לי רשת בבית, עם חיבור אינטרנט משותף. אך משהו מוזר קרה לאחרונה. אחד המחשבים ברשת. יש לו גישה לאינטרנט אך אי אפשר לגשת אליו מהמחשבים האחרים והוא לא יכול לגשת למחשבים האחרים ברשת. זה מוזר, מכיוון שעד שלשום הכל היה בסדר. ומשהו השתנה בו. לא ברור מה ולא ניתן לעבוד ברשת. שאר המחשבים עובדים ורואים אחד את השני. מישהו יודע איזה SERVICE של XP אחראי על זה? נ.ב. מותקן על המחשב הזה WINXP HOME בתודה עידו

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by Cheif,

כפי שחלק מכם בוודאי יודע, מיקרוסופט חשפה אתמול גרסא ראשונית של מערכת ההפעלה הבאה שלה, המכונה כרגע Windows 7. מערכת זו אמורה להחליף לקראת סוף השנה הבאה או תחילת 2010 את Windows Vista. מקריאת הסקירות שפורסמו בחו"ל על הגרסא המוקדמת הזו, ניתן להתרשם שמדובר במערכת שעונה על מרבית הבעיות שיש היום ב-VISTA. גם בתחום הרשתות הביתיות והחיבור לרשת האינטרנט ישנם במערכת ההפעלה הזו חידושים ושיפורים רבים. המשמעותי שבינהם, הוא האבחנה בין רשת ביתית לרשת ארגונית. מיקרוסופט מבינה שישנם היום הרבה משתמשים עם מחשבים ניידים שמתחברים הן לרשת הביתית שלהם והן לרשת המשרדית. ב-WINDOWS 7 ניתן יהיה, סוף סוף, לעבור בין שתי הסביבות הללו, הביתית (המכונה HOME GROUP) למשרדית (DOAMIN NETWORK) בקלות ובפשטות, מ…

15. Started by dandy,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מהישן אליו קניתי כבל מוצלב וראיתי שיש מדריכים על איך מסדרים את הIP של שני המחשבים ומעבירים אבל בשביל זה צריך רשת ולמרות שיש לי כרטיס רשת בשני המחשבים, לא משנה כמה פעמים אני מגדיר באמצעות הWIZARD רשת ביתית,שום דבר לא מופיע לי חוץ מהחיבורים הקיימים לאינטרנט. מישו יכול להסביר על תהליך התקנת/הגדרת הרשת או לומר לי מה הבעיה? צריך שהכבל יהיה מחובר לשני המחשבים בזמן ההגדרות? יכול להיות שחסר דרייבר? תודה

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  16. אם אני אשתמש במחשב עבודה (מחשב שנועד לעבודה בלבד) כשרת לעוד 8 מחשבים (כאילו שרת לרשת שמשתף אינטרנט, מידע וכדומה) יהיו בעיות?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  17. Started by roeesnir,

אני צריך ראוטר 8Prot, עדיף משולב מודם. ושהראוטר ידע לחסום למחשבים מסויימים את הגלישה, למעט כמה אתרים ספציפיים שיוגדרו ע"י בעל המשרד.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  18. היי! לפני כשבוע הזמנו מאינטנט זהב אינטרנט אלחוטי. אני אמרתי לאבא שלי שהם בטח ימכרו משהו זבל, אבל הוא אמר שהוא מעדיף לקנות מאינטרנט זהב כי הם בטוח לא ירמו אותנו... בכל מקרה, אתמול הגיע טכנאי, התקין את המערכת (של חברת LEVEL ONE. מישהו שמע עליה?) ומה שקרה הוא שאם מורידים קובץ בדיקה מהשרת של אינטרנט זהב זה יורד במהירות של 260KB/S (כמו שזה צריך להיות) ואם מורידים כל דבר אחר מכל אתר אחר, זה יורד ב50-60 ולאט לאט יורד לכיוון ה8KB/S! יש לציין שהקליטה בסדר גמור, וכאשר משתמשים בDOWNLOAD ACCELERATOR, הורדת הקבצים, מכל מקום אחר, זה יורד במהירות שצריכה להיות (230-260 בערך)... יש למישהו פתרןו לבעיה? הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ששדרגנו ל2MB/S לפני זמן קצר מאוד, ואולי יש בעיות... בכל מקרה, ה…

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by shabis,

יש לי רשת ביתית. במחשב הרחוק מותקנת יחידה אלחוטית WISTRON ROTAL USB שנקנה בבזק. עם WIN XP עבד נפלא . לאחרונה התקנתי WIN7 והיחידה לא פועלת. אפשר לעזור בבקשה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנה של רשת ביתית יש לי מודם ADSL של סמסונג.. הוא לא עובד לי עם חייגן VPN אלא עם Broadband של XP (דרך הוויזארד) אני לא יודע אם זו צריכה להיות בעיה, והמודם לא מצאתי דרייברים שלו והוא הגיע בלי דיסק, אמנם הוא מחובר דרך הכרטיס רשת.. זה בסדר? דבר שני ניסיתי לעשות ICS דרך האשף של XP (יש לי שתי כרטיסי רשת על המחשב בראשון וכרטיס רשת על השני) וכמובן אני משתמש בכבל מוצלב. המחשב השני הוא 98 והתקנתי בו את הוויזארד. האינטרנט לא משותף ורק בעזרת הגדרות מיוחדות שאני כבר לא זוכר מהם הצלחתי להפעיל את הרשת. ניסיתי לשחק סטארקראפט (דרך פרוטוקול TCP\IP) ברשת והמחשב שפתחתי בו את הקלינט (ה98) הפיל את הסטארקראפט... ניסיתי להתקין פרוטוקול TCP IP ולהשתמש בתוכנה קטנה של ק…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  21. טוב בלי הרבה לפרט כי אין מה, אני צריך את המלצתכם לראוטר האלחוטי החזק ביותר שאפשר להביא בתקציב הנ''ל, 3 מחשבים ישתמשו באות שלו, אינטרנט מהיר. צריכים עוד פרטים? אה... ואם אפשר שיהיה מחנויות KSP\P-SEE, כמובן שאם יהיה MUST מחנות אחרת אפשר להתפשר

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  22. Started by yirmio,

שלום, אני חושב לשדרג למאה מגה, בעקבות המבצע החדש של בזק. העניין הוא שיש לי נקודת טלפון אחת בבית (שכירות...) וזה רחוק מהמחשב, לכן אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN821N. האם יש בעיה לנצל את כל המהירות בצורה הזו או שחובה חיבור בכבל רשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  23. Started by m1ke,

אהלן, יש לי (או לאבא שלי יותר נכון) בעיה כזאת - הוא מחובר לרשת הביתית עם המחשב הנייד שלו (wireless לצורך העניין אבל זה לא עקרוני). והוא עובד מהמחשב שלו מרחוק בעבודה. על מנת להתחבר לעבודה הוא צריך להתחבר לVPN. החיבור לVPN יוצרת רשת פנימית חדשה והוא מקבל אי פי פנימי נוסף. הבעיה היא שברגע שהוא מתחבר לVPN, הוא לא יכול לגשת לרשת הביתית, כי כל הrouting table משתנה. אני די בטוח שאת הבעיה ניתן לפתור בעזרת משחק עם הטבלה, הבעיה שצריך לעשות את המשחק הזה בכל פעם שהמחשב יתחבר לVPN. האם יש איזושהי דרך לקבוע שלטווח מסויים של אי פי המחשב ישתמש ברשת א' ולכל השאר ברשת ב'? אולי יש פתרון יותר אלגנטי? מישהו שהתנסה בסוג כזה של בעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  24. אני מעונין להקים רשת אלחוטית בין שני מחשבים הנמצאים בשתי דירות ומשני צידי הרחוב. בדרך( ברחוב) יש כבל מתח של חברת חשמל והמחשב באחת מהדירות נמצא בממ"ד.(חדר בטחון מבטון). המרחק בקו ישיר ממחשב למחשב 55 מטר. האם בעלות סבירה יש טעם והאם ראוטר המציין כי הוא מיועד לעד 100מטר באזור בנוי ,בהתחשב במגבלות שציינתי ,יעמוד במשימה ?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  25. שלום, צרבתי ל 6740u g2 , של בזק קושחה של בזק אולם מסרב לעבוד כמתג. יתכן שבזק חסמו ת׳אפשרות. מישו רעיון? או איך להפוך ת׳ראוטר מבזק לחזור ולהיות די לינק אותנטי? החלפת eeprom? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים