עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין לקנות ראוטר בתקציב הנ''ל אני במהירות 10 מגה NGN בזק בינלאומי ובזק על איזה נתב מומלץ ללכת תודה והמשך שבת שלום

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  2. יש לי שני מחשבים נייחים בבית בשניהם יש win 7 ultimate הרשת עם ראוטר היתה תקינה עד לפני כמה ימים והייתי משתף קבצים ברשת הכל היה תקין. כרגע ממחשב א' אני מצליח לראות את מחשב ב' אבל במחשב ב' אני לא מצליח לשתף בכל פעם שאני מנסה לשתף ממחשב ב', הוא מנסה להצטרף לרשת אך יש בעיה הוא מבקש ממני סיסמה טוב אני זוכר את הססמה רושם אותה ואין כלום הוא אומר שאי אפשר להתחבר טוב , אז ניסיתי לשנות סיסמה במחשב א' ואז אני מגלה שזה לא נותן לשנות או להציג את הסיסמה הקיימת פשוט לוחץ על זה וכלום לא קורה, עשיתי סורק בעיות הוא אומר שיש בעיה עם peer netwotking grouping והבעיה לא תוקנה . טוב אני לא יודע מה לעשות וגם ניסיתי ממחשב א' להתנתק מהרשת הביתית הזו גם לא נותן לי עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by ofer_mat,

הרצתי PORT SCANING וה FIREWALL לא נתן לי שם לוג למה? חץ מזה הוא הראה לי כמה PORTים פתוחים אצלי בנורטון היתי מקבל לוגים האם הבעיה בהגדרות או שכך הוא בנוי

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by t123123,

התקנתי win 7 אולטימייט , עכשיו אנילאיודע איזה דרייברים צריך להתקין ואיזה לא.. התקנתי איזה דרייביר לאינטרנט , ואחר כך זה עבד כמה זמן (האינטרנט) אבל עכשיו זה לא עובד ... יש לי מחשב studio xps 16 הינה תמונה : מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by eli_kats,

גולשי הפורום שלום. אני מחפש לקנות ראוטר לא עולה על המחיר 400 ש"ח, שיהיה סוס עבודה עם מלא אפשרויות (כמו UPNP שתכלס באמת עובד). שיהיה לו טווח שידור ארוך ויתמוך בכל התשתיות הזמינות בארץ. וכמובן שלא יתקע את האינטרנט.(כמו ראוטרים של NETGEAR מניסיון) המליצו לי על ASUS האם הם טובים וסוסי עבודה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  6. קראתי את הכתוב בפורום לגבי הגדרות אבטחה אבל אני מתקשה לעשות זאת בראוטר שלי זהו חלון הגדרת הMAC מה אני אמור לעשות כאן והאם אני אמור להכניס את מה שמופיע - מחוק בחלון הבא? מנג'מנט 1 ו 2 שלב ב האם אני צריך גם בנוסף ל הגדיר את ה WPA לפי חלונות סקיוריטי? אשמח מאוד אם משהו יהיה נדיב מספיק לטלפן אלי - אני מבטיח להקשר חזרה בכדי לעשות את הפעולות ביחד 057-7447353 בתודה מראש מכבי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  7. האם כל המנורות אמורות לדלוק כל הזמן? וה pc/activity אמור להבהב בלי סוף? גם כשהמחשב מכובה? כי לי נראה שהsend צריכים להבהב רק כשאשר אני שולח והrecive אמור רק כאשר אני מרויד אבל הם דולקים רצוף וה pc/activity אמור לפעול רק כשאשר יש פעילות לא? הוא מהבהב לי גם כשהמחשב מכובה האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by danZ,

בעיה עם אינטרנט אלחוטי במשחקי רשת יש לי אינרנט אלחוטי עם ראוטר. במהלך משחק רשת המשחק נתקע לכמה שניות וחוזר וזה לא רק קורה אצלי, לכל מי שיש אינטרנט אלחוטי וראוטר אך מטפלים בבעיה הזאת? וזה לא ירוסים וכו', זה רק בגלל האינטרנט האלחוט והראטור תודה ענקיתתתת למי שיצליח לעזור מקווה שפירסמתי בפורום המתאים

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  9. אנחנו שיחקנו דיאבלו 2 ביחד ברשת כל עוד הוא היה בבית...כעת הוא נסע בחזרה ללימודים-לטכניון בחיפה.. רצינו לשחק, ו..פוף זה לא מתחבר..כנראה שחסומים פורטים או משהו...איכשהו אפשר לסדר את זה? או שזה הגבלה שאי אפשר לעבור?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by ori444,

אני מנסה להפעיל את EMULE דרך מחשב ברשת של שני מחשבים ומקבל כל הזמן LOW ID . הרשת היא ב WINDOWS XP דרך ICS . דרך המחשב שהוא SERVER אני מצליח לחבר ודרך השני לא. ניסיתי גם בלי FIREWALL ובלי להפעיל בו זמנית את התוכנה גם ב SERVER . האם יש משהוא מיוחד שאפשר להגדיר ?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  11. Started by CHAOS6,

Linksys 802.11g Router WRT54G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1993_2252&products_id=22681 אני מתעניין בראוטר הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות 1. האם יש בו מודם מובנה (כמו זה שבזק מוכרת)? 2. האם הוא טוב מבחינת אבטחת מידע? 3. האם יש לו מתחרים טובים יותר באותו סביבת מחיר?

12. http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3424529,00.html הבעיה היחידה זה התאימות עם PPTP וVPN השאלה שלי -האם זה יעבוד בארץ אני רוצה להתקין את זה. למי שאולי ראה זה היה טק טיבי לפני כמה שבועות. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by znavot1985,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת איכותי וטוב שידרוש ממני 0 תשומת לב. הכונן צריך לדעת להתחבר לרשת שלי דרך ממש אטרנט. יש לכם המלצות לדברים טובים (ובבקשה לא לספר לי על ה MYBOOK של WD - כבר זרקתי שניים כאלה) אני אשמח לשמוע. תמיר.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  14. שלום! כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה: 2Mbps הורדה 96Kbps העלאה לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי: 1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן). כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק. אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה. זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי? ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם. אני משתמש במודם USB דגם ALE 150 שכחתי את השם של החברה אבל אני בטוח שתדעו על מה אני מדבר... ואני זוכר שאמרו לי בבזק סטור שהוא עד מהירות של 750, למקרה שאני ירצה לעשות אינטרנט מהיר יותר. עכשיו, התחברתי היום לברק ושם אמרו לי שהמודם הזה הוא בכלל עד מהירות של 2 או 2.5 מגה, אז מי ניראה לכם צודק?

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by sau,

*נמחק*

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. מאוד מוזר. כפי שנראה כרגע יש לי בעיה רק עם שני האתרים האלה. בלפטופ שמחובר אלחוטית אין בעיה ואני מצליח להיכנס. מהמחשב הראשי שמחובר חוטית לא נכנס ואני מקבל: This program cannot display the webpage מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  18. אני כרגע עם בזק ובזק ביןלאומי 40מגה ללא rate adaptive ובמשחקים כמו black opss 3 למשל יש לי 80-90פינג השאלה אם יש דרך להוריד את הפינגים למשהו נורמלי מחרפן אותי שאני צריך לשחק עם הפינג החרא הזה במשחק fps שכל שניה חשובה... אולי לבקש שיפעילו שוב rate adaptive?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  19. ברצוני לקנות בארה"ב נתב אלחוטי, ראיתי שהרבה ממליצים על ה Linksys למניהם אשמח לקבל דגם או לחליופין נתב מחברה אחרת. התרציב הוא כעיקרון עד 500 שח והשימוש שלו יהיה ביתי למקסימום שלושה או ארבעה מחשבים.

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by AmL1,

מה אני צריך בשביל לחבר 3/4 מחשבים ברשת אלחוטית? תודה=]

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by SliDeRShai,

שלום, כבר זמן מה שברשותי dlink 2650U דרך בזק. הבעיה היא שטווח הקליטה הוא פשוט אפסי. מה שמפריד ביני לבין הנתק היא דלת והקליטה שלי היא ממש גרועה( קווים2-3) ככה כמעט בכל הבית יש מקומות שזה לא נקלט. הדבר המוזר הוא שאינ קולט של שכנים שגירם בית לידי וכאלה שגרים בבית ממולי ואת שלי בבי. אני בקושי קולט. אגב הבית הוא במפלס אחד. האם יש משוה לעשות?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by House M.D.,

אז כשמגיעים למצב שגלישה דרך חיבור ה 3G של הטלפון שלי מהירה יותר מהגלישה דרך הוטנט, מבינים שהגיע הזמן לעבור ספקית. אני כרגע נמצא בהוטנט (15 מגה). אני חיייב לציין שמהירות ההורדה אף פעם לא אכזבה אותי, לרוב הורדתי על מקס, אבל 'חווית' הגלישה נהיית גרועה מרגע לרגע. עד למצב שיש צורך לרענן עמוד מספר פעמים כדי להיכנס לאתרים כמו ויקיפדיה ופייסבוק, כשבבירור הבעיה היא לא באתר. חשבתי לעבור לבזב"ל, כי לפי מה שהבנתי הגלישה שם יותר מהירה. השאלה היא, האם הם יתנו לי את המחיר של 29 ש"ח בתור לקוח חדש? אשמח לשמוע אם מישהו ניסה לקבל מהם את המחיר הזה בתור לקוח חדש.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  23. Started by assaf990,

נתונים: חדר א: טלפון של 013, שהוא בעצם סוג של ראוטר, אליו מוחבר מודם הוט ומחשב שלוחני. פה אני רוצה לשים את הראוטר האלוחטי כדי שישדר לחדר שני שיש בו עוד מחשב. בין הראוטר למחשב המרוחק יש 4-5 מטר ובניהם חדר ריק (כלומר 2 קירות) בתכלס יש קליטה גרועה, וניתוקים מה לא תקין? הגדרות? היכן לשים ראוטר? הטלפון של 013 מפריע בתדר?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  24. טוב חברה, קודם כל, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי, רצוי אחד שמתחבר דרך הUSB, כי זה כנראה יהיה רק זמני.. מאותה סיבה אני גם צריך משהו יחסית זול.. (הייתי נותן תקציב אבל ממש אין לי קנה מידה למחירים...) עוד עניין הוא שיש לי רשת קווית עם ראוטר שמפצל לי ל4 מחשבים, הבעיה שיא שקיבלתי עוד מחשב, איך אני מוסיף אותו לרשת? (אני צריך כאילו עוד חיבור אחד בראוטר...) איזה דרך יש לי לחבר עוד מחשב? ועוד שאלה, אולי קצת טיפשית, אם יש לי גם רשת אלחוטית וגם קווית (בלי שום קשר ביניהם, 2 ספקים שונים והכל שונה), יש לי איזושהי דרך לחבר את שתיהם במקביל ולקבל מהירות יור גבוהה? תודה ויום טוב!!!

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  25. מידי פעם ככה אני מקבל קפיצה של התראה מהנורטון פייר וואל שלי, שמישהו ניסה לפרוץ אלי בעזרת תוכנה שהוא מציין והוא חסם אותו. כשאני מחובר ל IRC וכדומה אני לא ממש מתרגש כי הרבה אותות משם מפורשים כנסיון פריצה והם בעצם לא. אבל עכשיו זה קרה כשלא הייתי מחובר, וגם זה לא ריגש אבל הייתי סקרן והחלטתי לחקור את ה IP. והנה מה שגיליתי. http://www.checkdomain.com/cgi-bin/checkdomain.pl?domain=217.132.94.189&linkname=AntiFraud.com&linkurl=http%3A%2F%2Fantifraud.com%2Fcheckdomain.htm זה אמר משהו על RIPE... אז נכנסתי לאתר הזה ושם שוב הקשתי את האי פי והנה מה שגיליתי: http://www.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=217.132.94.189+ אני רוצה להפנות אותכם ל…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים