כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
בלי הבדלי תרבויות או חינוך. מה יש במוזיקה שמהנה בני-אדם? איזה כמיקלים של "הנאה" זה יוצר? ולמה? ואיך?
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
טוב חבר'ה יש גבול לכל תעלול רציתי לכתוב את זה בת'רד מקודם אבל אסף נעל אותו ואני מבין אותו פשוט הזלזלול וחוסר איכפתיות כלפי צרכן והבנה שלו במחשבים חוצים כל גבול. הנה ההוכחה, ראו זאת בעיניכם בחנות הזאת שימו לב שגם מוכרים שם ati 8 mb עם המחשב באלפיים ומשהו שקל אין גבול לחוצפה הישראלית?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כל פעם אני קונה חולצה חדשה והופ אחרי פחות משבוע יש כתם, אני לא מבין מאיפה הוא צץ אבל יש כתם! משהו מכיר תכשיר טוב נגד כתמים על חולצות? ???
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום יש לי איש קשר אחד בGMAIL שיש לו שתי כתובות מייל הוא מופיע אצלי בצט פעמיים כי הכנסתי את את שתי הכתובות תחת אותו השם .איך עושים שיופיע בצט רק אחד ומתי שהוא יהיה מחובר באחד מהם אז פשוט זה יופיע? תודה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני מחפש תמונות יפות לציורי קיר לחדר שלי... ראיתי אצל אחי, תמונה שהוא לקח מהאתר www.notonlysex.com של אישה, בעירום, כאשר הפלג גוף התחתון היה כמו שהתמונה לא מושלמת... טיפות כאלו... אני מחפש בראש ובראשונה את התמונה הזו... אבל גם תמונות יפות אחרות שאני יכול לצייר על הקיר הקיר הוא בערך שני מטר וחצי גובה על עד שלוש מטר רוחב... כל תמונה תבורך תודה, נדב
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
נשאר רק לאחל לכותב לחלות גם כן בסרטן, כדי שאז כולנו נוכל לצחוק. http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=720496
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תראו מה קיבלתי, זה גם סיפור מעניין וגם ספאם..איזה יופי... עוד מישהו קיבל את זה? אם יש לך סיפורי ספאם מענינים שתפו
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הגיע הקיץ(או לפחות החום שלו) ואחרי 20-25 דק' עם היד על העכבר, היד מתחילה להזיע וזה מעצבן חושרמוטה! מתעוררת השאלה: איך אתם מקררים את היד בזמן עבודה רצופה מול המחשב? יש לי מאוורר 5ס"מ שעובד על 12V אבל אם אני אעשה את המוד של החורים בעכבר ואת המאוורר בתוכו, אז הוא לא יעבוד (יש שם רק 5V)... יש לכם פיתרונות אחרים? זה קורה גם לכם? ??? : :-X ;D
-
- 13 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני בדרך כלל מעלה ל-ImageShack או ל-TinyPic אבל עכשיו רוצה להעלות משהו כמו 100+ תמונות וייקח לי כל כך הרבה זמן להעלות אותם לאתרים האלה אז מישהו מכיר אתר שאני יכול להעלות הרבה תמונות בו זמנית? תודה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום!. יש ימים שיש ריאות ממש טובה, ואני יכול לראות מהחלון שלי את ראש הנקרה ממש טוב, קיצר חשבתי לקנות טלסקופ למרחקים ממש טובים. מישהו פה מבין בזה משהו? מחירים וזה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כל המעוניין בקניה משותפת שישלח הודעה פרטית וגם איך הוא מתכוון לשלם ואם הכרטיס אשראי שלו תקף בחו"ל.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני בן 15 גובה 166 ככה ושוקל 48 בערך.. אני עוד לא ממש מפותח פיזית סתומרת בלי שפם וכו' אבא שלי גובה 174 ואמא 160.. בעקרון בבדיקות אמרו לי שאני יעבור את אבא שלי וזה מה שאני רוצה.. לדעתכם יש סיכוי? בנוסף לכך רציתי לשאול אם יש דברים מסוימים שמאוד פוגעים בגדילה ואם יש דברים שיכולים מאוד לעזור? אני יודע שאף אחד פה לא רופא אבל מישהו יכול להמליץ על דברים שבריא לאכול או ספורט שכדאי? בעקרון אני רץ עם חברים משחק כדורגל משתדל לאכול וכו' אבל אשמח להכוונה בעניין האוכל... בקשר למחשב ישיבה הרבה שעות יכולה לפגוע משמעותית בגדילה? אם כן יש דרך להקטין את הנזק? אני יושב הרבה על המחשב אך לא בטוח שאני יושב בצורה בריאה, המלצות איך לשבת? אבל מנגד עושה גם הרבה ספורט (גלישה כדורגל ריצה לפעמים)…
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא חנות שכזו. בברכה COBRADRAGON לא צריך משלוח לארץ אלא רק שהחנות תקבל את כרטיס האשראי
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
הי לכולם, בזמן האחרון כל אתרי הלוחות בסגנון winwin, yad2 וכו' התחילו להוציא מחירונים משלהם לרכבים מיד שניה... מי מהמחירונים (כולל זה של לוי יצחק) הוא הכי "טוב"? ומה בכלל ההבדל בינייהם? ושאלה נוספת: איך משפיע מספר הבעלים הקודמים על המחיר (ובכלל, איפה אני מוצא פירוט לגבי ההשפעות של שריטות, קלומטראז' וכו' על המחיר?) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם ... מילאתי ביום שלישי ווינר על 3 משחקים ... לא חשוב כרגע מהם המשחקים .... עכשיו ככה : משחק אחד זכיתי ושני המשחקים הנותרים נידחו בגלל בעיות מזג אוויר !!!!!! אז מה אני אמור לעשות ?!?!?!?! אני מקבל כסף רק על המשחק שזכיתי בו ?!?!?!?!?!?! דרך אגב הסכום זכייה היה מאוד קטן הפעם ... 26 שקל חחחח תודה לעוזרים .....
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה אני טס לשם ורציתי לדעת האם יש אנשים שטסים הרבה ויודעים על מבצעים והנחות שיש לקראת פסח . הכוונה שלי לטוס בערך מתחילת החופשה (שהבנתי שמתחילה ב-19.3 עד סוף החודש ) .. אם זה מגביל את הטיסה אין לי בעיה לקצר בזמן . אני דיי בטוח שלקראת פסח יהיו מבצעים לא ? אני לא בטוח כי מעולם לא שמתי לב לדברים כאלו .. תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזה מגזין או עיתון (כמו מעריב לנוער לדוגמא) על מחשבים הדברים החדשים טיפים דברים כאלה תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כיום יש לי בטלפון סוללות לא מקוריות עם 500 mAh. לאחרונה הסוללות מתרוקנות ממש מהר וכנראה הגיע הזמן להזמין חדשות. מצאתי סוללות באיביי עם 1500 mAh. השאלה שלי היא אם ערך כזה גבוה עלול להזיק לטלפון בצורה מסויימת. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני ממש שובר את הראש בזמן האחרון בניסיון להוריד משחקים וכאלה.... הבנתי שאני חייב להשיג הזמנה כלשהי או למצוא דרך מסויימת להירשם לאתרים כמו torrentbites torrent leench וכל אלה בקיצור אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
במידה ואדם שעובד במשמרות כל שבוע (סטטי לגמרי - פעם 5 ,4 ואף 3) מוציא חופשת מחלה משלמים לו כסף רק על אותם ימים אשר היה אמור לעבוד (ראשון ,שלישי , שישי לדוגמא) או משלמים לו על כלל הימים בהם היה חולה? כמובן שנלקח בחשבון היום הראשון ללא תשלום היום השני/שלישי 50% והלאה. תודה
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מתעניין כבר כמה זמן אופניים מפני שהתחלתי לעבוד יחסית קרוב לבית וחבל על הדלק. לא רכבתי כבר 12 שנה בערך ואין לי מושג מאיפה להתחיל. אני מחפש אופניים עירוניות ונוחות שיעמדו במשקל גוף מכובד.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/9/2563662 תגובה משעשעת (אני נגוע בסרקזם היום) - "תמות אמן..." זה לא קללה או נאצה - זה בסה"כ ציון עובדתי של מה שהולך לקרות לכל אחד מאתנו בני התמותה - הוא לא ציין באיזה דרך ומתי - ולכן אין בכך שום פסול. תגובה רצינית - עצוב מאוד שיש ציבורים (מימין וגם משמאל) שלמים בישראל שעדיין מאמינים שבכח הזרוע\הפחדות\איומים ולבסוף גם חיסולים - ניתן לשנות\להשפיע החלטות של ממשלה נבחרת ודמוקרטית. מה דעתכם? גבריאל
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות בנושא? אני מדבר על סרטים שדומים בערך לסרטים הבאים- 21 http://www.imdb.com/title/tt0478087/ rounders http://www.imdb.com/title/tt0128442/ croupier http://www.imdb.com/title/tt0159382/ תודה...
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-