רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אני מנוי NETVISION כבר מספר שנים ובשבועות באחרונים יש לי קצב הורדה של בין 0Kbps ל3Kbps ופעם ב אני מתפנק ב איזה 10Kbps (למספר שניות) זה אף פעם לא היה כך! כשבדקתי את מהירות ההורדה מFTP של נטויז'ן שהם נתנו לבדוק ממנו קיבלתי 180kbps יש לי חבילה של 1.5mbp's ותמיד הייתי מוריד בקצבים מעולים אבל בשבועות האחרונים זה על הפנים!!! מישהו נתקל בבעיה דומה???
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, מהירות ההורדה שלי ב-Utorrent איטית להחריד. פתחתי את הפורט לפי ההוראות שמצוינות במדריך שבאתר הבא http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/Utorrent.htm ובכל זאת המהירות איטית. מה שמוזר זה שקבצים מאתרי הרשמה (TL וכד') לא יורדים בכלל... עזרה בבקשה.......
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית ביתית (יש לי מחשב נייח ומחשב נייד) בזמן השימוש שלי בנייד (אין לו שום גישה לאינטרנט) התגלה לי שקיימת גישה לאינטרנט והתחברתי לרשת זו (כמובן היא התנתקה רבות.. אבל עדיין), אני רוצה להוסיף שהרשת אינה שלי ואני לא מכיר את בעל הרשת יש לי כמה שאלות: 1. מהי הדרך הטובה ביותר להקים רשת? 2. האם תיהיה התנגשות בין הרשתות? (הקיימת ולבין זו שאני רוצה להקים)... בעצם אם קיימות שתיי רשתות קרובות האם הראוטרים התנגשו 3. שמעתי שברגע שיש אינטרנט אלחוטי ומופעל מיקרוגל למשל, יהיו הפרעות ברשת... האם זה נכון? ואם כן איך אני יכול לטפל בזה? ואיך הם באות לידי ביטוי? 4. אם יש לי ראוטר אלחוטי (D-Link Airplus G לדוגמא), ואני רוצה לחבר אותי בצורה חוטית... זה אפש…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי רשת עם שרת 2003 מכל מחשב אחר אני מצליח להיכנס לתקיה עם הסיסמא והשם משתמש שלי רק במחשב אחד שחטף סוס טוראיני לדעתי הוא דפוק איזה שרות ואני לא יודע איזה. עזרה בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הי כולם. כרג אני כותב מהמחשב נייד של אחותי, אז אני מתנצל על טעויות קטנות בכתיב מראש אני פשוט לא רגיל למקלדת הזאת. בכל מקרה, מאתמול בלילה לא יכולתי בכלל להיכנס לשום אתר באינטרנט ולא לשאר המחשבים ברשת. יש לי Router אלחוטי של Edimax וכל שא המחשבים שמחוברים עליו, גם חוטית וגם אלחוטית מחברים לאינטרנט ולרשת ועובדים מצוין. המחשב שלי מתחבר חוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי Onboard של Nvidia (יש לי Nforce 4 של MSI - ראו מפרט) ניסיתי לשנות את ההגדרות של הכרטיס רשת אבל כל פעם שבכלל ניסיתי לגעת במשהו החלון של השינויים נתקע ברגע שלחצתי על Apply. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין שוב, ושום דבר לא עזר. היום פירמטתי את המחשב אבל עדין אני נתקל באותה הבעיה - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ואני …
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
נתב אלחוטי שישמש בתור כרטיס רשת אלחוטי??? האם זה אפשרי דגמה בנתב של לינקסיס RT54G???
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הסיסמה של האינטרט משתנה כל כמה זמן ואני מחפש ראוטר שיאפשר לי לעשות חיוג עם הקלדת הסיסמה וגם שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני מחפש פתרון ודגם ספיצי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000JCPD6U/nextag-tools-20/ref=nosim מחפש בארץ את הרכיב שבקישור אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מודם: Motorola Sb4200 SURF BOARD משהו כזה... של הכבלים ואני רוצה להפוך אותו לראוטר.. אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
בקיצור האינטרנט מתנתק מעצמו מדי פעם וזה כבר יותר משנה ככה אף אחד לא פתר לי את הבעיה עד היום. מודם alcatal ויש לי עוד אחד עדיין בעיה. רוטר Edimax. אני לא יכול להסביר את הבעיה כל-כך זה פשוט לא מובן גם כשמתקשרים אליי ואני לא עונה לטלפון בזמן אז זה מתנתק.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני משתמש בפיירוול של ווינדוס ויש לי תוכנה שאני רוצה לחסום לה את הגישה לאינטרנט. התוכנה לא נמצאת בexception list של הפיירוול אבל למרות זאת יש לה גישה לאינטרנט. מדוע זה כך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לטורנטבייטס לצורך דיבורים שם בפורום ( ) אז אני מקבל את ההודעה הבאה- אמרו לי שאני יכול לשנות משהו בהגדרות פרוקסי של האינטרנט אקספלורר נישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך? - וגם אם מישהו יודע איך בפיירפוקס אז גם סבבה... תודה =)
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת. לאחר זמן שימוש מסוים במחשב ובאינטרנט, פרוטוקול ה HTTP פשוט מתפגר לו. כל שאר השירותים עובדים: Icq, Messenger, Emule, Azuerus, אך כל מה שקשור ל HTTP פשוט ומסרב לעבוד. גם ה FF וגם ה IE אומרים שלא ניתן למצוא את הדף, כאילו בכלל אין חיבור. לאחר RESET למחשב הבעיה מסתדרת. אני משתמש במודם רשת שהוסב לנתב Aztech 600E, ובסוויץ' 8 פורט של Edimax. החיבור הוא חיבור קבוע. ניסיתי גם לחבר את המודם ישירות למחשב, אך הבעיה עדיין נשארת. לדעתי הבעיה היא במערכת ההפעלה - Service או הגדרה שגויה. הבעיה התחילה לפני שלושה ימים, כאשר הדבר האחרון שעשיתי הוא ניסיון Tweaking ל FF. אחרי שהבעיה התחילה חזרתי להגדרות ברירת המחדל אך הבעיה לא נפתרה. הצעות מישהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי פה בהערה של מישהו על כרטיסי רשת אלחוטיים בתצורת USB, הוא אמר שזה לא מומלץ ועדיף PCI.. ניסיתי לחפש תשובה עניינית ומקצועית בחיפוש של הפורום אבל לא מצאתי מישהו יכול לומר לי למה USB פחות טוב.. יש לי מחשב core 2 dou 6600 עם לוח P5B DELUXE - אם העניין הוא מבחינת ביצועי מערכת.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר OfficeConnect ולכל המחשבים יש גישה לאינטרנט והכל מצויין. חוץ מזה שאין רשת בין המחשבים... אני צריך מדריך להגדרת רשת בין המחשבים או שיותר טוב מישהו פה עם נסיון יכול לעזור לי לעשות את זה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק בשום משחק ברשת איך שאני מנסה להפעיל זה ישר מוריד לי פ'ץ וזה נתקע או שלא טוב בדיון 2000 לא עובד הרשת ברד אלרט לא עובד בג'נרלס גם לא עובד האם מישו פה הצליח להתחבר בזמן האחרון בשביל לשחק באותו רשת אם כן מה הוא עשה?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית ע"י הוספת כרטיס רשת PCI למחשב הנייח. אם אפשר המלצה על כרטיס טוב,ישנה אפשרות לקנות בניו יורק אז אם אפשר לינק מ: www.newegg.com תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
הצצתי בזאפ וכמובן ראיתי ביקורות טובות ורעות על כל ראוטר מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו אמין שלא מתנתק ועם מהירות טובה-אני גולש דרך כבלים
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי FIREWALL של חברת SYGATE מעודכן עד כמה שניתן ויש לי עוד אחד קיצר ה FIREWALL של SYGAE אומר לי ש:some body is scanning your compuer ואחרי כמה שניות 20 שניות בערך חוסם אותו שאלתי היא איך ניתן לחסום את אותו ה IP הספציפי ?ואם הוא יכול לגרום איזשהו נזק ?לגנוב פרטים ?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת הראווטר צצו לי כמה שאלות .. 1. בהגדרת הנתב מה מה יש לבחור איפה שכתוב BASIC SETUP ? לא מצאתי PPPOA . יש כל מיני דברים , בינתיים שמתי PPPOE למה אין PPPOA ?? ומה עליי לבחור בכלל? 2. יש שורה KEEP ALIVE ולידה מספר 30 שניות , מה זה אומר? ואיך להגדיר את זה? 3. איך מוסיפים שם משתמש וסיסמה כך שלא כל אחד יוכל להתחבר לרשת האלחוטית? 4. איך מכבים את הרשת האלחוטית? במידה ולא משתמש בה בינתיים איך אוכל לכבות? ( למנוע קרינה). 5. איך פותחים פורטים בנתב זה? לאמיול למשל. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מוריד באזאורס מטרקר פרטי והמהירות הכללית של הטורנט גבוהה יש שניים שלוש ליצרים בלבד ואני עדיין מוריד רק במהירות של גג 10K ובדרך כלל אפילו פחות. המחשב מחובר לראוטר לינקסיס wrt54gl עם קושחה dd-wrt בחיבור חוטי, כל הפורטים פתוחים גם בנתב וגם בפירוול של וינדוס. וגם המהירות שליחה שלי נמוכה מאוד, אני מגביל את המהירות עם netlimuter ל13-14K (יש לי אפלוד של 150Kb שיוצא בערך 19) והמהירות אפלוד שלי היא בערך 1-2K בלבד מה שמקשה מאוד לשמור על רטיו טוב אפילו אם אני ישאיר את המחשב פועל שנה. אני צריך עזרה דחופה בפיתרון הבעיה לפני שיעיפו אותי לכל הרוחות מהטרקר
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ואיפה בהגדרות המודם בכלל צריכים לפתוח פורטים והאם אפשר גם לחסום באותה הדרך?.. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בטח אתם מכירים את האתר של ABC http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing שמאפשר צפיה בחינם בפרקים של הסדרות האהובות של הרשת. הבעיה היא שלא ניתן לצפות בהם אלא אם אתה תושב ארה"ב... שמעתי שיש דרך לעקוף את הבדיקה של הIP בעזרת תוכנה. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקשרתי ביום רביעי לבזק בינלאומי, שוחחתי איתם מעט ושידרגתי את החבילה שלי למגה וחצי. הבחורה מבזק בינלאומי אמרה שעלי לפנות ל-YES שהם ישדרגו אותי גם. התקשרתי ל-YES ואכן הם שידרגו אותי גם, ואמרו שתוך 3 ימים מקסימום השידרוג יתבצע. המתנתי עד היום ולא קיבלתי את המהירות, אני עדיין ב-750... התקשרתי ל-YES והם אמרו לי שכבר ביום שישי התשתית שלי שודרגה למגה וחצי. הם אמרו שיבדקו בעצמם מול בזק בינלאומי ויחזרו אלי מחר. השאלה שלי היא כזו, יש לי מודם USB של דינמוד (כן אני יודע שעדיף רשת ועדיין זה מה יש), האם יכול להיות שהמודם שלי לא תומך במהירות מגה וחצי? יש דבר כזה? (ותשובה כמו הכי טוב שתחליף לא תעזור, אני רוצה להבין את המהות מאחורי הבעיה). תודה מראש לעוזרים, ירון.
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-