רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
עברתי דירה ועשיתי אינטרנט תשתית וספק של נטוויז'ן, עשיתי עד 100 מגה, הגיע טכנאי התקין תשתית הלכתי הבאתי ראוטר מסלקום התחברתי והכל, זה נותן לי 89 עם כבל ו20 מגה אלחוטי, והמחשב הנייד חצי מטר מהראוטר, ואני צריך שזה יהיה באלחוטי ולא בכבל. צלצלתי לתמיכה הוא לא עזר לי אחרי חצי שעה שניסה לעזור אמר שאחראי יחזור אליי, חזרו אליי ניסה לעזור הכי גבוה שהגענו עם כל מני הגדרות שהוא שינה אצלו זה 40 וגם זה היה רק פעם אחת, אחר כך זה חזר ל20. הוא אמר זה הראוטר אמרתי לו תביא ראוטר חזק יותר, הוא אמר זה כרגע המהירות שהראוטרים שלנו יכולים להגיע אליהם באלחוטי, אז למה אני משלם עד 100 אמרתי לו, קיצר דפוקים.עכשיו אני צריך עצה מה לעשות, לעבור חברת אינטרנט, או לקנות ראוטר חיצוני?ראוטר חיצוני עולה בין…
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום יש לי בקיר כבל CAT7 ללא קונקטור, האם אפשר לחבר אותו לשקע גוויס קורוס CAT5E? תודה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חבר קנה ראוטר חדש של 3COM.. הוא מחובר בNETVISION. הבחור גר רחוק ממני ואין לי אפשרות להגיע אליו ולעזור לו.. אני צריך לדעת באיזה תפריט נמצאת אופציית ה PORT FORWARDING. הנתב הוא של 3com: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35199 תודה
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכל בית ישראל! כאשר אני עושה Test Ports, הוא כותב Test Failed על פורט 5886, ו-UDP הוא בכלל לא בודק. אני גולש עם נטוויז'ן, וניסיתי לפתוח את הפורט הזה ב-Firewall ובסוף בכלל כיביתי אותו, ועדיין היה רשום Test Failed. תודה לכל העוזרים, וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראטור אלחוטי של 3Com 802.11g במהירות 54mbps. רציתי לדעת איך מגדירים UPNP לראוטר דרך ממשק ה-WEB. ניסיתי להכנס להגדרות Firewall וAdvanced, אך לא מצאתי כלום. יכול להיות שבראטור כזה אין תמיכה ל-UPNP כאשר בראוטרים היותר פשוטים יש ? (EDIMAX, LEVEL ONE) תודה.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני ואחי התחלנו משחק רשת ב-C&C3 כאשר בהתחלה הייתה איטיות קלילה וכמובן ככל שנוספו יחידות לשטח המשחק נהיה איטי עד כדי תמונה אחת לשנייה המפרט שלי נמצא בצד, של אחי הוא: Pentium 3.2Ghz 512mb ddr GeForce 6600GT 128mb במצב יחיד, המשחק עובד אצלו חלק על Medium. אנחנו עובדים עם רשת ביתית של 3 מחשבים מחוברים לנתב D-Link DI-604. כמובן שלא הרצנו שום תוכנה אחרת ברקע ושיחקנו רק שנינו + צבא יחיד של המחשב. מה אתם ממליצים לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רציתי לבקש ממכם המלצה בקשר לכרטיס רשת אלחוטי ונראה לי שאני מעדיף שיהיה פנימי כי אמרו לי שזה יותר טוב יש לי נתב אלחוטי משולב HPNA3 דגם PAR-720G של POWERNET וכרטיס רשת אלחוטי חיצוני של RALINK ונראה לי שהוא עושה לי בעיות ואני מאוד רוצה להחליפו. המרחק בין המחשב שבוא הכרטיס מחובר הוא במרחק של לא יותר מ-10 מטרים (והנתב והמחשב שהכרטיס מחובר אליו באותה קומה) ורק לפעמים הדלת פה סגורה שאני לא חושב שזה אמור להפריע לכרטיס טוב ולא לכרטיס מעפן כמו שיש לי עכשיו כל הזמן עוצמת האות נעה בין חלשה לבינונית ואני מעוניין בכרטיס אלחוטי פנימי (כי הזכרתי שאמרו לי שזה יותר טוב) שהקליטה תהיה תמיד טובה ובמחיר לא מופרז.(שאני פותח את מנהל הרשתות שהתקנתי עם הכרטיס ויש לי שמה אות (SIGNAL)…
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מישהו מכיר נתב כזה כמו ה WRT54GL האגדי רק בתקן N כלומר שיהיה פתוח ולא צריך "לפרוץ" אני מעדיף tomato יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם , האם כדאי להפעיל Qos בInternet Connection Configuration שנמצא בהגדרות הנתב (10.0.0.138) מה היתרונות ומה החסרונות ?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בבית 2 מחשבים. אני רוצה להגביל כל מחשב להשתמש בחצי רוחב פס זתומרת שלי יוקצו 150KB ולמחשב השני יוקצו 150 KB ככה לא יהיו לי לאגים וככה כשאני אוריד קבצים מהאינטרנט המחשב השני לא ייסבול ממהירות איטית יש חיה כזאת ?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הפעלתי את האפשרות של גישת HTTP לנתב מWAN אבל אני לא יודע אם איזה פורט אני נכנס נ.ב. ניסיתי פורט 80 ופורט 8080 (כמו בנתב הקודם שהיה לי) אבל זה לא עובד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המכשיר הזה http://www.netopia.com/equipment/products/2200/index.html מהתקופה שהייתי בחו"ל. אני אפילו לא סגור מה הוא בדיוק יודע לעשות (נתב\מודם\מרכזת?) אני רק יודע שהוא היה מחובר תמיד לאינטרנט (גם כשהמחשב היה כבוי ובמחשב לא היה לי צורך בחייגן כדי להתחבר) לטובת גלישה אלחוטית בנייד ומחשב כף יד. אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך 014 ואני לא מצליח להתחבר בכלל כשהההגדרות בחייגן הן כמו במכשיר שקיבלתי מבזק . אני מניח שיש צורך לשנות/להגדיר הגדרות גם במכשיר עצמו. אשמח לכל מענה וכל עזרה תודה לראש לעוזרים. חיים
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום :] אני מחזיק בראוטר סימנס SL2-141 (צבע שחור) הוא כל הזמן חם מאוד .האם זה נורמלי ? אפשר לעשות משהו כדי לקרר אותו? זה פוגע לי בביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל012 דרך כבלים של הוט במהירית של 1.5 המודם שלי הוא טומסון . קניתי נתב של אדימקס ויצרתי רשת ביתית ל 3 מחשבים חוטית במרחק של 20 מטר מהנתב.[ כל אחד]. במחשב הקרוב למודם המהירות טובה אבל לשאר המחשבים שבמרחק 20 מטר, האינטרנט איטי . מה עלי לעשות ? ואם אני אעבור ל מהירות 2.5 גיגה המצב ישתפר? תודה תודה
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עם תשתית של בזק. משתמש במפצל לחיבור המודם (tp-link vr400). בדרך כלל עובד אבל מידי פעם אין אינטרנט. אחרי שאני מוציא את המפצל מהקיר (עם הכבל מודם מחובר), סופר עד 5, ומחזיר האינטרנט חוזר. אפשר למשוך את השקע עצמו מהקיר כיוון ש-2 המחברים לברגים שמחברים את המסגרת לקיר נשברו.... ראיתי שיש 2 חוטים שמחוברים. לא ראיתי משהו מנותק. אם היה משהו מנותק אז אני מניח שהיתה בעיה בצורה קבועה. לא יודע לזהות מה הגורם לבעיה שמידי פעם מתנתק המודם ואז חוזר. מדובר במודם חדש. ולא נראה לי שהבעיה עם המודם. אשמח לעזרה. אם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום יש לי כ 10 מצלמות דיגיטליות קטנות ללא יכולת להעביר וידאו ואודיו לוייפיי. האם יש שיטה לחבר אותן למרכזת או לחבר התקן אם קיים, לכל מצלמה בנפרד? תודה אורנה
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שאלה לי, למה כשאני נכנס מהטלפון שלי לסדרות tv הוא מראה לי הזהרת אבטחה ולא נותן להיכנס, אותו דבר קורה לי דרך הלפטופ על הוט-ספוט. בטלפון של אשתי לעומת זאת נכנס ללא בעיה. הטלפון שלי ברשת 012 ושל אשתי בגולן טלקום תודה!
