עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה ברצוני לחבר את הראוטר כרגיל למודם אך שמהראוטר לא יהיה חיבור פיסית למחשב , האם עדיין אני אוכל לקלוט אינטרנט ברחבי הבית עם המחשב נייד ?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום , יש לי שלושה מחשבים שפרוסים בשתי קומות. בנתיים רק ל2 מבניהם יש אינטרנט. יש לי את הראוטר : TL-WR641G TP-LINK ואת הכרטיס (שהוא במחשב שלי) : TL-WN620G עכשיו אני צריך גם ללמטה לקנות עוד כרטיס שכדי שגם שם יהיה אינטרנט אבל הבעיה שניסיתי לחבר את הכטיס שלי למחשב למטה הקליטה לראוטר לא היתה משהו, למה ? (בגלל מרחק קומה ?) עכשיו אני חושב לקנות ראוטר וכרטיס בתקן N ... הקליטה אמורה להיות יותר טובה ? (כי גם עכשיו הכרטיס שלי עושה לי לפעמים בעיות - הוא רותח ומתנתק לפעמים) עכשיו מהראוטרים מה עדיף : Edimax BR-6424n או TP-Link TL-WR841ND (ועכשיו שמתי לב.... מה ההבדל בין TL-WR841ND ל TL-WR841N ? ההבדל משמעותי כי זה בלי הD יותר זול) ומהכרטיסים : TP-Link TL-WN821N או (לא מצאתי דגם אחר…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Itaybe,

שלום, אשמח לקבל המלצות לנתב בתקן N תודה רבה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by wooper,

הי אני מחובר ל 012 תשתית הוט יש לי את הבעיה הזו כמה שנים כבר קורה כמה פעמים ביום ל 5 דקות בערך שאני לא יכול להכנס לאתר פשוט האתר נטען ונטען עד שרשום השרת לא נמצא אין לי חומת אש אין וירוסים רוגלות פירפוקס גרסה אחרונה ניסיתי גם להגדיר dns קבוע בנתב חוץ מזה שמוגדר בווינדוס הבעיה היא רק לאתר הזה מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  5. היי, יש ברשותי ראוטר Siemens SL2-141 (מבזק) ולאחרונה אני חווה איתו תקלה מוזרה: פתאום, "ללא הודעה מוקדמת" , הראוטר מאבד את התקשורת עם התשתית (נורת DSL מהבהבת) ולאחר כמה שניות נורת ה POWER נהפכת לאדומה (כאילו שבוצע ריסט לראוטר) ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעצמו. דיברתי עם בזק והם אמרו שכנראה יש בעיה בראוטר ושאלך להחליפו. מעניין אותי לדעת אם מישהו נתקל בדבר שכזה? אולי זה בכלל משהו שקשור להגדרות\תשתית\בעיה בחשמל ולא בעיה בראוטר? אשמח לעזרה... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by kingeli,

שלום, המחשב היה די איטי אז עשיתי לו פורמט,זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט את המחשב ,בעבר לא נתקלתי בתקלה דומה. לאחר הפירמוט אני נתקל בתקלה מאוד מעצבנת,לא הספק (012) מעניק הרשת (HOT) יודעים לפתור את הבעיה. הם מאשימים אחד את השני ואני נופל בין הכסאות ולא מקבל פתרון אמיתי שיפתור את הבעיה. אני מתוסכל מהשירות והיחס,מקווה שתוכלו להציע פתרון לבעיה. אני מתחבר לחייגן בעזרת מודם של הוט וכרטיס רשת מובנה. עוד לפני הפירמוט,לפעמים הייתי נתקל בבעיה שהנורית CABLE היתה נכבית ,יכל להיות שהמדובר במגעים לא טובים בין הכבל רשת למודם,הוצאה והכנסה של הכבל היתה פותרת את הבעיה. לאחר הפירמוט,המודם עובד מצויין,כל הנורות דולקות ,גם בזמן הניתוק,המודם תקין (לאחר בדיקה עם הוט) לאחר הפירמוט,אני מצליח להתחבר …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by morty,

