עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dor31,

מישהוא יודע כיצד אני מסדר שאני יוכל להתחבר דרך האינטרנט למחשב אחר ואיך אני מגדיר את הHOST והREMOTE. תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  2. Started by COca,

שלום. אני בטוח שנפתחים מלא נושאים באותו הקשר שאני פותח. אבל בגלל שיש כל כך הרבה מבצעים , אני לא בטוח שפתחו נושא בדיוק על מה שאני רוצה. אז ככה , אין לי מושג באינטרנט מהיר , עד עכשיו יש לי ISDN 64 ולא ממש עקבתי אחרי כל הקטע של האינטרנט המהיר. לפני כמה ימים התקשרו אלי מבזק ושאלו אם אני מעוניין להקשיב להם בשטיפת מח בקשר שידרוג האינטרנט לASDL. לפי מה שהבנתי , כל העסק יעלה לי בדיוק כמו שאני משלם עכשיו , 99 שקל לבזק כספקית אינטרנט (בחצי שנה הראשונה זה יהיה יותר זול) ועוד 99 שקל על קו הטלפון. החבילה היא של חצי מגה . אני אקבל מודם USB חינם ואני אצטרך לשלם רק על המרת הקו לASDL. האם המודם שאני מקבל הוא טוב? יש לכם ניסיון איתו? לפי מה שהבנתי הוא מתחבר דרך הUSB , האם עלי לבקש מודם שמת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Tal735,

שלום אני מעוניין כבר להתחבר לADSL אבל אני מבולבל מכל המבצעים של כל החברות, כל אחת אומרת שהיא יותר טובה ואין לי מושג במי לבחור! תעזרו לי בבקשה, אם למישהו יש את האינטרנט של 013 שיגיד לי אם זה שווה או סתם חרא כמו כולם. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mic,

אז ככה אני מנוי ביס ויש את המבצע שמוסיפים 84 לחודש אם יש לי את חבילת הסרטים(יש) ומקבלים את האינטרנט המהיר ב256KB אז השאלה שלי :המחיר זול והכול, אבל האם 256 KB זה מספיק? איך יהיו הפינגים במשחקים ברשת? גלישה והורדה...? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by The Ball,

אז ככה הספק שלי הוא 012 ועשיתי את המבצע הזה ב- 69 שקלים CABLE 256 K (הביאו לי מודם של DAEWOO אם זה משנה) אחרי שאני גולש איזה חצי שעה האינטרנט מתחיל "לקרטע" ומתחיל לעבוד לאט (אפילו יותר מה- 56 K הקודם שלי) לא מעלה אתרים ובכלל לא מעלה את האיי סי קיו ניסית להתחבר ולהתנתק למרות שזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה או שעה אבל זה לא עוזר... הדרך היחידה היא להתחיל את המחשב מחדש... אבל זה מאוד מאוד מעצבן!!! מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות??

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Nigga_Lover,

אחרי שחבר של אבא שלי מצא אצל הבת שלו מספר טלפון של מישהו ברמאללה, הוא שאל אותי אם יש דרך לברר מה אחותי עושה בICQ בלי שהיא תדע. אני החלטתי כמו גיק טיםוסי לא ללמד אותו לעבור על הHISTORY, אלא לכתוב sniffer שישב על הרשת ויפיק את זה בREAL-TIME. כבר יש לי את מה שמתחבר לרשת ומוציא את הפקטות (ואני עובד על משהו שיחבר sessionים, למרות שבICQ זה לא רלוונטי במיוחד). כל מה שאני צריך עכשיו זה תיעוד נורמלי של הפרוטוקול של ICQ (גרסאות 7-8, עד גרסה 5 קל למצוא). עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אז חשבתי לבקש את עזרתכם... ד"א, אם אתם מרגישים שזה יותר מתאים לפורום תכנות תרגישו חופשי להעביר את הת'רד. תודה רבה, אוריאל

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by amirn,

היי, יש לי שני מחשבים עם WIN98SE בשניהם יש כרטיס רשת אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי שהם ידברו אחד עם השני (דרך חברים ברשת) [אני גם צריך לשתף מדפסת אשר לא בהכרח מודם] תודה!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by Haflo,

