עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roma,

שלום רב! קניתי לפני כחודש קבל רשת מוצלב באורך 20 מטר והיום התברר לי שהוא לא הספיק.. מה אני עושה? אני צריך עוד איזה שלוש מטר ואני צריך למצוא קבל שבקצה אחד יש נקבה ובקצה שני יש זכר (שמתחבר לכרטיס הרשת). איך קבל כזה נקרא? זה מה שאני צריך? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1450613271.htm תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by uriash,

שלום תסלחו לי על הבורות המטורפת, אבל מה ההבדל בין כל מה שמתואר במדריך לבין פשוט לחבר שני מחשבים עם כבל רשת בין שני כרטיסי הרשת? זה לא אמור גם לאפשר רשת ביתית?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. Started by The_Maestro,

שלום! יש לי ארבע מחשבים זהים celeron 1.7 128 MB Asus mother board WinXP Home Alcatel home ADSL Modem חדשים ומפורמטים ניסיתי לחבר את ארבעתם לרשת ביתית בעזרת HUB ישן של TP LINK אבל מה שאני לא עושה אין רשת ניסיתי להגדיר דרך הווינדס ניסיתי להגדיר אותם ידנית ה HUB מראה שיש תעבורה של מידע אבל זה כיאלו המחשבים לא רוצים להראות אחד את השני מה אני צריך לעשות????? תודה מראש נ.ב. השתמשתי בשתי המדריכים באתר והם לא עזרו

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by Drazick,

כיצד ניתן לחבר שני מחשבים עם ווינדוס אקס פי פרופיישיונל דרך יציאות ה-USB? אני מעוניין להעביר קבצים. לא אין לי רשת ולכן זו האופציה היחידה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by pringles,

לאחר הרבה זמן (יותר מידי זמן....) שלא שיחקתי בהירוס2 החלטתי שאני רוצה לשחק שוב קיצר אני מצאתי בקאזה ורוצה להוריד אך להפתעתי זה מוריד מ8 יוזרים על 0.30 בערך... אז לא הבנתי מה קורה והחלטתי לנסות להוריד כמהקבצים גדולים מ50 מגה עד 600+ ולהפתעתי זה מוריד גם על מהירות דומה אך שירים שהם קטנים זה מוריד טוב על מהירות 60 70 וגם זה ליפעמים בדכ על 40 50 ושתבינו הקבצים הגדולים זה דברים שקל להוריד כי יש אותם בשפע ולא אכפת לאףאחד שיורידו את זה קיצר המניאקים האלה כנראה הגבילו לי את המהירות לקבצים גדולים מה אתם אומרים יש לי חיבור 750K בבזק בןלאומי אם מישו יודע מיספר לאן להתקשר שירשום בקשה ומה אתם אומרים יכול להיות מצב שהם הגבילו?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by michaelsko,

שלום. יש ברשותי מודם ADSL בשם Alcatel Speed Touch Home אשר שודרג לפי מדריך לPRO. אני הגדרתי אותו כך שהוא זה שמחייג לאינטרנט ולא המחשב, כך אני לא צריך לחייג כל פעם שאני מדליק את המחשב. הבעיה : אני מחובר דרך ספק מאוד מיוחד (מי שזה מעניין אותו זהו הטכניון) וההתחברות נעשית בעזרת כרטיס חכם שנקרא OTP Card, כלומר One Time Password Card. כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך לחולל ססמא בעזרת כרטיס זה ולהתחבר עם הססמא הזאת תוך 2 דקות, אחרת הססמא תהפוך ללא תקפה. הבעיה היא שאם יש ניתוק (זה קורה הרבה בטכניון) אז המודם מנסה לחייג באופן אוטומטי כדי להיתחבר מחדש. כמובן שזה לא מצליח, כי הססמא שהגדרתי לו כבר לא תקפה. קיבלתי אי-מייל מהטכניון שזה מפריע להם (כל החיוגים האוטומטיים עם הססמא הישנה) וש…

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  7. שלום רב! איך אני יודע מה שם המדפסת שלי ברשת? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  8. קבצים לאיזו תוכנה אני זקוק (לא PC ANYWHER ??) תוכנה קלה או שמא יש כבר במערכת ההפעלה שני המחשבים WIN XP PRO תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by xb,

יש לי מודם Alcatel. עשיתי רשת ביתית עם hab (שתי מחשבים) ה-ADSL 0.750 מחובר למחשב שלי, אבל שאח שלי גולש באקספלורר, לא מוריד משהו פשוט מדפדף, קופץ לי הפינג ל 1000-2000 ואני פשוט לא יכול לזוז ככה. שהיה לי רשת בלי האב אז זה לא קרה למישהו יש מושג כלשהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by XKnives,

יש לי בעיה מעצבנת. יש לי רשת בין שתי מחשבים עם אינטרנט עובד בשתיהם. אבל המחשב האורח לא מצליח להיכנס למארח והמארח יכול להיכנס לאורח.יש לי כבלים. אני מקבל הודעת "אין כניסה" כשאני מנסה להיכנס למארח דרך המחשב הזה. הצילו??

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by who_Cares,

יש לי בבי"ס הגבלה של מורשת* על האינטרנט, ומספר האתרים המותרים הינו קטן מאוד. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך בה אפשר לעקוף את השירות ולגלוש לכל הרשת? * למי שלא יודע, מורשת זה שירות שחוסם את כל האתרים חוץ ממה שהוגדר כנקי. פועל בשיטת הרשימה הלבנה, כך שאפשר לגלוש רק לאתרים מוכרים שהוכנסו לרשימה, אך אתרים שלא הוכנסו, נקיים ככל שיהיו, אין אפשרות להיכנס אליהם (כדוגמת HWZONE...)

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. אז ככה: לפני כמה ימים דפדפן האקספלורר שלי חדל מלהעלות אתרים באופן כללי - אין אתר אחד שהוא מעלה. בכל פעם שרושמים כתובת של אתר כלשהו הדפדפן מציג את ההודעה The page cannot be displayed. איפסתי כבר את ההגדרות של הדפדפן, אך דבר לא הועיל. מה שכן - האקספולרר שנמצא באווטלוק פועל מצויין. sos ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  13. השאלה בכותרת: לדוגמא: http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/Serve/item/Hebrew/ אני רוצה להוריד את כל תכולת התיקיה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by x-dude,

רציתי קצת חוות דעת למי שיש את הדבר הזה,קראתי וקראתי אליו והחלטתי להזמין אותו.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by D.E,

האי מיול שלי מיתחבר תמיד בLOWID ולפעמים הFTP לא עובד.. המחשב האב הוא לא שלי אלא של אחותי,מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by FRANKO,

יש לי במחשב אחד ווינדווס XP ובשני ווינדווס ME הרשת מחוברת דרך נתב 2WIRE אלחוטי ואין מחשב אחד ששולט ברשת אלה האינטרנט עובד בשני המחשבים בלי שום תלות. האינטרנט עובד, הכל טוב ויפה... אבל כשניסיתי לשתף קבצים קצת הסתבכתי. השתמשתי באשף הגדרת הרשת של XP. שם בחרתי ברשת שמחוברת דרך HUB או משהו כזה כי שאר האפשרויות לא היו רלוונטיות סיימתי עם האשף (גם במחשב השני השתמשתי באשף לפי ההוראות שניתנו) שמתי את שני המחשבים באותה קבוצת רשת שמכונה WORKGROUP עכשיו בשני המחשבים יש לי SHARD FOLDER אבל היא לא משותפת. כשאני בוחר ב - הוסף מיקום רשת, יש לי אפשרות להקליד מיקום או לעשות עיון. בעיון מופיע WORKGROUP ובתוכה שני השמות של המחשבים (כלומר זה מזהה את המחשבים - לפי הבנתי) אבל כשאני מנסה לפתוח א…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  17. למודם כבלים יש 2 חיבורים: יו.אס.בי ושני לכרטיס רשת. האם אפשר לחבר לכל חיבור מחשב אחד, ושהמודם יעבוד כרכזת/נתב ויחלק את החיבור לשניים?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  18. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, אך אשאל בכל זאת: יש לי WIN 98 וכשאני מריץ תוכנה לשיתוף קבצים (קאזה או סולסיק), כעבור פרק זמן מסוים הוא מתנתק לי מהרשת. אני לא יכול לעשות יותר שום דבר שקשור ברשת, לא לגלוש, לא לשלוח מייל ולא ICQ כדי להתקשר שוב לרשת אני צריך לרסט את המחשב. למה זה? תודה מראש לכל העוזרים

19. Started by mironm,

אוקי בוקר טוב לכולם קודם כל. עכשיו לבעיה לא מזמן היה לי בעיה בחיבור לאינטרנט בטענה שהסיסמא לא נכונה אז התקשתי לנטוויזן והם אמרו לי להתקין את החייגן מחדש סבבה התקנתי והאינטרנט עבד עד פה הכל טוב ויפה... עכשיו אחרי שאני רואה שהגלישה טובה אני הולך לנסות לשחק באחד ממשחקי הרשת שיש לי(ET). ומה אני רואה הפינגים נעים בין 60-250 לפני שהתקנתי חייגן חדש הפינג היה 20 יציב.. ועכשיו אני פשוט לא מסוגל לשחק אני לא מפעיל קאזזה עשיתי בדיקה עם AD aware מחקתי את הקבצים הזמניים מה לא עשיתי ואני עדיין עם הבעיה הזאת. למישהו יש מושג איך אפרש לפתור את הבעיה הזאת?? תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי מודם משודרג ל router speedtouch pro יש לי שני חשבונות אינטרנט אחת אצל בזק בין לאומי השני באוניברסיטה (באצם זה לא לאוניברסיטה אלה למקום עבודה אבל עובד באותה הצורה) אכשיו, רציתי לדעת עם יש דרך או script או משבו להחליף user/pass בלי להכנס ל telnet או ל web תודה

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כל הזמן אני נכנס לשחק ב-RTCW-ET וזה יוצא לי אחרי דקה... משהו אם החיבור... אני לא מבין את זה אם ADSL בחיים לא היה לי דבר כזה רק אם הכבלים!! :-[ עזרה מה זה יכול להיות :-X

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  22. Started by NoSbOy2k4,

שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.

23. Started by tordek,

יש לי רשת מחוברת בהאב ל 4 מחשבים עקבתי עפ"י ההוראות ופתחתי פורטים כמו שמצויין לעיל אך עדיין, כשאני מנסה לשלוח dcc/dcchat או לשלוח דרך האיסיקיו השליחה לא עובדת למישהו יש רעיון

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. אז ככה יש לי 2 מחשבים המחשב הראשון מחובר ל ADSL ומשתף אינטרנט + קבצים המחשב השני גולש באינטרנט דרכו ללא שום בעיה אבל, בשביל להכנס לשכנים ברשת ולשתף קבצים, צריך לסגור את ה נורטון אינטרנט סיקיוריטי במחשב הראשון אני רוצה לדעת אם יש דרך להגיד לנורטון לעבוד בשלום בית עם המחשב השני בזמן שהוא יחסום את שיתוף הקבצים חיצונית ברשת לאנשים שינסו לפרוץ ולנצל את השיתוף זאת אומרת להגיד לו.. "תשומע גבר.... 192.168.0.2 חבר שלי, אל תתחשבן איתו" וככה הוא יהיה איתו בסבבה ולא יפריע יש אפשרות? בתודה מראש, רועי

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by PeaS,

ברשת אצלינו 3 מחשבים - A,B ו-C, בכולם מותקנת XP PRO. במחשב A יש מדפסת. אחרי שהגדרתי עליה שיתוף ניסיתי להוסיף אותה למחשב B וראיתי שהיא כבר הוספה אוטומטית, אך משום מה היא לא עבדה - אז הסרתי אותה והוספתי אותה ידנית ע"י הכתובת שבמקרה הזה היא - \\10.0.0.5\hp והיא עובדת. במחשב C המדפסת לא מופיעה אוטומטית וגם נסיון הסריקה\הוספה ידנית לא עבד. עברתי על כל הסרביסז כדי לראות שכל אחד מהם שקשור בדרך ישירה או עקיפה לרשתות ומדפסות פועל (בפעם קודמת זו הייתה הבעיה). איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.