כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
צריך שומר מסך יפה כמו של המק כלומר צבעים וצורות יפות כאלה אז תתנו לינקים בבקשה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שביקרתי בחנות מחשבים כלשהי ראיתי על אחד מהמסכים שומר מסך מגניב כזה בשומר מסך השולחן עבודה נשאר אותו דבר רק שיש מלא בועות כאלה מקיפות אותו וזזות מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג שומר מסך כזה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
הבנתי שיש למקינטושים החדשים שומך מסך בסגנון האקולייזר הגראפי של הוינאמפ, שובל של צבעים זזים כאלה... מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג שומר מסך כזה לוינדוס? תודה (:
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה,אני מתאמן באגרוף תאילנדי מס' שנים ולא מזמן התחלתי בנוסף ג'ודו/סמבו.כיוון שלא מצאתי ג'יו-ג'יטסו איכותי באשדוד והג'ודו לא מספיק בשביל עבודת קרקע, אני מחפש מישהו שיודע BJJ ברמה סבירה כדי להתאמן יחד ולאמן אחד את השני.מחפש שותף לאימוני ערב מאוחרים מאיזור אשדוד, אימוני עמידה וג'יו ג'יטסו/גראפלינג (קליל, בלי לרצוח אחד את השני).זמין לאימונים בין השעות 22:00 - 00:00, אולי אפילו טיפה מוקדם יותר, תלוי באותו יום.אשמח אם תיצרו איתי קשר כאן באשכול או בהודעה פרטיתאני בן 30אשדוד בלבד
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לא מצאתי שום פורום שמתאים לנושא אז ננסה כאן.... ( מנהלים עם יש כזה פורום בבקשה תעבירו את ההודעה לפורום המתאים ) שלום,קוראים לי ארתור, בן 15. מחפש שותף רציני לפתיחת חברה לעיצוב ובניית אתרים. אני מעצב בפוטו כבר כ שנה (11 חודשים) עם ידע רב בתוכנת הפוטושופ. אני מחפש מתכנת PHP \ ASP עם ידע בבנית מערכות קטנות עד בינוניות כגון מערכת חדשות, מערכת סקרים, מערכת הורדות וכו'. וידע בתיכנות אתרים. עדיפות למתכנת PHP אבל כולם יתקבלו בברכה. העיצוב של האתר (כמובן =P) והדומיין עלי. רוצים לדעת עוד פרטים? רוצים להצטרף אלי? צרו קשר בדרכים הבאות : איסיקיו : 133431313 אימייל : Pogosian@017.net.il פאלפון : 0503080172 הודעה פרטית פה בפורום או פשוט השאירו לי את פרטיכם ואני יחזור אליכם בהקדם האפשר…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי לכולם חברת און טור מארגנת חבילת הופעה להופעה של רמשטיין ב-25/11 (23/11-28/11) 5 ימים שכוללים מלון על בסיס חצי פנסיון טיסות ומיסי נמל+ העברות מהנמל למלון+אולי מהמלון לאולם ביום ההופעה וכרטיס כניסה להופעה (כרטיס עמידה שניתן לשדרג לעמידה קרוב לבמה בתוספת של 85 יורו) עלות החבילה היא 675 יורו ( רק הכרטיס עולה יותר מ-100 יורו) לאדם כאשר צריכים להירשם שני אנשים לפחות במחיר חבילה זה וכרגע חברים שלי לא ממש מעוניינים להצטרף אלי ולהירשם לבד זאת עוד תוספת של 195 יורו לחבילה מה שמייקר את העסק. ויש לי את ההזדמנות לטוס כך שחבל לי לפספס את ההופעה לכן אם יש כאן מישהו שמעוניין גם לטוס להופעה ולהירשם איתי ביחד אני מאד אשמח או שאם כבר מישהו נרשם לבד או עם עוד אנשים אני אשמח גם להצטרף אפ…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי אתר פורום הורדות. הוא היה פרטי לחברים בלבד (כשהיה אתר סקס) ולפני כחודשיים הוא נהייה לפורום אמיול והורדות (ולא סקס) עכשיו יש לי כל יום משהו כמו 200-300 כניסות של אורחים ואיזה 50-70 כניסות חברים לאתר. עכשיו הייתי קצת עסוק ולא טיפלתי בו איזה חודש. אני מחפש אנשים שמעוניינים לעזור לי איתו. אני לא יפרט איזה עזרה בדיוק כי זה נוגד את חוקי הפורום אבל תיכנסו ותבינו כבר לבד www.israel.telaviv.st בקיצור מי שמוכן להקדיש דקה מזמנו ולהוסיף משהו מעניין שמצא אני ישמח מאוד ובבקשששששששששששששששה תציעו לי משהו חדש לעשות איתו ליסגור אותו או להוסיף איזה פורום חדש או משהו לא יודע תעזרו לי פה
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש שותפים לטיול אופנים שימשך שבוע באלזס. למה דווקא אלזס? מדובר באחד האזורים היפים ביותר באירופה. המחוז נמצא בשטח צרפת וגובל בגרמניה. צרפתים וגרמנים נלחמו במשך מאות שנים על השליטה באלזס כי זה אזור מאוד עשיר ויפה. כתוצאה מכך באלזס התפתחה תרבות שהיא הכלאה בין התרבות הגרמנית לתרבות הצרפתית. מצד אחד אלזסים מאוד מסודרים כמו גרמנים, מצד שני הם מאוד אוהבים אוכל טוב כמו צרפתים. אלזס אחד המקומות הטובים ביותר באירופה לרכיבה על אופניים מהסיבות הבאות: א. אקלים מאוד נוח. ארבע עונות שנה מובהקות. הקיץ באלזס מאוד נעים ומזג האוויר נהדר. ב. המון - המון - המון כבישים ושבילים יעודיים לרוכבי אופניים עם שילוט מתאים. כמעט ולא נצטרך לעלות על הכבישים. באלזס יש את ריכוז שבילים לאופנים הגדו…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לשחק כשמשעמם. מי שרוצה - dark_respect@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מחפש תחנת דלק בחיפה שעל כל תדלוק מעל ???? ש"ח מקבלים שטיפה בחינם (או בהנחה) מכירים? עדיפות לאיזור נווה שאנן או כרמל
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוכש חלקים למחשב ואני מחפש המלצות לחנויות באיזור נתניה, חדרה ובאיזורים האלו כמובן חנויות שיש לכם נסיון איתם, שאין איתם בעיות עם שירות, אחריות וכו תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
המניגה שלו הולכת ככה בערך פה בה בום בה, פה בה בום בה...... That we belong... זה מה שאני זוכר בערך, אשמח עם תעזרו לי למצוא אותו.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש שיר של קובי פרץ (אני חושב שככה קוראם לו ). אני יודע שיש לו תיסרוקת פלטינה כזאת והוא קצת מזרחי. בקיצור אני מחפש את השם של השיר שלו, הוא דיי פופלרי ומשמיעים אותו בהרבה מקומות (חתונות, מגרשי כדורגל, כדורסל ועוד) ובכלל לשיר יש קצב ממש יפה. אז אם מישהוא יגיד לי איך קוראים לו אני ממש, אבל ממש יודה לו ולקהילת ה-HWZONE בכלל!. בתודה מראש- manganga7
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
שהולך ככה בערך: ladys ladys night\light i can see your love in your burning eyes
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום אני משתגע אני כל הזמן שומע את השיר ולא מצליח לגלות איך קוראים לו השיר מתחיל בצורה אוריאנטלית כזאת ( מזרחית אפשר להגיד ) ואז ממשיך למקצב כמו של Candy shop של 50 cent הוא הולך כזה ככה: Boom boom boom ah ah ahget your shame on get your shame on לא בטוח אם המילים נכונות אבל הוא נשמע ככה... בבקשה תעזרו לי למצוא את שם השיררררררר.... תודה למוצא...
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מי שהיה באומן י-ם במוצ"ש בטוח יבין על איזה שיר אני מדבר מי שלא היה גם יכול לעזור לי. אז את השיר שרה זמרת, זה לא ממש שיר זה רק הפזמון מתוך השיר היה, היא אומרת מילה-שתיים ואז Pump it up היא אומרת עוד מילה שתיים ואז pump it up. ככה זה הולך כמה משפטים. ישר באתי לפה כי עזרו לי למצוא לא מעט שירים. מודה לעוזרים מאוד, ירון
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן =) אני מחפש את השיר בו משתמשים בפתיחה של להציל את איש המערות של קושניר . אשמח אם תוכלו לתת לי את שם השיר והמבצע =]
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
חבר שלי המעפן מבקש ממני למצוא שם של שיר ישראלי שחלק מהפזמון שלו(כנראה) זה : "אני יודע...אני זז וזה פוגע....בלב שלי יש חור ... שאי אפשר לסגור..." כמו כן הוא אומר שיש לשיר קצב מגניב(WTF)כזה. נשמע מוזר אבל שאלו את הDICKHEAD הזה חחח. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-