עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לי ולחבר שלי יש ADSL 250 KB ואנחנו רוצים להעביר קבצים מאחד לשני... ניסינו כבר דרך ICQ, MIRC והקמת שרת FTP על המחשב שלי ולא הגענו לתוצאות מרשימות.... אז מה הדרך הטובה (טובה=מהירה) ביותר להעברת קבצים ממחשב אחד לשני דרך האינטרנט????

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני עשיתי את זה create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> 80 <enter> וסתכלו מה זה רושם לי =>nat =>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.1 = 80 outside_addr = 0.0.0.0 = 80 Failed to create static NAT entry. => למה זה רושם לי את זה ??? Failed to create static NAT entry. ??

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  3. ??? ??? ???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Athlon-WINGS,

חבר שלי בבעייה, הוא ואני ממש לא יודעים איך להתקין רשת (שהאינטרנט יפעל) ב Windows 98 באנגלית. יש לו רשת המחוברת ב HUB, וגם ADSL. למישהו יש אולי לינק? או מישהו יכול להסביר? או מישהו יכול לעשות חיפוש בשבילי? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by fux,

צריך המלצה לפיירוול שפועל כמו הדימוי פיירוול שבNAT רק ש"נועל" פורטים ופותח.. שקיים באלקטל,ובסמסונג למינהם.. תודה מראש לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by Parallel,

אני מעוניין לרכוש חבילה שתאפשר לי אפלואד גבוה יותר מהדבר הזה שמציעים לי עכשיו אך אני פשוט לא מוצא

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ההיטק בישראל בשפל? מה מנסה חברת צ'קפויינט לחדש לנו? ובכן מנוע אינטלגנציה מלאכותית חכם שאוסף את כל הנתונים על איומים פוטנציאליים בכל זמן, ובעזרת הפתרונות של צ'קפויינט לנסות לנטר ולמנוע סכנות מהאיומים האילו. כמה זה עולה? ובכן לעסקים גדולים המנוע חינם אין כסף, אבל! העידכונים יכולים לנוע בין 1000 -10000 דולר לשנה. תגובות? לידיעה : http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/479/516.html

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by ORrrr,

אז ככה.. אני מחובר לאינטרנט מהיר בצורה כזאת שיש לי שני מחשבים בבית כאשר המחשב של אח שלי הוא עם המודם ואני מחובר דרך הרשת.. כשהמודם היה אצלי הייתי יכול לעשות הכל בלי בעיה אבל עכשיו נגיד אני רוצה להכין משחק בוורקרפט אני לא יכול, ובג'נרלס אני לא יכול לא להכין ולא להכנס למשחק של מישהו אחר ב Direct connect.. ויש עוד כל מני בעיות כמו lowID ב emule ועוד שטויות מעצבנות.. אני לא משתמש בפייר וול ומכיוון שאין לנו כבר רשת מוצלב אנחנו משתמשים בכל רשת רגיל שמחובר ל hub.. תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by makaveli,

איך אני מחליף את האיי פי שלי ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by rosesr,

יש לי בעיה עם הרשת שלי היא כל איזה שעה חצי שעה מתנתקת ואז מתחברת שוב וזה מפריע לשחק במשחקי רשת וגלישה באינטרנט יש לי מחשב אחד עם WIN2000SP3 שבמפרט ועוד אחד עם WINXPSP1 שהוא P3 866 256MB וכרטיס רשת של רלטקק מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Matanr,

שלום, יש ברשותי מחשב אחד עם WIN98SE שהוא מחובר ישירות לאינטרנט ממודם לכרטיס רשת ומחשב שני עם WIM ME התקנתי כמו שמתואר פה: התקנת תוכנת Ics: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-srv-98-me.asp קליינטים: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-clnt-98-me.asp יש לזכור, שהאינטרנט מחובר לא דרך חייגן הוא מחובר כל הזמן. עשיתי את כל מה שרשום שם והאינטרנט לא עובד במחשב השני, יש לכם אוליי רעיון מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  12. בשביל מה להם לנסות להתחבר דרך פורטים אחרים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי רשת של 2 מחשבים עם כבל רשת בינהם, הצלחתי לשתף בינהם אינטרנט וקבצים (תודות למשתתפי הפורום !). אך כאשר ביטלתי (DISABLED) את היוזר GUEST באחד המחשבים - לא היה ניתן לגשת אליו מהמחשב השני ! במקום לגשת, הוא פתח לי חלון LOGIN להזנת יוזר וסיסמא, כאשר היוזר קבוע ובלתי ניתן שינוי, והוא GUEST - ועלי להזין את הסיסמא... כאשר החזרתי את היוזר, הכל הפך תקין.. מדוע הוא מנסה להתחבר דווקא עם GUEST, וכיצד אפשר למנוע זאת ? חשוב לציין שאת ניטרול GUEST עשיתי דרך הטיפ של : control userpasswords2 (תחת לשונית מתקדם), ובלי קשר לטיפ הנ"ל, בשני המחשבים מוגדר אותו יור ואותה סיסמא..

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אז ככה יש לי שני מחשבים על שניהם מורץ WIN2K סרביס פאק 3 באחד מהם יש שני כרטיסי רשת ובשני אחד זה בעל שני כרטיסים מתחבר למודם אלקטל (לא משודרג.. לא הבנתי אם זה נחוץ או לא ?) ומהכרטיסי רשת הנוספים אחד לשני על ידי כבל מוצלב. עכשו הצלחתי להגידר שכשאני מחבר את המודם לאחד מן המחשבים יהיה לו אינטרנט, ככה שאני יכול פשוט לשים מפצל ולשניהם יהיה אינטרנט אבל אני רוצה גם רשת =\ אבל את הרשת עצמה פשוט אין לי מושג איך להגדיר! וניסיתי לקרוא פה כל מיני נושאים שאנשים כתבו אבל לכולם היה WIN XP או מודם משודרו ואני לא הכי מתמצא בתחום וזה רק סיבך אותי עוד יותר.... =\ אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי פה או אפילו לבוא לאיסיקיו שלי זה יהיה מעולה (129009720) תודה! (אם דרוש יותר נתונים רק תגידו ואנ…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  15. האם אני יכול לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים בלי Switch ו Router ו hub?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  16. לשני חברים שלי יש רשת בבית עם רואטר והם לא יכולים לבנות סרבר זה בגלל שעדיין יש לשני המחשבים אותו IP? או שזה בכלל לא קשור לראוטר?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by השופט,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים בינהם בכבל רשת, והראשון מחובר לאלקטל משודרג, שניהם מקבלים IP אוטומטי. כאשר חומת האש במחשב הראשון מנוטרלת - אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים. כאשר היא פעילה - אפשר לגלוש רק המחשב הראשון (שמחובר למודם). כיצד עלי לקנפג את ZONEALARM כדי שיעבוד היטב ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bluemail,

האים יש כרטיס RF מיקצועי כלומר אפשר לקלוט ולשדר גלי רדיו מאופננים במגוון תחומים ושיטות אפנון ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by השופט,

בת'רד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=37446;start=0 אנשים טובים ציינו בפני שאין צורך להגביר מחשב השני IP, אלא לקבל אוטומטית, בדקתי, הסרתי לא רק את ה IP, אלא גם את כתובות ה DNS - וזה אכן עובד עדיין ! איפה הקאטצ' ? * מתנצל שאני פותח ת'רד חדש, זה ע"מ לחדד את הנושא, מידה וזה אסור, אמנע בעתיד. תודה.

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by udicol,

האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח במחשב ? האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח כאשר רץ במחשב משחק ואז לנסות ולהפנות אותו בעזרת ניתוב ב-Router ישירות למחשבכם? ובכן אחד הכלים המקצועיים הוא השימוש בעזרת Netstat -an ועוד מספר פרמוטציות של סוויצ'ים. אבל כאן: http://www.petri.co.il/quickly_find_local_open_ports_gui.htm תמצאו כלים פשוטים יותר ואני מניח יעילים יותר. שימו לב מדובר בכלים פשוטים קטנים וכמובן חינמים.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  21. במה צריך להשתמש ? Router , Hub או Switch ? יש לי Alcatel Home

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by OmerS,

בזמן האחרון הסתובבתי בפורומים ישראליים של רשתות ומצאתי הרבה הודעות בנושא שדרוג מודם ה- ALCATEL מ PRO (לא טעות...) לגרסה חדשה שקוראים לה 510 מישהו שמע על זה משהו ויכול להסביר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by השופט,

מה המשמעות של הפרמטר SUBNET MASK ? אם אינני טועה, היכן שיש 0, באותו מיקום, ורק בו - התכובות יכולות להשתנות. בדוגמא שבכותרת - רק הסיפרה אחרונה בכתובות של המחשבים בתוך אותה רשת - יכול להשתנות. האם אני צודק ? האם יכול להיות משהו אח פרט ל 0 או 255 ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ראשית, תודה לכל העוזרים בת'רד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=36651 מכיוון שהת'רד הגיע כבר ל 4 עמודים וקצת גלש לכיוונים שונים, אפשר לנעול אותו, לקחתי את כל המידע שדליתי ממנו, אציג כאן את המצב לאחר כל הדיונים, אבקש רעיונות מה עלי לעשות : מחשב I : מחובר לאלקטל משודרג מריץ XP PRO בעל כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף מחשב II : מריץ XP PROבעל כרטיס רשת מחשב I + מחשב II מחוברים בינהם בכבל מוצלב. משתמשים ביוזר באותו שם ובעל אותה סיסמא (טיפ של אחראי הפורום ת'רד הקודם) - בשני המחשבים שניהם נמצאים בקבוצת עבודה זהה : WORKGROUP מטרה : שיתוף קבצים וגלישה באינטרנט (ע"י השארת המחשב הראשון דולק). מחשב I : כרטיס רשת מובנה, אליו מתחבר המוד…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.