רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירתו של הנתב שלי.+D-LINK DI-714P?. זהו נתב בן יותר מ-3 שנים. השאלה הראשונה היא, האם זה פרק זמן הגיוני לנתב לשבוק? כעת אני מעוניין לקנות נתב חדש. הבעיה היא כזו. במחשב הרחוק יש לי כרטיס רשת אלחוטי +D-LINK DWL-520 האם משתלם לי לקנות נתב מתקדם וחזק במונחים של היום או שהכרטיס האלחוטי גם ככה מאפשר קצב מסויים ואיטי, שחבל להשקיע בנתב מהיר שגם ככה לא מאפשר גלישה מהירה יותר? השאלה השלישית היא האם אני חייב לקנות נתב מחברת D-LINK כדי שיתקשר טוב כרטיס הרשת האלחוטי? והשאלה הרביעית בהמשך לשאלות השנייה והשלישית היא מהי המלצתכם? תודה על הסבלנות.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אנטנה שמחוברת למחשב של חברת tp-link, דגם :TL-ANT2405C. אחרי שפירמטתי את המחשב, האנטנה לא קלטה לי יותר, האם אני צריך איזשהו דרייבר או משהו כזה? אם יש לכם אפשרות להעלות לי את הדרייבר אני אשמח, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
יש לי מחשב רגיל בבית וקניתי עכשיו מחשב נייד עם WIFI אין לי WIFI במחשב הרגיל להפיץ את האינטרנט שלי ב BROADCAST בשביל הנייד, ובגלל זה קניתי כרטיס רשת אלחוטי USB 802.11G אני רוצה להפיץ את האינרנט שלי ברחבי הבית אבל זה לא עובד לי, זה כאילו שאני יכול רק לקלוט אינטרנט ולא להפיץ אותו. האם זה אפשרי? ואיך אני מקים רשת בבית בעזרתו? הכרטיס מותקן כמו שצריך אבל אין לי רשת אלחוטית בבית. תודה לעזורים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקרוטב אנחנו קונים עוד מחשב לאחי הקטן ומה לעשות גם הוא רוצה לשחק קונטר סטרייק במחשב שלו אז אבא שלי אמר שנעשה רשת אבל אמרתי לו שאי אפשר לשחק על רשת אם שתי מחשבים במשחק רשת בו זמנית, ובמיוחד בקונטר סטרייק ששם ההבדל בין פינג 50 ל80 הוא גדול מאוד. בקיצור אבא שלי לא מוכן לשלם עוד 200 שקל לעוד נקודה נפרדת (ואני מסכים איתו), אבל הוא מסכים להגדיל את חבילת האינטרנט ל1.5 (כרגע יש לי 750), השאלה שלי אם זה יעזור ויהיה אפשרי לשחק בו זמנית CS.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נואש לעזרתכם יש לי בבית 4 מחשבים שמחוברים ברשת בייתית דרך ראוטר מסוג סימנס שסופק לי ע"י בזק.. אחד מהמחשבים הפכתי לשרת לינוקס למטרת אחסון אתרים הבעיה היא שלא ניתן להתחבר ל SSH וגם לא ל HTTP וגם לא ל FTP מבחוץ רק מבפנים ורק דרך האייפי הפנימי שהוקצה לשרת מתחנן לעזרתכם תודה רבה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת USB אלחוטי כדי שאני אוכל להתחבר לראוטר האלחוטי שלי .. תודהה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים קבועים ובדר"כ אחד אחד-שתיים שמתחלפים. אחד עם תיקיית שיתוף השני עם יוזר וסיסמא זהים למחשב הראשון, אז אין לו בעיה לגשת לתיקיה האחרים כל הזמן מתחלפים (מחשבים לתיקון, נידיים שונים, וכו') וכמובן שאין להם יוזר וסיסמא זהים למחשבים שלי, אז כל הזמן אני נדרש להקיש יוזר וסיסמא בשביל לגשת לשיתוף. ניסיתי לעשות ENABLE ליוזר גוסט, זה לא עזר... וינדוס XP זה המחשב עם השיתוף קבצים. תודה רבה רבה!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לבנות לי רשת ביתית אלחוטית ומה טווח המחירים??? אני רוצה לחבר סה"כ 3 מחשבים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
חבר'הה האירנטרנט שלי לא סוחב ביכלל בקושי זז. אם אני שולח למשהו משהו באיסיקיו זה שולח על בתים ולא על K 1 אפילו מה אני עושה :nixweiss: אפילו שאני סוגר את כל התוכנות שקשורות לאנטרנט איסיקיו מסנגר וכאלה עדייין אני רואה בחייגן שהוא שולח ומקבל הרבה המוןןן מידע יש מצב שזה טולעת או משהו? (אין לי ווירוסים וספיים) שאני פותח דף אירנטרנט זה לוקח המון זמן יותר ממודם 56k שלחצתי על "נושא חדש" חכתי איזה 7-8 דקות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ספקית שתיתן לי פינגים קצת נמוכים יותר לחו״ל? מהירות 10 מגה תספיק לי, כל עוד הפינגים נורמלים. חשבתי על 012, הם זולים בהתחייבות לשנתיים (ממוצע של 47 שקל לחודש), בחבילה של עשר מגה. אגב, הנציגה טוענת שהם מתחייבים למהירות הזו 24/7, לא יודע איך לאכול את הנתון הזה כלכך או כמה רציני זה. יש את אופציית ccc, נשמע טוב כל עוד לא מתחייבים, רציתי למות עם בזק בין לאומי בשנה האחרונה עד שהסתיימה ההתחייבות. יש עוד אופציה מלבד 012/ccc? למה אתם הייתם מתחברים היום? אם כל אחד ירשום עם איזו ספקית הוא ואם הוא מרוצה או לא יוכל לעזור לכולם כאן, תודה. נ.ב - במהלך השנה האחרונה דיברתי עם התמיכה של בזק 31 פעמים p: , מישהו עקף?? (אפשר לבדוק את זה איתם בטלפון)
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ללמוד בגדול MCITP ו-ccna ואני מתלבט בין 2 מכללות ג'ון ברייס ו PracticU אני רוצה לדעת חוות דעת שלכם על המכללות (ולא נציגים של המכללות!!) בpracticU יש מסלול רחב של 700 שעות שלומדים מלא תחומים ואני שם דגש שזה כולל mcitp enterprise ובג'ון ברייס יש מסלול של mcitp server ואחר כך אפשר לבחור את האינטרפריז או את הססיקו כהתמחות עכשיו השאלה שלי היא מה תכלס ההבדל בין server ל enterprise? האם באמת צריך את זה? מישהו אמר לי שבתכלס ההבדל בינהם לא כולל חומר חדש ושהמבחן של enterprise הוא רק מבחן מסכם של כל החומר של ה-server אני רוצה להוסיף גם שאני לא יודע עד כמה עמוק אני אכנס לשוק (חשבתי אולי 6-8 שנים) כי אני מתכוון אחר כך לעשות גם תואר (עדיין לא יודע במה) ואני רוצה להתעסק …
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
האם קירור מודם יגרום לביצוים יותר טובים באינטרנט?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבי עם מערכת XP מחוברים ע"י מודם-נתב אלקטל פרו ו HUB. רשת ביתית שנוצרה ע"י המערכת ההפעלה עם מספר 10.0.0.0. כמובן שלכל מחשב IP שונה. מחוברים לאינטרנט קבוע. מוגנים ע"י נורטון חומת אש שמכירה את הרשת. הכל עבד טוב ויפה עד לפני מספר ימים בעקבות התקפת וירוס קורגו הורדתי מספר טלאים נגד וירוס זה ווירוס ססאסר . מאז ההתקפה לא ניתן להכנס ממחשב למחשב ולשתף קבצים כקודם. מופיעה הודע שאין הרשאה להשתמש בריסורסס. עלי לציין שהאינטרנט עובד, פינג בין מחשב למחשב עובד והכל נראה בסדר פרט לשיתוף קבצים. נ.ב. לפעמים מתחבר לרשת לפטופ שגם הואר לא מסוגל לקרוא את שני המחשבים הנל אך הם מסוגלים לקרוא את הקבצים שלו !!!! הצ י ל ו elital
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לשתף מדפסת בין 2 מחשבים ברשת ביתית שמחוברים באמצעות HUB? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לראוטר טוב ויציב עם קליטה טובה ומהירות גבוהה שיחליף את הHOTBOX לגיימינג שמעתי שהHOTFIBER נחשב טוב, השאלה אם כדאי יותר לקנות משהו פרטי? זה V1 או V2? שווה לקנות מהארץ או מחול? לי יש תשתית 200 מגה אז זה יעבוד עד 100 רק?
-
- 57 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
הי, יש לי 6100 tv lg חדישה 4k עם אפליקציות נטפליקס. כדי שהנטפליקס יעבוד טוב חיברתי מהראוטר של בזק כבל רשת ישיר לטלויזיה. בנוסף חיברתי באמצעות wifi סטרימר של sting tv. מסתבר שהסטרימר זקוק לחיבור של 40מגה, אלא שהטלויזיה באמצעות wifi מגיעה אולי ל10 מגה. הבעיה שיש לטלויזיה שקע קווי אחד בלבד והוא תפוס על ידי נטפליקס. ואם אני רוצה לחבר לסטרימר של sting tv כבל אז אין אפשרות. האם יש מפצל שקע קווי לטלויזיה שניתן לחבר אליו שני כבלי רשת? זה בכלל ניתן? או יש דרך אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה חכמה samsung 6300 ויש לי מודם ראוטר של הוט *הראוטר עובד תקין משום שאני מצליח להתחבר עם מחשב נייד בכל מקום בבית בנסיון לחבר את הטלויזיה לאינטרנט, הטלויזיה מזהה את הרשת האלחוטית (ואפילו מופיע עוצמת אות גבוהה) אבל כאשר אני מכניס סיסמא היא לא מצליחה להתחבר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני מקבל מחשב חדש, המחשב הזה עובר לאמא שלי, ואני מקבל את הפנטום 2 הישן שלה. אני עומד להפוך אותו לשרת שפועל על לינוקס, והוא יהווה גם ראוטר. יש בו רק כרטיס רשת אחד, ואני צריך 4. 1 לכבלים 1 למחשב שלי 1 למחשב של אמא שלי 1 למחשב של אבא שלי השאלה שלי היא: האם יש כרטיס רשת עם 3 יציאות? או שאני אצתרך לקנות 3 כרטיסי רשת. אני לא בטוח שיש מקום בלוח אם לעוד 3 כרטיסים. ל2 זה בטוח, השלישי לא. עריכה: יש לי האב, אי אוכל לקנות עוד כרטיס רשת אחד ולהשתמש בהאב כמפצל לכרטיסי רשת? או שביל להפוך את המחשב הישן לראוטר אני חייב להשתמש בכרטיס רשת לכל מחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי כמה מחשבים ניידים אצל אנשים בארץ שתומכים בתקן 802.11a שדומה לתקן "g" אבל משתמש בתדרים גבוההים יותר של 5 גיגה הרץ במקום 2.4, דבר שתורם ליכולת הקליטה של המכשיר וגם יש פחות הפרעות שם. האם התקן הזה אושר / צפוי להיות מאושר בארץ ? האם נמכרים נקודות גישה שתומכות גם ב G וגם ב A בארץ ?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי בשביל הרשת הביתית שלי יש אצלי תשתית של הוט וראוטר הוטבוקס2 לשם קופניגרביליות ושיפור הציוד אני מתכנן להפוך את ההוטבוקס לbridge ולחבר נתב אחר שארכוש באופן פרטי. אז אני מתלבט אם כדאי לי לרכוש מודם ולהחליף גם את המודם של הוט, למודם אחר שתומך בDOCSIS ויוכל להתחבר לתשתית הקיימת (אני יודע שאפשר לעשות את זה עם התשתית של בזק) רציתי לשמוע אם יש משהו שבולק אותי מלהחליף את הציוד (כלומר ציוד אחר לא יעבוד על התשתית של הוט) או שההבדל הוא מינורי ולא שווה את ההשקעה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני מחפש שרת חינמי שתומך ב php לפתיחת פורום (לא מתחרה אלא לכיתה שלי) שיעבוד עם התוכנה phpbb או ipb וכו' תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור קובץ הסנפה של התעבורה שלי בפיירוול הוא שומר לי קובץ קטן מאוד המליצו לי לבצע הסנפה עם tcpdump דרך ssh איך אני עושה את זה?? כי אם אני מבצע הסנפה לתעבורה מהמחשב שלי הוא הותן לי רק את התעבורה מהמחשב אני צריך של כל הרשת (בנוסף יש לי מספר vlan שונים, אני צריך של הכל כולל הvlan השונים) הבנתי שאחרי חיבור ssh אני כאילו נמצא בפיירוול ואז אוכל לשמור הכל השאלה היא איך אני מבצע את החיבור הזה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-