רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי נתב ומודם שעבדו יחד זמן מה עד אשר ביום בהיר אחד האינטרנט התנתק מאותו הרגע לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט אז התקשרתי לבזק שאמרו לי שהם לא נותנים תמיכה לנתבים אז ניתקתי את הנתב ובלעדיו האינטרנט עובד ללא בעיות אז יש לכם רעיון מה בנתב יכול לגרום לכך שהוא לא מתחבר לאינטרנט ודרך אגב כשאני מנסה להתחבר עם הנתב הוא כותב לי שהסיסמא שגויה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה עם הראוטר קודם כל בעזרתכם הצלחתי להתקין אותו אולם עכשי הוא עושה לי בעיה מוזרה - הראוטר שלי של לינקסיס מדגם WRT54G כליש לי חיבור של הכבלים ואני גולש דרך אינטרנט זהב. אני משתמש בחיבור L2TP וכל כמה דקות הראוטר מתנתק לי... ואז אני צריך להתחבר לממשק ניהול של הראוטר. להכנס לסטטוס ושם הוא קורה את כל הנתונים חוץ מנתון אחד שנקרא Default Gateway ושם מופיע במקום מספר 00.000.00 וכו ואז אני צריך לעשות כמה פעמים לחבר ולנתר עד שהוא מוצא את זה שוב ואז ככה כל איזה 10 דקות לפעמים הוא מקפיץ לי חלון שהוא לא יכול למצוא כתובת אי פי דיברתי עם אינרנט זהב הם טוענים שזה לא קשור אליהם לא נתקלתי בחיים בבעיה הזו וזה משגע אותי אני לא יכול לגלוש רצוף מישהו יכול אולי לעז…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לפני כשבוע הראוטר השתבש.. האינטרנט עובד רק דרך הwireless אבל בחיבור עם כבל אין אינטרנט.. המחשב כן מזהה את הרשת אבל יש אייקון אזהרה ורשום שאין גישה לאינטרנט.. הפכתי את ההגדרות של הראוטר, שום דבר לא עוזר.. ייתכן והפורטים של הראוטר נשרפו ? ואם כן איך אפשר לבדוק את זה ? הערה: זהו ראוטר WRT120N של LINKSYS
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש באתר וחבר שלי המליץ לי לבוא להתייעץ כאן בנושא אז אני מתנצל אם התוכן לא רלוונטי בעיניכם. אני שחקן ET וותיק ולאחר פרישה לא קצרה רציתי לחזור אבל הבעיה היא שהתקינו לי ראוטר אחרי שפרשתי ומשום מה עכשיו כשאני מנסה להיכנס למשחק המחשב שלי מנתק את עצמו מהראוטר. פרטים טכניים: Edimax Boardband Router BR-6104S/K אני משתמש במערכת ההפעלה של WINDOWS XP HOME EDITION ומכיוון שאני לא מבין במחשבים יותר מדי אני לא יודע אם הפרטים הללו רלוונטיים או לא ואם צריך עוד. ניתן ליצור איתי קשר במספר האיי סי קיו 310370833 או במסנג'ר flammable123@walla.co.il אם יש משהו שצריך לערוך בהודעה כמו פרטים נוספים אנא אמרו לי. בתודה מראש Flammable
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב.. בזמן האחרון יש לי בעיה עם פינגים של שרתים מחו"ל... הפינג שלי לאתר www.cnet.com לדוגמא עומד על 400 כשהוא צריך לעמוד על 220 בערך... ניתקתי את הרשת וחיברתי את מחשב שלי ישירות למודם והפינג חזר להיות נורמאלי (כאילו שאין לי רשת בייתית עכשיו)... אני משתמש בראוטר של Edimax דגם BR-6204wg ביחד עם Switch. הבעיה הזו לא הייתה קיימת בעבר.. רק בשבועות האחרונים... גם כשכל המחשבים האחרים מכובים ברשת הבעיה עדיין קיימת.. אם מישהו יוכל לתת לי עצות אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בראוטר הזה עם המודם aztec DSL-600E, ופתאום אני חוזר הביתה ואני שם לב שהאינטרנט איטי מאוד (HWZONE ואתרים כמו נענע לא עבדו אבל אתרים בודדים עבדו כמו ynet) בכל מקרה אני כרגע מחובר ישירות למודם והאינטרנט עובד טוב, ניסיתי לחבר שוב את הראוטר ולא עובד טוב (צריך לציין שאתמול והיום בבוקר עבד טוב). ניסיתי לעשות ריסט לראוטר וזה לא ממש שינה משהו. ועוד דבר, שאני מחובר דרך הנתב הוא עושה בעיות אפילו להתחבר לממשק שלו דרך הכתובת 192.168.1.1 לפעמים עובד ולפעמים לא. אניו מחובר דרך ADSL - בזק בינלאומי. תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילו להיות לי בעיות עם הנתב linksys wrt54gl, יש לי אותו כבר איזה שנתיים, מותקן עליו dd-wrt. לאחרונה שאני עושה בדיקת מהירות אם זה ב-speedtest.net או באתר של בזק וגם ניסיתי להוריד את הקבצים לבדיקת מהירות מהאתר של בזק והמהירות לא קרובה למה שאני אמור לקבל-מוריד על 600 קיי לשנייה בערך וזה כמובן גם בא לידי ביטוי בהורדות באופן כללי(יש לי 15 מגה, אני מקבל ב-speedtest.net בערך 8-7 מגה- כל פעם קצת משתנה). האמת שלא נגעתי בהגדרות שלו כבר הרבה זמן כך שזה קצת מוזר שפתאום התחילה הבעיה עם המהירות. היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב והבדיקת מהירות הייתה בדיוק 15, כנ"ל בחיבור ישיר של הראוטר עם כבל רשת מהראוטר למחשב(לא דרך הכרטיס רשת האלחוטי). היום ניסיתי גם לעשות ריסט ל…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב של Linksys מדגם WRT54GL. יש לי בעיה עמו - משום מה יש לי ניתוקים רבים ברשת ופעמים שבהן האינטרנט קופא וצריך לחכות כמה שניות כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד. זה נורא מעצבן ולפעמים זה תוקע טעינת אתרים ופורומים ואני משתגע מזה! אני משתמש בקושחה של DD WRT ,האם ידוע למישהו על בעיות כאלו עמה? אשמח אם תעזרו לי! :-* יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי, לעתים הוא מראה לי את הרשת אבל הוא כותב שאין אות. המצב החמיר, לפני כמה ימים זה מדי פעם התחבר, כעת הוא בכלל לא מתחבר, גם לא כשאני ממש סמוך לראוטר. חיבור ע"י כבל עובד. אני חושב שזה קרה בגלל שחיברתי בטעות כבל חשמל של מכשיר אחר לראוטר. האם יש דרך לבדוק מה הבעיה, והאם ניתן לתקן את הבעיה. במידה וזה לא יצליח, על איזה ראוטר אתם ממליצים, מחיר זול, ושניתן לשים עליו קושחה של dd-wrt. תודה לכל המסייעים.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX ואני מנסה לפתוח שרת CS אבל משום מה הוא מראה לי את הIP של הROUTER 192.168... בלה בלה יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הראוטר שהביאו לי היום במחשב החדש הוא : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1260 עכשיו הרכיבו לי את הרשת ביתית קווית זה שני מחשבים מחוברים שלי ושל אחי עכשיו אצלי נמצא הראוטר מחובר למודם רשת של בזק ECI B-FOCUS ROUTER 312+ השאלה שלי היא למה אצלי שום דבר לא מתחבר ולא מתעדן מהאינטרנט אני מתכוון לאי סי קיו,מסנג'ר,עדכונים חיים לנורטון אנטי וירוס ,אימיול , קאזה , ועוד כמה תוכנות אני לא מצליח להתחבר איתם מה שמצחיק שהדפדפן עובד אבל התוכנות לא מצליחות להתחבר לי או לעדכן ניסיתי לשחק עם הפיירוואל של הווינדוס ולא עזר אצל אחי זה עובד כל התוכנות בלי בעיות ,לפעמים גם המחשב אומר לי שצריך ללכת להגדרות PROXY משהו כזה תציעו לי דרכים לפתור את הבעיה תודה ! הנה תמונה מההגדרות של הנת…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
טוב אז ישלי בעיה יש מחפש אחד בקומה אחת והשני בקומה השניה מרחק משהו כמו 5 מטר בקן אלכסוני ביניהם יש לי את הרואטר הפשוט של 3COM מחפש משהו יותר אם אני אקנה את הראוטר הזה :BR6216MGוEdimax הבעיה תפתר יש לי התלבטות בין זה לזה :WRT54GLוLinkSys מה יותר טוב? והאם אני אצתרך להחליף גם את הכרטיס רשת במחשב השני? תקציב לנתב 330-350
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי מודם של eci 312+ שמתפקד גם כרווטר. אני רוצה לפתוח פורטים בסביל תוכנות מסויימות, אבל זה לא נכנס לי להגדרות דרך השער (192.168.14.100), כאילו לא מוצא את הכתובת. מה צריך לעשות? לאתחל את מודם? אם כן איך אחר כך מגדירים אותו ככה שיעבוד עם בזקנט ברשת? (המודם המובר לסוויטש ולשם מחוברים שתי מחשבים)
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי מחובר בכבל לראוטר אלחוטי. שיתפתי תיקיה עם everyone read/write כשאני מתחבר עם אפליקציה בנייד, אני מצליח לגשת לתיקיה ואפילו ליצור תיקיה חדשה. אך כאשר אני מנסה להעתיק קובץ, התהליך נכשל מיד על ההתחלה. הדבר קורה גם כשאני מחפש מדפסת אלחוטית. נראה שישנה בעיה בזיהוי או שיתוף משאבים בין המחשב לרכיבים אחרים. על הראוטר יש כונן USB ואני מצליח להעתיק עליו קבצים ללא בעיה. אולי זה משהו ב-WIN10? זה גם קרה לי ב- WIN8.1 למרות שעכשיו עשיתי התקנה נקייה, כך שהגדרות בעייתיות לא יכולת לעבור ל-10. אילו עוד פרטים צריך להוסיף? אודה לעזרה דחופה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו יש לי שני מחשבים בבית הקיצר רציתי לעשות רשת אז כניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי אותתן בין שני המחשבים הקיצר התקנתי תרשת לפי העזרה של ווינדוס וסבבה (הצלחתי לשחק משחק רשת) אבל אני לא מוצא תתיקיה שבה אפשר לשים את כל הקבצים שאני רוצה לשתף בין שני המחשבים נגיד אני רוצה לשתף את התיקקיה של ווינדוס אז איך אני עושה שגם המחשב השני יוכל לראות תתקיה הזו? ???
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים , אחד מחובר למודם אלקטל שהפכתי אותו לפרו ואחד מחובר למחשב שמחובר למחשב עם האלקטל מודם... במחשב שמחובר למודם יש שני כרטיסי רשת , הכרטיס שמחובר למודם הוא עם אייפי כזה IP ADD : 10.0.0.1 וכל שאר הירקות שצריך כמו DNS וGATEWAY והאינטרנט עובד במחשב הראשון , הכרטיס רשת השני שמחובר למחשב השני מוגדר כ IP ADD : 192.168.0.1 עם SUBNET והכל כמו שצריך אבל משום מה אין רשת! במחשב השני מוגדר IP ADD : 192.168.0.2 וגם GATEWAY וכל השאר כמו שצריך! מה הבעיה ? לפני הפורמט שעשיתי היום למחשב זה עבד.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום אנשים... היום הגדרתי רשת בבית בין 2 מחשבים... עשיתי את זה דרך האשף האוטומטי של ווינדוס ("הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה") כי רציתי להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור סיימתי עם ההעבדה ואני רוצה למחוק את הרשת... ואין לי מושג איך!!! חפרתי בכל המחשב ואני לא מוצא דרך להסיר את ההגדרות רשת ואת התיקיות השיתופיות! אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי פה תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית אחד של USB ואחד כרטיס שמתחבר למחשב מבפנים ניסיתי להקתין דרך הוינדוס וזה לא עובד.. ניסיתי הכל.. יש לך עוד הצעות? איך או מה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית ויש לנו איתה כמה בעיות הראשונה זה שאצלי היא מזוהה בתור 22 מגה ביט ואצלו היא מזוהה בתור 11 מגה ביט ויש לנו את אותו הכרטיס רשת במדיוק! עכשיו הבעיה השנייה היא דיי קשורה לבעייה הקודמת כשאני מעביר קובץ ברשת בינו לבייני אז הניצול של משאבי הרשת לעולם לא עובר את ה11% פתרונות התקבלו בשמחה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח לשחק משחקי רשת כמו generals ונתקל בפינגים דרך קונטר סטרייק זה כבר מייאש generals אני מפעיל דרך hamachi אבל אני לא מצליח לראות שחקנים שנמצאים איתי באותו חדר הם רואים אותי אני לא רואה אותם וכשאני פותח חדר הם רואים אותו אבל לא מצליחים להכנס בגלל connection time out אין לי מושג מה הבעיה אין לי מושג מה צריך לעשות אני חייב עזרה תודה מראש רז
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום!...יש לי בעיה ברשת אלחוטית כאשר אני מחבר שני מחשבים דרך ראוטר אז התוכנות של השיתוף קבצים לא עובדים לא מיתחברים בכלל...יכול להיות אולי זה בגלל פיירוול??..אם כן איך אני אמור לסדר את זה ואם לא אז מה זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שדיי משגעת אותי בזמן האחרון! אנחנו 4 מחשבים נידיים + 3 סמארטפונים על אותה רשת ביתית שהמהירות היא 10 מ"ב וכולם מתחברים בצורה אלחוטית. מידי פעם מצטרף גם מחשב נייד לחבורה שמתחבר בעזרת כבל רשת. כל פעם יוצא מצב שאחד או יותר מהמחשבים\פלאפונים לא מצליחים להתחבר לאינטרנט, ז"א הם מחוברים אך עם גישה מגובלת,משמע אי אפשר לגלוש באינטרנט. אשמח לקצת אור בנושא תודה
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי... במחשב מסויים ברשת הביתית יש בעיות מהירות. לדוגמא, שאני מעתיק עליו קבצים המהירות יורדת דרסטית ל 1MB, או צופה בקובץ וידאו שיושב על הכוננים הקשיחים שלו הסרט נתקע. (רשת ביתית 10/100) לא ביצעתי אף שינוי במערכת הכוללת ובמחשב המסויים. בעקבות הבעיות התקנתי דרייבר לכ.רשת של REALTEK מהאתר שלהם. לא עזר לבעיה. מדובר בווינדוס 7. מה לדעתכם ניתן לעשות? יש תוכנת דיאגנוזה שיכולה להבהיר מאיפה מגיעה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר את זה.?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ברשותי נתב של linksys וכרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד תוצרת D LINK היו לי עוד 2 לפניו שפעלו יפה מאוד.. אבל עם הכרטיס הקיים אני לא מצליח להתחבר לרשת הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר.. ועשיתי כבר disable ב wireless security
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-