עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dvvon,

תודה לעוזרים נ.ב חיפשתי בגוגל אז אל תתעצבנו עליי

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  2. יום ראשון הבא אני צריך להגיש את הביוטופ, ואני דיי צריך עזרה בקשר לעבודה, כלומר איך להכין אותה וכו'... היה עוזר לי למצוא עבודת ביוטופ מוכנה ובכך לראות את המבנה והרעיון... מישהו יכול למצוא לי עבודה כזאת?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. כותרת מאיפה אפשר לקנות בארץ תודה לכולם כן אני יודע אני משוגע אבל יש לי נוסטלגיה לסגריוצ האלה ואני רוצה לעשן אותם ;D http://public.blu.livefilestore.com/y1pc9O8XCaqxLfJ_hA42xEt8sKMFhPrW1quVw3gcN9S4nN0BbXONqHU4UyZs7nlcquF3JE6oQi7zDkYHB-KvLho1Q?PARTNER=WRITER

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Component,

שלום, יש לי קטע וידאו קצר (2 דקות) שצרוב על DVD ואני רוצה להמיר אותו לגודל ופורמט שיתאימו לאימייל. ניסיתי לעבוד לפי מדריך אבל טבעתי בים של תוכנות והגדרות. היות ומדובר במשהו קטן, חד פעמי ודחוף, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עוד הלילה. אני לא רוצה הסברים או משהו כזה, רק לשלוח למישהו פה את הקובץ ב-mpeg2 ולקבל בחזרה קובץ קטן ב-Xvid. יש לי שליחה מהירה, אז לא תהיה בעיה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור, עדי.

5. Started by Sman,

אני עובד על פורום חדש שכתוב ב CGI ויש לי איתו בעייה קטנה, אני ממש אודה למי שיוכל לתרום מהידע שלו בנושא לפרטים נא צרו איתי קשר באיי סי קיו 52927239

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by Assaf L,

שלום מחפש מישהו שמבין ב מחשבים רשתות ו P2P מאזור ת"א

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  7. בעבר הרחוק, לפני שהמציאו את הלייזרים האדומים, היו עכברי גולות! ואז מישהו חשב, למה שלא נשים את הגולה על העכבר! ואז אני החלטתי לקנות אחד כזה, והתאהבתי... אבל מה? אחרי כמה שנים הוא התקלקל, וחרף חיפושי בחנויות אחר אחיו, יצאתי ביידים ריקות. מישהו אולי מחזיק בבית את העכבר הזה, ורוצה להפטר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות דבר כזה בערך 50סמ מכירית את העמוד של המתח ששמים בבית שהוא מתכוון אז כזה אני מחפש רק הרבה יותר קטן בבית שלי קרסה הסיפריה ואני רוצה לשים תמוך שיחזיק לי את העסק שמתי בינתיים עמוד עץ קטן אבל אני מחפש משו יותר יפה כזה ועמיד יותר אם כזה דבר אני בשמחה ירצה לדעת איפה קונים ניסיתי לחפש בגוגל ורק מצאתי עמוד לכדור סל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by גל פרידמן,

שכל אחד יתן טיפ לחסכון כסף או כל חסכון אחר

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  10. אני מתחיל קורס של קידום ביום חמישי. וקיבלתי 2 חוברות כאלה אחת של חשבון ואחת של מילים אני מחפש עצות שיעזרו לי ללמוד טוב את המילים.. אגב מישהו היה פעם בקורס של קידום? או שהקורס כבר התחיל לו? ואם כן...יש מבחנים על היום הראשון של הקורס? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי חברים, עוד מעט מתקרב החורף, אני רוצה עצות לשמור על עצמי כדי לא להשמין, הן מבחינת תזונה ואימונים לחיטוב שאפשר לעשות אותם בבית. אני אשמח לראות אם יש פה חברי פורום שמתאמנים כבר הרבה זמן ויודעים פחות או יותר על כמה דברים בקשר לתזונה נכונה ואימונים, כלומר מאיפה אתם מקבלים את הידע הזה? איזה תוכנית אימונים אתם עושים היום? מה אתם אוכלים בדרך כלל כל היום ומדי יום?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. אהלן, אני מחפש פאב טוב באזור תל אביב הרצליה אני רוצה פאב שיש בו הרבה סוגי בירה, פאב באווירה אותנטית משהו לא המוני יותר מדי. אני הלכתי הרבה פעמים למייקס פלייס, מוליס בלום, המנזר ודומים. הם נחמדים אבל אני מחפש משהו יותר רציני הייתי באיזה מסעדה טובה ברחוב הארבעה בתל אביב, שגם יש שם מלא מלא בירות פשוט שכחתי את השם. אם מישהו מכיר, זה הכיוון שאני מחפש, פשוט בא לי מקום אחר. שמעתי המון דברים טובים גם על DUBLIN וגם TEMPLE BAR, אבל לצערי אני בן 19 ולשניהם אני לא יכול להיכנס. למישהו יש רעיונות? המון תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני מחפס פאב במרכז(חולון\ראשון\ת"א)..אפשר גם קצת יותר רחוק... מחפס פאב אם מסך גדול(כמה שיותר גדול יותר טוב... ) וסאונד חזק וטוב!!... בבקשה אשמח להמלצות לגבי פאבים......(יש גמר אלופות ברביעי!!!!!!)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני טוחן בעצמי.

15. מחפש פונט עברי באפקט הדפסה של מדפסת סיכה. כלומר, שאני ידפיס יחשבו שזה יצא ממדפסת סיכות !!! תודה מראש !!!

16. Started by M.o.D,

שלום אני מחפש מקום שאפשר לעשיג בו פוסטרים ענייקים ...בגודל של תחנות אוטובוס בערך לחדר.. כי בהפנינג הם ממש קטנים..

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by Alex89,

יש לי בבית שני פוסטרים של הצייר Luis Royo פוסטרים מדהימים. סרקתי את כל האינט' ולא מצאתי תמונות כאלה (את הצייר מצאתי ואת התמונות שלו, אבל בינהן אין עוד כאלה תמונות) אולי מישהו מכיר צייר עם סגנון דומה לזה של Luis Royo? אולי למישהו בבית יש תמונות/פוסטרים עם אותו סגנון ויודע את הצייר? שני הפוסטרים שיש לי בבית:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום , ראיתי לפני כמה ימים פורום שמתעסק בעיקר במכשירים סלולאריים ... לא זוכר יותר מידי רק זוכר שיש תתי פורום של כל החברות הסלולאריות כגול סלקום , אורנג' , פלאפון וכו' ... תודה רבה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  19. לצערי נמחקו לי הבוקמרקס, והיה איזה פורום אמריקאי מאווווווד מפורסם, שהיה בו תארד של "סביבת עבודה" ענק, הפורום היה בגווני אדום ושחור (בעיקר שחור עד כמה שאני זוכר), אני מאוד אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ובכללי גם פורומים אחרים בחו"ל שיש להם תארדים גדולים על סביבות עבודה... תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. Started by 114508534,

רכשתי לא ממזמן מכשיר DVD חדש שהוא DIVX והבנתי שאפשר לשנות לו את מערכת ההפעלה ואת ההגדרות ולעדכן תוכנה ועוד כל מיני דברים אם מישהו מכיר פורום העוסק בזה בבקשה שיכתוב תודה

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  21. Started by yp3,

אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by overload,

אני מחפש פורום חומרה ברמה גבוהה מאוד מח"ול, אם אפשר פורום saund אבל גם פורום חומרה כללי יהיה טוב. אבל רק פורומים מאירופה או ארצות הברית ברמה גבוהה מאוד! (אל תידאגו אני לא יחליף אותו בHWZONE יש לי רק שאלה אחת) תודה.

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  23. אני מחפש פורום טוב למחשבי כף יד כי פה לא מצאתי מישהו יכול להביא לי לינק? כמו כן על הדרך אולי אתם יודעים איפה אני יכול להוריד דברים למחשבי כף יד כמו Destinatior 3 וכו וכו . תודההה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם אני רץ 3 פעמים בשבועה משהו כמו שני וקצת לאחרונה נגנבו הנעליים שלי MIZUNO WAVE RIDER איזה באסה בקיצור מחפש נעליים חדשות מאוד אוהב את המיזונו אבל ראיתי גם את הברוקס גליצרין מכירים איזה פורום טוב שניתן לשאול שאלות עשיתי חיפוש נתקלתי בתפוז...לא נראה משהו...

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. אם מישהו מכיר או לפחות מקום שבו אוכל לפרסם...

• 5 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.