עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dn2k,

שלום, נתקלתי פה בהערה של מישהו על כרטיסי רשת אלחוטיים בתצורת USB, הוא אמר שזה לא מומלץ ועדיף PCI.. ניסיתי לחפש תשובה עניינית ומקצועית בחיפוש של הפורום אבל לא מצאתי מישהו יכול לומר לי למה USB פחות טוב.. יש לי מחשב core 2 dou 6600 עם לוח P5B DELUXE - אם העניין הוא מבחינת ביצועי מערכת.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by Dn2k,

תודה,

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  3. Started by Shoulin,

יש לי ראוטר OfficeConnect ולכל המחשבים יש גישה לאינטרנט והכל מצויין. חוץ מזה שאין רשת בין המחשבים... אני צריך מדריך להגדרת רשת בין המחשבים או שיותר טוב מישהו פה עם נסיון יכול לעזור לי לעשות את זה. תודה!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  4. Started by dd7,

אני לא מצליח לשחק בשום משחק ברשת איך שאני מנסה להפעיל זה ישר מוריד לי פ'ץ וזה נתקע או שלא טוב בדיון 2000 לא עובד הרשת ברד אלרט לא עובד בג'נרלס גם לא עובד האם מישו פה הצליח להתחבר בזמן האחרון בשביל לשחק באותו רשת אם כן מה הוא עשה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  5. שלום רב ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית ע"י הוספת כרטיס רשת PCI למחשב הנייח. אם אפשר המלצה על כרטיס טוב,ישנה אפשרות לקנות בניו יורק אז אם אפשר לינק מ: www.newegg.com תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  6. Started by gilm,

הצצתי בזאפ וכמובן ראיתי ביקורות טובות ורעות על כל ראוטר מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו אמין שלא מתנתק ועם מהירות טובה-אני גולש דרך כבלים

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. Started by RGod,

שלום חברה יש לי FIREWALL של חברת SYGATE מעודכן עד כמה שניתן ויש לי עוד אחד קיצר ה FIREWALL של SYGAE אומר לי ש:some body is scanning your compuer ואחרי כמה שניות 20 שניות בערך חוסם אותו שאלתי היא איך ניתן לחסום את אותו ה IP הספציפי ?ואם הוא יכול לגרום איזשהו נזק ?לגנוב פרטים ?

8. Started by BMW~M6,

שלום, לאחר התקנת הראווטר צצו לי כמה שאלות .. 1. בהגדרת הנתב מה מה יש לבחור איפה שכתוב BASIC SETUP ? לא מצאתי PPPOA . יש כל מיני דברים , בינתיים שמתי PPPOE למה אין PPPOA ?? ומה עליי לבחור בכלל? 2. יש שורה KEEP ALIVE ולידה מספר 30 שניות , מה זה אומר? ואיך להגדיר את זה? 3. איך מוסיפים שם משתמש וסיסמה כך שלא כל אחד יוכל להתחבר לרשת האלחוטית? 4. איך מכבים את הרשת האלחוטית? במידה ולא משתמש בה בינתיים איך אוכל לכבות? ( למנוע קרינה). 5. איך פותחים פורטים בנתב זה? לאמיול למשל. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by psxr,

אני מוריד באזאורס מטרקר פרטי והמהירות הכללית של הטורנט גבוהה יש שניים שלוש ליצרים בלבד ואני עדיין מוריד רק במהירות של גג 10K ובדרך כלל אפילו פחות. המחשב מחובר לראוטר לינקסיס wrt54gl עם קושחה dd-wrt בחיבור חוטי, כל הפורטים פתוחים גם בנתב וגם בפירוול של וינדוס. וגם המהירות שליחה שלי נמוכה מאוד, אני מגביל את המהירות עם netlimuter ל13-14K (יש לי אפלוד של 150Kb שיוצא בערך 19) והמהירות אפלוד שלי היא בערך 1-2K בלבד מה שמקשה מאוד לשמור על רטיו טוב אפילו אם אני ישאיר את המחשב פועל שנה. אני צריך עזרה דחופה בפיתרון הבעיה לפני שיעיפו אותי לכל הרוחות מהטרקר

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. ואיפה בהגדרות המודם בכלל צריכים לפתוח פורטים והאם אפשר גם לחסום באותה הדרך?.. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Shoulin,

בטח אתם מכירים את האתר של ABC http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing שמאפשר צפיה בחינם בפרקים של הסדרות האהובות של הרשת. הבעיה היא שלא ניתן לצפות בהם אלא אם אתה תושב ארה"ב... שמעתי שיש דרך לעקוף את הבדיקה של הIP בעזרת תוכנה. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. התקשרתי ביום רביעי לבזק בינלאומי, שוחחתי איתם מעט ושידרגתי את החבילה שלי למגה וחצי. הבחורה מבזק בינלאומי אמרה שעלי לפנות ל-YES שהם ישדרגו אותי גם. התקשרתי ל-YES ואכן הם שידרגו אותי גם, ואמרו שתוך 3 ימים מקסימום השידרוג יתבצע. המתנתי עד היום ולא קיבלתי את המהירות, אני עדיין ב-750... התקשרתי ל-YES והם אמרו לי שכבר ביום שישי התשתית שלי שודרגה למגה וחצי. הם אמרו שיבדקו בעצמם מול בזק בינלאומי ויחזרו אלי מחר. השאלה שלי היא כזו, יש לי מודם USB של דינמוד (כן אני יודע שעדיף רשת ועדיין זה מה יש), האם יכול להיות שהמודם שלי לא תומך במהירות מגה וחצי? יש דבר כזה? (ותשובה כמו הכי טוב שתחליף לא תעזור, אני רוצה להבין את המהות מאחורי הבעיה). תודה מראש לעוזרים, ירון.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  13. האם הראוטר Linksys WRT54GL יעבוד טוב עם כרטיס הרשת הזה Edimax EW-7128g Wireless PCI Adapter ? אם לא יש המלצות לכרטיס רשת אחר שיעבוד טוב עם הראוטר ?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by +Eliran+,

אני מתכוון לקנות מחשב נוסף לבית ורציתי לשאול כמה שאלות כי אני ממש בור בנושא. 1. אם יש לי 2 מחשבים בבית אז מה עושים עם האינטרנט?ז"א עם החיבור לאינטרנט? 2. מה זה ראוטר?(זה קשור לנושא הזה?) 3. יש איזושהי דרך שבה אני יוכל להתחבר למחשב הראשון שלי דרך המחשב החדש בשביל להעביר ביניהם מידע אחד מהשני? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בג'נרלס אני נכנס למולטי פלייר, נטוורק, ואז אני רואה 2 משתמשים אנייכול ללוחץ רק על 1 ואז אני משחק לבד. ברד אלרט מישו יכול להגיד איך?

• 22 תגובות
    • 6k צפיות
  16. Started by dd7,

1. אחרי ששיתפתי תיקיה בין במחשב א'(מחובר לראוטר) למחשב ב' אני רואה במחשב ב' את השם שלי בסביבת העבודה הוא לא נותן לי להכנס ומבקש שם וסיסמא התקשרתי לתמיכה של הספק והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בשיתוף בבקשה איך אני מבטל את זה? 2. שאלתי פה איך לחסום גלישה במחשב ואמרו לי פה משו על ip 80 ולא הבנתי במה מדובר אפשר הסבר שוב תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by פרמייר,

יש לי רשת מקומית עם 5 מחשבים, אני רוצה לדעת אם שייך להגדיר שתיקיות מסויימות משותפות, ע"פ בחירתי יוכלו לצפות בהם רק 2 מחשבים מתוך ה-5? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by MiOB,

שלומות! תוכלו בבקשה לומר לי, בבואי להקים רשת אלחוטית בביתי, אני צריך לחבר מחשב אחד לנתב אלחוטי ולהתקין כרטיסי רשת אלחוטיים בכל שאר המחשבים, האמורים להתחבר למחשב הראשי. נכון? האם זה משנה איזה מחשב הוא הראשי, שאליו מחובר הנתב האלחוטי? (כלומר, החזק או החלש יותר) ועוד בקשה, התוכלו להמליץ לי מה לקנות? האם צריך נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי מאותה חברה, או שאפשר לשלב? והאם ישנם דגמים/חברות מסוימות שאתם יכולים להמליץ לי עליהם, על-פי התנסות אישית? תקציב 300-500 שקלים... (הייתי מזמין מהספק שלי, אבל ביודעי את כול המבצעים, תמיד יוצא שכול העסק הוא יקר יותר מאשר הקמה אישית של הרשת... האם אני צודק?) ועוד משהו קטן, אני גר בבניין, בקומה רביעית, בדירת שתי קומות. האם צריך נתב מיוחד, כדי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה אני כותב במה שמסומן בתמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by bora-aa,

שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית, אחד מחובר דרך ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק.......... בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,, סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט...... לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב. השאלה שלי היא אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב? אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאנ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by essam,

שלום לכל המומחים, אני מחפש פתרון אלחוטי לחבר אינטרנט בין שתי דירות במרחק של 200 מטר . איזה נתב מציעים להשתמש והאם צריך אנטנה מיוחדת? יש לציין שבין שתי דירות אין שום בניינים תודה

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש ואת הישן אני מעביר לאחיות שלי..... עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , למשל שאם מחשב צריך 200ק"ב האחר יקבל 1.3 מגהבייט(יש לי 1.5)... התקשרתי להוט (התשתית) ואמרו לי שאי אפשר והם יכולים שמחב אחד יהיה על 750ק"ב והאחר על 1.5 ק"ב שזה יוצא די יקר... התקשרתי לבזק(הספק) ורצינו לעבור אליהם(שהם יהיו גם תשתית) כי בכבלים אי אפשר רשת , הרשת יצאה די יקר בלשון המועטה... וראוטר אמרו לנו עולה איזה 1000 שקל.... בדקתי באינטרנט וראיתי ראוטרים שעולים גם 140 שקל.... על איזה ראוטר אתם ממליצים לי שיוכל לפצל את הרשת של הכבלים לשתי מחשבים כמו שכתבתי למעלה....??(לא יקר בבקשה) ואם אפשר להסביר לי אם זה בטוח ולא מסוכן אם זה לא בא מהספק\תשתית....ואם אני יצטרך לשלם להם עוד בכל חודש??

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  23. שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ‏Linksys WRT54GL 54Mbps Router‎ ‏3COM Cable/DSL Router‎ 100-75 או שאני אצטרך לקנות..

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  25. ברשותי שני מחשבים, אחד נייד, המצויד בכרטיס רשת אלחוטי מובנה, ואחד נייח שאינו בעל כרטיס שכזה. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית(קומה אחת) כדי לאפשר שימוש באינטרנט דרך הנייד בכל הבית. כמו כן, אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את המחשב הנייח לראוטר ללא צורך בקניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף אלא דרך כבל. האם ישנה אפשרות שכזו? מה הציוד הנדרש כדי להקים רשת שכזו בבית? הבנתי שצריך ראוטר ואנטנה לנייד. האם ישנם המלצות לדגמים מסויימים? כדאי לציין שיש לי טלפון אלחוטי שעובד בתדר 2.4GHZ. האם זה עלול לעשות בעיות? בנוסף אני שוקל להחליף ספקית. אני גולש בADSL עם חבילת 2MB\200KB . כרגע אני באינטרנט זהב, ויש לי אפשרות לעבור לבזק בינ"ל(014) או נטויז'ן, או לחלופין להישאר עם אינטרנט. האם המעבר כדאי? ת…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.