רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
-
מחשב חדש חדש רק הותקן, שרתים ישראלים, אינטרנט 750 ויש לי רשת אלחוטית בבית אבל זה קורה גם שכל שאר המחשבים סגורים בכלל !! אין סיכוי לווירוס מכיוון שהמחשב חדש חדש. יש הצעות רעיונות האשמות ?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום אז בכיף תעבירו אותי לאן שאני שייך. בכל מקרה, יש המלצות? *מהירות מינימלית של 150 Mbps
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן פתחתי FTP עם התוכנה הנ"ל הכל עובד בסדר. אבל יש לי בעיה קטנה כל מה שרשום בעברית נירא כמו ג'בריש. הנה תמונה להמחשה: [התמונה הורדה עקב תוכן לא חוקי שמופיע בה] אם מישהו יודע למה זה קורה והאם אפשר לסדר את זה אני אשמח מאוד. תודה מראש CM
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
התקנתי win 7 אולטימייט , עכשיו אנילאיודע איזה דרייברים צריך להתקין ואיזה לא.. התקנתי איזה דרייביר לאינטרנט , ואחר כך זה עבד כמה זמן (האינטרנט) אבל עכשיו זה לא עובד ... יש לי מחשב studio xps 16 הינה תמונה : מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
גולשי הפורום שלום. אני מחפש לקנות ראוטר לא עולה על המחיר 400 ש"ח, שיהיה סוס עבודה עם מלא אפשרויות (כמו UPNP שתכלס באמת עובד). שיהיה לו טווח שידור ארוך ויתמוך בכל התשתיות הזמינות בארץ. וכמובן שלא יתקע את האינטרנט.(כמו ראוטרים של NETGEAR מניסיון) המליצו לי על ASUS האם הם טובים וסוסי עבודה?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני עושה עכשוו אינטרנט של בזק ויש לי הוט ואני עושה 5m/500kbs משהו כזה אני יודע ש 500 שווה ל 62 ורציתי לדעת כמה זמן יכך לי לעולת גיגיה על מהירות של 62 KB ואיך בודקים את זה ועוד שאלה מה יותר שווה בזק או הוט ומישהו יכול להסביר מה ההבדל בין ספקית ולתשתית כי אמרו לי אם יש לי 5m בבזק לא חייב להיות לי 5m בבזק בין לאומי מישהו יכול להסביר לי את זה תודה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הנתב יש לי את המודם הכחול של SUMSONG ADSL עכשיו מה שעשיתי : חיברתי את הכבל של ה- MDI-X למודם ולנתב וחיברתי את הכבל של הכרטיס רשת לנתב המודם הסתנכרן אבל כשניסיתי להתחבר לאחר דקה קיבלתי הודעה שהמחשב שאני מנסה להתקשר אליו אינו מגיב אבל כשניסיתי בלי הנתב האינטרנט פועל רגיל תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את ה- firmware של DD-WRT על הראוטר שלי WRT54GL לפני זה היה לי hyperwrt, והגלישה באינטרנט עובדת יותר לאט עכשיו :'( ביטלתי את הפיירוואל בראוטר, אני חושב שזה עזר טיפה אבל עדיין האינטרנט דיי צולע. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על מודם נתב שיוכל לשמש אותי בארץ על תשתית בזק? ראיתי בארץ את KASDA KW5212 ואת ה-D-LINK DSL 6740U, אבל לשניהם לא ראיתי ביקורות טובות מדי. יש בפורום המלצה למכשיר מוצלח? (חשיבות עליונה לאמינות, ובהינתן אמינות - עדיפות למחיר מינימלי כמובן)
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אהלן עד היום הייתי מחובר ברשת חוטית בין 2 מחשבים, מחשב ולקוח, קל ופשוט. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שלישי לרשת חוטית, איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום! כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה: 2Mbps הורדה 96Kbps העלאה לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי: 1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן). כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק. אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה. זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי? ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות…
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה (רק בימים האחרונים) אני חווה ניתוקים מהאינטרנט במהלך הלילה. הבעיה בדר"כ כלל מסתדרת בבוקר כאשר אני מכבה ומדליק את המודם מחדש. התשתית של בזק והספק 012. כרגע מה שעשיתי כצעד לניסיון לפתור את הבעיה הוא לכבות את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת החשמל" שנמצא ב"ניהול צריכת חשמל" בכרטיס רשת במנהלי ההתקנים - אני אבדוק אם המצב השתנה גם הלילה ובמשך היום. אגב, אני מחובר דרך ראטור אלחוטי של TP-LINK TL-WR841N שאליו מחובר גם מחשב נייד וסטרימר דרך רשת חוטית. אם כי לא נראה לי שמדובר בראוטר (או שכן אני לא מבין בזה) או באחד ההתקנים, שכן הבעיה היא תופעה חדשה והופיעה רק בימים האחרונים. אני בספק שבפנייה לבזק / 012 תעזור במשהו. המודם שלי הוא מדגם ROTAL-RTA1320A -…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי אני מתכנן אינטרנט קווי שאני רוצה לעשות בעצמי בבית. יש לי בבית תשתית, עם כבל 7 CAT אדום שנמצא בסלון, ובעוד שני חדרים. בכל החדרים, כולל בסלון - אין בקופסת התקשורת (ניסקו) שקע לאינטרנט 45 RJ. ה 7 CAT אצלי מבצבץ, מצרף תמונה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zmduxja5mm5z.jpeg הבנתי שעלי לקנות: 1. קונקטורים של 7 CAT. בהזדמנות זו אני שואל: האם קונקטורים של cat 6\cat 6e גם יתאימו? 2. פלאגים מפלסטיק שנקראים BOOT בשביל איטום הכבל בקצה. הבנתי שמומלץ לסדר את הצבעים לפי T-568b: כתום-לבן כתום, ירוק-לבן כחול, כחול-לבן ירוק, חום-לבן חום. בנוסף הבנתי שהכלים הנדרשים: לוחץ כבל רשת (ללחוץ את הקונקטור של 45 RJ), ובודק כבלים שמחברים אליו את הכבלים כדי לראות שהכל חובר נכון. מבחינת ה…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לשתף בין המחשב הראשי שלי VISTA UL לבין המחשב נייד שלי שיש עליו XP HOME. מישהו יכול להפנות אותי למדריך כלשהו ? או לפחות לומר לי מה אני אמור לרשום בשורת הRUN כדי להיכנס למחשב המרוחק? תודה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז כשמגיעים למצב שגלישה דרך חיבור ה 3G של הטלפון שלי מהירה יותר מהגלישה דרך הוטנט, מבינים שהגיע הזמן לעבור ספקית. אני כרגע נמצא בהוטנט (15 מגה). אני חיייב לציין שמהירות ההורדה אף פעם לא אכזבה אותי, לרוב הורדתי על מקס, אבל 'חווית' הגלישה נהיית גרועה מרגע לרגע. עד למצב שיש צורך לרענן עמוד מספר פעמים כדי להיכנס לאתרים כמו ויקיפדיה ופייסבוק, כשבבירור הבעיה היא לא באתר. חשבתי לעבור לבזב"ל, כי לפי מה שהבנתי הגלישה שם יותר מהירה. השאלה היא, האם הם יתנו לי את המחיר של 29 ש"ח בתור לקוח חדש? אשמח לשמוע אם מישהו ניסה לקבל מהם את המחיר הזה בתור לקוח חדש.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שמעתי את זה מתישהו איפשהו....בולשיט נכון?! או לא? :
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כבר שאלתי כאן פעם לגבי שיתוף outlook ללא exchange והבנתי שזה לא אפשרי. יש לי רשת בין 8 מחשבים, כדי שאוכל לשתף את הoutlook הוספתי מחשב שמותקן עליו 2003 server הצורך היחיד שלי ממנו הוא שאוכל לשתף את האווטלוק. כשאני מנסה להתקין עליו את הexchange הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה המצורפת. הוספתי את השירותים: asp.net וה IIS, וזה לא עזר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ניתן להתקין אותו ושיעבוד? הידע שלי בserver 2003 לא משהו לכן כמה שיותר מפורט יותר טוב תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
טוב חברה, קודם כל, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי, רצוי אחד שמתחבר דרך הUSB, כי זה כנראה יהיה רק זמני.. מאותה סיבה אני גם צריך משהו יחסית זול.. (הייתי נותן תקציב אבל ממש אין לי קנה מידה למחירים...) עוד עניין הוא שיש לי רשת קווית עם ראוטר שמפצל לי ל4 מחשבים, הבעיה שיא שקיבלתי עוד מחשב, איך אני מוסיף אותו לרשת? (אני צריך כאילו עוד חיבור אחד בראוטר...) איזה דרך יש לי לחבר עוד מחשב? ועוד שאלה, אולי קצת טיפשית, אם יש לי גם רשת אלחוטית וגם קווית (בלי שום קשר ביניהם, 2 ספקים שונים והכל שונה), יש לי איזושהי דרך לחבר את שתיהם במקביל ולקבל מהירות יור גבוהה? תודה ויום טוב!!!
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מידי פעם ככה אני מקבל קפיצה של התראה מהנורטון פייר וואל שלי, שמישהו ניסה לפרוץ אלי בעזרת תוכנה שהוא מציין והוא חסם אותו. כשאני מחובר ל IRC וכדומה אני לא ממש מתרגש כי הרבה אותות משם מפורשים כנסיון פריצה והם בעצם לא. אבל עכשיו זה קרה כשלא הייתי מחובר, וגם זה לא ריגש אבל הייתי סקרן והחלטתי לחקור את ה IP. והנה מה שגיליתי. http://www.checkdomain.com/cgi-bin/checkdomain.pl?domain=217.132.94.189&linkname=AntiFraud.com&linkurl=http%3A%2F%2Fantifraud.com%2Fcheckdomain.htm זה אמר משהו על RIPE... אז נכנסתי לאתר הזה ושם שוב הקשתי את האי פי והנה מה שגיליתי: http://www.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=217.132.94.189+ אני רוצה להפנות אותכם ל…
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים,אשמח אם תוכלו לעזור. אני שוקל לקנות אייפד 2,יש לי מחשב נייח שמחובר דרך מודם שמתחבר לקו טלפון,הבנתי שאני צריך ראוטר על מנת שהאייפד יעבוד גם בבית. השאלה שלי היא איך אני משיג ראוטר,האם כדאי דרך החברה בה אני קיבלתי את המודם?האם הם יתנו לי ראוטר?איזה ראוטר עדיף לי? אשמח לשמוע פרטים מדוייקים מכיוון שבנושא הספציפי הזה אני חדש. תודה. אהוד.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום... יש ברשותי מודם USB של רוטל, בצע כחול כזה. יש למטה (בשורת המשימות של הוידנואס) את 2 החיצים האלו. לי רשום : TRANSMIT : 96 RECEIVE : 2528 מה שמפתיע שהרסיב די גדול ביחס לחבליה של 0.5 MB (בד"כ הטרנסמיט הוא 128, לא יודע מה קרה בזמן האחרון) אבל בכל זאת אני מוריד ב-40KB-70KB בעבר הייתי מוריד ב-200 ומשהו קבוע אבל לאחר פירמוט המחשב אני מוריד נורא לאט. יום אחד זה חזר לי משום מה אבל שוב פעם במקרה נאלצתי לפרמט עקב בעיה כלשהיא ושוב פעם המהירות ירדה. גם המהירות גלישה שלי נורא איטית. כל הצעה או פיתרון כיצד לנצל או לתקן זאת יעזרו ! תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום ברשותי שני ראוטרים של סימנס SL2-141 האחד מתפקד כרגע מחובר לקו טלפון ועובד טוב מאוד אבל הוא נמצא בקומה למעלה והסיגנל שלו מגיע מאוד חלש לקומה התחתונה. בשביל זה קניתי את בדיוק אותו הראוטר כדי לחבר אותו כריפיטר. לראוטר החדש סימנתי אותו באופציות שיהיה repeater only לרשת שהראוטר הישן מפיק לחצתי על APPLY וזהו. אבל נראה כאילו שום דבר לא השתנה יש משהו שאני עושה לא טוב או עוד משהו שאני צריך לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית: - מחשב Windows Xp Pro Sp2 שהוא המחשב הראשי אליו מחובר המודם והמדפסת - מחשב Windows 98se - מודם Samsung E300IL הכחול שנראה כמו מגהץ. הבעיה היא.. יש לי שיתוף האינטרנט והאינטרנט בשני המחשבים עובד מעולה.. אבל אין לי שיתוף קבצים. השתמשתי באשף של מיקרוסופט לעשות את הרשת.. וכמו שאמרתי רק האינטרנט עובד.. אני מעוניין לעשות שיתוף קבצים + מדפסת ויש לי Norton Internet Security 2005 שמוגדר בו לקבל את המחשב השני שני המחשבים נמצאים באותה קבוצה ששמה Micro. מה יכול להיות הבעיה? בבקשה אני שובר את הראש כבר שבועות :kopfpatsch: ולא רוצה לשלם לטכנאי חבל על הכסף.. [move][glow=red,2,300]תודה רבה לכולם![/glow][/move]
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-