אני נוסע לצימר בצפון בשבוע הבא, ואין שם אינטרנט. רציתי לדעת האם אני יכול לקחת את הראוטר מהבית שלי (הספק שלי הוא בזק בינלאומי - 014) ולחבר אותו לשקע טלפון שם. זה יעבוד? תודה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  8. אהלן, במרתף של הבית אין קליטה (סלולרית - אורנג'). מישהו מכיר דרך כלשהי (DIY או מוצר) לשפר את הקליטה שם ? תודה ! נ.ב. פתחתי כאן כי נראה שזה הפורום הכי קרוב ל"אלחוט" שהיה, אם זה ממש אופטופיק אפשר להעביר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by URSH,

עובד על תשתית כבלים וספק 018, 2.5 מגה מודם טומסון TCM425 . המחשב שקיבלתי עבד עם ספק 012. יצרתי התקשרות חדשה (לפי ההנחיות באתר של ספק 018) בהצלחה. כאשר אני מנסה ליצור קשר אני מקבל "שגיאה 800 לא מצליח ליצור קשר VPN הסרבר כנראה לא נגיש". בנוסף בפינת המסך השמאלית התחתונה ליד תצוגת השעון אני רואה את סמל ההתקשרות עם איקס עליו וכתוב כבל רשת מנותק.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  10. יש לי 3 מחשבים בבית. מחשב נייח שמריץ windows 7 ultimate 32bit ואליו מחוברת מדפסת HP. מחשב נייד שמריץ windows 7 ultimate 64bit ועוד מחשב נייד שמריץ XP PRO SP3. הגדרת השיתוף בין 2 מחשבי ה-WINDOWS 7 עבדה בצורה חלקה מאוד. הבעיה היא במחשב עם ה-XP. אני לא מצליח להגדיר שיתוף של המדפסת או של כל דבר אחר. ניסית לפעול לפי המדריך הבא(ההודעה השלישית מאת jimbo45 (ראיתי את זה במספר מקומות)) http://www.sevenforums.com/network-sharing/7527-networking-printer-attached-win-xp-pc-win-7-a.html הבעיה היא בשלב של שבו אני מוסיף את הפורט בצורה ידנית אני מקבל את השגיאה: Logon failure:unknown user name or bad password ווידאתי שהשמות אכן נכונים ואף שיניתי את שם המחשבים ושם המדפסת כך שיהיו פשוטים ולל…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Ash Binary,

יש לי LAN שבנוי מ - מודם ראוטר אם פורט ethernet 1. ה IP של הראוטר הוא 254 - hub - מחשבים שמחוברים אליו ב dhcp ו ip קבוע הראוטר מוגדר להעביר כל תקשורת נכנסת ל IP 1 באותו מחשב IP 1 או במחשב אחר IP 2 (אני רוצה תשובה לכל אחד מהמקרים) מוגדרים שיתופים שונים כמו שיתוף כונן רשת / מדפסת וכו אני רוצה שהשיתופים יהיו מאובטחים מגישה מבחוץ (מהאינטרנט) בכל אחת מהדרכים הבאות - לא ניתן להתחבר לשיתוף מהאינטרנט - לא ניתן להתחזות למחשב אחר שנמצא ב lan וכך להתחבר לשיתוף - לא ניתן להסניף את התקשורת שעוברת ב hub ומגיעה גם למודם ראוטר - לא ניתן להפנות תקשורת מהאינטרנט למחשב שונה מ IP 1 במודם ראוטר אין פיירוול. במחשבים יש אם מספיק לחסום את IP 254 (הראוטר) בפיירוול של המחשב אם השיתוף לקבלת …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Las@Vegas,

