עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3357065,00.html כיצד לדעתכם זה ישפיע על שוק האינטרנט בארץ? עכשיו מתכננים מיזוג גם של אינטרנט זהב עם 012. לבסוף ישארו רק 2 או 3 ספקים גדולים. זה יהיה, לדעתכם, כמו שהיה, או שיזיז טיפה את העניינים?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by no nick,

איך אני משנה את שם המחשב ברשת?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by KruViT,

שלום, לפני כמה ימים הגיע אליי מחשב חדש שקניתי. יחד עם עוד 2 מחשבים הוא פועל ברשת ביתית עם ראוטר, כשהוא הספק. עד אתמול בלילה עבד מצוין, ואתמול האינטרנט פשוט הספיק לעבוד. עשיתי את כל הנוהלים הרגילים, ניתוק-חיבור וכו', והאינטרנט עדיין לא פעל המחשב השני ברשת לעומת זאת כן הריץ אינטרנט. הראוטר מזהה את החיבור למחשב והמחשב מזהה את הרואטר, ובגלל שיש אינטרנט במחשבים האלרים, אני משאר שהוא גם מזהה את המודם.. X: מישהו יודע מה הבעיה\איך אני יוכל לפתור אותה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by ex_,

היי, אני מחפש תוכנה FTP חופשית ואיכותית(לא filezilla) תודה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  5. קבלתי מהוט את המודם האחרון שלהם שנקרא הוטבוקס 5. לצערי הרב , מה שנראה לי ממש טיפשי, למודם רק שתי יציאות של כבל רשת. אני צריך להעביר ל 3 צרכנים. אני חייב משהו שנקרא סוויץ'? והאם כל הסוויצ'ים באים עם חיבור לחשמל? מניח שעדיף לי אחד שתומך עד 1000 מגבייט שניה. לא מכיר מותגים. מישהו מוכן להמליץ?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  6. פינגים גבוהים וזמני טעינה ארוכים מהרגיל מדובר על אתמול והיום...?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by moo2004,

יש לי מחשבים שמחוברים ברשת בייתית דרך HUB. (פרצתי את המודם Aztech ADSL 600E והוא משמש כנתב) קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו. במחשב הזה מהירות ההורדה Download speed צונחת תוך כדי עבודה מ40 KB לפחות מ 1KB . למה זה קורה??? איך אפשר לסדר את זה??

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by Tabasco,

טוב יש לי בעיה די מסובכת, קודם כל התקשרות לאינטרנט (לא מצליח כי הווינדוס לא מאשר קבלת IP) אחרי כל מיני פקודות טיפשיות הווינדוס מקבל IP לפעמים אחד מתאים או IP ברירת מחדל שלא נותן לי כלום. אחרי רבע שעה איכשהו אני מצליח להתחבר, אבל הבעיה לא מפסיקה וכל כמה זמן האינטרנט מתנתק על דעת עצמו וזה חוזר חלילה. עכשיו דיברתי עם נטויז'ן יותר מידי פעמים ולא מצליחים לטפל בבעיה, נתנו לי טלפון של הוט אבל נמסר לי שזה לא בעיה במודם אלא בעיה בווינדוס, פירמטתי מספיק פעמים ככה שזה לא פיתרון. מישהו יודע מה כן יכול לגרום לבעיה? משהו בווינדוס כנראה, איכשהו הווינדוס לא מקבל IP נכון, מתנתק על דעת עצמו ומגביל את האינטרנט. רציתי לשאול כאן לפני שאני אזמין טכנאי, אולי אני אוכל לטפל בבעיה בעצמי. אם יש…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by Walter Samuel,

שלום לכם תומכים יקרים, אני עובר בקרוב מDSL לחיבור בכבלים ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות: 1. כרגע יש לי מודם משולב ראוטר של D-Link שאינו מתאים לכבלים אם אני לא טועה (או שאולי רק לא כחייגן?) - DSL-604+ של D-Link 2. האם יש דבר כזה מודם משולב ראוטר בכבלים (כמו בDSL)? 3. אם באמת המודם-ראוטר שלי לא מתאים כחייגן\ראוטר או כשניהם, אשמח אם תמליצו על אחד שכזה. תודה מראש.

