עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. יש לי את הראוטר EDIMAX 2604WG, בזמן האחרון הוא התחיל להתנתק כשאני מתחבר ל BITTORENT ו EMULE. לפני כשבועיים לא היית את הבעיה הזאת. עכשיו כמה פעמים ביום אני צריך לעשות ריסט לנתב, הוא לא מתחבר אוטומטית לבד.. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by Guyn,

שלום לתומכים יש לנו בעבודה שרת עם ווינדוס 2000, שמתחבר לרשת עם נתב edimax 6204. לאחרונה החלה תופעה שמאופיינת באיבוד החיבור לאינטרנט + גישה למחשבי הרשת. מה שמוזר הוא, ששאר המחשבים עדיין מחוברים לאינטרנט ויותר מכך- יש להם גישה לתיקיות שבשרת, אבל לא להיפך. הבעיה מתרחשת באקראי, כאשר יכול להיות גם יום שלם ללא בעיה. הפיתרון היחיד כרגע- רק ריסטרט (מה שמפריע לשאר העובדים). למישהו יש קצה חוט?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. Started by alophind,

היי , פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (כולל גרסה אחרונה של Bitcomet) אשר מכוון לפורט 1xxxx ומשהו מוזר קורה , כל פעם שהתוכנה עולה (עוד לפני שהיא מתחילה להוריד דברים בכלל) לא ניתן לגלוש לאף אתר דרך ה IE. מישהו מכיר את התופעה ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. שלום,יש לי בעיות חוזרות עם האינטרנט,מידי פעם מתנתק ומופיעה תקלה שרת DNS אינו מגיב. אני מנתק את הראווטר ואת המודם,עושה flushdns ושום דבר לא עוזר,רק אחרי שאני עושה את הפעולות האלו לפחות 10 פעמים. בנוסף טעינת סרטונים ביוטיוב איטית ברמות,סרטון של 30 שניות ב720 יכול לקחת 10 דקות לטעון. אני עם תשתית בזק 15 מגה(שדרגו לי חינם שבוע שעבר) וספק נטוויזן,חשוב לציין שהתקלות האלה קרו גם לפני ששדרגו לי את התשתית,אבל עם הספק הקודם (012) לא קרו בכלל. זו בעיה בספק או בתשתית? שאני ידע אם כבר להתנתק מנטוויזן כי מאז שאני איתם רק בעיות יש לי.

5. Started by Or ei,

שלום אתמול בצוהריים הפסיק לעבוד לי הדפדפנים , לא התוכנה אלא הפסיקו להעלות דפי אינטרנט , מצד שני כל התוכנות P2P עבדו וגם הצלחתי להתחבר לשרתים של cod4 ועכשיו לפני כשעה זה קרה לי שוב. אחרי דיבור עם התמיכה של 014 והרבה זיוני שכל הגענו לnetsh הרצנו שם כמה פקודות , i i r remarks.txt w r f r כל שורה זה פקודה אחרי זה וריסטרט הדפדפנים שבו לעבוד , הידע שלי בתחום הזה די גרוע אז מישהו שמכיר את הבעייה יכול להסביר לי ממה זה נגרם ואיך אני מונע את זה בעתיד אני אשמח

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by Haflo,

נראה לי שכבר שאלתי פעם אחת ???, אבל אני שואל שוב: יש לי רשת מחשבים שמחוברת לשרת Win2k, שמשמש כ Router בעזרת חיבור מודם כבלים לאינטרנט, בינתיים עד כמה שבדקתי, בשתי תחנות WinXP, שאני מנסה לבצע Downloads מאתרים מסויימים - אני לא מצליח! הורדות מהאתר של מיקרוסופט לדוגמא עובדות טוב - אני מוריד בלי שום הפרעות ב 40Kb-50Kb אבל לעומת זאת הורדות מ www.downloads.com של Cnet או מ www.winamp.com ההורדה נתקעת לאחר הורדת ה 100Kb-150Kb הראשונים וזהו לא מוריד יותר...! כבר נאמר בפורום פה שיש צורך לשנות את הגדרות ה TCP/IP, וכך עשיתי בשרת, אבל מה לגבי התחנות? איזה הגדרות הם צריכות בשביל להתחבר לאינטרנט, Network or Internt Optimazition?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אוקי אחרי כמה בדיקות יסודיות עליתי על "תגלית" וקודם סיפור קצר: לפני 8 חודשים בערך אני וחברי התלנו לשחק SOF 2 MP בצורה קבוע יחסית, כל כמה ימים, ושמתי לב לתופעה, כאשר "קידומת" הIP שלי היא "80.230" אני יכול לארח בקושי שחקן אחד. לעומת זאת כאשר אני עברתי לקידומת "213.8" הצלחתי לארח 5 ואפילו 6 שחקנים!... ככה כל פעם שרציתי לארח שרת ניתקתי וחיברתי את המודם כמה פעמים עד שקיבלתי קידומת "טובה". במשך תקופה של כמה חודשים לא קיבלתי כתובת של 80.230 והייתי בטוח שהם לא משתמשים בקידומת הזאת יותר. בזמן האחרון קיבלתי פינגים ממש גבוהים לחו"ל (1000 ליהאו!), ולא הצלחתי לשחק, לעומת זאת בארץ הפינגים היו הרבה יותר ממצוינים (10 לHW). ניסיתי לפתור את הבעיה ולא הצלחתי וגם התמיכה של אינטרנט זהב לא הצ…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

שלום... יש לי פה בעיה חמורה מאוד עם הOUTLOOK כשאני מנסה לשלוח הודעות מנהל המערכת מחזיר לי את ההודעה הזאת וההודעה לא נשלחת יש לי דואר של העבודה של משרד הבריאות ומהעבודה זה עובד (מחשב נייד) thounder bird יסדר את זה? אם יש פיתרון שישאיר אותי עם אאוטלוק אני מעדיף... תודה...

• 4 תגובות
    • 17.8k צפיות
  9. Started by vmatan,

שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה גדולה בחיבור שלי לרשת; האינטרנט פשוט מתנתק כל כמה שניות, מתחבר ומחדש, ושוב - מתנתק. וכך במעגל אינסופי. לעיתים האינטרנט פועל כראוי זמן רב יחסית, ולעיתים אף מתנתק למשך של כמה ימים. חשוב לציין כי אני לא מפעיל תוכנות שיתוף קבצים כבדות על המחשב, כך שלטעמי הדבר איננו נובע מעומס יתר. החיבור שלי הוא: GlobSpanVirata USB ADSL LAN Modem במהירות של 736 Kbps. להלן בועה אשר מוצגת לי כאשר האינטרנט מתנתק: להלן תמונה של האינטרנט במצב מחובר: נספח - הגדרות החיבור לאינטרנט (הגדרות LocalArea conection 2): אשמח לקבל תמיכה ו/או רעיונות לפתרון הבעיה, תודה מראש, מתן

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  10. בראש ובראשונה אני ריצה לומר שהבעיה היא במחשב נייד מסוג IBM T30 צריך עזרה דחוף אני כבר מנסה בערך שבועיים ליפתור את הבעיה... המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח :bash:

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שלום . יש לי שאני מחשבים ששניהם נמצאים תחת אותה קבוצה mshome ושאני עושה בשני המחשבים הצג מחשבים רואים את שניהם . הבעיה שיש לי גישה רק למחשב אחד להיכנס לשני (חלקית רק דרך תקייה אחת אני יכול להיכנס ) והמחשב השני אין גישה לגשת למחשב זה אומר : "פנה למנהל השרת לקבל הרשאה לכניסה למחשב זה " איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by nba18,

שלום, אז ככה יש לי אקס בוקס 360 שמתחבר לרשת הלייב שלו על ידי אינטרנט אלחוטי ושם אני יכול לשחק מול שחקנים אחרים. בתחילה הייתי משחק בסדר גמור ללא שום בעיות מהרשת.. לאחרונה אני נתקל כל פעם באיטיות מחרידה שגורמת למשחק לקפוא לכמה שניות.. מה גם שלפעמים הוא מתנתק לי לגמרי מהמשחקים.. יש לצין כי כשאני גולש באלחוטי דרך המחשב או האייפון אז איני נתקל בבעיות.. יש לי אינטרנט של הוט+ הוט נט 100 מגה. מחובר דרך הוט בוקס שמוגדר כמודם וממנו יש לי ראוטר dir615. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  13. בקיצור האינטרנט מתנתק מעצמו מדי פעם וזה כבר יותר משנה ככה אף אחד לא פתר לי את הבעיה עד היום. מודם alcatal ויש לי עוד אחד עדיין בעיה. רוטר Edimax. אני לא יכול להסביר את הבעיה כל-כך זה פשוט לא מובן גם כשמתקשרים אליי ואני לא עונה לטלפון בזמן אז זה מתנתק.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by EL-DiABLo,

אז ככה אני אתן קצת רקע... אני מחובר לבזק בינלאומי 1.5 מגה,והבעיה היא כזאת, אני מצליח להתחבר כרגיל לאינטרנט אך המבירות לאט לאט הופכת לאיטית יותר וכעבור חמש דקות האינטרנט פשוט קורס ולא ניתן לצפות בדפים בכלל! לאחר כמה בדיקות גיליתי דבר ממש מוזר הupload שלי מתחיל לעבוד מספר שניות לאחר ההתחברות בקצב מלא כלומר שליחות של כ10-15 קיי לשניה כשאני לא גולש או מפעיל תוכנת שיתןף כזאת או אחרת! נזכרתי בבדיקת דוס פשוטה netstat המראה את כל החיבורים הקיימים הרצתי אותה ולתדהמתי נגללה בתיבת הדוס רשימה שלא נראה כאילו קיים לה סוף המראה כי המחשב שלי פותח כל שניה פורט אחר ומתחבר למחשב מרוחק,לאחר שהרשימה נסתיימה ראיתי בזמן אמת שיותר ויותר חיבורים נוצרים עם המחשב שלי כאשר נפתח כל פורט בין 1400 …

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  15. לאחר שהתקנתי שתי תוכנות אילו האתרים אצלי הפסיקו לעלות חוץ מכמה אתרים שגם כן עולים ממש איטי. ניסיתי לשחק בהגדרות של תוכנות אילו אך גם זה לא עזר. מחקתי את התוכנות האילו אך גם זה לא עזר!! עדיין האתרים לא עולים! ומה שדי מפתיע גם שבמחשב אחר בבית שמותקנת בו רשת ועובד מאותו מודם שהמחשב שלי עובד גם האתרים מסרהים לעלות.. בבקשה עיזרו לי תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Pease Brother,

יש לי בעיה עם האנטרנט :-[ אז ככה באתחלה כל פעם שהיתי בשרת לא משנה בדרך כלל עם 70-100 פןמע לאחר 40 דקות הפינגים צנחו ל 200-300 ואז היתי צריך להתנתק ולהתחבר שוב לאנטרנט ואכשיו הוא אפילו לא נותן לי להתחבר למשתמש שלי ב BATTLEFIELD 2 :-\ :'( מה זה ? אח והשרת שדיברתי עליו הוא גם מ BATTLEFIELD 2

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  17. אז ככה אני מחובר הכל טוב ויפה,פתאום מופיע לי פופ אפ,NETWORK CABLE HAS BEEN UNPLUGGED ככה כל פעם,בדקתי מליון פעם את החיבורים,הכל במקום. אפילו החלפתי לכרטיס הרשת השני שלי. יש מצב שהראוטר נדפק ?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  18. יש לי בעיה כבר שנה !!! כל פעם שאני רוצה ליפתוח מישחק ולשחק ברשת אני מקבל תאיפי הזה 10.0.0.1 איך אפשר שזה יהיה רגיל ????? זה פשוט הורג אותי יש פיתרון ? :'( :'( :'( :'(

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Gil28,

חזרתי אל ביתי וכשאני מנסה לפתוח את האקספלורר\פיירפוקס אין תגובה. איפסתי את הראוטר והמודם אבל כלום לא עוזר. גם האימיול מציג לי הודעת שגיאה שאני לא מכיר. בשורת המשימות הופיע לי חלון שבו מדובר על 'מניעת ביצוע נתונים' ובו כתוב איך לשנות הגדרות שלו. בכל מקרה אני לא רוצה לגעת בזה אבל האינטרנ לא עובד!!

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  20. היי לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי את הנתב שהיה לי ל- TP-Link WR1043. מאז, בכל פעם שאני צופה במשהו במחשב הנייד, כאשר הקובץ אותו אני מריץ נמצא על המחשב הנייח (מחובר ישירות לנתב), אני חווה מידי כמה דקות (משתנה) תקיעה טורדנית של הסרט למשך חצי דקה בערך. התופעה לא קרתה לי ברווטר הקודם שהיה לי (לינקסיס ישן)... יש למישהו מושג איך לתקן את זה? בתודה מראש, אסף.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  21. שלום, לראשונה החלטתי לחבר את שני המחשבים שברשותי ברשת. רכשתי שקעים, כבל ארוך 2 מ'. העברתי את הכבל (הוא בלי ראשים) בקיר (המחשבים נמצאים בקומות שונות). באתי לחבר את השקעים לכבל חשבתי כמו חוט טלפון - מוציאים את הברגים ויאלה מחברים את החוטים, אבל בשקע אין ברגים. איך מחברים את חוט הרשת לשקע?? צריך מכשיר כלשהו?? דרך אגב הנה פרטים: על השקע מצויין - crystal 30 T 3a vh8fs-c5 אם מישהו יכול לתת לי לינק או להסביר בעזרת איורים אשמח מאוד. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לא מזמן חיברו לי ממירים YES+ ויש לי 4 ממירים כבלים YES+ . רואים טוב טלויזיה בסלון וגם חדר שלי. בלי תקלות. יש לי ספק אינטרנט של בזק. רק בחדר ממד וגם חדר הורים היה טלויזיה רואים טוב. בחדר ממד וגם הורים ואני מכבה טלויזיה ומדליק ופתאום יש בעיה ממיר YES+ לא תמיד מיתחבר אינטרנט ויש הודעה שאומר "אין אינטרנט". הנתב ראוטר של בזק נימצא בחדר חדר שלי מחובר ישירות לממיר YES+ שנותן לכולם גישה אינטרנט. ובסלון וגם בחדר שלי עובד אינטרנט קווי תקין וגם אלחוטי עובד אינטרנט תקין. ורק חדר ממד וגם חדר ההורים יש הודעה תקלה "אין אינטרנט" הם מחוברים בחדר ממד וגם חדר הורים דרך קווי של כבלים YES. שיש בעיה ממיר YES+ הודעה תקלה כתוב "אין אינטרנט" למי ליפ…

23. Started by CyberBot,

תמונה אחת שווה אלף מילים: [br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 17:36:12 זה דחוף

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by RX7,

לדוגמא אני מעלה קובץ כלשהו אחרי כמה זמן כתוב לי "לא ניתן להציג דף זה" ניסיתי לעלות לכל מיני אתרים כל מיני קבצים שונים ועדיין נתקל עם הבעיה הזו הקובץ בסדר לחלוטין לא ווארז או משהו אין בו רווחים לרוב קורה לי בקבצים גדולים (50 מגה) מה שהאתר מקבל .. אשמח אם למישהו יש פיתרון ד"א לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ראוטר פשוט ניסיתי באלף ואחת אתרים ואותה בעיה אחרי כמה דקות הוא אומר לי לא ניתן להציג דף זה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  25. שלום בזמן האחרון אני חווה בעיות מוזרות כשאני מפעיל את הביטורנט,למשל היום אז הפעלתי את הביטורנט והוא הוריד איזה 5 שניות 60קב"ש ואז זה צנח לבין 0-3 שזה ממש גיחוח(והפורטים פתוחים) ולא אפילו שזה ככה אז פתאום כל האינטרנט קורס לאיזה 5 דקות ואני לא יכול להיכנס לשום אתר!! (ואפילו אם הוא עובד אז הוא מקרטע כשאני מוריד שאני מגביל על 100 ו30 UP). משום מה כל הבעיות האלו צצו מאז שעברתי ל012 ותשתית HOT זה יכול להיות הם? כי אתמול הביטכומט טס לי על 400 קב"ש 0_ם ויש לי מהירות 5מגה ביט אשמח לקבל תשובה איך לפתור את בעיית ההתנתקות כשאני מפעיל את הביטכומט ולגבי המהירות המזוויעה הזאת.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.