כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר שהיתה פה עצומה למען הזזת תאריך הבחינה, שהיתה אמורה להתקיים יומיים אחרי הבחינה במתמטיקה. לפי מארגני העצומה, המאבק הצליח! http://bagrut2007.brinkster.net/ באתר של משרד החינוך לעומת זאת, הבחינה בפיזיקה עדיין מופיעה ב -31/5 .. מישהו יכול לאשר את הדחייה?
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
אהלן חברים מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית באוקטובר. יש לי כמה שאלות: 1) מה אני צריך/ממולץ לקנות מראש בשביל להגיע הכי מוכנים? 2) יש קורס קיץ של שבועיים במתמטיקה שימושית לקראת השנה אך בזמן זה אהיה בחו"ל ולא אוכל להשתתף בו. האם זה אסון וכדאי לוותר על החו"ל? האם אפשר להשלים בדרך אחרת דרך האינטרנט או ספרים? 3) אם יש למישהו עצות וטיפים אשמח לשמוע! תודה ובהצלחה לכולם
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, אם אני בונה מפרט מסקאיי אבל מביא כ.מסך ספק ומארז ממקום אחר,הם עדיין ירכיבו לי את הרכיבים שאני קונה מהם ?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מה השיגה ארה"ב בחיסול בן לאדן חוץ מהסמליות שאף אחד לא יכול לברוח מהצדק?... הרי יקומו עוד 100 בן לאדנים
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מחר מבחן ויש תרגיל ממש דחוף, הנושא זה משוואות פרמטריות X^2 +(5a-2)x^2 +6a^2-4a=0 תגידו אם לא הבנתם מה כתוב. הסימן ^ מייצג חזקה למי שלא יודע. תודה לכל מי שינסה לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
רציתי לשאול היכן ניתן לברר מה הם אחוזי ההנחה לתשלום במזומן מול המחיר שנמצא באתר של TMSFOX, והיכן ניתן לברר זאת אם לא ידוע לכם.. קצת מאוחר להתקשר כרגע וחשבתי שאוכל לקבל תשובה מהירה יותר כאן.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://www.idiotboxtv.com/ אל תעבירו ואל תגנזו שקצת יצחקו החברה - זה אתר גדול
-
אני צופה הדוק ובכל העונה פיספסתי שני פרקים! (העונה השניה אני מדבר בAXN) עכשיו פרק אחד לא היה חשוב ולא היה בוא כלום אבל הפרק השני... זה הפרק עם טראנס... מה קרה לה, הבנתי משהו הלכה קדימה בזמן לרפא את הרפר ואז היא התחלפה עם עצמה (מה?????) הסבר בבקשה! ומשהו נוסף: מה קרה לאשא הזו שבאה לאנדרומדה ונעלה אחרי פרק אחד, זו שהצילו מהכוכב ושהיא התחלפה עם העוזרת שלה וכו וכו... שהם שחטו איזה 100 חיזרים במסעדה הזו... לא פרק משהו ????
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://www.freakhole.com/?pic=11124&s=funny&p=1
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
או איך שלא קוראים לתוכנית הזו, על אנשים "מאותגרים משקלית" שמנסים לרדת? שמתם לב לשיר היפה של איימי מאן ברקע? תראו מה קורה כשהקריאייטיב לא שמים לב למילים... It's not What you thought When you first began it You got What you want Now you can hardly stand it though, By now you know It's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up You're sure There's a cure And you have finally found it You think One drink Will shrink you 'til you're underground And living down But it's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up Prepare a list of what you need Before you sign away the deed …
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך בשביל שיקחו אותי אפילו לחנות שכונתית לעסוק במחשבים?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להוסיף אנשים זה מראה לי את התמונה הבאה:
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם... קודם כל מזל טוב לאתר על העיצוב החדש, חמוד ופרקטי. אני פותח את הדיון הזה בתור סוג של פנייה למפעילי האתר. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ביחד עם התוסף ABP שמעיף את כל הפרסומות, אבל לאחר שראיתי את העמוד שמבקש לנטרל אותו פה וקראתי את ההסבר ניטרלתי אותו. עד עכשיו הפרסומות היו דיי מציקות אבל נסבלות, משום מה במעבר לעיצוב החדש, הן הרבה (!!!) יותר מפריעות. עוד דבר ששמתי אליו לב שהם ממש מאיטות את כל הניווט באתר (והאתר איטי בכל מקרה)... אז בעצם מה שאני מנסה לומר...תעשו עם זה משהו, מצד אחד אני יכול להפעיל מחדש את ה-ABP (מה שכן עשיתי בינתיים) ופספסתם עוד גולש שיראה את הפרסומות... אני מניח שיש פה עוד כאלה שזה מפריע להם. קחו לתשומת לבכם, דוד.
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חבילה ללא הגבלה לתקופה של חודש או חודשיים אם יש דיל טוב לא יודע איך זה הולך בדיוק... אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב מניסיון שלכם תודה מראש...
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
אנחנו מתכננים ללכת לשם, אבל לא סגורים על מה הולך להיות שם. מישהו היה שם או מתכנן להיות שם? כי אני לא יודע מה לעשות בקשר ללינה. הם הביאו באתר שלהם רשימה גדולה של מלונות, אבל יש רק טלפונים בלי שום מידע מה המרחק בין הפסטיבל למלונות, ובאיזו רמה הם.
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מישהו מכיר ספר טוב שמלמד על מחשבים וכל זה?????
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הכוונה לאזור תל אביב והכוונה למכירה רגילה ולא קבוצתית או משהו כזה ואם תוכלו לתת לי חנות בהולנד או צרפת שמוכרת את זה אני אשמח מאוד תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מישהו בפורום מכיר חנות אמינה באזור המרכז שמקבלת תשלום בהמחאות. אם השאלה שלי נוגדת את חוקי הפורום, אז תשלחו לי בפרטי.
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3313662,00.html#n
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ישנו מצב בו אצטרך לנסוע לחו"ל ליומיים-שלושה, ואדע זאת רק באותו יום או יום לפני. איני נוסע לחו"ל הרבה,בלשון המעטה, ולבושתי איני מכיר תהליך כלל. יש לי דרכון בתוקף וזה מה שאני יודע שחייבים. לגבי השאר (כרטיס הלוך חזור, ויזות שמיזות) -בלי שמץ של מושג מה צריך עוד וכיצד עושים.. אם חשובים הפרטים-אשמח להגיד בפרטי. רק אציין שזאת אחת המדינות מהאיחוד האירופאי. תודה על התשובות לעניין.
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=/3/1232061 7 ש"ח לקילו אני עוד יכול להבין, אבל 1.7 ש"ח!!!!!!!!!! מה קורה כאן? זה נשמע טעות, קשה לי להאמין שמחיר עלות כל כך נמוך
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-