כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473961,00.html ואני אומר WhatThaFuck
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא בארץ. לא בצורת בובה ולא מחרסינה או PVC משהו יכול לעזור לי זה דחוף!!! תודה משהו כזה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
HWZONE, חוק העישון החדש עדיין בסכנה - אנו עדיין זקוקים לעזרתך! נדחתה ליום רביעי הזה ההצבעה על הצעתו הגרועה של חה"כ צבי הנדל (איחוד לאומי-מפד"ל). יש לקרוא לחברי הכנסת ולסיעות הבית להתנגד להצעה של חה"כ הנדל! כבר שלחת לחברי הכנסת בשבוע שעבר? - תודה ויש לנו בקשה נוספת - פרטים בסעיפים 3 + 4 להלן. לא יצא לך לשלוח? - יש לך כעת הזדמנות נוספת. שיא החוצפה: אף סיעה בכנסת (לבד מחד"ש) לא דאגה לחייב את חברי הכנסת שלה להצביע נגד החוק - כולל המפלגה לה הצבעת! טענותינו בראשי-תיבות נגד הצעתו של חה"כ הנדל: ההצעה הנה פשטנית, תמימה ומזיקה ההצעה גורמת להפליה ההצעה פוגעת בזכויות העובדים ההצעה מפירה אמנה בין לאומית ההצעה תמנע צמצום כמות המעשנים בישראל בעלי אינטרסים כלכליים צרים הם המניע של ההצע…
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
על אף שהוא חווה את אחת מהירידות התלולות ביותר בהכנסות שנראו בהוליווד עבור שובר קופות, ההצלחה של סרט גיבורי העל הטרי מביאה ליצירת פרוייקטים חדשים ביקום העלילתי של DC Comics Batman v Superman ייכנס כנראה לספרי ההיסטוריה של הוליווד בתור עוף מוזר במיוחד. אחרי שרשם הצלחה שוברת שיאים בסוף השבוע הראשון שלו בבתי הקולנוע, על אף "קטילה" מרוב המבקרים והמלצות מפה לאוזן של רק מעט יותר מחצי מאלו שצפו בו (לפי סקרים שבוצעו בידי מספר חברות העוסקות בתחום) – נתוני הפתיחה הבעייתיים החלו לתת את אותותיהם עם צניחה בהכנסות, מכ-425 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון ברחבי העולם, לכ-25 מיליון דולר בלבד בסוף השבוע הבינלאומי הרביעי. למרות המצב הלא ממש מזהיר הזה, ההכנסות הכוללות של סרט גי…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היא הייתה אחת הקלות לדעתי כי אפשר היה לנחש את המילה דיי בקלות. התשובה היתה משלוח מנות פתרונות לחידה עצמה 1. באטמן 2. אמולציה 3. 4. אסקייפ 5. שדרוג 6. מלחמת הכוכבים 7. חומרה 8. 9. קוויאר 10. פיפא מנגר את כל השאר ואת הריקים לא ניסיתי או לא הצלחתי. אבל זה לא היו דרושים כדי לנחש את התשובה.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אדום, ברונזה, או כסוף. הכסוף נראה לי בתמונות לפחות קצת אנמי, מתלבט בעיקר בין האדום לברונזה מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שמעו עוד מעט אני יוצא לטיול של 4 ימים ובערב לפעמים נמעס לדבר... אז צריך לשחק איזה משהו... יש לכם רעיונות ? כל דבר יהיה טוב, רק שלא יהיה צריך איזה משהו מיוחד..
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם זה נכון - לפחות חיצונית הוא נראה טוב יותר. http://www.tweaktown.com/news/20455/could_this_be_the_iphone_5_supposed_prototype_pictures/index.html http://www.iphone-release.com/the-real-iphone-5-is-coming-what-are-you-waiting-for/#more-408
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני משתמש חדש ואני מקווה להשתלב . מחר יש לי מבחן ואני צריך עזרה החומר שיהיה במבחן, יינתנו פעלים בטבלה ויש צורך לזהות: שורש,בניין,גוף וזמן. מישהו מוכן להסביר לי איך זה פועל ולתת לי כמה דוגמאות כדי שאני יבין ? מכתב וסיכום. א'. איך מתחילים ומסיימים סיכום? מילות מפתח וכו'... ב'. איך מתחילים מכתב ומסיימים? מישהו יכול להביא לי כמה דוגמאות למכתבים וסיכומים שבדרך-כלל נותנים אותם במבחנים? תודה לכל העוזרים !
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם - האם לתופעה בה במעבר מיחיד לרבים, האות האחרונה במילים שנגמרות בת' לא נמחקת? למשל חנית => חניתות אבל תווית => תוויות או שאלו סתם מילים מיוחדות?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כחובב של CSI MIAMI יש את הפתיח החזק הזה , שתמיד אהבתי ולאחרונה התחלתי לשמוע מיידן , אז נתקלתי בשיר הזה THE NUMBER OF THE BEAST ובום ! ידעתי שאני מכיר את זה אז קיצר CSI MIAMI לקחו את זה מהשיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכם.. ראשית אין לי מוסג איזה פורום הוא הכי מתאים לשאול את השאלה אז אני שואל כאן.. אני רוצה לשדר ב DDT (תקן DVB-T) ערוץ אחד או מספר ערוצים אפילו.. את המחשב שלי. חשוב לי שלא יהיה התנגשויות תדרים כך שאני משחק לדוגמה במחשב במשחק HD יראו את זה בHD בפלזמה אשמח מאוד לעזרה שלכם..
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בימים האחרונים, הגעתי למצב שאי אפשר לגלוש באתר. זמני טעינה ארוכים ומייגעים. לפעמים זה מסתדר יש פעמים שלוקח המון זמן(דקה ויותר) לדף להטען. זה רק אצלי? או אצל כולם? אשמח לתשובה. אריאל
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אז ככה אני בכיתה יא אין לי מקצוע הגברה אני עושה 4יחידות מתמטיקה 4 יחידות אנגלית אזרחות לשון תנך תושבע היסטוריה ספרות אין לי מקתוע של 5 יחידות אני מנסה להתקבל לספרות ל-5 יחידות האם זה בסדר והאם זה יתן לי תעודת בגרות מלאה?
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
1. במקרה הלא ייתכן שלא אחווה אורגזמה לאחר שהתגלגלת עליי, שיכור כלוט והתחלת ל"לפמפם" במשך 5 דקות שלמות, בעודך מחרחר כאדם זקן עם סרטן בריאות, אני אזייף אחת. 2. בכדי שלא תרגיש בזיוף אשתמש בביטויים כמו, "אז כך מרגיש זיון גדול מהחיים", ואיילל כמו חתול אשר תוקעים בו סיכות ומחטים שוב ושוב. 3. אני בחיים לא אבקש יותר משחק מקדים. 4. אני מבינה לגמרי שתפקיד האישה בכל מערכת יחסים הוא לקבל את האשמה בכל דבר, אז כאשר אתה דופק לעצמך עם פטיש על האצבע או שקבוצת הכדורגל שלך מפסידה, אני מסכימה שבעקבות משוואה מדעית בלתי ניתנת לתפיסת אישה, זוהי אשמתי, אפילו אם אינני או לא הייתי שם אהיה אשמה. 5. בכל הזדמנות שאפגש עם חברותי, לערב בנות, אספר להם שאתה מצויד יותר טוב מיאק מגודל ואפילו פיל היה מתגאה …
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
סיפור זה סופר לא מכבר הימים, אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים, סיפרו אותו אז לילדים הקטנים, וזו הגרסה לילדים הגדולים. בכפר קטן, שקט ורגוע, גר לו נגר, אומלל ופגוע, דבר אחד לא יכול המסכן, מה שכולם עושים לזיין. ביום יפה בהיר וצח, באה פייה ואמרה לו כך: "שמע נא אליי, נגר חמוד, הזין שלך יעמוד כמו עמוד". מה שהתרחש שם אסור לי לומר, בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר הפייה הטובה נהנתה מאד, כזה זיין - בשבילה זה כבוד, היא הודתה שהיה לה ממש שיגעון, ומיד התברר לה שהיא בהיריון הפייה המסכנה, בשבילה זהו ברוך, לילד תקרא על שם הזין הארוך, אז סבא ג'פטו נסע עד לטוקיו, והחליט לבסוף שיקרא לו פין נוקיו. פין נוקיו גדל והיה ילד עץ, עם חברותיו הכוסיות הרבה להתרוצץ, וכך מאושר לו ג'פטו היקר, כן, כן, בחיים…
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איפה נימצא מועדון הטיאמו בראשון? אני יודע שמול הנאפיס אבל איפה זה? איזה רחוב או משהו?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בדיוק חזרתי הביתה, שמתי אותם על השולחן וכנראה שהם נפלו כשרצתי לטלפון. בדרך בחזרה אני שומע *קררש* את המסגרת הצלחתי לעקם חזרה, הבעיה היא העדשה השמאלית. יש עליה עכשיו מן שריטה-כתם כזה :-\ אי אפשר לראות טוב ובכלל זה מכוער נראה כאילו מישהו ירק עלי. מה האופציות שלי עכשיו ? יש מצב יחליפו לי ? (בחנות אמרו שיש ציפוי נגד שריטות ) או לפחות יילטשו בחזרה ? אם לא אז יש מצב אני יכול להשתמש בראשי ליטוש של הדרמל ? בעע אין לי כוח לבזבז עוד אלף שקל אני מעדיף את ה6600 במקום ... טוב אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אעריך את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מתי מגיע לישראל? אני כבר חצי שנה מחכה לו!!!!!11 :jump: תודה
-
- 14 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
אני עכשיו שומע את האלבום החדש Black Eyed Peas-Monkey Business הם גאונים! אפילו שלא אהבתי את הדיסק הקודם "אלפנק" כל כך, זה פשוט מ ו צ ל ח! איזה קולות איזה צלילים! נפלא. המלצה שלי לכולם, שווה בדיקה . שיר ממומלץ - PUMP IT
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המייל: Dear Sir/Mdm, Thanks for your long-term support for ASRock Motherboards! It's my pleasure to inform you that you have won yourself an AM2CPU Board from ASRock. Please confirm the information below and reply to our webmaster by August 10th, in order to send the prize to the correct address. Name: ************ Address: ******************* Tel: ************ *ASRock will pay for the shipping fees for the prize. However, if for any reason a tax was imposed on the prize (the tax fees may vary by different countries), it would be the sole responsibility of the recipient. If you are willing to pay for the tax fees if there is any, please kindly reply with "Yes, I w…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-