רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
בשל חשש מפגיעה בתחרות בשוק התקשורת הנייחת משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" ============================================== בו פתחה השבוע, לשדרוג מהירות הגלישה ל- 100 מגה, בשל החשש החמור מפני משרד התקשורת הורה היום לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את המבצע פגיעה בתחרות בשוק התקשורת הקווית כיום ובשוק הסיטונאי אשר צפוי להיות מושק בחודשים הקרובים. חברת בזק מאפשרת ללקוחות מחירים נמוכים יותר מאשר המחירים שהיא גובה מהספקים המתחרים, בעד השירות. מנוי של חברה מתחרה אשר ירצה ליהנות מהמבצע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי ראוטר של LINKSYS דגם WRT610 הפועל בטכנולוגיית DUALBAND. כעת אני מחובר במהירות של 2.5Mb באמצעות כבלים וקצב ההורדה שלי לא עולה על 100MBYTE האם העלאה של מהירות החיבור ל 5MB תשפר בהחלט את קצב ההורדה ואם כן מה תהיה התוספת הצפויה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אניטרמט של תבל אז רציתי לשאול המודם הוא חיצוני ומתחבר לכ. רשת נכון? וגם אך ניקרא הכבל שמתחבר בין ה כ.רשת למודם והעם יש לכבל הזה מאריך? -עם יש איזה שהיא בעיה עם הכותרת אז תגידו לי מה הבעיה ואני אשנה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם שרת הדואר של KERIO וכרגע התבצעה התקנה נקייה של xp professional sp2. הכל עובד טוב ויפה כולל השיתוף אינטרנט מלבד השרת דואר שכל הפורטים שלו חסומים (ברשותי מודם אלקטל עם חיבור PPTP בdialup. ניסיתי באולי חמש דרכים לפתוח את הפורטים דרך הפיירוול של הXP אך ללא הועיל. הכל סגור ומסוגר בלי אפילו קצה של חוט להבין מה הבעיה. יש רעיונות? אלו הפורטים: SMTP 25 Secure SMTP 465 POP3 110 Secure POP3 995 IMAP 143 Secure IMAP 993 NNTP 119 Secure NNTP 563 LDAP 389 Secure LDAP 636 HTTP 80 Secure HTTP 445 תודה. **עריכה** , סודר, סורק הפורטים שהשתמשתי לא היה טוב, מסתבר והexeptions שהוספתי היו תקינים.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום רב, אחד המחשבים ברשת הביתית אצלי מסרב לקבל IP באופן אוטמטי והוא מחובר לרשת דרך SWITCH אשר מחובר למודם רשת של בזק אז הגדרתי לו IP ושאר ההגדרות באופן ידני כולל DNS אז הוא התחבר לרשת אבל הגלישה באינטרט כל כך כל כך איטית מה זה איטית... מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתירת בעיה זו... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של edimax ויש לי אינטרנט בכבלים בבית. חיברתי הכל כמו שצריך והמחשב מתחבר לאינטרנט הבעיה היא שהנייד מתחבר לראוטר אבל לא מתחבר לאינטרנט??? אפשר עזרה?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
היי, שידרגתי את האינטרנט ל40MB אצל בזק ואמרו לי שאני חייב להחליף את המודם ל 6740U על מנת שהמהירות החדשה תעבוד. לאחר השידרוג התחילו הרבה בעיות כאשר הבעיה המרכזית היא קליטה חלשה מאוד של רשת אלחוטית בכל הבית (לאחר בירור עם בזק הבנתי שזאת בעיה עם המודם הזה). ברשותי מודם יותר ישן של בזקום (2650U) ובמודם הזה לא היו בעיות בכלל של קליטת רשת אלחוטית, האם אפשר להשתמש במודם הזה רק כמשדר רשת אלחוטית במקום המודם החדש? במידה וכן מה אני צריך לעשות? מתנצל על הבורות ותודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישר לשאלה: למה כשאני מעלה קובץ (לראפיד שייר לרוב - במהירות מקסימלית שלי) ובאותו זמן גולש באינטרנט, הגלישה איטית מאוד, הרי גלישה באינטרנט היא download (לא?)? אם אני מוריד קובץ (מראפיד שייר) אז הקובץ יורד במהירות מקסימלית(180KBPS) של החיבור שלי וה-upload איטי נורא - 2KBPS (מקס': 17KBPS), למה זה ככה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי לקבל קבצים באייסיקיו pro 2002 a (אל תציעו לי להחליף כי אני אוהב את הגירסא הזאתי) יש לי מודם B-Focus router 2700 והוא נתב .. מקווה שתענו לי בהקדם .. חיים
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר של TP LINK ולא מצליח, ניסיתי גם לפי המדריך של PORTFORWARD.COM וזה לא הולך, עשיתי מה שלכאורה צריך לעשות, הגדרתי IP סטטי, הגדרתי פורטים לאותו IP אבל עדיין כשאני עושה את הטסט של האימיול הם סגורים. אין לי פיירוול והפיירוול של הוינדוז כבוי(לצורך הבדיקה, חוץ מזה הוא לא חוסם את האימיול), גם הפיירוול בראוטר כבוי. אולי מישהו יודע מה פיספסתי? אולי בדגם הספציפי הזה צריך לעשות עוד משהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, הכל היה תקין עד עכשיו, גלישה, יו טיוב, פתאום זוחל לא זז, נציג טכני לא הצליח לעזור. (ניסיתי עם 012 ובזק). מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר. המחשב שלי, בחדר אחר, מחובר דרך TP link 4010. http://hwzone.co.il/community/threads/539121-%D7%94%D7%90%D7%9D-tp-link-4010-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%9C%D7%AA-%D7%A4%D7%90%D7%96%D7%99 ניסינו כמה בדיקות.. הנציג של בזק אמר שהכל תקין, שהראוטר מקבל 15. במחשב שמחובר ישירות לראוטר, זה מראה בבדיקת מהירות 7.5 - 8 מגה. שאלתי את הנציג , אנחנו לא ב 15 מגה? הוא אמר עד - 15 מגה.. טוב לדעת באמת.. עכשיו מה, אני זוכר לפני כמה חודשים שעשיתי בדיקה, זה באמת היה 15…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שבת קיבלתי לרשותי נתב של חברת NETGEAR מדגם WGR614 V6 . ברשותי שלושה מחשבים: 2 נייחים ואחד נייד. מחשב אחד נייח מחובר ישירות אל הנתב אני מצליח לגלוש באינטרנט. מחשב שני נייח מחובר באמצעות אנטנת USB, יש אות אבל אינני מצליח לגלוש. מחשב נייד בעל אנטנה מובנית יש אות ויש אינטרנט. אנא עיזרו לי לסדר את האינטרנט במחשב הנייח השני. תודה הקרנף.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לאיזה מהירות אינטרנט הורדה +העלה אתם ממליצים ב140 ש"ח כולל תשתית וספק?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום כידוע שרוחב פס לחול עולה כסף לספקיות (יחסית די יקר) האם הספקית משלמת גם על רוחבי פס שבתוך הארץ ? או שפה זה בחינם ? תודה
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי מודם של siemens SL2-141, שמחובר לשלושה מחשבים: 1.מחשב שלי מחובר בעזרת קבל למחשב 2.מחשב של אחי מחובר באמצעות נתב רשת אלחוטי 3.מחשב נוסף שמחובר גם הוא באמצעות נתב רשת אלחוטי מה שאני רוצה לעשות זה בעצם לשלוט במהירות שהאינטרנט שולח לכל המחשבים, מתי שאחי מתחיל להוריד האינטרנט שלי לא זז... יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לשלוט ברוחב פס לכל מחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הייתה הפסקת, נכבה המחשב כמובן, הדלקתי ומאז החיבור רשת במחשב לא מוכן להתחבר לשום מקום ומראה שאין כבל מחובר. ניתקתי אותו מראוטר, חיברתי אותו ישירות למודם - לא עבד. החלפתי כבל - לא עבד. שינתי חיבורים בראוטר - לא עבד. נסיתי לחבר אותו ישירות למחשב השני - לא עבד. איפסתי את הגדרות הרשת במחשב וראוטר - לא עבד. המערכת מזהה את החיבור הרשת, כתקין רק לכל מקום שאני מחבר אותו הוא מראה שאין כאילו כבל. יש מצב נשרף החיבור רשת בלוח אם? אם לא אז מה זה יכול להיות ? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
גם אני מחובר דרך אקוואנט ... יש לי איזה בעיה , אני מוריד מקאזה ומאיי-מש במהירות שגורמת למודם חיוג 56K להראות טיל בליסטי ליד המודם ADSL שלי . אז ככה , השאלות שלי : 1. אקוואנט חוסמת לי את רוחב הפס לתוכנות כמו קאזה וכל מיני כאלה ? מכל מיני אתרי אינטרנט מעפנים אני מוריד בפול-ספיד ... 2. אם זו לא אקוואנט - למה המהירות כזו זנותית ?!?! 3. אהה ! גם דרך MIRC יש את אותה בעייה !!! 4. ניתן לעקוף את העניין ע"י פרוקסי ? יש הצעות ? 5. יש לי מודם ALCATEL HOME - איך אני משדרג אותו ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי עכשיו על הקו עם ספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) ורצתי להוזיל את המחיר. כרגע אני משלם להם 50 שקלים על חבילת 1.5 מגה . מחיר מאוד מאוד יקר!. בקיצור יש לי התחייבות אצלהם לעוד חצי שנה. ומי שדיברתי איתה טוענת שאי אפשר להוזיל את המחיר בגלל שיש לי התחיבות. מזאת השערוריה הזאת!? זה לא שאני רוצה לעזוב אותם. אני פשוט רוצה לשלם על ה 1.5 שלי חבילה בסיסת ומחיר בסיסי כמו כלום! פשוט הם עושים עלי מכונת כסף. האם זה בסדר מצדה? אז עכשיו אני צריך להישאר ככה עוד חצי שנה? לא רק המחיר גם חבילת אינטרנט ועוד ברשת ביתית שאני יכול להשתגע!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לנתב מחוברים 3 מחשבים קווית ועוד 2 אלחוטית. לאחרונה המחשבים המחוברים קווית מתנתקים לעיתים מהרשת ונכנסים למצב קישוריות מוגבלת. בחיבור אלחוטי אין בעיות. מה יכולה להיות הסיבה והאם זה מעיד על תקלה בנתב עצמו ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר איכותי שיתמוך ב L2TP ושיהיו לו 4 יציאות קוויות לרשת ביתית ותמיכה ברשת ואלחוטית בתקן מתקדם, הסתכלתי במדריכים ובפורומים ולא הצלחתי למצוא דגם מומלץ. כרגע אני משתמש ב- WRT54GL של Linksys, אבל הוא תומך עד 12מגה לצערי ומתנתק לפחות פעם ביום, אשמח לקבל המלצות לראוטר, התקציב כפי שציינתי עד 400 ש"ח תודה מראש! מאור
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעו יש לי פה אחד שקנה נייד והוא קיבל עם המחשב כרטיס רשת אלחוטי והוא מקבל כמה Networks (SSID) ויש לו גם אחד default והdefault הוא היחיד שלא מאובטח ואנחנו מנסים להיכנס לרשתות האחרות.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה ואני מקווה שזה לא פריצה או משהו אבל אני רק רוצה לדעת יותר דברים על זה..
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
*כותרת* תודה מראש והאם זה אותו דבר אם אני רושם את ה- GATEWAY של ה- SMARTBOX?
-
- 3 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אימי איננה מצליחה להכנס לחשבון הדואר שלה ב hotmail.co.il היא איננה זוכרת את הסיסמה והתשובה לשאלתה הסודית ככול הנראה לא נכונה האם ישנה דרך אחרת לאחזר את הסיסמה תודה מראש, נ.ב. לא הייתי מתעסק עם זה ופותח לה מייל חדש פשוט יש לה שם תמונות וחומר חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-