רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי ראוטר level one WBR3406TX ואינטרנט בכבלים.. כשאני מחובר דרך הנתב אני לא מצליח להאזין לשום תחנת רדיו שיש באינטרנט. כשאני מחבר את המודם ישר למחשב אני מצליח. משום מה הראוטר חוסם את הפורטים (?) של הרדיו? או שיש לו איזה פיירוואל שחוסם משהו.. בכל מקרה, התקשרתי לתמיכה תכנית של 012 הספק שלי, והם לא רוצים לתת לי את הסיסמא של הראוטר הם שינו אותה משום מה. כי הסיסמת DEFAULT זה admin. מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי HUB חיברתי שני מחשבים אבל האינטרנט אצל אחד המחשבים לא עובד... שני המחשבים מזהים שולחים ומקבלים קבצים אחד מהשני אבל כאמור האינטרנט לא עובד....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ...קניתי לפני חודש וחצי נתב edimax 6216 mimo לאחר שקראתי עליו רק דברים טובים. מאז שקניתי אותו יש לי בעיה מוזרה מאוד איתו. הרשת בבית כוללת שני מחשבים (אחד נייד אחד נייח ) עם מערכת הפעלה XP2 ונייד אחד עם ויסטה. הבעיה היא שלעיתים קרובות (כל הזמן) ישנו מצב שאני מנסה להתחבר עם אחד המחשבים לרשת והוא נותן לי שגיאה "linited or no conectivity" בעוד באחד המחשבים האחרים האינטרנט כן מתחבר. אחרי כמה שעות אני אנסה עוד ופעם והוא כן יתחבר ..ואז אחרי זה הוא שוב לא יתחבר וככה כל הזמן. באותו רגע ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פותרת את הבעיה. העניין הוא שהבעיה היא לא רק עם מחשב אחד, אלא עם שני המחשבים בהם מותקן הXP. ויש גם מצבים שבהם אחד מהמחשבים עם הXP מתחבר והשני לא. ע…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חזרתי אל ביתי וכשאני מנסה לפתוח את האקספלורר\פיירפוקס אין תגובה. איפסתי את הראוטר והמודם אבל כלום לא עוזר. גם האימיול מציג לי הודעת שגיאה שאני לא מכיר. בשורת המשימות הופיע לי חלון שבו מדובר על 'מניעת ביצוע נתונים' ובו כתוב איך לשנות הגדרות שלו. בכל מקרה אני לא רוצה לגעת בזה אבל האינטרנ לא עובד!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלםו קניתי היום נתב של TP LINK , הגדרתי אותו והכל סבבהץ אני גולש מהנייד שלי והכל נראה טוב. שבאתי למחשב הנייח (יש עליו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס ew-7128g , אני לא מצליח להתחבר לכלום. יש לי פינג לנתב 198.168.1.1 אבל שאני מנסה להתחבר אליו אני לא יכול , כמו כן יש לי פינג לאתרי אינטרנט אבל לא מצליח להתחבר אליהם. מה שעוד יותר מוזר זה שיש לי את הנייד שנמצא באותה רשת ואין לי פינג אליו. למישהו יש פתרון ? תודה זה קצת דחוף....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי Xp Sp2 אין לי בעייה עם שום הורדה מתוכנות אחרות או מהאקספלור רק עם תוכנות של ביטורנט כמו אזורס אני לא עוברררר את ה30 הבעייה משגעתתת אותי מלא זמן כבר... וניסיתי כמה פתרונות ניסיתי לשנות את ההגבלה של TCP בוינדוס דרך הפאטצ EvID4226Patch.exe שיניתי מ10 ל10000 לא עזר... מבחינת פיירוול יש לי רק אחד במחשב את הפיירוול של Sp2 הוא עובד ופתחתי בו את הפורט שצריך לתוכנה וכל מה שצריך לעשות דרכו (עבדתי לפי הרבה מדריכים בנושא הזה אז אני בטוח שעשיתי את זה) וגם זה לא עוזר... מה עוד זה יכול להיות??? אנטי וירוס .. אני עובד עם Kaspersky Anti-Virus Personal שלא כולל פיירוול... וגם ניסיתי לכבות אותו ולבדוק אם משו ישתנה והמצב נשאר אותו דבר.. בקיצור כבר התייאשתייייי מכל הנסיונות אני ח…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כ 10 מצלמות דיגיטליות קטנות ללא יכולת להעביר וידאו ואודיו לוייפיי. האם יש שיטה לחבר אותן למרכזת או לחבר התקן אם קיים, לכל מצלמה בנפרד? תודה אורנה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עם תשתית של בזק. משתמש במפצל לחיבור המודם (tp-link vr400). בדרך כלל עובד אבל מידי פעם אין אינטרנט. אחרי שאני מוציא את המפצל מהקיר (עם הכבל מודם מחובר), סופר עד 5, ומחזיר האינטרנט חוזר. אפשר למשוך את השקע עצמו מהקיר כיוון ש-2 המחברים לברגים שמחברים את המסגרת לקיר נשברו.... ראיתי שיש 2 חוטים שמחוברים. לא ראיתי משהו מנותק. אם היה משהו מנותק אז אני מניח שהיתה בעיה בצורה קבועה. לא יודע לזהות מה הגורם לבעיה שמידי פעם מתנתק המודם ואז חוזר. מדובר במודם חדש. ולא נראה לי שהבעיה עם המודם. אשמח לעזרה. אם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד WIN2000PRO ובשני WIN98SE ה2000 רואה את ה98 אבל שה98 מנסה להיכנס ל2000 הוא דורש סיסמא וסמתי סיסמא ואם אני לא לוחץ כלום זה גם לא עובד מה לעשות כדי לבטל את הסיסמא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי פה XP PRO SP2 והמחשב השני 2000 PRO SP4 עם כל העידכונים. אני השרת וגם מספק למחשב השני אינטרנט (שפועל בסדר גמור) אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב השני ולהעתיק דברים ולמחוק (או אפילו רק לראות את המחשב שם) וגם ההפך, משם אני לא מצליח להתחבר לפה. במחשב השני אני רואה בMY NETWORK PLACES - COMPUTER NEAR ME את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס למחשב אני מקבל את ההודעה הבאה "Network path was not found" מה עושים ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתגובה להודעה זאת בעודי מחפש את כפתור התגובה שמתי לב שההודעה ננעלה. וחבל! maCr0T - אני מניח שלפי המשפט האחרון של "shimon956" (ציטוט: "תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות") אפשר להבין שהוא לא סתם "ספאמר" וזאת לא הודעה ללא תוכן. אולי אותך זה לא מעניין אבל כשאני התנתקתי מהספק שלי גם חפשתי איזה גיבוי ממישהו שיגיד לי שעשיתי צעד חכם ושווה להשקיע במקום אחר קצת יותר. אולי עצות או כיוון ממישהו עם יותר נסיון. shimon956 היקר, (בתקווה שאתה באמת מחפש איזו תגובה למה שעשית) אני לא יודע מה עם Netvision כי מעולם לא התחברתי אליהם אבל עצם זה ש Aquanet לא הספק שלך יותר זה כבר מעולה. Aquanet מגבילה את מהירות הגלישה לחו"ל ל 30K (מינוס/פלוס) וזה נורא... בזמן עומס הגלישה ממש איטית ונורא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שכל המתחרות שלה כבר הציגו נתבי 450Mbps, לא נותרת ל-CISCO ברירה וגם היא מציגה נתב כזה. ה-E4200 הוא נתב DUAL BAND במבנה אנטנות 3X3 הכולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G. את מהירות ה-450Mbps משיג הנתב רק בתדר 5Ghz מה שהופך אותו ללא רלוונטי בישראל. הוא כולל תמיכה ב-DLNA וכניסת USB לחיבור התקני אכסון חיצוניים. עלותו של הנתב החדש $180 והוא זמין לרכישה כבר עכשיו ברשת BestBuy האמריקאית. פרטים נוספים ניתן למצוא בדף המוצר כאן -- http://home.cisco.com/e4200 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי לפעמים הוא מוריד דברים כשאני באמצע משחק רשת (MOHAA, CS ETC) ואני רוצה להגביל לו שלא יהיו לי לגים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב והמודם (של הוט) נמצאים בבית, צמוד לבית יש יחידת דיור עם קיר בטון באמצע, המרחק אולי 25 מטר סך הכל, הייתי בKSP והמליצו לי לקנות נתב של אדימקס דגם BR-6524n, וכרטיס רשת גם כן של אדימקס דגם EW-7717, חיברתי הכל כמו שצריך ושאני מנסה להתחבר אין קליטה או שהיא ממש חלשה עד כדי כך שזה לא מצליח להתחבר, ניסיתי להוזיז את המחשב עם כל הכבלים ועם הכרטיס רשת לכיוון החלון, שהכרטיס רשת ממש מחוץ לחלון (עם כבל USB מוארך) יש קליטה של 2 קווים, איך אני יכול להגדיל את הטווח או את הקליטה? ראיתי אופציות כמו להעביר רשת על גבי הקו חשמל אבל זה יקר מאוד, ראיתי גם Acees Point או אנטנות חזקות יותר, מה מומלץ? תודה רבה, חנן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים: 3 נייחים ואחד נייד. שלושת המחשבים הנייחים מחוברים חוטית לנתב, והמחשב הנייד מחובר אלחוטית לאותו נתב. בנוסף קיים חיבור חוטי, העומד לרשות המחשב הנייד. שני מחשבים נייחים עובדים עם Windows 7 והנייח הנוסף והנייד עובדים עם Windows XP SP3. הבעיה היא עם המחשב הנייד. כאשר נכנסים ל-My Network Places, לא רואים תיקיות אשר הוגדרו כ"משותפות" על ידי המחשבים האחרים. בכל מחשב אחר (כולל זה עם ה-XP) ניתן לראות אותן. במחשב הנייד ניסיתי להפעיל את ה-Network Setup Wizard באופן, שאני מגדיר את המחשב הנייד כחלק מרשת ביתית ומחובר לנתב. אין תוצאות. גם כשחיברתי את המחשב הנייד לנתב חוטית, זה לא עזר. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה האופציות העומדות לפני בכדי להזרים וידאו למדיה סנטר העומד בסלון? *אין אפשרות להוליך כבל רשת.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחריי שהנתב הנוכחי Level1 WBR-3408 שבק חיים, החלטתי להשתדרג בנתב חדש ועדכני. האמת שאני דיי מאוכזב מהנתב שהיה לי, ולכן אבקש להתמקד רק בחברות המובילות (דהיינו לינקסיס, אדימקס ודי-לינק למיטב ידיעתי) הנתב יהיה מחובר למחשב נייח ולמדפסת בחיבור חוטי, ולמחשב נייח+נייד בחיבור אלחוטי. כרגע יש רשת של 2.5 מגה, אבל אני לא פוסל שדרוגים עתידיים, ולכן אבקש שהוא יתמוך במהירויות גבוהות בהרבה. בנוסף בבית שלי יש 2 קומות עם קיר בטון וממ"ד, ולכן אבקש נתב שהתדר שלו חזק ויוכל לעמוד בתנאים האלה ללא התנקויות. אודה לממליצים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם מסקרן אותי איך כדאי לרשת דירה חדשה מקבלן? כלומר, איזה כבלים להעביר, כמה נקודות לבקש, איך זה עובד בעצם? מקום לנתב מרכזי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אם אני מעוניין לחבר כבל אחד מקיר לקיר, אני משתמש בשקע רשת, באיזה סדר נהוג לחבר את החוטים? אני מחבר רק 4 חוטים ובאותו סדר בשני השקעים? למשל: 1. כחול 2. כחול לבן 3. ירוק 4. ריק 5.ריק 6.ירוק לבן 7. ריק 8.ריק ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם האופציה בכלל אפשרית ואם כן איך ? ? תודה בכל אופן !!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי על EZ View. האם זה יענה על הצרכים? ניתן יהיה לראות ולתקשר עם הצד השני בסקייפ ממש כמו במחשב (איכות HD)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ... ניכנסתי באינטרנט לראוטר דרך כניסה ל- 192.168.0.1 עכשיו אני יודע איך לפתוח שם את הפורטים הרצוים אבל אני לא יודע מה השם משתמש וסיסמא שלי כדי לקבל גישה לראוטר ! איך אני יכול לגלות אותם ? תודה בכל מיקרה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפעלתי את האפשרות של גישת HTTP לנתב מWAN אבל אני לא יודע אם איזה פורט אני נכנס נ.ב. ניסיתי פורט 80 ופורט 8080 (כמו בנתב הקודם שהיה לי) אבל זה לא עובד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחרי ששנים אני משתגע בנסיון להגביל את כמות החיבורים שלי כך שהנתב לא יקרוס אחרי כמה שעות, וגם תהיה לי מהירות טובה, נמאס לי! אני מתכוון בשבוע הקרוב לשדרג את החיבור ל12 Mb... ולכן על אחת כמה וכמה אני צריך נתב שיחזיק הרבה חיבורים, כדי שהמהירות של הטורנטים (רק דברים חוקיים כמובן) תהייה מקסימלית. יש המלצות לנתבים כאלו? התקציב הוא המינימום שאפשר להוציא על נתב שיספק את כל הצרכים שלי. מה שיתחבר לנתב הוא שני מחשבים, חיבור חוטי. אחד המחשבים פעיל מאוד (!!) והשני גלישה מזדמנת. תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-