רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום, שידרגתי את התשתית בזק שלי מ100 ל200 מגה, ולכן גם שידרגתי את המודם-ראוטר שלי מ TP-LINK TD-W9970 ל TP-LINK VR600 V3. באותם תנאים, אני חווה מהירות קצה פחותה עם המודם-ראוטר החדש, אפילו שהמהירות ביציאה מהראוטר גבוה יותר עם הVR600. הראוטר מחובר קווית למתאמי רשת על-גבי חשמל TP-LINK TL-PA7020 V2 ומשם קווית למחשב. עשיתי בדיקה של מהירות לפני המתאם ואחרי המתאם, כאשר חיברתי את המתאמי חשמל קרוב אחד לשני והשתמשתי באותם כבלי רשת - זאת אומרת שבודדתי את השינוי בין הבדיקות למודם-ראוטר בלבד. אלו התוצאות שקיבלתי: ראוטר TD-W9970 מהירות לפני המתאם (ביציאה מהראוטר): 94.5Mbps מהירות אחרי המתאם: 94.5Mbps רואטר VR600 מהירות …
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היי, אני מחובר דיי הרבה שעות לאינטרנט באמצעות ADSL ומוריד הרבה מקזה. אני מניח שאני חשוף כל מיני מריעין בישין כדוגמת סוסים טרויינים וכו. מערכת ההפעלה שלי היא WIN 2000 Server - התקתי ISA, אבל אין לי מושג איך לקנפג אותה. האם תוכלו להפנות אותי לתרדים באתר הזה, או לכתבות באתרים אחרים העוסקים בנושא אבטחה, איומים שאני חשוף אליהם בדרך כלל, ופתרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אינטרנט זהב בכבלים, חבילה של 1.5MB, חיבור עם חייגן, מודם TERAYON TJ 715X. עד לפני שבוע וחצי הייתי באינטרנט ADSL עם ספק כמו עכשיו- אינטרנט זהב. יש שרת של משחק CALL OF DUTY שעליו אני משחק קבוע, שרת אירופאי. במהלך השנה שבה שיחקתי על השרת הזה היה לי פינג ממוצע של 130. עברתי לכבלים, ופינג ירד ל-100 בממוצע וזה נשאר כך רק לשבוע וחצי. כבר מאתמול, הפינג עלה ל-230 בממוצע, והוא יורד לעיתים רחוקות ל-150 ועולה שוב, אחרי דקה או שתיים, ל-230. עשיתי סריקת ווירוסים עם תוכנת אנטי ווירוס, מצאתי שניי ווירוסים, וכך אותו הדבר עם התוכנות S&D, ADAWARE. אז מחקתי את כל הווירוסים שהיו , הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי למשחק. הפינג ירד ל-130, אבל נשאר כך שעה וחצי ועלה שוב ל-230 בממוצע. מה אני יכול …
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת , חיבור PCI, עם אנטנה וכבל שאפשר להאריך/כבל ארוך (חובה) תקציב.. נמוך.. ראיתי שיש Edimax EW7128G ב80 וכל השאר ב170+ השאלה אם יש הבדל.. תודה
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
I recently started having a weird internet speed and latency problem. Basically when torrents are not running everything's peachy. Everything seems to work great and spedtest.net shows the speed that I'm supposed to have (2.5M). The problems starts when I run torrents. Even when torrent speed is limited to something ridiculous such as 50KB everything else is terribly slow, to the point that gmail often times out. When torrents are running what speedtest.net is showing is very very far from the rest of my bandwidth. I suspect bad traffic shaping. Anybody had similar problems recently?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עברתי לברק לפני כמה חודשים, מהירות ההורדה בביטורנט צנחה לריצפה במקרים בהם אין משתפים ישראלים (כשיש משתפים ישראלים אני מקבל מהירות מקסימלית). כאמור אין לי בעייה של מהירות אפלואוד או דאונלואוד ליעדים בארץ. אני משווה את המהירות עם אותם קבצים להורדה אצל חברים שמחוברים דרך ספקיות אחרות והם מקבלים מהירויות סבירות, 20 קיי לקובץ שאצלי יורד בפחות מקיי. אני מחובר דרך הכבלים. התחלתי עם חייגן, עברתי לחיבור ללא חייגן, ההבדל היחיד הוא שבלי חייגן גם שיחות VIOP נעשו בלתי אפשריות, אני שומע את הצד השני קטוע לגמרי ועם רעשים מוזרים. יש למישהו עצה מלבד לחכות לסוף תקופת ההתחייבות ולברוח מהחברה הזו?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הכניסה בראוטר היא כניסה לכבל רשת. המודם שלי הוא מודם USB דגם ALE 070 המודם דרך ה-USB מקבל גם את ההספק החשמלי שלו איך אני מחבר את המודם לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה הסיבה שכשאני מתחבר לרשתות WIFI מסוימות שלא מאובטחות ומופיע הסימול של הWIFI באייפוד שמראה שאכן יש חיבור לרשת המכשיר לא נותן להיכנס לשום אתר ומציג הודעת שגיאה שהדפדפן לא היה יכול להתחבר...?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קיבלתי היום טלפון מחברת בזק ונאמר לי ששודרגתי לתשתית הNGN ולכן אני זכאי לתשתית ברוחב פס של 10MB ללא תוספת עלות (כרגע אני על 5MB). הצצתי קצת באתר "כמה זה?" וראיתי שהמחיר של הספקית גם הוא נמוך יותר ממה שאני משלם כיום ל012 cry. המחיר לחבילת גלישה בחברת בזק בין לאומי ברוחב פס של 10MB הינו 70 ש"ח, התחייבות לשנה. מה דעתכם על בזק בין לאומי? 012 חוסמים שיתוף קבצים והגלישה באמת על הפנים, אני כרגע גולש ומוריד כמו שצריך רק בגלל קוד שעוקף את החסימה. השאלה האם בזק גם כן חוסמים ותהיה בעיה איתם או שאני אהנה מכל הרוחב פס?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני צריך פורטים לאימיול זה עושה לי שהחמור עם מתפחת יש לי מודם 2Wire יענטו אלחוטי בבקשה אחים שלי אוהב אותכם תודה רבה ד"א אני חדש פה ! :nixweiss: :-X
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
האם ברשת WiFi עם התקנים בעלי יכולות שונות כולם מקבלים את המהירות של ההתקן האיטי ביותר, או שכל אחד מקבל מהירות בהתאם למה שיש לו? יש לי בבית מחשב נייד עם כרטיס רשת Intel 6205 שלפי מה שקראתי פועל בתקן n 2X2. יש מחשב נייד ישן עם כרטיס בתקן n אבל ככל הנראה יש לו רק אנטנה אחת. בנוסף יש מדפסת עם כרטיס בתקן n (לא ברור כמה אנטנות). אבל, יש גם טאבלט ו- 2 טלפונים חכמים וכולם תומכים גם בתקן ac ו- dual band, ויש להם יותר מאנטנה אחת. האם נתב בתקן ac יידע לתת מהירות גבוהה יותר למכשירים שתומכים או שכולם יעבדו ב- n? במידה והנתב יודע לתת 600 Mbs בתקן n ו- 1300 Mbs בתקן ac (כמו D-link 880L, שאני חושב ברצינות לקנות), האם הוא אכן ייתן לכל מכשיר לנצל את המה…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש אצלי איטיות מאסיבית ממש ברגעים אלו... השעה 17:40, אני מוריד קובץ שיש לו 2700 סידרים, הקובץ מאתר טורנטליץ' (בדרך כלל מוריד על פול פס...) ועכשיו זה הספיק להתחבר רק ל-32 סידרים. אני מוריד על 30-40 וזה אחרי שהטורנט היה פעיל במשך שעה! מישהו יודע על מה אני מדבר? או שאני היחיד עם הבעיה המטרידה הזאת? נ.ב - הפורטים פתוחים ואין שום תקלה אצלי. ניסיתי הכל!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
הכותרת אולי קצת לא ברורה אז אני מצטער מראש... ברשותי 2 מחשבים נייחים ומחשב נייד, כאשר המודם ADSL מחובר לאחד מהמחשבים הנייחים דרך ה- USB (מודם קטן מלבני של בזק). ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית כך שהגלישה באינטרנט לא תהייה מותנית בהדלקה של אחד מהמחשבים, אלא תהייה זמינה תמיד. השאלה העיקרית שלי היא מה הציוד שאני צריך אם כך: האם אני צריך בעצם מודם+ראוטר אלחוטי כמו שראיתי בכמה מקומות ברשת? כמו האם מישהו יודע אם בזק מספקת סוג מודם/ראוטר שכזה? מקווה שהסברתי את זה מספיק ברור.. אם לא אני אשמח לפרט יותר בתודה מראש לאוניד
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית נתב של ROTAL 1025 שהוא כרגע עובד סבבה אבל לא מכסה את כל שטח הבית. שמעתי שיש אפשרות לחבר לו עוד נתב כדי שיגביר את הסיגנל במקומות בעיתיים (מרתף וכאלה). השגתי נתב נוסף של חברת NREGEAR דגם DG834 . אין לי אפשרות לחבר את שני הנתבים חוטית אלא רק אלחוטית,(אני יודע שהROTAL תומך WDS ונראה לי שגם ה NETGEAR) קראתי את המדריך ב netcheif ועדיין לא הצלחתי ,כנראה בחוסר ידע במונחים מסויימים שיש להם שמות שונים בנתבים שונים) אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי מה צריך בדיוק לעשות כדי שכל העסק יעבוד. אני די חובבן אז תודה על הסבלנות מראש.. :s05: חברה מצטער על ההקפצה- אבל אולי בכל זאת מישהו יכול לתת כתף...
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי בית דיי ארך אז רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הרואטר האלחוטי דרך ראוטר חוטי שכבר עובר דרך הבית כמו בתמונה אז רציתי לדעת אם זה אפשרי? הריבועים הם מחשבים
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התוכנה הזאת כל דבר קטן שאני עושה במחשב מקפיצה חלון אם לאפשר או לא איך אני מבטל את זה? יש ארבעה מודולים שם מה להשאיר מה לא כי זה ממש עולה לי על העצבים.. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
hy i wanted to install azureus bitorrent downloading client but after i installed the azureus it told me that i need to install java too on my computer. it gave me a link to download java. i download it and then when i wanted to use azureus it told me "could not find the main class. progaram will exit" what should i do to fix it????
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש מודם שנראה לי שהוא אלקטל (לא ראיתי אותו רק אמרו לי ADSL שחור אז אני מניח) ואם כן אני מניח שאפשר לשדרג אותו לראוטר (אפשר רק בדגם 510 או שבכולם זה אפשרי?) אני יצתרך לקנות HUB או Switc (יש כבר האב אחד אבל הוא משמש ברשת ביתית) אפשר לקחת את זה שמשתמשים בו ולחבר אותו ישירות למודם ומשמה להוציא לכל המחשבים כולל לpc ואז להגדיר באלה שאני רוצה שיהיה אינטרנט את מה שצריך להגדיר (מה אני צריך להגדיר בדיוק?) תודה עניין מסובך זה...אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי חבילת 750K בכבלים ונטויזיון ולפני כשלושה ימים מהירות ההורדה ירדה בצורה דרסטית ל 20-40K (מאקס) הבעיה היתה מהורדה משרתי FTP וקבלת קבצים דרך DCC ואם אני מנסה להוריד מאתרים (CNET למשל) אז זה המהירות רגילה והכל טוסב ויפה! עכשיו עברתי ל 012 (בחינם) קצת יותר מהיר אבל אותה בעיה אני אנסה להחליף את המודים ביום שלישי אבל מה לעזאזל זה יכול להיות??????????? אולי משהו במחשב???
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
1. יש לי איתו בעיה בSECURITY שלו הוא חוסם לי פורטים מסויימים למרות שבהגדרה הורדתי לו את ה V של הFIREWALL... מה עושים? 2. הטווח האלחוטי שלו מאוד נמוך למרות שהוא בתקן G.. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אנשיםםם יש לי בעיה ??? אני עושה רשת בין שני מחשבים, בראשי יש ווינדוס XP ובלקוח ME שיניתי את ההגדרות במחשב הראשי ( השרת ) והלכתי ללקוח לשנות שם . במחשב הלקוח נכנסתי ללוח הבקרה > רשת > ולמאפיינים של TCP\IP ... ואין לי שם שום דבר שצריך לשנות, לא IP ולא שום דבר אחר.... רק מופיע לי ככה : http://www.geocities.com/techno_tick/untitled.JPG יכול להיות שתמונה לא תעבוד דרך כאן ישר, אז פשוט תעתיקו את הכתובת ותפתחו אותה בחלון אקספלורר חדש. כי אולי הלינק הזה לא יעבוד. איפה כל מה שאני צריך לשנות ? מה צריך לעשות .....? תודה רבה לעוזרים... אני כבר מיואש ???
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת ??? יש בעעית חיבור ??
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי, אני מחובר דרך בזק+בינלאומי.(2.5M) יש לי שני שקעים לחיבור טלפון. אחד בסלון והשני בחדר. המחשב מחובר לנתב שמחובר בחדר. קניתי PS3 שמחוברת לטלויזיה בסלון והאינטרנט האלחוטי עובד לאט. אז האם זה אפשרי לחבר נתב נוסף בסלון שאליו יחובר ה-PS3. תודה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב בלי הרבה לפרט כי אין מה, אני צריך את המלצתכם לראוטר האלחוטי החזק ביותר שאפשר להביא בתקציב הנ''ל, 3 מחשבים ישתמשו באות שלו, אינטרנט מהיר. צריכים עוד פרטים? אה... ואם אפשר שיהיה מחנויות KSP\P-SEE, כמובן שאם יהיה MUST מחנות אחרת אפשר להתפשר
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לשדרג למאה מגה, בעקבות המבצע החדש של בזק. העניין הוא שיש לי נקודת טלפון אחת בבית (שכירות...) וזה רחוק מהמחשב, לכן אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN821N. האם יש בעיה לנצל את כל המהירות בצורה הזו או שחובה חיבור בכבל רשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-