אני נמצא בדירה עם שניים\שלושה מחשבים. 2 לפטופים, 1 נייח שכנראה יחובר לראוטר. בין המחשבים מפרידים 3 קירות אחד ברזל מזוין (ממד) עד היום עבדתי עם שני ראוטרים של 3com 3crwer100-75. אבל הם התחילו לעשות צרות, נותנים פחות מהירות, בעיות קישוריות. חיבור של ראוטר אחד בממד נותן בחדר שלי קליטה נמוכה, ניתן להתחבר רק בלי הצפנה. הבנתי שיש תקן N שמגדיל טווח קליטה, שני הלפטופים תומכים. איזה ראוטר לבחור? אני מחפש משהו אמין! דגש על אמין, ובמחיר עדיף לא בשמיים. משהו שנותן יחס תועלת מול מחיר טוב. תודה רבה יבגני

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. אשמח לעזרה דחופה לבעיה מוזרה וכואבת הכרטיס הגיע היום עם מחשב חדש (שנבנה באופן יעודי ברשת מכובדת) המריץ Win 7 64-bit (לצערי אין אפשרות להעביר כבל רשת). החיבור האל-חוטי לרשת הביתית ולאינטרנט מקרטע - נופל וקם במחזוריות של שניות בודדות, ובאופן כללי איטי להחריד (בדקתי גם בפינגים). בשניות בהן החיבור עובד, הגלישה מהירה כרגיל, ומייד אח"כ היא נתקעת. אחוז הקליטה נע בטווח 35-45%, אבל מחשב נייד הנמצא בחדר מחובר לרשת הביתית ולאינטרנט ללא בעיה, וכך גם מחשב נייד אחר הנמצא בחדר רחוק עוד יותר מהנתב. ניסיתי כל מה שעלה בדעתי: ביטול תוכנת הכרטיס כדי שמערכת ההפעלה תנהל את החיבור האלחוטי (בלתי אפשרי), התקנה מחדש של הדרייבר מהדיסק המקורי, החלפה בין דרייברים המופיעים בתיקיות 32 ו-64 ביט, א…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gabrielf,

אני לא יכול להתחבר עם 16 מגה חייגן בחיבור L2TP עם הקושחה האחרונה הקיימת, הבנתי שיש סקריפט כאן שיכול לפתור את הבעיה? אם כן מה עלי לעשות? ואיפה להכניס אותו?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אני מעוניין להשמיע לחבר שיר בלי שהוא יאלץ להוריד אותו למחשב - פשוט לתת לו לינק ושהוא יוכל לשמוע אותו בסטרימינג באיכות גבוהה. אשמח לדעת האם יש שירות שמאפשר זאת - עדיף חינמי כמובן. אני מכיר את אתרי השיתוף/איחסון החינמיים וכמובן שאפשר לשלוח אותו ב-1000 דרכים אבל זה לא מה שמעניין אותי. תודה!

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by yossik17,

שלום, יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת בייתית(מחשב>ראוטר>מודם)+כמה פלאפונים עם WIFI. עכשיו בMOTOROLA MILESTONE שלי אני רוצה להכנס למשל לכונן Z שזהו מיקום רשת במחשב הביתי. איך אני נכנס לתיקייה?האם יש כתובת שדרכה אני יכול להיכנס?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by עידןאופיר,

utorrent זה יורד לי על מהירות גבוהה ונתקע ב-99.9 מה הבעיה?

18. הי, אז נגמרה לי היום ההתחייבות לבזק ונטווזי'ן במהירות של 4MB. אני מעוניין לעבור ספק מהירות אינטרנט לפחות 10MB אז לאן כדאי לעבור? בנטווזי'ן אני לא ישאר הם איטיים יותר מידי... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני צריך לתת פתרון אלחוטי חזק למתחם המורכב ממשרד שבו ימוקם ראוטר בגלישה של 4 או 5 מגה וממנו אני רוצא להוציא החוצה אנטנה שתתן פריסה לחדרים מסביב למשרד. בכל החדרים יש סה"כ 80 איש כשלכולם כמעט יש מחשב נייד, אך לא כולם בוא זמנית גולשים אם כי ייתכנו מידי פעם מצבים כאלו בשעות הערב. המשתמשים אמורים לגלוש באינטרנט ולבצע שיחות וידאו עם המשפחות בחו"ל. מאחר ואין לי שליטה על כל משתמש אני יודע שהם ישתמשו בתוכנות הורדה כגון אמיול. אני לא יודע האם יש ראוטר במחיר שפוי שיתן לי אופציה לבצע load blancing כך שאוכל לתת העדפה לצרכים החשובים יותר. אני מצרף תרשים דיי גס שיתן לכם רושם ראשוני לפריסה האלחוטית: Uploaded with ImageShack.us המרחקים בין השורות מימין ומשמאלהם בערך 10 מטרים ובין…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by קרול,

אני רואה את התיקיות המשותפות משני המחשבים, אולם לא יכול להכנס. מקבל את ההודעה הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by dbartov,

לפני יומיים שידרגתי את תשתית החיבור שלי עם הוט ל-12M ספקית האינטרנט שלי הם בזק בינלאומי, היו לי כמה בעיות חיבור אך הייתי מסוגל להתחבר און אנד אוף לאחר שלא הצלחתי להתחבר היום אנשי השירות הטכני בבזק בינלאומי טענו שהראוטר שלי לא תומך בחייגן במהירות של 12M, אני משתמש בדגם ישן של TP-LINK מסוג WR641G. האם זה נכון? תודה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by InterCOM,

אני מחפש אחסון Windows בחינם, ולא מוצא. אני רוצה אחסון ל-ASP.NET לפחות 3.5. מישהו מכיר מקום טוב?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  23. לאחרונה החלפתי נתב ל d-link br615. כל המחשבים בבית ו-iPhone מחוברים אליו ומתפקדים היטב, פרט לנושא אחד: אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנטי דרך תוכנה Israeli Radio ב-iPhone. לפני החלפת הנתב הכל עבד קשורה. אני כן מצליח לשמוע אתרי רדיו דרך מחשב שולחני. האם נדרשת הגדרות מיוחדות בנתב?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הייתי מחובר לHOT ובזק בינלאומי בלי חייגן (DHCP), ועבדתי עם ראוטר כמו גדול (LINKSYS WRT120N) עכשיו השתדרגתי ל12MB, והם החליטו להעביר אותי לחייגן (L2TP), ואני לא מצליח להגדיר את הראוטר. כלום לא עובד. עשיתי מה שצריך לפי מדריכים באינטרנט, ונאדה, לא עובד כלום. הם הביאו לי שם של שרת - hot.bezeqint.net תירגמתי בעזרת PING את הדומיין לכתובת 212.25.127.18 מילאתי בשורת הSERVER. אבל כלום לא עובד. מישהו הצליח לעבוד עם ראוטור דומה בקונפיגורציה הזאת. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הראוטר ? אני מיואש.

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. שלום לכם. אני מתחבר לאינטרנט דרך תשתית של הוט במהירות 5Mb. האם יש הבדל משמעותי למשתמש הביתי בין ראוטר שהוא במהירות 54Mbps לבין כזה שבמהירות 300Mbps? אני שואל, כי במחיר הזה נראה שיש יותר ראוטרים שקיבלו ביקורות טובות במהירות 54Mbps. אני מתלבט בין הראוטרים הבאים: Edimax BR6504N שאין אותו בחנויות בקרבתי. Edimax AR7084GA שלמיטב הבנתי יש לו גם מודם מובנה (האם זה חשוב באמת?) LinkSys WRT54GL איזה מהם עדיף? אשמח לקבל תשובה עם קצת פירוט. האם יש ראוטר אחר יותר מומלץ באיזור ה-350 שקלים? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.