עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ??? ואפשר המלצה לSWITCH טוב וזול של 8 פורטים?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by dimashk,

הגרסה הנוכחית Gv8baa3.253, הגרסה האחרונה שקיימת היא Gv8baa3.281. לא מצאתי שום מקרא של חידושים בעדכונים של Firmware. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  3. בעיה בInternet Explorer אחרי שהפכתי את המודם ל-PRO אני לא מצליח לראות אתרים לגלוש ברשת אבל ה-ICQ וה-MSN MS וKAZAA ניכנסים לאינטרנט אז למה אני לא מצליח לגלוש באתרים?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by Haflo,

o.k אז יש לי סיטואציה עם שני תחנות Win98 וחיבור ADSL עם Alcatel SpeedToch Home, דרך אחת זה להפוך את המודם של Alcatel ל Pro?! ואיזו המלצות יש לדרך השניה? (תוכנת Proxy/Gateway) משהו כמו WinGate?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  5. ובכן, לי יש אינטרנט בכבלים .. ואני משתף אותו ברשת רגילה עם כבל מוצלב אחד עם אחי. וכאמור בשביל שאחי ייכנס לאינטרנט הוא חייב להפעיל את המחשב שלי.. עכשיו אחי השני קנה מחשב נישא. ואנחנו רוצים לחבר את הכל לרשת משותפת שתכלול גם את האינטרנט. רציתי לדעת אם אני קונה HUB/SWITCH, האם ניתן לשתף בו רשת ואינטרנט ? והאם לא צריך להשאיר את אחד המחשבים דולקים בשביל שהשני יגלוש. (אין לי פשוט ידע נרחב בנושא של סוויצ'ים והאבים) אם כן אפשר, רציתי לדעת איזה לקנות ? אני צריך משהו פשוט..

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by doorman,

יש לי שני מחשבים ברשת (Windows Xp ו- Windows 2K). אני רוצה לסנכרן את שתי התיקיות שיהיו זהות (ואם קובץ ישונה באחד מהם שהוא ישונה גם בסיפריה השניה). אני זוכר שאפשר לעשות את זה, אני פשוט לא זוכר איך. למישהו הפיתרונים ? The Doorman

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

Title says it...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אוקי, יש לי בבית שני מחשבים win98 sec win98 במחשב של ה 98SEC, שזה המחשב בו אני משתמש, יש שני כרטיסי רשת, אחד לרשת ואחד לאי די אס אל, כרטיסי הרשת בשני המחשבים, המיועדים לרשת הביתית הם : Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס הרשת שמיועד לאי די אס אל הוא: Genius - GF100TXRIII Series אוקי, הכל התחיל אחרי שפעם אחת פירמטו לי ת'מחשב כשהתקינו לי את כרטיסי הרשת, התקינו לי את הכרטיס של Accton, שמיועד כאמור לשמש ככרטיס לרשת הביתית, אבל בגלל שרק הוא היה מזוהה "הפכתי" אותו לכרטיס שישמש אותי באידיאסאל, ואת השני, של Genius, לא התקינו, עד כמה שזכור לי (זה היה מזמן) הם אמרו שהיה להם בעיה או משו כזה, ובמאפיינים ב"מחשב שלי", הוא לא מזוהה, בdevice manager מופיע לי ב OTHER DEVICES סימן שאלה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shalabi,

חברים יקרים. היום קיבלתי שני מכתבים ב EMAIL אשר נגועים בווירוס של W32KLEZ . לכל מי שלא הגדיר בדיקה אוטומטית של הדאר הנכנס עלול לקבל את הווירוס.אשר בימים אלה יש תופעות רבות של ויירוסים ;) ראו הוזהרתם

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by odedn,

לא גמרתי להתרגז שמודם ADSL יכול לשמש כראוטר ולחסוך כסף ואת הצורך במחשב אחד דלוק כל הזמן, ומודם כבלים לא! נראה לי מוזר, אז פניתי ליצרן של AMBIT בטאיוואן. (זה המודם שקיבלתי). הוא כותב ככה: Dear Oded, Ambit cable can support up to 15 PC on the LAN side through hub , but the real number of PC can get service will depend on your service provider's policy. Please check with your cable operator or service provider for detail. נא להם, ADSLIM...! עכשיו אולי מישהו יודע איך לקנפג את זה....? פרט שולי... ואל תגידו לי שחברת הכבלים תמנע את זה כי אחרת למה בכבלים הם מונעים את זה וב-ADSL לא?! זה לא פיירררררררררררררר!!!!!! שניהם עולים אותו דבר! עודד

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by bv_beaver,

טוב זה העניין, לחבר שלי יש XP והוא מנסה לעשות Internet Sharing בעזרת 2 כרטיסי רשת במחשב שלו ואחד במחשב של אח שלו... הבעייה שהוא לא יודע איך!!! :'( עזרה איך לעשות את זה בבקשה...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

למישהוא יש מושג אם spacenet עדין עובדים? או איך אני יכול לקבל אינטרנט לוויני? כי את האמת, לא נראה לי שלערוצי זהב או לבזק בכלל איכפת שלמושב מסריח באמצא המרכז אין תשתית לחיבור לאינטרנט המהיר שלהם וכך אני נדפקתי לתמיד (או עד שהחוק שיחייב אותם בפריסה ארצית יכנס לתוקף).

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  13. יש הבדל בין מיקום קרוב או לא קרוב מקווה שיעזר ויעזור. (מיוקנעם)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by fire15,

איך פורצים את המודם אלקטל השחור ?

15. Started by Moo,

אני לא מצליח לשתף את הקבצים בין המערכות 2000 ואקס פי. הבעיה היא שאני משתף קובץ ב 2000 אני לא יכול לראות אותו במחשב השני שיש עליו XP הוא מבקש סיסמה ושם משתמש, וגם אחרי שאני נותן שם משתמש וסיסמה הוא לא נותן לי גישה איך אני נותן את ההרשאה הזו בווינדוס 2000 שבעצם יאפשר למחשב אחר להיכנס עליו בלי סיסמאות?

16. Started by Stealth,

שלום ... יש לי שני מחשבים .. לכל אחד ip משלו .. יש כוננים משותפים ומדפסת אחת משותפת .. שמתי לב שכל שלב שאני עושה מהרגע של התחלת הכניסה לרשת יש זמן תגובה בין לחיצה ללחיצה של בערך 20 שניות פלוס מינוס .. מה entire network ל microsoft windows network ל workgroup ועד למחשב .. כאשר אני מגיע לתקיות המשותפות במחשב השני הכל רץ ובהעברת קבצים אני מקבל מהירויות יפות ללא delay . שמתי לב שהתופעה חוזרת בכל xp home edition .. עם ה pro מזמן לא התעסקתי לכן אין לי מושג אני בטוח שיש דרך פשוטה לקצר את התהליך בהורדת חיפושים מיותרים וכדומה .. או תיקון registry כלשהו תודה לעונים :smoke:

17. Started by Zeos100,

איך מעירים (WakeUp) מחשב דרך רשת(Lan) ? ברשת ישנם 3 מחשבים : 1 - WinXP 2 - WinME 3 - Win98se מישהו מכיר דרך/תוכנה/או כול דבר אחר להעיר את מחשב הXP משאר המחשבים (הכי חשוב זה האופציה ממחשב WinME) ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by globus,

אני מתכנן לעשות רשת בין שני מחשבים, והסתכלתי על ראוטרים שונים ומצאתי את זה של חברת Linksys: http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=23&prid=20 מה אתם אומרים עליו? האם הוא טוב? Linksys נראית חברה טובה לפי דעתי. מה שטוב בראוטר הזה הוא שיש בו Switch מובנה ולכן אני לא צריך לקנות אחד חדש. יש בו גם firewall מובנה שזה עוד יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בטח תשאלו למה צריך ICS עם אלקטל משודרג? התשובה היא ששידרגתי את האלקטל לפני קניית ה-Switch, וכרגע המחשב שהוא Client של ה-ICS הפסיק להיות מקושר לאינטרנט. מישהו יודע מדוע? הנחתי שהיות וה-ICS Server עושה את כל עבודת הקישוריות לאינטרנט, הוא עדיין יוכל לעשות זאת גם כאשר יחובר לאלקטל המשודרג. כרגע יש לי מחשב אחד (ה-ICS Server) שעובד ישירות מול האלקטל ומחובר לאינטרנט, אך השני (ה-ICS Client) לא מצליח להתחבר. ה-Switch כבר הוזמן, אך בינתיים יש למישהו הצעה לשינוי ההגדרות כך שה-ICS יחזור לתפקד?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by bla7,

יש לי חיבור אינטרנט מהיר עם מודם חיצוני של מוטורולה (אס בי 4101). יש לי גם ווינדוס אקס פי (נכון, נכון... :-\ ) כל פעם שאני עושה לוג אוף, וגם כשאני מכבה את המחשב יש פעילות במודם. אני חושב שאיזה וירוס או טרויאני (שאני יודע שהיו לי) שינו רכיב כלשהוא בווינדוס כך שהוא שולח אינפורמציה (בתקווה שרק זה) בכל פעם שפונקציות מסוימות של הווינדוס נקראות... אבל אולי מישהו מכיר את זה ויודע שככה זה צריך להיות במקרה? אגב, בלי קשר, הווינדוס שלי במצב התפוררות מתקדם, אליו אמורה להגיע כל מערכת מבוססת חלונות בשלב זה או אחר. יש סיכוי שגם זה קשור? אני לא שולל אפשרות שעדכונים שהורדתי אחראים לזה, או תוכנות אחרות... למישהו יש רעיון? כמובן שככל הנראה הפתרון היחיד לבעיה הוא להתקין מחדש את הווינדוס - מה…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  21. מישהו יודע איזה הגנה נוסםת יש ל אינטרנט בכבלים? כי האי פי קבוע ! ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by goma,

לי יש אינרנט כבלים ואני ואחותי משתתפים יחדיו באינטרנט ברשת בין שתי מחשבים. כשאחותי על האינטרנט הכל טוב ויפה האינטרנט מהיר מאוד אך כשחותי לא נמצאת על המחשב שלה זאת אומרת גם על האינטרנט בום!!!!!!!! האניטרנט שלי נעשה איתי מ ביותר אני לא מבין למה זה קורה? אני צריך עזרה דרך אגב אחותי גם בפורום זה וקוראים לה "חציל". תודה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by MooMoo,

היום נכנסתי לOUTLOOK לבדוק את הדואר, פתאום קיבלתי מכתב מאינטרנט זהב שאומר שהם מתחילים להעביר את כל המנויים של אינטרנט זהב וערוצי זהב לחיבור דרך חייגן. כיצד החייגן הזה משפיע עלי? הם אומרים שזה מספק יותר הגנה אבל לדעתי... לא יודע משהו מוזר? סתם פראנויה? או שבאמת יש פה קץ? MOOMOO

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Haflo,

נכון להיום החלפתי את ה "Switch" הקודם שלי (Dynamode 10/100 Ethernet) ל Switch מדגם CenterCOM FS708. את הDynamode חיברתי בצד השני של החדר עבודה עם כבל STP Cat. 5 באורך של 25מ' בערך.... ו....ה Switch לא מתפקד! בדקתי חיבריות בעזרת Network Tester ויש קשר של כל השמונה גידים! החלפתי את ה Switch ב Hub 10Mbps (וכמובן שיניתי את ההגדרות של המחשבים שמחוברים באותו מקום ל 10Mbps) והפלא ופלא העניין עובד...! אז בהתחלה היה נחמד לעבוד בשעות הראשונות על 10Mbps, אבל מה קורה שרוצים להעביר כמויות גדולות של מידע? (כמה ג'יגות!) ב 10Mbps, הקשר מתנתק כל כמה זמן והעברה לא מתבצעת המלואה..... להזכירכם מדובר בבית שלי,אדם פרטי, אין לי Cisco Switches or Giga Ethernet וגם אין לי כסף לכזה דבר....…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי וינדוס XP פרו וחיבור אינטרנט ADSL משודרג וכל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני רוצה להכנס לאינטנרט אני מקבל הודעה שמודיעה לי שאני לא מחובר לאינטרנט ואם ברצוני לעבור למצב לא מקוון או אולי אני רוצה לנסות שנית, אם אני לוחץ על לנסות שנית אז הבעיה מסתדרת אך הפתרון הזה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם אתם יודעים כיצד לפתור את הבעיה לגמריי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים