רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לא מזמן עברתי לדירה בעלת 2 מפלסים. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בכל הבית ולכן קניתי עוד ראווטר הראווטר הראשי בבית הוא tplink tp-wr1043nd אליו מחובר בכבל ראווטר נוסף edimax br-6424n v2 בראווטר הראשון (tplink) שרת הdhcp מחלק כתובות מ192.168.1.2 עד ל 192.168.1.199 בראווטר השני ביטלתי את שרת הdhcp כל הגדרות הרשת האלחוטית זהות מלבד הערוץ והכתובת שהגדרתי לנתב היא 192.168.1.200 כל כמה זמן הרשת קורסת וכאשר אני מנתק את הראווטר השני ומחכה כמה שניות היא חוזרת לעבוד.. עבדתי ע"פ המדריך הבא http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ואני באמת לא מבין איפה טעיתי ולמה הרשת קורסת. יש לציין ששתי הראווטרים עובדים באופן תקין כאשר הם עובדים בנפרד כך שזה לדעתי לא בעיי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי אצל חבר שלי את הראוטר הנ"ל + הוא קיבל מודם rotel קטן שחור (משהו מוזר בחיים לא ראיתי אותו) בכל אופן הגדרתי הכל כשורה,לפי המדריכים והכל והוא מתלונן על בעיות ניתוקים מידיי פעם . הלכתי לבדוק מה קורה ומסתבר שלפעמים הראוטר מחליט להתנתק לאיזה חצי דקה ואז מתחבר שוב (אפילו לא מראה שהוא מתנתק במחשב,פשוט אין אינטרנט למרות שמראה חיבור) מחוברים לראוטר 4 מחשבים (אחד נייד אלחוטי) אינטרנט סמייל 2.5 מגה ותשתית בזק. היום הוא קיבל את השדרוג לכן לא נראה לי שיש אצלו בעיות איתם.. זה מאז הראוטר Edimax החדש שהוא קיבל לפי מה שהבנתי.. אשמח לעזרה . נ.ב - ממש מוזר הקטע כי לחבר אחר שהתקנתי לו את הראוטר לא הייתה הבעיה הזו בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני זמן מה הצטרפנו לשרותי הטלפון של נטויז'ן (שהם גם ספק האינטרנט שלנו), ולשם כך חובר לנו מודם voip באופן טורי בין מודם האינטרנט לבין המחשב. בבדיקה השוואתית שעשיתי לאחרונה התברר שהמודם הנ"ל מאט מאוד את קצב תעבורת המידע בפרוטוקולים של שיתוף קבצים. הבדיקה בוצעה באמצעות לקוח הביטורנט bitcommet, אשר דיווח לי שהפורטים שלו להאזנה חסומים (למי שמכיר - עיגול צהוב בשורת המשימה של האפליקציה). ההורדה אמנם אפשרית, אך בטפטוף. הפעלת bitcommet לאחר שהמודם הטלפוני נותק, היתה תקינה לחלוטין. האם ישנה הגדרה כלשהי ברמת מערכת ההפעלה (winXP) שניתן לשנות, במטרה לתקן את הבעייה? תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם ברשתי כרגע הנתב הישן והטוב של אדימקס br-6204wg ששירת ומשרת אותי נאמנה כבר 4 שנים בערך וברצוני להשתדרג לראוטר יותר מהיר וחדש מפני שאני רוצה לגלוש באופן יציב ובנוסף לספק לשכן אינטרנט שהוא גולש דרך הטאבלט (מרחק של כ 600 מטר -מרחק אווירי) לציין שיש לי תשתית כבלים וספק של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה לציין בנוסף שיש 3 טלפונים שמתחברים לראוטר בו זמנית+מחשב שנמצא בחדר אחר שסמוך לחדר שבו נמצא הראוטר (ומחובר קבוע באופן אלחוטי) מעוניין בראוטר יציב ואמין,אשמח להמלצות,תקציב עד 200 ש"ח תודה רבה על העזרה. רם.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים לכולם . השבוע החלטתי לעבור לוינדוס החדש Windows VISTA הידוע. לאחר ההתקנה, התחלתי בהתקנת האינטרנט. * התקנתי דרייברים של המודם עם הדיסק דרך מנהל התקנים. *הורדתי חייגן מהכתובת 212.143.205.211 *עשיתי ריסט. לאחר הריסט למחשב.. אמור לקפוץ חלון התחברות של החיגן..ואכן קפץ.. אבל לא היה איפה לרשום סיסמא oO.. אז אמרתי נילך בדרך עקיפה..ועשיתי דרך האינטרנט אקספלורר. כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות. שמה רשמתי את השם משתמש והסיסמא. לאחר שאישרתי הכול. ניסיתי להתחבר..