עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by Lunatic,

ראיתי שאמרו פה שאסור ליבא כרטיסי רשת אלחוטיים בעוצמת שידור של יותר מ 100MW אבל אני רואה שאתרים ישראליים באינטרנט מוכרים די בחופשיות כרטיסי רשת של מעל ל 500MW.. לא בודקים במכס את האריזה של הציוד או מה?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by nirmiranda,

שלום יש לי ראוטר שאני מחבר אותי אם קבל למחשב גם ככה, אבל שאני מסתכל במחשב על איכות הקליטה יש או 0 או 1 מתוך 5 קווים, אז נראה לי שהקליטה גרועה... המודם שלי הוא של Siemens-SL2-141.. יש פתרונות ? גם במשחקי רשת שאני משחק הפינג שלי יחסית גבוה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  4. שלום רב, אני כרגע מנוי להוט, שוקל לעבור לבזק עקב הצעה משתלמת מסלקום שמשתמשת בתשתית של בזק. התשתית של הוט באיזור שלי יציבה, איזור בת-ים. תקלות הן נדירות מאד. האם אוכל לצפות לאותה רמה של יציבות בתשתית של בזק? היכן אני יכול לקבל מידע לגבי רמת התשתית של בזק באיזור שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  5. Started by Ev,

הי, אני מחפש מקלט WIDI לטלויזיה ליוכל לקבל מידע גם מאולטראבוק וגם מגלקסי 3 שלי. מהסקר שוק שערכתי מצאתי 2 אופציות עיקריות: 1. NTV300SL - גם תומך WIDI וגם מאפשר לצפות בתכנים מהאינטרנט http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/NTV300SL.aspx#two 2. PTV3000 - עובד עם WIDI וזהו. http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/PTV3000.aspx אני מתלבט בין השניים כאשר השיקול העיקרי הוא האם יש שימוש כלשהו לחיבוריות הזאת לאינטרנט? הרי כל אתרי הסרטים/סדרות לא רלוונטיים לישראל. בנוסף אשמח דעות ולהמלצות למוצרים אחרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by frenzy,

אהלן איזה ראוטר כבלים אפשרי למצוא בתקציב נמוך? שיתמוך בכל הפרוטוקולים המסויימים של כבלים (שאני ממש לא מבין בהם), 4 פורטים מקסימום (אני הולך לחבר רק 2 מחשבים).

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by natan805,

יש לי את הקולט WN8200ND V1 של TP link ובהתחברות שליטה מרחוק למחשב בעבודה אנחנו חווים הרבה ניתוקים וזה בהתחברות לראוטר של מרחק 12 מטר. הנתוקים האלה לא קורים לי בנייד, וכן שאני מחבר את הנייד ב wifi ואז את המחשב לנייד בעזרת usb אין ניתוקים ולכן אני חושב שהבעיה בקולט שיש לי שכנראה לא נתמך ב windows 10 או שהוא לא כלכך טוב. אשמח למוצר טוב ולקישור לחנות מאיזור המרכז. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  8. אומנם יש אתרים שמאפשרים הורדה מאתרים כמו youtuble ,google video וכיוצא בזה ,אבל כשמנסים להשתמש בהם לצורך הורדה מאתרי תוכן בארץ זה בדרך כלל לא עובד . האם יש פיתרון או אתר שנותן פיתרון כולל לבעייה ?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by rotems18,

שלום לכולם .. יש לי בעיה כזאת ...(קודם כל יש לי מודם aztech 600e ואינטרנט 4 מגה) אז כשאני עושה משהו באינטרנט(זה מיתחבר ללא כל בעיה ) פשוט קופא לי המחשב לדוגמא עם אני ניכנס לאקספלורר המחשב קופא נגיד סתם משחק משחק רשת המשחק קופא פשוט איך שהמחשב קולט איזה תזוזה ברשת הוא קופא .....הישתגעתי כבר אפילו פירמטתי את המחשב וזה לא עובד בבקשה אני חייב עזרה ....

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by tal5870,

שלום לכולם האם קיים הבדל בין שתי התשתיות? קיום אני בהוט ללא תקלות,ובבזק אומרים שאני יכול לקבל בקלות עד 100 מגה כי אני גר מול המרכזיה הגדולה בעיר. האם שווה לעבור כלומר אהיה שיפור בגלישה?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  11. היום עברנו לאורנג' כספקית אבא שלי לא שם לב איזו סיסמא הטכנאי הכניס לנתב וכרגע היא מסומנת בכוכביות(שם המשתמש יודע והסיומת היא @orange.net.il) התקשרתי לתמיכה הטכנית והנציג אמר שאין באפשרותו לומר מהי הסיסמא למי אפשר לפנות?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by ביצה,

אהלן! בשבוע האחרון יש לי מלא בעיות עם הוט! האינטרנט כל הזמן מתנתק וצריך לכבות את המודם לחכות כמה דק' ולהחזיר וזה מעצבן! מהירות הורדה ירדה בצורה משמעותית! דברים שהיתי מוריד במהירות 300KB ירדו עכשיו ל-15KBS בלחץ! בנוסף ה-PSN לא מתחבר לי בכלל ובכללי על הפנים. משהו עוד נתקל בזה? כי אני זוכר שראיתי לא מזמן כתבה פה בHWZONE שהוט עושים את זה בכוונה כדי למנוע גלישה פיראטית אבל למה אני צריך לסבול? אני לא פיראט ומשלמים הכל ובזמן... מה עושים? דרך אגב במוקד של הוט לא נותנים פתרון טוב יותר מלנתק ולחבר שוב (אלא מה?)

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  13. שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייח חדש. בסופו של דבר החלטתי למקם אותו בבית לא בחדר בו נמצא הנתב. כלומר - אני נאלץ לחבר אותו לרשת באמצעות קישור אלחוטי. לצורך כך לקחתי את האנטנת USB edimax ששימשה אותי לסטרימר בבית וחיברתי אותה למחשב. ההסדר הזה עובד בסדר, אבל נוצר מצב שלפעמים אם אני משאיר את המחשב עובד כל הלילה בהורדות, בבוקר אני רואה שאין רשת וההתקן לא עובד ואני נאלץ לעשות לו הפעלה מחדש. (אין לי מושג אם זה בעיה בהתקן עצמו או בגורם אחר). אז השאלה שלי היא כזאת - האם כדאי לי פשוט לרכוש כרטיס פנימי? אם כן איזה מומלץ? (התקשורת בבית היא 2.5). ראיתי שההמלצות פה למחשבים נייחים הם כרטיסי PCI כמעט באופן גורף, אז אשמח לדעת מדוע ומה היתרון הכל כך ברור שלהם לעומת חיבורי ה - USB החיצו…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by fhrcis,

שלום , יש לנו בבית 2 מחשבים, כל אחד בעל מודם נפרד,חבילה נפרדת. והגענו למסקנה שעדיף לעשות חבילת אינטרנט אחת (למחשב אחד) ולקנות ראוטר כדי שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית , כך שגם המחשב השני יוכל לגלוש על אותה חבילה וגם מכשירי הפלאפון, פה אני צריך את עזרתכם כי אני לא ממש מבין בזה. אני כן יודע שאני צריך להתקשר לחברת האינטרנט והספקית כדי לבקש מהם לבטל את אחת החבילות כך שתיהיה לנו רק חבילה אחת, אבל מה בהמשך? מה לקנות? מה לבדוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  15. אני מעוניין לחבר 3 מחשבים לרשת אלחוטית, שלא יהיו תלוים אחד בשני (שלא יהיה צריך שאחד יהיה דלוק כדי שבשניים אפשר לגלוש) משהו כמה שיותר זול, אבל שיהיה טוב, יציב ואמין. אני מתכוון לראוטר/כרטיסי רשת/switch אם צריך וכל דבר אחר... אני פשוט בור ברשתות

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  16. איזה סוג קרינה מפיץ Wireless? ואיך זה עובד ע''י איזה שדות חשמלים\אלקטרומגנטים? אשמח למאמר בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  17. 2 המחשבים שמחוברים לראוטר בצורה אלחוטית (אחד בטווח של 2 קומות, והשני בטווח של 2 חדרים), על שניהם כתוב במחשב "נמוך מאד" לשם זאת קנינו "מגדיל טווח אלחוטי" - המכשיר של D-Link מדגם DWL-G710 , כנראה הוא לא פועל או משהו, הגדרתי אותו לפי ההוראות (הייתי צריך לשבור תראש ולחפש בגוגל משהו בגלל שהייתה איזו בעיה, בסוף שיניתי משהו ב IP פרוטוקול וזה עבד, ורק אז הצלחתי להתחבר לפאנל ניהול שלו בדפדפן) עכשיו על המכשיר יש 3 נורות: POWER | LAN | WALN ה POWER דולקת רצוף LAN לא פועלת WLAN מהבהבת למה WLAN מהבהבת? זה צריך להיות ככה? בכל מקרה נראה לי שהמגדיל טווח לא עושה את העבודה שלו. ובלי קשר אליו, מה הסיבה שהמחשב שנמצא בטווח 2 חדרים מהראוטר משדר נמוך מאד? הראוטר - Linksys 2.4Ghz המה…

18. Started by xxgorenxx,

היי שלום לכולם, יש לי שאלה, נניח ואני רוצה לחסום אתר ספציצי באמצעות טבלת ניתוב וכתובתו היא xxx.xx.xx.xxx מה שאני עושה זה route add xxx.xx.xx.xxx/32 ובוחר לו ביעד סתם gateway הבעיה היא שהוא לא נחסם, http://up 351 .s iz .co.i l/up3/ymjhqxvt5zmu.jpg (למחוק רווחים) השאלה היא כזו , אם ברגע שאני פונה לכתובת הוא אמור לזרוק אותי לסתם GATEWAY איך יתתכן שאני מגיע לאתר?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by Ran B,

היי חברים. מה קורה? טוב, אז אחרי 9 חודשים בחו"ל חזרתי למחשב בבית וגליתי דבר מוזר. המחשב בקושי מזיז 1kb/s, האתרים נטענים הרבה מאוד זמן וגם עולים בצורה פגומה או לא עולים בכלל. אני מחובר בכבל רשת לראוטר של סימנס. בדקתי מול הפלאפון שלי בחיבור WIFI לאותו ראוטר וראיתי שאני על 15Mb/s כמו שצריך להיות. הנחתי שהבעיה אצלי. התקנתי מחדש את הכ.רשת - לא עזר. לקחתי כרטיס רשת ישן PCI כזה, שמתי אותו על הלוח-אם, הדלקתי את המחשב וחיברתי לשם את הכבל רשת ואני מקבל 15Mb/s. יש לי לוח אם של Gigabyte P55M-UD2. החומרה מאוד חדשה. אני לא יודע למה הכ.רשת OnBoard לא מתפקד טוב. למישהו יש רעיון אולי איך אני יכול לפתור את זה? תודה! רן

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by aracer,

שלום לכולם. אני ביום ראשון מתכוון לעבור מנטויזיון לבזק בין לאומי ומכיוון שאני מחובר בngn אני רוצה להצתרף לחבילת ה10mb שעולה 150 שקלים. עכשיו השאלה שלי היא למי שכבר משתמש בחבילה הזאת דרך בזק בין לאומי(בבקשה לא לענות מי ששבע מחבר שלדוד של אמא שלו יש) זה לא בדיוק שאלה אלה יותר אני רוצה לדעת איך ההתנסות איתה עד עכשיו. מהירות גלישה מהירות הורדה בהורדות ישירות\אימיול\ביטורנט, וכל מה שעולה לכם לראש. שבת שלום ותודהה רבה מראש, אלון!

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  21. Started by MotoCross,

ברשותי שני מחשבים בשני קומות שונות. המחשבים מחוברים בעזרת כבל מוצלב דרך הקיר. כיום כשאני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב השני אני צריך להשאיר פתוח את המחשב הראשון. לא מזמן הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו (ראוטר) וקניתי hub לשם כך שאוכל גם לשתף קבצים בין המחשבים (כשהם פתוחים) וגם לגלוש באנטרנט במחשב השני כשהמחשב הראשון סגור. אני לא ממש בטוח כיצד לחבר את המחשבים יחד אם הhub והמודם. תרנו אותי אם אני טועה- אבל האם זה צריך להראות כך: את המודם אני מחבר לhub בעזרת כבל מוצלב. את שני המחשבים לhub בעזרת כבל מוצלב.. ואז אני אמור לקבל שיתוף קבצים ואנטרנט בשניהם כאשר המחשב הראשי לא צריך להיות פתוח. נכון?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  22. היי אני גר בקיבוץ שבו יש רשת משותפת בין כל המחשבים והאניטרנט! כך שאני מחבר רק את הכבל רשת מהנקודה שבקיר למחשב ללא שום שינוי בTCP/IP או הגדרה נוספת... חוץ קבוצת העבודה! לאחרונה רכשתי ראוטר מסוג D-Link DIR-300 Wireless G Router הכל עובד יופי אחרי שהגדרתי אותי לעבוד בHTCP חוץ מהרשת הקיבוצית.. אני לא רואה אף מחשב ואני לא מסוגל גם לחבר או למצוא אף מחשב.. מדוע זה קרה? ומה אפשר לעשות? אנה עזרו לי בבקשה...

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by smulikon,

היי הקמתי אתר אינטרנט ב WIX. עכשיו יש לי שאלה: יש שם אפשרות לשים תמונה ושלחיצה על התמונה תוביל אל קישור כלשהו : לינק לדף אינטרנט למשל . אני מעוניין לשים תמונה של תיבת אימייל ושלחיצה על התיבה תיפתח חלון לשליחת אימייל. איזה קישור אני יכול לשים שם? יש אתרים למשל שכשלוחצים על הכפתור של האימייל נפתח אוטומטית האאוטלוק .

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  24. Started by avner_s21,

שלום לכולם. בעיה ברשת ארגונית בחשבון exchange של אחד המשתמשים. המשתמש לא מקבל תזכורות וזה לאחר שניסיתי להיכנס לחשבון ממחשב אחר. אשמח אם מישהו נתקל בתקלה כזאת ויוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  25. לפי מיטב ידיעתי, HUB ים / SWITCH ים למניהם , משמשים כאמצעי לתקשורת בין מחשבים הנמצאים באותה הרשת. אולם מה קורה כאשר מתקבל IP אשר אינו תואם את מספר הרשת? או אולי כן תואם את המספר, אולם מחשב היעד אינו מחובר ישירות ל HUM / SWITCH ? לאן מופנת הפנייה? אם משהו מכם מכיר אתרים העוסקים בתכנון רשתות, אשמח אם יצרף את הלינק...

• 2 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.