רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי שרת שיושב בשרתי בזק בינלאומי והוא מריץ ubuntu אני רוצה לשתף תקיה של השרת עם המחשב הביתי שלי שמריץ וינדוס 7 השיתוף צריך להתבצע על בסיס האינטרנט כמובן מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה קצת מורכבת חשבתי אולי מישהו יודע .... המצב הוא כזה ...נמצא בהוט+014 ללא חייגן על מנת לקבל אי פי חדש שהייתי צריך.. דרך הראוטר, שיניתי את כתובת ה MAC .. (שמרתי את המקורית אגב) הכל עבד יפה (קיבלתי אי פי חדש) עד הפעם השלישית שבו המצב נדפק ... לא מתחבר האינטרנט לא כלום , מקבל APIPA 169.254 חבר שלי מבין עניין ולכן יעץ לי קודם כל להתקשר לתשתית הוט ולבקש שיאפסו את המודם ("כנראה שלא יעזור..תנסה בכל זאת") ולבקש מהם שיחברו אותי לצורך הבדיקה לספק אחר וזה בדיוק מה שקרה . המודם\אינטרנט חזר לפעולה תחת ספק אחר (HOTNET) . משמע ממה שהבנתי מחבר שלי (קרה לו בעבר) האי פי שלי אצל 014 נעול באחת השרתים בגלל שינוי הMAC שבא מפעולה שלי ... השאלה בגדול היא , כמה זמן בימים ייקח עד שהאי פי ש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי רשת חדשה בבית.. שלא אני התקנתי. אלה הטכנאי שלי התקין. אני חייב לדעת איך לפתוח פורטים............ אני צריך לפתוח כמה פורטים בשביל תוכנות שיתוף.. חבר שלי אמר לי משה ועם TELNET ואי פי של הראוטר.. אז אם מישהון יכול לעזור זה יכול להיות ממש טוב.. תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת OpenSignal, המתמחה במדידת ביצועי רשתות הסלולר ברחבי העולם, פרסמה אתמול דו"ח המשווה את מהירות הגלישה בכ-75 מדינות. הבשורות הטובות הן שישראל הגיע למקום ה-4 והמכובד עם מהירות גלישה ממוצעת של 28Mbps -ב-LTE (דור 4G). החדשות הפחות טובות הן שכיסוי ה-LTE בישראל הוא מהנמוכים בעולם, כאשר רק 52% מהמדינה זוכים לכיסוי. נתון זה מעמיד אותנו בתחתית הטבלה - מקום אחד מעל איראן והרבה אחרי מדינות עולם שלישי כמו קטאר, ויטנאם, ירדן ופרו. כחברת הסלולר המהירה ביותר בישראל הוכתרה פרטנר עם מהירות ממוצעת של 35Mbps וכיסוי של 69%. הדוח המלא בלינק המצ"ב. http://opensignal.com/reports/2016/02/state-of-lte-q4-2015/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה: חבר שלי אמר לי שכל הקבצים שהוא מוריד בעזרת כל מנהלי ההורדות מוצגים כקבצים שלא ניתן לעשות להם RESUME. אפילו במערכת נקיה לאחר פירמוט. לאחר שערתי כמה בדיקות קצרות במחשב שלו עלה לי הרעיון לחברק את הנייד שלי לראוטר שלו ופתאום גם הנייד שלי מסמן אותו דבר (מדובר על אתרים שב100% מאפשרים המשכת הורדות). מה יכול לגרום לתופעה כזו? יש איזה הגדרה בנתב (סימנס מעפן שבזק מחלקת) או אצל הספקית (הוט)?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בזיהוי מחשבים ברשת. יש לי שני מחשבים האחד נייח בעל מערכת הפעלה Win7 ultimate והנייד בעל מערכת הפעלה Win xp home המחשב הנייח והנייד שייכים לאותו Workgroup . המחשב הנייח מחובר בכבל אתרנט לנתב Dlink Dsl-2650u והנייד באופן אלחוטי שני המחשבים מוגדרים על אופציית Share לתקיות הרלוונטיות מהמחשב הנייד אני יכול לגשת לתקיות במחשב הנייח להתחבר אליו דרך ה Computer management ומזהה אותו במיקומי הרשת שלי. לעומת זאת מהמחשב הנייח איני יכול לגשת אל תקיות משותפות או אל המחשב כלל. וגם ברשימת התקנים במפת התקשורת של Win7 איני מזהה את המחשב הנייד כחלק מהWorkgroup . אשמח לרעיונות לפתרון הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עברתי לבית חדש, וכמובן לא העבירו תשתית רשת לחדרים. אני רוצה להחליף את חוטי הטלפון ל-CAT5E. הבעיה היא שאין בארון התקשורת תשתית חשמל. מישהו מכיר מתג קטן פיזית שמקבל הזנת POE, וכולל 4 כניסת/יציאות ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משדרג מחשב ועד היום השתמשתי במודם usb ארכאי- ale 070 שסה"כ היה סביר מלבד תקופות שהיה מתנתק לעיתים רחוקות אבל במהירות לא היה מאכזב. מהירות החיבור הנוכחית שלי היא 5 מגה בבזק adsl ובשידרוג של המהירות קיבלתי את מודם ה-aztech 600e שמעולם לא היה מחובר בגלל שלא לא היה לי כרטיס רשת,קראתי עליו ביקורות לא מחמיאות בפורום ורציתי המלצה למודם בלבד ללא ראוטר (אין לי כוונה להשתמש ברשת אלחוטית) בין אם מההיצע של בזק ובין לרכישה מחנות תקציב עד 500 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל הזמן כותבים ואומרים בפורום הזה שחיבור פרללי איטי יותר מסריאלי, אבל איך?? אני זוכר שלפני כמה שנים, עוד לפני שלכולם היה כרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים היה צריך כבל לפלינק, פרללי או סריאלי מדדנו אז את ההבדלים בהעברת המידע בין הפרללי לסריאלי והפרללי היה מהיר בערך פי 10! עכשיו, איך אומרים שסריאלי יותר מהיר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ברשותי המודם ראוטר הבא: td-w8961nd. לצערי לפני שקניתי אותו לא ביררתי אם הוא תומך 100 מגה (כלומר VDSL) ומסתבר שהוא לא (כמו כל שאר המודמים ראוטר שיש כרגע בארץ). רציתי לשאול אם מישהו פה יודע אם אני אוכל לבטל את אופציית המודם שלו ולהשתמש בו רק כראוטר (אני מקבל מודם בהשאלה מבזק, אני יודע שאפשר להגדיר אותו כראוטר אבל עדיין אני רוצה לדעת אם ניתן להפוך את הראוטר שלי כראוטר בלבד) המצאתי את הלינקים הבאים: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18393993 - בעיקר בסוף http://www.tp-link.com/en/article/?id=344 - לא הראוטר שלי אבל אותו עיקרון (הממשק שונה לחלוטין) ניסיתי להתעסק קצת בממשק של הראוטר שלי וראיתי שם כמה פונקציות שקשורות לVLAN אבל אני לא בטוח שזה יספיק... מצאת…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד המחשבים ברשת החליט שהוא לא מוכן להגיב יותר כשמנסים לגשת אליו דרך השם שלו. כאשר ניגשים דרך הIP הוא עובד מצויין. ניסיתי: 1. להכריח NETBIOS OVER TCP 2. FLUSH DNS 3. מחיקת CREDENTIALS. 4. מחיקת ADDRESS RESERVATION בראוטר. כל אלו לא הועילו. המוזר הוא שכשאני משנה את שם המחשב הכל עובד כמו שצריך וכשאני מחזיר אותו לשם המקורי הבעיה חוזרת. מישהו נתקל בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ip ידני קבוע. הגדרת כונן משותף עם אפשרות קריאה\כתיבה לכולם. firewall windows disable. פינג ממחשב א' למחשב ב' - request time out. פינג ממחשב ב' למחשב א' - request time out. כשנכנסים ל-\\ip לא נותן. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים, כל טורנט שאני מוריד מתחיל על M1.3 לכמה דקות, ואז יורד למהירויות מגוככות של 100-300K. בהתחלה היתי מוריד על מקס. יש לי 10 מגה. יש דרך לבדוק את זה? ומי החשוד העיקרי, הספק או תשתית?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בטלפון הסלולרי שלי (LG optimus one) כמודם לגלישה מהמחשב הנייד(חיבור USB). הבעיה- לאחר מספר דקות הגלישה מתנתקת- בהתחלה המחשב מראה ICON שהוא מחובר לאינטרנט אבל שום אתר לא נפתח ואחרי דקה הוא מראה סימן קריאה ליד הICON. ניתוק- חיבור יזום- הגלישה ממשיכה ושוב מתנתקת וחוזר חלילה. הנייד Dell5010 עם Win7 pro. לפני כן גלשתי באותה תצורה בנייד ישן עם XP- לא היו בעיות בגלישה. בנוסף ניסיתי עם טלפון אחר והתופעה עדיין קיימת- זה גם כנראה לא הטלפון. בדקתי את הקו וההגדרות מול אורנג- נמצא תקין. התופעה מתרחשת בכל מיני מקומות כך שזו כנראה לא בעיית קליטה. הקטע המוזר שלפעמים אני משחק משחק רשת דרך הטלפון והקישור לאינטרנט עובד מצוין לאורך זמן. נראה לי שמדובר בבעיה במחשב שלי א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב ראשי מחובר ישירות לראוטר +2 פועלים אלחוטי קבעתי ב LOCAL AREA CONNECTION במחשב הראשי -רשת סטטית ב TCP V4 10.0.0.1 255.255.255.0 10.0.0.138 ה DNS של בזק מעת לעת כל הקונפיגורציה הזאת נעלמת זה קורה גם בשני המחשבים האחרים מחשב אחד 10.0.0.5 מחשב שני 10.0.0.8 ניסיתי לא להוסיף את ה DNS של בזק אך ללא הועיל תודה רבה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה דרך לבטל 5g במודם של הוט מדגם hot box 5 ? בממשק web של המודם אין אפשרות. תמיכה טכנית טוענים שללקוחות שמחוברים עם סיב אופטי אין אפשרות לכבות 5g גם מאצלם. מה עושים ? האם יש מודם פרטי שאפשרי לרכוש שתומך בחיבור סיב אופטי ודרכו ניתן לבטל 5g ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בשנתיים האחרונות מודם USB של בזק ALE 130 בזמן האחרון הוא עושה לי בעיות האמת שהפעם אני לא מצליח להסיר אותו!(יש למטה את ההודעה שהוא נותן) ואישרו לי להחליף אותו למודם רשת רציתי לדעתעל איזה מודם אתם ממליצים לקחת! מעניין אותי יכולת הקינפוג של המכשיר והאמינות שלו! בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה עזרה בבחירת ראוטר לבית. אני מעוניין להחליף את הראוטר שיש ברשותי היום (TL-WR941ND ) כיוון שהוא התחיל לעשות קצת בעיות ולרכוש ראוטר חדש לבית, השימושים שלי הם בעיקר סלקום TV ואינטרנט במכשירים הסלולריים. הקופסה של הסלקום TV (קופסה אחת בבית) מחוברת ישירות עם כבל רשת לראוטר הקיים ויש ברשותי אינטרנט של הוט נט שמגיע כיום ל95 מגה. התקציב שלי הוא עד 280 שקלים. אני שוקל לרכוש את אחד מהראוטרים הבאים: TP-Link Archer C2 Ver:3.0 AC900 D-Link DIR-825 AC1200 TP-Link Archer C20 AC750 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת Western Digital, אחת היצרניות המובילות של כוננים קשיחים ואמצעי אחסון, חושפת שורה של מוצרי תקשורת. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2326
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המהירות צנחה ל 6 מגה (מ 12 מגה) יש רעיונות איך להחזיר את המהירות ל 12 מגה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להגדיר את הראוטר EDIMAX שברשותי כריפיטר לראוטר ASUS. בממשק של EDIMAX שיניתי ל-WDS ואת ה-MAC לכתובת כמו של הראוטר ASUS. בנוסף גם את אותו CHANNEL. ביטלתי את ה-DHCP. וכמובן SSID וסיסמת כניסה לראוטר ASUS. אך עדיין החיבור לא עובד יש לדעתכם גם צורך בהגדרה בראוטר היעד ASUS? תודה רבה לעוזרם!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום התחילה לי בעיה באינטרנט , הנתב של tplink לא נתן חיבור לאינטרנט לא בקווי ולא באלחוטי לאחר מספר דברים שעשיתי הצלחתי להחזיר את האינטרנט לנתב . מה שעשיתי חיברתי את הכבל רשת מהמודם של בזק ישירות למחשב במקום לנתב ראיתי שהאינטרנט עובד ואז חיברתי את הכבל בחזרה לנתב של tp ופתאום הנתב עבד שוב. לחצתי על הכפתור איפוס ומאז אני לא מצליח להיכנס להגדרות אני מקיש בדפדפון tplinklogin.net והוא כל הזמן מפנה אותי לאתר הזה : http://ww1.tplinklogin.net/ ולא נותן לי להיכנס להגדרות של הנתב זה נראה כמו ווירוס או משהו אחר ? אני משתמש במק לא בווינדוס
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן בעיקרון זו משימה פשוטה שנראה לי שהסתבכתי בה יתר על מידה, אשמח לעזרתכם. ברשותי מודם בזק המחובר למספר אפליקציות חוטיות. אני מעוניין לחבר אליו בכבל רשת נתב WR1043 שיפיץ את האינטרנט שהוא מקבל מהמודם, תוך כדי שהנתב משתמש בטווח DHCP פרטי משלו (בשביל הסדר ובעיקר בשביל לזהות בקלות אחר כך האם הלקוח X התחבר דרך הנתב). החיוג עצמו מתבצע במודם ולא בנתב ואני מעוניין שזה ישאר כך כרגע המודם ללא DHCP, עובד על 192.168.0.1. מה בעצם ההגדרות שאני צריך לעשות? האם אני צריך לחבר את המודם ליציאת ה-WAN בנתב? האם אני צריך להשתמש ב-subnet זהה או שונה? מה ה-IP שאני צריך להגדיר לנתב? אשמח לעזרתכם. אם תוכלו גם לתת הסברים טכניים כדי לעזור לי להבין יותר טוב את הסוגייה זה בכלל יהיה מעולה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כך נאמר לי ע"י מנהל במוקד התמיכה. לא אמורה להיות יותר בעיה בגלישה לחו"ל והניתוב אמור להיות כמו חייגן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-