רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ראוטר+מודם ADSL של LEVEL 1 ראוטר זה מתקשר עם שני מחשבים אחרים בעלי כרטיסי רשת אלחוטיים גם ה xbox 360 מחובר לראוטר בצורה אלחוטית וכולם נהנים עד ש... יש שיחת טלפון ומישהו עונה בטלפון האלחוטי ומתנתק החיבור האלחוטי וכל המחשבים בבית חוץ מהמחשב שמחובר בכבל לראוטר מתנתקים מהאינטרנט...(כולל ה360) מה לעשות? להחליף טלפון? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. כל הזמן היה בסדר.. בשבוע האחרון החיל לעשות בעיות.. אני המחשב היחיד בבית שמחובר ישירות למודם (כבל) וכל שאר המחשבים מחוברים תחת רשת אלחותית.. עכשיו הקטע הוא שיש בכל המחשבים בבית אינטרנט.. אבל הרשת (שיתוף קבצים) אני לא יודע מה קרה בשבוע האחרון המחשב שלי לא קורא שום מחשב אחר ואף מחשב לא מצליח לקרוא אותי.. בין שאר המחשבים בבית יש רשת בסדר.. יש למישו מושג מה הבעיה ?? (וכן החיבור משותף.. זה לא הבעיה) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי עד עכשיו היה מחשב אחד מחובר לראוטר של EDIMAX 4PORT , והראוטר מחובר למודם של ECI B-FOCUS שמסופק על ידי בזק , איזה טכנאי הגדיר אייפי אוטומטי והכל עבד סבבה ומהר והיה אינטרנט , באתי היום וחיברתי מחשב חדש לרשת , נתתי לו לעשות אייפי אוטומטי , הוא קיבל ויש רשת , אבל אין אינטרנט , בשני המחשבים! , אבל כן יש אינטרנט שמחברים את המודם ישירות למחשב(לשני המחשבים יש אינטרנט שהמודם מחובר ישירות דרך DIAL UP) בקיצור , מה הבעיה לדעתכם? , הבעיה כמובן בהגדרות... עזרו לי , דחוף..
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעיה ברשת ארגונית בחשבון exchange של אחד המשתמשים. המשתמש לא מקבל תזכורות וזה לאחר שניסיתי להיכנס לחשבון ממחשב אחר. אשמח אם מישהו נתקל בתקלה כזאת ויוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום אז יש לי מחשב שעליו יש VISTA ועוד מחשב עם VISTA שיחקתי C&C RED ALERT האחרון והיה סבבה אז חשבתי לחבר אותם לאינטרנט שמתי במחשב אחד שתי כ.רשת וחיברתי למודם במצב הבא: מודם . . . V מחשב 1 . . . V מחשב 2 ואז נוצרה הבעיה שבמחשב ה1 הוא רושם איי פי במחשק 127.0.0.1 ובמחשב 2 הוא רושם 192.168.18 וזה לא ניתן לשינוי עכשיו מה מוזר שבשתי המחשבים יש אינטרנט ורשת אבל אי אפשר לשחק בLAN
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים (windows 7 ו windows server 2008) שמחוברים לרשת הבייתית דרך ראוטר שהכתובות שלו מתחילות ב 192.168.0 אני מעוניין לחבר בנוסף בין 2 מחשבים אלה באמצעות כבל רשת מוצלב. הוספתי לכל מחשב כרטיס רשת והכנתי לבד (לפי מדריכים באינטרנט) כבל רשת מוצלב cat6 (בגלל שלא מצאתי כזה בשום חנות). למחשב אחד נתתי כתובת 192.168.1.1 ולשני את הכתובת 192.168.1.2 . אני מצליח לעשות ping מ windows server ל windows 7 , אבל מה windows 7 אין ping ל windows server . חשבתי שהבעיה בכבל ותחילה החלפתי את הכיוונים והבעיה נשארה. הכנתי כבל נוסף ועדיין אני מקבל את אותה הבעיה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אחרי שקראתי את המדריך יש לי עדיין שאלה: אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת לצורך שיתוף אינטרנט מהיר, יש לי שני כרטיסי רשת וכבל 25 מטר. האורך הזה של הכבל מצריך HUB או שאני יכול לחבר את הרשת גם בלי? תודה מראש, DJ GuY
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הרשת מורכבת משני מחשבים בסך הכל, כאשר לכל אחד כרטיס רשת אלחוטי והם מחוברים במצב AD HOC. לאחד יש XP ולשני 2000 (והוא הקליינט). הכל עבד סבבה עד לפני יומיים... מצב התקשורת בשורת המשימות הוא עדיין על "מצויין" כלומר הכרטיסים מזהים זה את זה אבל בחלק של "פעילות" יש שתי קטגוריות: נשלח והתקבל. בשני המחשבים רואים ב"נשלח" מספר גדול, וב"התקבל" אפס. עשיתי גם שחזור ללפני כמה ימים במחשב הראשי (XP) ולא עזר. אין לי מושג מה השתנה...
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות את המחשב השני אני פעם מצליח ופעם לא.. למה זה? במחשב השני יש שיתוף ...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אתמול התקנתי נתב, שמחובר להאב שאליו מחוברים 2 מחשבים (אחד XP PRO והשני 98SE) מאז שהתקנתי קורים לי דברים נורא מוזרים.. לדוגמא אני לא יכול להתחבר לגיימספיי\all seeing eye (אבל אם אני נכנס ידנית לסרבר של קאונטר סטרייק לדוגמא זה כן פועל) וגם כשאני מנסה להתחבר ממחשב אחד לשני ולהעתיק דברים\להפעיל דברים זה מקריס לי את התוכנה (במקרה הזה הwincmd), ואם זה קורה ב98 רוב הזמן המחשב כולו קורס, או שהאינטרנט לא פועל עד שאני עושה ריסט מישהו נתקל בתופעות כאלה או יודע איך לסדר את זה? :-\
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים {שתיהם מריצים WindowsXp} המחשב הראשון מריץ WinXp Home והמחשב השני מריץ WinXp Pro. בקיצר הכל עובד טוב ויפה גם השיתוף אינטרנט וגם המדפסת ברשת עובדת בסדר גמור, אבל יש לי בעיה בשיתוף קבצים {לא ממש בעיה}. במחשב שמריץ WinXp Home שאני משתף תקייה אני רואה אותה במחשב השני שמריץ WinXp Pro דרך התקייה My Network Places אבל שאני משתף תקייה במחשב עם ה-WinXp Pro אני לא רואה את זה במחשב השני שמריץ WinXp Home דרך התקייה My Network Places. ב-WindowsXP Home התקיות שמשותפות מהמחשב השני נמצאות במקום אחר? ואם לא אז איפה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש, מתן.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב . יש לי ראוטר של PLANET דגם WRT 415. בבית הקודם הוא שימש אותי כראוטר כמובן,והוא מתחבר דרך המודם. בקיצור,אני רוצה לחבר אותו שוב,ולהפתעתי הוא כותב שיש לו בעיה או משהו,זאת אומרת הכל תקין והמנורות דולקות אבל יש לו שגיאה במחשב עצמו שקישוריות מוגבלת או משהו. ושאני עושה REPAIR זה עדיין לא עוזר . (ניסיתי גם לגלוש לא מגיב .) מה לעשות ? צריך להגדיר מחדש ? ואם כן איך כי הכתובת של זה לא עובדת לי הרי קישוריות מוגבלת.. ???
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן ברשת אצלי בבית. אני גר בדירה של 2 קומות, בקומה העליונה יש לי HOTBOX של הוט שמוגדר כמודם והוא מחובר לראוטר של TP-LINK TL-WR941ND. בקומה התחתונה מכיוון שהקליטה הייתה גרועה קניתי מגדיל טווח של TP-LINK TL-WA501G והגדרתי אותו כרפיטר. הקליטה למטה השתפרה והאינטרנט עובד אך יש לי כמה בעיות. 1. אם אני נמצא בקומה התחתונה ואני מחובר לwifi בטלפון ותוך כדי אני עולה לקומה העליונה איפה שהראוטר הראשי אז הקליטה נהיית פחות טובה ורק כשאני מנתק את הwifi בטלפון ומפעיל מחדש הקליטה עולה למקסימום. זה כאילו למטה יש רשת אחת ולמעלה יש רשת אחרת. איך אני יכול לעשות מעין "נדידה" כשאני עולה מלמטה למעלה או להפך מבלי לאבד קליטה? 2. בקומה התחתונה קנינו מדפסת אלחוטית של H…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד שאם מישהו יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה, אני ממש אהיה אסיר תודה, אין לכם מושג כמה בעיה זו מציקה ומפריעה לי. אז ככה, יש לי רשת ביתית אלחוטית של נט לינק (NetLink), יש 2 מחשבים שמחוברים לרשת הזו, המחשב הבעייתי הוא המחשב עם הראוטר. אז מה הבעיה למעשה? הבעיה היא שהאינטרנט במחשב עם הראוטר מתנתק כל כמה שעות (חשוב לציין שבמחשב עם המודם אין בעיות מסוג זה). אם למשל אני שולח קבצים במסנג'ר מהמחשב שבו נמצא המודם למחשב שבו נמצא הראוטר, אז לקראת סיום ההורדה, האינטרנט מתנתק. אין אפשרות אחרת להפעיל את האינטרנט שוב, אלא אם כן אני עושה restart למחשב. עכשיו הבעיה היא לא רק במסנג'ר, בכלל, גם באימיול זה קורה לי, וגם כשאני לא נמצא לא במסנג'ר ולא באימיול זה קורה…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
התקנתי רשת בין שני המחשבים שלי, כבל ישיר מוצלב. בלי ראוטר. המחשב הראשון החדש יותר מזהה את המחשב את השני, ואני מצליח לגשת אליו גם ולהעתיק אליו דברים. אבל השני לא מזהה את הראשון, הוא בכלל לא רואה אותו... בנוסף לוקח למחשב הראשון איזה 5-6 שניות עד שהוא מוצא את המחשב השני ומצליח לגשת אליו, אחרי שעשיתי את זה פעם אחת, אז הוא כבר רץ אלא אם כן סגרתי את האקספלורר ונכנסתי מחדש ואז שוב אני מחכה 5-6 שניות. זה אמור להיות ככה כל פעם?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית רשת אלחוטית של 3 מחשבים - 2 שולחניים + לפטופ. לצורך העניין נקרא להם "משפחה", "פרטי" ו"לפטופ". מחשב המשפחה מחובר לראוטר פיזית עם כבל רשת. למחשב זה מחברת המדפסת (היחידה). שני המחשבים האחרים מחוברים אלחוטית. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך, הקבצים עברו ממחשב למחשב והדפסות נשלחו מכל המחשבים ופתאום, אני מדליק את המחשב שלי והוא לא מזהה את מחשב המשפחתי גם הלפטופ לא מזהה את המחשב המשפחתי, אבל מזהה את המחשב שלי. כלומר אני יכול להעביר קבצים בין המחשב שלי ללפטופ, אבל לא למחשב המשפחתי, וגם אי אפשר לשלוח להדפסה האינטרנט ממשיך לעבוד כמו שצריך בכל המחשבים! הנתב הוא ROTAL RTA 1025W שקיבלתי מבזק. האם זו בעיה בנתב או במחשב שאליו הוא מחובר, ואיך לפתור בעיה זו? אודה …
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה! ויש לי בבית כ4 מחשבים והם מחוברים לרשת באמצעות "האב" (HUB) ובזמן האחרון גיליתי שאני לא יכול לשחק מחשק ברשת (נגד חבר או מישהו) אמרו לי שאני לא יכול ולא אוכל כי יש רק אייפיי (IP) אחד ויש 4 מחשבים וושאלתי אם יש פיתרון הם ענו: "לא בטוחים אבל נראה לנו שראוטר יפתור כאן את הבעייה" השאלות העיקריות שלי: 1. מה ההבדל הממשי בין ראוטר להאב?? 2.האם זה נכון שראוטר מקצה לכל מחשב ברשת כתובת IP שונה וחוקית 3.בטוח יש פה מישהו שיש לו ראוטר---> תוכל לבדוק לי אצלך ולעזור לי??? ישנו מחשב אחד שהוא כאילו "הראשי" הוא פנטיום 2 יש לו שני כרטיסי רשת שמאחד מהם יוצא כבל למודם הכבלים ומהשני יוצא כבל להאב ומההאב יוצאים כבלים לכל המחשבם שנשארו..... ממש כמו במדריך שלכם…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים כאשר המחשב שאני גולש איתו הוא ראשי כעקרון ועוד מחשב שמחובר אליו בכל פעם כשאני עושה ריסט למחשב השני הוא חוזר והכל עובד חלק אבל כשאני עושה ריסט למחשב הראשי, כשהוא חוזר הרשת לא עובדת יותר ואני לא מצליח להתחבר למחשב השני משום מה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והתקנתי XP עשיתי SET NETWORK ובחרתי בTHIS COMPUTER CONNECTS TROUGHT A RESIDENT GATEWAY OR ANOTHER COMPUTER.... לאחר ההתקנה הוא רושם לי LIMITED OR NO CONNECTIVLY עם ציור של מחשב קטן
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחרונה רכשתי נתב EDIMAX אלחוטי 6204 וכרטיס אלחוטי EDIMAX גם הוא. הנתב מחובר למודם בזק דרך ADSL. האינטרנט בשני המחשבים עובד. יש פינג מכל מחשב למשנהו. אך לא הצלחתי להגדיר שיתוף בין המחשבים!!! ניסיתי להגדיר אותו שם משתמש לווינדוס ללא סיסמה, כמובן שהם על אותה קבוצת עבודה ועל אותה קבוצת מחשבים בשם WORKGROUP (שיניתי גם את ה- MSHOME לשם WORKGROUP כי ראיתי שהמליצו גם על זה) אפילו שיניתי כמה הגדרות בקובץ secpol.msc וכמובן ביטלתי את הפירוולים בשני המחשבים כלום לא מועיל!!! המחשב שמחובר עם כבל רשת לראוטר מצליח להיכנס לקבוצת העבודה ורואה שם את עצמו, לעומת זאת המחשב שמחובר באלחוטי לא מצליח להכנס לקבוצת העבודה בכלל!!! מקבל הודעת שגיאה: "אין אפשרות גישה ל WORKGROUP. ייתכן שא…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחילה אצלי לי בעיה ברשת הביתית - אולי למישהו יהיה רעיון: ברשת שלושה מחשבים מחוברים דרך ראוטר. A - מחשב שולחני, מחובר בכבל לראוטר, בעל כתובת IP קבועה. מערכת הפעלה: XP Pro, מחובר לworkgroup בשם MSHOME. נמצא ב-DMZ של הראוטר. B - מחשב נייד, מחובר דרך ראוטר אלחוטי, לוקח IP דינמית. מערכת הפעלה: Vista Home, מחובר ל-MSHOME. C - מחשב נייד של העבודה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי, לוקח IP דינמית. מערכת הפעלה XP Pro, שייך לDomain של העבודה (שמן הסתם אין לו כשאני בבית). אין FW של ווינדוס (מנוטרל). בין A ל-B יש Ping בשני הכיוונים בלי בעיה. בין C ל-B יש Ping בשני הכיוונים בלי בעיה. בין A ל-C אין תקשורת: לא ping, לא שיתוף ברשת, לא השתלטות - הם לא מזהים אחד את השני בכלל. ככל שידו…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני פחות מחודש עשיתי LAN עם המחשב הזה ועוד אחד והכל היה טוב, אתמול אני בא ורואה שפתאום המחשבים לא מזהים אחד את השני, אני לא יכול לשתף קבצים ולא כלום. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם כבל רשת מוצלב הכל פעל בסדר אינטרנט והכל, ואז יום אחד האינטרנט נהיה איטי והקבצים מועברים ממש ממש לאט... יש לכם מושג למה זה קורה? בחיבור כתוב שזה 100Mbit
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
לאחר שפעלתי לפי המדריך שלכם עדיין במחשב המשנה לא עובד האינטרנט מה עושים? =\
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב b-focus 312. התעוררה בעיה באחד המחשבים כאשר ללא התרעה מוקדמת הוא לא הצליח לפתוח דפי אינטרנט. האייסי והמסנג'ר עבדו כרגיל אבל דפים לא פתח. לאחר שהתחברתי למסנג'ר מהמחשב השני (שם הכל עובד כמו שצריך) אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר מהמחשב הראשון. כלומר ה-ICQ עובד כמו שצריך, מסנג'ר ודפי אינטרנט לא נפתחים. אגב, שמתי לב שכאשר ניסיתי לבצע שיתוף מאותו מחשב בעייתי עם המחשב השני לא הצלחתי, הוא לא נכנס לספריית השיתוף במחשב השני, אלא שלאחר כמה איתחולים זה הסתדר. מה יכולה להיות הסיבה? איך זה שאפליקציות מסוימות עובדות ואחרות לא? אציין שהרשת עצמה עובדת שוטף חודשים אחדים.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-