רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים אני חווה בעיות גלישה קשות עם בזק בין לאומי(תשתית בזק). יש לי חבילה של 40 מגה. ממש עכשיו בזמן כתיבת ההודעה, אני בקושי מצליח להיכנס לאתרים. HWZONE עלה אחרי מספר נסיונות. YNET לא עולה בכלל("שרת לא נמצא"....). UTUBE זוחל. במשחק רשת היה לי לאג גדול. זה נמשך כבר כשעה וחצי. התופעה הזאת באה והולכת בימים האחרונים. בעבר זה היה קורה מדי פעם, אבל הרבה פחות נפוץ. יכול להיות שהשדרוג לVDSL איכשהו החמיר את זה(עשיתי את זה לפני כחודש וחצי), אבל אני בספק. מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לברר אם מדובר בבעיה בבזק או בספק? אני זוכר שהייתה דרך לגלוש לאיזה אתר בדיקה של בזק ללא שימוש בספק. איך עושים את זה? עריכה: הפעלתי את המודם מחדש, וזה נפתר…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. חיברתי את החדש לישן בקבל רשת ושיתפתי כוננים. אך הבנתי שדרך Remote Desktop אני יכול ממש לשלוט על השני דרך הראשון. כל ניסיונותי להגדיר זאת כשלו. העזרה של הווינדוס ממש לא עזרה. אהה כן, ווינדוס אקס פי כמובן.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני בטוח שנפתחים מלא נושאים באותו הקשר שאני פותח. אבל בגלל שיש כל כך הרבה מבצעים , אני לא בטוח שפתחו נושא בדיוק על מה שאני רוצה. אז ככה , אין לי מושג באינטרנט מהיר , עד עכשיו יש לי ISDN 64 ולא ממש עקבתי אחרי כל הקטע של האינטרנט המהיר. לפני כמה ימים התקשרו אלי מבזק ושאלו אם אני מעוניין להקשיב להם בשטיפת מח בקשר שידרוג האינטרנט לASDL. לפי מה שהבנתי , כל העסק יעלה לי בדיוק כמו שאני משלם עכשיו , 99 שקל לבזק כספקית אינטרנט (בחצי שנה הראשונה זה יהיה יותר זול) ועוד 99 שקל על קו הטלפון. החבילה היא של חצי מגה . אני אקבל מודם USB חינם ואני אצטרך לשלם רק על המרת הקו לASDL. האם המודם שאני מקבל הוא טוב? יש לכם ניסיון איתו? לפי מה שהבנתי הוא מתחבר דרך הUSB , האם עלי לבקש מודם שמת…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי ה Router מדגם Netgear Nighthawk RAX80 ויש לי דיסק קשיח חיצוני של WD המחובר אליו ב USB 3.0 אינני מצליח לגשת לדיסק הקשיח דרך ה Windows 10 שברשותי כאשר אני מנסה לפתוח את חלונית ה Run ולגשת ל: \\readyshare\USB_Storage .אני לא מצליח גרסת ה windows שברשותי Windows 10 Enterprise גרסה: 1909 Build Number: 18363.836 כמו כן ה SMB 1.0/CIFS File Sharing Support מותקן כנ"ל גם SMB Direct אודה לעזרה בנידון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של EDIMAX... ושינתי את ההגדרות של הכבלים (עשיתי חייגן)... יום בבוקר בעבודה התחברתי לIP שלי בבית ובטלתי את ההגדרה הזו ועכשיו אני לא יכול להיכנס לכתובת 192.168.2.1 של הראוטר... יש לי עוד מחשב שמוחבר לראוטר שדרכו אני כן יכול להיכנס לדף הגדרות! כבר איפסתי לגמרי את הגדרות הראוטר (בלחיצה מאחורה) אבל כלום... במחשב הראשי אני לא לא יכול להתחבר ובמחשב השני כן... בשני המחשבים האינטרנט עובד רק דף ההגדרות של הראוטר לא עובד במחשב הראשי :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK. יש לי כבל אחד כחול ועוד שניים ירוקים. החיבור של הכבל הכחול הולך דרך כניסה אחת למודם והכניסה השנייה למחשב? והירוקים לראוטר? פשוט בלפטופ זה מראה שיש גישור וחיבור ביניהם, אבל בלפטופ האינטרנט לא עובד והתחברתי דרך הראוטר, ובמחשב הנייח הוא עובד. מה לא בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר חודש יש לי בעיה בקליטת הרשת הביתית. הראוטר והמודם נמצאים בחדרי. בחדר השני, שאמבטיה מפרידה בין חדרי לחדר הזה, אני מחבר את המחשב שם בעזרת USB אלחוטי. בערך 4 מטר (קו אווירי) מפריד בין הראוטר למחשב בחדר השני. אך, העוצמה שם היא על 2 מתוך 5. שאני מביא את המחשב הנייד לשם, העוצמה היא 4. הUSB הינו של 150Mbps. חשבתי לחבר עליו אנטנה יותר גדולה, זה יעזור? או שעדיף שאקנה כבר ראוטר יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני עם תשתית של בזק + בזק בינלאומי בתור ספק. עברנו לדירה חדשה וכרגע המודם ראוטר(VR600) מחובר בממ"ד. הטכנאי של יס חיבר לי את הקופסאות האלה שהאמת מתפקדות לא רע בכלל (אין כמעט איבוד של רוחב פס). הבעיה שגם עם הראוטר הזה, הקליטה האלחוטית בבית עקב התקנתו בממ"ד היא מוגבלת. השאלה שלי היא אם אני מחבר נקודת גישה/ראוטר/מגדיל טווח אלחוטי בצורה חוטית לאחת מהקופסאות של יס במקומות בהן הקליטה האלחוטית שלי חלשה, זה יכול להיות פתרון טוב? יעבוד יציב? תודה, יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לחפש משהו שבודק את הUpload כי נראה לי שנטוויז'ן מגבילים לי רצח את הUpload!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה עומד הניסוי שלהם? לא נראה לי שבזק יפרסו אצלי את הNGN בקרוב....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי שאלת תם, אני לא כל כך מבין בתחום, ובדרך ליצירת אתר מצאתי המון אפשרויות, שתכלס, אני לא כל כך מבין בהם... השאלה היא, בעיקרון, למה לי ללכת לחפש שירותי אחסון, ובניית אתרים, למה שלא אחבר מחשב נייד שלא שימושי לי לאינטרנט, אתקין עליו וורדפרס ואעשה ממנו שרת ועליו אבנה אתר? (כמובן אקנה דומיין...), מה רע בזה? אף אחד לא מגביל אותי בתעבורה ומספר כניסות, יש נפח אחסון בשפע, למה לא? נ.ב. אם מישהו מכיר מקום מומלץ לפתוח בו אתר/ לאחסן שרת או מה שזה לא יהיה, אשמח להמלצות
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , לפני מס' ימים עשיתי שינוי בחבילת האינטרנט שלי , בהתחלה הייתי בחבילה של 750 , אחר כך 1.5mb (למשך יום) ולמחרת החלפתי לחבילה של 2MB. עכשיו הבעיה - הכל פועל במחשב שלי טוב ויפה , בקבצי בדיקה של בזק אני מוריד על 220kb יציב. אבל במחשב המארח שמתחבר לאינטרנט דרכי , מוריד קבצים במהירות של 5kb (!). אני לא מצליח להבין מה הבעיה כאן : , לא שיניתי שום הגדרות בחיבור לרשת , פשוט שיניתי חבילה וזהו מאז ירדה המהירות. מחכה לתשובות. חלב עריכה: אוקיי תעזבו , הצלחתי לסדר לו את הבעיה. תאמינו לי שאני לא ציפיתי למצוא 230 תוכנות ריגול במחשב , 350 בעיות ברג'סטרי ופיניתי לו איזה 10 ג'יגה לא רצויים. ועכשיו הוא מבצע סריקה לווירוסים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקחתי עסקה מאוד זולה מבזק שבה יש חיבור של 1.5 ובמסגרת המבצא קיבלתי מהם מודם ראוטר aztech 600EW ברור לגמרי שהוא דפוק ולא שווה,אבל אני רוצה לעשות כל מה שאפשר כדי להימנע מלהחליף אותו ורק כברירה אחרונה לקנות אחר. אני איתו כבר איזה שנתיים. חוץ מזה שהוא איטי בטירוף ברגע שיש עליו יותר ממחשב אחד, ושהוא עושה מלא בעיות לא קשורות יש לי שתי בעיות ספציפיות שאני רוצה לפתור: 1.אני ממש לא מצליח לגרום לו לתת עדיפות למחשב אחד-כלומר יש לי מחשב עבודה ומחשב אחר שבו פתוחות תוכנות שיתוף...דבר שיוצר עומס. אני לא מצליח לגרום לכך שמחשב העבודה שצריך הרבה פחות משאבים יקבל את רוחב הפס העיקרי. ההגדרה הכי קרובה שמצאתי לנושא היא הגדרות של QoS (לכאורה כתוב שם על פקטות מאייפיים מסויימים שאני מגדיר שיקבלו …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם adsl שמחובר למחשב מרכזי עברתי בו כבל רשת ישיר ל- למחשב שנמצא בחדר ליד שבו יש כרטיס רשת. בשני המחשבים יש גלישה באינטרנט. השאלה היא איך אני משתף קבצים דרך אותו קו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהסביר לי מה בדיוק לעשות. תודה רבה זאביק.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שזה אפשרי ויש לי 2 שאלות: איך? האם יש סיכון שיעלו עליי או משהו כזה? תודה מראש....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש למישהו המלצה על ראוטר שייתן לי טווח הכי טוב של קליטה בבית של 2 קומות, ובנוסף שיתמוך במהירות אלחוטית של לפחות 30 מגה. הנתב שהכי התרשמתי ממנו עד עכשיו היה ה1043 אבל לא ראיתי התייחסות לגבי טווח הקליטה שלו, לכן אני אשמח לשמוע מניסיון אם יש כזה לגבי טווח קליטה דו-קומתי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש ואיתה את כל הדרייברים, לא חשתי בהבדל במהירות הגלישה ולכן לא טרחתי לבדוק, אתמול שמתי לב שאני מוריד בקצב מאוד איטי לעומת מה שאני בדרך כלל מקבל אז בדקתי בבדיקת המהירות של הוט, התוצאות שאני מקבל הן בסביבות ה20-30 מגה, עם פינג של 20-50, אני מחובר לאינטרנט 100 מגה, ובדרך כלל (לפחות בבדיקה של הוט) אני מקבל 100, לעיתים רחוקות 95+, אבל לא פחות. התקשרתי לתמיכה הטכנית כדי לברר אם התקלה אזורית או משהו אצלי במחשב, אחרי בדיקה עם הנציגה, נכנסו לSafe Mode בWindows והחיבור תקין לחלוטין, מקבל פינג של 8 עם קצב הורדה של 100. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס רשת (לוח אם Asrock P67 Extreme 4) ובדקתי שוב, עדיין קצב הורדה איטי. לא בטוח מה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחברתי דרך ה Privatebox של בזק בינלאומי. למי שלא יודע, ה Privatebox מאפשר בנוסף להיותו מודם ADSL וראוטר גם שיחות טלפון על גבי תשתית האינטרנט. הממשק הפשוט ב Privatebox אינו מאפשר תזמוני גלישה לפי כתובות MAC של המשתמשים ברשת הביתית, כלי שעזר לי לסגור את האינטרנט לילדי אחרי שעה מסוימת בערב ולהשאירו פתוח לי ולאשתי. אופציה זו קיימת ברוב הראוטרים שאני מכיר, linksys וכמובן הראוטר של בזק ה 2760U. לפתרון הבעיה נעזרתי במאמרו של chief, בו הגדרתי את ה 2760 כספק הרשת הביתית וה Privatebox כנקודת הגישה לאינטרנט המחוברת בצורה חוטית אל ה 2760. ה 2760 אכן נותן שירותי רשת ואינטרנט בצורה קוית ואלחוטית אולם לא הצלחתי לכוון בו את התאריך והשעה, מאחר ולהבנתי הוא יתעדכן בהם רק אם יחובר ד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב , אני מנסה להכין כבל רשת וזה לא מסתדר לי אני עובד לפי התמונה הזאת .. אני רוצה להכין כבל רשת ישיר , ממודם למחשב וזה לא מצליח ....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ביותר. אני לא מצליח ליצור קשר קולי, לא דרך האי סי קיו ולא דרך תכנת ה NETMEETING. ה - NETMEETING לא מצליח בכלל לתקשר עם השרתים שלו. ובאי סי קיו, הוא מנסה ליצור קשר בין אחד לשני, אבל בסוף נופל. יש לי הרגשה שבזק או בזק בין לאומי (שאני מחובר אליה), חסמו גישה לסרברים אלה בכוונה תחילה, כי אחרת אין לי שום הסבר אחר למה שקורה פה........... אם מישהו יודע את הסיבה לאי הצלחה ליצור קשר, או מכיר תוכנות אחרות לההעברת קול אשמח אם תכתבו אלי ל erez_barziv@hotmail.com
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לקחת כבל USB זכר-זכר ועם 2 כאלה: http://www.ebay.com/itm/USB-A-Female-to-Ethernet-RJ45-Adapter-Connector-/200541406967?pt=US_Networking_Plugs_Jacks_Wall_Plates&hash=item2eb13306f7 להפוך אותו לכבל רשת? זה יעבוד? מה לגבי שימוש רק באחד כזה, וחיבור לכניסת USB במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן... יש לי בבעיה בבית שבאחד החדרים (בקומה נפרדת) לא קולטים את ה-WIFI כמו שצריך. אז חשבתי לקנות הום פלאגס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795875 הבעיה היא שצריך לחבר בכבל רשת מההום פלאג למחשב הנייד שנמצא שם ומדובר במקבוק ולמקבוק אין כניסה לכבל רשת אז במקום לקנות מתאם ב-180 ש"ח http://store.idigital.co.il/mac-accessories/cables-adapters/apple-thunderbolt-to-gigabit-ethernet-addapter-md463zm-a הבנתי שאני יכול לקנות ראוטר נוסף לבית ולחבר אותו בקומה ללא הקליטה ככה לא רק שיהיה בה אינטרנט, אלא יהיה גם אלחוטי הבעיה היא שאני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי להגדיר את הראוטר השני... בטח צריך להגדיר אותו שלא להתחבר לספק אלא פשוט לשדר אני מאוד אשמח לעזרתכם.. תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי אינטרנט 5 מגה של בזק. התשתית היא של הוט עם מודם thomson ואני סובל מלאגים במשחקי רשת.. ואני משוכנע כמעט בטוח שזה בגלל הראוטר. הראוטר שלי הוא של edimax והוא נמצא אצלי כבר 4 שנים בערך. איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות? חשבתי על זה מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3746&CatCode=581
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית חיבור 10 מגה (תשתית + ספק). אני מחובר בקומה התחתונה באמצעות booster (או ריפיטר, או איך שלא קוראים למחזק האות) של חברת Edimax. הכל עובד מעולה, ובדיקות מהירות מראות 10 מגה הורדה. הבעיה: YouTube פשוט לא זז!!! אני מדבר על בעיה כרונית, שמתרחשת תמיד, ואני פשוט צריך להמתין (גם כאשר אני מוריד את האיכות ל 240p - שזה ממש איכות ירודה). האם יכולה להיות סיבה? האם אני מפספס משהו? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-