עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by romansah9,

שלום רב לכל חברי הפורום. ברצוני לשאול את האנשים שמבינים בעניין שבו אני לא יודע כלום בינתיים. סקירת מצב: אני חי עם ההורים. יש לנו אינטרנט בזב"ל+בזק 20 Mb/s עם ראוטר Dlink 2760u. הבעיה: המחשב הראשי של הבית שבו כולם משתמשים מחובר ישירות לראוטר ונמצא בסלון. המחשב הנייד שלי לעומת זאת נמצא בחדר שלי (בערך 10-15 מטר קו אווירי שבינהם מפרידה רק דלת עץ). אני משחק מהמחשב שלי (מפרט בצד) לכן מצב הפינגים די חשוב לי. השתמשתי עד עכשיו עם wifi אבל החלטתי שאני חייב לטפל בנושא הזה, מאחר שאני מקבל בזמן האחרון הרבה לאגים ופינגים ממוצע מעל 100 לכל שרת שאני נכנס (bf3). הפתרון?! חשבתי אולי להשתמש בhomeplug מאחר והוא יכול להיות באמת יציב יותר מה wifi הסורר שלי? קראתי כבר ביקורות של Netchief כמ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לחיבור כבלים. אני כרגע מחובר ב1.5 וכנראה משלם יותר מידי. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by talcohn1,

יש לי בעייה בחיבור לרשת עם ה PS3 כשני מנסה לעדכן את הגירסא של הPS3 או את R2 אני מקבל שגיאה 80710723- שהתקשורת לא יכולה להתקיים אני מחובר עם לינקסיס WRT54G הגדרתי IP סטטי והשתמשתי ב DMZ ואני עדיין מקבל את השגיאה הזאת מה זה יכול להיות? מישהו יכול לעזור לי? זאת שגיאה שקיבלתי פתאום, המכשיר תמיד עבד ברשת כבר כמה חודשים, שיחקתי במולטי והורדתי דברים והכל עבד מעולה

4. Started by realmagic,

אהלן, למישהו יש מושג אם יש בארץ ראוטרים אלחוטיים (מתקן 802.11) ואם כן, מה המחיר שלהם? מה דעתכם על כרטיסים אלחוטיים בכלל? תודה, זהר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איך להשאיר את החיבור לNET מחובר כאשר אני מכבה את המחשב? נמאס לי להתחבר מחדש או להשאיר את המחשב דלוק! אפילו כשאני שם את המחשב במצב המתנה הוא מתנתק מהחיבור! שמעתי שיש תוכנה! מי מכיר?

6. Started by The Coolest,

עדכון: פשוט גאוני!!!! נכנסתי להגדרות הFW של וינדוס, הוספתי את הפורט שהגדרתי ל-RDC. כיביתי והדלקתי את RDC ועכשיו הכל עובד מצויין, גם דרך האינטרנט. ------ שלום, החלטתי שאני רוצה להשתמש בRemote Desktop לאחד המחשבים שלי. הפעלתי את RDC, הגדרתי משתמש+ססמא ואני יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שבו הגדרתי RDC. אפילו פתחתי את הפורט 3389 בראוטר, וחבר שלי הצליח להתחבר למחשב כמו שצריך מארה"ב והכל עבד. הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה לשנות את הפורט 3389 למשהו אחר. כפי שידוע, מומלץ לשנות את הפורט הדיפולטיבי למשהו אחר בשביל קצת יותר אבטחה. לאחר שאני משנה את הפורט לפי מה שרשום כאן אני לא מצליח להתחבר ל-RDC אפילו ממחשב ברשת הפנימית שלי. לא משנה אם אני מסנה להוסיף את מספר הפורט לאחר הIP או לא, זה ל…

7. שלום אם אני מעוניין לחבר כבל אחד מקיר לקיר, אני משתמש בשקע רשת, באיזה סדר נהוג לחבר את החוטים? אני מחבר רק 4 חוטים ובאותו סדר בשני השקעים? למשל: 1. כחול 2. כחול לבן 3. ירוק 4. ריק 5.ריק 6.ירוק לבן 7. ריק 8.ריק ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by roey1,

אני צריך שתעזרו לי להגידר הגדרות לאבטחת הרשת כי אני לא רוצה שיכנסו לי אליה. חיפשי בדביק ולא מצאתי משהוא. שם הרואטר: ROTAL RTA 1025W תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by X7-007,

כי הייתי רוצה לעשות כמה בדיקות ולראות כמה מצבים בקשר לנושא, אם זה יעבוד אז יהיה שווה לעשות את זה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kokiya354,

שלום. חדש בפורום עם מעט רקע במחשבים וצריך יעוץ. בבית פרטי שנבנה בימים אלה שלוש קומות (מרתף, קומת אירוח וקומת חדרים). בכל קומה הותקן ארון תקשורת שאליו מגיעים כל שקעי המחשב בקומה (ויש לא מעט שקעים - 10 בקומת האירוח ו-15 בקומת החדרים). הארון בקומת המרתף הוא למעשה הארון הראשי שבו יחובר המודם, וקיים חיבור בינו לבין הארונות המשניים בקומות העליונות. הקישור בין הקומות הוא באמצעות כבל אחד מהמרתף לקומת האירוח וכבל נוסף בין המרתף לקומת החדרים. כל הבית מחווט באמצעות כבל CAT7. כל הקיסטונים הם מסוג CAT6A. למען הסדר בארונות המשניים (הקומתיים) הותקנו כל הקיסטונים בתוך קופסת חיבורים D18. הקופסה הותקנה בתוך ארון התקשורת הקומתי (מעץ) וכך נשמר הסדר בכבילה בתוך הארון. אגב חוץ מציוד תקשורת הות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MalGano,

אהלן. אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר עקשן ומפגר במיוחד בשם Level One WBR-3408. אני משתמש בראוטר בתצורה חוטית (אלחוט מבוטל) אשר מחוברים אליו שני מחשבים ומודם הכבלים ל-WAN. אני מנסה להשיג את התוצאה הבאה: כל עוד לא מתחברים עם חייגן לא יהיה אינטרנט (דהא) בשני המחשבים, וכל מחשב יקבל אייפי שונה כאשר שניהם מחוברים. רשת תעבוד כל הזמן. עד עכשיו הצלחתי לגרום לו לאפשר רק למחשב אחד ברגע נתון להתחבר direct עם אותו שם משתמש וסיסמה וכמו כן שהוא יהיה מחובר כל הזמן וכתובת האייפי בשני המחשבים זהה. עד כה בלי ראוטר התחברתי דרך PPTP (נטויז'ן-כבלים) ו-L2TP לא עבד. כאשר אני מתחבר direct זה עובר רק דרך PPTP כמו שמוגדר במחשב ואילו אם אני מתחבר באופן רציף, זה עובד גם ב-L2TP. עזרה... תודה מראש נ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Gil28,

חזרתי אל ביתי וכשאני מנסה לפתוח את האקספלורר\פיירפוקס אין תגובה. איפסתי את הראוטר והמודם אבל כלום לא עוזר. גם האימיול מציג לי הודעת שגיאה שאני לא מכיר. בשורת המשימות הופיע לי חלון שבו מדובר על 'מניעת ביצוע נתונים' ובו כתוב איך לשנות הגדרות שלו. בכל מקרה אני לא רוצה לגעת בזה אבל האינטרנ לא עובד!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. BR6216MGוEdimax אני חושב שזה יפתור את הבעיות להקמת רשת אלחוטית מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום. רכשתי נתב חדש. Belkin Play N600 Dual Band Wireless N Router (Older Generation) קישור: http://www.amazon.com/Belkin-Wireless-Router-Older-Generation/dp/B0047T7AIU בעצם..... במקום שאטריד עם המון שאלות, אולי קישור יעזור לי להבין את כל המונחים. למשל - Subnet Mask DHCP Server Local Domain Name Connection Type (Dynamic, Static, PPPoE, PPTP, Telstra...) Channel SSID בנוסף, יש לי 2 Bands לפני מה שאני מבין, ולכל אחד הגדרות משל עצמו (?!). Band אחד (שאני מניח מתורגם ל"תדר" הוא 2.4 גיגה הרץ, והשני הוא 5 גיגה הרץ.... וממש לא ברור לי על מי מאלה אני אמור לגלוש. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, קניתי נתב חדש מדגם WRT54GL של לינקסיס, ובינתיים לא הצלחתי להפעיל אותו ללא בעיות. בהתחלה ניסיתי להתחבר לאינטרנט עם הקושחה המקורית שלו, והייתה הודעה שאי אפשר להתחבר לשרת ה-L2TP. אח"כ החלפתי את הקושחה ל-DD-WRT כדי לנסות להתחבר דרכה למרות שהיא עושה בעיות עם הכבלים (אני בכבלים+בזק בינלאומי במהירות 1.5/128). בגלל שזה לא הלך התקנתי את Tomato שלפי מה שראיתי מומלצת לכבלים. הצלחתי להגדיר ולהתחבר איתה, אבל עכשיו כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט או את האימיול, האינטרנט מיד נהיה איטי ואחרי כמה דקות גם מתנתק וצריך לעשות לנתב Reboot. אם אני סוגר את הביטורנט לפני שהנתב קורס המהירות של האינטרנט ישר חוזרת. השאלות שלי: - למה הוא קורס ואיך אפשר למנוע את זה? - איך צריך להגדיר את הקושחה המק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי חדיש , הייתי רוצה לדעת אילו תכונות שכיחות ופחות שכיחות אני צריך לחפש . יש מצב שאני קונה את הראוטר בחול אז אתם יכולים להתייחס לכל סוגי הדגמים (BGN) האם יש ראוטר שמתאים רק לכבלים או רק ל ADSL , איך בכלל נקראות השיטות חיוג השונות בראוטר. השימוש הוא ביתי נטו ! לא להעברות ולא נעליים אני רק רוצה בעקרון ראוטר לשימוש ביתי-אינטרנטי טוב אבל שיהיה עם טיפה חידוש ומבט לעתיד .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by chook_rl,

היי, הייתי שמח להבין איך DNS עובד איך למשל באוניברסיטה שלי, בשביל לגלוש לאתרים, הוא מעביר אותך ראשית לאתר הדורש סיסמא, בעוד אתרי האוניברסיטה עובדים הבנתי שזה קשור ב DNS, אבל אשמח לדעת איך אפשר לתכנת דבר כזה ברשת האלחוטית שלי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by שרגא,

הי יש לי 2 אחים קרציות שכל היום מורידים מהאיימיש ותוכנות שיתוף אחרות דברים חוקים בלבד הבעיה היא ששלושת המחשבים שלנו מחוברים ברוטר ואני בקושי מצליח להוריד ולגלוש. אני חייב להגביל את המהירות שלהם!!!!!!!!!!1 משהו הוגן כמו 90% לי ו10% להם. חייב את עזרתכם במציאת תוכנה שתעזור לי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Cheif,

בימים האחרונים נתקלתי בכל מיני תופעות מוזרות עם נתבים ומודמים של שכנים וחברים. לאחד יש חיבור מצויין בקווי אבל האלחוט מקרטע, אצל השני ה-TORRENT וה-MESSENGER מתפקדים אבל כל מה שעובר דרך הדפדפן צולע ואצל השלישי מדי פעם יש תקיעות שנפתרות רק עם כיבוי והדלקת הנתב. המשותף לכל הבעיות הללו הוא שהם אינן נובעות מציוד תקול אלא מהחום והלחות הגבוהה. אצל כולם, כל הבעיות נפתרות אחרי שמכבים את הנתב ונותנים לו חצי שעה עד שעה של מנוחה והתקררות. כך לדוגמא מדדתי (באמצעות מד חום אינפרה MT100 - לינק כאן - http://microtempusa.com/mt100.php) נתב HOTBOX בטמפרטורה של 61 מעלות ונתב TP-LINK בטמפרטורה של 49 מעלות, זאת כאשר טמפרטורת הסביבה היא 26 מעלות... במצבים כאלה אני מאוד ממליץ לנקוט צעדים שימנעו …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לאחרונה קיבלתי ADSL וגם מחשב חדש. היום קיבלתי את שני כרטיסי הרשת שלי וגם כבל רשת והתקנתי אותם בשמחה ובששון. שיתפתי את החיבור לאינטרנט ובשני המחשבים פעל האינטרנט. אבל ברגע שהפעלתי את הרשת, צנחה מהירות ההורדה שלי ממקום מסוים מ 55+- ל 5+-!! ושניות ספורות לאחר שכיביתי את הרשת, המהירות חזרה ל55+-, וכל זה מבלי שכאשר הרשת דלקה, גלשתי באינטרנט במחשב השני. האם יש פיתרון לבעיה הזאת? אולי להגביל את ה bandwidth של אחד המחשבים? אני נואש, מה לעשות?

21. Started by blackorder,

האם יש אפשרות כזאת שאני יכול עם המחשב הנייד בבית ברשת האלחוטית לשלוט על המחשב השולחני ולשחק דרכו במשחקים במחשב הנייד בעזרת איזשהי חומרה או תוכנה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. במחיר של 95 שקל? משתלם? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. רצוי דרך CMD. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by aloneg,

אני בחיפושים נואשים לדרייבר עבור ROUTER מחברת Level one מדגם FBR-1161. באתר החברה אין דרייבר וחיבור הUSB לא פועל בלעדיו.??? ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני לא זוכר אם עניתם לי על זה פעם אם אתם מכירים מדריך טוב להסבר על התקנה אשמח לקישור יש גם כבל בקיר ואני לא יודע אם הוא תקין או לא כי זה לא עבד בזמנו אבל אין בעיה לבדוק את המגדיל בלי כבל נכון? תודה...!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים