עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DarkStar,

לפני כשבוע שקיבלתי את ה ADSL - שידרגתי אותו לגירסת PRO לבדי ... הכל עבד טוב ויפה חוץ מההורדות ... ההורדות היו ממש נוראיות !!! ואני לא מתכוון שהקצב היה 6kb/sec אלא אני מתכוון לכך שהמודם היה עוצר וממשיך !! הייתי למשל מוריד ICQ הקצב היה עולה ל 50-60kb/sec הייתי מתלהב ומעלה חיוך על פני עד ש... הקצב ירד ל 0kb/sec ! ההורדה הייתה בקצב מקסימלי לכ 10-20 שניות ומפסיקה כלומר קופאת ( האינטרנט היה קופא עד שלא יכולתי לגלוש באותו זמן ! ) ולאחר כעוד 20-30 שניות הקצב היה חוזר בחזרה לקצב מקסימלי וקופא שוב ... כך חוזר חלילה עד שהקובץ הורד סופית ... הבעיה המובעת פה לפי מה שאני הבנתי היא לא חד פעמית ולא רק קרתה לי ... אלא לעוד עשרות אנשים אולי מאות קיבלתי הרבה תגובות מחברת אלקטל עצמה אך לשוו…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. טוב חברה ת הבעיה כדלהלן. בביתי הקט מחוברים שני מחשבים ברשת פנימית כאשר מחשב הלקוח משתמש במחשב השני כשרת להתחברות לאינטרנט (מן הסתם)ת לפני כשבועיים התחברתי למסלול של יס וואו במקום נטוויז'ן(המצוינים). בקיצור למרבה הזוועה גיליתי שרוחב הפס שלי מתחלק בין שני המחשבים(!!!) כלומר אם השרת מוריד קובף במהירות של 40 KB הוא משאיר למחשב השני במקרה הטוב רק 20 KB להתעסק איתם. כמובן כמובן כמובן שבעיה כזו לא קרתה לי כאשר הייתי מחובר לנטויז'ן ושני המחשבים היו עפים באויר בחיבור באמת מצוין.... אז אולי מכם יודע איזה קונפיגרציה לXP שיכולה לפתור את המצב הזה? דרך אגב שירות הלקוחות שיישרף של בזק כמובן שהיה אנמי כמו תמיד וממש לא עזר לי . תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by urich,

עכשיו אני צריך לקנות עוד שלוש פיטרים דפקו אותי נטווזן ונתנו לי רק פילטר אחד אבל אני עדיין מרוצה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by md22,

האם חיבור בזק 1.5 עם חיבור ספק אינטרנט 0.5 מהיר מחיבור בזק 0.5 עם חיבור ספק אינטרנט 0.5

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ראיתי איפשהו את שני האתרים האלו אשר ניתן לבדוק בהם את המהירות באינטרנט בכבלים מתב ערוצי זהב והנה עוד אתרים לבדיקת מהירות: http://www.testmyspeed.com/ http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp http://www.numion.com/YourSpeed/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KoM,

יש לי בעייה רצינית ברשת הבייתית שלי, אשר נהפכה למאד מאד איטית, יש לי שלושה מחשבים המחוברים לרשת הזאת המגיעים כולם לאותם סוויטצ'. עכשיו לאחרונה קצב ההעברות בין המחשבים ירד בצורה מדהימה לפשוט קצב מגוחך של 80 מגה בייט ב-40 דקות !!! מה עושים ? מה יכול לגרום לזה ?

• 53 תגובות
    • 6.7k צפיות
  7. Started by asili,

נכנסתי לאתר של 012 וראיתי על מבצע חדש זה סדיוק הזמן שאני צריך להתנתק מנטויזיון ולעבור לספקית אחרת יש לי כמה שאלות על המבצע של 012 * זה 15 דולר לחודש על איזו חבילה? * עם יש לי את המודם אז אני עדיין יש לי התחייבות כלפיהם? * אשמח לשמוע דעה ממשהו שכבר התחבר למבצע שלהם והיה לו מודם

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by eyal,

אני מעוניין להתחבר לADSL וראיתי הצעה של בזק שניראת לי משתלמת: לקנות מודם USB ב400 ש"ח, לשלם 100 ש"ח דמי התחברות, ואז 100 ש"ח לחודש בלי התחיבות בלי כלום. השאלה היא איך מתפקד מודם USB ואם הוא מתאים למחשב? והאם כדי לחכות שהכבלים ישתפרו. ??? מת כבר לADSL אייל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by maverick,

האם אפשר לשדרג תוכנה (או דריבר) למודם אלקטל (ADSL)?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by PowerUser,

היי יש לי בעייה עם השיתוף אינטרנט של win XP בתכלס, התחנות מקבלות ip וגולשות והכל טוב ויפה הבעייה היא שלא כל האתרים עולים יש פורומים שלא פועלים, ויש כמה אתרים ישראלים שלא עולים, מישהוא יודע משהו על זה? יש לי כמה מחשבים, אחד מהם עם 2 כרטיסי רשת, אחד למודם adsl שני ל hub כולם על win xp

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. התחברתי לadsl דרך אקונט ל1.5 Mbps אמרו לפני כן שהם מגבילים את המהירות ל30k לאתריחם מחו"ל ולא האמנתי אבל היום אחרי שגמרתי לתפעל אותו באמת ההורדה מחו"ל הגיעה רק עד 30k בעוד שההורדות מאתרים מהארץ עברו את קו ה200 האם החארות מגבילים את המהירות?????? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by bv_beaver,

הייתי משחק הרבה במשחקים באינטרנט עד שהתקנתי Windows XP בגלל שעכשיו יש לי פינגים גבוהים של מ200 עד 500 ויש לי ADSL!!! לפני שהתקנתי XP הפינגים שלי היו 30-100 :'( :'( מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה????? ??? ??? ??? :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jj516,

אני רוצה לשים ADSL ויש עכשיו המון חברות טובות עם מבצעים מצויינים (ברור שאני לא מדבר על aquanet), אבל אף פעם לא ראיתי ADSL, והרבה חברים ואנשים שאני מכיר אומרים לי מהירויות שונות. מישהוא יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה המהירות האמיתית בdownload וב upload ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. עוד מעט נגמרים לי החודשיים עם נטויזיון ואני צריך לעבור לספקית אחרת למשהו יש המלצות על ספקית אחרת ושזה יהייה דיל לא התחייבות ארוכת טווח

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  15. ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by urich,

שלום נירשמתי לאינטרנט המהיר של נטוויזן (כן אחרי ששיגעתי אתכם שנה היצטרפתי לadsl א אצל 012 ) במהירות 0.5 עכשיו כשהמחשב יהיה מחובר בadsl כדי להתקין תוכנת firewall או שאין צורך אמיתי בכך

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by elio,

מישהו שיחק עם הגדרות ה TCPIP ב REGISTRY כמו שכתוב ב www.adsl.org.il ובאמת קיבל שיפורי ביצועים משמעותיים ? אם כן, עם איזה ערכים ואיזה שיפור ? מישהו יודע מהם הערכים הדיפולטיים של XP לפני השינוי ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by renegade,

התקנתי את linux mandrake snf 7.2 בכל המחשבים ברשת, רק הICQ והמסנג'ר מזהים את האינטרנט אבל הINTERNET EXPLORER לא מזהה את האינטרנט... מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by InspectorGadget,

יש לי רק מחשב אחד - לא רשת... ויש לי אדסל מודם כרטיס רשת של אלקטל בחבילה 0.5 של אינטרנט זהב... עכשיו... אני מוריד די טוב... רק הפינג שלי לא טוב חשבתי אולי שאם אני יהפוך ל- PRO אז הפינג יהיה יותר טוב... האם כדאי להפוך את ה- ADSL ל- PRO מבחינת פינג ובכללי ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by udicol,

לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by N N C,

מאז שהתקנתי את הadsl יש לי בעיות בקאזה וכמעט כל הורדה שאני מסיים מתלווה בהודעת failed ורוב הזמן נמחקת לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת ? מי כאן החוליה החלשה ? (סליחה נסחפתי)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KoDkOd,

שלום,אפשרי לעשות רשת מחשבים בי מחשב שמערכת ההפעלה שלו זה WIN98 ואד WIN XP ??? שאלה חשובה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by DrDeath,

אני יודע שהנושא נדוש אבל לכן עשיתי סקר ולא ביקשתי תגובות בכתב...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כבר ניסיתי פעם לשדרג את המודם והצלחתי, אבל אז שידרגתי אותו לגירסה 281 ואז הוא כבר הפסיק לעבוד (הייתי צריך לדבר עם נזק כדי ש"ישדרגו" לי אותו בחזרה לגירסה 270).. זה האתר: www.nzdsl.co.nz עכשיו, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה נותנת לי גירסת הPro 281? מה ההבדל בין Pro לרגיל? ועוד דבר, מה זאת אומרת "להפוך את המודם לראוטר"? כבר ראיתי מישהו בפורום (לא כאן) שהסביר איך עושים את זה אבל הוא לא אמר בדיוק למה זה משמש. אז אם מישהו פה מבין בדברים האלה קצת יותר ממני, אני אשמח לשמוע תגובות... :user:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Rorax,

שלום, מישהו יודע מה הקצב UPSTREAM המקסימלי שרשת הכבלים יכולה לספק? מישהו יודע גם למה הם מגבילים את הUPSTREAM?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים