עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אנא עזרו בבקשה. תודה

2. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי שני מחשבים על win98 ואחד על XP מחוברים ברשת, עכשיו תמיד יש בעיות מסוימות ברשת כל עוד המחשב עם הXP לא דלוק (כיאילו הוא מנהל את הכל או משהו) למשל: שני המחשבים של ה98 לא מזהים אחד את השני עד שהXP עולה. וגם במשחקים כמו RA2 לא ניתן לארח עם אחד המחשבים של ה98, רק עם הXP. משום שהXP לא יזהה משחק שרץ על 98, אבל ה98 יזהה משחק שרץ על XP. למישהו יש מושג למה?

3. Started by udi,

לפעמים קורה לי שאני מנסה להתחבר לאתר מסוים ולפעמים ה EXPLORER מתחבר ולפעמים הוא משיב הודעה על שהסרבר לא נמצא .למה זה קורה ? והאם יש דרך לגרום לזה לא לקרות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MDK,

איך aquanet בתור ספקית אינטרנט? האם ברק 013 טובים? אמינים ויציבים? האם אתם חווים הגבלות כלשהן במהירויות ובפינגים אצל ספקים מסוימים, אם כן אצל איזה ספק? יש לי כרטיס רשת שהגיע על הלוח אם, ויש לי שקע כבלים ליד המחשב. איזה סוג מודם עדיף בחיבור ADSL, ובחיבור כבלים?

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by iyehuda,

יש לי שתי מחשבים מחוברים אחד עם השני כולל מדפסת משותפת השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם לאינטרנט ששתי המחשבים יעבדו בו זמנית עם מודם רגיל ( לא ADSL )

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by hakotea,

מישהו ניסה לעשות בית חכם? בית שלא רק הרשת בכל הבית אלא שהשרת שולט גם במוזיקה ובתאורה, טלויזיה, וידאו, במיזוג וכו' יש הרבה אתרים שמוכרים ציוד אבל רובם משרתים את השוק האמריקאי (עובדים על חשמל אחר 110) והאחרים שמצאתי פשוט יקרים מאוד... התקנה נכונה של ציוד כזה (בצירוף תוכנה מתאימה) מאפשרת שליטה בכל הרכיבים הללו באמצעות המחשב, דיבור, או מרחוק בטלפון או בשלט... האם למישהו יש נסיון בזה? יודע איפה להשיג ציוד שמתאים לארץ? תודה, משה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yuvals,

שלום לכולם, שאלה לפורום: כמי שמעוניין להתחבר בקרוב לאינטרנט מהיר ורוצה הורדות "כבדות" ומשחקים ברשת, האם חבילת התחברות של 1.5 שווה את ההפרש במחיר (למיטב הבנתי כ - 130 ש"ח לחודש) לעומת חבילה של 0.5? אגב - משוטטות לא ארוכה בפורום נדמה לי שהרוב מחוברים ל - 0.5, ואני מניח שהשימושים של כולנו דומים פחות או יותר. תודה,

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by spatz,

רציתי לדעת איך אפשר לחבר 2 או יותר מחשבים לאינטרנט בכבלים עם סוויץ' (והמודם מחובר גם הוא לסוויץ', לא דרך אחד המחשבים), ואם אפשר אז איך? כי פשוט אני ניסיתי ורק למחשב שעשו עליו רישום יש אינטרנט ולשני אין... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by J.t.R,

משהו יודע כיצד אפשר לבצע Tweak למודם??? נאמר לי שזה אפשרי אבל לא הצלחתי למצא דרך לעשות זאת בעזרת תוכנה... :-\ עזרתכם הודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כשאר אני נכנס לפחות לשני אתרים בפעם אחת, האינרטנטשלי קורס\נתקע וזה קורא 75% מתוך 100% בערך. בבקשה עיזרו לי :'( נ.ב ADSL 0.5 מחובר דרך מבצע YES WOW

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by cganir,

אתמול בערב התקשר אלי איזה בחור שמבצע סקרים , והתחיל לשאול אותי שאלות. בין השאלות היתה השאלה הבאה : אם בזק תשנה את חבילת החצי מגה לחבילה של 750 מגה, ותדרוש על זה 10 שקלים נוספים, מה תעשה ? אני חטפתי את החום של החיים שלי - מה פתאום בזק משנים את תנאי ההתקשרות שלי איתם באמצע החוזה ? אם אני מחויב להשאר ב ADSL לשנה במסגרת המבצע, אז למה הם לא מחויבים להמשיך לספק לי את השירות במשך שנה ? לאחר בירור קצר עם אותו בחור, מסתבר שבזק תצא בשני מסלולים חדשים - האחד הוא 750KB והשני הוא 256KB, אין לי מושג מה קצב ה UL. החבילה הקטנה תעלה 99 ש"ח והחבילה הגדולה תעלה 109 ש"ח. משהו דומה לכבלים אם אני לא טועה. משהו נוסף שאותו בחור הסביר לי הוא שבזק תתן לאנשים לעבור ל750KB אבל להמשיך לשלם במשך חצי ש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by OmerMan,

ברשותי שני מחשבים המקושרים ביניהם באמצעות כבל רשת מוצלב האחד (ראשי) עם מערכת Windows XP והשני עם מערכת Windows 98SE. הרשת פועלת מצויין ולא נתקלתי בשום בעיות. כל הכוננים משותפים בין שני המחשבים וגם מסומנים באפשרות "Allow network users to change my files". אבל כאשר אני ניסיתי להכנס לתוך תקיית הprogram files מהמחשב המשני לא ראיתי את התקייה (כמו כן גם תקיית ה-Windows)! כשניסיתי לשתף את התיקייה, (לחיצה ימנית ו- ...Sharing and Security) אז האפשרויות היו חסומות ובתחתית החלון ההודעה: all the options on this tab are disabled because this folder is used by the operating system Print Screen (מצטער על האיכות..). כמו כן, בחיפוש קצרצר בעזרה של האקס פי מצאתי את הדבר הבא. אני רוצה לציין …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Xenomorph,

אני יודע שהשאלה כבר עלתה בעבר, אבל נכון לעכשיו מה עדיף ADSL או כבלים ?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by Jon,

חיברתי שני מחשבים ביחד עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב אבל האיכון של הכרטיס רשת מראה כאילו שהכבל לא מחובר מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Bug2000,

יש לי איזה אתר בית שתוקע לי את האינטרנט, למשל, כשאני נכנס לאינטרנט האתר הזה מלא ב POP UPS והם תוקעים לי את האינטרנט ואני צריך לעשות ALT+CATRL+DEL בשביל לסגור אותו. איך אני מחליף את האתר הזה למשל ל MSN הקודם שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yair_gobani,

יש לי כמה שאלות: 1) כמה אני משלם לחברת הכבלים (תבל)? 2) מה עדיף ADSL או כבלים? 3) המודה לאיפה מתחבר (כרטיס רשת או USB )? 4) איך 012? בתודה מראש יאיר

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by lordgrim,

שמעתי שמועה כזאת שאומרת שמודם בכבלים מוגבל בעזרת תוכנה או משהו בסגנון ושיש אפשרות להסיר את ההגבלה הזאת . האם מישהו מכיא את השמועה ויודע אם היא נכונה? ואם כן מישהו מכיר תוכנות?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by Chevy,

מישהו עוד חוץ ממני קיבל היום בדוא"ל שלו שאלון קצר ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dimashk,

תודה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אני מעוניין לעבור אליהם , אני כרגע עם 012 קווי זהב , מאוכזב מאוד. פינגים גבוהים גלישה איטית. למישהו פה יש איי די אס אל ואינטרנט זהב בתור ספק אינטרנט ? אני מעוניין לדעת איך השירות ואינטרנט בכלליות. תודה רבה לכל מי שיענה . נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי :-\

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Dj_Infernal,

אני רוצה לשים מחשב שרת בין המחשב שלי לבין המחשב אחי. אני כרגע מחובר ל ADSL ורציתי ששינו נוכל לגלוש באינטרנט לשנינו יש אותו כרטיס רשת ומערכת WinXP. המחשב שישמש כשרת הוא מחשב פשוט (לא משנה כרגע איזה) באופן כללי רציתי לדעת מה זה נותן לי אם אני שם שרת בין שני המחשבים ?(למרות שאני לא יודע לעשות את זה) ובאופן כללי מה אני צריך לעשות במחשב שמשמש כשרת ?(נניח שהוא ריק) ! אם למישהו יש איזה לינק למדריך בעברית זה יהיה מצוין .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Delux,

יש לי את המודם הזה ואני מוריד בסביבות 60k לשניה אז נגיד היה לי מודם אחר היה לי ביצועים יותר טובים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by asili,

אבא שלי התחייב לחברה העלובה הזו לחצי שנה ואני לא מרוצה מהמהירות ואני רוצה לעבור לספקית 1.5 במחיר של ה 0.5 אם כן אנא שתפו אותי ודרך אגב כמה אתם משלמים לספקית 1.5?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by amir77a,

אני כרגע שוכר מודם ADSL מבזק, המחובר בכרטיס רשת למחשב. אני רוצה לקנות מודם כדי להפחית עלויות. בזק מציעה מודמים בטווח המחירים של 400-480 ש"ח. ניתן גם לקנות מודמים פנימיים בחנויות אחרות. יש לכם עצות עשה ואל תעשה בנוגע לרכישת מודם? האם יש הבדל באיכות החיבור בין המודם שלי לבין מודם USB, או מודם פנימי? מה כדאי לקנות? (ובעצם גם איפה???) תודה רבה מראש על המידע

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני מקים אתר האם אני צריך תוכנה בישביל זה שרת קבוע? ואם יש תוכנה שצריך כדי ליבנות אתר איך קוראים לה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.