עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by TZ,

בס"ד שבוע טוב לכולם שלום קיבלתי מודם מסוג אלקטל ספיד טא'צס HOME מישהו יכול להסביר לי איך איך להתקין אותו התקנה רגילה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  2. סיימתי להתקין מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E. המחשב מראה קליטה מלאה (לא יורד מ-4 קווים) אבל רוב הזמן האינטרנט עובד נורא נורא לאט או שלא בכלל. המחשב ממוקם בממ"ד והראוטר במסדרון של אותה קומה. אני יודע שממ"ד הוא בעייתי אבל אם היו בעיות אז הוא גם לא היה מראה קליטה מלאה לא? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. קראתי את הכתוב בפורום לגבי הגדרות אבטחה אבל אני מתקשה לעשות זאת בראוטר שלי זהו חלון הגדרת הMAC מה אני אמור לעשות כאן והאם אני אמור להכניס את מה שמופיע - מחוק בחלון הבא? מנג'מנט 1 ו 2 שלב ב האם אני צריך גם בנוסף ל הגדיר את ה WPA לפי חלונות סקיוריטי? אשמח מאוד אם משהו יהיה נדיב מספיק לטלפן אלי - אני מבטיח להקשר חזרה בכדי לעשות את הפעולות ביחד 057-7447353 בתודה מראש מכבי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by alon83438,

שלום !!! עשיתי וואונט.. ורציתי לדעת כמה דברים: 1) האם משתמשים במחשבים אחרים יכולים לראות לאיזה אתרי אינטרנט אני גולש? אם כן האם ניתן לחסום זאת? 2) איזה תוכנה הכי טובה ונוחה לשים סיסמא על תיקיות במחשב? 3) איזה תוכנה אפשר להוריד חינם (ושזה יהיה חוקי...) למניעת ספאם.??? תודה רבה...

5. Started by hosham,

שלום לכולם. יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר של אדימקס. לאחד מהם (שלי..) התקנתי כרטיס רשת אלחוטי (USB של NETGEAR),הצלחתי ליצור רשת אלחוטית אבל הבעיה שכל פעם שאני פותח את האזוראוס או אפילו סתם גולש מהמחשב שלי (הנייח) מופיע האייקון-"כבל רשת מנותק" והחיבור מיד רוכש כתובת רשת ומחדש את עצמו. האם למישהו יש מושג למה זה קורה ומה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by KOBRA CHOPER,

למה HWZONE קורס? או שזה רק קורה לי? :-X

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by ori444,

אני מנסה להפעיל את EMULE דרך מחשב ברשת של שני מחשבים ומקבל כל הזמן LOW ID . הרשת היא ב WINDOWS XP דרך ICS . דרך המחשב שהוא SERVER אני מצליח לחבר ודרך השני לא. ניסיתי גם בלי FIREWALL ובלי להפעיל בו זמנית את התוכנה גם ב SERVER . האם יש משהוא מיוחד שאפשר להגדיר ?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  8. Started by pyro,

היי, אני מעוניין לקנות נתב וכ.רשת אלחוטיים בסביבות 750 ש"ח. מחשב אחד מיועד להתחבר בצורה חוטית והמחשב השני בצורה אלחוטית. אני משתמש באימיול לכן אני זקוק לנתב אמין שלא יקרוס תחת עומס. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by golan.g,

שלום, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים בצורה קווית לhub וממנו קיימת יציאה אחת ל מודם. הדבר גורם לכך שהמהירות החיבור לאינטרנט יורדת בכל מחשב מ 100MB ל - 10MB. האם יש דרך טובה יותר להתחבר ? האם switch מתנהג אחרת? תודה גולן

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  10. יש לי אייסיקיו בלה בלה עכשיו כשאני בא לשלוח קובץ או לקבלבעוד הפיירוול שלהווינדוס פועל הוא שואל אותי (האשף של הפיירוול) אם אני מאשר את ההפעלה של הישום שאותו כביכול הפיירוול יכל לעצור ... קיצר זה פועל כל הזמן גם כשאני מגדיר בתוכניות אותן הוא יוכל לאשר LOGIN.ICQ.COM 4000 (פורט TCP) שאלו נמצאים באהגדרות החיבור לרשת (באיזרו ההגדרות של הפיירוול) השאלה : איך אני עושה שהאייסייקו "יאושר" תמיד (שאנימסמן את הוי "אל תשאל אותי יותר" זה לא עוזר) מתוך ההגדרות ?

