רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח לגשת, גם לא עם אקספלורר, גם לא עם שועלאש - עוגיות ו temp files נוקו. בזק בינלאומי. *עדכון* - נפתר, משום מה התאריך במחשב החליט לחזור 50 שנה אחורנית.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם זוכרים את הימים הטובים של ה-ADSL שהפינג לאתרים בארץ היה גג 6MS? אז זהו אני תמיד שאלתי את עצמי מה קרה? (לאחר ששדרגתי למהירויות הגבוהות מ-10 מגה) לאחרונה גיליתי משהו מעניין: בזק מפעילה על כמעט כל הקווים שלה אלגוריתם הנקרא interleaving (הסבר כאן) בקצרה האלגוריתם אמור למנוע איבוד מידע עקב רעשים בקו, אך "תופעת הלוואי" של האלגוריתם הינו שהוא מוסיף בין 8-ל 24 מילישניות לפינג (תלוי בעוצמה בה האלגוריתם מופעל) אזי במידה והקו שלכם חשוף לרעשים (בדרך כלל קווים הנמצאים מרחק רב מהארון של בזק) כנראה שבזק מפעילה את האלגוריתם בעוצמתו הגבוהה ביותר וכתוצאה אתם מגיעים לפינג מפלצתי של 40 מילישניות לאתר כמן ynet (במקום 6 מילישניות). אפילו כאשר יש לכם קו יציב, בזק מפעילה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובר דירה לדירה אחרת שהיא יחידת דיור שצמודה לבית של בעל הבית. שני הבתים מחוברים לקו של הוט כאשר לבית של המשכיר יש אינטרנט של הוט (כלול גם טלוויזיה וטלפון) וליחידת דיור יש פיצול להוט טלוויזיה. השאלה שלי אם בבית שלי (היחידת דיור) ניתן לחבר עוד מודם אינטרנט של הוט (וגם טלפון)? יש לציין שאני כבר מנוי להוט לאינטרנט (1.5M) וטלפון ובנוסף אני מחוייב גם לספק אינטרנט זהב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע סיימתי התחייבות ב 013 והחלטתי לפני שאני נרשם מחדש אני אבדוק גם כמה ספקיות אחרות, יש לי 4 מגה בבזק, ואני זכרתי ש 014 הם טובים אז חשבתי שאני רק השוואה בינהם, אני רוצה לדעת מה השעה שנחשבת הכי עמוסה ככה שאני אבודק את שתי הספקיות בשעה הזאת, בנתיים ראיתי שגם 013 וגם 014 חונקים את הטורנטים, אבל לא אכפת לי בכל מקרה אני לא מוריד משם, אני בודק אותם מול rapidshare , mediafire. quickupload אני מקבל באתרים האלה מהירות של 500 קבוע אז למה לי להוריד דרך הטורנטס. יש עוד משהו מאוד מוזר, ב 014 אני מקבל (כשאין עומס ) 556kb/s ו ב 013 אני מקבל (כמעט תמיד נראה שלהם יש פחות עומס) 500kb/s הקטע המוזר זה למה אם יש לי 4 מגה למה אני מצליח להגיע ל 556kb/s ואין לי יותר מ 4 מגה כי אחרי שר…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האקפלורר שלי לא מגיב לקישורים בתוך אתרים. למשל בתוך וואלה כשאני לוחץ על קישורים זה לא עושה כלום . זה קורה בהרבה אתרים. יש לי פיירוול אבל גם כשאני מכבה אותו זה ממשיך לא להגיב. מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ... יש לי שני מחשבים .. לכל אחד ip משלו .. יש כוננים משותפים ומדפסת אחת משותפת .. שמתי לב שכל שלב שאני עושה מהרגע של התחלת הכניסה לרשת יש זמן תגובה בין לחיצה ללחיצה של בערך 20 שניות פלוס מינוס .. מה entire network ל microsoft windows network ל workgroup ועד למחשב .. כאשר אני מגיע לתקיות המשותפות במחשב השני הכל רץ ובהעברת קבצים אני מקבל מהירויות יפות ללא delay . שמתי לב שהתופעה חוזרת בכל xp home edition .. עם ה pro מזמן לא התעסקתי לכן אין לי מושג אני בטוח שיש דרך פשוטה לקצר את התהליך בהורדת חיפושים מיותרים וכדומה .. או תיקון registry כלשהו תודה לעונים :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי אדימקס br-622n אשר מחובר למודם בצורה קווית והכל עובד פיקס ברצוני לשרשר ראוטר נוסף של לבל1 מסדרת wbr ניסיתי לפעול לפי המדריך של נט ציף, ולא ממש הצלחתי בנוסף, לא קיימים ברשת מדריכים על שרשור שני ראוטרים שונים אשמח אם מישהו ישתלט על הנושא הזה ויגאל אותי מיסוריי !!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשק הוא red alert2. בהתחלה לא הצלחתי להיכנס למשחק ברשת אבל הוספתי פרוטוקול שנקרא ipx, ועכשיו נאי יכול להיכנס על האפשרות שבמשחק שנקראת רשת אבל אני לא רואה את השחקן השני מישהו אולי יכול לכוון אותי מה לעשות אם אני צריך להוסיף משהו? פרוטוקול?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי ראוטר של LINKSYS מדגם : WRT54GL שמחובר למודם של של כבלים והספק שלי הוא 012 (יש לי IP קבוע). יש לי בבית 3 מחשבים , אחד מחובר ישירות לראוטר ועוד 2 עם כ.רשת אלחוטיים שמתחברים לראוטר. קניתי את הראוטר לפני חודשיים ועד לפני מס' ימים הכל עבד חלק ופתאום בכמה ימים האחרונים 2 המחשבים עם הגישה האלחוטית כל הזמן מתנתקים ואני מקבל הודעה שהחיבור לראוטר התנתק ואי אפשר למצוא את הראוטר כשעושים רענון לרשתות האלחוטיות. לפעמים זה פשוט מסתדר לבד לאחר מס דק' ולפעמים צריך לנתק ולחבר את הראוטר. התקשרתי ל 012 + HOT ולאחר בדיקות שהם עשו הם אמרו שהבעיה זה עם הראוטר. בנסוף המחשב שמחובר ישירות לראוטר גולש בלי בעיה ובלי ניתוקים גם כש2 המחשבים האחרים לא יכולים. משהו יודע ממה זה נגרם ומה צרי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ל-ADSL עם מודם רשת של Alcatel אמצעות כרטיס רשת מסוג Intel® PRO/1000 CT Network Connection . כשאני עושה Enable לכרטיס, הוא משום מה נותן לי הודעה על התקשרות מוגבלת (ראה נושא) ומתחבר במהירות של 100MB בלבד. בנוסף רציתי לשאול אם ידוע איזה מודם עדיף לחיבור ADSL במקרה שאין לך באמת רשת מחשבים ביתית - מודם רשת או מודם USB? אני מתחיל לחשוש שהחיבור באמצעות כרטיס רשת, יוצר עוד שער החוסם לי את המהירות. האם זה נורמלי שבזמן שתוכנת eMule 0.44b עובדת, אז ה-WWW עובד ממש ממש לאט - יותר גרוע מאינטרנט קווי. החיבור שלי הוא 750K. אני עובד על מערכת Win XP PRO SP2. תודה. דייב.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב בלי כרטיס רשת אלחוטי, אם אני יביא ראוטר אלחוטי טוב אז אני עדיין אצטרך לכרטיס רשת אלחוטי בתוך המחשב? ועכשיו תמליצו על ראוטר אלחוטי טוב עד 600 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם האופציה בכלל אפשרית ואם כן איך ? ? תודה בכל אופן !!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר עקשן ומפגר במיוחד בשם Level One WBR-3408. אני משתמש בראוטר בתצורה חוטית (אלחוט מבוטל) אשר מחוברים אליו שני מחשבים ומודם הכבלים ל-WAN. אני מנסה להשיג את התוצאה הבאה: כל עוד לא מתחברים עם חייגן לא יהיה אינטרנט (דהא) בשני המחשבים, וכל מחשב יקבל אייפי שונה כאשר שניהם מחוברים. רשת תעבוד כל הזמן. עד עכשיו הצלחתי לגרום לו לאפשר רק למחשב אחד ברגע נתון להתחבר direct עם אותו שם משתמש וסיסמה וכמו כן שהוא יהיה מחובר כל הזמן וכתובת האייפי בשני המחשבים זהה. עד כה בלי ראוטר התחברתי דרך PPTP (נטויז'ן-כבלים) ו-L2TP לא עבד. כאשר אני מתחבר direct זה עובר רק דרך PPTP כמו שמוגדר במחשב ואילו אם אני מתחבר באופן רציף, זה עובד גם ב-L2TP. עזרה... תודה מראש נ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את הנתבים 6740 ו 2650 בWDS. ומשום מה למרות המדריך של צ'יף אני מסתבך. כמה שאלות: 1. איך אני מפעיל מצב WDS בשני הראוטרים? 2. איזה כתובת MAC אני צריך (מצאתי שני כתובות אחד לאלחוטי ואחד רגיל). אשמח אם תשאירו טלפון כדי שאוכל להעזר בכם טלפונית ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס רשת On Board לבין כרטיס לשרתים של 700 ש"ח למשל..? לדוגמא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11026 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13763 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13762
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם טוב למי שלא הבין מהכותרת אז הבעיה שלי היא שה-HOMEPAGE "נחטף" כלומר מופיע אתר אחר שהשתלט על ההום פייג'. וישנם אתרים של ג'אווה וכו' שהאתר משתלט עליהם ועובר אליו לפני שהוא מראה אותם. הרצתי את Ad-aware 6.0 ככמה פעמים את Spy Sweeper ואת registry-cleaner ועדיין האתר חוזר להשתלט על האינרנט. אני מפעיל את Spy Sweeper ברקע, יש שם מגן שאמור למנוע את זה - IE HIJACK SHIELD אבל הוא מוצא כל חצי דקה - HIJACK וצריך לעשות RESTORE כל חצי דקה אז אם משהו יודע איך להיפטר מזה אחת ולתמיד אני יודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למי שמבין, האם המוקדנים שיושבים ב HOT, התשתית שלי של האינטרנט, מה הם יכולים לראות על האינטרנט שלי? אני שואל את זה פה כי לא מצאתי מקום אחר ואני מקווה שיש פה מישהו שמבין ויכול לענות לי על זה. האם הם יכולים לראות איפה אני גולש ברגע זה, איפה גלשתי (באיזה אתרים), סיסמאות? זה מאוד חשוב לי. אשמח לתשובה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר אם הכרטיס רשת edimax 7128g עכשיו איך שאני הפעלתי שיניתי רק את הסיסמא של האדמין אבל אני רואה שבמחשב שבלי הראוטר אם אני מתחבר דרך החיגן יש אינטרנט וגם איפה שהראוטר אפשר דרך החיגן 1.איך מבטלים את החיגן במחשב בלי הראוטר?(אם אפשר בלי לבטל את זה שאם הראטר) 2.אחרי שהסתרתי את ה mac והוספתי את הכרטיס רשת רק הוא יכול לראות את הרשת ? 3.איך שמים סיסמא לרשת? 4.אם המחשב אם הכרטיס רשת מחובר אני אמור לראות במנורות שמחשב מספר 2 מחובר או שזה רק ברשת חוטית? 5.עוצמת האות היא נמוכה-נמוכה מאוד איך מגבירים אותה? עריכה שמתי לב שכל פעם שמתחברים במחשב למטה הוא מנתק אותי(יש מצב בגלל שהחיגן אותו שם?) יאללה חפרתי תודה לעוזרים אם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשך פחות משעה, הנתב שלי חוסם מאות פקטים המשודרים פנימה אל כתובת ה- IP החוקית שלו. כל הפקטים מופנים לפורט UDP הנ"ל, כתובת המקור של כל פקט שונה מחברתה; אין 2 כתובות מקור זהות. אגב ביום אחר קוראת תופעה זהה, אך כתובת ה UDP פורט שונה. מישהו נתקל בתופעה כזו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מחברים NVIDIA SHILD ל- למחשב לקרוא קבצים ? אני מנסה לחבר עם כבל USB 3 כפי שמוסבר כאן https://bit.ly/3179oIx חיברתי כבל למכשיר מהמחשב ולא רואה כלום מה לא עשיתי נכון ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי דירה ועשיתי אינטרנט תשתית וספק של נטוויז'ן, עשיתי עד 100 מגה, הגיע טכנאי התקין תשתית הלכתי הבאתי ראוטר מסלקום התחברתי והכל, זה נותן לי 89 עם כבל ו20 מגה אלחוטי, והמחשב הנייד חצי מטר מהראוטר, ואני צריך שזה יהיה באלחוטי ולא בכבל. צלצלתי לתמיכה הוא לא עזר לי אחרי חצי שעה שניסה לעזור אמר שאחראי יחזור אליי, חזרו אליי ניסה לעזור הכי גבוה שהגענו עם כל מני הגדרות שהוא שינה אצלו זה 40 וגם זה היה רק פעם אחת, אחר כך זה חזר ל20. הוא אמר זה הראוטר אמרתי לו תביא ראוטר חזק יותר, הוא אמר זה כרגע המהירות שהראוטרים שלנו יכולים להגיע אליהם באלחוטי, אז למה אני משלם עד 100 אמרתי לו, קיצר דפוקים.עכשיו אני צריך עצה מה לעשות, לעבור חברת אינטרנט, או לקנות ראוטר חיצוני?ראוטר חיצוני עולה בין…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמצא בח"ל .... במסגרת התחברות לספק מקומי קיבלתי נתב/מודם שנקרא ZYXEL PRESTIGE 600 SERIES ..... מישהו מכיר ? .... שווה משהו ? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באינטרנט : האינטרנט עצמו מתחבר ועובד טוב מאוד אבל הבעיה היא כשאני מנסה להתחבר לICQ או KAZAA או משהו כזה זה פשוט לא מתחבר. מה לעשות ? ? ??? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הציוד הישיש שלי של סיסקו התחיל לקרטע ולכן אני מחפש חלופה אחרת. אני מחפש ראוטר שישמש אותי כ-ap \ repeater שיהיה קודם כל יציב אחרי זה טווח ואחרי זה ביצועיסט אני יותר ויותר נרתע מהציוד של tplink\dlink\edimax היות מניסיון עברו, האם הדברים השתנו ב-3~5 שנים האחרונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי בסיבים אופטיים של פרטנר עם הראוטר החדש שלהם שמחובר לי בסלון. בחיבור קווי מגיע ל800 MB הורדה, בהחלט מכובד ביותר יש לי קליטה טובה בחדר אך המהירות צונחת ל80-20MB, לא מעודד. יש ציוד מומלץ לשים במסדרון בין לבין על מנת לשפר את המהירות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-