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום רב ומועדים לשמחה. אני מחובר לתשתית בזק עם בזק בינלאומי במהירות 100MBit. ברמת העקרון, אני מחפש לקנות מודם/נתב עם 8 יציאות LAN מובנות, לא מעוניין בסוויץ', ונתקלתי בראוטר שבכותרת. האם בחיבור למודם שסופק דרך בזב"ל אוכל להנות משיפור בחיבור לרשת? או שעלי לרכוש בנוסף גם מודם DSL מהסוג הזה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומחובר לפיבר של בזק במהירות של 2.5. עבור ה-wifi בבית אני עושה שימוש ב-Mesh של Deco, שכולל 4 יחידות: 2 יחידות של M4 ו-2 יחידות של M5. 2 יחידות בקומה הקרקע ו-2 יחידות בקומה שניה. היחידה הראשית של M5 ממקומת מחוץ לארון התקשורת בו נמצא הראוטר הסטנדרטי של בזק. אחרי שבמשך תקופה לא הצלחתי לקבל קליטה טובה בקומה השניה, חיברתי את אחת היחידות בקומה השניה ישירות ליחידה הראשית, והפכתי אותה ליחידת אתרנט. למרות שכרגע נראה שרמת הקליטה בכל היחידות טובה, אני מקבל מהירויות wifi לא משהו, סביב 90 מגה, למרות שבסביבת הראוטר של בזק המהירויות הן סביב 1000. אני רוצה לשדרג את המהירות בבית, ומתלבט האם להחליף את כל היחידות בבית לדגמים/ח…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
- 2 followers
-
-
אני משתמש בראוטר אלחוטי של edimax מסוג 6524 , מכיוון שהדירה שלי ארוכה האות בצד המרוחק מהראוטר חלש מאוד. רכשתי אתמול access point של edimax דגם 7416. שאני מחבר את AP (המכוון למצב Repeater)עם כבל פיזי לראוטר אני מצליח לגלוש באינטרנט, כשאני מנתק את הכבל אני מצליח להתחבר לרשת של AP אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט ואפילו לא להכנס לתפריט של AP עצמו. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף התקן, אך ה "בחר מיקום רשת מותאם" לא מופיע לי ב"הוסף מיקום ברשת" מופיע לי רק "בחר מיקום רשת מותאם אישית" למה זה? ואיך אני יכול לעשות שיהיה לי את בחר מיקום רשת מותאם ואז אני ימצא את ההתקן... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מחובר להוט-נט התשתית VDSL, כבר יומיים שמתי לב כי כתובת IP אינה משתנה גם לאחר ריסטארט למודם ולראוטר. האם עוד מישהו שם לב לתופעה?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי חברים. אני בדיוק מנסה להתקין אצלי בחדר נקודת אינטרנט חדשה. איך לחבר את החוטים לנקודה הישנה? בנקודה החדשה החוט הכתום מחובר לבורג 4 והכחול לבורג 3 ואילו החוט החום והחוט הירוק לא מחוברים בכלל. בנקודה הישנה כחול וכתום מחוברים לבורג 4 וחום ולבן מחוברים לבורג 3. אם צריך אוסיף תמונות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, 012 לא ממש עזרו לי אז אני פונה לחברים פה: יש לי אינטרנט בזק+012 מודם ROTAL RTA1320A, מחובר לנתב השיחות של 012 (יש לי טלפון) ומשם לראוטר (פרטי שלי - אחרת היו נותנים לי תמיכה...) LEVEL1 WBR-6001. יש לי שלושה מחשבים בבית - אחד מחובר קווית דרך קבע (נייח עם WIN7), שני (לפטופ עם XP) אלחוטית, ושלישי (לפטופ חדש WIN7) שאני רוצה לסדר שיהיה אפשר לחבר קווית ואלחוטית כשצריך. אני מבין ממש מעט בנתבים ואשמח לקבל עזרה עם: 1 אני רוצה להגביל את טווח ה-IP של הנתב כך שיוכל "לדבר" רק עם שלושת המחשבים ושה-IP של כל מחשב יהיה תמיד אותו דבר. 2. אני רוצה לפתוח בכל מחשב פורטים לטורנטים ולאימיול. אני יודע שלבזק צריך PPPOE אבל אני STATIC, לא? טוב... אני ממש לא מבין מספיק. אשמח להוראות מפור…
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום ברשותי אדימקס br-622n אשר מחובר למודם בצורה קווית והכל עובד פיקס ברצוני לשרשר ראוטר נוסף של לבל1 מסדרת wbr ניסיתי לפעול לפי המדריך של נט ציף, ולא ממש הצלחתי בנוסף, לא קיימים ברשת מדריכים על שרשור שני ראוטרים שונים אשמח אם מישהו ישתלט על הנושא הזה ויגאל אותי מיסוריי !!
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-