האם אפשר לבצע שיתוף אינטרנט בכבלים עם מודם USB? דרך רשת אלחוטית? ישנה איזו תוכנה מומלצת?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  9. אהלן, בכל פעם שאני מנסה ליגלוש לאתר מסויים נוצר לי redirect אוטומטי לאתר סקס ואני לא מצליח להפטר מזה. מחקתי את כל מה שקשור ל internet files ועדיין כלום לא עזר ! יש למישהו רעיון ? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. יש כתובת שנראת כמו כתובת IP שרואים בה את UPSTREM ואת DOWNSTREAM וגם אפשר לאתחל את המודם בלי להוצי את התקע מהחשמל! אז אני איבדתי את הכתובת ואני לא מוצא אותה דגם המודם הוא sb4200

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by Mr.G,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לספר לי, היכן אני יכול למצוא את כל ההגדרות על מנת לשתף 2 מחשבים מחוברים דרך HUB, לאינטנט מהיר בADSL עם מערכת הפעלה WINXP PRO. בתודה מראש....

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  12. Started by TipX-Bomb,

שלום לכם. יש לי ADSL 0.5 ורשת של 3 מחשבים באמצעות HUB. יש לי קצב הורדה נורמלי (ממוצע 65 קיי) אבל הבעייה שלי היא שבמשחקי רשת יש לי 60 פינגים מעל הממוצע. (בשרתים ישראלים) גם אם אני מנסה לכבות את שאר המחשבים אז הפינ לא עולה. אני יודע שזה בגלל ההאב ולא בכלל סיבות אחרות כי כשניסיתי לחבר את המחשב ישירות דרך ה-ADSL ולא דרך ההאב, הפינג שלי היה בסדר. עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. אם אפשר בדרך כלשהי לעשות שה-HUB לא יאט את הפינגים במחשב? 2. אם אני ישדרג את ה-ADSL שלי ל 1.5 אז זה ישפר את הפינגים? 3. אם יש דרך לקנות עוד מודם של ADSL, שהוא ישתמש באותו שם משתמש ובאותה סיסמה כדיי להתחבר לאינטרנט, אבל בלי לשלם חשבון חודשי כפול?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכולכם, אני חושב על להקים רשת אלחוטית, ורציתי לדעת קצת על איך זה עובד, אז יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה מרחקים אפשר להעביר רשת כזאת (שפועלת על התקן הסטנדרטי, IEEE 802.11b אם אני לא טועה) ללא מגברים? 2) אפשר לחבר אותה לרשת רגילה (כלומר מן "ממיר" שכזה מרגילה לאלחוטית ולהפך)? 3) יש אפשרות שמישהו שמתקין רשת אלחוטית גם הוא באיזור שלי (נגיד אחד השכנים) "יעלה" בטעות, או בכוונה על התדר שלי, ואם כן, האם יש אמצעי אבטחה בכדי למנוע את זה? 4) האם התדרים האלו דורשים רשיון תפעול ממשרד התקשורת (לפי מה שהבנתי, הם עושים בעיות גם עם Bluetooth, אז אני רוצה להיות בטוח) 5) האם הרשת סובלת מהפרעות בתנאי מזג אוויר גרועים (אם אני מעביר אותה בין בניינים כמובן). עריכה: שכחתי להגיד תודה מראש למי שע…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  14. Started by Shmoolik,

זה כבר משגע אותי , יש אנשים שאני פשוט לא יכול לשחק איתם. חבר שלי שגר דיי קרוב לידי , אני 012 , הוא NETVISION , שנינו כבלים. ושנינו לא יכולים לארח אחד לשני או להתארח אחד אצל השני במשחקים. זה קרה לי עם עוד מישהו. ועם מישהו שלישי , הכל טוב. זה כזה אין דן דינו בין האנשים שאני יכול לשחק איתם לבין אלה שלא! יש לפחות סיבות לזה ?! ואני יודע שכבר אנשים התלוננו פה על זה וגם אני אם אני זוכר טוב.. אבל בסוף לא קיבלתי שום פיתרון לזה , ויותר ויותר אנשים מתחברים לכבלים , וזה מונע ממני לשחק איתם. יש למישהו הצעה ? תיקון כלשהוא ? אולי איזה TWEAK ב RGISTERY (או שזה לא קשור , אני לא יודע). מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת או בעיקר\רק אני ? עריכה: ואם אפשר בבקשה לדעת איך אני יודע את ה IP החיצוני שלי.…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני בעל ROUTER SBOX של CHECKPOINT הידוע כבעל FIREWALL פנימי. אני מצליח להתחבר ל ICQ, לשלוח קבצים, להתחבר ל KAZAA לשלוח ולקבל קבצים, וכך גם ב IRC... שאלתי היא למה אינני מסוגל להתחבר לתוכנה כמו DIRECT CONNECT ++ או EDONKEY??? ששמם מתחברים גם לסרברים, אבל גם ב IRC אינ מתחבר לסרברים וגם ב ICQ, וגם ב KAZAA יש צורך בחיבור ראשוני לסרבר. למה באילו אני לא מסוגל? האם אהיה חייב לפתוח פורט בשביל זה? אבל בתוכנות האחרות לא נאלצתי??. עזרה, אמיר.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. לקוחות שנשרמו באחרונה לבזק בינ"ל בתור ספק אינטרנט גילו כי החברה חייבה אותם מיום הזמנת השירות למרות שהחיבור נעשה זמן מה מאוחר יותר. משום מה בבזק בינ"ל חושבים שצריך לחייב מיום ההזמנה. בכל מקרה הם אומרים שזו טעות ושהם יחזירו את ההפרש. אז אני מציע לכם לבדוק את העניין.

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by carmel,

אני צריך להתקין רשת אלחוטית בבית ואין לי ניסיון בכך(יש לי ניסיון רב ברשתות רגילות) מחפש מישהו עם ניסיון בנושא לקבל טיפים בנושאים הבאים: קניה של הרשת - חברות מומלצות מחירים, וכדומה הגדרות מיוחדות בעיות אופייניות והאם רשת כזו אמינה וניתן באמת לעבוד איתה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by izikd,

אז ככה בימים הקרובים נגמרת לי ההתחיבות בברק של חצי שנה באינטרנט של ADSL 0.5 אז אני לא יודע לאיזה חברה לעבור.. יש לי את 012 ויש את ברק, מה עדיף? ד"א אם אני עובר מברק הם משאירים אצלי את המודם PCI שהם הביאו לי, נכון? כי אין לי כוח להתחייב ל012... בתודה, Izikd

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  19. Started by Haflo,

אני מעוניין להשתלט מרחוק על מחשבים מסויימים (באופן חוקי) ורציתי לדעת על איזה תוכנות אתם ממליצים? יש הרבה תוכנות בשוק ואני משתמש כל פעם בתוכנה אחרת.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי windows xp ולאח שלי windows 98 יש לי רשת ביתית ואני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב של אח שלי אני משתמש בתוכנת wingate אך משום מה דפי האינטרנט מקבלים אינטרנט מהמחשב של אח שלי ולא מה wingate כאשר שאר התוכנות מקבלות אינטרנט מה wingate שבעקרון זאת לא בעיה רצינית הבעיה היא שכאשר התקנתי את מצלמת האינטרנט של אינטל (הסטנדרטית הרגילה) הוא פתח בשבילה connection חדש ב my network connection, כלומר עכשיו יש לי שם שתי חיבורים אחד של הרשת ואחד של המצלמה, בהגדרות הרשת של המצלמה אפילו יש הגדרות tcp/ip ,בעקבות החיבור של המצלמה השתגעה הרשת ואני לא מסוגל להתחבר לאינטרנט ולראות דפים, האינטרנט דרך הwingate עדין עובד כלומר אני יכול להוריד דברים בkazaa אבל אני לא רואה את דף הבית של kaz…

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by RomaDev,

איך כותבים את כתובת Localhost

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by hamoodit,

אז ככה: התקנתי NOVELL CLIENT דרך XP PRO וזה עובד מצויין על פרוטוקול IP\IPX ואפילו האינטרנט SHARING תקין...הבעיה מתחילה בתוכנות שרצות ב DOS דרך הרשת כמו חשבשבת ותוכנות ניהול מלאי שונות. התוכנות עולות לי בסדר דרך חלון MS DOS אך העברית מופיעה או בג'יבריש או הפוך..... ניסיתי את כל הגדרות הכתב ולדעתי פשוט לא מותקן אצלי ה FONT המתאים להצגת התוכנה... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או התנסה בבעיה אנא עזרו....

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by roeybaron,

-

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  24. השם זה GWS GOOGLE WEB SERVER.... זה נכון?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.