רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
האם הראוטר Linksys WRT54GL יעבוד טוב עם כרטיס הרשת הזה Edimax EW-7128g Wireless PCI Adapter ? אם לא יש המלצות לכרטיס רשת אחר שיעבוד טוב עם הראוטר ?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נוסף לבית ורציתי לשאול כמה שאלות כי אני ממש בור בנושא. 1. אם יש לי 2 מחשבים בבית אז מה עושים עם האינטרנט?ז"א עם החיבור לאינטרנט? 2. מה זה ראוטר?(זה קשור לנושא הזה?) 3. יש איזושהי דרך שבה אני יוכל להתחבר למחשב הראשון שלי דרך המחשב החדש בשביל להעביר ביניהם מידע אחד מהשני? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בג'נרלס אני נכנס למולטי פלייר, נטוורק, ואז אני רואה 2 משתמשים אנייכול ללוחץ רק על 1 ואז אני משחק לבד. ברד אלרט מישו יכול להגיד איך?
-
- 22 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
1. אחרי ששיתפתי תיקיה בין במחשב א'(מחובר לראוטר) למחשב ב' אני רואה במחשב ב' את השם שלי בסביבת העבודה הוא לא נותן לי להכנס ומבקש שם וסיסמא התקשרתי לתמיכה של הספק והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בשיתוף בבקשה איך אני מבטל את זה? 2. שאלתי פה איך לחסום גלישה במחשב ואמרו לי פה משו על ip 80 ולא הבנתי במה מדובר אפשר הסבר שוב תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי רשת מקומית עם 5 מחשבים, אני רוצה לדעת אם שייך להגדיר שתיקיות מסויימות משותפות, ע"פ בחירתי יוכלו לצפות בהם רק 2 מחשבים מתוך ה-5? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלומות! תוכלו בבקשה לומר לי, בבואי להקים רשת אלחוטית בביתי, אני צריך לחבר מחשב אחד לנתב אלחוטי ולהתקין כרטיסי רשת אלחוטיים בכל שאר המחשבים, האמורים להתחבר למחשב הראשי. נכון? האם זה משנה איזה מחשב הוא הראשי, שאליו מחובר הנתב האלחוטי? (כלומר, החזק או החלש יותר) ועוד בקשה, התוכלו להמליץ לי מה לקנות? האם צריך נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי מאותה חברה, או שאפשר לשלב? והאם ישנם דגמים/חברות מסוימות שאתם יכולים להמליץ לי עליהם, על-פי התנסות אישית? תקציב 300-500 שקלים... (הייתי מזמין מהספק שלי, אבל ביודעי את כול המבצעים, תמיד יוצא שכול העסק הוא יקר יותר מאשר הקמה אישית של הרשת... האם אני צודק?) ועוד משהו קטן, אני גר בבניין, בקומה רביעית, בדירת שתי קומות. האם צריך נתב מיוחד, כדי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אני כותב במה שמסומן בתמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית, אחד מחובר דרך ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק.......... בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,, סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט...... לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב. השאלה שלי היא אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב? אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאנ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני מחפש פתרון אלחוטי לחבר אינטרנט בין שתי דירות במרחק של 200 מטר . איזה נתב מציעים להשתמש והאם צריך אנטנה מיוחדת? יש לציין שבין שתי דירות אין שום בניינים תודה
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואת הישן אני מעביר לאחיות שלי..... עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , למשל שאם מחשב צריך 200ק"ב האחר יקבל 1.3 מגהבייט(יש לי 1.5)... התקשרתי להוט (התשתית) ואמרו לי שאי אפשר והם יכולים שמחב אחד יהיה על 750ק"ב והאחר על 1.5 ק"ב שזה יוצא די יקר... התקשרתי לבזק(הספק) ורצינו לעבור אליהם(שהם יהיו גם תשתית) כי בכבלים אי אפשר רשת , הרשת יצאה די יקר בלשון המועטה... וראוטר אמרו לנו עולה איזה 1000 שקל.... בדקתי באינטרנט וראיתי ראוטרים שעולים גם 140 שקל.... על איזה ראוטר אתם ממליצים לי שיוכל לפצל את הרשת של הכבלים לשתי מחשבים כמו שכתבתי למעלה....??(לא יקר בבקשה) ואם אפשר להסביר לי אם זה בטוח ולא מסוכן אם זה לא בא מהספק\תשתית....ואם אני יצטרך לשלם להם עוד בכל חודש??
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Linksys WRT54GL 54Mbps Router 3COM Cable/DSL Router 100-75 או שאני אצטרך לקנות..
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים, אחד נייד, המצויד בכרטיס רשת אלחוטי מובנה, ואחד נייח שאינו בעל כרטיס שכזה. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית(קומה אחת) כדי לאפשר שימוש באינטרנט דרך הנייד בכל הבית. כמו כן, אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את המחשב הנייח לראוטר ללא צורך בקניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף אלא דרך כבל. האם ישנה אפשרות שכזו? מה הציוד הנדרש כדי להקים רשת שכזו בבית? הבנתי שצריך ראוטר ואנטנה לנייד. האם ישנם המלצות לדגמים מסויימים? כדאי לציין שיש לי טלפון אלחוטי שעובד בתדר 2.4GHZ. האם זה עלול לעשות בעיות? בנוסף אני שוקל להחליף ספקית. אני גולש בADSL עם חבילת 2MB\200KB . כרגע אני באינטרנט זהב, ויש לי אפשרות לעבור לבזק בינ"ל(014) או נטויז'ן, או לחלופין להישאר עם אינטרנט. האם המעבר כדאי? ת…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
ברשותי הראוטר LINKSYS BEFW11S4 VER 4 אני משתמש בתוכנה FLASH FXP להורדות שונות שאני צריך(כל מיני מסמכים גדולים ומשחקים(חינמיים)) פתחתי בראוטר את כל הפורטים האפשריים כלומר מ(1-65000) וגם ב FIRE WALL. מהירות ההורדה דרך ה FTP היא תמיד נעה אצלי בין 1-10 KB\S כאשר זה אמור להוריד על מהירות של 100 או 200 + לפי מה שאנשים כותבים ולפי מה שבדקתי אצל חברים. יש לי רוחב פס של 3 MB. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד ניתן לפתור אותה??
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהירות צריכה להיות לפחות 10 מגה לא?! אני שולח על 2 מגה עכשיו ולפני (שהמחשב היה מחובר ליואסבי אחר) הוא שלח רק על 600K . האם 2 מגה זה מהירות סבירה?! תודה לעוזרים נ.ב חיבור 2 מגה של ADSL לא יודע אם זה חשוב. ראוטר AIR LIVE כחול כזה... נא בקשו פרטים חשובים נוספים אם צריך כי אני לא חושב על עוד משהו...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, עד כה היו לי בבית 2 מחשבים על רשת אלחוטית עם נתב המחובר ל ADSL. בעקבות המעבר לאינטרנט של הוט התעוררה הבעיה הנצחית שלא ניתן להתחבר על L2TP או PPTP over DHCP דרך הנתב, אלא רק PPTP רגיל. בעברית, אני צריך IP קבוע או שמשתנה לעיתים נדירות. כיצד משיגים זאת? שמעתי שחברות אינטרנט מחלקות בלי בעיה אך נטויזן ביקשה תוספת של 20 דולר!!! לחודש...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני לא ממליץ לאף אחד לשדרג את ה-600E שלו ע"י הגרסא החדשה שיצאה. אני ניסיתי את זה עכשיו וזה פשוט לא הלך, נגיד את זה ככה. יכול להיות שעשיתי טעות שהשארתי אותו בהגדרות המקוריות של בזק... בכל מקרה באתר של AZTECH יש תוכנת שדרוג מגרסאות **.**.38. הרצתי אותה ואחרי כמה צעדים המודם פשוט הפסיק לעבוד. RESET לא מגיב, כיבוי והדלקה לא נותן שום דבר. ראיתי פה אנשים שמעוניינים לשדרג. כל עוד אין צורך מיוחד לשדרג אל תשדרגו!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקמתי בבית שרת ווינדוס 2003 מוגדר עליו שרת DNS DHCP DC וRAS (Routing and Remote Access אני רוצה להרים תקשרות VPN בין מחשב לשרת. למחשב כתובת IP 10.0.0.3 לשרת יש שני כרטיסי רשת ומוגדר על על הכרטיס רשת הראשי את פילטרים שצריכים כדי להרים תקשרות VPN (IP 100.0.0.100) יש PING בין השניים.. יש לי בעיה עם הכניסה ז"א עם Authentication אני לא יודע אם אני מגדיר את הPOLICY נכון... מישהו מכיר את הנושא ויכול להדריך אותי?... בתודה, אלעד
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
איך אני בודק? דרך איזה אתרים. תודה. רשום לי באייקון 10.0 mbps מה זה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה שמצחיק שזה התחיל רק לפני שבוע וחצי, לא יודע מה השתנה אבל כל תוכנת שיתוף קבצים יוטורנט\אימיול\סבבהדיסי מורידה לאטט, יש לי SP2 והפיירוול מנותק, יש לי ZONE ALARM ו- Kaspersky ואת שתיהן ניתקתי לפני שנכנסתי לאחת התוכנות.. הפורטים תמיד פתוחים, לפחות ככה זה מראה בסבבה, אימיול וטורנט.. באמיול לפעמים זה צובר תאוצה לכמה דקות ואז יורד חזרה.. והעלאה גם לא משהו, במקום 10 זה נא הרבה פעמים בין 10-9-8.. והכי מוזר זה באמיול כשהzone alarm מנותק ואני נכנס לאמיול זה פותח לי את הדף של ה LOWID ומראה לי איך לפתוח פורטים בFW של הXP כשהוא בכלל סגור.... וכשאני נכנס כשהתוכנה פועלת, הכל טוב ויפה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לךי אינטרנט 1.5 של בזק.. יש לי מודם USB.. אז לבעיה: האיטרנט מתנק כל כמה זמן.. לפעמים 1 לאחר שהתחברתי אליו ולפעמים שעה.. אבל הוא כל הזמן מתנתק.. וגם.. שמתי לב כשהוא מתנתק החצים למטה (שבדרך כלל ירוקים) הופכים לצהובים.. (יאנו training)
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אז ככה. עשיתי את המדריך אחד לאחד ובאמת זה עובד פצצה.(תודה גבר!!) אבל בסימן של הקישורית למטה בשורות המשימות.רשום לי שהקשוריות מוגבלת או חסרה(הקישורית של החיבור לאינטרנט ולא של החיבור רשת למחשב השני) אין לי מושג אם זה מגביל אותי באמת במשהו אז רציתי לשאול לדעתכם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רשום: copyright restrict us from playing this video outside the u.s רק אם האייפי של ישתנה לאאפי של USA אני יוכלל צפות בסרטונים שם? איזה תוכנה עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-