עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, 1) אני רואה בראוטר שלי (W9980 - מומלץ בחום) שהוא מסונכרן על 40 מגה כמו החבילה שלי אך הוא גם מראה את הקצב המקסימלי והוא עומד על בערך 78 מגהביט. האם זהו הגבול העליון של מהירות האינטרנט שאותה אוכל לקבל? 2) הקן שלי מיועד לDSL בלבד ולא יושבים עליו טלפונים או משהו אחר. למיטב הבנתי ניתן לחבר את המודם DSL ישירות לקו ללא "מיקרופילטר" שלבזק בשקע במקרה הזה. האם יש למישהו נסיון עם זה? הורדת הפילטר העלתה לי את קצב הסנכרון המקסימלי ל 79 בערך (שינוי מזערי). 3) אני מרשת את הבית עם כבלי cat5e ומקבל מהירות רשת של 750Mbps ע"פ בנצ'מרקים שונים. האם זו תוצאה הגיונית והאם זה אומר שכל החיבורים נעשו כמו שצריך? (התקמצנתי על בודק כבלים) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני מנסה לשתף שני מחשבים עם אינטרנט של 56k. הסרבר שמריץ win98 והclient שמריץ XP עכשיו התוכנה של sygate אומרת שהכל פיקס וזה משתף על שני מחשבים, אבל משום מה הclient לא מקבל שום דבר אי אפשר לגלוש לא כלום, אפילו שהתוכנה עליו אומרת שיש גישה. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אז ככה.... קניתי ראוטר אלחוטי של EDIMAX דגם:br6104wb(g ויש לי בבית מודם של הכבלים RCA DCM245 דיברתי ע הכבלים ודיברתי עם נטוויזיין ושום דבר לא עזר.... לא מצליח להתחבר!! יש לנטוויזיין מדריך נחמד שם בדף יש קישור להורדה של קובץ הסבר לחיבור מודם כבלים לנתב של EDIMAX הקיצר עבדתי על פי ההסבר הזה וכלום זה לא נותן לי!!! ניכנסתי גם ליבואן שזה פיקוק מחשבים וגם שם יש הסבר מאוד ברור אך להתחבר [url=]http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp אבל שוב לא דובים ולא יער..... עכשיו הנתב תקין כי.... אצל חבר במחשב עם חיבר ADSL ומודם רשת מסוג B-FOCUS ROUTER 312 חיברתי בשתי שניות וחצי והכול עובד.... סה"כ הלכתי לחיבור של PPOE ואז הכנסתי שם מישתמש וסיסמה וזהו.... מה אני עושה לא נכון? דברתי הכבלים והם…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Bagheera,

שלום אני צריך המלצה לשירות שיאפשר לי לנטר מרחוק אם מחשב מסוים עובד. במקרה שישנה תקלה והמחשב אינו עובד אני צריך שהשירות יהיה מסוגל להתריע במשלוח הודעות SMS. האם למישהו יש המלצה לשירות כזה בחינם(עדיף) או בתשלום.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, לפני כמה ימים קניתי פלאפון נוקיה 5800 ומכיוון שאין לי חבילת גלישה אצל חברת הסלולר ניסיתי להתחבר דרך ה-WIFI ברשת שלי בבית. הפלאפון מצליח להתחבר לרשת כמו שצריך, הבעיה היא אבל שכל גישה שהיא למידע באינטרנט לא ממש עובדת... לפעמים אני מצליח להעלות עמוד פתיחה של אתר אבל לא ממש מעבר לזה, פשוט לא זז כלום. מה שמעצבן שזה קורה אך ורק עם הרשת שלי! אם אני מתחבר דרך רשת אחרת שיש בסביבה - הכל בסדר. את הדוגמה הבולטת ביותר קיבלתי כאשר ניסיתי להתקין אופרה מיני בטלפון: לאחר ההתקנה הראשונית, כשמפעילים את זה בפעם הראשונה, עדיין צריך חיבור כדי להשלים את ההתקנה. כאשר הייתי מחובר דרך הרשת שלי פשוט לא קרה כלום במשך דקות שלמות, אחרי שהתחברתי לרשת אחרת ההתקנה הסתיימה בשניות. זאת פעם ראשונה שאנ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dariel007,

שלום רב ! אני חדש בפורום ולכן אבקש את סליחתכם בעניין המינוחים. יש לי את ראוטר Asus RT AC68U ובעקבות המאמר על אבטחת רשתות שהתפרסם באתר NetCHeif אני שול אם יש משהוא ספציפי שאני יכול לעשות על מנת להרים את רמת האבטחה שלו ? מברירת המחדל, אני מתכוון. דבר נוסף יש לי בעיה לחבר לו דיסק חיצוני ליציאה (יש לו גם USB2 וגם USB3) אם למישהוא יש מידע עליו, אשמח לשמוע. יהודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Omerm91,

שלום לכולם, רציתי לשאול איך אני מגדיר את הרשת? ניסיתי לעבוד עם המדריך הבא שפורסם בפורום : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 איך משום מה זה לא תואם להגדרות שנראות אצלי, אולי משום שזה מודם שלא מתחבר לכרטיס רשת אלא לUsb אם מישהו יודע על מה אני מדבר על usb adsl modem ale 130... תודה רבה לכולם (מערכת הפעלה אנגלית)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yaviny,

בזק מפרסמים בהרבה צורות/מקומות שכל לקוח שרוצה יוכל להכפיל את מהירות הגלישה שלו בחינם והפעלת זה היא דרך האתר שלהם. ניסיתי שם, קבלתי הודעת שגיאה ממנה לא הבנתי למה לא מאפשר לי. פניתי אליהם בטלפון ושם בדקו והסבירו לי שאני במהירות המיירבית האפשרית באזור שלי (40 מגה) ולכן אי אפשר להכפיל לי מהירות. לא ידעו לענות מתי תוגדל מהירות באזור שלי. אשמח לתגובות נוספות לגבי האתר ולגבי הצלחה להכנס למבצע כדי שנדע כמה האתר החדש של בזק ידידותי למשתמש (לדעתי לא מספיק) וכמה הפרסום של בזק מדוייק (אני לא ראיתי הסתייגיות ורק מחקר עצמאי שלי לימד אותי לגבי החיבור שלי)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by wow,

אם אני רוצה לפתוח מספר פורטים נניח200 עד 222 האם אני יכול לרשום את זה ככה בטווח 200-222 במקום כל אחד בנפרד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by refaels2006,

שלום , אני מעוניין לכבות את כרטיס הרשת כאשר המחשב מתכבה . איך בידיוק גורמים ל Windows או ל BIOS לבצע את זה? . תודה רבה .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by B.D.B,

[ltr]I upgraded my Alcatel SpeedTouch home into a pro and now I'm lucky if BitTorrent hits 10kb/s. it's not that I doesn't download at all, it does but very slowly around 3kb/s usually. I could be just bad sources, but it's not likely, since I've tried many different torrents. and besides that I've noticed another thing, when BT is running on this computer, even if it only downloads a total of 10bk/s, the other computer can't even surf normally, though this one can. general info: 1.5Mbps connection Alcatel SpeedTouch "Pro" Edimax 10/100 8 Port Switch XP SP2 with connection limit set to 1000 SP2 Firewall Azureus BT client[/ltr]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היום קיבלתי מכשיר קישורית אלחוטית מהירה מדגם : 3Com OfficeConnect Wireless 54 Mbps 11g Access Point . אני צריך עזרה כיצד ניתן להתקין אותה ..ברשותי נתב של -3COM . ,תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by noamm,

פתאום אני מקבל פינג ממש ארוך מאימיול משהו כמו 600 ומעלה מה יכולות להיות הסיבות לזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yaviny,

יש לי בבית רשת מחשבים עם שרת מדפסות HP DirectJet 3700 עבדתי עם מדפסת HP 840C מכל המחשבים ברשת בלי בעיה קניתי מדפסת משובת עם סורק DeskJET F2280 HP בחיבור ישיר למחשב המדפסת עובדת אבל הדפסה מהרשת לא עובדת ההדפסה מופיעה במנהל הדפסות, לפעמים יש בו ? אדום לציין שיש בעיה ולפעמים המסמך נשאר תקוע הרבה זמן ובסוף הופך מ Printing ל Error- כאילו אין אינדיקציה של בעיה אבל אין דף מודפס. בשם של הדריברים של HP מופיע NonNet ואני משער שהכוונה ללא רשת יש למישהו רעיון איך לפתור, לדעתי הבעה הגדרות בשרת הדפסה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אחרי הרבה זמן סוף סוף הצלחתי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית שלי עם 2 ראוטרים מהדגם הנ"ל (אחד מהם משמש ראוטר והשני רפיטר) אני רוצה לחבר את הXBOX לרשת שלי (חסכתי את ה400 שקל של המתאם האלחוטי לXBOX).. לפני הרפיטר שמתי את הערוץ של הWI-FI על הbest.. יש אפשרות שזה יבחר אוטומטית את הערוץ שבו הרשת תפעל הכי טוב... ואז קצה הטווח של הרשת היה בדיוק על הXBOX עכשיו כשיש רפיטר אני צריך להגדיר אותם על אותו ערוץ וההגיון אומר שאם אני אסמן את בשניהם את תיבת הbest זה לא יהיה באותו ערוץ כי הם יפריעו אחד לשני.. הבעיה היא שעכשיו הטווח ממש התקצר עם הערוץ שאני הגדרתי ואז אני לא יכול לחבר חוטית את הרפיטר לXBOX.. איך אני בודק מה הערוץ הכי טוב.. כדי שזה יוכל להגיע כמו קודם לXBOX רק שבמקום מתאם רשת לXB…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by nononinette,

שלום לכולם, אני צריכה לקנות מודם ראוטר לאקספון שיוכל לעבוד עם מהירות 40 מגה (זו התשתית שיש לי..) הם מציעים את הקסדה עם הנחה בבאג ,שלאחר קריאה כאן בפורום הבנתי שממש לא מומלץ. העניין הוא שניסיתי להבין מה כן לקנות וקצת התבלבלתי מרוב דעות. האם לקנות TPLINK - TDW9980? הוא עולה 399 שח בבאג. או שמא DLINK ? ואם כן איזה? אני מודה לכולם נעמי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן. לא מזמן קיבלתי לפטופ חדש של DELL ובהיום סידרו לי את הראוטר וההגדרות שלו כך שאוכל סוף סוף להתחבר דרך ה רשת האלחוטית (ראוטר שמחובר למודם). הכל עבד טוב ויפה אבל לאחר כמה דקות של גלישה שוב לא יכולתי לגלוש. במרכז שיתוף רשת היה כתוב שאין גישה לאינטרנט. למרות שאני מחובר לרשת שלי- אני לא יכול לגלוש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום התקינו לי לפני כחודש בערך 100 מגה של הוט, הספק הוא בזק בינלאומי על חבילה של 100 מגה גם כן הציוד : הוטבוקס של הוט אשר מוגדר כראוטר מחוברים אליו 2 מחשבים קוויים ואחד אלחוטי. בדקתי בשלושת המחשבים, לא משנה באיזה שעה ביום, גם ב- 4 לפנות בוקר , מתקבלת תוצאה של מקסימום 50 מגה, לא יותר. כך מוגדר אצלי מסך החיבור בהוטבוקס (שם המשתמש רשום ללא סיומת @014) האם תקין? הראוטר מוצפן. יש דברים שעלי לבדוק ? טיפים איך לשפר את המהירות ? אם אני אעבוד עם ההוטבוקס כמודם ואחבר אליו ראוטר יש מצב לשיפור או שזה לא קשור ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by a-v-i,

שלום קניתי עוד מחשב וכעת יש לי 3 מחשבים. אני רוצה לחבר את כל השלושה ברשת ולשתף אינטרנט. בינתיים עוד לא קיבלתי את המחשב השלישי ושני מחשבים מחוברים בכבל מוצלב והכל טוב ויפה, אבל המחשב השלישי הולך להיות די רחוק משאר המחשבים וזה יהיה די מסורבל להעביר עוד כבל בכל הבית. הבנתי שרשת אלחוטית (ראוטר + 3 כרטיסים אלוחטיים) תעלה לי בערך 1000 ש"ח. אני מחפש פתרון אחר במחיר יותר זול האם זה אפשרי? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by B@Kss,

נוסף עוד מחשב לבית ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט. המחשב הראשון יעמוד ליד ההמודם\ראוטר לכן לא חייב שיהיה חיבור אלחוטי אבל אם תהיה אפשרות אז רצוי מאוד. המחשב השני עומד בקיבינימט בסלון (מרחק של 10-15 מטר מהמחשב הראשון) ואותו צריך לחבר, השאלה איך עושים את זה.. אני יודע שיש לבזק ראוטר שהם מוכנים לתת לי אותו בתמורה למודם שיש לי עכשיו + תוספת של 125 שקלים. מה אני צריך עוד לקנות? כרטיס רשת אלחוטי? או שיש איזה מחבר USB בערכה של הראוטר שאני מחבר למחשב בסלון שיקלוט את האות? יש כאן למישהו נסיון בדברים האלה? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by nizans,

שלום. קניתי היום נתב חדש DIR-655 התקנתי אותו יחד עם מודם חדש מבזק והכל עובד מעולה. עכשיו אני מנסה להגדיר את הנתב הישן ( Siemens SL-141) ואני מסתבך. לפי המדריך - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני צריך להפעיל את ה - WDS בDIR-655 אבל אני לא מוצא אפשרות כזאת בהגדרות. אשמח אם מישהו שמכיר את הנתב יוכל לעזור לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by OmerS,

שלום, אני כרגע במהלך פרוייקט של הקמת רשת ביתית ללקוח שלי. מכיוון שאין בבית צנרת שיועדה מראש לרשת ביתית (כמו כמעט כל בית שאני מכיר) אני נאלצתי להשחיל את הכבלים של הרשת בתוך הצנרת של תשתית הטלפון הקיימת. כל ההשחלות עברו בסדר יחסית למעט אחת. ההשחלה הנ"ל שלא עברה בסדר היא מהקומה ה- 2 למרתף (דרך הארון תקשורת \ הסתעפויות הראשי של הבית בקומה הראשונה) לא הצלחתי לעשות את ההשחלה הנ"ל מכיוון שרק צינור אחד של טלפון \ אזעקה יורד מהקומה ה- 2 לארון תקשורת בקומה הראשונה ובצינור הזה כבר מושחלים מספר כבלים ולא ניתן להשחיל כבל נוסף. תוכנית ב' שלי היא לעשות את ההשחלה שנותרה על גבי תשתית הכבלים (טלוויזיה) של הבית ואני לא מאמין שתהיה בעיה לעשות את זה מכיוון שהתשתית הזאת פנויה יחסית אבל רציתי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Domovoi,

איך אני מגדיר חייגן ל 012 ב L2TP? כש אני מנסה לשנות ל cablelns.012.net.il זה לא עובד... איך אני עושה את זה ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. העברתי כבל רשת בקיר ועכשיו אני צריך לחבר לו את השקעים... איזה כבל אני צריך לחבר לאן? זה תמונה של החיבורים של השקע שקניתי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים