כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני ניגש מחר לתאוריה ראשונה אז רציתי לשאול כמה זמן בערך זה לוקח? ואם יש המלצות מסויימות על מה להתכונן עכשיו שאלה בלי קשר לתאוריה...מה עם החוק של זה שמותר רק 2 נוסעים עד גיל 20 או 21 בוטל בסוף או לא?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש כזה דבר לצאת לקורס בבסמ"ח במסגרת הסדיר (שהוא לא קשור למחשבים?) אני ג'ובניק בתל השומר וכשנכנסתי לתיק האישי שלי באתר של צה"ל אז ראיתי שיש שם לשונית קורסים ובתוך זה היה משהו על קורס בבסמ"ח יש כזה דבר? ואיך יוצאים לדבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו בנוגע לתכשיטים מכסף. היה לי בעבר שרשת מכסף היה כתוב על זה 925, אבל השרשרת לא השחירה בכלל. כעבור כמה זמן החלפתי אותה בתוספת תשלום לשרשרת יותר יפה, גם שם היה כתוב 925, והיא כן השחירה, ומשחירה. משהו יכול להסביר לי למה שרשרת אחת כן השחירה ושרשרת שנייה לא השחירה? - אני פשוט רוצה לקנות טליון של סמל השלום http://cgi.ebay.com/Peace-Sign-925-Sterling-Silver-Pendant-15-16_W0QQitemZ380158840294QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item58833b8de6&_trksid=p3286.c0.m14 והייתי רוצה לדעת אם זה ישחיר כן או לא. ואם זה בטוח בכלל לרכוש דברים כאלה באייבי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט,האם הגיוני שזה גורם לי לכאבים בשורש כף היד??כל פעם שאני משתמש בו מתחילים לי כאבים מציקים ביד שפוחתים אחרי השימוש,האם הגיוני שזה גורם לי לפציעה?
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ניסוי קטן של לילה: ברוב שיעמומי החלטתי לקחת את הhi-cool שנפטרתי ממנו סופסוף ואת אspier (רק הצלעות) שנפלו לידי במפגש ולשים אותם מול מפזר חום לחצי שעה לראות מה קורה, איך קורה, כמה הם מתחממים, אחרי כמה זמן הם מתקררים, בקיצור ממש שעמם לי. אז שמתי אותם ואחרי חצי שעה, בשעה 12:30, תפסתי את הspier עם האצבעות ופתאום הוא עף לי מהיד על השולחן ושבר מאורר 80ממ אחד. הסתכלתי על היד וראיתי קעקוע יפה של פסים על האצבעות שלי!!!!!!!! כוסאמק!!!!!! מסכנות: * לא להשתעמם בסיביבת מתכות ותנורים. * לא לשים שמשעמם את אמתכות ליד התנור. * לא לחכות חצי שעה. * לא לדעת בהם אחרי חצי שעה. * לא לזרוק את זה על מאוורר אחרי שכן תפסת את זה. * לא לעשות ניסויים מפגרים!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים לאחרונה התחלתי לעשות קצת שופינג באיביי ויש לי כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה: תתיחסו לכל השאלות כאילו מחיר המוצר הוא מתחת ל50 דולר 1. האם על פריטי לבוש (חולצה , כובע, צעיף) משלמים משהו למכס בנוסף למחיר ששילמתי באיביי? 2. האם מוצרי אלקטרוניים כמו אוזניות בלוטוט דורשים תקן תקשורת וצריכים לשלם עלשיו בנוסף למחיר באיביי? 3. האם דברים שנשלחים אליי בדואר ישראל בכלל עוברים במכס או שרק דברים שנשלחים דרך חברת שילוח עוברים מכס? 4. האם משקפי שמש דורשים "תו תקן" ישראלי? 5. אני יודע שמחיר מוצא מעל 50 דולר יעלה לי מכס. אם המוצר עולה לי למשל 40 דולר והמשלוח עוד 20 דולר- אני משלם מכס? יש לי עוד שאלות אבל נראה לאן זה מתפתח. תודה אנשים!
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
אהלן יש שיר כזה רגוע שאישה שרה.. אני יודע רק קטע קטן מהפזמון.. there sheee goes..there she goes awayyy קצת קשה אבל אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר שלא יהסס להגיב תודה
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוציא חולצות לצוות שלי בצופים, והיה לי רעיון מגניב עם התמונה של... בירז'יט (המנקה המוזרה.. ) לא יודע איך נזכרתי בזה אבל זה ממש מתאים, הבעיה היא שאני לא מוצא את הדיסק של המשחק ואין תמונות באינטרנט.. :-\ אני צריך או תמונה שלה מהמשחק הראשון עם מגב (או מה שזה לא יהיה שהיא כל הזמן מחזיקה.. ) או תמונה מדיסק השני (ששמה היא נראית ממש עצבנית.. היא הולכת עם פלומבה מכות...) תודה רבה ;D
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מארז טרנפורמר אני יושב מול המחשב ופתאום אני מריח ריח שרוף המחשב נכבה אני מדליק אותו הוא נידלק בלי בעייה הכול תקין חוץ מהמנורה בחזית שלו הגיוני שקתודה קרה תישרף ככה סתם ללא סיבה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי עכשיו דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט (עד עכשיו הייתי מחובר דרך העבודה, שאותה אני גם עוזב בקרוב). למכרה שלי יש חבילה של נטוויז'ן + הוט במהירות 2.5 מגה (לא יודע מהירות העלאה, היא תברר), בהתחייבות עד חודש יוני הקרוב. היא רוצה להתנתק, אז אמרו שהיא יכולה להעביר את החשבון על שם מישהו אחר. מה דעתכם, משתלם? חוץ מזה, מה דעתכם על נטוויז'ן? עריכה: מסתבר שמדובר בחבילה של 1.5 מגה. לא משתלם. חבל.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן, אז טוב שכך !! מי זה החכמולוג שגרם לי לאתחל את המחשב פעמיים?!?! פעם הבאה לפחות תיידע אותנו במה מדובר, גודל קובץ? או "לא מומלץ לבעלי תקשורת איטית (ADSL ומעלה)" וכו'.. כל עוד הקובץ בטעינה המחשב פשוט משותק !! אולי הקליפ היה אמור להצחיק, אותי זה הרגיז ועיצבן כהוגן!! לתשומת ליבך בפעם הבאה שאתה נותן קישור בסגנון הזה.
-
ASUS Wins Tom's Hardware Guide Readers' Choice - Best Motherboard Brand http://www4.tomshardware.com/column/02q1/020219/rc2001-04.html "Today, a motherboard has to be reliable and stable, it has to be highly compatible, flexible, equipped with a good set of features and finally it should offer good performance. Over 40% of our readers consider Asus to be the best motherboard brand of all, and once more, that did not come as a big surprise to us. Abit came in second and MSI took 'bronze'. Both of them deserve our recognition too. The first motherboard I ever reviewed was the Asus P/I-P55T2P4, a motherboard that I had bought and paid for, because in the early days of this…
-
היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מצלמת תיעוד לרכב. מצלמה כזו שמחברים לחלון הקידמי והיא מצלמת לאיפה הרכב נוסע ועוזרת במקרה של ויכוחים עם שוטרים או במקרה של תאונה לא עלינו. בנוסף, אבא שלי מתעסק בהנדסת תחבורה, אז הוא ישתמש בזה גם כדי לשלוף סרטונים על התנהגות נהגים בכביש ועל מיקום לא תקני של תמרורים - ככה שהיא צריכה לצלם טוב כדי לקחת משם תמונות וסרטונים. הדרישות שלי הן שהמצלמה תצלם FULL HD, שיהיה מסך קטן במצלמה כדי שהוא יוכל לראות מה הוא צילם ואם אפשר גם מצלמה אחורית (כזו שמצלמת אחורה, את הנהג למשל שהוא לא מדבר בסלולר) מה טוב. המלצות לדגמים ספציפיים? מחירים? מאיפה להזמין וכו'...?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום ברכבת אמרו לי שהרב קו יכול להכיל רק 8 חוזים כולל חוזים שפג תוקפם אני הולך לסיים את החוזה ה 7 שלי מה אני עושה אחרי שאני יסיים את החוזה 8 שלי? באתר רב קו אונליין יש לי אפשרות להזמין חדש אם זה הרב קו הראשון שלי או אם נאבד לי הרב קו😶😐 יצויין גם שיש לי "חבילה של 3 חוזים" אני גר באשקלון עובד ברחובות (רכבת כרטיסיה 12 חוזה 1) וגם אני לומד קורס בפתח תיקווה ומגיע לשם עם רכבת עד סבידור מרכז (כרטסיה 12 חוזה 2) ואז לוקח משם אוטובוס עד קיריית אריה (כרטיס יומי חוזה 3) החוזה שהולך לי להיגמר זה החוזה של רחובות יש לי עוד פעיל של תל אביב מה אני עושה?🙏 יש גם מצב לחברה בחיפה אבל עוד לא התחלתי את הנסיעות לשם בקיצור כל תובנה בנושא תעזור🙏 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פעם שעברה קניתי ב h&o בנשר כדאי לי לחפש במקום אחר ?
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
-
עכשיו שמתי לב, שאיפה שאמורים ליהיות מספר התגובות שלי, כתוב leet(מצורפת תמונה) וזה לא רק בפרופיל אלה בכל הפורומים למה זה, ומה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהצצלחה לכולם תאחלו גם אתם!!! ) ולמי יש בכלל בגרות ביום א'?
-
עד לפני חודש חודשיים כל יום שהייתי נכנס לאתר הייתי נתקל בכתבות חדשות על כל מיני טכנולוגיות. ג'דטים, משחקים. אפילו אם חלק מהכתבות היו מתורגמת זה היה כייף לקרוא. היום כמעט ואין כתבות חדשות... ולא חסר חדשות. זה רק אני או שיש בעיה באתר מבחינת תוכן? לא חסרים מגזיני טכנולוגיה וחומרה בעולם. אבל בשבילי HW תמיד היה הטוב והמעניין והמקצועי בישראל. לדעתי זה חבל שהוא לא מתעדכן מספיק.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
Part I : http://www.albinoblacksheep.com/flash/love.php Part II : http://www.albinoblacksheep.com/flash/antihonda.php
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
-
כרגע חשבתי על משהו, נגיד שאתה חולם ואני אישית יכול לשלוט במה שאני חולם זאת אומרת אני מתעורר בתוך החלום ועושה כול מיני דברים אבל נגיד מקום שלא ראיתי או שאני לא זוכר איך הם נראים התמונות פשוט נעלמות כמו במשחקי מחשב שיש מין חלקים אפורים,כאילו חסרים לי חלקים בפאזל,מה איתכם? איך אתם חולמים?
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-