עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא צריך עזרה כרגע בתיכנות, מה שאני כן צריך זה לוגו נחמד. הנושא של האתר הוא חייל האויר אני ישמח אם מישהו יבנה לי לוגו נחמד. אני צריך עוד משהו, לפני כמה שבועות פורסם פה אתר עם כול הנשקים של צה"ל כולל מטוסים אני צריך את הכתובת. זהו בנתיים תודה.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  2. שלום לכולם, פתאום אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנט בלאפטופ שלי. עד אתמול לא הייתי לי שום בעיה, אבל אני לא יודע מה השתנה מאז. כשאני נכנס לאתר דרכו אני רוצה לשמוע רדיו, לא קורה כלום שאני לוחץ על פליי, השידור מיד עוצר, עוד לפני שלב הסטרימינג. ניסיתי מס' דברים: 1. ניסיתי מס' אתרים ותחנות וזה לא משתנה. 2. הורדה והתקנה Media Player Firefox Plugin והפלאג של הפלאש 3. אני משתמש בכרום, אבל גם באקספולרר זה לא עובד 4. מחיקה של נתוני הגלישה (כולל קוקויז) 5. הסרה של האנטיוירוס וכיבוי של הפיירוול - החלפתי אנטי וירוס לאבירה ועדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות? עזרה?!

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by kobi_af,

נשלח אליי מוצר דרך USPS - FIRST CLASS MAIL בשני לאפריל השאלה שלי אם אני יכול לקצר את הזמן עד שיודיעו לי שהגיע הפריט עבורי , כלומר ללכת למכס או לדואר ישראל ולשחרר בעצמי את הפריט ? ועוד שאלה אני יכול לברר דרך דואר ישראל או המכס היכן נמצאת החבילה שלי ? יש לי מין מספר מעקב שבאתר של USPS יש עדכון על המשלוח אך באתר של דואר ישראל אין מידע . יש לציין שזה פריט פלוס משלוח מתחת ל 50 דולר . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  4. אורח voodooman

http://www.futuremark.com/ האתר ניראה פצצה

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  5. בחצבה או בכל מקום אחר? http://www.il.dhamma.org אם כן, מה דעתכם על זה?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  6. http://www.click-a.com/product_info.php?products_id=129&osCsid=4c050c648a726abeda43ef9f6aa62950 חבילת באנדל לטכנאי

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by yonatan.mendelson,

test

8. Started by xXNivXx,

אני רוצה לבנות מקלדת בעצמי כמובן שחוץ מהסוויצים והלוח המתוכנת של המקלדת (את זה אני קונה) אני רוצה להכין הכל בעמי הפד ליד המעטפת והkeycaps אני מחפש חומר שיתקשה שיוצקים אותו לתבנית ושהיה חזק כמו פלסטיק ולא כבד מידי כמו בכל המקלדות אם למישהו יש כזה אני אשמח שתשלחו

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by Spirit Crusher,

Disk On Web <צונזר>

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by miaoo673,

כיצד אני מפרק את המעריך על-מנת להשוות את הביטוי לפונקצית אקספוננט? תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  11. לא תמיד משלוחים מהמזרח הרחוק מתעכבים לעיתים תוך שבועיים שלוש הם מגיעים . אבל הרבה פעמים זה לוקח יותר מחודש . מישהו יכול להגיד מה הסיבה לכך ? זה בגלל שזה מתעכב במכס ? או שאולי לוקח להם הרבה זמן עד שהם מגיעים בכלל לישראל ?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  12. Started by Alex89,

בודקי תוכנה מהבית בלעדי ל AllJobs! Wivi היא תוכנת p2p חדשה אשר מאפשרת שידור חי של וידאו על גבי האינטרנט בחינם. כל האזורים, עבודה מהבית, מתאים לנוער לחברת תוכנת p2p חדשה אשר מאפשרת שידור חי של וידאו על גבי האינטרנט בחינם. בימים אלו מתרחב פרויקט הבטא והחברה מחפשת אנשים שינסו את התוכנה (עבודה מהבית של מספר דקות , פעמיים בשבוע). בתמורה לזמנכם - החברה עורכת פעם בחודש הגרלה בה מוגרלת קונסולת נינטנדו Wii בשווי של 2000 שקלים בקרב משתתפי הבטא. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. מתכנת php בסיס נתונים עודכן ב 09-07-2008 שם חברה חסוי מרכז, עבודה מהבית דרוש /ה מתכנת/ת php בסיס נתונים, אפשרי עבודה מהבית. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. קלדנים /ות עודכן ב 08-07-2008 שם חברה חסוי …

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

למישהו יש מושג אם זה באמת אפשרי או סתם פוטושופ?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  14. כיום יש לי בטלפון סוללות לא מקוריות עם 500 mAh. לאחרונה הסוללות מתרוקנות ממש מהר וכנראה הגיע הזמן להזמין חדשות. מצאתי סוללות באיביי עם 1500 mAh. השאלה שלי היא אם ערך כזה גבוה עלול להזיק לטלפון בצורה מסויימת. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  15. מישהו מכיר ספר טוב שמלמד על מחשבים וכל זה?????

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Started by 114508534,

אני רוצה לקנות כבר אוטו ואני רוצה לראות באינטרנט מכוניות

17. Started by masmddr,

שלום. אם מישהו יוכל לענות על השאלה בכותרת, תודה.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  18. Started by Ran B,

היי חברים. בתור חייל משחורר עם פיקדון שמחכה שיעשו איתו דברים טובים, רציתי להתייעץ איתכם. הייתי רוצה לשפר את האנגלית שלי (בעיקר את יכולת הביטחון בדיבור) ורציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמכירים או שמעו על מכונים/בתי ספר לאנגלית בארץ שיכולים לעזור. אז אם הייתם במכון כלשהו או חבר שלכם היה ושמעתם, אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש, רן

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  19. שואב אבק........ תנו תגובות...

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  20. שרוט אחד משחק לו בהנאה עם האמר בשיטפון. שני סרטונים : http://snipurl.com/l1i1 http://snipurl.com/l1i2 צריך לנסות את זה עם הפיאט (וסירת גומי מתנפחת) בהזדמנות הקרובה.

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לכפתור מצוקה לקשישים אבל לא כאלה שמחוברים לטלפון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

שלום, יש לי רשיון על מכונית שנתיים כבר, ואני מעוניין לעשות רשיון על אופנוע מסוג A1 (עד 33 כ"ס). הבנתי שאני לא זקוק לתיאוריה, ומכאן גם שאני לא זקוק לבדיקה רפואית שכן עושים אותה על מנת לעשות תיאוריה. השאלה שלי היא - קראתי באתר BIKERS שמי שיש לו רשיון על מכונית, פטור משיעורי נהיגה ולמעשה זקוק רק למבחן שליטה (שזה חצי מהטסט על אופנוע. החצי השני הוא בכביש פתוח על מנת לראות איך אתה מיישם את כללי הנהיגה) האם זה נכון ? תודה רבה.

23. Started by BoriTTo,

אני מחפש לעצמי לאפטופ חדש ובמהלך החיפושים מצאתי את החנות הנ"ל שמציעה את מחשב שאני רוצה במחיר ממש נמוך, עד לרמת החשוד. כ2000 שקל יותר נמוך מההשוואה של זאפ. מישהו מכיר את החנות או התנסה בקנייה ממנה , מכיר, יודע או יכול לספק לי אינפורמציה על החנות, גוגל לא מוצא כלום. אתר החנות: http://mashav.co.il/israel/index.htm מחכה לתגובתיכם.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by Merrymoon,

וידאוקליפ מצחיק בטירוף מומלץ מגיל 16. The Vikings are comming, so hide your children, the vikings are comming so hide your women!

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

קומדיה אוסטרלית חולנית ביותר

דיונים חדשים בפורומים