עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Pika007,

למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד את פיירפוקס 1.5.0.12? בטעות עדכנתי היום ל 2, ואני פשוט לא סובל את השינויים בממשק והתוספות הקטנות והלא רצויות שדחפו. פיירפוקס 1.5 היה הדפדפן הכי טוב שיצא לי להשתמש בו, ולא בדיוק התכוונתי להפסיק. גוגל לא נתן לי מענה, כל לינק היה שבור :\ עזרה? מישהו? X:

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  2. מכירים את דיילפאד, שנותן להתקשר לאמריקה בחינם??? אני מחפש אתר דומה שנותן לעשות את אותו הדבר אבל לאירופה (הכי חשוב, גרמניה) אבל אני לא מוצא, מישהו מכיר??? ??? תודה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by DOGMA,

I want my shells :lol:

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by moshikoko,

אני חייב דחוף מלגה. אין לי בעיה להתנדב אבל כבר אין מקום בפרח. האם יש מלגות שאתם מכירים שיש בכרמיאל או במוצקים או באיזורים האלו? האם יש מלגות שיהודים מחול תורמים? שוב, אין לי בעיה להתנדב ולעזור, אני חייב מלגה. תודה לכל העוזרים. נ.ב. חיפשתי במלא אתרים וכל מה שמצאתי זה מלגה לבוכרים ועוד כל מיני דברים שלא מתאימים לי. נולדתי בארץ ואני לא בוכרי ולא אתיופי וכו'. רגיל.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  5. סרט הגיימינג הגדול הבא מצליח להפתיע לחיוב בהופעתו הרשמית הראשונה, בדרך להשקה בסוף השנה משחק Assassin's Creed מרכזי חדש אמנם לא נקבל בשנה הנוכחית – אך מה שכן נקבל מהמותג המרכזי הזה של חברת יוביסופט (Ubisoft) הוא סרט פעולה הוליוודי בפרופיל גבוה, אשר ינסה לעשות את מה שרבים לפניו לא הצליחו: להוות תרגום ראוי, נאמן למקור ומצליח מהמסך הקטן הביתי שלנו ואל המסך הגדול. בסרט יככב מייקל פסבנדר, בתור אסיר שמגיע לידיה של חברת אבסטרגו, בתור מי שילמד אותם את סודות העבר בעזרת קשר ה-DNA שלו אל אבות אבותיו – כשבמקרה הזה נראה כי מדובר במתנקש שבו לא נתקלנו במשחקים, בספרד של ימי הביניים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%94%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by Gilo2005,

אז ככה אני בכיתה יא אין לי מקצוע הגברה אני עושה 4יחידות מתמטיקה 4 יחידות אנגלית אזרחות לשון תנך תושבע היסטוריה ספרות אין לי מקתוע של 5 יחידות אני מנסה להתקבל לספרות ל-5 יחידות האם זה בסדר והאם זה יתן לי תעודת בגרות מלאה?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  7. שלום חבר'ה, כותרת תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by yousux,

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by shuy,

רק למי שאוהב חתולים:

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by DimaX,

הסירטון המקורי: http://www.adme.ru/flash/dove-evolution/dove-evolution.swf הפארודיה השנונה: http://www.mytempdir.com/1125253

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by TAsraf,

תגידו לי! מי תקע אותנו עם ג.יפית?!@# האישה הכי שקרנית בעולם קבעה שיאי גינס עלק אישה ישרה ישרה כמו הבולבול של אפי איתן ( ) מי שונא אותה כמוני?

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  12. תראו את הRAGE שלו עד הסוף

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by 12131,

אני מחפש לעשות סדר בתיקיית הסרטים שלי. פעם זה עוד עבד לחלק לפי תיקיות "דרמה" "קומדיה" וכו', אבל היום יש הרבה ז'אנרים לכל סרט וגם לפעמים אני רוצה לחפש לפי במאים. מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה גם לארגן את כל הסרטים עם חיפוש נוח וגם תתמוך בכתוביות בעברית?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  14. Started by musari,

כולם תמיד אומרים פרצו לי ופרצו לי עכשיו אני לא ניראה לי שזה הגיוני ,עם מישו לא יודע את הקוד שלך הוא לא יכול לפרוץ!!!! תתקנו אותי אם אני טועה...? או שיש לך קומבינות והשרת של האיסיקיו נמצא בביתך...

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by Tov_Tov,

אוקי אז אחרי מחשבה רבה הגעתי למפרט מצויין אבל דיי יקר :\ יצא לי 7300 שקל עכשיו התחלתי לחשוב על העניין דיי לעומק האם אני בכלל צריך מחשב כי אני מתגיייס עוד שנה ואין עוד אף אחד שישתמש במחשב אז המחשב סתם ישב בבית 3 שנים :\ אין לי מושג מה להחליט האם כדאי להשקיע במחשב הזה או לא ? אז מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? בטכלס אני מת שיהיה לי מחשב שיריץ ויטוס עם כל המשחקים החדשים אבל אני עולה ליב עכשיו ושנה אחרי זה לצבא אז אשקרה כאילו אני קונה מחשב לשנה :\

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  16. מי כאן יצא גבר וילווה לי אותו? פשוט שלי עושה בעיות וכשאני אחזיר אותו לחנות להחלפה זה יקח באיזור השבועיים. תודה!

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by Aviv C,

הורדתי לא מזמן ביטורנט ואני מחפש אתרי טורנטים טובים. למישהו יש כאלה?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by maoros,

אתם יכולים להגיד איזה חנויות אמינות וזולות אתם מכירים(אם יש כאלה)?? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by joni,

אז ככה: היישוב A נמצאה מזרחה ליישוב B והיישוב C דרומה לו ,המרחק מ b לc הוא 21 קילומטר , רוכב אופניים רכב מA לC בדרכו חזרה(באותה מהירות)הוא רכב תחילה מ c לB ואחר כך במשך שעה מ B לA סהכ זמן הלוך חזור = 3ץ5 , חשב את המרחק בין A ל B תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  20. אהלן שבוע טוב יש לי כמה חלקי מחשב שאני לא אצטרך בקרוב ואני מעוניין למכור אבל אני לא ממש יודע מה הערך שלהם ומה יחשב למחיר סביר.. מצאתי אותם בכמה אתרים אבל המחיר כמובן לא התעדכן בהם לוח של ג'יגביט K-8NF-9 http://www.extremepc.co.il/showproduct.aspx?ProdID=11479&catid=CATID2751 מעבד S939 3800+ זיכרונות DDR400 512*2 ועוד אחד של 256 וספק כוח של HEC 400 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1507 לא בטוח שזה הדגם הספציפי אבל מקביל אליו בוודאות.. הספק לא לידי כרגע פשוט מה יהיה מחיר סביר לחלקים האלה.. תודה

21. מדובר כמובן באימיול המקורי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  22. Started by leibeyal,

עוד מישהו קיבל היום "עקב צורך דחוף במנות מסוג הדם שלך מד"א מזמין אותך לתרום דם"?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by hagay,

מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  24. לשון,פסקל,היסטוריה,תב"א... תודה :]

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by overload,

תראו מה קיבלתי, זה גם סיפור מעניין וגם ספאם..איזה יופי... עוד מישהו קיבל את זה? אם יש לך סיפורי ספאם מענינים שתפו

דיונים חדשים בפורומים