עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ב"ה בא לכם להרוויח כסף? יופי! תשקיעו 30 ש"ח ותרוויחו יותר... כי ככה זה עובד! אתם משלמים 5 ש"ח ל-6 אנשים שונים, ותמורת זה אתם מכניסים את עצמכם לרשימה. אתם מפרסמים את הרשימה ב-300 פורומים, צ'אטים וכד' ברשת, ואז אנשים משלמים לכם תמורת זה שהם יירשמו את עצמם לרשימה. וככה זה ממשיך וממשיך... אם אתם מעוניינים, אילה הפרטים המלאים: צעד ראשון: לכל אחד מהאנשים האילה צריך לשלוח דואר. בתוך המעטפה צריך לשים: - פתק שבו כתוב: בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך. על הפתק צריך לרשום את השם והכתובת שלכם!!!. - בכל מעטפה מטבע של 5 ש"ח. ולשלוח אותם לרשימה הזאת: 1. שחר צ'חנובר, ת"א - אבן גבירול 115 דירה 5, מיקוד-64047. 2. דניאל קוסייב, יפו ג' - עירית 5 דירה 12, מיקוד-68047. 3. שבי קרפיל, ת"א - …

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by Yehudaa,

לבן שונא שחורים , שחור שונא לבנים אשכנזי שונא ספרדים, ספרדי שונא אשכנזים וכן על זה הדרך .... פירושו שאותו גזען אפס גדול . ולא משתווה לנבילה מסריחה.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by slim_shady,

אני צריך אתרים של כתוביות.... מכירים??? (סאב סנטר, סבס וכאלה....) תודה מראש! ;D

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by mrraz,

יש המלצה למברגה טובה לעבודות מתכת ועץ ?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by idofr,

אחים שלי הייייייי מה קורה שמעו אני רוצה עכשיו לקנות מחשב חדש ורק רציתי לדעת על איזה חנויות אתם ממליצים (הכי זולות או הכי נוכחות) אז בבקשה תהיו קצת נחמדים ושימו לי איזה לינק סבעבה בייייייייייי ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  6. מהו מספר ההודעות שצריך לכתוב כדי להיות משתמש בוגר או מתבגר או מה שיהיה!!? והאם מישהו מכם זוכר מה הוא מספר ההודעות שצריך בשביל דרגות אחרות?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  7. מישהו נתקל בכזאת מעל? אני מחפש אותה בנרות, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3486704,00.html כמה גאון בן אדם אחד יכול להיות?!

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  9. היבואן שלח אותה לחו"ל לתיקון (החלפת CCD) והיא חזרה 6 שבועות אחרי באותו מצב ששלחתי - עם נקודה ורודה ענקית (300 פיקסלים) ומעצבנת תקועה בתמונה. מה לדעתכם אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by imac,

http://home.wanadoo.nl/bsnow/bush/bush.html ROFL ... ;D

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by omerha,

שבאיזה משחק טניס אחד השחקנים חובט בכדור ובדיוק עוברת יונה והכדור פשוט מרסק אותה אני ממש חייב את זה . (התערבות אם איזה בנאדם שרוצה הוכחה לסיפור - הוא לא מאמין) בבקשה עזרה

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by TheHungryOne,

היי. אני מבקש לדעת איך מעלים לפורום תמונה כלינק קטן שכשלוחצים עליו הוא מציג את התמונה בגודל המקורי. תודה.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי מבטא מוזר ומציק באנגלית שמשלב מבטא מקסיקני, ישראלי ואנגלי. הדבר מקשה מאוד על יכולת הדיבור שלי ואף כי יש אנשים שמוצאים את המבטא שלי "חמוד", זה מאוד מעיק ולא מאפשר לי לבטא את עצמי כפי שרציתי בגלל ההגייה הקשה של מספר מילים. הבעיה הכי קשה אצלי זה להגות את האות R. דמיינו לעצמכם אדם בעל מבטא מקסיקני שמנסה להטביע בעצמו את המבטא האנגלי וזה אני... בבית ספר, מפאת מחסור בשעות זמינות ללימוד אנגלית, המורה שלנו החליטה שלא לרדת משולי דרך מערכת החינוך, כלומר, לא למד אותנו דברים כמו תיקון מבטא וכדומה. אשמח אם תייעצו לי מה לעשות ואיך לשפר את המבטא שלי. אציין ואדגיש כי אין לי זמן ללכת לקורס מסויים שלרוב מיועד גם לאנשים עם מבטא ישראלי כבד במיוחד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  14. אני בדרך כלל מעלה ל-ImageShack או ל-TinyPic אבל עכשיו רוצה להעלות משהו כמו 100+ תמונות וייקח לי כל כך הרבה זמן להעלות אותם לאתרים האלה אז מישהו מכיר אתר שאני יכול להעלות הרבה תמונות בו זמנית? תודה.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by r0ckY,

אהלן, אני לומד במכללה. נאמר לנו כדי להוציא כרטיס סטודנט צריך ללכת לאגודת הסטודנטים או למלא טופס באינטרנט. אמרו שיש אגודת סטודנטים בת"א בתחנה מרכזית? היכן היא? מישהו יודע? או להפך, היכן באינטרנט אני ממלא את הטופס?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by intel suck,

איך אני מוצא שורש של מילים לדוגמא כמו תורה שיירה ומילים כאלה אלה שמות עצם ובגלל זה אני מסתבך קצת במציאת השורש שלהם

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  17. אורח Si-Nom

אני צריך לינקים לחנויות באינטרנט שמוכרות קורקינט ממונע במכיר סביר תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by DOGMA,

I want my shells :lol:

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  19. כנס הקומיק-קון ממשיך לספק לנו מידע קולנועי מסקרן, הפעם על סרט ההמשך הגרנדיוזי ל-Days of Future Past המוצלח של שנה שעברה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-גם-הטריילר-ל-x-men-apocalypse-נחשף-בטרם-עת/

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

שלום לכולם! אני יודע ששולחים המון מיילים עם בקשות עזרה אבל הפעם זה ילד בן 10, דור כהן חולה סרטן שגר בבנין שלי דרוש להם סכום עצום של 350,000$! יש כתבה מפורטת בynet במדור הבריאות : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3539122,00.html אפשריות ההתרמה מפורטות באתר של עמותת "להושיט יד": http://leoshityad.com/ לתרומות בכרטיס אשראי(מקבלים קבלה) בטלפון : 03-9090882 או 052-5047555 או העברה לחשבון אישי של הוריו של דור: חשבון:5545 בנק: מרכנתיל דיסקונט(17) סניף: 651 על שם: רינת ואלישע כהן תעבירו בבקשה לכל מי שאתם יכולים, תדברו עם ההורים שלכם זה ממש חשוב. מי שלא יכל לתרום ובכל זאת רוצה לעזור שיעבור את התוכן לאנשים אחרים! תודה רבה אביב לוי (זה הפלאפון של אמא שלי) 050-898916…

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by cellular777,

פרסום עולה כסף.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  22. סרט הגיימינג הגדול הבא מצליח להפתיע לחיוב בהופעתו הרשמית הראשונה, בדרך להשקה בסוף השנה משחק Assassin's Creed מרכזי חדש אמנם לא נקבל בשנה הנוכחית – אך מה שכן נקבל מהמותג המרכזי הזה של חברת יוביסופט (Ubisoft) הוא סרט פעולה הוליוודי בפרופיל גבוה, אשר ינסה לעשות את מה שרבים לפניו לא הצליחו: להוות תרגום ראוי, נאמן למקור ומצליח מהמסך הקטן הביתי שלנו ואל המסך הגדול. בסרט יככב מייקל פסבנדר, בתור אסיר שמגיע לידיה של חברת אבסטרגו, בתור מי שילמד אותם את סודות העבר בעזרת קשר ה-DNA שלו אל אבות אבותיו – כשבמקרה הזה נראה כי מדובר במתנקש שבו לא נתקלנו במשחקים, בספרד של ימי הביניים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%94%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by סמיילי,

אני יודע שיש הרבה באמריקה אבל אמריקה זה מדינה שאיגרו אליה.. איזה מוצא זה במקור?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  24. אני מתעניין בלעבור למכבי לכן אני שואל ?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by y_a_n_i_k,

שמתי לב שיש פה קצת רוכבי אופניים וגם כאלה שקנו מחו"ל פנסים לאופניים, לכן שואל כאלה שאולי כבר קנו. אני מחפש מתקן לפנס לאופניים ופנס שמתחבר אליו, מצידי שיהיה על סוללות לא משנה איזה, שלא יהיה גדול מידי או משהו מיוחד, רק שיאיר את הדרך וכמה שיותר זול כמובן

• 0 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.