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by .kakadu,

שלום לכולם.. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי פנימי, המליצו לי על הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=14006 של TP-LINK

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  12. שלום! כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה: 2Mbps הורדה 96Kbps העלאה לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי: 1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן). כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק. אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה. זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי? ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by Gaid,

איך הייתם מתכננים הכי טוב רשת ביתית ל-3- אחיות בהוצאה הכי מינמילית.. חשבתי על לקנות מחשב שיהיה שרת מרכזי ולחבר את שלושת עם טרמינטורים ורשת אלחוטית והוסיף להם בכל חדר רק מסך טרמינטור ומקלדת..ועכבר.. מה אתם חושבים ? איך אתם הייתם מרימים מבצע כזה ?

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by alex188,

שלום, לאחרונה (רק בימים האחרונים) אני חווה ניתוקים מהאינטרנט במהלך הלילה. הבעיה בדר"כ כלל מסתדרת בבוקר כאשר אני מכבה ומדליק את המודם מחדש. התשתית של בזק והספק 012. כרגע מה שעשיתי כצעד לניסיון לפתור את הבעיה הוא לכבות את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת החשמל" שנמצא ב"ניהול צריכת חשמל" בכרטיס רשת במנהלי ההתקנים - אני אבדוק אם המצב השתנה גם הלילה ובמשך היום. אגב, אני מחובר דרך ראטור אלחוטי של TP-LINK TL-WR841N שאליו מחובר גם מחשב נייד וסטרימר דרך רשת חוטית. אם כי לא נראה לי שמדובר בראוטר (או שכן אני לא מבין בזה) או באחד ההתקנים, שכן הבעיה היא תופעה חדשה והופיעה רק בימים האחרונים. אני בספק שבפנייה לבזק / 012 תעזור במשהו. המודם שלי הוא מדגם ROTAL-RTA1320A -…

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  15. אני לא משתמש בפייסבוק, לא אוהב את פייסבוק ומתנגד לפייסבוק. עכשיו איך אני מעיף מהמסך שלי את כפתורי ה"Like" שמתחילים לצוץ בכל אתר שני כמו פטריות אחרי הגשם? אולי יש אפשרות לחסום את זה עם Ad-Block? עצות, הארות והערות יתקבלו בברכה, תודה. עריכה: לא חשוב, מצאתי דרך ;D

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by amitaiz,

כבר שאלתי כאן פעם לגבי שיתוף outlook ללא exchange והבנתי שזה לא אפשרי. יש לי רשת בין 8 מחשבים, כדי שאוכל לשתף את הoutlook הוספתי מחשב שמותקן עליו 2003 server הצורך היחיד שלי ממנו הוא שאוכל לשתף את האווטלוק. כשאני מנסה להתקין עליו את הexchange הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה המצורפת. הוספתי את השירותים: asp.net וה IIS, וזה לא עזר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ניתן להתקין אותו ושיעבוד? הידע שלי בserver 2003 לא משהו לכן כמה שיותר מפורט יותר טוב תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by Cheif,

בשבועות האחרונים נחשפתי למידע הנוגע לפעילות איגוד האינטרנט הישראלי. זהו פוסט ראשון בסדרה של פוסטים שינסו להאיר את הצדדים הפחות מחמיאים של האיגוד. יהיה מעניין. http://www.netcheif.com/blog/?p=2791

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by ehudtr,

שלום לכם חברים יקרים,אשמח אם תוכלו לעזור. אני שוקל לקנות אייפד 2,יש לי מחשב נייח שמחובר דרך מודם שמתחבר לקו טלפון,הבנתי שאני צריך ראוטר על מנת שהאייפד יעבוד גם בבית. השאלה שלי היא איך אני משיג ראוטר,האם כדאי דרך החברה בה אני קיבלתי את המודם?האם הם יתנו לי ראוטר?איזה ראוטר עדיף לי? אשמח לשמוע פרטים מדוייקים מכיוון שבנושא הספציפי הזה אני חדש. תודה. אהוד.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  19. הי כולם, פתאום יש לי בעיה להתחבר לרשת מהמחשב הביתי שמחובר בכבל (מהנייד אין בעיה) ומריץ חלונות XP SP3. חיברתי גם את הנייד בכבל לנתב - עבד מצויין. הבעיה מתבטאת בירידה דרסטית במהירות חיבור - עד כדי דפים שלא עולים בכלל, ובדיקת קצב הורדה מהאתר של בזק בינלאומי שמגיעה לעשרות ביטים לשנייה. גם ניסיון התחברות לנתב עצמו (10.0.0.138) איטי מאוד, נכשל במספר דפים ובלתי אפשרי לעבודה (כשגיליתי שהנייד מתחבר, הבנתי שזו הייתה בדיקה מיותרת) בנתיים ניסיתי מספר דברים - שלא הועילו: שחזור מחשב לנקודה לפני שהבעיה התחילה (חשדתי בעידכון חלונות אחרון). בדיקה בפירוול (סיגייט) - אין תקשורת יוצאת או נכנסת אינטנסיבית שמונעת מהשאר לעבוד. יש קצת תקשורות נכנסות שנחסמות ע"י הפירוול - בכלל של block_all…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  20. Started by movsho,

שלום לכולם, התחברתי ל 100 מגה של הוט עם הוט נט כרגע אני עם ההוטבוקס כמודם ונתב. אני גולש אלחוטית ממחשב נייד בתקן N. המהירות שאני מקבל היא בסביבות 15 מגה. אני ידע שאלחוטית לא ניתן לקבל את כל ה100 מגה אך מה ניתן לעשות על מנת להגיע למהירות מקסימלית ? (ברמת ההגדרות, קניית ראוטר, מתאם רשת וכו') בקיצור מה ניתן לקנות/להגדיר על מנת לקבל מהירות גבוהה ככל האפשר בצורה אלחוטית? אשמח להסבר פשוט כי שפת מחשבים גבוהה מידי אני כנראה לא אבין =) תדה למי שמוכן לעזור

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by roeesnir,

לא דרך הראוטר, אלא רק במחשב מסויים. מצידי שיהיה דרך הדפדפן. תודה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  22. יש לי אפשרות להשיג את שניהם ב200ש"ח איזה מהם עדיף יותר? NetGear RANGEMAX WNR834B WIRELESS-N ROUTER http://www.netgear.com/Home/Products/RoutersandGateways/RangeMaxWirelessNRoutersandGateways/WNR834B.aspx NetGear RANGEMAX WIRELESS ROUTER WPN824 http://www.netgear.com/products/details/WPN824.php

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי מודם TP-LINK של בזק. יש לו שתי כניסות USB (מה שהופך את מה שמחברים לרשתי). ויש לי גם כונן חיצוני של MAXTOR עם סיסטם פייל NTFS. אני רוצה שהוא יהיה מחובר לרשת לכולם(לכל מי שמתחבר בבית), אבל שיהיה סוג של כונן BACKUP, שכל פעם שנרצה לגבות זה יכניס אוטומטית לשם. אני מאמין שיש תוכנות שעושות דברים כאלה עם הבאק אפ, אבל אשמח לעוד רעיונות / הצעות(איך עושים ומה כדאי לעשות). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  24. אז יש לי טלוויזיה חכמה, ומחשב נייח במרחק של כמה מטרים מהצד השני (המרחק לא מאפשר לחבר HDMI באמת). אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לחבר ביניהם כך שאוכל לשדר תמונה על הטלוויזיה עם מינימום לאג (מתכנן לשחק ולראות סרטים). המחשב והטלוויזיה מחוברים ביחד לאותו הראוטר ישירות, הטלוויזיה היא של הייסנס ותומכת ב-MIRACAST אבל עדיין מכל השיטוטים באינטרנט לא הצלחתי להבין מה הדרך הכי טובה לחבר ביניהם, אשמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  25. שלום שלום, עד היום היה לי router של d-link שתאמת אני לא הייתי כלכך מרוצה ממנו - אבל לפני כמה ימים הוא מת סופית - הוא לא מתחבר ולא כלום. נמאס לי ממנו ואני רוצה אחד חדש. השאלה היא איזה מומלץ ממה שיש היום - אני רוצה ראוטר שיהיה פשוט לתפעול, שיעבוד בלי ניתוקים ובגדול אני אוכל להתחבר אליו עם כבלים וגם בצורה אלחוטית. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם דגמים מסויימים אשמח לשמוע חוות דעת. ממה שאני קראתי (גם כאן וגם ברשת) הlinksys אמורים לעבוד טוב השאלה שלי היא איזה (יש מלא דגמים - מה ההבדל?) WRT54G Linksys מול WRT54GL Linksys ומול WRT54GLEU Linksys או WRT54GS Linksys תדוה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.