עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MiniMizer,

בשבוע שעבר התקין אצלי טכנאי של בזק ראוטר 2760U של דילינק. הכל עבד טוב ויפה, עד היום - הרשת האלחוטית פשוט הפסיקה לעבוד. בממשק הכל מסומן כמופעל, הנורית של ה-WLAN דולקת על הראוטר עצמו, אבל הרשת לא מזוהה לא ידי הפלאפון שלי וגם לא על ידי הלפטופ. דברים שניסיתי ולא עזרו: - ביטול ההצפנה של הרשת - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית מתוך הממשק - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית על ידי המתג בחלק האחורי של הראוטר - כיבוי הראוטר והדלקה מחדש - איפוס הגדרות לברירת מחדל בסופו של דבר התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק, שם נאמר לי על ידי נציג טכני בשם עידן שהוא לא יכול לעזור לי כי הם תומכים ברשת קווית בלבד ושתמיכה ברשת אלחוטית היא שירות נפרד, בתשלום (אותו כמובן אין לי שום כוונה לשלם). לטענתם, כל עוד הרש…

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. חג שמח! אני חייב שתסבירו לי משהו שאני ממש לא מצליח להבין, קצת רקע: לי יש מחשב טוב יחסית (בן 3-4) 4GB RAM מעבד Quad Q8200 2.33GHz גולש ברשת הביתית שלי במהירות 15מגה של בזק ובזק בינלאומי (הראוטר אצלי בחדר, מחובר בכבל רשת). לאחי הקטן יש מחשב ישן ועגלה יחסית לשלי (בן 7-8) 2GB RAM מעבד Pentium 4 3GHZ גולש באותה הרשת שאני גולש נמצא כ6-7 מטר מהראוטר ומחובר ברשת אלחוטית. אנחנו משחקים באותו משחק (CS 1.6) באותו השרת ואחי הקטן עומד על כ10+- פינג ואני על 20+- איך אפשר להסביר דבר כזה?! תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  3. או שזה רק אצלי? הסרטון נתקע לפעמים ויש סרטונים שהBUFFERING טס

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by roeecicu,

שלום אני עובר לדירה חדשה ומנסה לבחור תשתית וספק אינטרנט. אני מתכנן להשתמש באינטרנט גם להורדות דרך טורנט. חשבתי על מהירות 10M כרגע המבצע הכי משתלם מבחינתי הוא דרך בזק והשאלה שלי היא לגבי הספק. ממה שהבנתי רק במהירות 10M ומעלה מחוברים לרשת ה - NGN ורק בזק בין לאומי אומרים שהם עובדים עם זה. מצד שני הבנתי שבזק בין לאומי מגבילים טורנט. השאלה היא אם שווה בגלל NGN הזה לקחת את בזק לאומי? בכלל מרגישים את הבדל? תודה רבה רועי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Pr0Xy,

אם זכרוני אינו מטעה אותי, לפני כשנתיים רכשתי מאורנג' (הייתי מחובר בזמנו לאורנג') AP של חברת EDIMAX. דגם: EW-7416APn. קניתי אותו, השתמשתי בו כחודשיים ואז עקב סידור הבית שמתי אותו במחסן. לפני כחצי שנה לערך יס התחילו לשווק את היס סטרימר ונזכרתי שיש לי AP שיכל לנתב את האינטרנט ישירות אל הממיר. חיברתי אותו והגדרתי אותו בהצלחה. ולאחר יומיים של חיבור תקין פתאום התוכנה שבקה חיים ולא היה ניתן להגיע להגדרות הנתב ולעשות איתו משהו אם בכלל. דיברתי עם אורנג' והם טענו שהמכשיר קפא. מאז עוד פעם אחסנתי אותו והיום עקב סידור המחסן נזכרתי שהוא קיים . יש אפשרות כלשהי לשיכולה להחזיר את הAP למצבו הרגיל? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oren778,

יש לי מחשב נייד שהייתי קולט איתו אינטרנט עד לפני שבוע דרך ראוטר אלחוטי ישן בתקן G אך לפני שבוע הראוטר נדם ונשלך לפח כרגע אני קולט מהנייד אינטרנט מרשתות בקליטה מאוד מאוד נמוכה ראיתי שאנשים מפרסמים כל מיני כרטיסי רשת שהטווחים שלהם 1-15ק"מ בצורת צלחת /אנטנות .... הנתונים האלו אמיתיים???? דוגמאות : 1 " אנטנת רשת WIFI לקליטה של ראוטר מהירה, בטווחים עצומים, הרכבה חיצונית חיבור מהיר USB הקולט כל ראוטר בטווחי קליטה של 10 קילומטר שטח בנוי עד 15 קילומטר טווח קליטה שטח פתוח חודרת את כל סוגי הקירות קלה להפעלה, מהירה, בקנייה חד פעמית תוכלו לגלוש בחינם האנטנה עוקפת גם בתי מלון המוגנים ע"י קוד הצפנה פועלת בכל סוגי התקנים הקיימים G.B.N 802.11 מאפשרת קליטת טלויזיה חכמה עם מחשב מי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני מבקש בבקשה המלצה לראוטר שיתאים לצרכים שלי שאותם אני אפרט. חיבור 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ-10 מטר בצורה אלחוטית ווייפיי כאשר הראוטר (המחשב הראשי) נמצא בקומה ה-2 וה-2 מחשבים נמצאים בקומה ה-3, כלומר תקרה מפרידה ביני לבין 2 המחשבים הממוקמים בקומה ה-3. המחשבים בקומה ה-3 משמשים אך ורק לגלישה ברשת ולשני המחשבים יש אנטנות USB לקליטת רשתות וייפי (באחד המחשבים יש סטיק 54BPS ובמחשב השני יש סטיק 300BPS). יש לי כרגע ראוטר של לינקסיס WRT54GL מחובר וה-2 מחשבים בקומה ה-3 בקושי רב קולטים את האות (רק קו אחד ירוק ולפעמים גם זה נעלם). כאשר הראוטר מחובר בקומה ה-3 כמובן 2 המחשבים גולשים במהירות. יש לי כרגע חיבור ADSL במהירות 10 מגה יכול להיות שהמהירות תעלה בעתיד הקרוב ויכול להיות ש…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by moshebox,

שלום לכולם, מישהו יודע איך להגדיר חייגן l2tp על מק, מערכת הפעלה mountain lion ? אני על תשתית hot אני מצליח להגדיר חייגן על הראוטר שלי, על windows אבל לא על המק ישירות הוא טוען שהוא לא מצליח להתחבר לשרת, אבל כל דבר אחר כן מצליח להתחבר אז זו לא הבעיה. נציגי התמיכה לא ממש יודעים איך להתמודד עם מערכות ההפעלה היותר עדכניות של המק. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by jonbir2,

שלום לכולם! אני מחפש אנטנה שתקלוט את הרשת האלחוטית שלי בבית גם במשרד. המשרד רחוק בערך 800 מטר מהבית שלי. יש המלצות לאנטנה חזקה מספיק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by jetman,

שלום חברים, בחור מבזק סיים את שלו ויש לי עכשיו 4 שקעים שלהם, ב2 מהם יש פיצולים, ל2 חוטים ול3 חוטים בראשי, מה הדרך הכי מומלצת לחיבור? פרט לאזיקון לפי החור בקופסה לכבל? הלחמה? או חיבור הברגה נפרד וממנו רק 2 חוטים בודדים לחיבורי ההברגה בשקע? תוודה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by itaysp,

שלום, יש לי בעיית קליטה בחדר ברשת האלחוטית. חיברתי את המחשב שלי עם מתאם רשת חשמל וזה פתר בעיה אחת, אבל יש לי מחשב נייד וגם סמארטפון אז עדיין יש בעיה. לפני חודש קניתי את הרפיטר הזה מאיביי: http://www.ebay.com/itm/120966057487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 במטרה לשפר את איכות הקליטה (שמעתי ששימוש ברפיטר גם מוריד את המהירות בחצי, אבל היות שרוב השימוש הוא גלישה באינטרנט זה לא ממש חשוב) יש מן SETUP כזה שמגדיר הכל לבד בערך, אבל הוא הופך את הרפיטר ל AP חדש, עם SSID חדש (אני רוצה לשמור על אותו SSID) אני יכול להשאיר את זה במצב הזה ולשנות את השם ל SSID של הבית? לא תהיה איזו התנגשות? בכל מקרה, יש גם אופציה להוריד את האפשרות ל AP ושהוא יהיה רק REPEATER, אז זה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, שדרגתי ל 50 מגה בבזק, ראוטר כבר יש לי הE4200 של סיסקו. בגלל המהירות החדשה, אני נאלץ להחליף מודם, בבזק אמרו שישלחו אליי מודם ולא אמרו איזה. האם כל מה שישלחו יתאים כיוון שאני משתמש בנתב משלי? או שיש חשיבות גם לבחור את המודם? אשמח לעזרה בנושא תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by nofari:],

אולצתי לעבור לטכנולוגיית NGN כי נאמר לי שבאזור שלי זה הברירת מחדל ועל כן אני צריך לשדרג את החבילה שהייתה לי (5 מגה) לחבילה של 10 מגה. אז החלטתי שאבדוק את הנושא.. ושאבדוק את המהירות בה אני גולש עכשיו. בדקתי דרך 012 שהיא ספקית האינטרנט שלי ויצא לי: מהירות הורדה: 3.69 מגה בייט לשניה בדקתי גם בspeedtest בערך אותה תוצאה. אני לא מבין כל כך, סליחה על הבורות, אבל האם זה טוב? שאלה נוספת - האם גם אתם אולצתם בכוח לעבור ל10 מגה בייט בבית למרות שאין לי צורך בכך?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיסי tp-link במחשב שלי עם וינדוס 7 64bit מותקן עליו. שני הדגמים שבדקתי הם tl-wn951n ו-tl-wn851n. אני מחובר דרך ראוטר TL-WR1043ND שמחובר למודם arris tm602a של הוט - 30 מגה (013 הספקית). הבעיה למעשה היא כשאני מבצע בדיקת מהירות דרך האתר של הוט, 013 אני מקבל מהיריות כמו 80 מגה, 100 מגה ומהיריות לא הגיוניות מהסוג הזה. דרך speedtest.net אני מקבל מהירות נמוכה מ-30 מגה לפעמים גם 10 מגה - 15 מגה, כל פעם משהו אחר, לא אחיד. גם בבדיקת מהירות של שניהן זה כאילו מתחיל לבדוק ואז זה כזה "קופץ" למהירות גבוהה לקראת סוף הבדיקת מהירות ונותן דברים מוזרים. מבחינת הורדה אני מוריד את הקבצים לבדיקת מהירות והמהירות הורדה מגיעה ל-1.5 מגה לשנייה בערך. הקליטה לפי הכלי של ו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yakirsh4,

שלום, אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 בקונסולת הps3 ולמרותשלפי הדירוג של המשחק (המשחק מדרג את הפינג מ4בארים-פינג נמוך לבאר אחד-פינג גבוה) אני בדרך כלל עוד על אותו מספר בארים כמו שאר הישראלים שאיתי בלובי אני מרגיש כאילו הפינג שלי גבוה (לאחר שנתיים שאני משחק בזה אז אני כבר מרגיש מתי אני צריך לירות (זה משחק יריות) יותר מידי בשחקנים עד שהם מתים). בקיצור יש לי כמה שאלות בנושא 1.האם זה הגיוני שלמרות שדירוש של הפינג שלי הוא בדיוק כמו של שאר הישראלים הפינג שלי הוא יותר גבוה? 2.איך אני יכול לדעת אם זה בגלל התשתית או בגלל הספק? 3.אני כרגע מחובר להוט ולבזק בינלאומי האם אחד מהחברות האלא ידועה בתור חברה בעיתית למשחקי רשת? (אני יודע שבזק בינלאומי ידוע כחברה טובה …

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by jetman,

מה המצב אנשים? אני בבעיה, קראתי מספר מדירכים, הבתי שללחיצת קורנה צריך כבל FTP ומעלה, מעולה קניתי כבל 20 מטר , ומה אני מגלה? שהוא רב גידי, מקירא נוספת הבנתי שלא מומלץ לעבוד איתו ללחיצת קרונות, רק לראשים, ואני לא יכול להחזיר אותו כי במקור זה היה כבל אם ראש וחתיחתי אותו, מה עליי לעשות? לזרוק לזבל ולשכוך מ 80 שקל ששילמתי עליו, ולקנות כבל אם גיד יחיד? או יש פתרון אחר? זה להשחלה בהתעלות פלסטיק על קיר אם זה משנה. _________________

