עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eido300,

הי שאלת תם, אני לא כל כך מבין בתחום, ובדרך ליצירת אתר מצאתי המון אפשרויות, שתכלס, אני לא כל כך מבין בהם... השאלה היא, בעיקרון, למה לי ללכת לחפש שירותי אחסון, ובניית אתרים, למה שלא אחבר מחשב נייד שלא שימושי לי לאינטרנט, אתקין עליו וורדפרס ואעשה ממנו שרת ועליו אבנה אתר? (כמובן אקנה דומיין...), מה רע בזה? אף אחד לא מגביל אותי בתעבורה ומספר כניסות, יש נפח אחסון בשפע, למה לא? נ.ב. אם מישהו מכיר מקום מומלץ לפתוח בו אתר/ לאחסן שרת או מה שזה לא יהיה, אשמח להמלצות

2. Started by natanel102030,

כותרת. לבית. לא צריך יותר מ4 חיבורים אפילו

3. טוב אז סיפורון קצר כהקדמה, עד לפני שבועיים הייתי מחובר ל1.5 מגה ב 39 לספק ו69 לכבלים. (סה"כ 108). החלפתי חבילה לחבילת ה 3MB עם 150K אפלואד בהתחייבות לחצי שנה לנטויזן (59 ש"ח) ובשנה לכבלים (79 ש"ח) - סה"כ 138. הציעו לי מחברת הכבלים חבילה משולבת עם נטוויז'ן ב 148 ש"ח לחודש הכוללת ספק ובמהירות 3MB עם אפלואד 278K. החבילה הנ"ל בהתחייבות לשנה, האם בימינו שווה להתחייב לשנה? החבילה בסה"כ יקרה ב 10 שקלים ממה שאני משלם היום הבעיה שלי היא שנראה לי שבעוד חצי שנה 3 מגה יעלה כמו פיסטוקים, האם שווה להתחייב? גם הסכום יחסית הוא לא אטרקטיבי מי יודע מה... מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by PHOENIX18,

שלום לכולם אני כרגע מחובר להוט ב100 מגה ולספק 014 בחיבור ללא חייגן במשך כשלושה חודשים אף פעם לא קיבלתי מהירות מקסימלית בהורדות-מוריד רק בהורדות ישירות דרך שרתי פרימיום(uploded,netload,extabit) תמיד המהירות נעה בין 200K ל2 מגה במקרה הטוב. כמו כן במשחקים הפינגים שלי נעים בין 80-100 במהלך השבוע ל130+ בימי שישי ושבת(מה שמונע ממני לשחק באופן רציף) כאשר אני פונה לתמיכת המומחים של 014 מוסרים לי תמיד שבעיה היא בהוט וכשאני עושה בדיקת מהירות בהוט אני מקבל בבדיקה מהירות תקינה 100/2 אני מאוד מתקשה להבין למה 014 מייחדים את עצמם כ"כ עם הכבל התת ימי אני משלם ל014 כ80 שקלים בחודש וזה נראה לי מופרך לחלוטין לשלם כ"כ הרבה על כלום האם לתת להם צ'אנס או לעבור לספקית אחרת? חשבתי על הוטנט

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by devilh,

האם זה אפשרי? בנוסף(למרות שכבר פתחתי דיון לפני כמה זמן)-אני חוזר לנושא של שני ISP על אותה תשתית של הוט- שני אנשים בדירה אחת-בעלי ISP שונה(אחד 012 והשני נטויז'ן) רוצים להתחבר בו זמנית לאינטרנט. נטויז'ן אומרים שזה בלתי אפשרי,מהוט אי אפשר לקבל תשובה נורמלית- האם יש דרך לעשות את זה(ואם כן-בבקשה-פירוט לאהבלים)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. טוב, כיום אני נמצא בבזק בין לאומי אחרי שבילתי את רוב חיי עם 012 ושנאתי כל דקה איתם.. עברתי לבזק כי לא הפסקתי לשמוע אנשים מהללים אותם, ובאמת כך היה במשך חצי שנה ראשונה. יש לי כיום חבילת ADSL 2.5MB ואני חווה בדיוק את מה שהיה לי בזמנו עם 012, פינגים גרועים, חסימות פורטים, גלישה איטית וכו' אז אני מחפש שוב פעם ספקית טובה, עמידה, שלא חוסמת פורטים עם אחלה פינגים.. לא חובה להשאר בחבילת 2.5MB, אז איזה חברה הכי מומלצת ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yotamavi,

היי לכולם, בעיה ממש מוזרה שהתחילה לי היום.. הכרטיס רשת שמחובר למחשב הנייח בUSB לא מוצא את הרשת האלחוטית הביתית..לעומת רשתות אחרות בסביבה שהוא כן מוצא.. אבל..מה שבטוח זה שברשת עצמה לא צריכה להיות בעיה כיוון שאני מחובר אליה כרגע מהמחשב הנייד ... ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס רשת אבל זה לא עזר.. מע' הפעלה - ווינדוס 7 כרטיס רשת - לא מחברה מוכרת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by J.t.R,

משהו יודע כיצד אפשר לבצע Tweak למודם??? נאמר לי שזה אפשרי אבל לא הצלחתי למצא דרך לעשות זאת בעזרת תוכנה... :-\ עזרתכם הודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by צור ניסן,

חברים שלום שאלה בענין ראוטרים הייתי השבוע בארומה, ושמתי לב שאם אני מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, בפתיחה הראשונית של אחד מהדפדפנים(לא משנה איזה דרך אגב) קודם כל קופץ דף של ארומה. מענין אותי מאוד לדעת האם ישנה דרך לבצע זאת על ראוטרים או שיש עוד משהו מאחרי הקלעים? והאם ישנם ראוטרים התומכים בכזה דבר? תקנו אותי אם אני טועה לגבי שזו בעצם הפנייה שמבצע הראוטר, לאחר הגדרה כזו או אחרת תודה מראש צור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Mesatla,

I hate shit sandwiches http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=az20101013_9633366

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום..לחברה שלי יש במחשב כרטיס רשת אלחוטי של DYNAMODE שאינו מותקן כראוי ולכן אינו עובד כרטיס בחריץ PCI WIN7..איך אני מתקן אתזה?תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי בראוטר 3 אנטנות כאלו. האם אני יכול להבריג לאחד החורים כבל מאריך ולשים את אחת האנטנות באחד החדרים או אפילו בחוץ? האם זה ישפר את הקליטה מהמכשיר הנייד?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מדי פעם אני בוחן את רוחב הפס האלחוטי. ראוטר-לפטופ 4 מטרים קו אוירי נקי. הפעם שיא ראוי לשיתוף. ->

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן... יש לי בבעיה בבית שבאחד החדרים (בקומה נפרדת) לא קולטים את ה-WIFI כמו שצריך. אז חשבתי לקנות הום פלאגס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795875 הבעיה היא שצריך לחבר בכבל רשת מההום פלאג למחשב הנייד שנמצא שם ומדובר במקבוק ולמקבוק אין כניסה לכבל רשת אז במקום לקנות מתאם ב-180 ש"ח http://store.idigital.co.il/mac-accessories/cables-adapters/apple-thunderbolt-to-gigabit-ethernet-addapter-md463zm-a הבנתי שאני יכול לקנות ראוטר נוסף לבית ולחבר אותו בקומה ללא הקליטה ככה לא רק שיהיה בה אינטרנט, אלא יהיה גם אלחוטי הבעיה היא שאני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי להגדיר את הראוטר השני... בטח צריך להגדיר אותו שלא להתחבר לספק אלא פשוט לשדר אני מאוד אשמח לעזרתכם.. תודה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לפני כרבע שעה הגיע לשערי ביתי נציג מכירות חביב של הספקית אינטרנט "קווי זהב" הוא שאל אותי כמה זמן אני גולש ביום ואמרתי לו את האמת...16 שעות, ברובן אני רק מחובר, הזמן האמיתי שאני מול המחשב הוא בסביבות ה 2-3 שעות (אין לי סבלנות....) בקיצור הוא אמר לי שהמחיר שאני משלם עכשיו לאינטרנט זהב הוא "הכי גבוה בשוק".... ניסה לשכנע אותי לעבור אליהם לתקפוה בלי התחייבות ועוד כל מיני שטויות קטנות.... אמרתי לו שאני כרגע לא עושה שום שינוי עד שיהיה אינטרנט בכבלים של תבל . אמרתי שאני אצטרך לחכות עוד חודש כנראה עד שהם יוציאו את זה.... אבל אורו עיניי כאשר הוא אמר לי שעוד יומיים תבל מוציאה. כמובן שבהתחלה הייתי קצת חשדן אבל הוא הראה לי את טפסי ההתחברות לאינטרנט בכבלים של תבל ואז האמנתי. אני מקווה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אז ככה יש לי אינטרנט 5 מגה של בזק. התשתית היא של הוט עם מודם thomson ואני סובל מלאגים במשחקי רשת.. ואני משוכנע כמעט בטוח שזה בגלל הראוטר. הראוטר שלי הוא של edimax והוא נמצא אצלי כבר 4 שנים בערך. איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות? חשבתי על זה מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3746&CatCode=581

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אחרי המלצות אני מתלבט כרגע בין ה-TP-Link Archer VR600 ל-TP-Link Archer AX20 AX1800 כנתב יחיד בדירה (כ-110 מ״ר) ואני מתקשה להגיע להחלטה... על-פניו ה-AX20 בעל נתונים יותר טובים, WiFi 6 (למרות שכרגע לא דחוף לי הפיצ׳ר הזה) ובאייבורי מוצע במחיר דומה אחרי הנחה... למרות זאת רוב ההמלצות שראיתי מבעלי פרטנר פייבר הן ל-VR600... שווה לי לנצל את המבצע באייבורי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי טוב אז אני עושה ADSL בתחילת חודש הבא ורוצה עזרה. אני מעוניין לעשות רשת ביתית (שני AMD) אז אני מחבר למחשב שלי כרטיס רשת אחד ולאחי יש באון בורד (7VRXP). לי יש מודם שתומך בADSL של סמרט 92 ולאחי הוא מקבל מודם מהחברת אינטרנט, אני יודע שאני לא חייב שני מודמים אבל אני רוצה שאחד מאיתנו יוכל לגלוש בלי שהאחר יצטרך להפעיל את המחשב. זה יעבוד? בקצרה: לכל אחד יהיה מודם שתומך בADSL ולכל אחד כרטיס רשת אני רוצה ששנינו נוכל לגלוש באינטרנט בו זמנית ואם אחד יכבה את המחשב זה לא יפריע לשני. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני בגיימר ב014 איזה 6-7 שנים. בזמן האחרון יש ירידה בביצועי הפינג בשעות העומס . בהתחלה חשבתי שזה בצד של השרת המרוחק אבל pathping מראה שיש חוסר יציבות בקפיצה שלישית או רביעית של אפילו 200 מילישניות וזה לא פעם אחת . זה מקפיץ את הממוצע ל60 מילי . ראיתי שפעם היה פינג חריג של 64 בקפיצה ראשונה (תשתית בזק) אבל הממוצע נמוך (13-14 ) אז לא הכי סביר שזה הם אבל אולי זה כשור לתשתית. אני אשים את התוצאות בשירשור הזה היום בערב וגם תוצאות עדכניות. אני גם סבלתי מהתנתקויות לא סבירות באותו יום. הבעיה העיקרית שלי שאני משחק על שרת מרוחק בחוף המערבי אבל עדיין מתי שפנוי יש לי פינג של 220-240 לשם . המגבלה היא עד כ290 מילי אז אני יכול לסבול קצת לאג אבל 60-70 מילי שניות מתחיל להיות בעיה. שמעתי מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by polkm,

שלום לכם. קראתי את כל המאמרים ועשיתי בדיוק מה שכתוב, למרות זאת הכונן D במחשב עם ווינדוס 7 משותף, אבל אני לא מצליח להכנס אליו דרך המחשב עם XP. אני מקבל "ייתכן ואין לך הרשאה" וכו... שני המחשבים מפורמטים עם מע' הפעלה "נקיות" וללא בעיות. אציין רק שהמחשב עם ווינדוס 7 רואה את התיקיות של XP ושהצלחתי לשתף אפילו מדפסת אבל לא את הכונן. אשמח לעצה מכם. תודה וחג שמח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן,אני עובר לדירה חדשה וצריך לעשות אינטרנט, האם ללכת על הוט או על בזק? ואיזה ספק? אני לא מעוניין בערוצי טלוויזיה כך שטריפל לא מדבר אליי, מחפש חבילה זולה יחסית ומשתלמת, לא בטוח איזה מהירות כדאי, אני לא גיימר וצריך משהו שפשוט יספיק כדי לראות סרטים בסטרים. בנוסף האם עדיף לקנות גם ראוטר בנפרד? אם כן מה מומלץ לדירה בגודל 60 מ"ר? חוץ ממחשב וטלפון נייד, אני רוצה לשדר גם לטלוויזיה (סמארט). תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום שלום, רציתי להתייעץ עם מומחים אחרי שלא מצאתי תשובות סופיות וברורות באינטרנט. קראתי גם את המדריך המעולה! בnetchief ועדיין: WDS וREPEATER - מה ההבדל בעצם בהגדלת טווח הכיסוי? האם אחד עדיף על השני? מה היתרונות והחסרונות? האם אני מפספס משהו? REPEATER - משחזר את האות הנקלט ממקור אחר, אין צורך לשנות הגדרות במקור, אפשר לבחור שיטת הצפנה אחרת ערוץ אחר ובעצם, מעין מגבר אלחוטי. שאלה: מה החסרונות? (מבחינת מהירות החיבור אולי? ירידה בחצי? ואם יש לריפיטר 2 אנטנות - אז הכל כרגיל?) WDS - כובל את 2 התחנות יחד, צריך להגדיר MAC של התחנה הבאה והקודמת בנתב, ערוץ השידור זהה (במידה ואלחוטי) וכך גם שיטת ההצפנה והמפתח. SSID שונה בין התחנות. לא הבנתי מה היתרון (או העיקרון) בשיטה הזו?…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי רשת של שלושה מחשבים, הפינג הממוצע הוא 40 זה לא קצת גבוה לרשת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני צריך לקלוט במחשב נייד אינטרנט מהאוויר. איזה מכשיר קליטה שמתחבר ל USB מקבל עוצמת סיגנל/אות הכי חזקה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. תגידו אנשים.... יש אפשרות לחבר שני מחשבים שונים לאותו מודם ע"י שני החיבורים שלו ? ס'תומרת מחשב אחד ע"י חיבור כרטיס רשת...והשני ע"י USB ... האם יש אפשרות כזאת ????.......יש מודמים שתומכים בזה וכאלה שלא ????.... תודה מראש ! ;D

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.