רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קניתי מחשב נייד ואני רוצה להקים רשת אלחטית , אני לא מבין כל כך בנושא. יש לי מחשב נייח שמחובר למודם של הכבלים עכשיו כמו שהבנתי אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי אז איזה ראוטר אלחוטי הכי מומלץ כיום ? הספקית שלי זה בזק בינלאומי שמעתי שיש להם מבצעים על ראוטרים האם מישהו יודע משהו בקשר לזה ומה המחירים שם ?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית בין שני מחשבים בבית שלי, כרגע המחשב הראשי מחובר לאינטרנט דרך מודם שעבר הסבה לראוטר והמחשב השני מחובר אל המחשב הראשון ברשת חוטית. שאלתי היא כזאת, לפי הבנתי בשביל ליצור רשת אלחוטית צריך בנוסף לכרטיסי רשת לקנות ראוטר אלחוטי, המודם שלי גם ככה עובד בתור ראוטר אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות איזשהו משדר אלחוטי שהוא אינו ראוטר מכיוון שגם ככה זה עולה הרבה, ראיתי גם שיש דבר כזה שנקרא AP אבל אין לי מושג מה זה. מקווה שתוכלו לעזור לי עמית גל דרך אגב אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי טוב ומה יותר טוב PCI או USB
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(מערכת ההפעלה היא אקספי) ויש בעיה מוזרה ובלתי צפויה: ברגע שיש ברקע כמה הורדות, בין אם זה על ידי הדפדפן עצמו ובין אם זה על ידי מנהל הורדות(IDM)- הגלישה במקביל נתקלת בבעיות. בפיירפוקס אני נתקל שוב ושוב בהודעת connection was reset, ובדפדפנים אחרים אייטמים מסוימים פשוט לא נטענים. ברגע שההורדה חולפת- הכל חוזר לרגיל אציין שהתופעה קורית גם כאשר ההורדה מבוצעת מאתר שונה לגמרי מזה שבו אני גולש כרגע. לא מדובר בחיבורים מקבילים מאותו אתר, אלא חיבורים מקבילים באופן כללי. מה שעוד יותר מוזר, זה העובדה שזה קורה רק עם אתרים מסוימים. לפי האלימינציה שבינתיים עשיתי, מדובר תמיד באתרים מחו"ל, ואתרים שמשתמשים בזיהוי על ידי סיסמא ושם משתמש- אך זה קורה עוד לפני שבכלל מגיעים לחלק המאו…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האי מיול אצלי עובד כרגיל וטוב מאוד, אבל פתאום היום הוא לא רוצה בכלל להתחבר, איך שאני מפעיל את התוכנה הוא אומר משהו כזה "שגיאה בעת התחברות,שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה" וככה זה כל היום, התקנתי את התוכנה מחדש גם לא עזר..מישהו יודע מה זה או שקרה לו גם?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רב, אני פונה לכל המומחים הטובים כאן בפורום. אני מיואש! יש לי בעיה בגלישה באינטרנט ופניתי לכבלים ולספק שלי - עשינו את כל הבדיקות האפשריות (וירוסים, ריגול, תוכנות כבדות, הגדרות דפדפן, בדיקת מודם ועוד...) ולא עלינו מה הבעיה שהגלישה איטית אבל מהירות ההורדה בסדר ולפעמים מצוינת! מישהו יכול לתת לי הצעות מה אני יכול לעשות ללא פרמוט המחשב? אימייל: erez_sots@012.net.il בתודה, ארז
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
תמיד רציתי לשאול ולא יצא לי , אז הנה השאלה אנחנו מנויים לYES והם לוקחים על האינטרנט סכום מסוים , נראה לי 20 שח אחרי הנחה 1.5 מגה . בנוסף לכך אנחנו משלמים גם לבזק (בתור ספק נראה לי )עוד סכום מסוים שאניח לא יודע כמה. איך זה בדיוק הולך? ועל מה משלמים בדיוק?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי מה קורה , קניתי בארה"ב את הראוטר עכשיו כשאני מפעיל את האשף גירסא 5.0 אני מגדיר חיבור של l2tp כי אני מחובר דרך הכבלים ואני לא מצליח להמשיך משם כי הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט ללא סיבה ידועה ? מה לעשות אנשיםן?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
הי בתהליכי סיום בניית אתר אינטרנט, אשר מטרתו לספק מוצרים און ליין. השאלה שלי היא כזו: האתר יושב בהוסטינג אי שם בארה"ב. השרת יושב (וחייב) בצרפת - ושם נמצאים כל המוצרים. כאשר האתר מפנה לקוח ללינק להורדה, כיצד זה אמור להתבצע? השרת יושב מאחורי ראוטר,כך שעל פי מה שאני יודע, לא יתן כלום אם אפנה לקוח לאיזהשוא אייפי חיצוני, לכן האם עלי להפנות אותו ללינק שאמור להריאות כך:? xx.xx.xx.xx:yyy תודה רבה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה להפסירק את הFIREWALL כי זה עושה לי בעיות במשחקים תעזרו בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
טוב, אני לא הכי מבין בכל העניין הזה, אז יש לי כמה שאלות נאביות: 1. מה זה כתובת IP? 2. מה זה שרת פרוקסי? 3. אם יש לי בבית רשת ביתית והמחשב שלי מחובר למודם שבמחשב של אחי(זה כבלים)- אז המהירות מתחלקת בין שני המחשבים?? ואם כן אז זה רק כששנינו גולשים נכון?? והאם זה יכול להשפיע למשל על משחק שאני משחק ברשת- כלומר שהוא ייתקע לי כל כמה זמן, בגלל שאחי גולש/מוריד משהו במחשב השני?? 4. מה זה בדיוק פינגים? 5. מה בדיוק ההבדל בין כבלים לADSL ומה עדיף?? אז תענו לי בבקשה על כל השאלות, ותסבירו כמה שאפשר, חפירות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עשיתי איי פי סטטי לפי המדריך הזה- http://portforward.com/networking/static-xp.htm והכל טוב ויפה והאינטרנט עובד... אבל... כל התוכנות ואתרי אינטרנט לא קוראים את האיי פי הסטטי שלי.. אלא כותבים לי שיש לי איי פי אחר.. וגם האיי פי שמופיע באתר של הקינפוג של הראוטר (level1) מראה שהאיי פי שלי הוא לא זה הסטטי אלא האחר... אבל אם אני בודק בקומנד ליין "ipconfig" זה כן רושם לי את הסטטי.. אז קיצר איך אני משנה את זה שכל התוכנות ובאינטרנט ייקראו לי את האיי פי הסטטי?1? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הכונן והחיברתי אותו כמו שצריך, אבל יש לי בעיה. אני לא מצליח לראות אותו בתור כונן רשת בתוך "המחשב שלי" אלא רק תקייה בשם PUBLIC שנמצאת עליו דרך מיקומי הרשת. איך אני מגדיר אותו בתור כונן פיזי? ולא בתור תקיית שיתוף? אם הנושא לא מתאים לפורום אז אני מצטער פשוט לא ידעתי איפה לפתוח.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אהלן החלטתי שהגיע הזמן לעבור לאלחוטי. אז ככה , אני צריך שלושה כרטיסי רשת ונתב, או שאפשר בלי נתב? אשמח לקבל עזרה תקציב לא כל כך רלוונטי אבל גם לא הלשתגע 300-400 ש"ח . תודה
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בזק ערכה היום מפגן כוח עוצמתי בדמות כנס ותערוכת "בזק EXPO". במסגרתו היא הכריזה על שורה של מוצרים חדשים ומהירויות NGN חדשות המגיעות עד 100M. כל הפרטים על המוצרים, ההרצאות והתערוכה נמצאים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=845
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הWIFI של הראוטר שלי עושה לי בעיות נוראיות, הוא מתנתק כל כמה זמן, וכשהוא מתנתק אי אפשר להתחבר אליו עד שאני מכבה את הWIFI בראוטר ומדליק אותו שוב. לאחר שהWIFI מתנתק, אי אפשר למצוא אותו בכלל בסריקה של הרשתות, הוא מופיע לי כ not in range. מה גם עם ההגדרות אבטחה ברירת מחדל שלו, הטלפון שלי לא היה מסוגל להתחבר אליו עד שמצאתי את ה sweet spot מבחינת ה- Version וה- Encryption שהטלפון היה מוכן לקבל. עדכנתי את הראוטר לגרסה הכי עדכנית שלו (3.13.33 Build 130506 Rel.48660n) בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל נראה שזה לא עזר. עוד דבר מוזר שקרה לי איתו, אני עדיין רואה חיבור WIFI עם הSSID הברירת מחדל מהפעם הראשונה שהפעלתי את הראוטר. אני לא יכול להתחבר אליו, אבל הוא מופיע לי ביחד עם הSSID שה…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי, אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט ל4M. הבעיה היא שאני מוריד כרגע על 180KBPS, באתר התיפעולי של בזק הצלחתי להגיע ל200KBPS שהם 1.6M ולא 4M כמו שאני משלם עליו. SPEEDTEST נתן ךי את התוצאה הזו: לא הבנתי בדיוק מה זה מודד... מישהו יכול להסביר לי את התוצאות של ספידטסט ולהגיד לי אם אני צריך להתקשר לבזק ולצעוק עליהם?? תודה
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן למודם Firmware חדש יותר הבעייה היא שאני לא יודע גירסת ה Firmware שברשותי היא New Zealand או Australia לכן אני לא יודע איזה Firmware לבחור מפה האם מישהו עידכן את המודם ויודע להגיד איזה מהם לבחור?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום ... גם לכם האיטיות הזאת קוראת בשבועיים האחרוניים? אתרים עולים בחצהיים הדפים עולים טיפה לאט מהרגיל... והורדות שוב.. על הפנים רציתי לדעת אם זה קורה אצלכם גם .. לראות אם הקו + ראוטר שלי תקינים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי כרגע ADSL 750 ואני גולש דרך בזק בנלאומי... כשאני משחק במשחקי רשת הפינגים שלי הם מאד גבוהים ( 500+). לפי דעתי פתרון הבעיה הוא להחליף ספק או שבעצם יש לי בעיה במודם.. יכול להיות שאני טועה. הבעיה היא שאם צריך להחליף ספק לאיזה ספק להחליף ולמה .. תודה מראש ! ;D :AR15:
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי הנתב הזה לבית אני רוצה לחבר שתי מחשבים נייחים מחשב נייד ו PS3 הבנתי שיש לו טווח שידור חזק וגם מה ההבדל בין הגרסאות כי יש הבדל במחיר ... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי את נתב Linksys WRT54G כבר כחודש וחצי. יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט (לכל תחנות הקצה- חלקם חוטיות וחלקן אלחוטיות) בכל יום לאחר כ- 24 שעות עבודה. אני מחובר לבזק ב ADSL. אני פותר זאת ע"י ניתוק והחזרת החשמל לראוטר ואז הוא "מתאפס". האם משהו בהגדרות לא תקין? אודה לסיוע דחוף בנושא, האם יש אתר או מקום בו ניתן לצפות בהגדרות המסכים המומלצות? בועז
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לאחר הגדרת פורטים אינו מתחבר לשום שרת וכותב ביומן "מת", כל פעם שאני מנסה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בדיוק נתב אלחוטי D-Link AirPlus DI-614. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3178604&g_kind=0 כתוב שיש לנתב firewall מובנה. האם אני עדיין אצטרך להתקין firewall במחשב (zonealarm, norton internet security וכו')?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ניסיתי להעלות תמונות לכמה אתרים ובאף אחד מהם זה לא מצליח. הוא מעלה, ומעלה ואח"כ אני מקבל HTTP 500. . ד"א ניסיתי למחוק COOKIES
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-