רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות.. חוץ מבעייץ הפינגים. כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים? התשובה: לא.. - ראוטר של אדימקס 802.11g/b וכרטיס רשת של Concptronic. - מהירות אינטרנט 2mb. - המרחק בין הראוטר למחשב המרוחק לא גדול במיוחד ואין הרבה דברים שחוסמים את הקליטה, חוזק האות "מצויין" (כך כתוב בלוח בקרה של הרשת), אשר נע בין 76%-96%. (ממוצע, 85%). האם התקנתי את הרשת לא טוב? האם רשת אלחוטית מטבעה לא כל כך יציבה ולכן ישנם "Lags" (פינגים גבוהים)? והאם כדאי להחליף לרשת חוטית? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן ראיתי שהרבה אנשים שמקבלים נתב מהספקית שלהם מבקשים גם מודם. מה היתרון בעניין הזה - שאני לא יכול לקבל רק מחיבור דרך הנתב?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כמה פעמים ביום יש לי ניתוקים מוזרים ההתקשרות נשארת אבל אין receive אני לא מבין שליחה של נתונים יש אבל אין קבלה ואז צריך לעשות ריסט למודם (thomson 425) אגב וירוסים וסוסים אין לי וגם הסטארט אפ נקי משתמש ב avast 4.8+avg 80.169+symantec endpoint אולי בגלל הספק או בגלל המודם ?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לעזוב את הספקית ולעבור לאחרת באותה מהירות או מעט יותר השאלה כמה זמן לוקח המעבר מספק אחד לאחר והאם דרוש החלפת ציוד אני מתכוון לעבור מ 012 לבזב"ל יש בבית כאלה שצריכים את האינטרנט באופן שוטף
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לחבר לכרטיס רשת רגיל כבל רשת באורך של 30 מטר ושיעביר אותות כמו כבל קצר של 5 מטר? (אם לא - איזה מגבר אותות לבקש מהמוכר?) תודה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם ה-Utorrent שכל פעם שהוא עובד, אני יכול לגלוש בצורה רגילה אבל אם אני אנסה להוריד קובץ / לצפות בסרטון שההורדה שלו לא לוקחת דקה וחצי ההורדה או הטעינה של הסירטון תתקע. ההורדה מתחילה רגיל ואחרי 3 דקות או פחות הדפדפן מפסיק להוריד. בדקתי את זה גם ב-FF וגם ב-IE9. נכון לעכשיו הדבר היחידי שפותר את זה הוא סגירת היוטורנט, כיבוי והדלקה של הנתב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב. יש לי חיבור ADSL 15Mb של נטויזין ונתב של סימנס (SL2-141), הפורט של הטורנט פתוח והאנטי וירוס הוא Avast! למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
צריך עזרה בזיהוי ותוכנה שאפשר לעבוד איתה עם הכרטיס, תודה מראש http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431733.jpg http://www.pictor.co.il/lils22/185505/7431734.jpg מה שכתוב למעלה זה: broadlogic network technologies DTS-110 ועל הצ'יפ: skytune sky951
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בפיירוול Sygate (ישן אבל רגיל אליו) והוא עושה את עבודתו נאמנה בכל אתר חוץ מכמה איזורים באתרים מסויימים שהוא חוסם גישה ללא סיבה. בדקתי בהגדרות ואין שום איזכור לחסימה. מה שמאפשר גישה זה הוספת כלל מיוחד שנותן לכתובת הראוטר (10.0.0.138) גישה בלתי מוגבלת (IN ו-OUT), ואז אין חסימה והכל תקין. השאלה היא האם זה נכון לעשות זאת מבחינת אבטחה (האם זה לא בעצם מבטל את הפיירוול לחלוטין...)?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
עברתי אתמול מאינטרנט זהב לנטוויז'ן, וכרגע אני מעוניין גם להתנתק מהוט כשתשתית לאינטרנט ולהתחבר לתשתית של בזק, ADSL. אנשים, מישהו כאן יודע איך הספקית נטוויז'ן עם התשתית של בזק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האלקטל 510 עשה לי בעיות של רעשים מוזרים..... אז ביקשתי טכנאי ... הגיע למסקנה שצריך להחליף את המודם המעפן הזה לקח לי את האלקטל והביא לי ECI 312פלוס... כל הויכוחים שיביא לי אלקטל בחזרה לא הועילו..... מרגיז או לא מרגיז??? האם האלקטל באמת יותר טוב , ובמה?
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי רצית לדעת אם Edimax Hub-Swicth 8 Port 10/100 תומך בכניסה של ADSL וכמו כן רצית לדעת אם החנות הזאת אמינה מכדאי לקנות את ההאב :s05: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=150&Cat2Cat1ID=28&Cat2ID=0 ושאלה קטנה נוספת - האם יש למישהו את האב הזה...אם כן, אז תוכל לומר לי מה אתם חושבים עליו (כמו ,אם היה לכם המון בעיות איתו או משהו כזה)..... תודה מראש למי שיעזור לי.....
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 SW מדגם 3750 אחד מהם יצא מכלל שליטה ורציתי לאפס אותו וההגדרות שלו השתנו לחלוטין גם בNVRAM רציתי לדעת אך אני יכול להעביר את הקינפוג של ה SW התקין ללא תקין דרך הרשת או כל דרך אחרת אם אפשר פירוט (שתי ה SW מתפקדים באותו אופן רק IP ADDRESS שונה)
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי לאחרונה VM גירסא 5.0.1 build-894247, והתקנתי בה מערכת הפעלה XP, עכשיו יש לי במחשב הראשי ווינדוס 7 עם ראוטר D-LINK של בזק מחובר בכבל רשת, אני מנסה להגדיר את ה-VM- שיקבל כת' אייפי חיצונית שונה אך לא ממש הולך לי, אני זוכר שפעם הצלחתי לעשות את זה בתור בריד'ג ואז הייתי אמור להפעיל חייגן PPPOE אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח, מה אני עושה לא נכון....תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים. ראוטר 3CRWER100-75 של 3COM וכרטיס רשת Edimax EW7128G. המרחק בין הראוטר למחשב השני הוא כ-6 מטר בקו אוירי. לא יודע אם זאת הבעיה אבל אציין שהמיקרו ממוקם בפינה, כ-4 מטר בין הראוטר והמחשב. הבעיה היא שקיימים ניתוקים מדי פעם בצד של כרטיס הרשת כלומר אין access point. לפעמים מוצגים לי רשתות אחרות אבל את הראוטר שלי אני לא רואה עד שלא אעשה אתחול למחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אז ככה, בזמן האחרון, יש לי בעיה שאני לא יכול לראות וידאו בסטרים, זאת אומרת, זה לא טוען את הסרט חלקית, אם אני מחכה מספיק זמן פס הטעינה מתמלא עד הסוף במכה, ואז הסרט פועל. אבל זה מבטל את כל העניין של סטרימיניג ואפשרי לצפות רק בDRAMATIC CHIPMUNK (כי לוקח לסרטון איזה 20 שניות להטען). למשהו יש רעיון מה הבעיה? אינטרנט 2.5 של 012 כבלים. הראוטר הוא BR-6204WG EDIMAX המודם הוא SB5051 של מוטורולה. נ.ב. בקשר לשרשור הקודם, בדקתי גם בלי QoS, זה לא משנה הרבה.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את המודם אלקטל הראשון שיצא דגם 510 שאפשר להפוך אותו לראוטר, ורציתי לדעת האם כדאי להחליפו במודם החדש של ALCATEL? אם תוכלו לאמר לי מה הם היתרונות של כל אחד מהמודמים זה יהיה ממש ממש טוב. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את EMULE דרך מחשב ברשת של שני מחשבים ומקבל כל הזמן LOW ID . הרשת היא ב WINDOWS XP דרך ICS . דרך המחשב שהוא SERVER אני מצליח לחבר ודרך השני לא. ניסיתי גם בלי FIREWALL ובלי להפעיל בו זמנית את התוכנה גם ב SERVER . האם יש משהוא מיוחד שאפשר להגדיר ?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום,ברשותי נתב DI-604 ונתב זה מחובר לשלושה מחשבים שהיים מהשלוש מחוברים לאינטרנט והשלישי לא מצליח להתחבר כאשר אני ניכנס לדפדפן ואני רושם כתובת של אתר ומנסה להיכנס לאחר שניה הוא מעלה שגייה שאומרת "לא ניתן להקים קשר עם השרת" מה עליי לעשות בכדי לגלוש גם במחשב זה באינטרנט נ.ב יש בו חלונות 98
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
Hey guys im sorry in advance if this topic was already created once, but since I can't write in hebrew I can't search for it. Me and my dad wanted to make a network in my house for 2 computers, and it cost ALOT of bezeq connect me. How can I make my own network? is it possible? the speed will be the same as bezeq will install it for me? if it is possible which tools I need to choose? if it's possible please tell me EVERYTHING I need to do including connect between the two computers. I will thanks everyone that post to help me! (Hebrew commant will be more then welcome).
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי ברשותי שני מחשבים, אחד מחובר עם כבל רשת לראוטר ואילו השני מחובר אלחוטית. כשאני יוצר HOME GROUP במחשב אחד אני לא מצליח לחבר את המחשב השני לאותו HOME GROUP (למעשה נוצר עוד HOME GROUP נוסף) מה יכולה להיות הסיבה לכך? נראה לי שאיך שהוא שניהם נמצאים ברשתות נפרדות. במחשב שמחובר ישירות לראוטר אני רואה שהוא מחובר לרשת ביתית X ואילו במחשב שמחובר אלחוטית שם הרשת הוא TP LINK (לפי שם הראוטר) איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת, העובד של אבא שלי סגר את המחשב לאינטרנט בצורה כלשהי, אני לא יודע איך, אני יכול להגיד לכם ממה שניסיתי, כל הנראה, הוא ביטל בדרך שהיא את הכרטיס רשת, מפני שגם בקבל ישיר לראוטר זה לא עובד :-X אני כמעט בטוח שהוא ביטל כי זה לא נמצא במנהל ההתקנים, אין כרטיס אינטרנט במנהל ההתקנים. אתם בטח תגידו ללכת לביוס, והלכתי לשם וגם שם wireless נמצא דלוק, אני לא יודע מה עוד לחשוב, אולי הוא מחק קובץ מסוים, אולי הוא השתיל קובץ מסוים ואולי הוא פשוט תיחמן עם כמה שטויות כאלו מקווה שתצליחו לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם ראותר מכל סוג שהוא שמיועד לשיתוף אינטרנט קוי או אלחוטי מתאים גם להקמת רשת ביתית או משרדית כדי לשתף קבצים?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מכיר מישהו שכל הזמן שולח לי הודעות ספאם כאילו ממש הוא אמר לי כנס לאימייל שלך ואז ל- JUNK MAIL ובדקתי שמה ראיתי 500 הודועת ספאם ואמר לי שאלה ממנו . והוא ממשיך בזה! איפה אני יכול להתלונן עליו ? תודה :
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק האם בעיית המהירות באינטרנט נובעת מהמחשב שלי. אחרי ניקוי רציני, כניסה ראשונית לאינטרנט, נורטון פותח דף אזהרה:INVALID SOURCE IP ADDRESS 255.255.255.255 האם יש מצב שחסימת האיום הזה גורמת להאטה במהירות האינטרנט. עשיתי חיפוש באינטרנט אבל לא הצלחתי להבין אם זה בעצם החיבור עצמו שנורטון חוסם או שזה מישהו מנסה לפלוש למחשב שלי. אשמח להסבר קצר ולמענה לשאלתי תודה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
איך הייתם מתכננים הכי טוב רשת ביתית ל-3- אחיות בהוצאה הכי מינמילית.. חשבתי על לקנות מחשב שיהיה שרת מרכזי ולחבר את שלושת עם טרמינטורים ורשת אלחוטית והוסיף להם בכל חדר רק מסך טרמינטור ומקלדת..ועכבר.. מה אתם חושבים ? איך אתם הייתם מרימים מבצע כזה ?
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-