עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ראיתי את ה"טוען" הירוק שמופיע למעלה בכל טעינה. ראיתי גם כמה סמיילים חדשים. יש עוד שידרוגים חוץ מהשניים האלה?

2. היי אני מחפש המלצה לקטעים אינסטרומנטליים של גיטרות אקסוטיות, (שום גיטרות עם דיסטורשן, רק אקוסטיות!) לא בהכרח קטעים אינסטרומנטליים , גם מוזיקה רק של גיטרות אקוסטיות, עם מלודיות יפות בלי זמר, בלי מקצב, בלי כלום והמון המון - חומר של זה הציגו אלבומים חמים, אומנים טובים , לינקים אם אפשר ששם מפוצץ שמות של דיסקים של אומנים טובים בנושא הזה, וכו' תודה מראש

3. Started by POPSTAR,

WB = welcome back TY = thank you DMI = don't mantion it YW = your' welcome SUBICTA = shut up before i call the administrator A/S/L = age, sex, location N1 = nice one GJT = good job team GGA = good game all HS = head shot DIT = damn it WGLS = were gonn'a loss LOL = laughing out loud ROFL = rolling on floor laughing WTF = what the fuck OMG = oh my god OMFG = oh my fucking god BTW = by the way STFU = shut the fuck up SMDI = suck my dick ROFLMAO = rolling on floor laghing my ass off IDK = i dont know WTH = what the hell GG = good game GJ = good job NVM = never mind BG = bad game BJ = bad job FFS = for fuck sake ASAP = as soon as possible PME = private massage me BRB = be righ…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת מהי השיטה הכי טובה להשיג בנות, איך לגרום להן ליפול על רגליך או לגרום להן לחבב אותך?

• 45 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. חברה מה קורה? שמעו אני צריך אתר או תוכנה ללימוד אנגלית עסקית , אתם מכירים אולי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. Started by free4,

ההבדל היחיד בין הצלחה לכישלון של אתר הוא ביכולתו למשוך אליו מבקרים. לא משנה מה אתה מוכר או איזה אתרים אתה מקדם - כניסות רבות לאתרך יעזרו לך למכור יותר בפחות זמן! דבר חדש יוצא לשוק כניסות לאתרך בחינם כן שמעתם נכון!!תיכנסו ותראו את האתר שלכם מתחיל לפרוח.

7. השאלה בכותרת... מעניין לדעת עם איזה אנשים אני הולך לעבור את הקורס...

• 49 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. רוצה לסגור עיסקה האופציות: אלקו- טיטניום 35=3 כ"ס=29500 BTU בקירור וחימום טורנדו GOLD 38 תפוקת קירור 31000 BTU המחיר : הטורנדו זול בכ-1000 ש"ח זול יותר לעומת אלקו. על טורנדו אני מקבל 3 שנים אחריות ועל אלקו שנה. השמועות : אלקו יותר טוב ,יותר שקט. מה ידוע לכם? מה הייתם בוחרים? תודה

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by UNDERDOG,

אם מישהו מכיר דרך לפרוץ או קוד של האתר הזה http://www.whitemagick.co.il

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. עבדתי בחופש שבוע ויש לי בערך 1200 שקל... חשבתי לקנות PS2 או XBOX... אין לי ממש מה לעשות עם הכסף, המחשב שלי בסדר, בגדים אני מאורגן... אתם חושבים שכדאי? הנה כמה דילים שמצאו חן בעיני http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=42 http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=53 לפי מה שאני יודע בXBOX המשחקים יותר איכותיים, אבל לסוני הרבה יותר נפוצים ויש יותר.... (לא שאני אומר שלסוני יש משחקים מעפנים! יש מצוינים!) אז תעזרו לי... ולא בא לי לחסוך עכשיו כי הרוחתי ולא תהיה לי הזדמנות לעבוד עד לחופש הבא אז אני רוצה להנות מהכסף שהזעתי בשבילו! תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ערוץ 10.. עכשיו!!!!! צפו.. זה חשוב.. ;D

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. Started by tom123,

http://www.dumpalink.com/media/1156155796/Who_Wants_To_Be_A_Millionaire_Winner חחח תראו את הקטע איזה מלך הוא.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. כל פעם עד (זתומרת כשאני מכיר) בנות יפות/ כוסיות אני חייב להרוס ולוא דווקא בקשר לאהבה הקטע שתמיד נפלטת לי מילה (למרות שזה באיסייקיו רבאק ) שאחר כך אני מצטער ששלחתי את ההודעה ..

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by shloosh,

אני כן.... מה אתם אומרים??

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by x-dude,

A Matter of Life and Death אחלה אלבום לאלו שאוהבים את מיידן (ויש פה כמה כאלו) ומטאל בכלל, ממש מומלץ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by sahargt,

היי אני חולה על רכבות ערים איתי לפני חצי שנה ב sixflags פארק של רכבות יש שם את הרכבת הכיי טוב בעולם Kingda Ka גובה 550 feet =170 מטר מהירות 128 מיל 205 קמש קישור http://www.sixflags.com/parks/greatadventure/Rides/index.html מה אתם חושבים ?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by Salwaby,

סוף סוף יצאו , שלי (כיתה יא') ציונים סופיים .. תנך - 85 (חרא..) מתמטיקה (5) - 91 היסטוריה - 96 אנגלית - 88 (רק בגלל איזה עבודה שהורידה לי ציון הגשה ל80 , בבגרות עצמה קיבלתי 96..) :] חח סתם רציתי לדעת אם מישהו פה גם מעוניין לחלוק את הציונים שלו/ה

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by pixilated,

אם מישהו יכול לפני שיעיפו אותי מהאתר לשלוח לי לאימייל (LiorP23: ובאמת חשבת שאני אשאיר ככה?) הזמנה לאתר שכתבתי בכותרת אני יודה לו... ואם אתם רוצים אפשר גם על הדרך לאתר superrtorrents תודה ;D

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by POPSTAR,

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. תראו http://my.area.co.il/view.php?siteid=46044&jet=page&menuid=210242 :o מה הסיכויים ? צרוף מיקרים אה

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by dd7,

איך אני מעלה את זה לאתר שלכם: חתימה ויזואלית (תמונה) מוגבלת לגודל של 300x100 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר ואת זה איך אני מעלה? ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) מוגבל לגודל של 125x150 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by tom123,

חחח מישהו יודע מה זה? ג'ל קצף? מה עושים איתו? רשום לגוף ולשיער

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by Swimmer,

לאחר חודש וחצי של עבודה קשה ומייזעת[6 וחצי בבוקר עד 4-10 בערב תלוי במצב רוח] בארומה איילון, ו-10 אלף שקל... הגעתי למסקנה שנתקעתי עם עודף עצבני של כסף, וצריך למצוא על מה להוציא אותו...[[[אבא חומד בו]]] הרעיונות שעלו עד כה: קירור גז -> מחכה ל-FEEDME שיחזיר את עצמו משוודיה, ותוך 3 ימים הכל מוכן אופננים -> קונה/אולי בונה CHOPPER קונרו -> אין טעם כרגע, במיוחד שיהיה קירור גז, אולי שהמחיר ייחתך/שהמחשב יישרף נשתדרג אוטו -> לא אופציה להשקיע בבורסה -> ממש לא אופציה, מסכום כזה לא מקבלים כלום קורקינט על מנוע -> בתיכנון מארז חדש -> אפשר לסבול את החרטא שיש כרגע ו.... עד פה נתקעתי...

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  24. מזמין מEBAY ב25 דולר ועוד 25 על משלוח /: אני יודע שיותר זול פה אבל יש לי שם כסף בPAYPAL ואני לא יכול למשוך לארץ אז אני צריך לבזבז איכשהו

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש שולחן פינג פונג/טניס שולחן INDOOR ורציתי לשאול את האנשים החכמים שבפורום: מדוע אני רואה שולחנות ב 800 שקל וכאלו ב- 1600 שקל של STIGA . מה ההבדל? נ.ב- שמתי לב לזה שב-יקרים יותר הלוחות עבים יותר. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.