רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין ללמוד את התחום. ורציתי לדעת איפה יש חומר ברשת שיאפשר לי ללמוד?? ( עד שארשם ללימודים). כמו כן, מי שכבר עוסק בתחום מוזמן לרשום על מכללות|מוסדות שניתן ללמוד בהם את התחום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות סיום התחייבות ב-ADSL ועבירה לכבלים נשאר לי מודם USB פנוי . מה לעזאזל אני יכול לעשות איתו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מקום חינמי לאיחסון קבצים ברשת. יש לי חשבון ב briefcase ב- Yahoo אך אני מחפש מקום אמין נוסף לשם איחסון,גם לשם גיבוי נוסף וגם לשם קבלת עוד נפח לאיחסון. אשמח לקבל המלצות. בתודה יוסי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה בחיבור לרשת עם ה PS3 כשני מנסה לעדכן את הגירסא של הPS3 או את R2 אני מקבל שגיאה 80710723- שהתקשורת לא יכולה להתקיים אני מחובר עם לינקסיס WRT54G הגדרתי IP סטטי והשתמשתי ב DMZ ואני עדיין מקבל את השגיאה הזאת מה זה יכול להיות? מישהו יכול לעזור לי? זאת שגיאה שקיבלתי פתאום, המכשיר תמיד עבד ברשת כבר כמה חודשים, שיחקתי במולטי והורדתי דברים והכל עבד מעולה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש מושג אם יש בארץ ראוטרים אלחוטיים (מתקן 802.11) ואם כן, מה המחיר שלהם? מה דעתכם על כרטיסים אלחוטיים בכלל? תודה, זהר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל מי שיש לו בזקנט ויש לו בעיות מהירות כרגע בבקשה שיגיב כאן ;[
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכון: פשוט גאוני!!!! נכנסתי להגדרות הFW של וינדוס, הוספתי את הפורט שהגדרתי ל-RDC. כיביתי והדלקתי את RDC ועכשיו הכל עובד מצויין, גם דרך האינטרנט. ------ שלום, החלטתי שאני רוצה להשתמש בRemote Desktop לאחד המחשבים שלי. הפעלתי את RDC, הגדרתי משתמש+ססמא ואני יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שבו הגדרתי RDC. אפילו פתחתי את הפורט 3389 בראוטר, וחבר שלי הצליח להתחבר למחשב כמו שצריך מארה"ב והכל עבד. הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה לשנות את הפורט 3389 למשהו אחר. כפי שידוע, מומלץ לשנות את הפורט הדיפולטיבי למשהו אחר בשביל קצת יותר אבטחה. לאחר שאני משנה את הפורט לפי מה שרשום כאן אני לא מצליח להתחבר ל-RDC אפילו ממחשב ברשת הפנימית שלי. לא משנה אם אני מסנה להוסיף את מספר הפורט לאחר הIP או לא, זה ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לחיבור 2 נייחים , הוט-כבלים, נטוויזן? צריך אפשרות גם לנייד-אלחוטי מחפש סוס עבודה, שלא יתקע, דירה 90 מטר ללא ממ"ד תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר קנה ראוטר חדש של 3COM.. הוא מחובר בNETVISION. הבחור גר רחוק ממני ואין לי אפשרות להגיע אליו ולעזור לו.. אני צריך לדעת באיזה תפריט נמצאת אופציית ה PORT FORWARDING. הנתב הוא של 3com: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35199 תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אם אני מעוניין לחבר כבל אחד מקיר לקיר, אני משתמש בשקע רשת, באיזה סדר נהוג לחבר את החוטים? אני מחבר רק 4 חוטים ובאותו סדר בשני השקעים? למשל: 1. כחול 2. כחול לבן 3. ירוק 4. ריק 5.ריק 6.ירוק לבן 7. ריק 8.ריק ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב נייח כרטיס רשת USB דגם EW-7718Un וראוטר תואם. כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מעוניין שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט... התקנתי איתו תוכנה של edimax שניקראת Edimax wireless utility אבל לא מצאתי בה אפשרות כזו. איך אני עושה את זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. עד היום היה לי BR-6204Wg ששבק חיים היום לאחר שנה אחת של שימוש מה שאיכזב אותי לחלוטין. מה שמאלץ אותי עכשיו לקנות ראוטר חדש, אני מחבר לראוטר בכבלים את הPS3 ואת המחשב, באלחוטי את הiPod, עם המחשב אני מוריד / מעלה המון המון במיוחד עם הuTorrent מה שאומר שאני צריך שהראוטר שאני אקנה יעמוד בעומס של הרבה חיבורים בו זמנית (מה שהBR-6204Wg דיי כשל בו, ברגע שהuTorrent היה פתוח לא יכולתי לגלוש באינטרנט), בנוסף אני צריך שיהיה טוב מאוד לגיימינג לPS3, הבנתי שהWRT54GL של Linksys מאוד טוב בעבודה מול הPS3, אבל הוא לא תומך בN. בעקרון עיינתי ברשימה הזאת והבחירות שלי הצטמצמו לWRT54GL שעובד טוב מאוד עם הPS3 ממה שקראתי ברשת או ה BR-6524N שתומך בתקן N וMIMO אבל מניסיוני המר עם Edimax קצת קשה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מיתחנן אני חייב עזרה דחוף אני חיברתי את שני הכרטיסים למחשבים וחיברתי כבל די ארוך (13מטר)אני די בטוח שאני התקנתי את הדריברים אז אני לא מבין למה הXP לא עושה כלום אין לי שמץ איך עושים את זה אנא עיזרו לי אני נואש!!!! בתודה THE GYVER
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי להגידר הגדרות לאבטחת הרשת כי אני לא רוצה שיכנסו לי אליה. חיפשי בדביק ולא מצאתי משהוא. שם הרואטר: ROTAL RTA 1025W תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הנה החוברת שלו [ftp=ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01%28AUS%29.pdf]ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01(AUS).pdf[/ftp] בחוברת שלו בעמודים האחרונים יש מלא שורות שרשום בהם debug ו error מה זה השורות האלו מה ? debug ו error של מה ? הנה עוד פרטים http://www.speedguide.net/routers/d-link-dsr-1000n-wireless-11n-router-with-ssl-vpn-1148 ועמוד של דלינק עם כם הקבצים שלו http://www.dlink.com.au/tech/Download/download.aspx?product=DSR-1000N3G האם הוא שווה 1000 שקל חיפשתי מלא אופציות אחרות וצימצמתי לזה בגלל המחיר הוא הכי זול {בהשוואה לאחרים} יש עוד דגמים שמתאימים אבל לא מוכ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רכשתי ראוטר D-Link dl-524 והקמתי רשת אלחוטית בבית כדי לגלוש באינטרנט דרך הנייד. מסיבה לא ברורה האינטרנט על הנייד זוחל וזה בזמן שאני לא מבצע שום פעילות אינטרנט על המחשב הראשי. חשבתי שזה נובע אולי בגלל חלוקת מהירות. המחשב לוקח 99% מהעוצמה והנייד מקבל את האחוז הנותר. איך ניתן לבצע חלוקת מהירות? אני רוצה לתת יותר רוחב פס לנייד. אני מנוי לרוחב פס 1.5 דרך בזק. ספקית אינטרנט בזק בינלאומי. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חזרתי אל ביתי וכשאני מנסה לפתוח את האקספלורר\פיירפוקס אין תגובה. איפסתי את הראוטר והמודם אבל כלום לא עוזר. גם האימיול מציג לי הודעת שגיאה שאני לא מכיר. בשורת המשימות הופיע לי חלון שבו מדובר על 'מניעת ביצוע נתונים' ובו כתוב איך לשנות הגדרות שלו. בכל מקרה אני לא רוצה לגעת בזה אבל האינטרנ לא עובד!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בכל מיני תופעות מוזרות עם נתבים ומודמים של שכנים וחברים. לאחד יש חיבור מצויין בקווי אבל האלחוט מקרטע, אצל השני ה-TORRENT וה-MESSENGER מתפקדים אבל כל מה שעובר דרך הדפדפן צולע ואצל השלישי מדי פעם יש תקיעות שנפתרות רק עם כיבוי והדלקת הנתב. המשותף לכל הבעיות הללו הוא שהם אינן נובעות מציוד תקול אלא מהחום והלחות הגבוהה. אצל כולם, כל הבעיות נפתרות אחרי שמכבים את הנתב ונותנים לו חצי שעה עד שעה של מנוחה והתקררות. כך לדוגמא מדדתי (באמצעות מד חום אינפרה MT100 - לינק כאן - http://microtempusa.com/mt100.php) נתב HOTBOX בטמפרטורה של 61 מעלות ונתב TP-LINK בטמפרטורה של 49 מעלות, זאת כאשר טמפרטורת הסביבה היא 26 מעלות... במצבים כאלה אני מאוד ממליץ לנקוט צעדים שימנעו …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזאת שאני יכול עם המחשב הנייד בבית ברשת האלחוטית לשלוט על המחשב השולחני ולשחק דרכו במשחקים במחשב הנייד בעזרת איזשהי חומרה או תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד WIN2000PRO ובשני WIN98SE ה2000 רואה את ה98 אבל שה98 מנסה להיכנס ל2000 הוא דורש סיסמא וסמתי סיסמא ואם אני לא לוחץ כלום זה גם לא עובד מה לעשות כדי לבטל את הסיסמא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני חי בסיוט מתמשך ושמו Edimax BR6424N, נתב שמנתק בלי הרף. פיקוק היבואן לא עונה לטלפונים או פקסים. המותג הזה מחוק מבחינתי. בסה"כ הדרישות שלי די סטנדרטיות - דירה של קומה אחת ללא קירות בטון, רשת LAN עם כבלים CAT6, מחשב מדיה בסלון, מחשב שמשמש כשרת קבצים (אשמח להחליף בדיסק מחובר ישירות לראוטר), מחשבים ניידים וסמארטפונים מחוברים wifi. אני מחובר לכבלים ב 100 מגה. אני קורא בפורומים ולכל נתב יש המלצה חמה ומיד אחריה אזהרה לא להתקרב... כנ"ל בזאפ. ברשותי 550 שקל לקניית נתב: 500 לנתב ו-50 למי שייתן המלצה טובה :-). אשמח להצעותיכם! תודה. יוחאי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה יותר כדאי? USB או כרטיס רשת?(יש לי כבר כרטיס רשת) מה יותר מהיר? מה עושה בעיות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה זה מה שהוא כותב לי כאשר אני מנסה להיכנס לאחד המחשבים ברשת ! : תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אה אני רוצה לבדוק מה מהירות ההורדה ווהעלאה שלי אני בעקרון יודע מה המהירות אאבל אני רוצה איזה אתר שאפר לבדוק בו(להעלאות אליו קבצים ולהוריד)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-