עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום יש לי ראוטר level one ונורת הסטאטוס שלו תמיד מהבהבת זה תקין? בנוסף לזה שאני מתחבר אליו דרך קבל אני מצליח לגלוש אבל לוורירלס הוא לא מצליח להתחבר משום מה אני רוצה לאפס אותו אולי זה יעזור ואני יודע שיש אתר שמסביר איך להגדיר ראוטר לאחר איפוס אשמח אם תעזרו לי...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kalman,

שלום. יש לי מודם טומסון שמחובר לראוטר EDIMAX. לפעמים משו קורה למודם ורק מנורה אחת מהבהבת והאינטרנט לא עובד. בשביל לפתור את הבעיה צריך הרבה פעמים להדליק ולכבות מחדש. מישהו אולי נתקע בבעיה הזאת?.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by realmagic,

אהלן, למישהו יש מושג אם יש בארץ ראוטרים אלחוטיים (מתקן 802.11) ואם כן, מה המחיר שלהם? מה דעתכם על כרטיסים אלחוטיים בכלל? תודה, זהר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by BeBest,

אהלן, הנושא הזה נחפר ברשת כבר תקופה ארוכה. יש לי מתאם שיחות MP252 של 012 (משולב עם ראוטר אלחוטי). חשבתי לנצל את יכולת הראוטר ולהעביר את המתאם לקומה השניה שישמש כ-AP. הבעיה שאני לא יכול להגדיר אותו כי אין לי פרטים. יש לי 2 אופציות: 1. איפוס המתאם פיזית (כפתור reset) שיאפס אותו להגדרות יצרן ואז להגדיר אותו מחדש איך שאני רוצה. 2. לשדל איזה עובד 012 שיתן לי את הסיסמה (לא ריאלי הא..) הבעיה: אין לי את פרטי ה-VOIP, חשבתי להשיג אותן בדרך פשוטה שאני לא יודע אם אפשרית, להסניף את התקשורת שעוברת מהמתאם לראוטר (השרשור אצלי הוא מודם -> ראוטר -> מתאם) ואז אולי לדלות מהתקשורת את פרטי החיבור לשרת VOIP. אגב, אני מכיר את הקומבינה עם השם משתמש user והסיסמה 012-wel. הבעיה שלמשתמש הזה אי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by H.I.V,

שלום חברה אני ישים פה את המכתב ששלחתי למנהל של הספקית אינטרנט שלי אני לא ירשום את שמה כרגע כי עוד לא קיבלתי תשובה מהם אבל אם יתברר שהם לא יענו לדרישותיי אז אני יפרסם פה את שמה של החברה כדי שתדעו איך הם מתייחסים ללקוחות שלהם הנה המכתב ששלחתי: שלום *** מדבר ***** ואני לקוח אצלכם כבר מעל שנה לפני יומיים התקשרתי אליכם כדי לברר כמה אני משלם לכם כל חודש ולהתעניין במבצעים חדשים ומי שדיברתי איתה הודיעה לי שיש לי אצלכם 2 חשבונות ושאני משלם לכם על 2 חשבונות כבר במשך שנה אחותי ביטלה את המנוי השני עוד לפני שבכלל קיבלנו אותו ונאמר לה שהמנוי אכן מבוטל אבל בכל זאת גביתם ממני כסף במשך שנה שלמה 80 שקל לחודש ואותה אישה שדיברתי איתה אמרה לי שאני יזוכה על כל הכסף + יקבל פיצוי על עוגמת נ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. האם ניתן לדרוש סיסמה בהתחברות לרכזת רשת? ארון התקשורת שלי מחוץ לבית ואני רוצה להמנע מכל מיני בעיות שעלולות להגרם מכך. לנעול את הארון זה פתרון שלא מתאים לי.... תודה רבה! שאלה נוספת: האם ניתן להשתלט על מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר/רכזת? האם קיים בכלל קשר בין המחשבים או שלכל אחד "נתיב משלו" בלי קשר לשאר הנתיבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by wooper,

היי אני רוצה להשתמש בחייגן בשביל לגלוש ללא הראוטר ב 012 אני זוכר שהיה אפשר להוריד אותו ב http://welcome.hot.net.il אבל אני לא מקבל תגובה מהאתר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם מודם רגיל. כשהייתי עובר ממחשב למחשב הייתי מחבר את המודם למחשב שאיתו עבדתי. בקרוב (מאוד) אני מתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בעזרת נתב. ברשותי לאפטופ של IBM עם XP, מחשב קבוע עם XP ונתב אלחוטי D-LINK 614+ חדש.אני מתכוון לחבר את המחשב הקבוע לאינטרנט בחיבור חוטי ואת הנייד בחיבור אלחוטי. שאלותיי : 1. האם אני חייב ליצור רשת בין 2 המחשבים או שאפשר לחבר כל אחד מהם לאינטרנט ללא רשת ביניהם? אין לי צורך ברשת, אך אם זה עדיף אז אעשה זאת. 2. האם עדיף להתחבר לאינטרנט בחיבור קבוע או בעזרת חייגן? מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה? 3. לאיזה כבלים אני צריך לדאוג מראש? או שהמתקין ייתן לי את כל מה שאני צריך? 4. האם המתקינים מקצועיים? כשיש בעיות הם יודעי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה ההבדל בין כרטיס רשת On Board לבין כרטיס לשרתים של 700 ש"ח למשל..? לדוגמא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11026 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13763 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13762

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם! יש לי את הכרטיס רשת EDIMAX 7128IL עם 3 אנטנות תקן N ואת הראוטר EDIMAX 6524N עכשיו אני מקבל אות נמוך מאוד הפתרון הכי טוב זה לקנות ACCES POINT ? שיהיה לי קליטה טובה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ran o,

שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... הקונפיגורציה הקיימת אצלי היא: שקע טלפון --> מודם --> sbox --> מחשב נייח + מחשב נייד. מדובר במודם בזק - תשתית ADSL. קו הטלפון בבית הוא של בזק ואני מעוניין לעבור לאחד מהמפעילים החדשים בשיחות הפנים-ארציות (072, אקספון, פרטנר...). הבנתי משיחות עם נציגים שלהם שהם מספקים לי מתאם שיחות שאמור להיכנס בין המודם לבין המחשב. השאלה היא מה קורה אם יש sbox בדרך בין המודם למחשב? אפשר להכניס גם מתאם שיחות של אחת מהחברות האלה? ואם כן, איפה ייכנס המתאם שלהם? (072 אמרו לי שלדעתם בכלל אי אפשר להתקין מתאם שיחות על הקונפיגורציה הזו וצריך לסלק את ה-sbox וזה בלתי אפשרי מבחינתי) אשמח לתשובה ממביני עניין. תודה מראש ויום טוב !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by elni,

יש לי 10 Mb ספק 012 תשתית בזק NGN...הורדות ישירות אני מוריד על כל רוחב הפס 1.4 מ"ב ובuTorrent הפורט פתוח ויש V ירוק למטה אבל אני מוריד רק על מגה לשניה! מקסימום פעם ב.. על 1.1 מ"ב. וזה לא קשור להעלאה כי היא מוגבלת ל8 מתי שיש קבצים בהורדה....וגם כשהוא לא מעלה בכלל המהירות נשארת ככה אז מה הסיפור פה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, קיבלתי את הגירסה החדשה (4) של המודם, ונראה שהוא הגיע אלי כבר בגירסת PRO כי ראיתי שיש לו יכולות Routing. הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את החייגן PPPoE הפנימי שלו (לנטויז'ן) והכי קרוב שאני מצליח להגיע זה למצב שבו ה Link מראה connected אבל ה state מראה down. את כל הקונפיגורציה ביצעתי דרך ה CLI כי מכל המדריכים שמצאתי שום דבר לא התאים לממשק שלו, וגם לא כ"כ מצאתי מדריכים שמתייחסים לCLI ככה שבטוח פספסתי משהו כאן... אז מה שעשיתי זה דבר כזה: מחקתי את הכל ב Bridge, PPTP, ו Phonebook. יצרתי ערך חדש ב phonebook שמצביע על 8.48 - ppp - ונתתי שם. יצרתי חיבור חדש תחת ppp, שייכתי אותו למה שהגדרתי ב phonebook, והגדרתי אותו ל pppoe. username: [username]@INetvision הגדרתי DNS…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by johnwoo,

אני משחק במשחק רשת: www.playrequiem.com איך יודעים מה הכתובת של הסרברים? אני מעוניין לשלוח את הכתובת לספק אינטרנט שלי, על מנת שיתעדף אותי לסרבר הזה, בכדי לקבל פינג נמוך.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alex15,

יש לי מודם שמחובר לראוטר D-LINK ויש לי שני מחשבים בבית ומדפסת . עכשיו אני באמצעות הראוטר חיברתי מחשב אחד לחיבור חוטי והשני לחיבור אלחוטי שלא כל כך הולך ... אבל אני לא יודע איך לשתף את המדפסת במחשב אחד מחובר ועובד אלא בשני צריך ...אמרו לי שאני צריך להקים רשת ביתית ... אז איך להקים רשת ביתית כדי שההמדפסת יעבוד ?להסביר במפורט ...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Stealth,