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by statuslev,

שלום מחר אני הולך לקחת מבזק את הראוטר משולב עם המודם יש לי מתאם שיחות של 012 אופן החיבור שהיה לי עד עכשיו זה: מודם > מתאם שיחות > ראוטר > מחשבים אחרי שאני אביא את הראוטר משולב מודם אני יוכל לחבר את המתאם לראוטר שיקבל אייפי ממנו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Hydras,

השימוש הוא לuTorrent בלי שיקבל ניתוקים מיותר מדי קונקשנין כמו האדימקס שלי, ומחובר אליו מחשב וטלוויזיה בקווי ונייד וסלולארי באלחוטי. חשוב לי מאוד המהירות והיציבות שלא יקרוס חלילה (חשוב לי לעבודה). גם טווח ועוצמה חשובים לי כי לנייד שלי אנטנה ממש גרועה. לא אכפת לי מהUSB אגב, כי גם המדפסת שלי וגם הHD שלי מתחברים לLAN. תודה נ.ב לא נעול על שניהם דווקא, פשוט שמעתי עליהם דברים טובים...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by H.M,

שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת ביתית בין 2 מחשבים שמחוברים לאותו מודם המודם/נתב שיש לי הוא HOTBOX של חברת HOT 2 המחשבים מחוברים בעזרת כבל ולא ע"י WIFI בכל מחשב מתוקן Windows 7 Ultimate 2 המחשבים נמצאים על רשת ביתית הגדרות בכל מחשב הם אותם הגדרות (בית או עבודה): - הפעל גילוי רשת (פעיל) - הפעל שיתוף קבצים ומדפסות (פעיל) - הפעל שיתוף כדי שכל מי שיש לו גישה לרשת יוכל לקרוא ולכתוב קבצים בתיקיות הציבוריות (מופעל) - בטל שיתוף המוגן באמצעות סיסמה - אפשר ל- WINDOWS לנהל את חיבורי הקבוצה הביתית (פעיל) מפת רשת נראת כך: 2 מחשבים מחוברים ביחד ל"מתג" הוא מחובר ל"שער" והוא מחובר לתמונה של כדור הארץ הבעיה: באחד המחשבים יצרתי קבוצה ביתית ושאני עובר מהמחשב השני למסך ששם אמורה להיות רשומה אצ…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. היום התעניינתי במעבר לטלפון הקווי של הוט. נאמר לי ע"י הנציג שעלי לבצע התאמה של התשתית של בזק שקיימת אצלי בבית לתשתית של הוט. מישהו יודע במה מדובר ואיך עושים זאת? ארון התקשורת הוא משותף לכל הקומה בבניין, אם זה משנה משהו. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by gabrielf,

הבנתי שהוט מעבירה את הלקוחות לתדרים הגבוהים.. האם הועברתי? האם העצמת תקינות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by usx,

שודרגתי מ 10 מגה ל 20 מגה ואמרו לי שאני חייב להחליף את הראוטר שלי כי הוא לא תומך VDSL. יש לציין, שאני מעדיף ראוטר עם מודם מובנה. יש לי מחשב PC אחד ועוד מחשב PC שמחובר ב WIFI חדר ליד. בכל זאת העדיף רואטר איכותי ואמין. מישהו מוכן להסביר לי איך אני מוצא מי מהם תומך ב VDSL? כל ראוטר שבדקתי באתרי היצרנים ,EDIMAX, LINKSYS CISCO, TP-LINK, TENDA, D-LINK לא מדברים על זה בכלל אין לי מושג מה לקנות :-\ אני רוכש בארץ לא מחו"ל. רק לא רוצה להיות תלוי בספק אינטרנט.

• 6 תגובות
    • 11.3k צפיות
  23. חברת בזק סיפקה לי לפני כשבוע את ה-DSL-7850U עליו היא הכריזה היום. מדובר במודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי בתקן N, הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. ב-LINK המצ"ב תוכלו לקרוא את הסקירה המקיפה שהכנתי על הנתב הזה. http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-7850U/DSL-7850U.htm

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בבית מספר מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת ביתית של בזק. אחד מהמחשבים מחובר 24/7 ומיועד להורדת קבצים וטורנטים באופן רצוף. האם יש דרך לתת למחשב הזה עדיפות נמוכה מבחינת משאבי הרשת כדי שלא יפריע לאחרים לגלוש בזמן ההורדה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  25. אני מחפש מודם שיתמוך ב100 Mbs

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים