עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The-Devil,

אוקיי אז ככה קניתי ראטור אלחוטי של EDIMAX. אני מצליח לגלוש איתו בחיבורים רגילים אבל אני לא יודע איך בדיוק אני אמור להגדיר את הראוטר ואת המחשב שיסתנכרנו. דבר ראשון הוא מבקש ESSID שאני לא ממש בטוח מה זה (הבנתי שזה SSID=Workgroup אבל זה לא עובד...) את הערוץ שמתי גם בכרטיס האלחוטי וגם בראוטר (שאגב הוא מובנה במחשבי נייד) בראטור יש לי גם כמה מצבים שאני לא יודע באיזה מהם אני אמור לבחור AP Station-ad hoc Station-Infrastructure AP-Brige Point to point AP-Brige Point to multi point AP-Brige WDS ואני לא ממש יודע באיזה אני אמור להישתמש או איך אני מממש את ההגדרות האלה על המחשב הנייד שלי דגם של הראטור הוא Edimac Br-6104WB כול עזרה תתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Gil28,

חזרתי אל ביתי וכשאני מנסה לפתוח את האקספלורר\פיירפוקס אין תגובה. איפסתי את הראוטר והמודם אבל כלום לא עוזר. גם האימיול מציג לי הודעת שגיאה שאני לא מכיר. בשורת המשימות הופיע לי חלון שבו מדובר על 'מניעת ביצוע נתונים' ובו כתוב איך לשנות הגדרות שלו. בכל מקרה אני לא רוצה לגעת בזה אבל האינטרנ לא עובד!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by idan1836,

שאני מתקין תדרייבר של המודם ) USB ADSL של WOW ( אז זה אומר לי שלא עבר תבדיקת לוגו של ווינדוס אז אני עשיתי המשך למרות זאת ובהתחלה לא היו בעיות עד שעכשיו כל איזה שעה - שעתיים המחשב נתקע ועובר למסך כחול כזה כמו מצב דוס ורשום שם ( הדברים החשובים ) : בעייה נתגלתה וווינדוס מכבה את עצמו על מנת שלא יגרם נזק למחשב שלך והבעייה היא : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ורשום למטה בסוף בבעיות טכניות USBPORT.SYS ואחרי שאני מחכבה תמחשב זה אומר שמערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by blackorder,

האם יש אפשרות כזאת שאני יכול עם המחשב הנייד בבית ברשת האלחוטית לשלוט על המחשב השולחני ולשחק דרכו במשחקים במחשב הנייד בעזרת איזשהי חומרה או תוכנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי במחשב אחד WIN2000PRO ובשני WIN98SE ה2000 רואה את ה98 אבל שה98 מנסה להיכנס ל2000 הוא דורש סיסמא וסמתי סיסמא ואם אני לא לוחץ כלום זה גם לא עובד מה לעשות כדי לבטל את הסיסמא?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Demon-Slayer,

חיברתי את הרשת והגדרתי אתה באמצעות האשף של הXP, המחשב השני יכול לגלוש ואפילו יש לו גישה למדפסת, אך משום מה אין לי גישה לקבצים שנמצאים אצלו עשיתי כונן משותף, תתיקיות משותפות, מה לא, וזה לא מצליח, למה? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי היום הראוטר, BR-6204WG , רוצה לחברו למודם כבלים תומסון. מחובר דרך סמייל, אמרו לי את הכתובת GATWAY הנכונה, דברתי גם עם התמיכה שלהם, הכתובת זהה לזו שמופיעה אצל ההוראות יבואן. לא הצלחתי עד כה להתחבר. כל הזמן כתוב לי לוגין FAILED. ניסיתי כל מיני כתובות שנתנו לי ללא הצלחה. יש לכם אולי רעיון? אולי צריך לפתוח פורטים במחשב/בראוטר? ****("חומת אש" :-) WIN עובדת אבל בחיים לא עשתה לי בעיות, אפילו ביטלתי לכמה שעות במכוון אבל לא עזר).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by enzo,

שלום לכולם, אני יודע שכל מכשיר אלקטרוני פולט קרינה אך רציתי לדעת מהי הקרינה של ראוטר(שלי עם שתי אנטנות והוא מתוכנן לשדר אפילו דרך חדרי ממ"ד) והאם היא נחשבת למסוכנת?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by aloneg,

אני בחיפושים נואשים לדרייבר עבור ROUTER מחברת Level one מדגם FBR-1161. באתר החברה אין דרייבר וחיבור הUSB לא פועל בלעדיו.??? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

מישהו יכול להמליץ על חברה, דגם של מודם וחבילה מתאימה(לא הולך לגלוש ממש הרבה, אז אני מעריך שחבילה זולה תעשה את העבודה)? אני מעדיף לא לעבור את ה-100 לחודש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by cm-tiger,

רק לשם הידעיה השתמשתי במדריך הוא עזר לי בקצת אז כך, יש לי בבית שני מחשבים שניהם מחוברים בכבל מוצלב ישירות בעבר הייתי משתמש בXP ולא היו לי בעיות - החלטתי לעבור לוויסטה, וכבר כאוב לי הראש מהבעיות הרשת עובדת(אני משתף קבצים בין המחשבים) ותודות למדריך גם האינטרנט מזוהה במחשב האורח -אבל לא עובד! השתמשתי במדריך כאשר כרטיס הרשת במחשב שלי(המארח) מצויין עליו "רשת לא מזוהה" נראה לי שזו הבעיה. מי יכול לעזור לניוב כמוני?|:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כתגובה להודעה זאת בעודי מחפש את כפתור התגובה שמתי לב שההודעה ננעלה. וחבל! maCr0T - אני מניח שלפי המשפט האחרון של "shimon956" (ציטוט: "תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות") אפשר להבין שהוא לא סתם "ספאמר" וזאת לא הודעה ללא תוכן. אולי אותך זה לא מעניין אבל כשאני התנתקתי מהספק שלי גם חפשתי איזה גיבוי ממישהו שיגיד לי שעשיתי צעד חכם ושווה להשקיע במקום אחר קצת יותר. אולי עצות או כיוון ממישהו עם יותר נסיון. shimon956 היקר, (בתקווה שאתה באמת מחפש איזו תגובה למה שעשית) אני לא יודע מה עם Netvision כי מעולם לא התחברתי אליהם אבל עצם זה ש Aquanet לא הספק שלך יותר זה כבר מעולה. Aquanet מגבילה את מהירות הגלישה לחו"ל ל 30K (מינוס/פלוס) וזה נורא... בזמן עומס הגלישה ממש איטית ונורא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by b3ta0,

שלום בעבר היתה לי בעיה של פינגים גבוהים בשעות הערב, מה שנפתר לאחר שנציג מהוט החליף לי מודם וסידר כמה דברים בתשתית. אני עדיין לא יודע אם זה היה קשור לתשתית, או שזה מהספק. מסדיקת tracert אמרו לי שהבעיה מהספק. בכל מקרה כרגע קיימת בעיה אחרת, אני מקבל פינגים גבוהים בכמה שרתים במשחק רב משתתפים, בשרתים שאני יודע שהפינגים שאני מקבל הם בסביבות 100. כעבור איפוס מודם והתחברות עם החייגן, אני יכול לקבל שוב פינגים נורמלים, כאמור כ 100 בשרתים. או שאני יכול לקבל פינגים גבוהים בהרבה, כ 300 בכל או בחלק מהשרתים בהם אני מקבל 1פינג בסביבות 100 במצב נורמלי. זה יכול לקחת כמה איפוסים וחיבור מחדש, אך בסופו של דבר אני אקבל פינגים נורמילם. הבעיה קיימת, אני רוצה לדעת למה זה קורה, ואם אני יכול לדעת א…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. יש משחק רשת יפה.. שאני מאוד אוהב בסגנון ליון אייג' 2..או איך שלא קוראים לזה.. וקוראים לו לאסט כאוס.. שיחקתי בו הרבה זמן ופתאום לאחרונה מזה שנה.. שאני לא מצליח להתחבר לשרת(מלזיה) ומשתמשים אחרים ממדינות אחרות מתחברים וממשיכים לשחק בכיף.. בדקתי פינג וראיתי זמן ממוצע זה 486MS..(הפינג של האתר) http://www.lastchaos.com.my/index.php לא יודע לזהות תאי פי של השרת ספציפית.. אין לי מושג איך לעשות את זה מפה ניתן להוריד תמשחק..(זה 500 מגה בייט תורידו ותנסו לשחק שניפתחים ל1GB פלוס אחרי ההתקנה)עם גרפיקה יפה http://www.lastchaos.com.my/index.php?option=com_content&task=view&id=278&Itemid=2 אחרי ההורדה של המשחק(למי שיש אינטרנט במהירות של 5MB זה יקח שעה בערך ) תתקינו א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dogy,

אני צריך כמה הסברים על תוצאות שאני מקבל ולא בטוח אם אני קורא אותם נכון. הסבר קצר לפני דוגמא - אני עושה את הפקודה ל IP ולרוב אני מקבל כבר בשורה השנייה TIMED OUT מאיזה הפנייה מוזרה של 012 זה עושה את זה גם באתרים ראשיים לפעמים (GOOGLE). הכוונה שלי לראות אם יש איזושהי בעיה ואיפה ואני נוטה לחשוב בגלל הקריאה שהבעיה היא בהפניה המוזרה של 012.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by deso,

היי אני הולך לקנות ראוטר, רציתי שיעזרו לי פה בכמה דברים: 1.עד כמה יכול לשאת הראוטר בעומס יתר של תוכנות ומשחקים ברשת? 2. האם זה אפשרי לחסום גישה כלשהי לראוטר של המחשב- כולל כניסות לאתרים, הורדות וכדומה (כולל המחשב עצמו)? 3. לאן הראוטר מתחבר? המודם? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בהיותי סטודנט יש באפשרותי להתחבר דרך שרת ה ADSL של האוניברסיטה במחיר של 150$ לשנה כששאלתי הם אמרו שהם תומכים בכל מהירויות החיבור והמהירות תלויה בחבילה של בזק. השאלה היא אם מישהוא מחובר דרכם ויכול לאמת זאת והאם יש להם מהירות הורדה מחו"ל נורמלית. ושאלה נוספת האם יש בעיות לעבוד דרך האוניברסיטה עם KAZZA ? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. איך להשאיר את החיבור לNET מחובר כאשר אני מכבה את המחשב? נמאס לי להתחבר מחדש או להשאיר את המחשב דלוק! אפילו כשאני שם את המחשב במצב המתנה הוא מתנתק מהחיבור! שמעתי שיש תוכנה! מי מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. בקצרה אני מחפש (לא בשבילי) מישהו\י שעוסק בתחום, בתקלה של נפילות רשת באזורים מסוימים בבית, בגין הפרעה לתדרים\חוסר בציוד מתאים (מאמין שמדובר באחד מהשניים, התשתית דיי יציבה ולא נופלת שמחוברים לקווי) פניתי לחברה שדרשה באזור האלף שקלים, רק על הגעת טכנאי שיבוא ורק יאפיין את התקלה. תודה

20. Started by menihen16,

חברה..יש לי שרת("קופסא")לינוקס... ויש לי גישת SSH אלייה.. אבל אין לי עלייה FTP ואני חייב FTP בכדי להריץ שרתים... מישהו יכול להסביר לי איך להריץ FTP על השרת שלי?.. זה חשוב לי מאד.. גם הבטחתי בת'ארד של Crysis Warhead שאני אריץ להם שרתי משחק אם אני אשיג FTP.. מישהו יכול להסביר לי? תודה, מני חן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Shoshan01,

האם הוא מסוגל לעמוד במהירות כזו? ואם לא מה המהירות המקסימלית ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, בביתי מותקנת תשתית רשת ביתית המבוססת על ראוטר ובה משתמשים 3 מחשבים. מאז ומתמיד, בכל פעם שמישהו מבני הבית ניסה להפעיל את המסנג'ר, מיד לאחר מספר דקות כל תשתית האינטרנט בבית הייתה מתמוטטת והדרך היחידה להחזירה לעבודה הייתה סגירת המסנג'ר והמתנה של מספר דקות. עזרה, מישהו? תודה רבה לעונים, ראביש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, עכשיו עדכנתי את הקושחה ל DD-WRT מיני ולאחר מכן רציתי לשדרג לסטנדרט. הבעיה , הוא נכנס לממשק , אך כשאני מנסה לכנס ללשונית מהממשק הוא מבקש סיסמה , ושום סיסמה לא עובדת , ניסיתי ADMIN וכו' וכלום לא עוזר. מה אמורה להיות הסיסמה בכניסה הראשונית??? תודהההה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by oOo0oOo,

האם מישהו התנסה עם מהירות 10 מגה בבזק (NGN) / בהוט ? האם יש העדפה לתשתית מסויימת ? (פרט ליתרון המסויים שיש ל ADSL על פני הכבלים בשל) מה מומלץ ? מה לגבי ספק 1 מגה, האם יש מישהו עדיף ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Frequency,

הי, יש לי כרגע 10 מגה (תשתית + ספק בזק). יש לי שלושה מחשבים בבית, אחד מהם בממד ויש לי מודם לא חדיש במיוחד וזוג הום-פלאגים ומתאם USB שתומך עד תקן G. (עזבו איך הסתדרתי עד עכשיו, היה לי פיתרון זמני). בכל מקרה אני מתלבט מה לעשות. אני יכול לקבל מודם-נתב מבזק בחיוב זיכוי (על סך 24.90) את ה D-LINK DSL-2760U בהתחייבות לשנתיים. יש לציין שאני כבר מחויב להם לכשנה-שנה וארבעה חודשים. לפי מה שהבנתי זה לא כולל אחריות ותמיכה (מישהו יודע כמה זה עולה? והאם זה כדאי בכלל?). באפשרותי גם לקנות הום-פלאג נוסף (שעולה כחמישה שקלים לחודש בהתחייבות לשנתיים אם אני לא טועה) אבל אז אני מפסיד את ה WI-FI בבית. דרך אגב אני לא כ"כ אוכל להשתמש בחיבור USB שיש לנתב לצורך המדפסת מכיוון שהיא ממוקמת בממד ואני מנ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים