רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מנסה להיכנס למאפיינים של החייגן, הוא מעלה לי את החייגן עצמו במקום את דף המאפיינים. ניסיתי לעקוף את זה דרך האשף של יצירת רשת, אבל בשנייה שאני מתחבר הוא מוריד את השיתוף. איך אני עוקף את החייגן הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מנסה לחבר עוד מחשב לחיבור אינטרנט שלי (ללא חייגן), עשיתי הכל לפי המדרך הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 כרגע בשני המחשבים הכל מופיע כתקין תחת החיבורים, אבל עדיין אין גישה לאינטרנט מהמחשב לקוח (פיירוואל מבוטל בשני המחשבים) תודה נתי
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם משולב ראוטר Level1 FBR-1407 במחשב שמחובר לראוטר יש אינטרנט והכל עובד. עכשיו הוא פירמט את המחשב השני ואנחנו לא מצליחים לחבר אותו לאינטרנט. הוא מחובר לראוטר דרך חוטים (לא אלחוטי). ניסינו לעשות את המדריך בנעוץ ולא הצלחנו. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את האינטרנט אצלו? שני המחשבים WINDOWS XP
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט עשיתי הכל לפי המדריך אבבל עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח. מחשב הלקוח זיהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר. יש את המחשב הקטן למטה שכתוב עליו את החייגן של מחשב השרת. פרט שולי אחד: מסיבה כל שהיא לא הופיע לי ההודעה הזאת שהוא משנה את ה IP אולי בגלל זה. ואם זה בגלל זה איך אני מסדר את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עשיתי הכל כמו שצריך... הכוונה שסימנתי בחייגן אפשרות שעוד מחשב יתחבר דרכי ואצל אח שלי סימנתי את ה GATEWAY והמחשב שלו מראה כי יש CONNECTION SHARING אבל הוא לא יכול לגלוש באינטרנט. הרשת פועלת כמו שצריך. חשוב לציין שהבעיה הזאת נפתרה איך שהוא בדרך לא ידוע שאני פשוט לא זכרתי מה עשיתי, לכן אני מבקש עזרה. אולי צריך להגדיר משהו ב EXPLORER . יש לשנינו WIN XP PRO והמחשב שלי משמש כ GATEWAY בעל שני כרטיסי רשת . מקווה שנתתי את כל הפרטים ... תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
WIN7 7600 יש לי בעיה ברשת כשאני מחובר לראוטר דרך WIFI (DLINK DWA 140( אז אני לא רואה מחשבים ברשת והמחשבים לא רואים אותי כשאני מחבר את הקבל רשת ישירות למודם בלי לגעת בשום הגדרה אז הרשת עובדת. ראוטר סימנס של אורנג' הDWA 140 צמוד לראוטר אין שום הפרעות או משהו כזה. כשאני מחבר את ה DWA 140 למחשב עם XP אז הכל עובד כשהיה לי 7100 אז שם ראיתי את המחשבים האחרים.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים אשר מחוברים לראוטר, שהראוטר כמובן מחובר למודם ה- ADSL. בשני המחשבים אפשר לגלוש באינטרנט, ושניהם נמצאים תחת אותה Workgroup. כשאני נכנס לוורקגרופ מהמחשב האחד ומנסה להיכנס לשני, הפעולה מתאפשרת בהצלחה. כאשר אני עושה את הפעולה ההפוכה- מנסה להתחבר מהמחשב השני לראשון, אני מקבל את ההודעת שגיאה המצורפת. שני המחשבים מחוברים כ-ADMIN. ניסיתי להגדיר רשת מחדש ללא הצלחה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בת 3 מחשבים עם ראוטר, וכאשר אני מנסה לקבל תיקיות שמחשב אחר שיתף, אז יש לי הודעת שגיאה: (אני המנהל ואני לא יכול להתחבר לשני המחשבים האחרים, והם לא יכולים בכלל להיכנס ל-WORKGRUP) משהו כזה... * יש לי windows xp * האינטרנט עובד, אך השיתוף לא.... * מה צריך לעשות? לפתוח פורטים או משהו בראוטר, או שלהגדיר משהו בחיבורי רשת אולי.... * אולי להוריד את הפירול של הוינדוס? * עוד שאלה קטנה: האם אפשר לעשות ריסט לראוטר- שכל ההגדרות ימחקו, וגם הסיסמא תימחק?? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המחשבים שלי ושל אחי הקטן מחוברים אחד לשני ע"י כבל מוצלב פשוט, חיבור רגיל לרשת ביתית. הבעיה מתחילה כאשר אני משתף את האינטרנט- השיתוף עובד רק בתאוריה, אבל למעשה אחי לא יכול להכנס ליותר מאשר דף הבית שלו, עמוד החיפוש של Google, ומדי פעם גם לאתרים אחרים, אבל רק אתרים מאוד "קלים", ורק לעיתים רחוקות מאוד. הכל היה בסדר עד לפני שלושה-ארבעה חודשים, ולא זכור לי שנגעתי בהגדרות הרשת מאז, וגם לא בהגדרות השיתוף. מישהו יכול לעזור? פרטים טכניים: שני המחשבים מריצים Windows XP Home-edition SP3. הרשת היא רשת ביתית רגילה, שני המחשבים מחוברים זה-לזה ע"י כבר רשת מוצלב. המודם שבאמצעותו אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הוא מודם Dynamode, C-50, ומתחבר למחשב שלי ע"י USB. המודם מחובר ישירות למחשב שלי, ומשו…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי שלום קיבלתי היום את הראוטר החדש ועשיתי אינטרנט בין המחשבים בסלון ובחדר. כעיקרון האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא בשיתוף הקבצים, המחשב בחדר מזהה את המחשב ברשת, הבעיה היא שהמחשב בסלון לא מזהה את המחשב בחדר ובעצם לא נותן לי גישה לשיתוף קבצים בין המחשבים. התקשרתי ל-013 ברק והם אמרו שזאת בעיה דיי נפוצה עם מערכות WINDOWS XP שיש חסימה בווינדוס ואין גישה למנהל הרשת כדי לשנות את זה... הם כעיקרון אמרו לי לנסות לפרמט ואולי זה הסתדר, וזה יהיה ממש מוצא אחרון. אני חייב את השיתוף קבצים בין המחשבים, האם יש איזה Update לווינדוס או Patch שמתקן את הבעיה הזאת? האם מישהו שמע על הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת אני מחובר לאינטרנט ממחשב אחד דרך חיבור USB ומשתמש במודם SB4200 וכשאני מנסה להגדיר שיתוף התקשרויות הוא נותן לי הודעה "אירעה שגיאה בעת שיתוף התקשרויות לאינטרנט לשירות אין אפשרות לקבל הודעות בקרה כעת" מישהו יודע מה הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים, והבעיה היא שרק האינטרנט משותף. אני לא מצליח לשתף את המדפסת (לחצתי לחצן ימני ושרינג אבל זה עדיין עושה ארור כשמנסים להדפיס מהמחשב הלקוח) כמו כן אני לא מצליח לשתף קבצים ותמיד שנכנסים ל - show workgroup computers רואים שם רק את שם המחשב שלי (אם הלקוח נכנס רואים את שם המחשב של הלקוח) מה עושים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום כאשר אני משתף את החייגן לאינטרנט - אינטרנט זהב, כבלים. אני לא מצליח להתחבר ומקבל את ההודעה: שגיאה 769: the specified destination is not reachable כאשר אני מוריד את השיתוף אני כן מצליח להתחבר. אני משתמש בראוטר של CNET(אני לא חושב שזה קשור - הראוטר לא יכול לחייג לבד רק בDSL) אשמח לקבל עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית. במחשב האורח אני רוצה לשתף את כונן C. שיתפתי אותו ואפשרתי ברשת עצמה ע"פ מה שאני יודע וכשאני מחפש אותו ב- My Network Places אני לא מוצא אותו. יש בשתי המחשבים Kerio Personal Firewall v2.1.5 מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם תעברו איתי על ההגדרות שצריך שיהיו בשרת על הכרטיס רשת שמחובר לראוטר? על ההגדרות של הכרטיס רשת שצריך להיות במחשב האורח שמחובר לכרטיס האלחוטי? ומה בפיירוואל? שלב שלב ככה נפתור את הבעיה. ובראוטר צריך להגדיר משהו? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני וראוטר D-link של "בזק" ויצרתי רשת ביתית ועשיתי שיתוף לכל הכוננים (שאני אוכל להשתמש בהם בחשב הנייד) - לכן נתתי למחשב הנייד בלשונית "שיתוף מתקדם" שליטה מלאה וגם בלשונית "אבטחה" אותו הדבר. אבל עדיין הוא עושה לי את ההערה הבאה (כאשר אני מנסה להעתיק או להעביר קבצים מהכוננים / אל הכוננים ברשת הביתית)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית. מחשב 1 - WIN7 נייח מחשב 2 - WIN XP נייד ממחשב 1 אני רואה את הכונן של מחשב 2 ממחשב 2 אני יכול להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב 1 וגם לראות כונן חיצוני שמחובר בUSB הבעיה היא שמשום מה אני לא מצליח להגדיר את שאר הכוננים במחשב 1 שיהיו משותפים... על פניו ההגדרות של הכוננים של מחשב 1 שלא רואים במחשב 2 זהות לכונן שכן רואים. מה הסיבה?????????????
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים עדכנתי לWINDOWS 8.1 ומאז אני לא מצליח לשתף סרטים עם הטלוויזיה ניסיתי עם התוכנה samsung allshare אבל היא אומרת שיש בעיה עם הפיירוול למרות שגם ניסיתי לכבות אותו וזה לא עבד.. יש לציין שלפני העדכון בwindows 8 זה עבד מעולה. מישהו יודע מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בכולם מותקן חלונות XP פרו... א. מחשב ראשון - מותקן כרטיס USB אלחוטי חיצוני.ויש כרטיס רשת O\B מוגדר IP אחר. בכרטיס USB אלחוטי לא מוגדר IP כולם aotu... התקנתי במחשב ראשון תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי.ובסוף הגדרתי WEP קוד סודי באלחוטי מדפסת ובדקתי להדפיס מדפסת דף ניסיון בין מחשב למדפסת אלחוטי.וזה עובד ותקין. ובסוף במחשב ראשון מותקן דרייבר מדפסת והפכתי אותו לשיתוף ברשת. ב. במחשב שני - לחצתי על סמל בשולחן עבודה שכנים ברשת שלי, ולחצתי על view worgroup computers וכמה שניות מחפש ברשת מי נימצא במחשב.ולא הופיע כלום הוא מבקש הרשאה ברשת.ולא רואה מחשב ראשון. נסיתי להכניס מספר IP וזה לא עזר אני לא רואה מחשב ראשון מחשב שלו. ולא מצליח ליראות מחשב ר…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שני מחשבים מחוברים לרשת (אינטרנט) בעזרת ראוטר אלחוטי. מחשב ראשי עם WIN7 מחובר בחיבור קווי ישיר לראוטר. מחשב שני WINXP מחובר אלחוטי. המדפסת מחוברת ומותקנת במחשב הראשי (WIN7), יצרתי שיתוף מדפסת בלבד. במחשב השני (WINXP) ביצעתי חיפוש מדפסת ברשת ומה שנמצא הוא שקיימת רשת ביתית, קרי, המחשב הראשי מזוהה וכאילו אותרה מדפסת אך היא לא מופיעה. השלב האחרון לשיתוף התבקשתי לתת שם למדפסת וכאן נתקעתי. איך אני ממשיך מכאן, והאם זה באמת השלב האחרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום . אני כבר מנסה תקופה לשתף את המדפסת שלי בין שניי מחשבים .. המדפסת מחוברת למחשב ראשי שמותקן בו XP , ובמחשב השני גם מותקן XP , וכבל מוצלב בנייהם .. שיתוף אינטרנט יש , וגם שיתוף קבצים יש .. אבל הבעיה היא שאני לא יכול לראות את המדפסת מהמחשב השני למרות כל המדריכים שקיימים פה שעברתי עלייהם אין ספור וכל העצות למנייהם .. האם יש מישהו שהצליח לעשות זאת ויכול לתת לי הסבר כיצד אני יכול לעשות את זה ...
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית רשת ביתית על תשתית כבלים ובה שני מחשבים המחשב הראשון הוא מחשב ישן שעליו מותקן windows xp sp3 והמחשב שני הוא מחשב חדש יותר עם windows 7 ultimate 64 ליד המחשב הישן נמצא ראוטר level one שמחובר אליו בכבל ואילו המחשב השני מתחבר באלחוטי בנוסף, למחשב הראשון מחוברת מדפסת לייזר xerox phaser 3117 בחיבור usb עד אתמול, הצלחתי לשתף את המדפסת דרך הרשת האלחוטית וכך לשלוח אליה הדפסות מהמחשב החדש אבל אתמול פירמטתי את המחשב החדש ושוב התקנתי עליו את אותה מע' ההפעלה (windows 7 ultimate 64 כאמור) ומאז אני לא מצליח ליצור שיתוף בין המחשב החדש למדפסת במחשב הישן לא נעשה כל שינוי וגם בדקתי שעדיין מוגדר שיתוף מדפסת ואכן הוא קיים במחשב הישן כשאני מנסה למצוא את המדפסת דרך add …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר שאליו מחוברים 3 מחשבים הוא מתחבר למודם ADSL עכשיו המחשב השני יכול לשתף קבצים כלומר אפשר לקחת ממנו קבצים ממה שהוא משתף עכשיו המחשב הראשון יש אינטרנט אני יכול לראות קבצים של אחרים ברשת אבל מה שאני משתף המחשבים החרים לא יכולים בדקתי את הגדרות של שיתוף והם משותפות אני שיתפתי תיקייה אבל זה כוטתב לי במחשב אחר מתי שאני רוצה ללראות את הקבצים של המחשב זה שאני לא יכול לשתף הוא כותב לי שהמחשב צריך לאשר ואני שיתפתי מה זה למה אני לא יכול המחשבים האחרים כן יכולים והמחשב הזה לא?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום ;D יש לי בשני המחשבים VISTA ULTIMATE, סימנתי V באפשרות SHARE על הכוננים וסימנתי FULL CONTROL... והוא עדיין נותן לי את השגיאה הבאה כשאני נכנס לדוגמה ל CMD, וכותב PING NIV הוא מוצא את המחשב בצד השני ונותן IP, חסר ל V איפה שהוא... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה לשתף קבצים ויש איזושהי בעיה... זה אולי בגלל שה-client for microsoft networks (פריט שלא מסומן ב-V במאפיינים של הראוטר) לא פועל? ואם כן איך אני גורם לו כן להיות מסומן? ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש הרבה פעמים וזה לא עזר... או שזו בכלל לא הבעיה? :s05: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבי Vista ושני מחשבי XP - כולם משתפים תוכן (בעיקר מוסיקה וסרטים) עם כולם באחד ממחשבי ה-Vista אני מגדיר ספריות לשיתוף, אולם המחשבים האחרים רואים את כל סוגי הקבצים למעט קבצי AVI .... כל קבצי הכתוביות וכו' נראים ומנוגנים על ידי המחשבים האחרים אולם לא ניתן לצפות בסרטים שקיימים על המחשב המסוים משאר המחשבים ... כאשר אני נכנס לספרית השיתוף מאותו מחשב אני רואה את כל הקבצים כולל קבצי המדיה ... מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-