עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי בזק בינלאומי ואני משתגע מהם כבר, כל יום שישי-שבת או יום שיש עומס האינטרנט לא זז אבל מה זה לא זז, אני משלם על השרת איכסון 180$ לחודש ואני מנסה להיכנס אליו בremote desktop, מרוב איטיות זה לא נותן לי, זה נכנס והכל זז איטי ובסוף מתנתק. פשוט לא ייאמן. אני חייב לחכות ל4 בלילה בערך שאין עומס והכל עובד חלק. פשוט בושה לישראל החברות אינטרנט האלה. טוב אחרי תלונותי בוא נעבור לסיבה שפתחתי תאשכול: יש משהו לעשות שלפחות אני יוכל להיכנס לשרת שאני משלם עליו 180$ לחודש? דיברתי עם התמיכה של החברה של השרת, עשו איתי 6 בדיקות מסוגים שונים שכוללים tracert ופינגים וכו'. אחרי זה התמיכה של השרת אמרו לי לפנות לISP שלי, אז התקשרתי לבב''ל ואמרו לי שהם לא רואים איזשהי בעיה. אז באמת מה…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by Lior10,

קיבלתי היום טלפון מחברת בזק ונאמר לי ששודרגתי לתשתית הNGN ולכן אני זכאי לתשתית ברוחב פס של 10MB ללא תוספת עלות (כרגע אני על 5MB). הצצתי קצת באתר "כמה זה?" וראיתי שהמחיר של הספקית גם הוא נמוך יותר ממה שאני משלם כיום ל012 cry. המחיר לחבילת גלישה בחברת בזק בין לאומי ברוחב פס של 10MB הינו 70 ש"ח, התחייבות לשנה. מה דעתכם על בזק בין לאומי? 012 חוסמים שיתוף קבצים והגלישה באמת על הפנים, אני כרגע גולש ומוריד כמו שצריך רק בגלל קוד שעוקף את החסימה. השאלה האם בזק גם כן חוסמים ותהיה בעיה איתם או שאני אהנה מכל הרוחב פס?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  3. מה כדאי? במה הדבר כרוך מבחינת עלויות, הכנות, תשתית, מגבר? האם יש חשש של קרינה מהראוטר (והאם רק ליד מיקומו או בכל החדרים בדירה)? אשמח להסברים מכל מי שמבין וכמו כן לתשובה מפורטת בענין הקרינה תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  4. יש לנו רשת של שני מחשבים,האחד מחובר בכבל למודם של בזק: Siemens SL2 והשני מחשב נייח המחובר אלחוטית על ידי כרטיס רשת של D-LINK,DWL G510 במחשב שמחובר בכבל ניתן לגלוש ללא כל בעיות,אולם עם תחילת הגלישה במחשב השני,נתקע האינטרנט וישצורך לעשות ריסט למודם. בזק שהוא הספק שלנו לא מוכנים לתת לנו תמיכה כי לא קנינו את כרטיס הרשת אצלם. לפני שאני משקיעה את כספי הדלים בבזק,האם מישהו יכול לתת ליעצה מה כדאי לעשות? כרטיס הרשת הוא בן שנה בערך ועד עכשיו הכל היה בסדר. האם הוא יכול להיות הגורם לבעיות? תודה על ההעזרה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. אני ישבתי להנהתי מול המחשב, כשלפתע הוא ביצע הפעלה מחדש ומזהוא לא חזר להיות כתמול שלשום. כל פעם שאני מדליק אותו, עולה המסך כרגיל, הוא מזהה את כל הכוננים, ומשמיע את הצליל של הפוסט, ואחרי הכתוביות הלבנות, מבצע הפעלה מחדש שוב. - Celron בעל כרטיס מסך מובנה. אז מה הבעיה פה ?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by avivasban,

שלום לכולם אני מנסה להתחבר מהמחשב שלי לftp של האתר שלי ואני לא מצליח אני מנסה גם דרך התוכנה של flashfxp וגם לא עובד וחבר שלי ניסה להתחבר מאצלו וזה עובד . מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by MadCat125,

טוב, ניסיתי להריץ חיפוש גם באתר אבל לא מצאתי תשובה מדויקת. אני עומד לחבר באמצעות ראוטר שני מחשבים בחדרים צמודים בצורה חוטית(מרחק של 5-6 מטר אחד מהשני). אז כמו שזה נשמה: 1.האם עצם החיבור לראוטר יגביל לי את מהירות האינטרנט בהורדה ? 2.האם יש השפעה ל פיירוול על המהירות והאם ניתן לבטל אותה בראוטר? 3. האם יהיה הבדל בין אם אני שם ראוטר שהוא גם מודם או ראוטר רגיל? תודה.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  8. שלום, אני נמצא בבית פרטי 2 קומות + מרתף, אני מעוניין לשים את הראוטר האלחוטי של במרתף ולהגביר את האות על ידי ראוטר כלשהו אחר (רפיטר נראה לי קוראים לזה ... אבל אני לא לא יודע). מה שאני מעוניין זה להגביר את האות של הראוטר הקיים שיש לי . בראוטר שברשותי הוא : http://www.checkpoint.com/products/safe@office/index.html איזה ראוטר שאני צריך לרכוש על מנת שאני אגביר את האות , ואיך אני מבצע את זה ?? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by TscR,

שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של EDMIAX שאין לי מושג אפילו מה הדגם, ראוטר רק קווי [הוא נראה ככה נקנה בערך לפני 5 שנים. בקיצור תמיד פתחתי פורטים דרך NAT-> port Forwarding. נוצרה לי בעיה כאשר רציתי לפתוח פורטים גם למחשב אחר ברשת [את אותם הפורטים]. כאשר אני פותח את הפורט אני צריך להכניס IP של המחשב [של הרשת] וככה זה מנתב את הפורט רק למחשב המסויים. כאשר אני מנסה לפתוח ל2 מחשבים ביחד אני לא יכול בגלל שזה אומר שאי אפשר לפתוח את אותו הפורט. האם יש דרך לפתוח לשני המחשבים את אותו הפורט? תודה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by IdolAdmin,

אני צריך ראוטר שיכול לסחוב 4 מחשבים (שיהיה מקום ללפחות 5) עם חיבור של 5 מגה ומעלה ורפידשייר בקווי...כלומר שלא יקרוס כמו ה DSL-600E ויהיה גם אלחוטי (N).. והאם לבזק יש ראוטר מתאים? (אם לא או שעדיף לקנות אז איזה?)

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  11. שלום יש לי קיטועים וסקייפ ויש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS.... מה אפשר לעשות? הקליטה היא נמוכה האם זה בגלל זה ?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  12. שלום. עד היום היתי מתחבר עם ה5800 שלי לרשתות של השכנים כי את הרשת שלי אני לא מוצא אשמח אם תוכלו להסביר לי מה להגדיר בראוטר כדי שהטלפון יזהה את הרשת הראוטר שלי זה level one wbr-3406tx

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by ran1809,

שלום ברשתי ראוטר EDIMAX 6204 וברצוני לשדר את האות שלו למרחק גדול יותר, אני רוצה לעשות את זה ע"י חיבור אלחוטי לראוטר נוסף שיוצב במרחק סביר מהראוטר הקבוע. אני רוצה שהראוטר המשני יהיה מחובר לחשמל בלבד ויקבל את האות מהראוטר שמחובר למודם וישדר את האות לחלק השני של הבית! האם זה אפשרי ? אם כן כיצד?? (ניסיתי את פתרון האנטנה הכנה עצמית אבל זה לא הספיק לי) תודה רן

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by Cheif,

לפני כשבועיים הודיעה חברת סיסקו שהיא נוטשת את תחום ה-WiMax. בעוד שהתקשורת האלחוטית המוכרת לכולנו בשם WiFi מכסה טווחים הנמדדים במטרים, WiMax היא תקשורת אלחוטית לטווחים של קילומטרים. סקירה זו -- http://www.netcheif.com/Articles/WiMax-LTE/WiMax.htm -- היא מבוא בסיסי שנועד לספק הצצה על טכנולוגית ה-WiMax. בקרוב אני אפרסם סקירה על הטכנולוגיה המתחרה – LTE. בהזדמנות זו אני מזכיר לכולכם שניתן להירשם לקבלת עדכונים מאתר NetCHEIF ומהבלוג שלי במגוון דרכים המפורטות כאן -- http://www.netcheif.com/moreinfo.htm

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by yair0009,

המחשב שלי בו מותקן מדיה סנטר מחובר עם כבל לאחד הפורטים בראוטר סוויץ של בזק... בפורט אחר מחובר סוויץ נוסף אליו מחובר עם כבל ps3. אני יכול לגשת עם ה ps3 לאינטרנט בלי בעיה,אבל כשאני מחפש מדיה סרבר ברשת ה ps3 לא מוצא אותו,והמדיה סנטר במחשב לא מוצא את ה ps3 היות והם מחוברים לשני סוויצים שונים,המחוברים ביניהם אשמח לעזרה yair0009

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. אני עושה בדיקת פורטים באימיול ובUTORRENT והם נכשלים, עשיתי פתיחה בנתב שלי ASUS 604G ע"פ האתר PORTFORWARD ובדקתי שבחומת אש שלי שתי התוכנות מוגדרות. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה- לפני כמה ימים עוד היה לי XP וזה עבד בלי הפתיחת פורטים בנתב עם FIREWALL רגיל. אני אמור לכבות את הנתב או משהו? או להדליק את המחשב כדי שההגדרות יכנסו לתוקף?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  17. כרטיס ADIMAX EW-7128G

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by ex_,

היי, אני מחפש תוכנה FTP חופשית ואיכותית(לא filezilla) תודה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  19. איזה מספר לרשום ?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. אני לא ממש יודע מה לשים בכותרת אז תסלחו לי הבעיה שלי היא כזאת כל פעם שאני יושב על המחשב (אינטרנט MSN שטויות כאלה) הכל בסדר כאני קם ואמא שלי יושבת אחרי כמה זמן היא קוראת לבוא "לסדר את המחשב" כל פעם שהיא יושבת על המחשב מתנתק החיבור לאינטרנט במחשב שלי (לא אקספלורר לא MSN לא תוכנות הורדה כלום!!!) אני יודע שזה נשמע אידיוטי אבל אני לא מצליח למצוא למה זה!! היא גולשת באתרים שלה שולחת מיליים וזהו!! אני מתשמש בסוויצ' שמוחבר למודם והמחשב שלי מחובר לסוויצ' במחשב של אחותי בחדר השני שגם מחובר לסוויצ' זה לא קורה למישהו עוד זה קורה?? אני פשוט לא יודע ממה זה יכול לקרות זה כאילו המחשב יודע מתי שאמא שלי יושבת ופשוט מתנתק לבד מהאינטרנט תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  21. תחילה לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אז אתם מוזמנים להפנות אותי למקום הנכון . האם מותר להעביר כבל טלפון (2 גידים) בתוך רשת החשמל מנקודה X לנקודה Y ? אם כן איזה כבל צריך (רגיל או משהו מיוחד) או שיש רעיונות אחרים ?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  22. שלום לכולם ! ברשותי שני מחשבים המחוברים ברשת אלחוטית דרך ראוטר מדגם WRT54GL LINKSYS, אחד מהמחשבים כולל כרטיס טלויזיה. השאלה שלי היא האם אפשר בדרך כלשהיא לקלוט במחשב אחד את התמונה מכרטיס הטלויזיה במחשב השני ? אני יודע שיש דרך לשדר החוצה (אל העולם הגדול...) אבל תהיתי עם אפשר לשדר בעזרת הראוטר לרשת הפנימית... תודה לעונים. אלון.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by shabo,

מישהו יכול לתת לי המלצה והאם תוכנה כזו בכלל עוזרת?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by gilm,

הצצתי בזאפ וכמובן ראיתי ביקורות טובות ורעות על כל ראוטר מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו אמין שלא מתנתק ועם מהירות טובה-אני גולש דרך כבלים

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  25. שלום רב יש לי את הלינקסיס wrt54gl אני מנסה לחבר מחשב נוסף (יש לי שתיים) והראוטר לא נותן לו גישה כלל - כאילו לא מכיר אותו . אני מניח שרבים מכירים את הראוטר הנ"ל , תעזרו לי להגדיר נכון את הראוטר שיכיר במחשב כרשת ביתית

• 5 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים