עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by stingeR-,

הקשיבו אנשים , חיברנו רשת אצל חבר שלי ואפילו המחשבים שניהם כותבים שהכבל מחובר אבל משום מה הרשת עצמה לא פועלת... כאילו שני המחשבים כל הזמן עושים SEND למחשב השני אבל שום מחשב לא מקבל כלום...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  2. שלום. יש לי מודם ECI (b-focus 270 pr) שמחובר לכ. רשת אונבורד יש לי כ. רשת נוסף אוף-בורד שמחובר למחשב השני. שני המחשבים רצים עם חלונות זהה (xp-pro @ sp2) הרצתי במחשב הראשי את האשף של הרשת ובחרתי שהוא מתחבר ישירות לאינטרנט, בחיבורים הפרטיים בחרתי רק בכ. רשת שמתחבר למחשב השני, ובחרתי בחייגן שלי. במחשב השני הרצתי את האשף ובחרתי שהוא יתחבר דרך מחשב אחר ברשת. הבעיה: שני המחשב מתקשרים בינהם (רשתית) - העברת קבצים ושיתוף מדפסות. אבל.. למחשב השני-המשני אין גישה לאינטרנט. כשאני פותח את הIE אני מקבל מסך של - לא ניתן להציג את הדף. בנוסף גם הנורטון לא מצליח להתחבר (בעידכון) אני לא מאמין שזאת בעיית "רוגלות" מה ניתן לעשות כדי שגם למחשב השני תהיה גישה לאינטרנט? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. עשיתי לאח שלי רשת בין שני מחשבים WIN2K בשניהם השיתוף קבצים עובד מעולה, כמו שצריך. עם האינטרנט יש בעיות, אחרי כמה דקות "הלקוח" מתנתק מהאינטרט אבל המחשב הראשי עדין מחובר רק כאשר עושים REBOOT למחשב הראשי אז הלקוח יכול לגלוש לעוד כמה דקות אני זוכר שקראתי פה לפני המון זמן שיש וירוס שעושה את זה, אבל לא הצלחתי למצור יותר פרטים עליו תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואת המחשב הישן שלי העברתי לאחותי בחדר. אני צריך שלשתי המחשבים יהיה אינטרנט. אצלי במחשב יש שתי כרטיסי רשת: כרטיס מס' 1 : מובנה על הלוח אם - מחובר אליו המודם של האינטרנט. כרטיס מס' 2 : כרטיס בניפרד (כרטיס נוסף) - מחובר אליו המחשב של אחותי. המודם שיש לי להיתחברות לאיטנרנט הוא: ECI B-FOCuS Router 270 PR כבל הרשת שיש לי: אני חושב שהוא מוצלב. מה הבעיה? יש לי בעיה בחיפוש IP למחשבים, כלומר, במחשב שלי בכ.רשת מס' 2 נכנסתי ל: מאפינים -> בלשונית "כללי" -> Internet (TCP/IP) -> מאפינים. ב"כללי" בחרתי ב: "השתמש בכתובת ה- IP הבאה:" ב"כתובת IP" רשמתי את הכתובת: "192.168.0.1" ב"מסכת רשת משנה" רשמתי את הכתובת: "255.255.255.0" (ניכתב אוטומטי). לאחר מכן לחצ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז, במפורט יותר: יש לי רשת שעובדת על מודם אלקטל שהפכתי לנטב + סוויטש חיצוני, 4 מחשבים שמחוברים לזה הזזתי מחשב אחד מהרשת לחדר אחר, קניתי כבל רשת ישיר, באורך 25 מטר, העברתי אותו בכל הבית, ואין. זה מזהה חיבור, מזהה שיש קשר, מזהה שהחוט מחובר, והאורות בראוטר דולקים, אבל כשאני עושה פינג זה רושם request timeout וזה לא נכנס לרשת. ניסיתי להחליף מחשב, חשבתי שאולי המחשב נדפק בהעברה, והיה לי מחשב אחר, זה עשה בדיוק אותה בעיה.... רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קניתי מחשב נייד, וחיברתי אותי דרך כרטיס רשת נייד, למחשב השולחני שבביתי שחובר לנתב, האינטרנט בנייד עובד, אבל במחשב השולחני שחובר לנתב לא, יש מצב שאני צריך אולי לקנות עוד כרטיס רשת כדי יעני לחבר את המחשב השולחני לרשת. (קיים בו כרטיס רשת שחיברתי לנתב)

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. Started by levy333,

שלום, משכתי כבל חדש מהראווטר ויש לי איתו בעיה. ניסיתי לחבר מחשב חדש אליו אבל הוא מקבל קישורית מוגבלת. אבל הבעיה היא לא בכבל לפי מה שנראה לי כי כשאני מחבר מחשב שכבר היה קיים ברשת הוא מתחבר ללא בעיה. כשניסיתי לבדוק והעברתי את המחשב החדש לחיבור במקום אחר שכבר עבד גם שם קבלתי קישורית מוגבלת. חשבתי שהבעיה היא בכרטיס רשת, קניתי חדש. הבעיה לא נפתרה. ניסיתי לחבר לפטופ של חבר ושוב אתה הבעיה הוא מקבל קישורית מוגבלת. השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? מודם: sb4200 של מוטורולה רכזת: RADLAN תודה ויו טוב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי לכולם אז ככה, יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עם מערכת הפעלה Windows 2000 SP4, אחד Windows XP ואחד, עם Windows Vista ו-XP, שאני משתמש בו... אני משתמש בעיקר ב-Vista, יצרתי רשת ביתית, ושיתפתי את המדפסת שלי, במערכת ההפעלה של ה-XP שיתפתי בהצלחה, והצלחתי להדפיס לעומת זאת, במערכת הפעלה וויסטה, אני לא יכול להיכנס אפילו ממחשב אחר כי הוא מבקש סיסמא, אוקיי, אז פתחתי חשבון Guest, אבל הפעם הוא מראה לי שגיאה שאין לי הרשאה, משהו שדומה לזה... הבנתי, שכניראה משהו בחומת האש של המערכת הפעלה כניראה חוסמת את הכניסה. האם ייתכן שזו סיבה אחרת..? אני רוצה להשאיר את החומת אש פתוחה, אני לא רוצה לבטל אותה, האם ניתן לאשר את הרשת, מבלי להוריד את החומת אש?... האם יתכן שזו סיבה אחרת? תמונת…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by jbgood,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר אדימקס 6114 ומודם ECS BFOCUS מבזק בהתחלה מחשב אחד הצליח לקבל אינטרנט והשני לא(חוץ מאימיול) עכשיו בשניהם אין אינטרנט ורק אימיול במחשב השני עובד... מה לנסות לעשות כדי לפתור את הבעיה? כל עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by lidor_abo,

חברה מזה כל שנייה מתנתק לי האאינטרנט במחשב השני (לא המחשב שיש בו אתץ המודם)ובאותו הזמן האינטרנט במחשב הראשון עובד והכבל מחובר פיקס לפעמים מתנתק וחוזר לעצמו מה יכולה להיות הבעיה ?תעזרו לי לתור אותה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by almogas,

שלום לכולם.. תקשיבו יש לאבא שלי בעיה ברשת בעבודה שלו יש לו 2 מחשבים שמחוברים ברשת ולוקח מממש ממש מלא זמן להעביר בניהם דברים אם זה חשוב לכם אאז יש באחד אינטרנט ובאחד אין.. אמממ לוקח לו להעביר מסמך פשוט בסביבות 7 דקות זה ממש ממש איטי.. יש רעיונות למה?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by no nick,

אני מחובר עם מודם/ראוטר ECI 312 וסוויטץ' המחשב שלי מקבל אינטרנט, המחשבים האחרים לא, רשום להם בכ. רשת קישורית מוגבלת או חסרה, (אחד כרטיס און בורד P4S800 והשני כ. PCI), הכבלים תקינים בדקתי עם המחשב שלי.. מה יכולה להיות פה הבעיה? ניסתי להסיר מנהל התקן ולהתקין שנית ועדיין לא עזר.. המחשבים גם לא מזוהים ברשת כך שזה לא שהראוטר מעיף אותם..

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by bdyossi,

שלום.. ישלי בעיה ברשת אני במחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרשת אצלי היא דרך כרטיס רשת(רשת בייתית) ולא דרך ראוטר ושאני משחק למשל אז כל זמן קצר זה מקפל לי את המשחק ועושה לי חלון של התחברות שרשום עליו Connencted וזה לא קשור אם אני משחק משחק רשת או משחק רגיל או כל מה שאני עושה זה מראה לי את החלון רק שבמשחקים זה מקפל.. אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי מערכת הפעלה:Windows XP pro SP2 תודה.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם? ככה המחשב שלי פורמט, הכול תקין. הפעלתי שיתוף תיקיות וכשאני בא להתחבר מהמחשב של אחי הוא רושם לי שהשם משתמש וסיסמא שגויים למרות שמילאתי בדיוק את הפרטים הנכונים. בנוסף לכול הצרות ה- Boxee לא מזהה שום מחשב ושום כונן ברשת. המסקנה היא שהפרוטוקול smb (לפחות המסקנה שלי) לא מופעל טוב. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות? יותר חשוב לי כרגע לטפל בבוקסי מהסיבה הפשוטה שהפעלתי עם אחי "קבוצה" ככה שהבעיה הזאת די נפתרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by infifi,

יש לי בבית רשת ביתית ומחשב אחד חזק ועוד 2 מחשבים חלשים. המחשבים החלשים מתחברים לחזק דרך הרמוט דסקטופ של וינדוס. עכשיו הבעיה היא שלפעמים אחרי דקה, אחרי שעה ולפעמים יום נהיה לי אייקון של רשת ברמוט דסקטופ והחיבור מת ואי אפשר יותר להתחבר לרמוט (הרשת כן עובדת למרות שהרמוט רושם שיש כנראה בעיה ברשת). וכשזה קורה גם במחשב החזק אי אפשר להיכנס ליוזרים.. המחשב לא נתקע אבל זה פשוט לא נכנס.. ואז נשאר לי רק לאתחל את המחשב.. ניסיתי לשנות את ה MTU או משהו כזה לפי מדריך שראיתי אבל גם זה לא עזר.. יש למישהו פיתרון בישבילי? אפשר במקום לאתחל את המחשב לאתחל את הרשת או משהו? יש תוכנה אחרת שיכולה לעשות רמוט דסקטופ עם יוזרים? תודה

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  16. אהלן חברים! אני אפרט פה, איך בנויה הרשת ואיפה בדיוק הבעיות ואשמח לתשובות. הרשת היא של LINKSYS WRT54G. הכרטיס רשת בחדר שלי EDIMAX 7317UG מחובר בכבל 5מ' שיש בקצה שלו מגבר, ועוד כבל של מטר. הרשת מוגנת בWPA. הבעיה היא: אצלי בחדר יש הרבה מאוד ניתוקים ברשת. היא מוגדרת שיתחבר אוטומאטי, הרשת בקליטה של 4 פסים מתוך 5, והיא פתאום מתנתקת, ואני עושה רענן לרשתות הקליטה עדיין טובה מאוד. לפעמים זה חוזר לבד, ולפעמים אני צריך לנתק ולחבר את הכרטיס רשת. מה זה יכול ליהיות? ושמתי לב שלפעמים הרשת עושה DISCONNECT לעצמה, זאת אומרת שבחלון איפה שמתנתקים ומחברים. ואז צריך לעשות לCONNECT למרות שאני לא ניתקתי. עוד שאלה: שווה לעדכן אותו? הוא גירסא 5 באתר שלהם זה עידכון לגירסא 1.02.6, במה זה משנה? והאם …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Shay08,

אני מעונין להגיד מי כן ומי לא ברשת שלי יוכל להיכנס למחשב שלי בעזרת שולחן עבודה מרוחק הדרך שאני מנסה לעשות זאת עלידי כניסה מאפיני עבודה מרחוק בחירת משתמשים מרוחקים הוספה במיקומים אני רואה רק את המחשב שלי ברשת ולא מחשבים נוספים בשביל לבחור מהם את המשתמש שאני מעונין שיכנס אז יש דרך לבחור מי יכנס לי לשולחן עבודה ומי לא או שזה פתוח לכל מי אשר מכיר את הסיסמה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. Started by CybeR_CoM,

אני עובד לפי המדריך שמצאתי בהרבה מקומות וגם פה באחד הת'רדים לפני כמה זמן. כשאני צריך להיכנס ללמשק WEB של המודם http://10.0.0.138 אז כל עוד אני לא מחובר לאינטרנט אז אני לא יכול. בשביל לבצע איזה שהם שינויים בממשק WEB אני חייב להיות מנותק מהאינטרנט אבל אם אני מנותק אז אני בכלל לא יכול להיכנס לממשק. בעבר כששידרגתי אותו לא הייתה לי שום בעיה להיכנס לממשק WEB גם כשאני לא מחובר לאינטרנט ועכשיו אני לא מצליח ואין לי שום מושג למה. זה חשוב לי מאוד בשביל הרשת הבייתית שאני בניתי כבר וזה השלב האחרון.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by bigbug,

שלום לכולם במקום בעבודה שלי יש מרכזיית VOIP. למרכזיה יש אייפי מסויים. את האייפי הנל אני מכניס באחת מתוכנות הדיבור השונות (אני משתמש כרגע ב3CX) מגדיר את השלוחה שלי, כפי שהיא מוגדרת במרכזיה שבמקום העבודה ומנסה לחייג.. התוכנה מתחברת למרכזיה, מצליחה להוציא שיחות אבל הבעיה היא שהצד השני שומע אותי, ואני לא שומע אותו. איפה הבעיה? פורטים מסויימים? מישהו יודע על איזה פורטים התוכנה הזאת עובדת? אולי יש טווח של פורטים? במקום העבודה שלי התוכנה עובדת כמו שצריך. ככה שהבעיה היא לא במרכזיה עצמה...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eran69,

שלום, התחברתי לאינטרנט של הוט 100 מגה והספק שלי הוא בזק בינלאומי. לפי ההמלצות באתר ההוטבוקס משמש כמודם וה-1042 TPLINK כראוטר. הבעיה היא שבחיבור דרך ה-TPLINK אני לא מבל בד"כ את מלוא 100 המגה אלא רק כמחצית , אולם אם אני מחבר את המחשב ישירות להוט בוקס אני כן מקבל את מלוא המהירות. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. עשיתי את המדריך של netcheif בשביל לסנכרן בין ראוטר edimax br6504n לבין TP-Link TL-WR1043ND. הTP-Link TL-WR1043ND הוא הראוטר שמחובר למודם vdsl של בזק שמקונפג לעבוד רק כמודם. רוב הזמן, האינטרנט עובד כמו שצריך, רק 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לקבל את ה20 מגה של בזק, 2 הראוטרים תומכים בתעבורה של 300Mbs ואם אני מחלק ל2 עדיין צריך לקבל 150 פחות קצת שלוקחת ההצפנה, הייתי בטוח שזה יהיה יותר מ20. 2. דבר שני, כשאני מחובר לראוטר שמשמש כרפיטר, קוראת לי בעיה מוזרה, לפעמים הדפדפן מפסיק לקבל נתונים, כלומר אי אפשר להעלות אתרים, אבל הטורנטים יורדים כמו שצריך והסקייפ עדיין מחובר, ואז כשאני מתנתק ומתחבר לראוטר שוב, זה חוזר לפעול, עד לפעם הבאה שיש ניתוק כזה. מישהו יכול להמליץ על מה לעשות במקרים ה…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  22. יש לי בעיה בשימוש במודם-ראוטר של בזק כמודם בלבד (Bridge). תשתית בזק 100 מגה, ספק 014. יש לי מודם-ראוטר של D-Link 225 של בזק. בחיבור לאינטרנט דרך הראוטר של בזק הכל עובד. כשאני מגדירה את המודם-ראוטר של בזק בתור מודם בלבד (Bridge) הראוטר לא מצליח להתחבר (מחייג ולא מתחבר) או כשכן מתחבר אין גלישה (אתרים לא עולים). ניסיתי עם שני ראוטרים שונים של שתי חברות שונות ואותה הבעיה. אני מעדיפה להשתמש בראוטר פרטי שלי ולהפוך את הראוטר של בזק למודם בלבד אבל זה לא עובד. דיברתי שעות עם בזק ובזק בינלאומי והם לא יכולים לעזור לי. הראוטרים שניסיתי D-Link 880L ו-TP-Link Archer C9 V2. אנא עזרתכם בנושא. תודה מראש. עדכון: חיברתי מודם אחר שהיה לי (לא של בזק) ועכשיו זה לא עושה בעיות. לא יודעת למ…

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. שלום, אני מנסה להשתמש בחיבור usb של הנתב שקיבלתי מבזק. כשאני מנסה לקרוא את הקבצים שנמצאים על ההתקן usb זה עובד, אבל ניגון סרטים הוא ממש איטי עד בלתי שמיש. ניסיתי להעתיק קובץ בכדי לבדוק באיזו מהירות הוא מעתיק, וזה 200kש מה שאומר שקובץ של 200 מגה לוקח 20 דקות. האם זאת בעייה בהגדרות מצידי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי כרטיס רשת במחשב נייד IBM pro/wireless lan 2100 3b mini pci אני רוצה להעביר את הערוץ מ 11 ל 1 ולחפש אופציה של fcf filter ושם לעשות all frames

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  25. שלום. יש לי ראוטר של 3com דגם: 3CRWER100-75 בזמן האחרון ניסיתי לשנות את הפורטים בעמוד של הפיירוול וזה פשוט לא נותן לי לשמור את השינויים (ראה תמונה מצורפת). ניסיתי לאתחל את הראוטר ולא עזר, ומה שמוזר שניסיתי לשנות הגדרות אחרות בראוטר וזה כן נתן לי לשמור את השינויים ורק בעמוד של ה"פורטים" לא ניתן לשנות. יש לי את הראוטר הזה כבר יותר מחצי שנה ולא היה לי את הבעיה הזאת בעבר http://upserv.net/images/rgh1251317302i.JPG אשמח לעזרה תודה 8)

• 1 תגובה
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים