רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
עברתי לבזק בינלאומי כדי להימנע מכל ההגבלות אצל הספקיות השונות ואף לא מזמן עברתי לחבילת 2.5Mbit, ובזמן האחרון הsababDC שלי מזייפת. הפורט שלי פתוח ולפי canyouseeme.org. עם זאת קובץ עם המון מקורות אומנם מתחיל מהר, אבל לאט לאט המהירות צונחת ובמקרה הטוב עוברת את ה30K... בהורדות HTTP אני מגיע ל300K ויותר... משהו אצלי או שיש עוד אנשים שמרגישים הגבלה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקלה בהוטבוקס הנוכחי אז פניתי להוט בנידון וקבוע לי לשבוע הבא שליח שאני אמור למסור לו את ההוטבוקס הבעייתי ותוך כדי לקחת מהשליח הוטבוקס חילופי וכעת מה שלא הבנתי לגבי העברת הגדרות מההוטבוקס התקול לחילופי כי ידוע לי כשטכנאים מחליפים הוטבוקסים אז אחרי שמחברים הוטבוקס לחשמל לרשת הוט ולמחשבים אז בהתחלה אין אינטרנט עד שלא פותחים איזה הגדרות או משהו ורק אז אפשר להתחיל לגלוש אז לכן השאלה היא אז מי אמור לבצע לי את העברת ההגדרות בין ההוטבוקסים השליח להוט או שאני אמור לבצע זו בכוחות עצמית מול תמיכה טכנית של הוט אינטרנט אני לא מדבר על רשת אלחוטית wifi אלה על אינטרנט וטלפון כי אני גם מנוי לשירות של אינטרנט וטלפון תודה רבה על המענה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אין לי רשת בין 2 המחשבים בבית יש לי כרטיסי רשת וכבל רשת ותמיד עבד בלי בעיה. רק הייתי גומר להתקין WINDOWS במחשב השני לא היה צריך הגדרות אפילו שניהם עמדו על MSHOME והיה אינטרנט למחשב השני. אבל לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט במחשב השני קניתי 2 כרטיסי רשת חדבים התקנתי WINDOWS-SP2 מחדש כבל רשת חדש כלום אין אינטרנט יש לי הודעה שלא היתה לי פעם הכרטיס רשת עומד על "קבל כתובת IP באופן אוטומטי" ואני מקבל הודעה "קישוריות מוגבלת או חסרה " נתתי לו כתובת לפי המדריך שיש באתר אבל כלום אפילו אין רשת בינהם מה זה יכול להיות אני כבר
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים עשיתי רשת אלחוטית כבלים (ערוצי זהב) ו- 012 ראוטר ו-2 כרטיסי רשת אלחוטיים והביאו לי משהו שאני מש לא מכיר ראוטר דגם DI-714P+ של D-LINK כרטיס רשת למחשב נייח DWL-520+ של D-LINK כרטיס רשת למחשב נייד DWL-650+ של D-LINK מישהו יודע איך הם? האם הם טובים? ושאלה שמאוד חשובה לי האם בראוטר יש FIREWALL?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קיבלתי סטיק USB לרשת אלחוטית - עבור הנייד שלי אני מחבר אותו לUSB = הנייד מזהה שישנה חומרה חדשה - אבל לא מוצא דרייברים לצערי החומרה משומשת - ולא קיבלתי איתה דיסק איך אני מוצא דרייברים סטנדרטיים שמתאימים? הסטיק/USB WAN = הוא כניראה של בזק מי עוזר לי לימצוא דרייברים? תודה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, מישהו הצליח לחבר את המודם Bשל בזק לפייבר של פרטנר? צריך לשהות הגדרות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקחת על עצמי ג'וב קטן של הקמת רשת קטנה (8 תחנות). יש לי נסיון של שנה+ בניהול רשת של server+exchange 2000 ויכולת לימוד עצמי טובה אבל בהתקנה של המערכת לא התנסיתי עדיין. הלקוח ביקש שאני אתמחר לו את העלות לכל הפרוייקט ולא לפי שעה. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הערכה, אפילו מאוד גסה של כמה זמן יקח לי להתקין את המערכת הבאה : -SBS 2003 + exchange 2003 + כל ההגדרות והקונפיגורציות הדרושות. -העברת תוכן (קבצים + mailboxes) ממערכת ה NT הישנה. (ואם יש לכם גם הערכה גסה של כמה הייתם לוקחים או איך הייתם מתמחרים) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
של הוט? ולעשות אינטרנט בכבלים תודה רבה אני מאחל לנטויזן מוות ביסורים
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני מחפש פתרון אלחוטי לחבר אינטרנט בין שתי דירות במרחק של 200 מטר . איזה נתב מציעים להשתמש והאם צריך אנטנה מיוחדת? יש לציין שבין שתי דירות אין שום בניינים תודה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעתל להגדיר ראוטר יודעים לחבר תראוטר למודם בשביל שכמה ילדים יוכלו להשתמש באינטרנט ראוטר TP LINK
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני מחובר בראוטר edimax ברשת אם שני מחשבים.מאתמול האינטרנט במחשב שלי לא עובד אבל במחשב השני הוא עובד בדקתי spyware ו virus ואין לי כלום מהה לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קונה נתב חדש... תוך שבוע. התקציב - עד 400 ש"ח. מאפיינים וצרכים: אמור לשמש לקומה אחת, יחסית רחבה גדולה + ממ"ד בו קיים לפטופ. מחשב אחד (נייח) יחובר קווית ומחשב שני (לפטופ, בממ"ד) יחובר אלחוטית. קיים לפטופ נוסף שיחובר אלחוטית מידי פעם. מחובר בכבלים + נטוויזון (כרגע חיבור בחייגן). מהירות 5 מגה, לדעתי אשדרג מתישהו ל10 מגה. ביטורנט עובד יחסית קבוע + שני המחשבים, ולכן מחפש משהו שיהיה עמיד (הנתב שלי כרגע מחזיק מעולה בטווחים קרובים כולל בממ"ד). מדפסת אלחוטית. מעבר לזה אין מכשירים נוספים (נכון לרגע זה). חשוב לי מאוד קליטה ומהירות ברשת הביתית ושלא תפגע מהירות הגלישה (כרגע נפגע ככל שמתרחקים מהנתב). אני מתלבט בין הדגמים הבאים (אחרי מחקר יחסית מעמיק), משדרג מלינקסיס WRT54GL:…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב האפשר UPNP וכרגע השירות מופעל. רציתי לדעת מה החסרונות של זה, והאם עדיף לי פשוט לפתוח ידנית את הפורטים שאני מעוניין בהם. כרגע יש לי רשת של 2 מחשבים שעובדת טוב.. אני צריך לפתוח פורטים מסויימים בשביל שהיא תעבוד, אם אני מבטל UPNP? תודה.. אסף.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של D-Link, עם 2 אנטנות שלטענת החברה תומך עד 300 מגה משנו כזה, בכל מקרה, הראוטר נמצא בסלון והוייפיי שהוא משדר על הפנים, אני צריך המלצה לראוטר טוב כדי לקנות עצמאית. כמו כן אני צקיך גם המלצות לrepeater או משהו בסגנון כי בין הסלון לשאר החדרים יש ממד שחוסם את האות (לא החדר שלי אלא שאר חדרי הבית). יש לי repeater שלקחתי מבזק והוא חרא, מתנתק כל הזמן וכל הזמן צריך לעשות לו ריסט כדי שיעבוד. ושאלה קצת טיפשית, אם אני קונה ראוטר יותר טוב האינטרנט שאני יקבל יהיה יותר גבוה כן?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ע"י 2 כרטיסי רשת בשניהם מותקן WINDOWS XP 1. Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet 2.Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC הראשון הוא 10/100/1000, והשאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס רשת במחשב השני שיהיה גם 10/100/1000 אז המהירות תהיה 1000MBIT? והאם אני חייב להחליף את החוט שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, כסטודנט במכללה להרבה חברים היו בעיות בחיבור לרשת האלחוטית כאן. לכולם יש WIN 7 , הם מצליחים להתחבר מהלפטופ לרשת אבל לא מצליחים למשוך IP. אצלי ב XP כן מושך IP בד"כ - זה קורה הרבה פחות, ולא קורה אצל כולם... אשמח לשמוע הצעות איך לפעול...
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת גיגה בין הנייד שלי לנייח וזה לא מצליח נוצרת לי רק רשת 100mb מה יכולה להיות הבעיה שתיהם תומכים ברשת גיגה כרטיס הרשת בנייד: Broadcom NetLink Gigabit Ethernet בנייח: realtek RTK8168B\8111B FAMILY PCI-E GIGABIT ETHERNET
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר אלחוטי של לינקסיס WRT54G יש לי ניתוקים מהאינטרנט, הכל פשוט מתנתק ואז אני נכנס להגדרות של הראוטר ואז משם אני מתחבר שוב ברוב הפעמים זה פשוט ישר מתחבר שוב ולא עושה שום בעייה לפעמים לוקח לזה כמה דקות ורק אז זה מתחבר כרגיל ממה זה יכול להיגרם? תעזרו לי לסדר את זה בבקשה אני לא מבין בכל הקטע של תקשורת תודה טל
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי בבית אינטרנט של סלקום 1GB עם מודם שלהם ראוטר שלהם ומגדיל טווח שלהם שמחובר בכבל. כרגע אני משלם 15 שח בחודש על השכרת סופר WIFI (מניח שזה המגדיל טווח) אשמח לדעתכם האם כדאי לי להחליף את אחד מהדברים (עדיפות למגדיל טווח) אלו הדגמים: מודם - ZNID-GPON-2301 ראוטר - GT16005A-ADBB מגדיל טווח - AirTies Air 4920 תודה!
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מדובר בחיבור דרך הכבלים. לפני כשבוע התנתקתי מברק(היה לי חיבור קבוע) והתחברתי לבזק בינלאומי. עד היום לא נגעתי באינטרנט, והיום אני רואה שיש לי עדיין IP של ברק. בשיחה עם בינלאומי נאמר לי שהתעבורה עוברת דרך הכבלים ואין להם יכולת לראות אם אני מחובר בכלל או לא. בשיחה עם הכבלים התברר שברק לא שלחו קבצי ניתוק ולכן אני עדיין מחובר דרכם(למרות שאין לי כבר USER בברק). איך באמת עובד חיבור ללא חייגן ואיך ברק יכולים לחסום פורטים?(שעכשיו דווקא הכל עובד)
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ראיתי את Edimax דגם BR6204Wg. מה אתם אומרים עליו? וראיתי גם את זה: TP-LINK דגם WR541G אבל אומרים שלאחר הפסקת חשמל הוא מאבד הגדרות. האם גם ה EDIMAX מאבד הגדרות? הרשת מיועדת ל 2 מחשבים בלבד(אולי מפעם לפעם חיבור של הנוקיה שלי ל WIFI). מחשב אחד יחובר פיסית דרך כבל רשת והשני אלחוטית. יש משהו ספציפי שאתם ממליצים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, הבעיה בנוגע חיבור לאינטרנט מאוד מוזרה, אני רואה את האייקון של הLAN בTRAY, והוא כאילו על מצב של מתחבר, ככה כל הזמן שעה שעתיים יום שלם, מתחבר, אני מקבל IP ומראה לי שיש חיבור לרשת, אבל עדיין מראה את האייקון של התחברות, והאינטרנט\IM\P2P וכל מה שניסיתי לא עבד. בעיה נוספת היא בוט איטי, אבל איטי מהרגע שעולה הווינדוס, כלומר הבוט הראשוני באותה מהירות, אך ברגע שמופיע לי הדסקטופ כל הרכיבים עולים לאט, ועד שאני רואה אייקונים וSTART לוקח איזה 2 דקות. הדבר היחיד שעשיתי לפני שהבעיות האלה התחילו זה להסיר ADOBE FALSH CS3, סיימתי את ההסרה, עשיתי ריסטרט, ואז החלה הבעיה. בבקשה תציעו פתרונות חברה, כי אני חוזר הביתה בבוקר, ושם אין לי אינטרנט, לכן אצטרך לפעול אחרי שאקבל עצות …
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
יש לי כרגע אלקטל פרו + HUB לא מזמן השגתי ראוטר עם חיבור 10\100 הורדתי את ה PPP4 מהאלקטל השארתי אותו על מצב פרו עדיין והחזרתי את ה PPP RELEY1 עכשיו להתחבר כרגיל אני יכול. אני עובד עם 4 מחשבים כולם על WinXP . עם האלקטל פרו זה הכל היה פשוט, פשוט להפוך את המודם לפרו להכניס נתונים לחבר אותו לאיטנרנט וכל המחשבים מחוברים אבל עם הראוטר משום מה העניינים מסתבכים לא ברור לי איפה להכניס מה ואיך ... אני צריך קצת עזרה בבקשה אני ייתן לכם קצת פרטים : טוב כמו שציינתי מערכת ההפעלה היא XP הראוטר הוא מסוג Network Everywhere Model NR041 בקיצור יש לו 5 חיבורים אחד שכתוב עליו internet וכל השאר מספרים יש לו אפילו Setup יפה אבל לא ברור לי מה אני אמור להכניס בו כי אני פשוט לא מוצא איפה ... ה…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת לעשות PORT FORWARDING. אני יודע שיש כאלה תוכנות שחוסכות את העבודה של הגדרה ידנית תודה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים. אחד בחדרי בקומה השנייה והשני בקומה הראשונה (בקצה השני של הבית) אני מעוניין לחבר ביניהם כך שאוכל לקלוט את האינטרנט גם למטה. ברשותי ראוטר TPLINK 54m TL-WR541G. אין לי כרטיסי רשת. האם אני צריך מגביר טווח ואם כן איזה? מה עלי לעשות כדי שכל העסק יעבוד? (ניסיתי להבין משלל מאמרים באינטרנט, אבל כל אחד אומר משהו אחר) אשמח לתשובתכם! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-