רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
סליחה מראש אם זה לא המקום. קיבלתי לפני שבוע בערך מודם רשת מבזק. הוא מאוד מתחם בשעת פעילות בעיקר בתחתית שלו,זה משהו מוכר וידוע או שאני צריך לפנות לבזק ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^^ שיהיה מתחת ל600 שקל צריך שיתחבר ל 2 מחשבים עם כרטיסי רשת בחיבור USB אם צריך עוד פרטים אני יוסיף
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות נייד, ולכן חשבתי על רשת אלחוטית בבית. אני לא מתמצא בחומרת תקשורת אלחוטית אז מה המחיר לנתב אלחוטי אמין ממוצע (ממוצע = תקן G אני מניח..?)? כרטיס רשת יש במחשב. האם צריך התאמה כלשהי למודם? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי הוט בוקס ואת הראוטר של tp link. הלכתי לפי ההוראות, העברתי את הוטבוקס למצב ברידג', חיברתי יציאת Lan1 לכניסת הwan, העברתי את הראוטר להיות רק ראוטר לפי עמוד 18 בחוברת (מצב של dynamic ip). אבל הוא לא מצליח לקבל ip מהוטבוקס. מחשב שמחובר ישירות להוטבוקס כן מקבל ip, שמתחיל ב100 וכן מסוגל לגלוש באינטרנט במהירות של עד 200. אשמח להכוונה ועזרה, כי עברתי על מלא תשובות בפורום ולא מצאתי פתרון.. אלכס
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר לבזק במהירות TOP100 ע״י מודם D-Link VDSL Router DSL-6740U בנוסף במרכז הבית יש נתב אלחוטי Edimax br-6524n 802.11n שמספק את ה-WiFi. (מחוברים בכבל רשת) הביצועים של האינטרנט לא כ״כ טובים, במיוחד במרתף. חשבתי לקנות 2 נתבים אלחוטיים כדי לפתור את הבעיות: 1) אחד חזק ומהיר בתקציב של עד 400 ש״ח (במידת הצורך) שישמש למרכז הבית (עדיף עם טווח קליטה רחוק) אין צורך ב-USB אבל לפחות ב-4 כניסות רשת. 2) נתב פשוט יותר שימוקם במרתף ויחובר בכבל (קיים כבר) רק כדי לספק WiFi למרתף, כנראה כ-AP. אשמח לקבל את דעתכם לגבי כמה שאלות: 1. על איזה Router אתם ממליצים? 2. האם ה-D-Link של בזק מסוגל לעמוד בקצבים של 100MB ? בבדיקת מהירות באתר בזק אני מקבל 18 בקצב הורדה. 3. מה הדרך הכי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! צריכה מאד את עזרתכם... הזמנתי מאיביי מצלמת וייפי שתשמש אותנו במוניטור לבת שלי. זו המצלמה: http://www.ebay.com/itm/171357999997?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 עם המצלמה הגיעה חוברת הוראות עילגת (אנגלית מתורגמת מסינית...) ואני ממש לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות כדי להצליח לראות באופן רציף את השידור דרך סמארטפון (אנדרואיד) או PC... המצלמה מגיעה כשהיא אינה מוגדרת לרשת שלי, אז הייתי צריכה לשנות את החיבור האלחוטי שלי לחיבור אלחוטי כפי שהוא מופיע בהוראות, מה שאכן יצר חיבור ביני לבין המצלמה אבל כמובן מנותק מהאינטרנט... בחוברת ההוראות העילגת, ההנחיה הראשונה היא לחבר את המצלמה לראוטר באמצעות כבל רשת אבל במצלמה הספציפית הזו אין חריץ לחיבור כ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא, כאשר במחשב השרת (המחובר למודם), חומת האש ZoneAlarm פועלת - אי אפשר לגלוש במחשב השני. ברור לי שהבעיה היא בקינפוג, להלן האיזורים המוגדרים, וההסבר : השורה הראשונה מייצגת את כרטיס הרשת OnBoard שיש לי, שאליו מחובר מודם הכבלים (דרך כבל רשת). לא יודע מהי השורה השניה - מישהו יודע ? השורה השלישית מייצגת את כרטיס הרשת הנוסף, המשמש לחיבור 2 המחשבים דרך כבל רשת - והאיזור מוגדר כ Trusted, כדי שלא תהיה בעיה של התחברות של מחשב אחד לשני (למשל PING) השורה הרביעית זוהי הכתובת שאליה מתחבר החייגן כבלים שלי, והיא מוגדרת כ Trusted ע"מ שאוכל לגלוש (בדקתי את אבטחת המחשב שלי באתרים הבודקים חסינות, היא טובה). מה עלי לעשות, כדי שאוכל לגלוש גם מהמחשב השני, כאשר חומת האש במחשב הראשונה -פו…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום ! אני כבר שנה כימעט מנסה ליפתוח איזה email משלי ואני לא מצליח! מישהו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך כבל ארוך יותר מזה שיש לי כעת שמתחבר לפילטר, בקו הטלפון, לשקע ה ADSL. הייתי בטוח שזה כבל מיוחד. כלומר לא כבל רגיל שאפשר לחבר לטלפון, אלא כבל שעומד בעומסים של ADSL., אך כאשר ביקשתי כזה כבל בחנות אלקטרוניקה המוכר אמר לי שזה אותו כבל ושאין לי ממה לחשוש. האם כבל שמתחבר לטלפון וכבל שמתחבר לשקע ה ADSL הוא אכן אותו כבל ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. אם אני מוריד משרת שלא מגביל לי את המהירות הורדה (לדוגמה mediafire) אני באמת אוריד על 100MB לשנייה? אם לא אז על כמה אני אוריד? 2. איך הפינג באינטרנט הזה? 3. שמעתי הרבה אנשים שמתלוננים על האינטרנט הזה, האם הוט סידרו את הבעיות או שהתלונות עדיין רלוונטיות? 4. הייתם ממליצים על האינטרנט שלהם? אני חושב על לעשות טריפל פלטיניום שבו אני מקבל את כל הערוצים, טלפון ללא הגבלה ואינטרנט במהירות של 100MB זה נראה לי שווה אבל אם האינטרנט גרוע אני אוותר על הטריפל. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש ברשותי רשת ביתית עם 3 מחשבים ניידים הבית די גדול עם 3 מפלסים שזה בערך כמו 2 קומות יש ברשותי ראוטר - מודם מסוג 6740u-h1 של דילינק הראוטר ממוקם בקומה הראשונה ובקומה השנייה הקליטה ממש נמוכה אני רוצה בבקשה המלצה על דגם של ראוטר או מאריך טווח או האם כדאי להחליף אנטנה בכלל לראוטר ? מה הדרך הכי טובה לקבל מהירות איכותית ב 2 הקומות ?? ראיתי את הראוטר הזה DAP-2553 האם זה יעזור ? חשוב לציין שברשותי במחשב הנייד שלי Intel® Centrino® Advanced-N 623…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנתב הנ"ל מבזק עקב התחברות לתשתית שלהם. חיברתי כונן קשיח ניד לכניסת USB של הנתב. בהעתקת קובץ מהווינדוס לכונן אני מקבל רק 2MB/s , ממחשב שמחובר עם כבל! מהירות נמוכה זו מגבילה אותי גם בצפיה בתכני FULLHD שיש לי על הניד מכיוון שהסטרימינג נתקע. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, יש לי בחדר 2 מחשבים ,בעצם אחד מהם הוא טלוויזיה (ללא דונגל אלחוטי) , המחשב העיקרי מחובר באמצעות מתאם רשת אלחוטי, האם ניתן לחבר את הטלויזיה אל המחשב שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כבל רשת? כך שהחיבור לרשת של הטלויזיה יעבור דרך המחשב? אם כן אשמח להדרכה, תודה מראש, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של Edimax לפני כשנתיים. הוא כל הזמן מתנתק,בעיקר כשחם. דיברתי פיקוק,והם יחליפו לי אותו למחודש.(לך תדע מה עבר עליו.......) אני מראשון,ויש לי בעיה להגיע לעתיר ידע,ובכלל,נמאס לי מהתמיכה של פיקוק. אני צריך ראוטר תקן N,עם 300mbps,נורמלי,שלא מתנתק כל יום-יומיים,ושיש לו אחריות בעוד מקומות,חוץ מאשר בעתיר ידע. לא משנה לי חברה,רק אחריות נורמלית. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר כ-3 חודשים לאינטרנט במהירות של 10 מגה בתשתית של בזק וספק של 013. עכשיו אני משדרג את המהירות ל- 20 מגה. השאלה שלי האם המודם\ראוטר שלי D-LINK 2760u e1 תומך במהירות הנ"ל? כי בבזק אמרו לי שהוא לא תומך זה הגיוני? וסתם שאלה משתלמת ההצעה שהם הביאו לי 84 שקל ל-3 חודשים? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח, הייתי שנתיים עם 014. הייתי מאוד מרוצה אבל אתרים כמו יו-טיוב זחלו. לפני שבוע עברתי ל-012 ויו-טיוב טס וגם האינטרנט מאוד מהיר. הבעיה היא ש-utorrent הפסיק לעבוד כמו שצריך. למי אתם ממליצים לעבור?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם, ברשותי שני מחשבים נייחים ואני שוקל להקים רשת ביתית (אחד כרגע עומד בצד, עקב רכישת מחשב חדש). השאלה אם לרכוש ראוטר ולחווט את כל העסק או ללכת על רשת אלחוטית? האופצייה האלחוטית כרוכה בעלות של עשרה שקלים לחודש, כולל תמיכה וללא התחייבות. עלות התקנה - 100 ש"ח. כך לפחות נמסר לי מנציג של HOT. אלה בהחלט עלויות שאני מסוגל לשאת בהן, והן לא מהוות חלק מהדילמה. בקצרה על הדילמה שלי: תמיד היתה לי העדפה לחיבור חוטי - 100% ללא הפרעות, בתנאי שהכבל פיזית תקין. מצד שני, ברור היכן טמון היתרון האלחוטי - בין השאר נראה יותר אסתטי, אין צורך בחוטים שרק מפריעים, בין אם זה לעין ובין אם זה נקיון. מכאן נובעות מספר שאלות: 1. במה כרוכה הפעלת רשת אלחוטית, למעט הראוטר עצמו? סטיק בכל מח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[ספק:בזב"ל] אני שמתי לב לעומסים ואיטיות מוגברת בזמני עומסים ידועים כמו בערב. בנוסף לזה יש עומסים מורגשים 24/7. לפני החופש הגדול וגם קצת אחרי עוד היו כמה שעות בלילה-מאוחר/בוקר-מוקדם שהיה אפשר לנצל את כל רוחב הפס להורדות. בימים האחרונים חלה הידרדרות ועכשיו אין אפילו שעה אחת של מהירות מקסימום בכל שעות היממה. ספרו לנו גם אתם על חוויות הקיץ והידרדרות בעקבות החופש הגדול.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[h=1]שלום חברים, ברשותי ראוטר אדימקס BR-6424N, מודם בזק אני מחובר לבזק 100 מגה, בחיבור קווי מקבל בממוצע 55 מגה ברשת האלחוטית מחובר ללפטופ של דל עם WAN MINIPORT מקבל ממוצע של 10 מגה... כאשר מתקרב עם הלפטופ לראוטר מגיע למהירות של 17 מגה... בצעתי החלפה של הערוץ מ-6 ל-13 בעקבות המלצה של האפליקציה wifi analyzer גם לא עזר בכלום... אשמח לעזרתכם[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי EDIMAX 6424N שמתחיל לעשות בעיות... אני מנסה להבין אם הבעיה באמת ממנו (לצערי גם האחראיות שלו פגה בדיוק עכשיו 3 שנים וקצת) 1) אני מחובר עם 12MB ו DHCP עם מודם של HOT (תומפסון) דרך הכבלים ובזק בינלאומי בתור ספק 2) ניסיתי להגדיר L2TP על מנת להשתמש בשרתים של 014 ולהאיץ גלישה - ואכן הגלישה הייתה מהירה יותר מבחינת טעינת דפים אך לאחר כמה שעות הROUTER היה מתנתק ורק RESTART שלו אפשר להחזיר את החיבור 3) לאחר כמה שיחות עם בזק וHOT הבנתי שאין לי ברירה אלא לחזור לDHCP 4) אך הבעיות בDHCP שלאחר יוום יומיים של גלישה הROUTER גם כאילו נחנק והגלישה מאוד איטית - מחייב שוב RESTART של הMODEM ושל הROUTER 5) עכשיו בודדתי את הROUTER וחיברתי את הMODEM ישירות למחשב וכרגע זה נראה מהיר ויציב הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבריה, נכון לעכשיו יש לי 2 ראוטרים אחד D-link והשני Trendnet. ראשון (D-link) מחובר לאינטרנט, הכל טוב ויפה היום העזתי ברוב חוצפתי לנסות לחבר בין השתיים לראשונה, גיליתי שללא ידע מקצועי מינימלי גם המדריכים המקיפים ביותר לא יעזרו לי להבין את הפרוצדורה(http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm). האם ניתן לקבל הסבר להדיוט בנושא? לחלופין, פשוט הסבר מה קורה במדריך הזה? אודה לסיועכם!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! כבר הרבה זמן אני מתכנן ליישם את הרעיון הזה ועכשיו, לדעתי, הגיע הזמן המתאים - נפלה לידי גופה של מחשב ישן יחסית: דואל-קור E4600 ולוח אם ג'יגבייט- GA-945GCM-2SL שלאחר השיפצור (הוספת 2 ג'יגה DDR2, ספק כח וHD) אפילו הצליח להדלק כשורה. הרעיון הכללי הוא - לעשות ממנו סוג של שרת שעליו יהיו הקבצים שניתנים לגישה מכל מחשבי הבית הקיימים כרגע, + הורדות מהרשת בשלב מאוחר יותר. המחשב הזה יהיה מחובר לטלויזיית LCD ויריץ לינוקס (שאותו אגב, אני מתקין בפעם הראשונה בשביל ללמוד ולהרחיב קצת אופקים וידע). אז מה יש לנו כרגע? רשת אלחוטית מראוטר של בזק (אני מניח הכי פשוט) מדגם ROTAL RTA-1025W שמשדר WIFI למחשב נייח שבחדר הסמוך, למחשב נייד שמסתובב בדירה ולסמרטפונים מזדמנים. בנוסף ישנו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי עם לוח האם שלי כרטיס-Wireless של בלוטוס 4 ואינטרנט אני נוהג לעבוד עם כבל שמחובר למחשב אך הייתי רוצה לדעת שאחרי התקנת הכרטיס המחשב יתעדף את המידע מהכבל ולא אלחוטית מסיבות ברורות. אז האם המחשב מתעדף קבלת מידע מכבל או מכרטיס רשת? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-