רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש לי בר/קונדיטוריה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט קפה או משהו דומא לזה מה אני צריך? מחשבים כמה? נקודות ריקות שאנשים אם הנייד שלהם יכולים להיתחבר ? או משהו דומא לזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כשאני מוריד דברים מהאינטרנט הוא מוריד לי רק שתיים וכשאני מנסה להוסיף את השלישי רק אחרי שאחד מהם מסיים הוא מתחיל להוריד אותו מישהו אולי יודע איך אני יכול להוריד כמה שאני רוצה בו זמנית???
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חיבור האינטרנט בבית הוא דרך הכבלים (ללא צורך בחייגן) חיברתי בבית את המודם של האינטרנט ל- SWITCH , ויצרתי רשת פיזית (דרך הקירות) למס' מחשבים. בזמן שיצרתי את הרשת פיזית הצלחתי ללא בעיה לחבר 3 וארבעה מחשבים בו זמנית. כעת אני לא מצליח לחבר אף מחשב מעבר ל-2 שמחוברים באופן קבוע. גם אם אני מנתק את אותם שני מחשבים ומשתמש בכבל רשת שלהם אני לא מצליח לחבר אף מחשב חדש לרשת הנ"ל. גם לא בחיבור ל- USB (יש לי אופציה לחבר את המחשב במקום דרך כבל רשת עם חיבור ל- USB ), כמובן שהמחשבים שניסיתי תקינים . אין לי אף הסבר הגיוני להבין למה זה קורה מעבר להשערה שבמודם של הכבלים ישנו זכרון של MAC ADDRESS או משהו כזה שמונע חיבור מחשבים נוספים/אחרים לרשת. ואת הזכרון הזה אני רוצה לנקות ... כמובן שאשמח לש…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים המחוברים ביניהם ברשת ביתית ע"י כבל מוצלב. מחשב אחד מחובר לאינטרנט, והשני מחובר לאינטרנט דרכו. הבעיה שלי היא- שכאשר אני מחפש את המחשב הראשי (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) מהמחשב המשני, באפשרות החיפוש של הווינדוס, החיפוש לא מוצא אותו. מה אוכל לעשות על מנת להעביר קבצים מהמחשב הראשי, למשני, ברשת. תודה מראש, תומר.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
טוב אז ככה, קניתי את- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_982&products_id=7554 - TrendWare TEW-431BRP Cable/DSL 802.11g 54Mbps ו:TRENDnet TEW-403PIplus 125Mbps 802.11g Wireless בווינדוס כתוב שיש לי אות נמוך וזה גם לא מגיב ממש מהר המשדר נמצא 3 מטרים מהמקלט ויש קיר בלוקים ביניהם (אבל חלון ודלת פתוחים בשני החדרים) ובכל זאת יש קליטה גורעה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי במשרד שלו רוצה לחסום את האינטרנט לעובדים מסוימים שיכלו רק לבדוק איימיל ולא לגלוש באינטרנט עכשיו ההיגיון שלי אמר לי שהדרך הכי פשוטה לעשות את זה זה בטח לחסום את פורט 80 ואז לא יהיה אינטנרנט מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה? או יש דרך אחרת לחסום את האיטנרנט ולאפשר רק איימיל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול משהו בקשר לראוטר חוטי. רציתי לשאול אם יש התקנות מיוחדות לראוטר חוטי אם צריכים הגדרה כלשהי. אני מתכוון לקנות ראוטר של EDIMAX האם הוא טוב? האם צריך להגדיר בו משהו מיוחד חוץ מהחיבור שלו? תודה לעונים! נ.ב האם יש דבר כזה ראוטר של בזק וראוטר של הכבלים כי כמו שהבני החיבורים שלהם שונים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיגיד!!!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
חיברתי רשת עם קבל 20 מטר למחשב אחד לראוטר.. תמחשב שלי השני חיברתי ישר למודם בלי הראטוטר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך מתחלק רוחב פס 1.5 מגה בין שלשה מחשבים המחוברים דרך נתב רגיל ? יש משמעות למעבר ל 2 מנה כפי שמציעות הספקיות ? במה השינוי מורגש אם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט האלחוטי של HOT (במהירות 1.5/128). הבעיות התחילו כשחיברתי את הראוטר מתוצרת Linksys. קיבלתי מHOT ונטויז'ן IP קבוע, ולכאורה הכל עבד כראוי, אבל.. כל שעה בערך, יש לי ניתוק בתקשורת (של כמה שניות). חיברתי בלי הראוטר והכל עובד כראוי. קראתי איפשהו שיש בעיה בפרוטוקול התקשורת בין הראוטר לבין HOT. האם זה נכון?? עוד מישהו שמע על זה?? ??? מה ההגדרות הנכונות לחיבור הראוטר אל HOT? איך מונעים את הניתוקים הבלתי נסבלים האלו? רעיונות??
-
- 25 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, התחברתי לפני שבוע לאינטרנט 1.5 מגה דרך הכבלים ו 012 עם מודם של TERRAYON tj715x, והכל עובד. יש לי ראוטר על-חוטי של gigabyte gn-br01g שאני רוצה באמצעותו לחבר מחשב נוסף שלי לרשת, אבל כרגע כל מה שאני מנסה זה לחבר את המחשב הראשון שלי לאינטרנט דרך הראוטר. המצב שלי כרגע הוא שכאשר אני מחבר את הראוטר המחשב מזהה אותו ואני נכנס להגדרות של הראוטר ומגדיר מה שצריך, אני גם מסוגל לראות את האתר של הוט (זה אפשר להוריד בו חייגנים ולמדוד מהירות גלישה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר ל 012 הוא נתקע לי בשלב של אימות משתמש (authentication) דיברתי עם 012 והם דורשים 50 שקלים עבור כל עזרה חד פעמית, אז פונה אליכם אולי מישהו יכול לעזור לי מידד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמבין.. יש לי מודם פנימי במחשב של זהב וחיבור 1 וחצי המודם דיי ישן itex,, והפינגים הם כמובן לא גבוהים..150 140 מינימום זה בחול.. בארץ זה נמוך..20 ככה. אבל כשאני מתעסק בהעברת מידע מהאינטרנט נראה לי כמו אימיול שזה משהו כבד )ורק נראה לי ) או כשאני מתחבר אני מקבל לפעמים פינגים לא נורמליים בסביות ה..500 400 בסרברים מסויימים ובסרברים אחרים 150 כמו ברגיל בעד שכל הסרברים הם אמורים להיות ב150 ככה וכשאני מתנתק ומתחבר שוב אבל זה צריך לקחת הרבה התנתקויות והתחברויות עד שזה מצליח אני מקבל את כל הפינגים כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה לעזעל קורא פה??......ואיך אני מונע זאת? יש לי עוד מודם של אלקטל 130 אבל שמעתי הוא גרוע והכי טובים מודמים פנימייים.. מישהו יודע?..........
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד רציתי להבין למה בארץ שלנו ישנם 2 חברות להם אנו משלמים בעוד ובחול ישנה חברה אחת אשר מספקת את שירותי האינטרנט למשתמשיה מה מונע מספקיות האינטרנט להוות למעשה החברה היחידה בה נשתמש? ובאיזה ציוד משתמשת כל אחת מהחברות(בזק וספקיות האינטרנט למיניהן)? אם מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי ראוטר היום EDIMAX 6104 היה לי תמיד שרת FTP עם התוכנה SERV-U שהייתה מתחבר אלייה מחברים שלי וכו.. עם האיפי שלי ומעבירים דברים אחד לשני... עכשיו התקנתי תראוטר ואני לא יודע איך להתחבר למחשב שלי מחבר שלי\ איזה איפי ואיך מתגברים על הבעיה הזאת ואם היה יכולה להיות עזרה גם בקשר לאיימול ופתיחת פורטים \ ראיתי סרטון מאיזה אתר עשיתי לפי הסרטןם ועדיין LOW_ID
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך האינטרנט החדש של 013 שהם סידרו את הפינגים בחוץ לארץ מומלץ לא מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, השגתי היום מודם AZTECH ASDL2+, ואני מעוניין להגדיר את הZONEALARM בהתאם. איך אני יכול להגדיר את האינטרנט כ"לא בטוח" ואת שאר המחשבים בבית כ"בטוח"? עוד שאלה קטנה: הZONEALARM חוסם לי את הבדיקת אימייל של OUTLOOK. איך אני מוריד את החסימה הזו?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ע"י חסימת פורט? או שיש דרך אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אתר אחד שבכל פעם שאני רוצה להיכנס אליו כתוב: the operation timed out when attempting to contact two4u.com מה אני אמור לעשות?!
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הלינקים במדריך שהוא כאן בפורום כבר לא עובד. יש לי ADSL 750
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, רציתי רק לדעת אם שימוש ב-Lan/Ethernet Switch בין שני מחשבים יאט את קצב הגלישה וההורדות באינטרנט לעומת שימוש במחשב אחד בלבד עם חיבור ישיר למודם ADSL, וללא שימוש במפצל/סוויץ'. אם כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות סוויץ' שיאפשר לי להחליף בין שני המחשבים (כמו מכשירי מיתוג A-B) כדי שאוכל לקבל את המהירות המקסימלית בכל פעם, במקום להשתמש בשני המחשבים באותו הזמן (דבר שגם ככה לא שימושי בשבילי כי אני עובד כל פעם גם ככה רק על מחשב אחד ולא צריך שהשני יהיה מחובר לאינטרנט באותו הזמן). תודה.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך קונה מחשב חדש אני רוצה ליקנות Router על חוטי על איזה אתם ממליצים לי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם. יש לי מחשב עם מודם אלקטל 501 שאפשר להפוך אותו לראוטר. עכשיו אני צריך לחבר עוד מחשב אחד לרשת וההתלבטות שלי זה איך לעשות זאת. עם כבל מוצלב או עם switch? מה דעתכם? ועוד משהו זה נכון שאם אני מחבר גם switch אז אני לא תלוי במחשב שאליו מחובר המודם?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש לבית... משהו איכותי וחזק... יש לי עוד מחשב יחסית ישן אבל סוחב משחקים וסרטים וכו' אני רוצה את שניהם לחבר לאינטרנט בעזרת נתב... לארח בירורים של ההורים השבוע מחברים לנו את שניהם - על ידי חברה שעושה את זה... ביררתי פרטים: הנתב שאני מקבל הוא - Linksys Wireless-G WRT546 ניתן לראות אותו כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3120920,00.html חיפוש מהיר שעשיתי... רציתי לדעת מה דעתכם על הנתב הזה (כפי ששמתם לב הוא אלחוטי...)? הוא מספיק חזק? יעמוד במספיק חיבורים או יקרוס עם שני מחשבים מחוברים? בנוסף, רציתי לדעת אם אפשר דרך רשת לשתף תיקייה ולהעביר מידע אחד מהשני? ראיתי כאן מדריך לנושא אבל יש לי בעיה אחת גדולה... בפעם האחרונה שפירמטתי ווינדוס לא …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-