עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by blabla600,

יש לי ראוטר netgear dgn2200 של בזק... (ADSL). הייתה לי 'חצי' בעיית חיבור איתו לאינטרנט דרך ה-PS3. בבדיקה של התקשורת ב-PS3 קיבלתי את ההודעה הבאה: [pre]The router in use may not support IP fragments, and the communicat​ion features of some games may be restricted​[/pre] הפתרונות המוצעים שמצאתי בגוגל הם בעיקר פתיחת פורטים/DMZ או שינוי ערך ה- MTU בראוטר. אבל שום דבר לא עזר... עד שהגעתי ל- adsl settings והיה שם Multiplexing Method ושיניתי מ- LLC-BASED ל - VC-BASED. ואז לא קיבלתי יותר את ההודעה ב-PS3 והכול עובד תקין ומהיר עכשיו. מישהו מבין מה שיניתי בעצם? מה יכול להיות שאולי השינוי הזה השפיע עליו שאולי עדיף לי דווקא להשאיר את ה- LLC? תודה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. חיברתי את הפייבר בוקס בחדר כדי לתת אינטרנט גם למחשב וגם לסטרימר בו בזמנית אך שמתי לב בבדיקת מהירות בשניהם במקביל שהמהירות בעצם מתחלקת בין שניהם ולפעמים אחד ממש בולע את הרוחב פס של השני, יש לי 200 מגה, יש פיתרון על מנת לקבל בשניהם מהירות מקסימלית? חשבתי שדרך הפייברבוקס בכל יציאה אקבל 200. בבדיקות נפרדות אני דיי מגיע ל200 מגה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לפני שנה בערך עשינו מבצע בYes לשלוש שנים שכולל תשתית 750K של ADSL. היום נגמרה לי תקופת ההתחייבות לנטוויז'ן ואני רוצה לשדרג לחבילת 1.5MB רגילה. 1.מישהו יודע מה ההבדל במחיר בין חבילת תשתית 750K ADSL ל1.5M ADSL? האם אפשרי בכלל לשנות את התשתית דרך Yes? 2. עד היום הייתי דרך נטוויז'ן 750 ותאמת אין לי תלונות המהירוית של הגלישה טובות ההורדה בסדר והכל. שילמתי להם בהתחייבות האחרונה 49 שקל לחצי שנה. אני רוצה לעבור ל1.5M כמו שאמרתי. כמה בערך צריך לעלות לי? אני זוכר לפני שנה ככה משהו כמו 39 לשלושה חודשים ואחר כך 59 לעוד תשעה חודשים או משהו כזה. יש איזה מבצע בברק של 1.5M? אשמח לתגובות ותשובות. תודה, עידן.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ModChiP,

מישהו נתקל בבעיית התחממות של ASUS AM 604G? זה כבר השני שמחליפים לי. מה האפשרויות שעומדות בפני?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ekmo,

שלום, יש לי ראוטר ישן של D-Link (לא זוכר את הדגם) שהייתי די מרוצה ממנו. לאחר שעברתי דירה המחשב השני, שהיה עד לאותה נקודה מחובר אלחוטית דרך קיר אחד, כבר לא הצליח להתחבר לרשת האלחוטית. יש זיהוי של רשת אך הוא לא מצליח להתחבר. מאחר וכעת יש 3 קירות מפרידים בין הראוטר עצמו לאנטנה במחשב השני הנחתי שזה מקור הבעיה. המליצו לי על Linksys WRT54GL 54Mbps שאמור להיות סוס עבודה, חבר אפילו טוען שאצלו בבית הראוטר עובד מתוך הממ"ד. אני מתלבט אם לקנות את הראוטר הנ"ל (320 ש"ח) מכיוון שאני חושש שגם הוא לא יעבור את הקירות המפרידים בינו לבין המחשב השני. האם לדעתכם יש סכנה כזו? מדובר בקירות רגילים, לא ממ"ד ולדעתי המרחק הכולל בין שתי הנקודות עומד על כ-5 מטרים. האם יש חשש שהראוטר הזה לא ישדר מספ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני מצטרפת כלקוחה חדשה לבזק + בזק בן לאומי הם ממליצים לקחת ראוטר של: Edimax MODEM ADSL2 + AR-7284WNA אבל לפי המלצות יש בו מלא ניתוקים ראיתי ראוטר TP-Link TL-WN941ND האם אתם ממליצים עליו והאם הוא מתאים לבזק + בזק בן לאומי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. אתמול התקינו לנו סיב של פרטנר בבית ומאז כל ה 5GHz WIFI הפך לקצת רועש גם בגלל שחיברו לי את הנתב הישן באופן אל-חוטי (MESH) וגם בגלל שכל הבניין התחבר לאחרונה. הנתב של פרטנר בכניסה משמש רק כמודם פחות או יותר . אני מתכוון להביא טכנאי רשתות שיסלול לי כבל לחדר עם המחשבים בשביל להפטר מהקופסאות האל חוטיות . בכל מקרה מה שקורה הוא שהwifi של ה5GHz מחליט להתנתק מהאינטרנט אולי בגלל כל הרעש החדש על הקו הזה. זה היה עושה את זה פעם אבל עכשיו זה קורה יותר מדי. אין דרך לעדכן firmware כי זה נתב נעול לישראל והוא לא נותן לצרוב משהו מעודכן . כשאני עושה לו reset אז זה מסתדר . כדאי לי לקנות פשוט נתב חדש? מה מומלץ היום? אולי נקנה רק switch ונרכב על הנתב של …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. טוב אז סיפורון קצר כהקדמה, עד לפני שבועיים הייתי מחובר ל1.5 מגה ב 39 לספק ו69 לכבלים. (סה"כ 108). החלפתי חבילה לחבילת ה 3MB עם 150K אפלואד בהתחייבות לחצי שנה לנטויזן (59 ש"ח) ובשנה לכבלים (79 ש"ח) - סה"כ 138. הציעו לי מחברת הכבלים חבילה משולבת עם נטוויז'ן ב 148 ש"ח לחודש הכוללת ספק ובמהירות 3MB עם אפלואד 278K. החבילה הנ"ל בהתחייבות לשנה, האם בימינו שווה להתחייב לשנה? החבילה בסה"כ יקרה ב 10 שקלים ממה שאני משלם היום הבעיה שלי היא שנראה לי שבעוד חצי שנה 3 מגה יעלה כמו פיסטוקים, האם שווה להתחייב? גם הסכום יחסית הוא לא אטרקטיבי מי יודע מה... מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מדובר על הרואטר VV5823 על הסיבים של סלקום , מישהו הצליח להגדיר WOL מרחוק ? שום דבר לא עובד , הפנתי פורטים , ביטלתי Firewall כל מיני אופציות אחרות שום דבר לא עוזר לא מצליח להדליק מרחוק את המחשב . רק ברשת הפנימית אני מצליח להדליק את המחשב . מישהו מצא פתרון ?

10. Started by Yair Bartal,

שמגיע מהראוטר לאחד החדרים עלולים ליצור הפרעה הדדית כשכל אחד מחובר למחשב / מדפסת משלו?

11. Started by ata01,

אני מחפש כרטיס רשת בתקן N שתומך גם ב-DLNA. בזאפ לא הצלחתי למצוא סינון לפי זה. האם זה אומר שכולם תומכים ב-DLNA? אם לא, האם יש כרטיס מומלץ? כמו כן, יש לי כרגע כרטיס בתקן G שמחובר ב-PCI. האם צריך לנתק אותו כשאחבר את הכרטיס החדש או שהם יכולים לחיות יחד?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום, בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר : Edimax BR6204WG ב170 ש"ח מ KSP הייתי רוצה שתמליצו לי על ראוטר שהוא בערך באותה רמה ובאותו סדר גודל מחיר של חברה אחרת. אני התאכזבתי מאוד מהאדימקס ובמיוחד מנותני השירות שלהם פיקוק. עשה לי המון בעיות ואני לא יכול להמשיך איתו. פשוט לא נהנה מהראוטר הזה. יותר מידי תקלות קורות לי איתו. אשמח להמלצה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by rbh3,

אהלן, לא מזמן עברתי לדירה בעלת 2 מפלסים. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בכל הבית ולכן קניתי עוד ראווטר הראווטר הראשי בבית הוא tplink tp-wr1043nd אליו מחובר בכבל ראווטר נוסף edimax br-6424n v2 בראווטר הראשון (tplink) שרת הdhcp מחלק כתובות מ192.168.1.2 עד ל 192.168.1.199 בראווטר השני ביטלתי את שרת הdhcp כל הגדרות הרשת האלחוטית זהות מלבד הערוץ והכתובת שהגדרתי לנתב היא 192.168.1.200 כל כמה זמן הרשת קורסת וכאשר אני מנתק את הראווטר השני ומחכה כמה שניות היא חוזרת לעבוד.. עבדתי ע"פ המדריך הבא http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ואני באמת לא מבין איפה טעיתי ולמה הרשת קורסת. יש לציין ששתי הראווטרים עובדים באופן תקין כאשר הם עובדים בנפרד כך שזה לדעתי לא בעיי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by benr,

מישהו יודע איפה עומד הניסוי שלהם? לא נראה לי שבזק יפרסו אצלי את הNGN בקרוב....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום חברים, לפני זמן מה הצטרפנו לשרותי הטלפון של נטויז'ן (שהם גם ספק האינטרנט שלנו), ולשם כך חובר לנו מודם voip באופן טורי בין מודם האינטרנט לבין המחשב. בבדיקה השוואתית שעשיתי לאחרונה התברר שהמודם הנ"ל מאט מאוד את קצב תעבורת המידע בפרוטוקולים של שיתוף קבצים. הבדיקה בוצעה באמצעות לקוח הביטורנט bitcommet, אשר דיווח לי שהפורטים שלו להאזנה חסומים (למי שמכיר - עיגול צהוב בשורת המשימה של האפליקציה). ההורדה אמנם אפשרית, אך בטפטוף. הפעלת bitcommet לאחר שהמודם הטלפוני נותק, היתה תקינה לחלוטין. האם ישנה הגדרה כלשהי ברמת מערכת ההפעלה (winXP) שניתן לשנות, במטרה לתקן את הבעייה? תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yakir1834,

שאלום אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום פה.... בניתי קנטנה מפחית שימורים, ויש לי כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB עם אנטנה מתפרקת אם אני מפרק את האנטנה ומחבר את הכרטיס ישירות לקנטנה, בלי כבל בינהם, העוצמה גדלה ואני קולט רשתות יותר טוב אם אני מחבר כבל מאריך RP-SMA בין הכרטיס לקנטנה, אני לא קולט את הרשתות פרטים לגבי הכבל, זה כבל באורך של 9 מטר שנקנה מאיביי http://www.ebay.com.au/itm/9m-30FT-RP-SMA-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-Wireless-network-card-/281103481535?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 בדקתי את הכבל שאין בו נתק והוא בסדר השאלה שלי היא כזאת האם האיכות שידור יורדת בגלל האורך של הכבל, והפתרון זה לחתוך ולקצר אותו או שהאורך לא אמור להשפיע עד כדי כך, ופשוט האיכות…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. החלפת אנטנה בראוטר לאחוטי האם זה אפשרי? שלום. בראשותי ראוטר אלחוטי מסוג TEW-431BRP של TRENDnet. הראוטר לא משדר לקומה שנייה ובלחץ אטומי לאיזור המטבח. רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אנטנה מתברגת למכשיר שמשדרת לטווחים יותר ארוכים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. מבחינת שירות מהירות ואמינות תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by WaRez.,

כן.. יש לי Router ואין לי מושג איך לשנות את כתובת בIP שלו... האם בכלל אפשר לעשות דבר כזה? תודה לעזורים... Btw, Im new here so 'respect'

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום יש לי Windows XP SP3, לפעמים כשאני עושה restart למחשב, אז אחרי ש-windows עולה ומתחיל לטעון את כל התוכנות שיושבות ב-TaskBar Tray, אז אחרי 4 תוכנות הוא נעצר - בדיוק לפני הטעינה של האייקון של הרשת(LAN), ואז זה לוקח בערך 2 דקות שלמות, בהן המחשב לא קורא או כותב כלום מה-HDD, פשוט שתי דקות של כלום, ורק אז מופיע האייקון של ה-LAN ושאר האייקונים שאחריו. מה יכול להיות הגורם לכך? יש לציין שזה התחיל ממתי שקניתי מחשב חדש. המחשב הוא עם לוח אם של Gigabyte. במחשב הקודם, עם אותה גרסא של Windows XP SP3, זה אף פעם לא היה קורה.. איך אני יכול לאבחן מה גורם לזה ואז לתקן את זה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yuval gur,

שלום לכולם, אני לקראת כניסה לדירה ומעוניין להריץ כבל רשת על בסיס כבלי הטלפון הקיימים (במקומם). הגדלתי את ארון התקשורת ודאגתי שתהיה שם נק' חשמל. עכשיו אני צריך לדעת מה אני עושה, ולכן פונה אליכם. אני מתכנן לרכוש כבל CAT6 (מניח שאין לי סיבה לרכוש 7). אשמח לקבל המלצות על מקום בו ניתן לרכוש כבל וכן שקעים לאינטרנט, וכמובן היכן ניתן לרכוש מכשיר שמכניס את הכבלים לשקע. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ag43,

שאלה קצת מוזרה: חבר שלי אמר לי שכל הקבצים שהוא מוריד בעזרת כל מנהלי ההורדות מוצגים כקבצים שלא ניתן לעשות להם RESUME. אפילו במערכת נקיה לאחר פירמוט. לאחר שערתי כמה בדיקות קצרות במחשב שלו עלה לי הרעיון לחברק את הנייד שלי לראוטר שלו ופתאום גם הנייד שלי מסמן אותו דבר (מדובר על אתרים שב100% מאפשרים המשכת הורדות). מה יכול לגרום לתופעה כזו? יש איזה הגדרה בנתב (סימנס מעפן שבזק מחלקת) או אצל הספקית (הוט)?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי נתב EDIMAX 6204 מחובר ל-3 מחשבים נייחים בכבלים. קניתי נקודת גישה אלחוטית EDIMAX EW-7206 על מנת לאפשר חיבור המחשב הנייד לרשת הביתית באופן אלחוטי. ההוראות מסבירות איך להגדיר את נקודת הגישה כ universal repeater אבל אני חושב שאני צריך מוד עבודה אחר. מה צריך לעשות? איך אני יכול לחבר את נקודת הגישה ישירות לנתב כאשר היא מוגדרת לאותה הכתובת כמו הנתב 192.168.2.1?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by a-v-i,

שלום קניתי עוד מחשב וכעת יש לי 3 מחשבים. אני רוצה לחבר את כל השלושה ברשת ולשתף אינטרנט. בינתיים עוד לא קיבלתי את המחשב השלישי ושני מחשבים מחוברים בכבל מוצלב והכל טוב ויפה, אבל המחשב השלישי הולך להיות די רחוק משאר המחשבים וזה יהיה די מסורבל להעביר עוד כבל בכל הבית. הבנתי שרשת אלחוטית (ראוטר + 3 כרטיסים אלוחטיים) תעלה לי בערך 1000 ש"ח. אני מחפש פתרון אחר במחיר יותר זול האם זה אפשרי? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן יש ברשותי שלושה מחשבים בקומה העליונה, שאותם ארצה לחבר באופן חוטי למודם. בנוסף , יש לי צורך בנקודת גישה אלחוטית - אך אצטרך אותה רק בקומה התחתונה ביותר. האם יש אפשרות ליצור רשת למחשבים בקומה למעלה, ובנוסף להתקין איזה מכשיר בקומה התחתונה שיפיץ את ה-WIFI דרכו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים