כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
לא בהכרח מחמם, מצידי אפילו שומר חום. תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, אני זוכר היה כאן דיון לפני... המון שנים, שבו מישהו אמר שיש לו איזה כרטיס שבו הוא משתמש לקניות ברשת והכרטיס הזה לא לוקח לו שום עמלות ומציע שערי מכירה של פחות מאחוז מהשער היציג. יכול להיות שהזיכרון שלי קצת מחורבש. בכל מקרה, נכון להיום, כיצד אתם קונים ברשת וכמה אתם משלמים סה"כ כדי שהשקלים שלכם יהפכו לדולרים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
סרט הגיימינג הגדול הבא מצליח להפתיע לחיוב בהופעתו הרשמית הראשונה, בדרך להשקה בסוף השנה משחק Assassin's Creed מרכזי חדש אמנם לא נקבל בשנה הנוכחית – אך מה שכן נקבל מהמותג המרכזי הזה של חברת יוביסופט (Ubisoft) הוא סרט פעולה הוליוודי בפרופיל גבוה, אשר ינסה לעשות את מה שרבים לפניו לא הצליחו: להוות תרגום ראוי, נאמן למקור ומצליח מהמסך הקטן הביתי שלנו ואל המסך הגדול. בסרט יככב מייקל פסבנדר, בתור אסיר שמגיע לידיה של חברת אבסטרגו, בתור מי שילמד אותם את סודות העבר בעזרת קשר ה-DNA שלו אל אבות אבותיו – כשבמקרה הזה נראה כי מדובר במתנקש שבו לא נתקלנו במשחקים, בספרד של ימי הביניים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%94%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא ביד 2 או באגורה, בעבר היו במחירים באזור ה-500 שקל אבל כבר אין, אני מחפש בכל מקום.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
האם קיים אתר פופלרי כמו בפייסבוק בסין שאפשר לפתוח בו עמוד כמו עמוד בפייסבוק?, אני יודע שקיים משהו שנקרא RenRen אבל לא הצלחתי להרשם לשם , משומה נראה לי בגלל שלא הכנתי את השם שלי בסינית?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לעשות חלק משביל ישראל באיזור הצפון בחג סוכות כולל לינה במקום. זה נופל על התאריכים 30.9-1.10 או 7-8.10 את המסלול נעשה אני ומספר חברים. זו תהיה הפעם הראשונה שאני עושה מסלול שכזה ולכן מספר שאלות לי ליותר מנוסים: 1. איזה מסלולים מומלצים? 2. איזה ציוד מומלץ לקחת? 3. המלצות כלליות בתחום הטראקים? תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היום ניכנסתי לפייסבוק ובקושי אפשר לשוטט שם..הוא תוקע לי את הפיירפוקס והוא מפסיק להגיב וזה קורה רק בפייסבוק עשיתי בדיקות malwar ואנטי וירוס ולא מצאתי כלום.. לעוד מישהו זה קרה היום? יש לכם אולי רעיונות שכדאי לנסות?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעלה את הסקר כי בעקבות הצלחת הכנס הקודם שלי, אני מארגן את כנס StarCon2. אם אתם מתעניינים בחקר החלל ו-Star Trek, אני מזמין אתכם לבוא לכנס על מנת לשמוע הרצאות מרתקות ולקבל תשובות לשאלות שלכם. האווירה בסבבה, הקהל מורכב ממדענים ממגוון תעשיות החלל בישראל, אנשים העוסקים המדע ובעלי מקצועותלא קשורים. המשותף לכולם? כולם נשבו מקסם של סדרות וסרטי "מסע בין כוכבים" לאורך השנים ובאים כדי ליהנות, לשאול ולעשות Networking מקצועי. הגילאים נעים בין בני נוער עד לחבר'ה בני 60 שהיו בני נוער בעצמם כשהסידרה הראשונה שודרה בשנות ה-60. הצטרפות לדף הכללי של כנסי StarCon https://www.facebook.com/StarCon972 דף הכנס https://www.facebook.com/events/287144588081958/ דף ההרשמה לכ…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כנראה שיש תרנ'ד חדש ביום העצמאות: להביא לפארקים מארזים ישנים, לשים בתוכם גחלים, לפזר קצת שמן, לזרוק איזה גפרור לתוכו והנה יש לנו מנגל ! אפשר להחליף את השישליק באיזה ג'יפה FX 5800 מגעיל... ;D
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אחים שלי הייייייי מה קורה שמעו אני רוצה עכשיו לקנות מחשב חדש ורק רציתי לדעת על איזה חנויות אתם ממליצים (הכי זולות או הכי נוכחות) אז בבקשה תהיו קצת נחמדים ושימו לי איזה לינק סבעבה בייייייייייי ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין בגרות פנימית וחיצונית? איזה מקצועות הם חובה לבגרות מלאה?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
לפני שאני מזמין מ WALLA את הצורב החדש של NEC רציתי לדעת אם משהו מכיר את טק דטה שהם קונים מהם את הצורב הם נותנים שנתיים אחריות ומוכרים אותו ב 540 שח כולל משלוח נראה לי כמו עסקה מושלמת... אני באמת כבר רוצה להזמין את הצורב, אפילו עוד היום אבל טיפה מפחד. משהו יכול לתת לי עצה טובה? ניסה פעם את האחריות של טק דטה? הייתי לוקח את הפיוניר 108 אם היו לו שנתיים אחריות אבל יש לו רק שנה אחת וגם הוא יקר יותר, אז למה... (חוץ מאיכות צריבה קצת טובה יותר... בקטנה אני בטוח שנק ישפרו עוד הרבה את הצורב שלהם!) מה לעשות חברה? תודה יניב
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ש ליSkype אבל אין לי מישתמשים מישו מעונין לדבר איתי שם מישתמש שלי ב Skype הוא XX3691
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
למה יש דרגות בפורום נגיד היום נעשיתי zone freak,זה לא נותן כלום . זה אותם ההרשאות שיש למשתמש שנרשם רק אתמול אני מבין ש-754 הודעות זה לא הרבה ואפילו קצת אבל זה לא משנה בעצם הדירוג סתם בשביל המראה?
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני משתגע אני כל הזמן שומע את השיר ולא מצליח לגלות איך קוראים לו השיר מתחיל בצורה אוריאנטלית כזאת ( מזרחית אפשר להגיד ) ואז ממשיך למקצב כמו של Candy shop של 50 cent הוא הולך כזה ככה: Boom boom boom ah ah ahget your shame on get your shame on לא בטוח אם המילים נכונות אבל הוא נשמע ככה... בבקשה תעזרו לי למצוא את שם השיררררררר.... תודה למוצא...
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כשהכנסתי את הכתובת בישראל הוא אמר שיש בעייה עם המשלוח... מישהו פעם הזמין משם משהו ויודע מה צריך לרשום? תודה.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יאללה חברה אני עוד שעתיים בשדה תעוופה ניראה את כולכם עוד 5 ימים... תהנו בארץ! :D
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איך אני מוצא שורש של מילים לדוגמא כמו תורה שיירה ומילים כאלה אלה שמות עצם ובגלל זה אני מסתבך קצת במציאת השורש שלהם
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
אלהן, רציתי לדעת איך אני מוסיף לסרט תרגום (יש לי כבר את התרגום) כדי שאני יוכל ליראות את הסרט עם תרגום???
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אהלן כולם יודעים מה אומר THIS IS SPARTAAAAAAAAAAA [למי שלא- זה יבהיר לו] בקיצור ולעניין, היום חזרתי מהבסיס אחרי עוד שבועיים מתישים, ובעודי על האוטובוס נתקלתי במחזה מתמיהה... איזה ילד בן 14 החליט לדפוק את אחד הקרטונים הענקיים האלה שתמיד מציבים בקולנוע שמפרסמים סרט שעתיד להגיע בקרוב... במקרה הזה, הוא דופק את הקרטון של "300"...הקרטון הכיל את דמותו של החמוד הנ"ל בגובה של איזה פאקינג מטר עשרים. איכשהו הוא הצליח לדחוף את הקרטון לתוך האוטובוס ולהניח אותו לידו באחד המושבים. מכיוון ונדפקתי עם תיק גדול, עליתי על האוטובס אחרון ולא היה לי איפה לשבת, אז עמדתי...ואז נגלה לעיניי מחזה מרהיב- מנקודת המבט שלי, אדון "THIS IS SPARTAAAA" הציץ כך שרק ראשו היה מעל המושבים וזה היה נראה …
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מישהו מכיר ספר טוב שמלמד על מחשבים וכל זה?????
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
תראו משהו מצחיק שנתקלתי בו בעבודה. שימו לב לשורה 3. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-