רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם חבר שלי התחבר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי. עכשיו הוא אמור לקחת היום מודם מאחד מסניפי בזק.מישהו אמר לי שלבזק יש 2 סוגים של מודם: 1-מודם דרך חיבור USB 2-מודם דרך חיבור רשת. המליצו לי לקחת את המודם שמתחבר דרך חיבור רשת,בטענה שהוא יותר טוב.<אין לי מושג למה הוא יותר טוב.> ועכשיו לשאלות: 1-איזה מודם עדיף לקחת מבין השניים? 2-האם ללוח אם<מובנה> הזה,יש חיבור רשת? Asus M2NPV-VM הנה הלינק ללוח: http://uk.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=296 בתודה מראש שי
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. העניין הוא כזה: יש לנו מודם / ראוטר מבזק, TNN AZTECH 600E כזה קטן ענתיק. הוא מוגדר כראוטר, רשת פנימית 10.0.0.X דבש. הוא מחובר לעוד ראוטר, של TP-LINK, ה-WR841N שהוא זה שמשמש את צרכי המחשבים בבית. רשת פנימית 192.168.1.X המקרה הזה יוצר שתי רשתות פנימיות, אחת בתוך השנייה, מה שמונע ממני את היכולת לפתוח פורטים (ל-TNN יש באג דפוק בקושחה) וחלק מהתוכנות לא אוהבות את זה, כמו Air Video HD (רושם לי Double NAT Detected ואני לא יכול לגשת לתכנים מהאינטרנט) איך בהגדרות אני הופך את ה-TNN למודם בלבד? מדובר בדגם עם הקושחה החדשה יותר, אבל הוא דפוק לגמרי (באגים, אי אפשר להכנס לממשק הוובי רוב הזמן)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך מידע על שיטות ביתיות או מגברים מחנות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה מספר ימים לחבר את הראוטר הזה להוטבוקס 4 ללא הצלחה. לא משנה מה אני עושה, הראוטר מראה שאין לו אינטרנט (ולא כתובת IP) מההוטבוקס (לד של אינטרנט בצבע כתום). הגדרתי את ההוטבוקס כ bridge. חיברתי את הכבל לכניסה 1 של הוט בוקס ול wan של הראוטר. בראוטר הגדרתי DYNAMIC IP. השארתי הגדרה כ ROUTER MODE (אני רוצה לחבר אליו מחשב עם כבל ושיתן ויפי) MAC ניסיתי את שתי ההגדרות: CLONE ו USE DEFAULT MAC ADDRESS. ותמיד יש את הלד הכתום דולק. יש לי מחשב מחובר להוטבוקס והוא כן מקבל אינטרנט (IP ADDRESS). צרפתי תמונה של הראוטר. התקשרתי להוט ואין שום עזרה מהם (שונא את החברה הזאת). היה כאן טכנאי של הוט למשהו אחר ולא הסכים להסתכל ואמר שזה …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
i got one maneger with my notebook and i heve the windows one and i want to disable the windows one and use the intel one but he wont let me bcouse he alredy uses the windows one... so... how can i disable the windows one with out disabling the whole card... tanks alot or
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי לקוח בעל מחשב שמחובר לאינטרנט בתשתית של הוט (מודם כבלים מוטורלה) ללא ראוטר. מהירות הגלישה שלו (הורדה ) כפי שבדקתי ב speedtest.net היא בדיוק 1.5 כמו שהוא רכש מהספק (בזק בינלאומי). העניין הוא כזה. אתרי האינטרנט נפתחים די לאט וחשדתי שמדובר בוירוסים ,בסריקה התגלה ונוקה רק וירוס אחד ועדיין האתרים נפתחים לאט. שלב ב לקחתי את המחשב הזה למעבדה עם תשתית איטרנט כבלים אותו מודם מטורולה אבל עם נתב ומהירות החבילה היא 2.5 והכל עובד מהר וטוב. ז"א שאין בעיה במחשב וברור שיש בבית שלו בעיה כלשהי שקשה לזהות ,היו טכנאים של הוט אצלו וטענו שהבעיה במחשב . מה יכולה להיות הבעיה ? עשיתי פינגים לוואלה לא היו בעיות מיוחדות או delays רציניים.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בגלל תקלה ברשת הכבלים אצלנו בבית המודם (של יס) לא מחובר ליציאת רשת של המחשב שלי ואני מתחבר אילו כרגע דרך "מגדיל טווח" עם יציאת רשת שנקנה בכלל לשפר את הגישה לרשת ה WiFi בבית. מכיוון שאני לא יודע מתי התקלה תתוקן וגם בגלל שטוב שיהיה דבר כזה בבית אני מחפש מתאם USB <->WiFi זול התומך בפס 5G עם רגישות מספיק טובה (כך שעוצמה חלשה לא תחתוך לי את רוחב הפס) ושלא יעשה בעיות כמו הזבל הסטנדרטי של עלי. לא אכפת לי לקנות מהם אך משהו ששוה. אפשר המלצה למתאם כזה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בקיר פרוסים כבלים של CAT6. כמובן שהמטרה היא להשיג את מלוא המהירות - 1GB. יש הבדל בין חיבור המחשב בCAT5E או 6 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג ל10MB של בזק NGN. ספק בב"ל. יש לי מודם ישן של אלקטל 5נורות בצבע שחור שלפני 8 שנים קניתי מבזק. האם הוא יתמוך ב10MB? בבזק אומרים שאני צריך לשדרג. אין לי חשק סתם לשדרג אם זה לא הכרחי. כי ראוטר כבר יש לי. אשמח לדעת אם אני יכול להשאר איתו. הציעו לשדרג רק למודם: סימנס C2 אזטק 600E או ROTAL 1320 איזה מהמודמים הכי מומלץ/אמין? והאם יש מודם לרכישה לא מבזק שהוא מומלץ? תודה מראש על כל תגובה!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי עשיתי חיפוש ומצאתי את auto port mapping אבל זה לא חינמי....אז אם מישהו יודע על תוכנה שפותחת פורטים.. הראוטר שלי זה speedtouch 510 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה גם מודם וגם תהיה לו יציאה לטלפון אינטרנט שאוכל לחבר אליו קו, אם אפשר שיתמוך ב wifi 6E או 7... נקודה חשובה אם ידוע שזה עובד יחד עם בזק בנלאומי בטלפון? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
חיברתי את המחשבים בבית עם האב ואת המודם של ALCATEL קינפגתי כ ROUTER הכל עובד סבבה אבל בגלל שלכל מחשב עכשיו יש IP מקומי שאני נתתי לו אי אפשר לשלוח קבצים לשמשל ב MESSANGER או להקים שיחה בNETMEETING יש למישהו מושג מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמנים שבין הניתוקים יש גישה לרשת - שיתוף ואינטרנט אבל כל כמה שניות מופיע "network cable unplugged" . ניסיתי כבלים שונים, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיס הרשת , אפילו format אבל זה לא עוזר. הראוטר הוא Edimax 6114wg , המחשב הוא לאפטופ שבינתיים מחובר באופן חוטי לראוטר. נוריות החיווי של הראוטר בפורט 4- שבו מחובר הלאפטום דולקות לכמה שניות\שבריר שנייה\ חצי דקה ואז נכבות לסירוגין. ניסיתי לחבר לפורט אחר, מחשבים אחרים מחוברים לראוטר ועובדים מצוין. :s05: huh?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר WAKE ON LINE ברשת הפנימית שלי איזה פקודה אני רושם בCMD כדי להעיר ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, כיום אני בעל מודם 600E עם מהירות של 10 מגה ומאוד מרוצה ממנו, בקרוב כנראה אני אשדרג ל 20 מגה, והבנתי ש 600E נתמך עד 15 מגה ? אשמח למודם מומלץ באותה רמה (אם יש חייה כזו). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שאלה פשוטה: יש לי מודם רשת של בזק בבית (לא USB) ואני מתכנן לחבר אותו אל ראוטר אלחוטי של LINKSYS (דגם WRT54G) ואת הראוטר הזה לחבר בכבלים אל שני נתבים (סוויצ') של DLINK מסוג DES1008D כך שבסופו של דבר תהיה אפשרות של רשת של כ-10 עד 14 מחשבים שלכולם יהיה חיבור אינטרנט ובנוסף יהיה לי לפטופ עם חיבור אלחוטי לאינטרנט. האם התכנון שלי יעבוד, וכיצד (בגדול) אני צריך להגדיר את הראוטר והמחשבים?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הסבוכה הזו? מישהו הצליח להגדיר חייגן שמצליח להתחבר?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הציוד המדובר: ראוטר: Edimax Br-6424n מעודכן לקושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. כרטיס רשת: Edimax 7727In, דרייבר מעודכן ל XP Pro מהאתר של Edimax, התוכנה שאיתה אני סורק רשתות היא Edimax Utility. כשהראוטר מוגדר לעבודה בתקן B+G+N כרטיס הרשת מתחבר וניתן לגלוש. כשאני מגדיר את הראוטר לעבוד בתקן N בלבד, אני רואה את הרשת שלי כשאני מבצע חיפוש, אך כרטיס הרשת לא מוכן להתחבר - לצורך העניין הורדתי גם את האבטחה האלחוטית שלי לשם הבדיקה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). אני אקנה אותו בחו"ל ככל הנראה, והתקציב הוא של 200-300 שקלים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
הראוטר מחובר לסוויטצ' שאליו מחוברים כל המחשבים אצלנו איך אני מברר מה ה IP של הראוטר שלא מחובר ישירות למחשב שלי אבל מחובר ישירות לסויטצ' בארון תקשורת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. שאלה פשוטה: שמתי לב שבתוכנה של הנתב שלי אני יכול לראות את כתובות הMac של הנתבים של השכנים, כך שאני מאמין ששלי חשופה גם להם. האם יש סיבה להסתיר אותה ? האם יש אפשרות בכלל להסתיר ? בתוך הגדרות הנתב יש לי אופציה שנקראית automatic mac control אבל אני מאמין שהיא קשורה למשהו אחר. מצפה לתשובתכם, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף קבצים משני מחשבים בבית ואני לא מצליח בויסטה למצוא שיתוף קבצים בין מחשבים מה שהוא עושה לי זה שיתוף קבצים בין משתמשים על אותו מחשב יש לציין שפניתי לעזרה של וינדוס ראו תמונות וכניראה מישהוא שיכור רשם את העזרה... יש לציין יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP ויש בינהם שיתוף והכל מהיר ועובד כמו שצריך רק את הויסטה אני לא מצליח לשתף גם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראיתי אותם הרבה פעמים וספרתי 4 סוגים עד כה. אני רוצה לדעת מה הן ולמה הן חינמיות לגלישת קהל. למי הן שייכות בכלל? דווקה יש כאלו שיש להן סיסמת כניסה. מצורפת מתחת תמונת מסך מסמארטפון שלי בזמן שנקודות גישה היו בטווח קליטה:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז קניתי מחשב נייד חדש אבל יש לי בעיה רצינית עם האינטרנט האלחוטי. כשאני מתחבר לראוטר עם כבל אני מקבל את המהירות המקסימלית (15Mb) אבל אם אני מתחבר בצורה אלחוטית אני מקבל עד 2Mb מהירות. הלכתי לחנות לבדוק את זה, המוכר ניסה לחבר אותו לרשת ואצלו המחשב עבד טוב. יש לי בבית 4 מחשבים ו4 סמארטפונים, אצל כולם עובד טוב ורק בנייד גרוע. יש מחשב נייח ליד הנייד, הרצתי SPEEDTEST על שניהם אחד אחרי השני, הנייח קיבל 15 והנייד 0.5 הדגם שם הנייד הוא LENOVO B5400 הדגם של הראוטר הוא EDIMAX AR-7266WNA למשהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי נתב אלחוטי של TRENDNET תקן G עם 4 כניסות חוטיות. 1. אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שיעבוד בתקן N לשידרוג מהירות הרשת האלחוטית. 2. ובנוסף להתקין בחדר אחר בבית רכזת חוטית. א. האם אוכל להשתמש בנתב האלחוטי הישן שלי כרכזת חוטית (ולבטל אופציית האלחוט) שייכנסו בה שני כבלי רשת לחיבור לנתב האלחוטי תקן N ובכך אחסוך רכישת רכזת חוטית? ב. אם כן אז האם זה מחייב ששני המכשירים יהיו מאותה חברה או שהדבר לא חשוב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-