עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לא מצליח למצוא דרך להוריד את הסירטון הזה בטוח יש איזה דרך http://msnvideo.msn.co.il/video/ הסירטון של ההופעה של ROGER WATERS המון הוקרה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by orennad,

שלום לכולם, אשמח לעזרה. חיבור אינטרנט 100 מגה, תשתית הוט (הוטבוקס כמודם בלבד) ספק בזק בינ"ל. ראוטר קיים (כמה שנים) tp link 1043nd אליו מחוברים:3 מחשבים נייחים (עם כבל), 2 לפטופים,1 אייפד ו-4 טלפונים סלולריים יש לי בעיות של ניתוקים ב- wifi שמכשיר לא מצליח להתחבר חזרה עד ל-reset של הראוטר. כל הפתרונות הקשורים להגדרות נוסו ולא שיפרו את המצב. ממה שקראתי כאן זו בעיה נפוצה בראוטר הזה. לאחרונה זה הולך ומחמיר עד כדי בלתי נסבל... אני מחפש לקנות ראוטר חדש ומוכן לשלם יותר עבור מוצר איכותי ואמין. מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה, אורן

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אם אתם רוצים להכנס ולתמוך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=99&msgid=99093222

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. Started by lev-27,

המשרד שאני עובד בו מתחבר ללקוחות מסוימים באמצעות Logmein. הבעיה שהגרסה החינמית של התוכנה לא מאפשרת להדפיס מרחוק (כלומר ללחוץ הדפסה במחשב הלקוח והדפסה יוצאת אצלי במשרד), העברת קבצים וכדומה. Logmein תוכנה מעולה, אבל בגלל שאנחנו צריכים לרכוש רישיון עבור כל מחשב שאליו אנחנו רוצים להתחבר העלויות יוצאות גבוהות מאוד. הדרישה היא כזאת: א. אפשרות להתחבר למחשב הלקוח בלי להזדקק להפקת סיסמה בצד השני. ב. אפשרות להדפיס מרחוק ג. אפשרות להעביר קבצים ד. מהירות, מהירות, מהירות ה. עלויות רישיון שפויות יותר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by evy,

יש לי שני מחשבים נייחים בבית,ובקרוב יהיה גם מחשב נייד. נהרס לי הראוטר של level one ,פתאום משום מה הפסיק לעבוד,ושום דבר לא עזר לתיקונו. אבקש מכם להמליץ לי על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח,בסניף בדרום . יש עוד שאלה קטנה: כשאני קונה ראוטר, הוא מגיע גם עם כרטיס רשת אלחוטי? או שזה משהו שקונים גם בנפרד?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by rotem_o,

היום, לאחר התלבטות קשה, אני קונה את הראוטר NP27G של COMPEX לגבי כרטיס רשת לחוטי שקלתי לקנות גם את הכרטיס של COMPEX ה-WLP54G http://62.90.141.80/~compex/shopProduct.php?prodid=7&catid=4 מחיפוש ברשת וגם פה בפורום האתר לא מצאתי עליו תגובות מלבד תגובה אחת שלילית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214988.0 (התגובה האחרונה בדף) רציתי לשאול אנשים שהתנסו בכרטיס, איך הוא?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by amisha,

אני מחבור המון זמן לנטויזן בחבילה של 1.5Mb ולאחר פירמוט ומעבר ל XP SP1 במקום להוריד במהירות סביב ה 180 אני מוריד ב כ 120 ולפעמים פחות אני אובד עצות , יש לכם עצה בשבילי ? על המחשב מותקן אנטי וירוס של קספרסקי וFIREWALL גם כן של קספרסקי

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by Anatal,

כיצד אוכל לגלות מה גירסת הקושחה שלו? לא כתוב דבר במדריך או העזרה שלו מלבד עדכון הקושחה שלו. פתחתי את הפורטים המתאימים לאימול אבל עדיין יש לי מסכה שחורה. אין פיירוול במחשב. גם לא של XP. UPnP מה זה? VPN - כיצד יוצרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by Googleness,

יש לי למחר לחבר אצל קליינט רשת אלחוטית, פעם ראשונה שאנ ימתעסק עם זה. בכל מקרה ככל הנראה אני לוקח בשבילו את הראוטר הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2725 מחיר לא רע, יש תקן 802.11G , הצפנת WPA, יש לו MAC FILTER, ובכללי הוא נראה לי בסדר. השאלה האם ללכת עליו זה 1. שאלה שנייה, בבית שאני מתקין יש מחשב נייח ונחשב נייד. כמובן שמטרת הרשת האלחוטית היא המחשב הנייד שמשמש את בני הבית לעבודה. האם לחבר גם את המחשב הנייח לכרטיס רשת אלחוטי על מנת להרוויח מיקום אסטרטגי יותר של הראוטר או שלחבר פיזית ולחסוך ללקוח 100+ ש"ח?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  10. יש לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ובנייד יש לי כרטיס רשת אלחוטי הנה הקישור למחשב עכשיו יש לי גם מחשב נייח בביד עם מודם ומהירות של 750 איזה נטב אתם ממליצים לי לקנות המחשב נייח ממוקם בחדר ממד והמחשב הנייד ממוקם בביסמנט שזה למטה אז לפי מה השאני חושב צריך רוטר חזק אני לא מבין בכלל אז תעזרו הנה הפירוט של המחשב שלי עם הכרטיס רשת אלחוטי : http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by bsn23,

שלום לכל העוזרים, הרשת בבית מורכבת משני מחשבים המחוברים אלחוטית לסמארטבוקס של אורנג'. מחשב אחד נייח והשני הוא msi wind u100. מה שקורה זה שכמה דקות אחרי שהנייד מתחבר לרשת, פתאום גם הוא וגם הנייח מתנתקים מהרשת ולא ניתן להתחבר אליה עד שהראוטר מנותק ומוחזר לחשמל. הנייח יכול לגלוש ימים בלי תקלות כל עוד הנייד לא מתחבר לרשת. ניסיתי עדכון דרייברים לכרטיס הרשת של הנייד אפילו פרמטתי והתקנתי ווינדוס 7 במקום XP. מבחינת אורנג' הכל תקין (והנייח באמת גולש בלי בעיות, כל עוד הנייד לא מתחבר). זה פשוט נראה כאילו הכרטיס רשת המובנה בנייד פשוט הורג רשתות אני די אובד עצות. יכול שהכרטיס רשת פשוט דפוק ומפיל את הרשת? חיפוש בגוגל לא הראה לי בעייה דומה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by amnesia,

היי, יש לי בעיות עם ה WDR4300 שקניתי בארץ, כל שבועיים הרשת 2.4GHZ רק משדרת אבל אין דרכה אינטרנט, 5GHZ עובד, ואז צריך להפעיל מחדש את המכשיר כדי שזה יעבוד, קראתי שזאת בעיה נפוצה מאוד בראוטר הזה וזה באג שלא יצא לו תיקון. אז החלטתי לקנות אחד חדש ויש לי כמה התלבטויות: 1. C7 או C9, האם המחיר שווה את השדרוג? 2. האם לקנות מ EBAY כדי להמנע מקושחה ישראלית? אם כן הכי נמוך שמצאתי זה מאיטליה ב 600 שקל כולל משלוח אבל בטח המכס יעצור את זה וירצה כסף כדי לשחרר את המוצר, וגם עלולה להיות לי בעיה רצינית עם נושא הקושחה (החרמת המוצר). אז מה לעשות? אני מחפש ראוטר כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום יש לי מדפסת של brother mfc-j470dw שמחוברת לרשת דרך Wi-Fi. התקנתי את הדרייברים במחשב שלי (מק מיני ומקבוק אייר) וגם את האפליקציה של brother באייפון. החיבור לרשת האלחוטית עובד והוא גם מדפיס דוח שמראה שהכול עובד תקין. הבעיה היא שלאחר החיבור הראשוני כמעט ואף פעם לא ניתן להדפיס או לעשות כל פעולה אחרת. המחשב מראה כי המדפסת במצב Offline גם לאחר שאני מדליק ומכבה אותה ומוודא שהיא עובדת. ראוטר D-Link DIR-615 מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  14. Started by roei88,

איך אפשר להקים שרת על מחשב ביתי ואיזה מערכת הפעלה הכי טובה לזה? פנטיום 2 או 3 יספיק?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by ashbit_q,

רציתי לדעת על מה אני צריך להביט כשאני רוכש USB של רשת אלחוטית אם אני רוצה טווח ארוך מאוד ושקירות הבית לא יפריעו לו. תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  16. כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות? מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות? איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל? אשמח למידע... תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. למרות שהגדרתי אפשרות גישה מרחוק, איני מצליח לגשת אליו מרשת חיצונית (לכתובת IP פיזית, ופורט 8443 שהוא ברירת המחדל בנתב זה). השאלה היא האם בין השינויים שביצעו בזק בנתב זה (למשל, סילוק DDNS מהתפריט) - האם הם גם דפקו את פונקצית הגישה עצמה ורק השאירו את התפריט שלה?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  18. שלום לכולם. למדתי עצמאית למבחן CCNA, ואני מעוניין להרשם לבחינה. כאשר ניסיתי לעשות זאת כשגרתי בארה"ב, מחיר ההרשמה היה בערך $150. (אך בסופו של דבר לא נרשמתי). כשאני מנסה להרשם עכשיו דרך pearsonvue, המחיר הוא $295. האם יש דרך לקבל וואוצ'ר להנחה בבחינה ?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  19. שלום, מעוניין בהמלצה לSWITCH שיעבוד בכבלים 12MB ואפילו יותר תקציב מקס' 200 תודה מראש קנייה במרכז בבקשה להביא חנות

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי רשת של 1g בין המחשב שלי לשרת NAS בייתי. המהירות כתיבה על השרת היא בממוצע 100MBps אבל מהירות הקריאה מהשרת למחשב היא בממוצע 40MBps, זה בגלל ש הכונן קשיח במחשב שלי מוגבל למהירות הזאת( הכונן הוא 7200 סל"ד בחיבור s3) או שהבעיה היא איפה שהואבהגדרות הnas??

21. היה לי מזמן (לפני כמה שנים) כרטיס רשת אלחוטי USB שעבד בצורה רעה מאוד. מאז לא עבדתי עם כרטיסי רשת אלחוטיים. עכשיו, אין לי בררה ואני צריך לקנות אחד. ההתלבטות שלי היא: 1. האם כרטיס רשת אלחוטי USB פחות טוב מ PCI? (פחות יציב) 2. איזה כרטיסים PCI ו USB מומלצים?? (עדיף פחות מ 200 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by gshhar,

ב-XP יש את הפקודה NET SEND אבל זה לא הולך ב-98. אני מתכוון להודעות למחשבים אחרים ברשת.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  23. כל ההגדרות שלי בפיירול מבוטלות או שאני צריך לשנות עוד משהו? http://img37.imageshack.us/img37/2041/4343.jpg

24. Started by Karos,

תשתית HOT ספק בזק בינלאומי מה ייתן לי מהירות טובה יותר? חיבור עם חייגן או בלי? יש הבדל בכלל בין שתי האופציות, לא רק בנושא המהירות? תודה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by common,

שלום, אני מתחבר ל 014 באמצעות חייגן PPPOE שמוגדר מהמודם בעוד הנתב נמצא במצב DHCP. הכל עובד אך יש בעיה של ניתוק ואי חיבור מחדש. מה אני עושה לא נכון ? האם ההגדרות שלי נכונות ?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.