עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RS4,

יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט הIP שלי לא משתנה איך אני יכול לעשות שהוא כן ישתנה בכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by RS4,

הגדלתי את מהירות הגלישה ל5 מגה עכשיו רציתי לדעת שאני באמת מנצל את החבילה הזאת ואכן אני מקבל מהירות של 5 מגה רציתי לדעת איך ניתן לבדוק זאת בוודאות? שמעתי שיש איזה אתר שמודד את המהירות.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by RS4,

יש לי רשת ביתית אחלחוטיתשל בזק עכשיו יש לי מחשב ברשת שכבר לא עובד והוא בעייתי רציתי לבטל את הרשת בין המחשבים ושיהיה לי חיבור רגיל על ידי מחשב אחד עם חייגן... איך אני אמרו לעשות תזה? דרך אגב המחשב ההרוס לא ניתן להשתמש בו בכלל ולא להכנס לאקספלורר כך שאם אני צריך להכנס מהמחשב הזה לIP 10.0.0.138 לא ניתן לעשותתזה אז איך אני אמור לסדר תזה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by RS4,

כל הזמן הייתי גולש במחשב נייד בקומה ראשונה והראוטר היה למעלה ולא הייתה לי בעיית קליטה והייתי מסתובב איתו בכל הקומה עכשיו לא יודע מה קרה יש קליטה אבל הוא מתחבר ומתנתק כל רגע ויש פעמים שהוא לא מתחבר בכלל אבל שאני עולה איתו לקומה שנייה אין בעיה בכלל והשם של הרשת שלי במחשב הנייד שונה לשם של הרשת עם מספר 2 לדוגמה: liran2 והשם של הרשת הוא liran לא מבין מה קרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by RS4,

יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק בין 2 מחשבים עכשיו הIP של לא משתנה גם אחרי שאני עושה ריסט במחשב למה? ואם יש משהו שאפשר לסדר כי שאני משתמש באתר RAPIDSHARE גם אחרי שאני עושה ריסט הוא נותן לי לחכות כשעה לאחר ביצוע פעולה נוספת

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  6. יש לי תרשת אלחוטית של בזק עם הראוטר והנתב אלחוטי עכשיו היא לא בשימוש... אז אני רוצה להשתמש בה כדי לחבר את הבוקס ל-live אז אני מחבר תנתב אלחוטי ל-usb בבוקס ואז אני מנסה להתחבר וזה לא מתחבר לי יש עוד איזה משהו שאני צריך לעשות אולי בהגדרות של הרשת במחשב? כי לפי מה הבנתי זה צריך לעבוד... ועשיתי עוד בדיקה לקחתי תמודם וחיברתי אותו ישירות לבוקס ללא המחשב עכשיו הוא עשה לי שגיאה ב-DNS ולא הצליח להתחבר... או שאני חייב לקנות תחלק הזה ואין דרך אחרת... http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=1399 כי הבוקס נמצא בחדר אחר והמחשב נמצא בחדר אחר ולמרות כל זה יש לי רשת אלחוטית של בזק אז לקחתי תנתב אלחוטי וחיברתי ל-USB של הבוקס ובכל זאת זה לא עבד לי!!!

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…

8. Started by RS4,

רציתי לדעת איך בדיוק אני פותח פורטים? דרך המודם או דרך ההגדרות של הווינדוס/פיירוול? יש לי ווינדוס אקס פי תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הראוטר הוא מדגם BR-6104. אני משתמש ב-sababadc. הראוטר עובד בסדר ומוריד גם במהירות גבוהה, עד שאני מריץ חיפוש, ואז הוא תמיד מתנתק ועושה restart. אחרי דקה בערך הוא שב לפעול. זה לא משנה אם אני במצב passive או active ב-dc. בקובץ לוג שלו הוא כותב הרבה פעמים משהו על bogus. הפורטים בסדר. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. שלום, לפני מספר ימים עברתי דירה וטרם התקנתי אינטרנט, כרגע אני גולש בזכות נדיבותו של שכן אנונימי, ואני מוכרח לציין שהרשת שלו מספקת חווית גלישה ברמה הגבוהה מאוד. (אולי רק באוניברסיטה נתקלתי ברציפות כזו) הייתי מעוניין לברר את פרטי הרשת קרי- ספק,תשתית וראוטר כולל כל הגדרות ספק-תשתית כאשר אני מריץ speedtest.net אני מקבל 1.5Mbps (ועדיין היוטיוב רץ לי חלק יות מאי-פעם) בפינה למטה כתוב - 93.172.173.0 Netvision אשמח לעזרה בפענוח ההגדרות, כמובן אם זה אפשרי

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום. ממש בקצרה: רכשתי דומיין (עבור מייל) מגוגל Apps. ז"א, רציתי כתובת .com עצמאית עבור המייל של המשרד. אחלה. השאלה שלי: אני עכשיו מעוניין להשתמש בדומיין זה כדי לבנות אתר. הבעיה: הדומיין מופיע כשייך ל GoDaddy. אני מבולבל. איך אני מתקדם? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. אני משתמש במערכת דואר שאני מגיע אליה דרך אתר (בו אני מקיש שם משתמש וסיסמא). זה של חברת ביטוח גדולה. שאלתי אם אוכל להיכנס דרך Thunderbolt (שהוא email cleint), ונאמר לי שלא, כאשר התשובה הייתה "אי אפשר, זה Web E". (או משהו כזה). האם זה באמת המקרה? כי התומך היה נשמע לי חצי רדום, ואני רוצה לדעת זה אפשרי או לא (לא הייתי שואל אם זה לא היה מאוד חשוב לי). תודה!

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  13. אהלן! לאחר שפתרנו את בעיית ההתחברות.. נוצרה בעיה בהתחברות למחשב מרוחק בעבודה. מה בעצם אני צריך לעשות? ניסיתי פורטFORWARD על כל פורט אפשרי שהזכיר את הVPN תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני כרגע ב dreamhost, הם לוקחים לי 9$ לחודש, אני מקבל כמות איחסון ענקים של 200GB ותעבורה של 2000GB הבעיה שהם איטיים בטירוף לארץ, אם אני מאחסן סרט יש לי קיטועים, וגם נראה לי שהם יקרים מדיי, כי מצאתי איחסונים ב 4$ לחודש

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. טוב זה קצת מורחב אני יסביר לכם מה הבעייה. לי יש את המחשב הראשי בחדר.. בחדר של אח שלי יש לו גם מחשב ובחדר של אחותי יש לה גם מחשב. יש כבל רשת שמחובר בין שלושתם וכרגע יש לכולם אינטרנט הכל טוב ויפה. הזמנתי מחשב חדש שצריך להגיע יום ראשון-שני עכשיו כמה שאלות: כשאני אקבל תמחשב החדש אני יתקין את ה ווינדוס (XP) האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד כדיי שיהיה להם אינטרנט או שפשוט לחבר תכניסה למחשב וזהו יהיה להם אינרטנט? תודה.. נ.ב : אם יש פה איזה מדריך להתקנת הווינדוס אני מאוד ישמח

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל הם מחוברים דרך ראוטר EDIMAX עכשיו המחשב השולחני עובד הכול טוב ובמחשב הנייד רשום הכבל רשת לא מחובר בדקתי הכול מחובר אני מנסה לעשות תקן לאיפים לא עוזר ובדקתי בדוס וזה רשום לי ככה כשאני עושה ipconfig media disconnection מה עושים? אין בכלל איפי למחשב הכרטיס רשת במחשב הנייד אלחוטי רק במחשב הניד הכבל מתחבר לראוטר

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  17. יש לי מחשב שלא בשימוש עם 3 הארד דיסקים של 500 ג'יגה כ"א שאני רוצה להפוך לשרת ביטורנט כאשר אני רוצה שאפשר יהיה לגשת אליו מבחוץ דרך ה-web (אני יודע שיש אפשרות כזאת ב-utorrent שהיא מאוד נוחה אבל אין לי מושג אם יש משהו טוב יותר). בגלל שיש לי 3 הארד דיסקים אני רוצה לאחד אותם עלמנת לנצל את כל המקום שברשותי, איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין שתתמוך בזה ? ווינדוס יהיה מיותר או אולי משהו אחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by saar,

שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי תוצרת Edimax דגם 6114. אני מעוניין לפתוח את הפורטים הרלוונטיים לתוכנת האימיול, אך משום מה לא מצליח. נכנסתי לאתר של פיקוק (יבואנית אדימקס) ועקבתי אחר ההוראות שלהם לפתיחת הפורטים. בנוסף, פתחתי את הפורטים דרך תוכנת האימיול (ובדקתי שהם נפתחו בפיירוול). כאשר אני מבצע בדיקת פורטים דרך האימיול, מתקבלת ההודעה הבאה: TCP test failed! UDP test will not be performed ושוב, בדקתי מספר פעמים וה UDP פתוח בפיירוול! ??? האם יש למישהו רעיון\הצעה? : תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by alex15,

הבאתי אותו לא מזמן לפני שבוע וכבר יש הרבה הרבה ניתוקים ואתחולים בראוטר כאילו אני עכשיו גולש עוד 2 דקות אין אינטרנט ועוד 5 דקות יש אינטרנט וזה מעצבן אותי . אני חושב שצריך לעדכן את הראוטר . ראיתי שבאתר פיקוק מחשבים יש את את הגרסה של 1.58 אבל לי יש את ה 1.62 אז הלכתי לאתר העולמי וראיתי שיש את ה V1.76 וגם יש את ה 1.76 איזה מהן להתקין אם צריך ? וראיתי ששם הקובצ בא בקובצ ZIP צריך להוציא את הקובצ שבתוכו כדי לעדכן או לא ? האם אתם חושבים שצריך לעדכן או לא ? אתם חושבים שהבעיה תיפתר ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by aka_katz,

יש לי גירסא 3.104 ויש להורדה גירסא 3.64 אבל באתר יש 2 גירסאות, אחת של אוסטרליה והשניה של ניו-זילנד מישהו פה יודע מה צריך להוריד ? http://www.dynalink.co.nz/cms/index.php?page=adsl2-wireless-4-port-modem-router-rta1025w

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. Started by EzE126,

קניתי 3com 3CRWER100-75. הבנתי שבשביל שהוא יתמוך בחיבור לכבלים כמו שצריך צריך לעדכן לו את הקושחה לגרסה החדשה 1.2. הורדתי את התוכנה החדשה. מה עכשיו? איך אני מתקין אותה בראוטר?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by smounche,

הצלחתי להשיג עידכון קושחה. Firmware: 3.102e ADSL2+ : A2pB021g.d20h Wireless : 4.150.10.5 * אם יש ביקוש אני אפרסם !

• 14 תגובות
    • 16.1k צפיות
  23. Started by BlackSheep,

בשלושה חודשים האחרונים האינטרנט שלי התחיל להתנתק על בסיס קבוע. היו אצלנו מיליון טכנאים, עשו לי נקודה עם פילטר מהחדר לטלפון שבסלון, החליפו איזה משהו בקופסא של בזק במרתף, איפסתי את הראוטר עם התמיכה הטכנית, בדקתי פילטרים ומה לא. האינטרנט עדיין ממשיך להתנתק ואני על סף התחרפנות. נורת הPPP פשוט נכבית ואז הראוטר מתחבר מחדש או שאני מתחבר דרך הממשק. הבנתי שלראוטר הזה יש עידכון קושחה שמסופק ע"י בזק שאמור לטפל בבעיה הזו. ניסיתי להוריד את העידכון מהאתר של Dynalink אבל העידכון לא הצליח. אח"כ גיליתי שעדיף לקבל את העידכון ישירות מבזק, אחרת אני עלול להשבית לעצמי את הראוטר כיוון שבזק מגדירה את הראוטרים האלה בצורה שונה. תהיתי אם יש כאן מישהו עם אותו ראוטר שקיבל את העידכון מבזק במייל? ניסית…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Oranl,

אני מעוניין לבצע עידכון קושחה לראוטר שלי מאחר ועברתי לאינטרנט במהירות 12 מגה והוא מגביל אותי בחיבור האלחוטי. הראוטר הוא של 3COM מדגם 3CRWER100-75. מאחר ו-3COM כבר שייכים ל-HP אני לא מוצא מידע לגבי אופן העידכון, הגרסה האחרונה וכיוצ"ב. מה שכן מצאתי הוא קובץ עידכון 3CRWER100_200-75_v1.3.06. האם זה האחרון? מה עליי לדעת לפני עדכון הקושחה? THX

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, באתר של די-לינק (http://www.dlink.ru/il/faq/231/860.html) יש עדכון קושחה לגרסת חומרה E. כתוב שם שגרסת החומרה היא 5.11. הורדתי אותה, התקנתי, ואחרי ההתקנה, בראוטר כתוב לי שגרסת הקושחה היא 5.10..... האם משהו בעדכון אצלי דפוק, או שמשום מה כך מופיע בראוטר? בנוסף, מצאתי את הגרסאה הבאה באתר של די-לינק ברוסיה: 5.11RU Beta 04. (בכתובת http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-615/Firmware/RevE) האם מישהו התנסה בקושחה זו ויכול לספר עליה משהו? הסיבה שאני בכלל רוצה לבצע עדכונים, היא שאני סובל מחיבור לא טוב (יציב, אך איטי) דרך הראוטר בתשתית הוט.... כשאני מתחבר ישירות עם המודם (ARRIS) עם חייגן, הכל עובד סבבה. כשאני מתחבר דרך הראוטר - ללא חייגן - החיבור איטי, והראוטר לר מצליח ל…

דיונים חדשים בפורומים