כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
שמעו עוד מעט אני יוצא לטיול של 4 ימים ובערב לפעמים נמעס לדבר... אז צריך לשחק איזה משהו... יש לכם רעיונות ? כל דבר יהיה טוב, רק שלא יהיה צריך איזה משהו מיוחד..
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מארז: NZXT Lexa Blckline ספק כח:קרוסאייר 520hx לוח:ds3l של גיגה-בייט זיכרונות: OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz מעבד: q6600 @ 3.2Ghz קירור למעבד: Tt V1 כרטיס מסך: 8800 gtx כל זה על מסך 17 חיחי...... חשבתי להחליף את המאוררים של המארז לשים קירור לכרטיס מסך ולעשות oc ואולי לזרוק עוד 2gb זיכרונות(אני משתמש בויסטה)(תקציב לא קבוע) כניראה שצריך מסך...(תקציב 2000) רמקולים כניראה 5.1 של לוג'יטק לקנות איזה סט מקלדת ועכבר(יש לי g5) מה אתם הייתם ממליצים? אני רוצה חווית סרטים ומשחקים יותר טובה ויותר FPS!!!
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם - האם לתופעה בה במעבר מיחיד לרבים, האות האחרונה במילים שנגמרות בת' לא נמחקת? למשל חנית => חניתות אבל תווית => תוויות או שאלו סתם מילים מיוחדות?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
מישהו יכול בבקשה לברר לי כמה עולה אייפוד טאץ' GB ו 16GB בבאג בדיוטי פרי? ניסיתי לברר בעצמי אבל בסניף אחר של באג אמרו שאין להם את הטלפון של הסניף בדיוטי פרי (כן, בטח) ואין שום אפשרות לברר כמה עולה מוצר מסויים שם... תודה
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אתם צכירים דרכים טובות ללימוד פסנתר\אורגנית ללא מורה? (אתר\ספר מומלצים??) הכוונה שלי זה לא ללמוד רציני מדי אבל עדיין לדעת לנגן סביר (החלום שלי זה לנגן את clubbed to death [שיר הנושא של המטריקס] ואפשר גם בדרך את ההתחלה של Teenage wasteland ) יש עצות?
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כיום יש לי בטלפון סוללות לא מקוריות עם 500 mAh. לאחרונה הסוללות מתרוקנות ממש מהר וכנראה הגיע הזמן להזמין חדשות. מצאתי סוללות באיביי עם 1500 mAh. השאלה שלי היא אם ערך כזה גבוה עלול להזיק לטלפון בצורה מסויימת. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
אני ניגש לבחינה באזרחות. אפשר המלצה לאתרים או מיקודית שכדאי ללמוד ממנה? תודה! הא ויש לי את הספר "להיות אזרחים בישראל", אפשר ללמוד ממנו?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לפני שבוע או שבועיים לא בטוח שמעתי שהיתה תוכנית בערוץ 10 בשם אורלי וגיא בע"מ ופירסמו שם אתר שבו אפשר להזין מספר תעודת זהות ולקבל מידע אם האדם זכאי לקבל כסף מהמדינה (קרנות השתלמות, ביטוח... לא זוכר בדיוק מה ) מישהו יודע מהו האתר בדיוק ועל סמך מה מקבלים כסף?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
איך בדיוק נעשית ההעברה של כספים בין בנקים שונים ובין מדינות שונות ? זה הכל ממוחשב או שבאמת כל זמן מסוים מעבירים באמת שטרות ?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אוקי אז אחרי מחשבה רבה הגעתי למפרט מצויין אבל דיי יקר :\ יצא לי 7300 שקל עכשיו התחלתי לחשוב על העניין דיי לעומק האם אני בכלל צריך מחשב כי אני מתגיייס עוד שנה ואין עוד אף אחד שישתמש במחשב אז המחשב סתם ישב בבית 3 שנים :\ אין לי מושג מה להחליט האם כדאי להשקיע במחשב הזה או לא ? אז מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? בטכלס אני מת שיהיה לי מחשב שיריץ ויטוס עם כל המשחקים החדשים אבל אני עולה ליב עכשיו ושנה אחרי זה לצבא אז אשקרה כאילו אני קונה מחשב לשנה :\
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
היום קמתי לי שמח וטוב לב והלכתי לביתו של חברי, למען הנסיעה המצופה שלנו לבית ספרי, כאשר אני מגלה שמסיבה מסתורית כזאת או אחרת הרמזורים בשכונה שלי אינם פועלים כשורה או למעשה לא פועלים בכלל. הדבר היה מוזר ביותר. כמובן שהנהגים התרבותיים שלנו לא אכזבו וידעו לעשות מיזה באלגן גדול. אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן. בקיצור לא כל יום פורים.
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחפש ספר (אפילו לרכישה אם יש אותו למישהו כאן, אבל גם אסתפק בשמו בשביל למצוא בחנות..) של ע.הלל, זה היה ספר סיפורים, ואני חושב שהסיפור האחרון עסק בשני חתולים - שחור ולבן, שבסוף התחבקו עם הזנבות שלהם או משהו כזה יש למישהו מושג ?
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה כבר עלה על כל גבול...פשוט ככה... אז כן,להוריד מוזיקה דרך תוכנות שיתוף זה פשע,מה לעשות-מדובר בגניבה...ועל כן הRIAA צדים את מורידי המוזיקה כאילו הם היו ארנבות קטנות וחסרות ישע... הטירוף החדש הזה של תביעת משתמשים שמורידים מוזיקה כבר עובר כל גבול,למען האמת-הטמטום שבענין משגע אותי. בעוד שבארה"ב יש דרכים להשיג מוזיקה באופן חוקי,אני לא יודע אם שמעתם או לא-אבל בארץ יש כוונות להתחיל לתבוע משתמשים שמורידים שירים,"נפלא" הלא כך?ממש נפלא... כל אותם "צדיקים תמימים בחסד ה'" שתובעים משתמשים שמורידים,בכלל לא בודקים אם יש אלתרנתיבות לאותם משתמשים שמורידים,במקום לנסות ולפתור את הבעיה,הם יוצאים ונלחמים בה בכוח,ולא מטפלים בה בגרוש. אז כן,אני כמו רבים אחרים קניתי נגן MP3,נגן של RIO ליתר דיו…
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
סימתי להוריד את כל השירים שאי פעם נוצרו ע"י הלהקה אולי הכי גדולה אי פעם The beatles לקח לי מעל 8 שעות בשלושה ימים אבל שמעתי הכל =] עם מישהו רוצה את זה זה שוקל 3.5 ג'יגה ואני יעלה את זה לטורנט ליץ' מחר או מחרותיים אבל חוץ מזה יש כאן עוד מישהו שמקשיב קצת לחיפושיות? ועם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים שלהם? שלי Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band תודה שהקשתם לחפירות שלי =]
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכם . ניסיתי קצת לחקור את התחום והצלחתי למצוא מספר תוכנות אבל נתקלתי בקשיים. אם יש כאן מישהו שניסה לקלוט את ערוצי ההום סינמה דרך המחשב בעזרת תוכנות מפענחות למיניהם ויכול לעזור בבקשה שירשום כאן פרטים בנושא קליטת ערוצי הום סינמה (paytv) דרך המחשב. :-/
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ביקשתי המלצות לחנויות בפורום מפרטים והפנו אותי לפורום הזה מעוניין לקנות את המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/view/52 עדיפות לאזור המרכז. תודה !
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני זוכר שלפני הרבה הרב זמן, שהאתר עדיין לא היה קיים, PCPRO היה בחיים וצוות MENTOR לא התגייס עדיין החלטתי שאני רוצה מחשב חדש! כמובן שאז לא הבנתי כלום וחשבתי לקחת כרטיס KYRO2 ומעבד אינטל 1000 או משהו כזה... למזלי אבא שלי עיקב את הקנייה עד הימים האלה וזמן שעבר הספקתי לבלות הרבה מאוד זמן באתרי חומרה ופורומים מהארץ ומהעולם, עקבתי אחרי חידושיים טכנולוגיים, ולמדתי טוב ורע :-[ היום עברתי ליד הידיעה הבאה: כרטיס מסך למקצוענים עם זכרון (XXX) (מהיר ביותר הקיים בשוק!) בנפח 128 MB... ישומים גרפיים ומשחקים באיכות ללא תקדים ... כמובן שאם הייתי רואה רק את שני המשפטים הנ"ל הייתי חושב על GEFORC 4 4600 או RADEON 9700, אבל, נחשו למה מתכוונים! http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=6403…
-
הנה הפרסומת http://www.pelephone.co.il/images/Mivzakim/office.mpg מישהו יודע מה שם השיר ? מאוד אהבתי.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473961,00.html ואני אומר WhatThaFuck
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-