רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום שאלה בענין ראוטרים הייתי השבוע בארומה, ושמתי לב שאם אני מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, בפתיחה הראשונית של אחד מהדפדפנים(לא משנה איזה דרך אגב) קודם כל קופץ דף של ארומה. מענין אותי מאוד לדעת האם ישנה דרך לבצע זאת על ראוטרים או שיש עוד משהו מאחרי הקלעים? והאם ישנם ראוטרים התומכים בכזה דבר? תקנו אותי אם אני טועה לגבי שזו בעצם הפנייה שמבצע הראוטר, לאחר הגדרה כזו או אחרת תודה מראש צור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקרון חשבתי על לנטב מחדש את הכבל מהבית הקיים ליחידה ומשם להקים נקודה אלחוטית (אבל אני לא בטוח שזה יכסה את כל הבית...) כך שזה יצור בעיה עם נקודות הקצה בחדרים האחרים.. האם אפשר לקבל המלצות על דרכי החיבור האלו (יתרונות וחסרונות) וכמובן על הציוד עצמו... הבנתי שיש 3 אופציות ראשיות? כבל רשת חשמל טלפון והאם יש אפשרויות אחרות להעביר רשת ואינטרנט? (העדיפות ליחידה בשביל חיבור פיסי לצורך משחקי רשת) אשמח לשמוע פתרונות אפשריים ורצוי לא יקרים כי התקציב שלי דיי נמוך...כאשר עיקרה השימוש הוא למשחקי רשת (ביחידה) וגלישה ושימוש בסיסי בשאר המחשבים תודה מראש ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב לצורך הקרנת סרטים שמחובר לטלויזיה מרוחק כ-8 מטר מהראוטר. לא מתאפשר לי להעביר כבל רשת, אז אני מעביר למחשב קבצים גדולים עם DOK וקטנים ברשת אלחוטית. למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי N900 של טיפי לינק ועד עכשיו היה מחובר במהירות 450 לראוטר 1043 גירסה שניה. קצב העברה בתקשורת 2.4 היה על הפנים. רכשתי בכ-400 ש"ח את הראוטר N750 וחיברתי את המחשב לתקשורת 5GHz גם במהירות 450 השיפור מדהים. עכשיו אני מעביר כמעט הכל בתקשורת אלחוטית. ממליץ
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתגורר ביחידת דיור, ישנה יציאה של חיבור רשת בקיר, כאשר אני מחבר כבל ישיר למחשב אני מתחבר לאינטרנט בשניות. עכשיו קיימת בעיה מוזרה עם הסוויץ, אני יכול לשבת שעתיים לנתק לחבר כבלים ובסופו של דבר הוא מזהה את המחשב, כרגע אני יושב מתסוכל אחרי שחיברתי וניתקתי כבלים כמעט שעתיים וחצי! חשוב לציין שניסיתי שני סוויצים שונים והמחשב פשוט לא מזוהה עד ידם. מה יכולה להיות הסיבה? כמובן שהחיבור הוא הכי פשוט שיש, היציאה מהקיר לסוויץ ומהסוויץ למחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא מבין גדול בנושא, אשמח לעזרה. אני מחובר עם מחשב שולחני ל ADSL עם מודם + ECI 312 , בעל חיבור רשת אחד בלבד. עכשיו אני צריך נתב כי יש צורך בחיבור התקן נוסף לרשת . הכל קווי, לא מעוניין באלחוטי. אני עדיין רוצה ב Windows להתחבר עם החייגן, כך שאוכל להחליף IP מידי פעם. אז מה אני צריך לעשות ? לחבר את הנתב למודם, וכך לשמור על החייגן ב Windows , אבל זה עוד באלאגן על השולחן, עוד מכשיר וכבלים, תופס עוד חיבור לחשמל... - או מצד שני לוותר על המודם + ECI 312 , ולהשתמש רק בנתב. הבנתי מהתומך בבזק שבאפשרות האחרונה מכניסים שם משתמש וסיסמה בנתב וכל הזמן אתה מחובר, כך שהחלפת IP לא תהיה בשליטתי. השאלה אם התומך צודק, או שבאמת אפשר לשמור איכשהו על החיין ב Windows ... או שלא הבנתי משהו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את המודם EDIMAX BR6024WG ורציתי לדעת כי אני עושה מה שכתוב בחוברת ולא הולך אז אם יש הגדרות אחרות. אם כן תוכלו לכתוב לי.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!! התקינו אצלי את הHOT BOX שזה מודם אינטרנט טלפון וראוטר ביחד. איך אפשר להגדיל את טווח הגלישה שלי דרכו. כמובן שע"י הוספת אקסס פוינט. ניסיתי להפעיל בראוטר של TP-LINK את האופציה של הWDS אבל לא מצליח משום מה מקווה שאתם תוכלו לעזור לי דרך אגב הHOT BOX הוא של חברת SAGEMCOM F@ST 3184 במידה וזה אומר משהו תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה היא לחשבון ליום אחד או אפילו לכמה שעות לראות שהטרקרים שאני משתמש בהם לא חוסמים את טווח כתובות הIP של הספק ושאפשר להוריד במהירות סבירה. בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות ל012 ובהתחשב במצב הטורנטים בחברה (אי אפשר להוריד בכלל במהלך היום, לא שיורד לאט פשוט לא יורד בכלל !!!) אני לא רואה מצב שאני ממשיך איתם. ניסיתי לבדוק איפה החברים שלי מחוברים אבל הם מאותגרים טכנולוגית והתשובה שקיבלתי היא "אני בהוט" בלי להבין מה ההבדל בין ספק לתשתית.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי בשביל שלושה מחשבים, הראוטר צריך לתחבר למודם של הוט, הראוטר צרילך לתמוך בpptp או l2tp או בשניהם גם יחד. תקציב 300 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ASUS CENTRINO M3000N, הוא מגיע עם חיבור מובנה של אינפרה אדום. כשקניתי את המחשב נאמר לי שאני אוכל להתחבר איתו ל"נקודות חמות" כמו בבתי קפה וכאלה מקומות, אבל כשניסיתי להתחבר בבית קפה לא הצלחתי. האם החיבור של הנקודות החמות למחשב שלי מתבצע דרך האינפרה אדום? או שאמור להיות לי סוג של קולטן אחר, של הbluetooth ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגידו אנשים.... יש אפשרות לחבר שני מחשבים שונים לאותו מודם ע"י שני החיבורים שלו ? ס'תומרת מחשב אחד ע"י חיבור כרטיס רשת...והשני ע"י USB ... האם יש אפשרות כזאת ????.......יש מודמים שתומכים בזה וכאלה שלא ????.... תודה מראש ! ;D
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נמצא בשלבי בנייה של בית צמוד קרקע ומעוניין להעביר בצנרת הטלפוניה גם כבלים לתקשורת מחשבים. השאלה המרכזית אל בעלי הניסיון היא, באיזה כבל להשתמש? ואיפה ניתן להשיג אותו? אם יש כבל שכולל שני קווי טלפון, עדיף! אז ככה, בכל נקודת טלפון בבית תהיה נקודת מחשב. גם הטלפון וגם נק' המחשב תחובר בצורת כוכב לנקודה מרכזית (ארון\קיר החשמל שלי). ידיעותיי עד כה אומרות: כבל תקשורת 12 גידים +סיכוך שבו ניתן להוביל הן 2 קוי טלפון ולחבר שקע RJ45 שצמוד אליו יש שקע טלפון (הכבל יהיה ל 100MGH) בדרך כלל זה כבל אדום כאשר כל זוג מסוכך בניפרד וכולם מסוככים יחד. FTP: foil screened twisted pair הגידים המושחלים בצנרת ומחוברים לשקעי בזק תיקניים הם כבל 2 זוג בחתך של 0.5 מ"מ בעלי, צבעים זוג אח…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לשתף שני מחשבים עם אינטרנט של 56k. הסרבר שמריץ win98 והclient שמריץ XP עכשיו התוכנה של sygate אומרת שהכל פיקס וזה משתף על שני מחשבים, אבל משום מה הclient לא מקבל שום דבר אי אפשר לגלוש לא כלום, אפילו שהתוכנה עליו אומרת שיש גישה. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת של שלושה מחשבים, הפינג הממוצע הוא 40 זה לא קצת גבוה לרשת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה כל כך קשור לפה, אבל יש למישהו רעיון על איך להביא למינימום צריכת חשמל של מחשב המשמש כראוטר? אני בעד לנסות, אבל אבא שלי אומר שזה בזבוז חשמל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי מדפסת USB (היה מבצע 180 שקל לא תיקח?) אני רוצה לשתף אותה בין כל המחשבים ברשת אבל היא רק עם חיבור USB...יש איזה מתאם ? איפה קונים אם כן?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי את ה- (TPLINK WN822N (http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN822N, לכאורה כרטיס רשת טוב שאמור לאפשר לי לגלוש אלחוטי במהירות מקסימלית בבית. מדובר בחדר מקביל לחדר בו יושב הראוטר, מרחק של 2 מטר, עם קיר ביניהם. הבעיה היא שגם אם אני מקבל קליטה מלאה , המהירות מאוד לא יציבה ולא מגיעה אף פעם ל-15 מגה. ולפעמים גם מגיעה ל-3... אז חיברתי בחזרה את כרטיס הרשת הישן שהיה לי (Ralink rt61 Turbo, כרטיס PCI תקן G עם אנטנה חיצונית עם כבל) והפלא ופלא...מהירות מקסימלית ויציבה. אז השאלה שלי: האם ה-TPLINK פשוט דפוק? ניסיתי כמובן להסיר ולהתקין אותו מחדש, עם הדרייבר הכי עדכני...ואם כן, אני אשמח להמלצה לכרטיס אלחוטי PCI מצויין (נראה לי שאני עם USB גמרתי), אם אפשר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי שאלת תם, אני לא כל כך מבין בתחום, ובדרך ליצירת אתר מצאתי המון אפשרויות, שתכלס, אני לא כל כך מבין בהם... השאלה היא, בעיקרון, למה לי ללכת לחפש שירותי אחסון, ובניית אתרים, למה שלא אחבר מחשב נייד שלא שימושי לי לאינטרנט, אתקין עליו וורדפרס ואעשה ממנו שרת ועליו אבנה אתר? (כמובן אקנה דומיין...), מה רע בזה? אף אחד לא מגביל אותי בתעבורה ומספר כניסות, יש נפח אחסון בשפע, למה לא? נ.ב. אם מישהו מכיר מקום מומלץ לפתוח בו אתר/ לאחסן שרת או מה שזה לא יהיה, אשמח להמלצות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, האם ניתן לבצע הגדלה של טווח רשת אלחוטית בצורה אלחוטית? הכוונה שיש ראטור א', שמחובר למודם ומשדר אינטרנט. ובמרחק 30 מטר מימנו ישב עוד ראוטר, שיתחבר אליו בצורה אלחוטית, ויגדיל את הטווח? במידה וכן, יש ברשותי ראוטר TP link WR841N שבעזרתו אני רוצה להגדיל את הטווח. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לנו במשרד רשת עם ראוטר של בזק (רשת ביתית למעשה), ברשת 11 מחשבים. מאז שהגיע המחשב ה11 יש בעיות שיתוף, מחשב אחד תמיד לא רואה את האחרים וזה המחשב האחרון שהדלקנו באותו היום, מדי פעם בורחות הגדרות שיתוף, יש כמה מחשבים עם ווינדוס 7 וכמה עם XP איש מחשבים שביקר פה אמר שצריך כבר להתקין סרבר ולשנות את כל מבנה המחשוב במשרד, אבל זו השקעה גדולה מדי עבורנו. מפה ומשם ליקטתי שברי מידע כי אפשר להתקין שרת קבצים או NAS (שאינני יודע מה הוא) ע"מ שכל העובדים יעבדו בעצם על מחשב אחד מרכזי, אבל ייתכן ותהיינה בעיות כי גם ברשת כזו ניתן לשתף רק 10 מחשבים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי, אם אפשר בשפה פשוטה (...), מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם, אני מאסתי בהוט בוקס המקולל של הוט עם הנפילות והאיטיות המחרידה שלו.. אך עכשיו נתקלתי בבעיה אחרת, יש לי מחשב נייח שמחובר להוט בוקס בכבל רשת רכשתי כרטיס "combo" של wifi+bluetooth מסוג intel centrino 2230 (מהירות מוצהרת 300 מגה) הכרטיס עובד ופועל, חיפשתי באינטרנט כיצד להגדיר נק' חמה שלא דרך ההגדרות (רציתי שיופעל אוטומטית כאשר המחשב עולה למקרה ונפל החשמל) אממה, המהירות שלו מחרידה, המקסימום שאני מקבל הוא בסביבות ה50 מגה ולרוב המהירות נעה בין 10 ל15 מגה! לא הצלחתי למצוא שום מקור באינטרנט כיצד אני מנהל את ההגדרות של הנק' חמה, איך אפשר לשנות ומה על מנת שהמהירות תיהיה קצת יותר נורמלית. יש לציין שהחבילה הינה 200 מגה,…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לשאלה הבאה מופנית למי שמחובר לאינטרנט בתשתית הכבלים אצל נטויז'ן. מאז שאני בכבלים אני מצליח להתחבר (ישירות) רק דרך PPTP (משהו די מיושן) למרות שהשרת שלהם (cable.netvision.net.il) הוא גם ל-PPTP וגם ל-L2TP. כאשר אני מתחבר דרך הראוטר ה-L2TP וגם ה-PPTP עובדים מצוין. יש כאן מישהו שמצליח להתחבר ישירות עם חייגן של וינדאוס דרך ממשק L2TP? ד"א כאן http://netvision013barak.net.il/Article/?ArticleID=538520&TypeID=3&sid=173 הם כותבים "10. תחת "Type of VPN" בחרו באפשרות של "PPTP" או "L2TP", כאשר עבור חלונות XP מומלץ לבחור ב-"L2TP".". אני עושה בדיוק לפי ההוראות שלהם וזה לא עובד. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מודם USB. לאחרונה שדרגתי קצת את המחשב בבית, והתקנתי עליו ויסטה 64BIT. מערכת ההפעלה החדשה אמנם מזהה את המודם כמודם אך לא מזהה את הדרייברים בדיסק ההתקנה. יש לציין שכל הדרייברים שמצאתי באינטרנט למודם הזה נתמכים רשמית על XP בלבד, וכך גם טען נציג הטמיכה הטכנית של ספק האינטרנט - ואם יש לי ויסטה, אני צריך מודם אחר. אני מתקשה לקבל את הטענה הזו, ולו כי המחשב עליו אני כותב את הפוסט הזה גם עם ויסטה, והצלחתי להתקין עליו את המודם האמור בלי יותר מדי בעיות. עם זאת, מדובר בויסטה 32BIT. האמנם אין דרך לחבר את המודם? הדגם הוא DYNAMODE ADSL-USB-C50 או משהו כזה (לא לידי כרגע).
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לעבור להתחברות לאינטרנט ללא חייגן אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-