עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by NiL,

שלום אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר של TP LINK ולא מצליח, ניסיתי גם לפי המדריך של PORTFORWARD.COM וזה לא הולך, עשיתי מה שלכאורה צריך לעשות, הגדרתי IP סטטי, הגדרתי פורטים לאותו IP אבל עדיין כשאני עושה את הטסט של האימיול הם סגורים. אין לי פיירוול והפיירוול של הוינדוז כבוי(לצורך הבדיקה, חוץ מזה הוא לא חוסם את האימיול), גם הפיירוול בראוטר כבוי. אולי מישהו יודע מה פיספסתי? אולי בדגם הספציפי הזה צריך לעשות עוד משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הי, הכל היה תקין עד עכשיו, גלישה, יו טיוב, פתאום זוחל לא זז, נציג טכני לא הצליח לעזור. (ניסיתי עם 012 ובזק). מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר. המחשב שלי, בחדר אחר, מחובר דרך TP link 4010. http://hwzone.co.il/community/threads/539121-%D7%94%D7%90%D7%9D-tp-link-4010-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%9C%D7%AA-%D7%A4%D7%90%D7%96%D7%99 ניסינו כמה בדיקות.. הנציג של בזק אמר שהכל תקין, שהראוטר מקבל 15. במחשב שמחובר ישירות לראוטר, זה מראה בבדיקת מהירות 7.5 - 8 מגה. שאלתי את הנציג , אנחנו לא ב 15 מגה? הוא אמר עד - 15 מגה.. טוב לדעת באמת.. עכשיו מה, אני זוכר לפני כמה חודשים שעשיתי בדיקה, זה באמת היה 15…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by rhin0,

שלום לכולם. ביום שבת קיבלתי לרשותי נתב של חברת NETGEAR מדגם WGR614 V6 . ברשותי שלושה מחשבים: 2 נייחים ואחד נייד. מחשב אחד נייח מחובר ישירות אל הנתב אני מצליח לגלוש באינטרנט. מחשב שני נייח מחובר באמצעות אנטנת USB, יש אות אבל אינני מצליח לגלוש. מחשב נייד בעל אנטנה מובנית יש אות ויש אינטרנט. אנא עיזרו לי לסדר את האינטרנט במחשב הנייח השני. תודה הקרנף.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by demonshlomo,

אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. אורח רועי המלך!!

לאיזה מהירות אינטרנט הורדה +העלה אתם ממליצים ב140 ש"ח כולל תשתית וספק?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  6. שלום כידוע שרוחב פס לחול עולה כסף לספקיות (יחסית די יקר) האם הספקית משלמת גם על רוחבי פס שבתוך הארץ ? או שפה זה בחינם ? תודה

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by arlef,

יש לי מודם של siemens SL2-141, שמחובר לשלושה מחשבים: 1.מחשב שלי מחובר בעזרת קבל למחשב 2.מחשב של אחי מחובר באמצעות נתב רשת אלחוטי 3.מחשב נוסף שמחובר גם הוא באמצעות נתב רשת אלחוטי מה שאני רוצה לעשות זה בעצם לשלוט במהירות שהאינטרנט שולח לכל המחשבים, מתי שאחי מתחיל להוריד האינטרנט שלי לא זז... יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לשלוט ברוחב פס לכל מחשב?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. טוב אז ככה, הייתה הפסקת, נכבה המחשב כמובן, הדלקתי ומאז החיבור רשת במחשב לא מוכן להתחבר לשום מקום ומראה שאין כבל מחובר. ניתקתי אותו מראוטר, חיברתי אותו ישירות למודם - לא עבד. החלפתי כבל - לא עבד. שינתי חיבורים בראוטר - לא עבד. נסיתי לחבר אותו ישירות למחשב השני - לא עבד. איפסתי את הגדרות הרשת במחשב וראוטר - לא עבד. המערכת מזהה את החיבור הרשת, כתקין רק לכל מקום שאני מחבר אותו הוא מראה שאין כאילו כבל. יש מצב נשרף החיבור רשת בלוח אם? אם לא אז מה זה יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by QuickSilver,

גם אני מחובר דרך אקוואנט ... יש לי איזה בעיה , אני מוריד מקאזה ומאיי-מש במהירות שגורמת למודם חיוג 56K להראות טיל בליסטי ליד המודם ADSL שלי . אז ככה , השאלות שלי : 1. אקוואנט חוסמת לי את רוחב הפס לתוכנות כמו קאזה וכל מיני כאלה ? מכל מיני אתרי אינטרנט מעפנים אני מוריד בפול-ספיד ... 2. אם זו לא אקוואנט - למה המהירות כזו זנותית ?!?! 3. אהה ! גם דרך MIRC יש את אותה בעייה !!! 4. ניתן לעקוף את העניין ע"י פרוקסי ? יש הצעות ? 5. יש לי מודם ALCATEL HOME - איך אני משדרג אותו ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by eladh16,

הייתי עכשיו על הקו עם ספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) ורצתי להוזיל את המחיר. כרגע אני משלם להם 50 שקלים על חבילת 1.5 מגה . מחיר מאוד מאוד יקר!. בקיצור יש לי התחייבות אצלהם לעוד חצי שנה. ומי שדיברתי איתה טוענת שאי אפשר להוזיל את המחיר בגלל שיש לי התחיבות. מזאת השערוריה הזאת!? זה לא שאני רוצה לעזוב אותם. אני פשוט רוצה לשלם על ה 1.5 שלי חבילה בסיסת ומחיר בסיסי כמו כלום! פשוט הם עושים עלי מכונת כסף. האם זה בסדר מצדה? אז עכשיו אני צריך להישאר ככה עוד חצי שנה? לא רק המחיר גם חבילת אינטרנט ועוד ברשת ביתית שאני יכול להשתגע!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by kalda01,

לנתב מחוברים 3 מחשבים קווית ועוד 2 אלחוטית. לאחרונה המחשבים המחוברים קווית מתנתקים לעיתים מהרשת ונכנסים למצב קישוריות מוגבלת. בחיבור אלחוטי אין בעיות. מה יכולה להיות הסיבה והאם זה מעיד על תקלה בנתב עצמו ?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  12. Started by ZaKeN17,

שלום, אני מחפש ראוטר איכותי שיתמוך ב L2TP ושיהיו לו 4 יציאות קוויות לרשת ביתית ותמיכה ברשת ואלחוטית בתקן מתקדם, הסתכלתי במדריכים ובפורומים ולא הצלחתי למצוא דגם מומלץ. כרגע אני משתמש ב- WRT54GL של Linksys, אבל הוא תומך עד 12מגה לצערי ומתנתק לפחות פעם ביום, אשמח לקבל המלצות לראוטר, התקציב כפי שציינתי עד 400 ש"ח תודה מראש! מאור

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by J0HNiE,

שמעו יש לי פה אחד שקנה נייד והוא קיבל עם המחשב כרטיס רשת אלחוטי והוא מקבל כמה Networks (SSID) ויש לו גם אחד default והdefault הוא היחיד שלא מאובטח ואנחנו מנסים להיכנס לרשתות האחרות.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה ואני מקווה שזה לא פריצה או משהו אבל אני רק רוצה לדעת יותר דברים על זה..

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by omri09,

*כותרת* תודה מראש והאם זה אותו דבר אם אני רושם את ה- GATEWAY של ה- SMARTBOX?

• 3 תגובות
    • 10.1k צפיות
  15. Started by benchmarker,

שלום לכולם אימי איננה מצליחה להכנס לחשבון הדואר שלה ב hotmail.co.il היא איננה זוכרת את הסיסמה והתשובה לשאלתה הסודית ככול הנראה לא נכונה האם ישנה דרך אחרת לאחזר את הסיסמה תודה מראש, נ.ב. לא הייתי מתעסק עם זה ופותח לה מייל חדש פשוט יש לה שם תמונות וחומר חשוב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG, מחובר למודם של בזק RTA 1320. המחשב הנייח מחובר בצורה חוטית והכל בסדר, והמחשב הנייד מחובר בצורה אל-חוטית, ועבד בצורה תקינה עם אבטחת WPA עד שעשיתי לו פירמוט היום! אחרי הפירמוט מן הסתם התקנתי את כל הדרייברים, כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי מופיעים בצורה תקינה במנהל ההתקנים. כשאני מנסה לחבר את הנייד בצורה אלחוטית לרשת, הוא מתחבר כביכול, אבל מקבל קישורית מוגבלת או חסרה ואין תקשורת. עשיתי HARD RESET לראוטר, לא שמתי עליו אבטחה בכלל, רק כדי לבדוק אם זה קשור לתקלה, ועדיין אותה הבעיה נמשכת. יש לשכנים שלי רשת של בזק, וכשאני מנסה להתחבר אליהם אותה הבעיה מתרחשת. אני משער שהבעיה נובעת מהנייד, ואולי עשיתי משהו לא תקין אחרי הפירמוט, אבל מה זה יכול להיות? הניי…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by gabi21,

שלום לאחרונה הארגון בו אני עובד ביצע חסימות של המון אתרים בין היתר את האתר של פייסבוק האם יש דרך לעקוף את זה? (כל אתר שמשוייך ל Proxy גם חסום ממה שראיתי) זה ההודעה שאני מקבל: Web Page Blocked Access to the web page you were trying to visit has been blocked in accordance with company policy. Please contact your system administrator if you believe this is

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Eylon,

שלום , אני מנוי באינטרנט זהב ב adsl ויש לי כל 3 ימים במדוייק ניתוק... תכנתתי את החייגן ככה שיחייג אוטומטית לאחר שנותק וכשזה קורה זה ישר מתחבר אוטומטית ללא בעיה ככה שאני לא חושב שמדובר בספק האינטרנט... יש לי מודם אלקטל כשהניתוק קורא 2 הנורות הימניות נשארות דלוקות. האם תופעה זו קוראת גם לכם?(מנויי אינטרנט זהב ב adsl) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by atoz,

לרישות סטודיו עם עד 5 עמדות, אני מבקש המלצה על מישהו מקצועי. מקווה שזה בהתאם לחוקי הפורום...

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. Started by MalaMadre,

כשאני עושה "share " לתיקיה במחשב הנייח ,ומנסה להיכנס דרך המחשב נייד לאותה תיקיה הוא אומר לי : " you need access premission from the administrator to get in the folder "... משהו כזה ואין לי מושג איך לבטל את זה . כבר עשיתי שלא יהיה סיסמא ושיהיה"internet discovery on" דרך אגב: כל המחשבים הם עם win 7, חוץ מאחד שהוא xp ואצלו אין בעיה עם השיתוף תיקיות . תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by roeybaron,

-

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  22. Started by RonTwins,

שלום! ;D. ברשותי ראוטר של D-Link דגם DI-604 ומודם של Teryon כחול כזה לא ידוע דגם של HOT. ברשותי שני שאלות: 1.האם חברה כמו Netvision יכולה להדריך אותי לעשות רשת ביתית בVista? 2.האם המודם והראוטר יתמכו בVista? תודה על ההקשבה,המשך יום נעים :-)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gabrielf,

אני מחובר במהירות 30 מגה עם 014 וחיבור גיימר. מכיוון שיש כנראה בעיית RESOLVING בנתב ה LINKSYS E4200 עם גרסת TOMATO האחרונה 1.284488 לכתובת ה L2TP השאלה שלי היא מה IP הטוב ביותר לשים שם במקום ה HOT.BEZEQINT.NET - מ014 נאמר לי שזה משתנה כל הזמן וגם אם אני אגדיר אייפי זה לא תקין וזה עלול לא לעבוד ביום למחרת - או להצליח להתחבר במקרה של נתק. האם קיים איפי טוב למהירויות הגבוהות שיעבוד טוב עם הכבל החדש? אגב גיליתי שה SLINGBOX לא עובד עם כל כתובות האייפי ב L2TP

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by realmagic,

אחרי כמה שבועות שבהם אני משלם על אינטרנט 5 מגה ומקבל בין 1 ל-3 מגה בפועל (איזשהי בעיה בתשתית, בדקתי בלי להתחבר ספק) בשעה טובה העפתי את הוט היום והזמנתי בזק. כשהזמנתי את ההתקנה, עלתה השאלה האם אני רוצה לשדרג מ-ADSL ל-NGN. בעקרון אמרו לי שהמחיר של 5 מגה ב-ADSL והמחיר של 10 מגה ב-NGN הוא אותו מחיר (בערך 86 שקל) וההפרש מבחינת הספקית (אם אני מתחייב לשנה) הוא תוספת של 10 שקלים כך שאני אעבור מהוט 5 מגה לבזק 10 מגה בהפרש של 15 שקל לחודש. מה דעתכם? מישהו התנסה עם ה-NGN וה-10 מגה? שווה את ההפרש? התשתית מספקת את מה שמתחייבים?

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. מדובר במדפסת Samsung CLP-510 מדפסת לייזר צבעונית,אוקי אז ככה יש מחשב נייח שלי כביכול ומחשב נייד . כל פעם שאני רוצה להדפיס דפים דרך המחשב הנייד המדפסת לא מזוהה בנייד ורק כאשר לוחצים ב"הפעלה" 10.0.0.1\\ (או שזה הפוך אני כבר לא זוכר) אז שם אני שם את המשתמש והסיסמא מהמחשב הנייח ורק אז המחשב הנייד מזהה את המדפסת...כאילו אין שיתוף בין שני המחשבים למרות שכבר דיברתי עם תומך והוא הגדיר ביחד איתי רשת ביתית. בבזק לא הצליחו לפתור את הבעיה והפנו אותי למייקרוסופט אז חשבתי במקום להסתובב בין כל מרכזי התמיכה בעולם כדאי לי לנסות פה... כי לי כבר נמאס להקליד 10.0.0.1 כל פעם שהמחשב הנייד נדלק מחדש וכד'. תודות מראש ואני אבין אם הבעיה לא פתירה...בעע

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.