עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניסיתי להתקין רשת ביתית אבל הייתה בעיה במחשב הנייד כי הוא כבר שייך לדומיין של העבודה ובלה בלה בלה... בקיצור, הבעיה כרגע היא, שזה שהתקנתי רשת ביתית דפק משום מה את ההגדרות בoutlook או במשהו אחר, לא יודע מה, ומה שיוצא זה שאני לא יכול לשלוח אימיילים. התקנתי את הרשת דרך האשף שבא עם הwindows, ואני רוצה לדעת - איך אני מסיר את מה שהתקנתי?! תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 0xIDE,

אני צריך ראווטר שיקשר בין מחשב שנמצא בחדר רגיל בקומה ב' וממ"ד שנמצא בקומה א' לא יודע אם הזה משנה אבל הראווטר מתוכנן להיות בקומה ב' (לא בממ"ד) [:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roee7777,

היי. אני רוצה לקנות ראווטר שתומך ב- wds כדי להשתמש בו כ- repeater 7084gA http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=10&pd_id=129 האם הוא תומך ב- WDS ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי את הכרטיס רשת אלחוטי TP-LINK 821N התקנתי את הדרייבר ולאחר ניסיון התחברות לראוטר- TPLINK 841N ישנו חלון שמודיע לי :למחשב זה יש כעת קישורית מוגבלת אל... TP-LINK.. אבל יש אינטרנט..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yaras,

היי, לי יש חלונות ויסטה, ולאחותי חלונות אקספי. כמובן שלי היה אקספי האינטרנט עבד לשנינו (אנחנו מחוברים בכבל בין 2 כרטיסי רשת) אבל מאז התקנת הויסטה לא משנה מה אני מגדיר אצלי או אצלה, האינטרנט אצלה לא עובד. אני מניח שאני לא הבנתי איך זה עובד עם ויסטה. מישהו יודע? יש למישהו מושג? הוא בד"כ רושם אצל אחותי שהקישוריות מוגבלת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by urich,

אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אך בשביל פרויקט לידידה אצטרך אתר אינטרנט עכשיו אין לי מושג בנושא (מחיר, אופן ביצוע, הקמה, וכו'). היכן אוכל למצוא מדריך טוב בנושא ואם לא אז לפחות הסבר כללי הנה מספר פרטים חשובים בקשר לאתר שאני צריך: האתר כעיקרון אמור להכיל מצגת פוור פוינט שיש לי שגודל המצגת הוא כמה עשרות מגה בייטים (אוכל לקבץ את נמצגת) כסף- לא סוגיה אמיתית מדובר במיליונרים כתובת ואמינות- אצטרך כתובת קבועה עם שם נורמלי ופשוט למדי לא משהו של שורה של 50 תווים בנוסף חשוב לי שהאתר יהיה יציב בלי בעיות. בתודה מראש urich

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by show_biz,

שלום לכולם ברשותי מודם אלקטל WinXp וברצוני להקים רשת עם עוד מחשב אחד או שניים ולשתף התקשרויות אינטרנט ברצוני לקבל הדרכה צעצ אחר צעד או הפנייה להועות קודמות בנושא או אתרים המסבירים איך לבנות רשת .... תודה רבה מחכה לתשובה ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Roeebaeloha,

שלום קיבלתי עם לוח האם שלי כרטיס-Wireless של בלוטוס 4 ואינטרנט אני נוהג לעבוד עם כבל שמחובר למחשב אך הייתי רוצה לדעת שאחרי התקנת הכרטיס המחשב יתעדף את המידע מהכבל ולא אלחוטית מסיבות ברורות. אז האם המחשב מתעדף קבלת מידע מכבל או מכרטיס רשת? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. רוצה לדעת אחד ולתמיד, לפי מה נמדד טווח שידור / קליטה של אנטנה? 1. DBI? 2. ציוד שאליו היא מחוברת? 3. תדר שידור שלה? במה זה תלוי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by uokie,

אם אני מנסה להשתלט על מחשב ברשת הפנימית, הוא מבקש שם משתמש וסיסמא. למחשב הנ"ל לא מוגדר סיסמא. מה עושים? מדובר על התוכנת שליטה של WIN.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם 7 וראוטר קווי בעבר הייתה לי רשת בין שני מחשבים עם XP והכל עבד. כיום, אני לא מצליח להגדיר רשת שתעבוד בין שני המחשבים בגלל ה-7. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כיצד אפשר להגן ליתר ביטחון מפני פריצה? (לא שאני חושב שיש לי שכנים האקרים... אבל בכל זאת)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by kalda01,

האם מישהו חיבר בהצלחה לרשת VDSL של בזק נתב של FRITZBOX דגם 3490 או 7490 ? יש להם גירסה מקומית לגרמניה וגירסה נוספת בנלאומית שמיועדת ל אוסטריה ושוויץ. ברשימת הממומלצים של נטצ'יף מופיעים שני הדגמים האלה אבל לא ברור אם זה הדגם הגרמני או הבנלאומי. באמזון גרמניה נמכרים שתי הגרסאות: https://www.amazon.de/AVM-Dual-WLAN-Gigabit-LAN-Mediaserver-Deutschland/dp/B00N80INBM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493529270&sr=8-1&keywords=3490 הבדל של 40 אירו במחיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yan_ymar,

שלום רב, אני מעוניין להעביר את כל הרשת שלי לאל חוטית. ישנם 3 מחשבים בבית ולפי הבנתי אני פשוט צריך לקנות נתב +3 כרטיסי רשת USB 2.0 אני לא ממש מתמצא בתחום, האם תוכלו להמליץ לי על נתב +3 כרטיסי רשת טובים ולא יקרים מידי סכום עד כ500שח הכל. אני מתגורר בדירה ואין צורך לגלוש במדד תודה מראש לעוזרים. האם כנתב:ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR641G וככרטיס: כרטיס רשת אלחוטי TP-Link דגם TL-WN620G האם זה כדאי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כבר ניסיתי פעם לשדרג את המודם והצלחתי, אבל אז שידרגתי אותו לגירסה 281 ואז הוא כבר הפסיק לעבוד (הייתי צריך לדבר עם נזק כדי ש"ישדרגו" לי אותו בחזרה לגירסה 270).. זה האתר: www.nzdsl.co.nz עכשיו, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה נותנת לי גירסת הPro 281? מה ההבדל בין Pro לרגיל? ועוד דבר, מה זאת אומרת "להפוך את המודם לראוטר"? כבר ראיתי מישהו בפורום (לא כאן) שהסביר איך עושים את זה אבל הוא לא אמר בדיוק למה זה משמש. אז אם מישהו פה מבין בדברים האלה קצת יותר ממני, אני אשמח לשמוע תגובות... :user:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 8-Ball,

יש לי מודם ECI B-FOCUS 312 ולפניו היה לי את ה270. רציתי לעדכן ולהפוך אותו לנתב ואף אחד מאלה לא הצליח, אין פינג עם המודם הוא לא מגיב, אי אפשר להיכנס לממשק WEB שלו. חשבתי שזה בעיה במודם באו והחליפו לי לדגם ה312, והטכנאי של בזק ישב אצלי שעה ולא הצליח גם, בנוסף לאנשים שעזרו לי בפורומים ולאנשי התמיכה הטלפונית (ניסיתי את כל ההגדרות IP שהיו בכל מדריך שקראתי בנושא). הטכנאי הביא איתו מחשב ניייד וחיבר את המודם ותוך שניה נכנכס לממשק שלו (בלי להגדיר IP קבוע). יש לי את אותה הבעיה עם 2 המודמים הנ"ל. כלומר זה משהו במחשב שלי. יש לי כרטיס רשת על הלוח (ABIT IC7 G), הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ה SERVICE PACK 2. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NadavAfuta,

אני חושב שארכוש את הנתב הזה בקרוב, אבל רציתי לשאול משהו. האם ישנה אפשרות בראוטר גם לחבר חוטית מחשבים? או רק בצורה אלחוטית? אם אי אפשר, תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שניתן להתחבר דרכו גם אלחוטית וגם חוטית?

18. Started by Zadu,

שלום, יש לי בעיה של חוסר סנכרון שקוראת פעם ביום לרוב. הנורה של הPPP נכבאת ואחרי הנורה של הDSL נכבאת ואז רק הנורה של הdsl נדלקת ללא הנורה של הPPP. כדי לעשות שהנורה של הPPP תדלק שוב אני צריך לכבות את הראוטר ולהדליק שוב עם הכפתור בגב של הראוטר. הראוטר שלי זה ROTAL RTA 1025W,תשתית בזק, ללא חייגן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MichaelZ,

היי אני עם נטוויז'ן כבר יותר מ-15 שנה. התשתית והמודם תמיד היו של בזק. לפני יומיים יצא לי לדבר עם מישהי מ-נטוויז'ן והשתכנעתי להעביר את התשתית גם אליהם. אחרי בערך שעה קיבלתי SMS מבזק שאומר שאני צריך "לסגור איתם את החשבון"... עכשיו, לא ניתקתי את הקו ואני גם לא מתכוון לעשות זאת. אז אני מניח שהם התכוונו שאני צריך להחזיר את המודם. עוד לא יצרתי איתם קשר. רציתי לפני זה להכין את שיעורי הבית... אני בטוח שיש פה אנשים שהיו במצב דומה. להחזיר את המודם זה באסה. השאלה היא, כמה הם יכולים לחייב אותי? אגב זה מודם פשוט ולא נתב. D-LINK DSL-2500U. טוב לי איתו ואני לא מחפש משהו אחר. מה כדאי לעשות, ויותר חשוב: כמה זמן יש לי עד שבזק יחליטו שהם מחייבים? ת…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by udicol,

כן תוכנת DNS2GO אמורה לפתור את הבעיה : DNS2Go is a free Domain Name System that will make your computer accessible anytime, anywhere by associating a domain name of your choice to your currently assigned IP address. DNS2Go is the perfect product for people who are hosting applications and have a dynamically assigned IP address. The DNS2Go service performs reliably behind your pre-configured Firewall or router allowing you to specify a domain name for your WebSite, FTP Server, Email Server, Internet game or other application. http://dns2go.deerfield.com// ומי שרוצה דומיין חינם ייכנס ל- www.cjb.net .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. [ספק:בזב"ל] אני שמתי לב לעומסים ואיטיות מוגברת בזמני עומסים ידועים כמו בערב. בנוסף לזה יש עומסים מורגשים 24/7. לפני החופש הגדול וגם קצת אחרי עוד היו כמה שעות בלילה-מאוחר/בוקר-מוקדם שהיה אפשר לנצל את כל רוחב הפס להורדות. בימים האחרונים חלה הידרדרות ועכשיו אין אפילו שעה אחת של מהירות מקסימום בכל שעות היממה. ספרו לנו גם אתם על חוויות הקיץ והידרדרות בעקבות החופש הגדול.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dudik5,

זה הראוטר הראשון שלי וחיברתי שני מחשבים , דרך כבלי רשת . הכל עובד נהדר חוץ מהאימיול שבו אני מקבל מזהה נמוך. מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by moshon,

אחת התקלות/בעיות הכי מוזרות שנתלתי בהן יש לי אתר שאני רואה ממנו וידאו בstreaming מזמן לא נכנסתי אליו, אתמול זוהי הפעם הראשונה שנכנסתי אליו מאז שהתקנתי WIN7 ומאז שרכשתי את הראוטר של DLINK DIR615- יש לציין גם DD-WRT עליו, אני מחובר בחיבור ללא חייגן 12 מגה של הוט הבעייה היא כזאת פעם( לפני WIN7 ולפני הראוטר) שצפיתי בstreaming דרך פיירפוקס (האמת שלא חשוב דרך איזה דפדפן) ראיתי את ההזרמה של הוידאו באופן חלק על קצב של 3000 Kbps (לפי לשונית סטטיסטיקה בפלאגין של מדיה פלייר) היום אני מקבל קצב של בין 80-300 שזה ממש כלום אם נמיר את זה לביטים... מיותר לצייו שאי אפשר לצפות ככה. בהורדה של קבצים אני מצליח דרך הראוטר להשיג את המהירות של החיבור קומבינציות שיש בהם בעייה: 1- win7, חיבור…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dasdas32,

רציתי לדעת איך אני יודע מה חוסם לי את הפורט... יש לי נתב של EDIMAX ועשיתי פתיחת פורטים בו ע"י Port Fowarding וביטלתי את הפיירוול של אקס פי... אין יל מושג מה חוסם לי את הפורטים חוץ מהאפשרויות האלה.. אם אפשר לדעת מה עוד יכול לחסום לי את הפורט ואיך אני מברר זאת... רציתי לציין גם שיש ברשותי NOD32 יכול להיות שיש בו פיירוול? אולי זה ספקית האינטרנט זהב שלי?? בתודה מראששש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני מתכוון לתוכנה שמודדת ומראה בזמן אמיתי, וגם שומרת מידע על המהירות והכמות של ההורדה/העלאה שלך באינטרנט. הייתה לי תוכנה כזו שעבדה מעולה (Du-Meter למיטב זכרוני) עד שהחלפתי חיבור והיא לחלוטין הפסיקה לתפקד והראתה מידע שגוי. על אילו תוכנות כאלה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.