אבל ללא הצלחה. טוב החלטתי להתקשר לשרות התמיכה של נטויז'ן. ענה לי הנציג שירות וסיפרתי לו שהתקנתי את הוינדוס ובלה בלה.. והוא אמר לי אני מצטער אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות כי החברה לא ת…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נתב שהוא גם ראוטר של חברת בזק מדגם d link n 2760u (זכיתי בו באינטרנט והוא לא מחובר לי למחשב אלא סתם יושב בקופסא). ברצוני לדעת האם אני יכול להפוף את המכשיר הזה לכרטס רשת אלחוטי ובאמצעותו להתחבר לרשתות של מסעדות/קניונים/שכנים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי וכרטיס רשת USB אלחוטי. היום יש לי 3 מחשבים מחוברים דרך נתב רגיל, ואני רוצה להחליפו בנתב אלחוטי, ולהוסיף מחשב רביעי בעל כרטיס רשת אלחוטי USB הבנתי שיש שני סוגי "סכנות" ברשת אלחוטית: 1. התחברות לנתב ובעצם הצטרפות לרשת שלי 2. אפשרות לראות את המידע שעובר בין הנתב לכרטיס רשת האלחוטי השאלות הן, ראשית, האם מה שכתבתי אכן נכון... 1. האם יש להאקר אפשרות לראות את התעבורה גם של שלושת המחשבים שמחוברים בצורה קווית לנתב האלחוטי (גם ברשת הביתית וגם בחיבור לאינטרנט)? 2. מה הצורה המומלצת להגנה בפני שני סוגי הפריצות (אני חושב לקנות נתב אדימקס BR-6215SRG) 3. האם ההגנות משאלה 2 דורשות הכנסת סיסמא (ידנית) כל איתחול של המחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש איזו תוכנה אשר דרכה אוכל לבצע ניתור של הפעילויות ברשת המשרדית - לא רלוונטי לי מה תוכן הפעולה יותר רלוונטי האם מישהו מוריד קבצים,שולח מיילים גדולים או תמונות או סרטונים - לא נובע מרמה של חטטנות כמו על מנת לאתר מי גורם לעומסים על הרשת המשרדית (וטוחן לה את הצורה)... בתודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר מחשבים ניידים המשוייכים לדומיין, לפעמים מתחברים ב LAN לפעמים ב VPN וניגשים לשיתופים על שרתי קבצים וכד'. אני מתלבט האם לאפשר למחשבים להוריד חומר מהשרתים ואז אצטרך לדאוג להצפנה שלהם (אין BitLocker , מכירים פתרון אחר?) או פשוט למנוע הורדה של מסמכים למחשבים, כך שיעבדו רק על מסמכים בשרת וכאשר אינם במשרד יתחברו ב VPN (כמו שקורה היום) הרגישות של המסמכים די גבוהה, אך צריך גם לאפשר לעובדים לעבוד.. מה האיזון הנכון בין שני הדברים? תודה רבה.. מחשבים ניידים: windows 7 pro DC: sbs 2008 servers: win server 2008 r2
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז סיפורון קצר כהקדמה, עד לפני שבועיים הייתי מחובר ל1.5 מגה ב 39 לספק ו69 לכבלים. (סה"כ 108). החלפתי חבילה לחבילת ה 3MB עם 150K אפלואד בהתחייבות לחצי שנה לנטויזן (59 ש"ח) ובשנה לכבלים (79 ש"ח) - סה"כ 138. הציעו לי מחברת הכבלים חבילה משולבת עם נטוויז'ן ב 148 ש"ח לחודש הכוללת ספק ובמהירות 3MB עם אפלואד 278K. החבילה הנ"ל בהתחייבות לשנה, האם בימינו שווה להתחייב לשנה? החבילה בסה"כ יקרה ב 10 שקלים ממה שאני משלם היום הבעיה שלי היא שנראה לי שבעוד חצי שנה 3 מגה יעלה כמו פיסטוקים, האם שווה להתחייב? גם הסכום יחסית הוא לא אטרקטיבי מי יודע מה... מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי COMPEX NP28G, והחיבור האלחוטי שלו מוצפן ב-WPA-PSK AES. במחשב הנייד שלי מותקן Windows XP Professional x86 SP2 (עכשיו פירמטתי אותו), כל הדרייברים שלו בסדר, והכרטיס רשת האלחוטי שלו הוא Intel® PRO/Wireless 3945ABG. עד עכשיו, החיבור האלחוטי של המחשב עבד בסדר גמור. אבל, אחרי שהתקנתי עדכונים מ-Windows Update (דרך הכרטיס רשת האלחוטי), הוא אמר לי שהוא לא הצליח להתקין עדכון אחד (אני לא זוכר איזה, ואין לי מושג למה הוא לא הצליח). התבקשתי לאתחל את המחשב, וחשבתי שאחרי אתחול אני אקבל שוב את העדכון הזה. הבעיה היא שאחרי אתחול הוא לא הצליח להתחבר לראוטר האלחוטי שלי. ניסיתי להתחבר באופן ידני והוא לא הצליח. עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי וגם למחשב הנייד וגם הכנסתי את הסיסמה מחד…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ACCESS POINT EDIMAX EW-7206APG הוא כל הזמן מתנתק . הוא לוקח הראוטר EDIMAX BR-6524N / האקסס פוינט לוקח מהראוטר ומחובר ל מחשב בכבל רשת . המודם במחשב בא משולב עם לוח אם . כשאני יש לי אינטרנט בראוטר וב מחשב השני שמחובר קווי אין לי אינטרנט ב מחשב באקסס פוינט . המרחק הוא כ 10 - 12 מטר . כולל 2 קירות באותו מפלס . אני גם את האקסס פוינט גם על מחשב שהוא ממש ליד הראוטר עבד 5 דקות והתנתק . היה צרייך לעשות ריסטרט . גם ניסיתי לעדכן אותו ץ היה לי 1.29 שמתי את העידכון 1.26 עידכון קשוחה .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן... יש לי בבעיה בבית שבאחד החדרים (בקומה נפרדת) לא קולטים את ה-WIFI כמו שצריך. אז חשבתי לקנות הום פלאגס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795875 הבעיה היא שצריך לחבר בכבל רשת מההום פלאג למחשב הנייד שנמצא שם ומדובר במקבוק ולמקבוק אין כניסה לכבל רשת אז במקום לקנות מתאם ב-180 ש"ח http://store.idigital.co.il/mac-accessories/cables-adapters/apple-thunderbolt-to-gigabit-ethernet-addapter-md463zm-a הבנתי שאני יכול לקנות ראוטר נוסף לבית ולחבר אותו בקומה ללא הקליטה ככה לא רק שיהיה בה אינטרנט, אלא יהיה גם אלחוטי הבעיה היא שאני לא יודע מה אני צריך לעשות כדי להגדיר את הראוטר השני... בטח צריך להגדיר אותו שלא להתחבר לספק אלא פשוט לשדר אני מאוד אשמח לעזרתכם.. תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לאפשר לחבר להוריד ממני קבצים דרך האינטרנט ישירות מהמחשב שלי. האם זה אפשרי? דרך שיתוף הקבצים במסנג'ר זה איטי מידי לקבצים גדולים ואני צריך תוכנה כמו FTP שמורידה משרתים. אני יודע שאפר להוריד קבצים משרת שנמצא על רשת האינטרנט אבל איך אני עושה את זה עם מחשב של חבר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי שלושה מחשבים בקומה העליונה, שאותם ארצה לחבר באופן חוטי למודם. בנוסף , יש לי צורך בנקודת גישה אלחוטית - אך אצטרך אותה רק בקומה התחתונה ביותר. האם יש אפשרות ליצור רשת למחשבים בקומה למעלה, ובנוסף להתקין איזה מכשיר בקומה התחתונה שיפיץ את ה-WIFI דרכו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני עם תשתית של בזק + בזק בינלאומי בתור ספק. עברנו לדירה חדשה וכרגע המודם ראוטר(VR600) מחובר בממ"ד. הטכנאי של יס חיבר לי את הקופסאות האלה שהאמת מתפקדות לא רע בכלל (אין כמעט איבוד של רוחב פס). הבעיה שגם עם הראוטר הזה, הקליטה האלחוטית בבית עקב התקנתו בממ"ד היא מוגבלת. השאלה שלי היא אם אני מחבר נקודת גישה/ראוטר/מגדיל טווח אלחוטי בצורה חוטית לאחת מהקופסאות של יס במקומות בהן הקליטה האלחוטית שלי חלשה, זה יכול להיות פתרון טוב? יעבוד יציב? תודה, יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רואטר 2760u של בזק בעל 2 יציאות USB כאשר הראשונה מוגדרת לחיבור כונן ( כרגע מחובר דיסק-און-קי ) ועובדת בפרוקטול Samba. דרך הרשת הביתית אני מצליח להגיע לכונן זה ללא בעיה ע"י מיפוי כונן רשת . הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין לגשת לכונן זה דרך רשת האינטרנט ואני לא מצליח לקבל גישה לכונן . השאלה היא: כיצד אני מגיע לדיסק און-קיי (למעשה כונן) המחובר לראוטר (הראוטר למעשה זמין כל העת ויש לו כתובת ip קבועה ) דרך האינטרנט ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על שלושה ראוטרים חוו דעתכם: נתב אלחוטי Edimax BR-6424n ראוטר אלחוטי Edimax דגם BR-6424n נתב TP-Link TL-WR841ND תקן N נתב אלחוטי D-Link DIR-615 מה מהם לבחור?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבדוק איך החיבור שלכם לאותם סרברים שנחוצים לי. 195.56.172.118 216.89.225.158 בבקשה תכתבו את הנתונים הבאים אני יתן לכם דוגמא ADSL 750K חברה ברק. Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Administrator>tracert 195.56.172.118 Tracing route to 195.56.172.118 over a maximum of 30 hops 1 27 ms 23 ms 23 ms barak-6-lns-3.barak.net.il [212.29.206.140] 2 23 ms 24 ms 22 ms 212.29.206.142 3 22 ms 22 ms 26 ms 212.29.206.68 4 24 ms 24 ms 22 ms 212.150.234.93 5 119 ms 121 ms 121 ms 212.150.232.238 6 115 ms 119 ms 118 ms 212.150.232.150 7 109 ms 116 ms 121 ms ge-3-0-…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שידרגתי למהירות 15MB אך לדעתי אני לא מגיע לקצב הורדה מקסימלית. עד היום בצהריים גלשתי במהירות 10 MB ותמיד הורדתי על מקס שזה 1.1-1.25 MB גם בהורדות ישירות וגם בביטורנט. כעת ב15MB אני מוריד בין 1.4-1.7 MB כאשר בפועל אני צריך לקבל 1.85 במקס. בבדיקה של בזק ונטוזיון אני כן רואה שאני גולש על 15MB. האם המהירות של ההורדה היא בסדר לדעתכם? לא יודע נראה לי איטי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי ה Router מדגם Netgear Nighthawk RAX80 ויש לי דיסק קשיח חיצוני של WD המחובר אליו ב USB 3.0 אינני מצליח לגשת לדיסק הקשיח דרך ה Windows 10 שברשותי כאשר אני מנסה לפתוח את חלונית ה Run ולגשת ל: \\readyshare\USB_Storage .אני לא מצליח גרסת ה windows שברשותי Windows 10 Enterprise גרסה: 1909 Build Number: 18363.836 כמו כן ה SMB 1.0/CIFS File Sharing Support מותקן כנ"ל גם SMB Direct אודה לעזרה בנידון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר אתמול ניסיתי לעשות שדרוג קושחה ולא הצלחתי בגלל שהורדתי את העדכון לגרסה שהיא לא v2 . בסוף לאחר שהתחרפנתי מצאתי שיש עוד גרסא שונה של קושחה באתר של אדימקס שמתאימה לראוטר של br6424n v2 . רציתי לדעת מה ההבדל בין הראוטרים? והאם הוא ראוטר טוב? נציג של בזק המליץ לי לקנות אותו ובינתיים הוא פשוט מעולה. עוד משו, זה שניסיתי לשדרג את הקושחה ללא הצלחה עם גרסא של הראוטר הקודם לא פגעה בראוטר נכון? תודה רבה וסליחה על החפירה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 מגה , adsl ספק נטויז'ן .. אני משחק הרבה במשחקי רשת , כמו: sof 2 \ far cry\cs עד עכשיו המשחקים עבדו מעולה עם פינגים נמוכים בלי לאגים , לפני שבוע אחותי קנתה מחשב נייד אז עשינו בבית רשת אלחוטית , מאז יש לי מלא לאגים במשחק , הפינגים שלי ניראה לי בסדר דיי נמוכים 16-33 לא יותר , המשחק עובד חלק יש לי מחשב חזק יחסית למשחקים , ויש לי פינגים נמוכים , אבל יש לי לאגים שאני מנסה להחליף נשק ואחרי כמה זמן זה נקלט לא ישר וכל מני כאלה דברים.זה לא בעיה בשרת שאלתי את האנשים שמשחקים איתי ולהם לא היה לאגים...זה יכול ליהיות בגלל הרשת??? אחותי לא מורידה דברים , היא סתם על האי סי קיו ועל האינרטנט , אבל מאז יש לי לאגים אז זה יכול ליהיות קשור לרשת?? אם כן כדאי אולי לעלות את הא…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לחפש משהו שבודק את הUpload כי נראה לי שנטוויז'ן מגבילים לי רצח את הUpload!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה עומד הניסוי שלהם? לא נראה לי שבזק יפרסו אצלי את הNGN בקרוב....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-