רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף. יש לי Local Area Connection שכשאני עומד עליו על העכבר, כתוב לי : Realtek .. Fast Family NIC - לכן אני מניח שזה כרטיס הרשת הנוסף שיש לי במחשב. יש לי עוד אחד (ששיניתי לו את הש), וכשאני עומד עליו עם העכבר, כתוב : NVIDIA nFource MCP Network Adapter - אני מניח שזה כרטיס הרשת ONBOARD שיש לי. וגם....... 1394 Connection מה זה ?!?! להלן צילום השווה 40 מילים (את השם של האחרון אני שיניתי) :
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ADSL, הIPשלי אמור להשתנות כל הזמן?, איך? אני שואל כי ראיתי באתר whatismyip את הIPשלי ואז כיביתי את המחשב ואת המודם והדלקתי מחדש ועדיין הIP שלי היה אותו דבר, זה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מתכוון בזק, 012, כבלים או יס? ולמישהו יש תוכנה שהאינטרנט יעבוד ויוריד לי יותר מהר? יש לי 750KB ובמיוחד שיוריד מהר ממירק!! תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב 1 עם xphome מחובר לאינטרנט במודם כבלים דרך USB. מחשב 2 עם win98 מחובר למחשב 1 ב LAN. תחת הגדרות Network Connections במחשב 1 יש שני icons: האחד מיועד למודם כבלים והשני לחיבור LAN. כרגע אני מקבל שיתוף באינטרנט בלבד בעוד שיתוף העברת הקבצים - לא מתאפשר. בהגדרות של מודם הכבלים מאופשרים 2 רכיבי שיתוף הקבצים: Client For Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks וכן 2 רכיבים נוספים: QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP) במודם LAN מופיעים ג"כ אותם 4 רכיבים אולם 2 רכיבי שיתוף הקבצים אינם מאופשרים. אני מעוניין לבטל את איפשור 2 רכיבי שיתוף הקבצים במודם האינטרנט ולאפשר אותם במודם LAN. כשאני מסמן את תיבות האיפשור ולוחץ OK אני מקבל הודעה ששני רכיב…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תגידו מה יכול לגרום לפינגים גרועים לח"ל??? אני בקווי זהב,עד לפני איזה שבוע\שבועיים לא היתה לי שום בעיה כזאת,פיתאום הפינגים לחו" הם בין 800-1300!!!!!!! מה לעזאזל זה יכול להיות??!?!? אני ב ADSL מודם לבן קטן אלקטל,ב 0.5 "מגה" . מה שכן,לפעמים שאני מתחבר ומתנתק זה מסתדר,ולפעמים לא. רוב הזמן זה גרוע... :'( עזרה בבקשה...?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי לחבילה של 750 בבזק בינלאומי יש לי חייגן שהמהירות שליחה וקבלה מופיעה כ 128/928 מה זה?? מבקש רעיונות איך לעשות טוויקים באקס פי עיברית למיטוב האינטרנט המהיר ולדעת שהוא עובד הכי מהר שאפשר מבחינת דברים שבשליטה שלי ושאניי כול לשנות לצורך זה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנטרנט בין שתי מחשבים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לקוח שלהם וכל שבוע יש איזו שהיא בעיה איתם היום לפני כמה שעות וכמו שאיש התמיכה אמר לי "החיבור לחו''ל התנתק" עכשיו אני לא יכול לבקר באתרים בחו''ל ואני לא יכול להשתמש ב ICQ או במירק! אז נראה שאני אחליף אותם! יש לי חיבור כבלים אז במי לבחור?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בטוח ששאלו את זה קודם לכן, אבל אני לא מוצא! ??? איך אני יכול לבדוק האם החיבור שלי מהיר או לא? האם ישנה איזו בדיקת מהירות באינטרנט שנחשבת לאמינה בתוצאות שלה? למה אין פה בפורום איזה בסיס נתונים לגבי תוצאות מהירות של משתמשים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שאפשר לחבר לפחות שני מחשבים לראוטר אחד, ע"י קיצור החוטים באופן פירטי ובכך לחסוך קניה של HUB ניסיתי לחבר שני מחשבים ככה למודם סמסונג משודרג אבל אני מצליח לחבר רק אחד כל פעם, יש מישהו שניסה טריק כזה וזה כן עבד לו?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש מושג אם יש בארץ ראוטרים אלחוטיים (מתקן 802.11) ואם כן, מה המחיר שלהם? מה דעתכם על כרטיסים אלחוטיים בכלל? תודה, זהר.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כהרגלי הביזארי , שיניתי את השם המשתמש , ושמתי סיסמא יותר מדי ארוכה לדבר הזה . מישהו יודע או זוכר מה שם המשתמש הdefault של המכשיר ? אין לי כונן דיסקטים כדי לקרא בmanual , לא מבין למה הם מגיעים על דיסקים בכלל .
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
יש לי עכשיו KHDSAA.132 ואני לא יכול לעשות הפניית פורטים.... אז הבנתי שאם אני יעדכן את התוכנה של המודם זה יסדר את ההפנייה לא?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
טוב אז ככה מישהו יודע מהו הפורט לוידאו ושיחה קולית למסנג'ר? ויש לי בעיה כאשר אני פותח שרת של בולטפרופ' כל פורט שאני מגדיר שהוא יהיה הוא אומר לי שהוא תפוס והוא בשימוש...אבל זה רק כאשר המודם במצב expert כאשר הוא במצב הום זה עובד.... ואל תגידו לי לפתוח את הפורט כי הוא פתוח וזה פורט 21 שזה בטוח שפתוח..... מישהו יכול לעזור? נ.ב למישהו יש אתר עם רשימה של פואטים של כל דבר?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי חברה... ;D שמעתי לאחרונה שעוד מעט יעבירו את כל משתמשי הכבלים במת"ב לשימוש בחייגן... אני גולש דרך בזק בינלאומי... המעבר הזה יגרום לי המון בעיות, כי השימוש חייגן ימנע ממני להשתמש בנתב לחיבור הרשת שלי... זה פשוט אסון!! כמובן שבעיה זו כבר שנעתם עליה פה, ואין צורך לפרט.. : שמעתי ממישהו שדווקא בבזק בינלאומי, יש אפשרות להתחבר בשתי השיטות: הן בחייגן, או בלי חייגן!! למישהו יש שמץ של מושג בעניין הזה???? תודה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שידרגתי את המודם לrouter ומאז אני לא מצליח להכנס לדפדפן למרות זאת אין שום בעיה להתחבר לאיי סי קיו תודה מראש יזו בזיזו
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כשאני נכנס בTELNET הוא רושם 3.2? זה אומר שזה גירסה KHDSAA.132? והאם זה אומר שאני לא יוכל לעשות הפניית פורטים אם אני משדרג אותו?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
במזל טוב קניתי היום סוויט'ש ואני רוצה לשדרג את המודם אלקטל שיש לי כדי שכל מחשב יוכל להיות מחובר ללא קשר למחשב השני... יש מדריך או שמישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: יש לי מחשב נייד איתו אני מתחבר לרשתות מקומיות שונות בהתאם למקום בו אני נמצא (אני נמצא הרבה בדרכים ועובר כל יום בערך בין 4-8 רשתות). פעם הייתי מקבל IP אוטומטית שהייתי מחבר את המחשב לרשת (פשוט מחבר את הכבל לשקע והכל היה נעשה אוטומטית). לאחרונה אני לא מקבל IP באופן אוטומטי ואני נאלץ להגדיר בכל מקום IP בצורה ידנית (לפעמים אני לא יודע מה ה-IP של הרשת המקומית, ולפעמים כל IP שאני מנסה תפוס), אבל הוא מראה לי שאני מחובר ב-100MBit לרשת, רק אי אפשר להתחבר לאינטרנט או לכונני רשת. שאני בודק בעזרת ipconfig את ה-ip הוא אומר לי שהוא 0.0.0.0 אני משתמש בחלונות 2000, כרטיס רשת Intel Mobile Pro/100 וההגדרות שלי מראות (לגבי ה-TCP/IP של כרטיס הרשת): Obtain …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות SWITCH לרשת ביתית עם 2 מחשבים לשיתוף של אינטרנט מהיר + העברת קבצים , ובעתיד אולי גם משחקים ברשת. התקציב הוא בסביבות 300 ש"ח. כמו כן ראיתי SWITCH של EDIMAX או ST LAB שהמחירים שלהם נעים בסביבות ה 200 ש"ח לעומת 3COM שהמחירים שלהם נעים בסביבות 450 ש"ח האם כדי להשקיע או שזה לא משנה ? מה המלצתכם ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מוכן להגיד לי איפה האתר שממנו אפשר להוריד עידכון חדש אם יש למודם מסוג PCI פנימי ששם החברה היא Cnet ניסיתי באתר של Cnet אבל לא מצאתי שום דבר.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות על מנת לחלוק אינטרנט, קבצים, מדפסת וסורק עם מחשב אחר. יש לי 2 כרטיסי רשת במחשב אחד וכרטיס אחד בשני. רציתי לדעת אם כל מה שצריך זה לחבר אותם בכבל רשת רגיל, או שיש לבצע גם איזושהי קונפיגורציה במחשב או בווינדוס. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אין לי מושג איך אני עובד עם MULTILINK ב WIN XP אני אנסה להגדיר את זה אולי יותר טוב אני נותן למחשב 2 כתובות IP משני מקורות 1. כרטיס רשת Macronix 2. חיבור USB איך אני משלב את השניים ומגדיל את רוחב הפס ? או שזה אמור להתבצע באופן אוטומטי , בקיצור אין לי מושג מחכה לעזרתכם בתודה מראש
-
אתם בטח מכירים את הבעיה שנוצרת כאשר משתמשים בראוטר ובתוכנה eMule באותו הזמן... הבנתי שצריך לעשות משהו שנקרא Port Forwarding אבל אין לי מושג איך לעשות את זה עם ה Alcatel Speed touch Pro... אם למישהו יש מושג איך או מכיר דרך אחרת לפתור את הבעיה אני אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שרת XP PRO קליינט WIN98 מהדורה 1, האם אפשר לצ'וטט בין המחשבים אם בכתיבה ואם בצורת שיחה קולית?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-