עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. (הבעיה נפתרה אפשר למחוק). רשום - קישוריות מוגבלת או חסרה, בלה בלה בלה... מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by Daichi,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487069.msg4168331#msg4168331

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, בעצתכם קניתי את הראוטר 1043 של TP-Link ועכשיו אני צריך להתקין אותו. יש לי בבית טלפון מבוסס אינטרנט של 012 והמתאם של Audiocodes נמצא בין המחשב למודם. לראוטר יש 4 כניסות LAN ולמתאם יש רק 1. עד עכשיו השרשרת חיבור הייתה כך: מחשב----->מתאם שיחות----->מודם איך צריכה להיראות השרשרת עכשיו? האם הראוטר צריך לבוא לפני המתאם או אחריו? אני בתשתית הוט.

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  4. Started by miki891,

שלום בבית מחובר ברשת 5 מחשבים לראוטר.בניתי אחד מחשבים שלי שרת דומיין. הישתמשתי במחשב רגיל לא שרת.רשמתי פקודה CMD ניפתח חלון שחור דוס. לדוגמא אני רושם פקודה שם האתר שלי Ping www.walla.co.il ואני רואה מספר IP לא בדיוק בשרת דומיין שלי. איך כותבים פקודה לימצוא IP אמיתי לשרת דומיין שלי? לא מצליח להגיע לראות IP אמיתי שלי. מיכאל

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם, ברשותי הנתב הנ"ל לאחר עדכון firmware ל- dd-wrt האחרון (תומך L2TP). חיבור כבלים+נטוויז'ן. הבעיה: הנתב מסכים להתחבר לאינטרנט רק עבור כתובת השרת 212.143.205.253 אבל לא עם השם cable.netvision.net.il אולי זאת בעיית DNS? בכלל יש פתרון? אם מישהו יכול לעזור בהגדרות נוספות אני אודה לו מאוד. אורי

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. Started by catsmonster,

אני מנסה לשחק עם אח שלי ברשת הביתית, לשנינו יש Windows 7 ואותו Workgroup והם יכולים לשתף קבצים דרך הרשת (רשת קווית במהירות 1Gbps). אבל כשאני מנסה לשחק ברשת במשחק Red Alert 3 (באותה גרסה) הם לא מזהים אחד את השני בלובי ואני לא יכול לשחק ברשת. ניסיתי עם עוד מחשב מהרשת וגם הוא לא הצליח לזהות את המחשב השני שפתח משחק. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום רכשתי שקע משולב לקו טלפון +חיבור לאינטרנט על טיח . שאלתי :כמה חוטים אני צריך בסה"כ ? מהו הסימן שלהם בכל נקודת חיבור? ומה ציבעם ?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. היי אז כמו שאמרתי - יש לנו 2 מחשבים נייחים בבית ולפטופ אחד. אני מתכנן לקנות ראוטר אלחוטי ולהתקין כרטיסי רשת בכל אחד מהמחשבים הנייחים. השאלות: 1. עדיף כרטיס רשת USB או כרטיס פנימי שיתחבר ללוח (מה יהיה יותר אפקטיבי מבחינת מהירויות)? 2. האם ישנה העדפה למוצר מסוים מוכח, שנמכר בשוק ועדיף על פני כל האחרים? 3. מהם המחירים הממוצעים לכרטיסים כאלו? אגב, אני לא מתכוון להשתמש בהעברת נתונים ממחשב למחשב כך שלא קריטי לי תעבורת נתונים, אלא רק מהירות אינטרנט נטו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. עד 250 ש"ח תשתית הוט. תודה!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  10. היי צריך את עזרתכם במציאת פתרון לגלישה במרתף, האפשרות שנראת לי הכי ריאלית כרגע היא Access Point ... האם משיהו ממליץ??? איזה דגם ממולץ לקנות?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by xpepx,

1. איזה עדכון קושחה הכי חדש קיים? ואם אפשר בבקשה קישור? 2. האם אפשר להחליש את האות של ה-WIRELESS בנתב? ואם כן, איך עושים זאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מחובר להוט למהירות 12MB יש לי ראוטר של TP LINK 54MBPS אני מחובר דרך כבל מהראוטר ועוד שני מחשבים דרך WIFI האם 54MBPS מספיק להעביר 12MB?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה לשאול אך אני בדוק מי מחובר אלי ברשת אל חוטית??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Cheif,

אני טס הלילה ל-CES 2011 כך שהנוכחות שלי בפורום לשאלות תמיכה תהיה מצומצמת בתקופה הקרובה. דיווחים מ-CES יהיה אפשר למצוא בבלוג. הפרטים כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486709.0

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. עשיתי עדכון לראוטר של בזק DSL-2650U D2 DLINK לגירסה 2.08 מהשרת הרוסי שלהם ועכשיו אני רוצה לחזור חזרה לגירסה של בזק 1.16 כי התחיל לעשות לי בעיות של ניתוקים ושהראוטר מתאפס פתאום מכל ההגדרות וצריך להגדיר אותו מחדש... אבל זה רושם לי כל פעם שאני מנסה.. "Fatal error during image uploading" ניסיתי גם לחזור אחורה לגירסה אחרת של DLINK ולא נותן לי כל פעם רושם לי את זה לפחות הוא עדיין ממשיך לפעול אחרי השגיאה הזאת ולא ליפול או משהו... מה אני יכול לעשות? יש תוכנה שצורבת את הfirmware דרך הWINDOWS ולא דרך האקספלורר משהו בדומה לאיך שמעדכנים BIOS בלוח? מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. בבקשה!אינני מכירה מאומה. יש על ידי ראוטר והאיש מסכים ופתח לי הסיסמא ובקושי יש קליטה על הדלת ולפעמים אין רק עם דלת פתוחה לרווחה. זה ויסטה בקשתי בחנות אנטנה ונתנו לי את זה כתוב סוג TL-WN821N .הוא אמר לי 300 מטר וכתוב קליטה פי 5.אמר שאם אפתח האריזה איאפשר להחזיר. ושזה מבטל האנטנה של המחשב שלי. לנובו. באתי, חיברתי שמתי דיסק לפי ההוראות ומיד הרגשתי שוק.כמו מכה עצומה ישר בלב.אש! אז נבהלתי ורצתי החוצה.נשברתי מזה,פחדתי שאמות בסוף מזה.זה היה לפני כמה ימים. הופיע לי אז בACCESS CONNECTIONS שני דפיםאחד כמקודם ואחד של הTP. היום ניסיתי להפוך ללא פעיל את האנטנות שלי, כי קראתי ש2 ביחד יש קרינה מסוכנת אז במנהל ההתקנים הפכתי מה שפעל- 2, ללא פעיל. והרצתי עוד פעם את ההתקנה ושמתי בUSB. מה אומ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. אני רוצה לקנות נתב חדש תקן N אבל יש לי כמה מחשבים שעדיין תומכים רק בG וגם אייפון שגם תומך רק G לפי מה שהבנתי כדי להשתמש בשני התקנים בו זמנית צריך נתב שתומך DUAL BAND. הDIR-655 תומך DUAL BAND? אם לא איזה נתבים מומלצים שכן תומכים במחיר דומה? תודה

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by ludacris,

אהלן, אני יודע שבWL-700gE של אסוס קיים הפיצ'ר שבו הנתב יכיל עליו את המנהל הורדות ישירות לכונן שמחובר אליו עכשיו אני שם לב שרוב הנתבים של DLINK וNETGEAR של בזק מכילים חיבור USB שתומך בכונן נייד כfile server. מישהו מכיר דרך(firmware) לאחד הנתבים האלו שכן יודע לנהל הורדות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by XLEE,

עושה רושם שלנזק בל(014) יש הרבה תקלות בתקופה אחרונה אם אתם חווים היום איטיות אז שתדעו שיש להם שוב תקלה לא פירטו את הסיבה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by אופיר,

ברצוני להקים שדרה במהירות גיגה ולשם כך, בין היתר, אני צריך לרכוש 2-3 מתגים. מה דעתכם על Edimax ES-5500G 5 Ports? דרך זאפ הוא עולה 150 שח.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by DUDEnamE,

יש לי שני רשתות אחת רחוקה ואחת קרובה אני רוצה להגדיר את הקרובה בתור AP של הרחוקה כדי לקבל אות חזק יותר הקרוב זה LEVLE ONE WBR-3408 השני זה BR-6424N V2 EDIMAX ניסיתי להסתכל בהגדרות שלהם ולא הצלחתי כלכך להבין איפה מגדרים AP ואם יש בכלל אפשרות נידמה לי שבlevel one האופציה נקראת routing שכוללת פרוטוקול RIP אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. גם השנה, כמו בשנה שעברה, אטול חלק ואדווח ישירות מאירועי תערוכת CES 2011 שתתקיים בסוף השבוע הבא בלאס וגאס, ארה"ב. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=935

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תקלה מוזרה ביותר. מחשב עם windows 7 מקבל גישה לרשת (אלחוטי דרך ראוטר) אני מקבל פינג מאתרים. אבל משום מה אין גישה לרשת דרך הדפדפן. הדפדפן לא מנסה לקבל גישה ולא כלום, ישר מציג דף שגיאה (שאין חיבור) יש לציין שמחשבים אחרים ברשת עובדים כרגיל, הראוטר אופס, המחשב אחרי בדיקת וירוסים ורוגלות, ניסיתי עם כרטיס רשת אחר - אותה התוצאה. יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 17k צפיות
  24. שלום, אני זקוק להוספת יכולת אלחוטית לרשת קיימת כדי להתחבר לסטרימר A200 של PopcornHour עם אנטנה אלחוטית של האקסטרימר. חשבתי על הנתב 941ND של TP-LINK שנראה די זהה לאחיו הגדול ה-1043ND. אין לי צורך בשיתוף כונן USB או רשת חוטית במהירות ג'יגביט. האם היכולות האלחוטיות של שניהם זהות? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by Asto,

שלום . אני רוצה להחליף את הראוטר שיש לי Simens SL2-141 ישן מלפני איזה 3 שנים . מהירות האינטרנט היא 4-5 מגה בבזק בינ"ל . יש לי 2 מחשבים נייחים ולפטופ . המחשב הראשון שמחובר אליו הראוטר משמש למשחקים ברשת + הורדות , והמחשב הנייח השני [ הגלישה היא באמצעות אנטנת WIRELESS ] והלפטופ למטרות גלישה רגילה YOU TUBE , SKYPE וכו . הסיבה להחליף את הראוטר היא , כי כשאני משחק במשחקי רשת ותוך כדי אח שלי גולש ביוטיוב או בסקייפ אז זה מעיט לי את הגלישה בצורה משמעותית . אני מבקש עזרה בבחירת ראוטר ובכללי יעזרו לי טיפים נוספים , התקציב הוא עד 500 ש"ח בערך , צריך ראוטר שלא יפריע לי במשחקי רשת תוך כדי גלישה של המחשבים האחרים . תודה מראש על העזרה .

• 3 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים