עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום אז שמי הוא אור [= אני בקרוב מאוד מעלה סידרה חדשה שתיהיה רק ביוטיוב ואני צריך את עזרתכם כדאי שהיא תמשיך אני צריך שתכנסו לדף שלי ביוטיוב ותעשו Subscribe אז זה הדף שלי http://www.youtube.com/user/orTHINGS אני צריך כמה שיותר אנשים ככה הסדרה תשרוד יותר זמן וחשוב להגיד שזה לא סתם הפקה מסריחה כמו שאתם רואים ביוטיוב בדרך כלל זה עם אולפן, מצלמות, עורכים ועוד... וזה הולך להיות באנגלית אז בבקשה אנשים תכנסו ותעשו לי Subscribe http://www.youtube.com/user/orTHINGS וחשוב להגיד שאין לי רווח אישי מזה! אני עושה זאת רק למען הנהת הצופים וכמובן שגם אני יהנה וילמד ממה שיגידו לי [= תודה ושיהיה שבוע טוב [=

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by MOFRA,

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  3. ערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו אחר. יצרתי קשר עם ניו אג וקיבלתי שוק שראיתי את זה: We also only accept orders pre-paid by a credit or debit card issued and drawn from an American bank אז אני צריך חנויות אחרות בארה"ב,תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=WW8oigDn6lg :-X

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  5. אני מוכר כרטיסים להופעות שבניצנים: 1. מוקי+מוש בן ארי 2. היהודים 3. משינה! 4.פורטיסחרוב! 5.אביב גפן כל מי שמעונין לקנות במחיר מצוין ! שיפנה אלי ב: ICQ 199242260 MSN liorm6@walla.co.il או אימל lior11@gmail.com כל הקודם זוכה!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by imac,

אני מחפש מקום לעשות מסיבה, בלי דיג'יי בלי בר בלי כלום, אני צריך רק מקום ושלא יגביל בשעות עדיף באזור הדרום... למישהו יש מושג אם קיים דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב ב 3000 שקל והמקום שבו אני רוכש את המחשב נותן רק 2 תשלומים ללא ריבית ומעל 2 תשלומים ריבית קרדיט רציתי לדעת איך מחשבים את הריבית ? ( אני רוצה 12 תשלומים ) יש שנתית , יש מותאמת שנתית , מועדף , יש מלא דברים פה ... מישהו יכול לעזור לי ? תודה

• 4 תגובות
    • 11.3k צפיות
  8. Started by H A Q,

הזמנתי מצלמה מתצוגה מה זה משנה אם היא במלאי? חוץ משהיא נפתחה האם אורך חיים שלה נפגע? יש אפשרות שיהיה בה שריטות?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  9. אהלן, הסיבה שאני אשאל את השאלות הבאות היא שאני הולך לקנות את העכבר הנ"ל יד שניה מאחד מחברי האתר אשר זכה באחד מהעכברים הנ"ל, ופשוט לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת כמה דברים על העכברים שחולקו. א', יש להם אחריות? אם כן, היכן ניתן לממש אותה במידה וצריך? ב'. מגיעים עם קבלה כל שהיא? אם לא, איך אני מוכיח לחנות שהוא נקנה אצלהם במידה ואני צריך אחריות[ויש אחריות]. ג'. האם האריזה עטופה באיזה שהוא ניילון אטום כל שהוא שמוכיח שהאריזה מעולם לא נפתחה? כי המשתמש שרוצה למכור לי אותו הבטיח לי שהוא מעולם לא פתח את האריזה ולא השתמש בעכבר.. מעדיף תשובות חד משמעיות ע"י אחד המנהלים שראה את העכברים שחולקו בהגרלה הנ"ל ולא השערות כמו "אני חושב ש..." תודה רבה רבה לעוזרים!!, -ג'ו

10. היי אם יש למישהו רשימה של המשפט אני אוהב אותך בהרבה (אבל הרבה) שפות, אני ממש ממש צריך את זה.. רק שתדעו שחרשתי על גוגל קיצר שם לא נראה לי שיש... אז אם למישהו יש אני אהיה אסיר תודה..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן, עוד יומיים יש בגרות באלקטרוניקה.. ויש לי שאלה מה אומר לי הנתון V=2SIN(WT ובהקשר השאלה סעיף א' הוא קל יחסית Vout = -V1 - (2)*V2 לגבי סעיף ב' אין לי שמץ איך להתייחס לנתון.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  12. שלום לכולם ניסית לבצע את רכישתי הראשונה באיביי יש לי חשבון מאושר של פייפאל הסכום +המשלוח הינו 1000 דולר עם מוכר אמין מאוד שנבדק פידבק 99.8 מוכר הרבה מאוד זמן באתר המוצר הינו במחיר פיקס ללא הצעות הבעיה היא שאני מנסה לשם הוא מציק הודעת שגיאה בחשבון שלי מופיע זכיה וכשאני לוחץ שלם עכשיו"הוא מפנה אותי ללוגאין של פיי פאל ואז מופיע ההודעה הבאה Your request could not be processed at this time Help The service is currently unavailable. Were sorry you faced an issue. Please click here to try your payment again. אגב כניסה לאתר ישירות נעשית ללא בעיה תמונות מצורפות

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מה ההבדל בין גלגל רגיל באוטו לבין גלגל מגנזיום?

• 4 תגובות
    • 7.3k צפיות
  14. Started by shuy,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי מחשב ובתוכו מאוורר יוקרתי ל-CPU, באתר היצרן כתוב שהאחריות זה 6 שנים. כשקיבלתי את המחשב, היה כתוב שאין אחריות על המאוורר. בנוסף, לא קיבלתי שום פתקי אחריות של יצרן הרכיבים (בין אם זה לוח אם, מאורר, מארז או כל רכיב אחר שבמחשב). נאמר לי שהאחריות היא רק של החנות. האם זה מצב תקין?

16. Started by NetSpider,

משחק ענק עם אופנוע שצריך לעבור מסלולים מיוחדים ... כנסו ולחצו Play

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  17. איך לעזעזל הקבוצות מהNBA מצליחות לשחק יום אחרי יום משחקים בקטע פיזי איך? הם משחקים משחק ליומיים לפעמים יום אחר ייום מה שעבור עליהם זה רק טיסות הם משחקים 48 דק' למשחק (לעומת 40 באירופה) וגם יותר פיזי באירופה אם קבצוה משחקת פעמיים בשבוע עושים מזה סיפור(שלא לדבר על קבוצות בארץ) לא שאני מזלזל באירופה אבל איך השחקנים מהNBA עומדים בזה אני לא יודע...

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by aviad91,

מישהו יודע במקרה איפה אני יכול לקבל על פיקדון בקבוקי בירה ופחיות מזומן? ממה שהבנתי מגה נותנים זיכוי או משהו כזה..

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק השני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by Norm4nde,

שלום! אני זה נורמנדי כפי שכולם מכירים מהמולטי של Galacticos. יש טורניר לשחקני רשת במשחק enemy territory כמובן שיש גם פרסים. המשחק הוא בחינם יש גם פורום רשמי וכו'... #rtcw.isr זה הערוץ במירק. תורידו תמשחק תשחקו תשאלו פה שאלות אני יענה ... יש טורניר למתחילים גם אתם יכולים להשטתף כל אחד יכול לקחת את הפרס הראשון. זה הלינק לקהילה שם גם תורידו תמשחק http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=15 זה לליגה החדשה http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=15&id=12 תהנו צריכים עזרה תשאלו פה ואני יענה בהקדם

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. כמה אחוז מכס (חוץ ממע"מ 16.5%) ייקחו לי על אביזרים של תופים אלקטרונים? (מוח, PADים למיניהם, מצילות...) מדובר בטווח מחירים של סביבות ה120-250 דולר. זה נופל לקטגוריה של כלי נגינה לא? משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל על זה

• 4 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by vinipyx,

פשוט אני צריך ללכת לעבודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by KE3,

שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בתחום הזה ואין לי כח לפתוח אשכול חדש אז אני מנצל את זה. סיימתי י"ב, אני כרגע לומד בי"ג במטרה להתקבל לבסמ"ח (יש לי פרופיל 97 וכנראה שזו הדרך היחידה להתקבל). לגאמ"א לא התקבלתי, עפתי אחרי הראיון שאחרי המבחן. יש לי בגרות בינונית ביותר של 4 יחידות מתמטיקה, 4 אנגלית, 5 פיזיקה בציון 85-90, 10 הנדסת תוכנה בציון ששואף ל100, ומקצועות החובה ההומניים בציונים מחפירים. כדי להדביק את הפער עם חברים (עתודאים למדעי המחשב באונ' ת"א) חשבתי על הפרוצדורה הבאה: 1. שיפור מתמטיקה ל5- יחידות (בשילוב עם פיזיקה מקפיץ את השקלול ברוב האוניברסיטאות) ופסיכומטרי במועדים הקרובים ביותר 2. תואר ראשון בזמן השירות ואני יוצא מהצבא עם ניסיון בתחום, עם תואר ראשון ויותר מוקדם מעתודאי. …

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by i-pink,

איך אומרים יהיה בסדר במרוקאית?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.