10. Started by jy2k,

האם מישהו יודע על ספק שלא חותך את המהירות לחו"ל? ניסיתי עד כה את tripleC ועכשיו התחברתי ל-NGN של בזק. אבל מעבר לבדיקה של speedtest.net אין לי מושג איך באמת שופטים אם אתה מקבל מה שאתה משלם עבורו. האם 10MB רוחב פס בNGN מהווה ערובה ליכולת לראות סרטים ב1080 בכל שעות היום או שמע לא. אשמח להמלצות בייחוד בשל העובדה שאין יותר התחייבויות. 1. איך באמת ניתן למדוד את המהירות לחו"ל. 2. מי יודע להמליץ על ספק טוב באמת.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by ORrrr,

התוכנה הזאת כל דבר קטן שאני עושה במחשב מקפיצה חלון אם לאפשר או לא איך אני מבטל את זה? יש ארבעה מודולים שם מה להשאיר מה לא כי זה ממש עולה לי על העצבים.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. Started by Drek Boy,

hy i wanted to install azureus bitorrent downloading client but after i installed the azureus it told me that i need to install java too on my computer. it gave me a link to download java. i download it and then when i wanted to use azureus it told me "could not find the main class. progaram will exit" what should i do to fix it????

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  13. היי יש לי מחשב נוסף אך ורק בשביל צפיה בטלויזיה ושיטוף מדפסת עם מודם... בנוסף כל הרשת הביתית שלי מחוברת לאינטרנט בעזרת ראוטר של D-LINK DI 524... שדיי עושה לי בעיות בזמן האחרון! חשבתי שאם אני יחבר את המודם ישירות למחשב וישתף את האניטרנט לשאהר המחשבים דרך הראוטר כך שיעבוד בDynamic IP Address היה עדיף? כדיי או לא?? אנה עזרו לי...

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי בעיית שיתוף ברשת הביתית. אני מגדיר בצורה נכונה את כל הגדרות הרשת, ואין לי גישה למחשבי הרשת. קצת רקע. יש לי בבית נתב אלחוטי מבזק(Asus AM 604g) שמתחבר בכבל רשת ישירות למחשב שלי. קיים מחשב נוסף בחדר אחר בבית, שהוא מתחבר בצורה אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. בשני המחשבים מותקן Windows XP PRO SP3, ושני המחשבים מעודכנים מבחינת עידכונ המערכת של חלונות. על שני המחשבים בוצע פירמוט לאחרונה והגדרתי בדיוק את כל הגדרות הרשת שצריכים להגדיר. מה שהגדרתי בכדי לבצע שיתוף ברשת הם הדברים הבאים: 1. סימנתי ב"חריגים" בחומת האש של חלונות את האפשרות - File and Printer Sharing בשני המחשבים, כלומר אין בעיה של חומת אש שחוסמת את הגישה בין המחשבים. 2. שתי המחשבים נמצאים באותו Workgroup…

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום רכשתי היום את הנייד HP PAVILION 6160 עכשיו הכול כבר מותקן ומוכן במחשב...אני סך הכול מחבר את החיבור מהמודם שתקוע אצלי במחשב האישי ומכניס אותו לנייד... עכשיו בנייד מופיעה לי הודעה למטה ליד השעון "THE CONNECTION HAS LIMITED OR NO CONECTIVITY" לא מבין למה הוא לא מתחבר הרי הכול פשוט כולכך...אני מנסה גם לעשות REPAIR ולא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

16. יש מודם שנראה לי שהוא אלקטל (לא ראיתי אותו רק אמרו לי ADSL שחור אז אני מניח) ואם כן אני מניח שאפשר לשדרג אותו לראוטר (אפשר רק בדגם 510 או שבכולם זה אפשרי?) אני יצתרך לקנות HUB או Switc (יש כבר האב אחד אבל הוא משמש ברשת ביתית) אפשר לקחת את זה שמשתמשים בו ולחבר אותו ישירות למודם ומשמה להוציא לכל המחשבים כולל לpc ואז להגדיר באלה שאני רוצה שיהיה אינטרנט את מה שצריך להגדיר (מה אני צריך להגדיר בדיוק?) תודה עניין מסובך זה...אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by רועי 123,