שלום ... יש לי שני מחשבים .. לכל אחד ip משלו .. יש כוננים משותפים ומדפסת אחת משותפת .. שמתי לב שכל שלב שאני עושה מהרגע של התחלת הכניסה לרשת יש זמן תגובה בין לחיצה ללחיצה של בערך 20 שניות פלוס מינוס .. מה entire network ל microsoft windows network ל workgroup ועד למחשב .. כאשר אני מגיע לתקיות המשותפות במחשב השני הכל רץ ובהעברת קבצים אני מקבל מהירויות יפות ללא delay . שמתי לב שהתופעה חוזרת בכל xp home edition .. עם ה pro מזמן לא התעסקתי לכן אין לי מושג אני בטוח שיש דרך פשוטה לקצר את התהליך בהורדת חיפושים מיותרים וכדומה .. או תיקון registry כלשהו תודה לעונים :smoke:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. כבר קרה לי פעם אחת שקניתי נתב מיושן (טכנולוגית) במחיר מלא - האם עדיין ה TP-LINK TL-WR1043ND הוא הבחירה הטובה ביותר בטווח מחירים של עד 400 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by TalmoR,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הראוטר הנ"ל, ורציתי לדעת מספר דברים: 1. הוא נתמך בארץ כמו שצריך ובלי בעיות? האם אצליח לנצל את כל המהירות שהוא מציע? 2. כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה (מסתבר שהראוטר הנוכחי שלי לא מאפשר את השדרוג ל 15.. איזה כיף ), בעתיד היחסית קרוב אני מתכוון לשדרג למהירות של 50 או 100.. אני יודע שבמהירויות הללו אצטרך מודם VDSL, השאלה היא האם בזק נותנים מודם VDSL בנפרד מראוטר? או שאקבל ראוטר עם מודם?? 3. בהנחה שהתשובה לשאלה 2 היא ראוטר עם מודם, איך יתבצע, אם בכלל, חיבור שלו לראוטר של אסוס והאם יהיו לי השפעות כלשהן (לחיוב ו/או שלילה) 4. מכיוון שלא מצאתי מקורות השוואה אמינים ואין לי מספיק ידע בתחום, בין ה asus rt-ac66u וה netgear r6300, מה עדי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by meidale,

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי, לא צריך אחד עם הרבה "חורים" כי אני צריך לחבר אליו רק 2 מחשבים עם חוט ועוד אחד אלחוטי. אין לי מגבלת תקציב אני פשוט מחפש את הטוב ביותר .. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by LENOVO,

לפני שבועיים בערך פתחתי נושא שכל 15-20דק' מתנתק לי האינטרנט.. עכשיו הבעיה חזרה אבל כל 5 דק' זה מתנתק לי זה כבר בילתי נסבל.. זה קורה לעוד מישהו? ומה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. עבדתי לפי המדריך שניתן כאן.. ועדיין כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחד לשני.. עולה לי ה Eror הזה... סייר וינדוס אין אפשרות גישה אל Workgroup. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאת גישה. רשימה השרתים עבור קבוצת עבודה זו איזה זמינה. נורא אשמח לקבל עזרה, תודה. שברתי את הראש כבר..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yoav,

שלום, יש לי בבית רשת WOWNET בגלל מספר דברים שמגבילים אותי מרשת אלחוטית/קווית (אחד המחשבים נמצא בממ"ד וחשוב שהוא יהיה מחובר לאינטרנט, כיוון שזה המחשב שאני עובד בו..). הציוד שלי הוא מודם-רוטר של 2WIRE ועוד 3 דברים כאלה שמתחברים לחיבור של הטלפון ולUSB של המחשבים האחרים ומחברים אותם לרשת. לאחרונה התחלתי לחפש אחרי דרייברים עבור המתאמים עבור המחשבים האחרים (המחשב שמחובר למודם מחובר בכבל רשת ככה שאין בעיה) בשביל ויסטה, כיוון שהתחלנו לחשוב על שידרוג ולא מצאתי. שלחתי לחברה אימייל: ולהפתעתי הרבה הם ענו לי: אז.. אם אני רוצה לעבור לויסטה במחשבים שמחוברים עם ה"PC PORT" (המתאם הזה) אני מבין שאכלתי אותה, נכון? (יש טעם לנסות לשלוח אימייל ל-MS או שהם בין כה וכה לא יענו לי?)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן כולם אני מעוניין להרים בבית רשת אלחוטית. כרגע אני מעביר כבל לקומה למטה דרך החלון לחלון של אחי, בקיצור כבל ארוך ונראה גרוע. רציתי לדעת מה האפשרויות שלי וכמה הן יעלו אם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ניסיתי לחפש בחוקי הפורום אבל לא היה רשום שם מה עוד לציין תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ping walla.co.il -t Pinging walla.co.il [192.118.82.140] with 32 bytes of data Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=43ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=44ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=147ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=131ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=117ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=40ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=167ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=180ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=84ms TTL=243 R…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שאלה של חובבן: ברשותי ראוטר של אדימקס (6204). כדי להגדיל את טווח הרשת גם לקומה תחתונה קניתי AP של TLPLINK WA601G וברצוני לחבר אותו כרפיטר. להפתעתי ראיתי בט.פ.לינק שאם הוא משמש כרפיטר אי אפשר להגדיר לו הצפנה של WPA (רק WEP). נראה לי קצת מוזר. האם באמת יש איזו הגבלה עקרונית להשתמש ב WPA כאשר יש REPEATER? מצאתי מדריך של אייבורי שאומר שיש לבטל את ההצפנה: http://www.ivory.co.il/UploadKbFiles/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A%20%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94%20AP.pdf אשמח לדעת אם באמת אני צריך להפקיר את הרשת... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים