עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב. בסלון יש לי ראוטר edimax br-6524n ושמחובר בין היתר למחשב קולנוע ביתי. אני רוצה לראות סרטים בחדר השינה מהלפטופ והקליטה היא נמוכה מאוד, רק פס אחד בסימון של הרשת ב windows 7. המרחק הוא כ 8-10 מטרים קו אווירי דרך שני קירות שהם בעצם פינה של מסדרון. המחשב שלי הוא hp probook 4330s דיי חדש אז אני מניח שכרטיס הרשת שלו תומך בתקן n למרות שאני לא יודע איך בודקים את זה בפועל. באותו חדר השינה לאיפון שלי יש קליטה מלאה של הראוטר (שלושה פסים מלאיה מתוך שלושה). עד כה ניסיתי להחליף את ערוצי השידור של הראוטר אחרי שבדקתי על איזה ערוצים יושבים הראוטרים של השכנים והרחקתי את שלי הכי רחוק מהם שאפשר במחינת מספר הערוץ, לקחתי ראוטר אחר והגדרתי אותו כ repeater זה עזר בכך שאכן התחברתי ל rep…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כתגובה להודעה זאת בעודי מחפש את כפתור התגובה שמתי לב שההודעה ננעלה. וחבל! maCr0T - אני מניח שלפי המשפט האחרון של "shimon956" (ציטוט: "תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות") אפשר להבין שהוא לא סתם "ספאמר" וזאת לא הודעה ללא תוכן. אולי אותך זה לא מעניין אבל כשאני התנתקתי מהספק שלי גם חפשתי איזה גיבוי ממישהו שיגיד לי שעשיתי צעד חכם ושווה להשקיע במקום אחר קצת יותר. אולי עצות או כיוון ממישהו עם יותר נסיון. shimon956 היקר, (בתקווה שאתה באמת מחפש איזו תגובה למה שעשית) אני לא יודע מה עם Netvision כי מעולם לא התחברתי אליהם אבל עצם זה ש Aquanet לא הספק שלך יותר זה כבר מעולה. Aquanet מגבילה את מהירות הגלישה לחו"ל ל 30K (מינוס/פלוס) וזה נורא... בזמן עומס הגלישה ממש איטית ונורא…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. לפני כמה ימים קיבלתי מבזק ראוטר אלחוטי Asus AM 604g. התקנתי את הראוטר והגדרתי את הרשת, הכל טוב ויפה חוץ מ... לרשת מחוברים כרגע שני מחשבים. אחד נייח המחובר עם חוט לראוטר. השני נייד ומתחבר בצורה אלחוטית. הבעיה היא כאשר אני מתרחק עם המחשב הנייד מהראוטר לדוגמא, אני חושב בסלון כשמה שמפריד בין הראוטר למחשב זו דלת ו 7-8 מטר, הקליטה של הרשת יורדת בצורה משמעותית (Low - Very Low) והגלישה באינטרנט הופכת להיות איטית נורא. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזו כי לא נראה לי הגיוני שמעבר לטווח של דלת וכמה מטרים בודדים הקליטה יורדת בצורה כל כך משמעותית. לבעיה הנוספת. במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ושיתפתי בו את כונן C. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן C ברשת דרך המחשב הנייח אני מקבל את ההודעה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by meidale,

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי, לא צריך אחד עם הרבה "חורים" כי אני צריך לחבר אליו רק 2 מחשבים עם חוט ועוד אחד אלחוטי. אין לי מגבלת תקציב אני פשוט מחפש את הטוב ביותר .. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. סקירת המוצרים החדשים של D-LINK חותמת את הסיקור של תערוכת CES. במקום להדגיש את ההיבט הטכני של המוצרים, בחרה D-LINK‏ ב-6 מילות מפתח המבטאות את השימושיות שלהם. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על מילות המפתח הללו ועל המוצרים החדשים. http://www.netcheif.com/blog/?p=1181

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברים, אני משתמש ב Windows XP ומאז שעברתי לרשת אינטרנט אלחוטית בבית, איבדתי את האייקון שמציג את פעילות תקשורת האינטרנט. האייקון נראה בצורה של שני מחשבים מהבהבים לסירוגין כאשר יש זרימת תקשורת נכנסת ויוצאת. האם מישהו יודע כיצד ניתן להחזיר את האייקון הזה גם כאשר האינטרנט פעיל ללא צורך בחייגן? הדבר חשוב לי מכיוון שאני מעוניין לראות בזמן אמת את מצב תקשורת האינטרנט. אני מחובר דרך חיבור ADSL אם זה משנה... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by LENOVO,

לפני שבועיים בערך פתחתי נושא שכל 15-20דק' מתנתק לי האינטרנט.. עכשיו הבעיה חזרה אבל כל 5 דק' זה מתנתק לי זה כבר בילתי נסבל.. זה קורה לעוד מישהו? ומה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. לא עולים לי אתרים אחרי שאני מוריד טורנטים . אני בה בבוקר סוגר את הטורנט מנסה להיכנס לאתרים ולא עולים אז אני צריך להוציא מהחשמל את הראוטר ולחבר מחדש כדי שיעבדו. קניתי את הראוטר הזה בגלל שיש לו שם של חזק בP2P . איך אני מסדר את זה ? ואם שווה לי להתקין את הfirmware של dd-wrt ? זה נותן שיפור ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Shmoolik,

זה כבר משגע אותי , יש אנשים שאני פשוט לא יכול לשחק איתם. חבר שלי שגר דיי קרוב לידי , אני 012 , הוא NETVISION , שנינו כבלים. ושנינו לא יכולים לארח אחד לשני או להתארח אחד אצל השני במשחקים. זה קרה לי עם עוד מישהו. ועם מישהו שלישי , הכל טוב. זה כזה אין דן דינו בין האנשים שאני יכול לשחק איתם לבין אלה שלא! יש לפחות סיבות לזה ?! ואני יודע שכבר אנשים התלוננו פה על זה וגם אני אם אני זוכר טוב.. אבל בסוף לא קיבלתי שום פיתרון לזה , ויותר ויותר אנשים מתחברים לכבלים , וזה מונע ממני לשחק איתם. יש למישהו הצעה ? תיקון כלשהוא ? אולי איזה TWEAK ב RGISTERY (או שזה לא קשור , אני לא יודע). מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת או בעיקר\רק אני ? עריכה: ואם אפשר בבקשה לדעת איך אני יודע את ה IP החיצוני שלי.…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

האתר לא עולה ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: There is a problem with this website's security certificate

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Hakiru,

קניתי כרטיס רשת חדש מהחנות של בזק מדגם של d-link dwa-140,לאחר שהתקנתי אותו לפי ההוראות הוא התחבר אוטומטית ל-Deafult שהוא כנראה הראוטר שלי בלי לבקש שום סיסמא שאמורה להיות ואולי שמורה מהכרטיס הישן,הבעיה היא שברשימה של החיבורים הוא לא מראה כלום גם לא את הראוטר שאליו הוא מתחבר אוטומטית ולכן אין לי שום אפשרות לראות שום ראוטר ברשימה,הבעיה ככל הנראה לא בכרטיס הרשת כי הוא חדש מהקופסה וגם החלפתי אותו שוב אחרי שהתמיכה טכנית של בזק אמרה לי שהוא נדפק,אולי הבעיה בוינדוס XP? בעבר הכרטיס רשת הישן שלי זיהה חיבורים דרך תוכנה ולא דרך הוינדוס,אשמח מאוד אם מישהו יכול לתת לי פיתרון למצב או המלצה לכרטיס רשת אחר שמזהה את החיבורים דרך תוכנה ושהוא גם מומלץ וקולט יותר טוב ושאלה האחרונה מה ההבדל בי…

12. Started by roeybaron,

-

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by dudi2002,

נדמה לי שכתבתי פעם הודעה דומה למה שאני הולך לכתוב עכשיו. נדמה לי שלא ענו לי, אז אני אנסה את מזלי שוב. יש לי 2 מחשבים בבית. אחד בחדר שלי ואחד בחדר של אחי. המחשב הראשון (בחדר של אחי) מחובר ישירות לאינטרנט דרך מודם וכבל USB (ספק +תשתית) וגולש במהירות 1.5 מגה. המחשב בחדר שלי (מחשב נייד לצורך העניין) מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון. הכיצד? באמצעות כבל מוצלב אדום היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב הנייד שלי. חשוב לציין שלא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב שלי אם במחשב הראשון לא התחברו לאינטרנט. אוקיי, אני מניח שעד כאן הבנתם את הסיטואציה. עכשיו, אני סובל כל הזמן ממהירות אינטרנט די נמוכה במקרה שאחי מוריד במחשב שלו דרך אימיול או סתם דרך תוכנת שיתוף אחרת. זה משפיע על המעבר האיטי שלי בי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום אני מבקש את עזרתכם כי אני לא מצליח להתחבר לכתבות הראוטר שלי. יש לי ראוטר של חברת TP-LINK דגם:TL-WR841N הראוטר נקנה לפני חצי שנה ועבד בצורה מעולה פתאום באיזה יום לא צלחתי לגלוש דרך הWIFI שלו אז החלטתי לכנס לאתר ההגדרות שלו בכתובת 192.168.1.1 או בכתובת 192.168.0.1 ואני פשוט לא מצליח ניסיתי דרך כמה דפדפנים ועדיין לא הצלחתי ואחרי שהרצתי שורת פקודה ipconfig/all ראיתי שב IPv4 Address רשום כתובת 37.142.146.192 וב Default Gateway רשום 37.142.146.1 ניסיתי להתחבר לכתובת הזאת אך ללא הצלחה אבקש את עזרתכם בנושא עשיתי כבר ריסטרט למכשיר ושום דבר לא השתנה מקווה שלמישהו יהיה פתרון בשבילי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום,אני מחפש ראוטר אלחוטי בתקציב של 200$ המחיר הוא לראוטר בלבד ולא כולל משלוח. הראוטר חייב להיות מסוג N (למישהו יש מושג מתי יוצאים ראוטרים של N שהם כבר לא DRAFT?) Dual band רצוי חשבתי על ה WRT610N אך יש לי כמה השגות לגביו 1. הצ'יפ שבתוכו הוא של broadcom וה wireless network adapters שלי הם של אינטל 2. ה dual band שלו עושה בעיות 3. הוא נראה ממש קטן ובלי אנטנה חיצונים לפי מה שהבנתי (האם דבר זה יפגע בביצועים?) מראה וגודל המכשיר ממש לא חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Alex89,

יש לי בבית אינטרנט 10M של בזק. אני משתמש בנתב החינמי שלהם ROTAL 1025W. תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא לא תומך ב 802.11n. האם השינוי באמת משמעותי והאם באמת שווה רק בגלל התמיכה בזה להחליף נתב? אם כן, לאיזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by House M.D.,

אני כרגע שוקל לעבור מנטויז'ן לספקית אחרת (כנראה באנדל של בזק + בזק בינלאומי) בגלל הבדל משמעותי במחירי החבילות. מה שחשוב לי לדעת זה איך יוטיוב עובד בבזק בינלאומי, או בעצם בכל ספקית אחרת, מכיוון שאני משתמש הרבה ביוטיוב. קראתי באחד מהאשכולות פה ממזמן שלנטויז'ן יש שרת יוטיוב משלהם, וכך הם משפרים את הביצועים של יוטיוב (הוחכה לכך אני רואה כאשר אני מנסה להוריד סירטון מיוטיוב דרך IDM, בכתובת של הסירטון רשום netvision בתוך סאב-דומיין לפני הכתובת של הסירטון ביוטיוב). אכן יוטיוב תמיד עבד לי חלק, יש לי 5 מגה ו1080p עובד חלק ברוב המקרים. לעומת זאת אני רואה פה באשכולות שאצל ספקיות אחרות יוטיוב לא עובד כמו שצריך. אשמח להמלצות בנוגע לביצועים בספקיות השונות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. השמועות סביב כוונתה של חברת סיסקו למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה (LINKSYS) הולכות ומתגברות. מעניין מי יהיה הקונה. מי רוצה להמר מי יקח את LINKSYS לידיו ויחזיר את תהילת העבר שלה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה שאני מנסה להכניס מחשב לרשת אני לא מצליח להכניס את המחשב לדומיין שהוא היה בוא לפני שאני רושם את שם הדומיין אני מקבל את ההודעה הבאה מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור ?? תודה !!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. יש לכם בחירה של כמה אפשרויות, תבחרו ב Bittorrent ותפרסמו תוצאות. הבדיקה עורכת כבערך 400 שניות, אל תעשו שום דבר בזמן הזה שתהיה בדיקה תקינה. http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני נתקל בתופעה מוזרה שחוזרת על עצמה, גם אחרי פירמוט והתקנה מחודשת של VISTA. יש ברשותי VISTA ULTIMATE עם כל העדכונים, רשת חוטית בין שני מחשבים (השני XP) ומפרט המחשב שלי מפורט כאן באתר. לאחר זמן מה של גלישה ללא תקלות (אקספלורר, ICQ, EMULE, דואר POP3), לפתע האקספלורר לא קולט שום אתר וכשלוחצים על כניסה לאתר, מקבלים מהר מאוד הודעת שגיאה דומה ל 404 אבל לא (מצורפת תמונה). כלומר, זה לא מגיע לדף אחרי זמן מה ולאחר חיפוש קצר, אלא במהירות. הוא לא מחפש כלום. ברגעי התקלה, EMULE ו ICQ לא מושפעים ממנה (מהירות ההורדה נשארת אותו דבר, ואני יכול לשלוח ולקבל הודעות ב ICQ), אבל לתקלה מצטרף הדואר. אין אפשרות לשלוח ולקבל דואר דרך OE וגם לא דרך תוכנה כמו POPTRAY שאמורה לבדוק דואר. מאוד מו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by aloneg,

אני בחיפושים נואשים לדרייבר עבור ROUTER מחברת Level one מדגם FBR-1161. באתר החברה אין דרייבר וחיבור הUSB לא פועל בלעדיו.??? ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. המחשב שלי פה XP PRO SP2 והמחשב השני 2000 PRO SP4 עם כל העידכונים. אני השרת וגם מספק למחשב השני אינטרנט (שפועל בסדר גמור) אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב השני ולהעתיק דברים ולמחוק (או אפילו רק לראות את המחשב שם) וגם ההפך, משם אני לא מצליח להתחבר לפה. במחשב השני אני רואה בMY NETWORK PLACES - COMPUTER NEAR ME את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס למחשב אני מקבל את ההודעה הבאה "Network path was not found" מה עושים ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני צריך לשתף תיקייה מסויימת בין 2 משרדים המרוחקים זה מזה (ערים אחרות). מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? ומהי הדרך הזולה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי לכולם אני מעוניין בראוטר שיש בו גם Firewall עם ביצועים טובים יחסית הסיבה שרשמתי מקצועי היא שאני רוצה לקים rulebase בדיוק כמו פיירוולים אחרים כגון צק פוינט סיסקו ופורטינט חשוב לי מאוד מאוד TRAFFIC LOGS - אני רוצה לדעת מה קורה ברשת שלי מי הצליח להתחבר ומי לא ולמה לא. אני נמצא עם מהירות 10 מגה ביט דרך אורנג' בכבלים שהם תומכים רק ב L2TP עם חייגן, אין להם עדיין חיבור ללא חייגן אז אני חייב ראוטר שיודע לחייג ב L2TP בלבד, PPTP לא נתמך באורנג' תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.