שלום יש לי מחשב אחד חדש עם XP ומחשב ישן עם ווינדווס 98 החלטתי לעשות רשת התקנתי כרטיס רשת לכל מחשב וחיברתי כבל ביניהם לאחר מכן במחשב החדש הגדרתי רשת בייתית אבל הוא כתב לי שהכבל רשת מנותק אז עשיתי לו שימשיך בכל זאת והמשכתי את ההתקנה ואז גם התקנתי במחשב הישן הכל הלך חלק חוץ מזה שבמחשב החדש הוא כותב לי "כבל רשת מנותק" מה לעשות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by CyberBot,

תמונה אחת שווה אלף מילים: [br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 17:36:12 זה דחוף

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by chenrp,

אני מעוניין לפתוח הרבה אתרים בחינם ולשים בהם קישור לאתר שלי. (כדי לקדם אותו). יש למישהו מושג איפה נותנים אופציה כזו? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  20. פתחתי כבר נושא על זה, אבל כנראה לא ניסחתי את עצמי טוב ואנשים בכלל לא עזרו לי, אז עכשיו אני אנסח את זה בקצרה: יש לי רשת אלחוטית של ALCATEL שבזק התקינו לי, יש 2 מחשבים על הרשת, יש לי בעיית פינגים נוראית! כל חצי דקה בערך הפינג קופץ פי 5 בערך (אני ואח שלי משחקים במשחקי רשת אז אפשר לדעת לפי הפינג במשחק). זוהי הבעיה הכללית, יש לי פינגים נוראיים ופינג בלתי נסבל. מישהו כאן יוכל לעזור לי בלהציע לי דרכים איך לשפר את הרשת? תודה מראש ובבקשה לא לסטות מהנושא!

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  21. שלום יש לי נתב Trendnet אלחוטי ויש לי בעיה בהגדרות חיבור ל 012. מבקש עזרה בהגדרות שעלי להכניס במסכים הבאים: מסך 1: Hostname Domain LOGIN METHOD (שם בחרתי L2TP) MAC ADDRESS (לא נגעתי) מסך 2: (אחריו..) SERVICE NAME L2TP SERVICE IP ADDRESS USERNAME PASSWORD וזהו. מה ההגדרות שאני צריך להכניס במקומות הללו? תודה.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Cheif,

ההפרדה המבנית בין "בזק" לחברות הבנות שלה, מתה היום באופן רשמי. החבילה החדשה של "בזק", הכוללת סלולר, אינטרנט וטלפון קווי מסמנת את הכיוון החדש אליו הולך שוק התקשורת בארץ. HOT התחילה זאת עם חבילות הטריפל, אח"כ הצטרפו אליה חברות הסלולר ועכשיו בזק. ההתכנסות ל-4 קבוצות תקשורת - HOT, בזק, סלקום ופרטנר - הושלמה. ההודעה לעיתונות של בזק - מצורפת. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000781474

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  23. שלום אנשים, הבעיה שלי היא כזו : כל הזמן יש לי ניתוקים ברשת ואני לא מדבר רק על האינטרנט אלא גם על הרשת הפנימית..אני בחיבור קווי לראוטר משולב עם אלחוטי מדגם level one : wbr-3406tx , עכשיו כאשר הבעיה מתרחשת הניתוק הוא בכל המחשבים שלי בבית ...גם במחשב הקווי וגם באלחוטי הבעיה התחילה רק מאז שהחלפתי את המחשב שלי (שלשום) : עכשיו במחשב החדש יש החיבור רשת תומך ב1gbps אבל הגדרתי אותו בWINDOWS שיעבוד בקצב של 100 FULL DUPLEX (אחרי ששמתי לב לבעיה..) כי אני דיי בטוח שהראוטר לא יודע לעבוד בקצב המהיר יותר.. ניסיתי לשנות הגדרות בראוטר/במחשב עם החיבור הקווי ...שום דבר לא נראה עוזר בשלב זה..כאשר יש ניתוק אז גם אני לא יכול לגשת לדף ממשק WEB של הנתב עצמו למרות שהVISTA לכאורה מראה שיש רשת לוקא…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. כאשר מחברים שני מחשבים עם שלושה כרטיסים, האם המחשב הראשי חייב להישאר דלוק בשביל לחבר את המחשב השני לאיטרנט?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים