עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by xenomarz,

שלום, לאחר כל הסיפור עם ברק, החלטתי לפתוח חשבון זמני בבזק ולבדוק את ההבדלים. בקיצור, פתחתי חשבון של 3M, התשתית שלי היא כבלים. יש לי ראוטר של Edimax דגם BR-6216MG. הגדרתי את הראוטר באמצעות פרוטוקול L2TP והחיבור לבזק מצליח, אך משום מה, איני מצליח לגלוש! התקשורת פשוט תקועה. מידי פעם אני מצליח להעלות דף אינטרנט למשך 10 שניות ואז התקשורת נתקעת שוב. אוף! מה שמוזר הוא שדרך ברק 013 הכל זורם סבבה, אני מתחבר באמצעות אותו ראוטר עם פרוטוקול L2TP והגלישה זורמת. דבר חשוב - כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד טוב, הגלישה זורמת (אני מדבר על החיבור לבזק). מה לעזאזל הבעיה? התמיכה של בזק חסרת אונים, אין להם מושג מה לעשות וכנ"ל התמיכה של Edimax. אני ממש לא יודע כבר מה לעשות. הדבר היחיד…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Bsx,

מה נשמע חברים? ניסתי כל היום לפתוח את הפורט ולא הצלחתי ניסיתי דרך המדריך הזה: http://portforward.com/networking/static-win7.htm עכשיו לאחר שעשיתי static ip אני צריך לעשות Forwarding your port in the router אבל כאן אני נתקע אני דיי מתחיל בעניין בוא נגיד ככה שהאם עשיתי נכון עד עכשיו? ואם כן אז מה לעשות הלאה הראוטר של הוא arris tm502a מה לעשות? תודה רבה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום ברשותי שני מחשבים המחוברים בניהם בכבל מוצלב מחשב א מצליח להתחבר למשחב ב בREMOTE DESKTOPE אך מחשב ב אינו מתחבר למחשב א והוא מציג הודעת שגיאה "THE CONNECTION WAS ENDED BECAUSE OF A NETWORK ERROR PLEASE TRY CONNECTING TO THE REMOTE COMPUTER AGAIN" בשני המחשבים לא מופעל פיירול ובשני המחשבים מאופשר האפשרות של REMOTE DESKTOP תודה לעזורים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KoM,

האם ניתן לרכוש שירות בדומה לDYN DNS, שינתב לכתובת IP קבועה ? ולא לכתובת "רגילה" ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by morrtz,

אני צריך המלצה/ות לנתב אלחוטי אמין וחזק, תקן N כמובן ככל הנראה 300Mbps. השימוש - 1. אלחוט שמסוגל לעבוד עם חיבור אינטרנט של 100Mbps. 2. סטרימינג של HD לרשת הביתית. 3. שיתמוך בNAS, כיום אין אצלי אבל אני מתכנן בעתיד לעשות שרת כזה. 4. יש אצלי IP קבוע אז חשוב שיהיה FIREWALL מובנה וטוב. בעקרון אלו הם הצרכים החשובים, כמובן שמן הסתם גם יהיה את האפשרויות הרגילות של Port Forwarding, QOS וכו'. גודל הדירה לא צריך להיות בעייתי, עם הנתב שיש לי היום אני מקבל כמעט קליטה מלאה מהצד השני של הדירה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב, אני לא בטוח אם השאלה רלוונטית לפורום הזה אבל אשאל בכל זאת.... אני רוצה לקנות אנטיוירוס , כזה שלא יכביד על המחשב שלי ויאפשר לי לחיות בשקט נפשי. אני רוצה לציין שאני מוריד הרבה מביטורנט ומשחק משחקי רשת אז שהוא גם לא יפריע לי עם אלו. האמת שלא היה לי אנטיוירוס מעולם אבל בזמן האחרון אני מקבל בפייסבוק וג'ימיל שמישהו כל פעם במקום אחר בעולם ניסה להיכנס לי למחשב עם הסיסמה שלי(אני חושד שיש לי רוגלה במחשב או משהו).... ולכן אני רוצה לקנות.. מישהו יכול לייעץ לי איזה אנטיוירוס לקנות של איזה חברה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום , דיי החלטתי לקנות אותו. 2 שאלות : 1) האם תומך בחייגן כבלים? 2) האם בוודאות הוא הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות (426 ש"ח) ? (הדרישות הן , ראוטר שקודם כל יהיה יציב , דבר שני - תקן N , עדיפות גבוהה לחיבורי 1GB חוטי וחייגן כבלים) כל השאר , מותרות. תודה ואשמח לקבל כמה שיותר חוות דעת.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by alex15,

המודם מחובר לראוטר והראוטר EDIMAX BR6524Nמחובר ל אקסס פוינט TRENDNET TEW-430APB ..עכשיו אני צריך בסלון אינטרנט את ה האקסס פוינט בסלון כ REPETER איך אני עושה את זה ואיך אני מגדיר את הגדרות הראוטר כדי שיעבוד . אני רוצה להגדיר אותוכ REPETER האקסס פוינט כדי שיהיה לי אות אינטרנט יותר חזק כי יש לי PS3 וצריך בשבילו אינטרנט ובשביל הנייד שלי כאשר אני יושב למטה בסלון .הראוטר יהיה למעלה והאקסס פוינט יהיה למטה המרחק הוא כ 30 מטר עםקירות וכל מיני דברים אז אני רוצה ש לPS3 יהיה אינטרנט . שהאקסס פוינט יחלק אינטרנט מה אני צריך להגדיר אותו כ REPETER או כ AP +WDS או כ WDS ? הראוטר בקומה השלישית והACCESS POINT בקומה הראשונהל האקסס פוינט יש אינטרנט אבל לא יודע מה לאחרים ! אז בשביל זה אאני רו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by GerberMan,

שלום לכולם, לגיסי מותקן בבית נתב אלחוטי של netgear... לנתב מחוברים שני מחשבים, מחשב נייח ומחשב נייד. לאחרונה קנינו גם אני וגם הוא מחשבים ניידים חדשים של HP אבל כשניסינו לחבר אותם לרשת האלחוטית לא הצלחנו - המחשב פשוט הריץ את הנסיון שלו להתחבר במשך כמה דקות ולאחר מכן הפסיק מבלי להציק הודעת שגיאה. כמו כן, ברשותי מחשב כף יד של HP שגם הוא לא מתחבר לרשת הזו... כמובן שהמחשבים מתחברים לרשתות אחרות בלי בעיה ולכן זה מוזר... תודה מראש לעוזרים וחג שמח!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dorond59,

שלום רב ריציתי לדעת אם מישהו יודע את הדגם המדויק של הרפיטר החדש שבזק מוכרים הACEES POINT ואין הרפיטר של בזק לעומת האחרים בשוק תודה מראש דורון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי עוד בערך חודש עומד להסתיים לי המבצע על האינטרנט 1.5 MB. אני בספק- בזק בינלאומי, ותשתית בזק. אני משלם כרגע לספק בערך 30 ש"ח לחודש ולתשתית גם בערך 30 ש"ח (זה בממוצע כי יש חודשים בהתחלה שהם תנו לי חינם, אז זה 30 ש"ח בערך). בזק בינלאומי התקשרו אלי כדי להגיד לי שהמבצע שלי מסתיים בקרוב ואיפשרו לי לחדש אותו באותו מחיר. אבל אני רוצה להעלות ל2.5 MB , אז אצל בזק בינלאומי הם הסכימו תמורת עוד 2 ש"ח להעלות לי אבל הבעיה זה התשתית שדיברתי גם איתם ולא ממש הצלחתי לשכנע אותם לשמור על אותו מחיר בתמורה ל2.5, הם הציעו לי בעוד 10 ש"ח. איימתי בניתוק המבזק ומעבר להוט אבל זה לא ממש עשה עליהם רושם, הם אמרו שאני יכול להתנתק רק עוד חודש כי כרגע אני עדיין בהתחייבות וזה יהיה קנס של 100 ש"ח. מה אני…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moran Altman,

שלום לכולם. בימים אלו אני בתהליך בירור לחיבור לתשתית של בזק, וכל הזמן הם משווקים לנו את הנתב החדש שלהם Be. מן הסתם שכל מיני חברות אחרות, כמו סלקום למשל, מציעות לנו גם להתחבר לשירות תשתית + ספק שלהם, וכל אחת מציעה מחיר אטרקטיבי כזה או אחר. האם יש איזשהו נתב מומלץ של חברה מסויימת שאתם יכולים להמליץ עליו? בזק ללא ספק עיצבה נתב מעניין, אבל יותר מאשר עיצוב, חשוב לנו שיהיה נתב טוב. אשמח להמלצות

13. Started by XCG120,

רציתי לשאול האים ניתן לצפות מי צפה בכרטיס שלי בפייסבוק למרות שהוא לא ברשימת החברים שלי ,כלומר "צופה זר" יש איזשהוא אפליקציה או תוכנה או שזה בלתי אפשרי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כי אם אין דרך למנוע מהם גישה למידע, אז זה קצת סותר את כל הרעיון של VPN...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Daedalus,

שלום לכלום וחג שמח אני כרגע משתמש בראוטר אלחוטי של בזק מדגם : Siemens SL2-141 ואני לא מרוצה ממנו . אני מחפש להחליף את הראוטר הזה בראוטר חדש והידע שלי בנושא שואף ל 0 לכן חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם ראיתי בדיון ה FAQ של הפורם הודעה ישנה יחסית של אחד המנהלים שהמליץ על : "לתקציב הנמוך - נתב חוטי - Edimax 6104k נתב אלחוטי - Edimax 6204wg לתקציב גבוה יותר - Linksys WRT54GL Compex NP18a" אלו הראוטרים שגם היום מומלצים או שיש ראוטרים אחרים ? התקציב שלי הוא בסביבות ה 250 שקל ואני צריך ראוטר אלחוטי עם אפשרות לחבר לפחות 3 מחשבים לא אלחוטים .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ArielN,

חבר שלי אמר לי שזה נורא קל "לפרוץ" למחשבים עם רשת אלחוטית, למישהו יש הגנות לפריצות הללו? במשחקים הפינג כל הזמן קופץ ואפילו אם אחד מהמחשבים לא עושה כלום במחשב השני הפינג עדיין לפעמים קופץ ל-200 וחוזר לרגיל, אבל מרגישים בלאגים ממש.. יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? חבר שלי המליץ לי לקנות כבל רשת מוצלב או משהו כזה כי במחשב שלי יש 2 כרטיסי רשת, הוא לא בדיוק הסביר לי למה זה טוב, מישהו יודע במקרה? בקיצור תגידו לי כל מה שאתם יודעים על לעשות רשת אלחוטית יעילה יותר! תודה מראש ;D ;D ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Maimonie,

שלום, התחברתי למהירות גלישה של 4MB בבזק (אחרי שנים של 1.5MB ) ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי ....שאני יגש לבזקסטור ואקח אמרו לי שיש להם 3 דגמים של 3 חברות שונות (לא זוכר כרגע את השמות...נראה לי שהיא אמרה שיש להם SAMSUNG, ASUS ועוד איזה דגם... :s05:) על מה אתם ממליצים? מה כדאי לי לקחת ? (לא מבין בזה כלום ועד עתה היה לי מודם ADSL רגיל) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מעביר את המחשב הנייח לפינה בחדר שרחוקה ממיקום הראוטר. לא בא לי לחצוב בקיר לתעלות נסתרות, וגם לא לכער את מראה החדר עם כבר רשת לאורך שתי הקירות. אז הפיתרון הכי פשוט, קל ומהיר בשבילי יהיה לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח. השימוש הוא רק גלישה, צפייה ביוטיוב והורדות בטורנט. איזה כרטיס מומלץ? אני לא יודע מה להקציב לעניין, 100 שקלים יעשו את העבודה? לא מבין בזה יותר מדי. מחפש סה"כ כרטיס רשת אלחוטי שלא יגרום לניתוקים, איטיות ושיבושים אחרים. לא אכפת לי פנימי או USB... אם משנה, תשתית וספק הוט, הוטבוקס מוגדר כמודם וראוטר TP-LINK 1043... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Yehudaa,

אני משתמש ביוטורנט , מגדיר פורט והכל בסדר לשבועיים , אחרי שבועיים נחסם הפורט מחליף לפורט חדש הוא בסדר לשבועיים וחוזר חלילה ..... גם אצלכם זה ככה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Konchi,

היי, התקינו לי לא ממזמן רשת עם ראוטר מסוג Edimax (דגם BR-6104P) נכנסתי לנושא "מידע שימושי ולינקים שימושיים" (משהו כזה) והשתמשתי בלינק הזה http://www.portforward.com/routers.htm קראתי את המדריך לראוטר שלי לפתיחת פורטים ונדמה לי שהצלחתי לפתוח פורט למשהו אבל אני לא בטוח, מאיפה אני יודע מהו הפורט של התוכנה שאני רוצה לפתוח לה פורט? וגם, אחרי שהצלחתי לפתוח פורט נדרשתי לעשות דבר בשם "Triggering Port" שלפי מה שהבנתי הוא כמו מין מתג שמפעיל וסוגר את הפורט, אבל במצב האוטומטי שלו הוא כבוי וצריך למלא בו פרטים בכדי שיפתח את הפורט ולא הבנתי גם שם מה אני אמור לעשות..! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by RX7,

יש לי ראוטר חדש ועכשיו כל פעם כתוב לי בשני המחשבים "שם כפול ברשת" משהו כזה .. מה זה? ואיך אני פותר את זה? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. כנראה בעקבות המלצה של מישהו כאן בפורום, הזמנתי באיביי את המנחת הזה והוא הגיע היום. העוצמות בהוטבוקס שלי היו בגבול התקין כשהתקינו לי אותו לפני שנה (מהירות 100/2) אבל עם הזמן העוצמה עלתה אפילו ל 12dBm לערוץ.. הוט כמובן טענו שזה תקין למרות שהצטברו הרבה מנות שלא ניתנות לתיקון ובדיקות המהירות כבר לא התייצבו על 100. הבנתי שמהוט לא תבוא הישועה ולכן החלטתי להשקיע כמה שקלים ולקנות את המנחת. חיברתי אותו היום ובינתיים אחרי כמה משחקים עם הכיוון שלו הגעתי לעוצמות של 3.5-5dBm . מכיוון שיש עוד טווח לשחק איתו, האם מומלץ לנסות להביא את העוצמות קרוב ל-0 או שמכאן זה כבר לא ישנה כלום וכל עוד נמצאים בתוך הטווח של התקן, המהירות והיציבות של האינטרנט ישארו אותו הדבר ? בכל מקרה, למי שיש בעיה של ע…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום זה קצת דחוף אם מישהו יוכל לענות... אני מעוניין לחבר מחשב נייד ברשת אלחוטית למחשב רגיל בתצורת server client, קראתי את הדביק למעלה והוא שמושי אך אינו עונה לשאלתי. תהיתי אולי תוכלי לעזור לי, אני מעוניין לחבר את הנייד ישירות למחשב הרגיל (שרת) ללא צורך בראוטרים, האם יש דרך לעשות זאת? כלומר לקנות כרטיס pcmcia לנייד וכרטיס נוסף (או חיבור USB כלשהו) למחשב הרגיל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bn,

שלום קניתי מוצר של LEVEL ONE WIRELESS USB ADAPTER אני רוצה לשפר את הקליטה ולכן ניסיתי להשתמש בכבל USB מאריך. ניסיתי 5 מטר ואח'כ 1.5 מטר ובשני המקרים לא היתה קליטה כלל. המחשב הודיע שהוא לא מזהה התקן כלל. רציתי לדעת האם באמת אין אפשרות לקליטה עם חיבור כבל מאריך או שנפלתי על שני כבלים דפוקים. אני לא יכול לשפר את המשדר כי אני קולט שידור ממשדר כל שהוא בסביבה. ואם אני יוצא למרפסת השידור משתפר פלאים. אז האם יש לכם עצה איך אני אגביר את האות בתוך הבית. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים