כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בדיוק חזרתי הביתה, שמתי אותם על השולחן וכנראה שהם נפלו כשרצתי לטלפון. בדרך בחזרה אני שומע *קררש* את המסגרת הצלחתי לעקם חזרה, הבעיה היא העדשה השמאלית. יש עליה עכשיו מן שריטה-כתם כזה :-\ אי אפשר לראות טוב ובכלל זה מכוער נראה כאילו מישהו ירק עלי. מה האופציות שלי עכשיו ? יש מצב יחליפו לי ? (בחנות אמרו שיש ציפוי נגד שריטות ) או לפחות יילטשו בחזרה ? אם לא אז יש מצב אני יכול להשתמש בראשי ליטוש של הדרמל ? בעע אין לי כוח לבזבז עוד אלף שקל אני מעדיף את ה6600 במקום ... טוב אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אעריך את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מתי מגיע לישראל? אני כבר חצי שנה מחכה לו!!!!!11 :jump: תודה
-
- 14 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לכל המכורים ל http://www.youtube.com/watch?v=vjvVBCNcL_A אני ו 3 חברים מנגנים לייב ב 4 גיטרות חשמליות שווה האזנה תנו תגובות... http://rapidshare.de/files/31969014/Wave1.mp3.html
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רב, נתנה לי היום חידת (חפשו חידת אינשטיין בגוגל). אחד מהנתונים אמר כך: "הבית הירוק משמאל לבית הלבן" כעת עצרו וחשבו, רק לאחר מכן סתכלו איך אני הבנתי: איך אתם מבינים את משפט זה? אני הסקתי כי הבית הירוק חייב להיות משמאל לבית לבן אך לא בהכרח בסמוך אליו. למשל בשורה יכול להיות רצף כזה צהוב-לבן-אדם-ירוק.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/visited/search/funny/video/xj873_billard-full-respect מת על כאלה... אם מישהו מכיר מקור לסרטונים נוספים של סנוקר/ביליארד (לא משחקים, אלא טריקים ומכות יפות) אני אשמח אם תדביקו אותם כאן. (כן , ראיתי שבסיום רשום http://trickshot.ic.cz/, ויש שם עוד מלא סרטונים ומדריכים ,רק חבל שלא באנגלית.. אבל אני מחפש עוד, אם אתם מכירים)
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני צריך שיתגרמו לי מה שרשום פה בבקשה. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.thinkgeek.com רציתי להזמין משהו בעזרת MasterCard, אבל כשהגעתי לשלב האחרון של לאשר את ההזמנה קיבלתי שגיאה. שלחתי להם מייל, אבל לא נראה כאילו הם מתכוונים לטפל בזה. חשוב לציין שכל הפרטים שהזנתי שם נכונים, נבדקו שוב ושוב, ואותו כרטיס שימש להזמנות מחו"ל באתרים אחרים. השגיאה שאני מקבל: An error occurred trying to submit your information to our credit card processor. Please double check that your billing address and phone number are correct. NOTE: Every time you click Place Order, your bank places a hold on the funds in your account. Please call us at 888-433-5788 to place your order by phone if you continue to have problems placing your order. למישהו יצא להזמין מ…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת איך קרייסיס יעבוד עליו. מפרט: לוח אם - P5Q Pro Asus מעבד - Core 2 Duo E8400 Tray Intel כרטיס מסך - ATI Radeon HD4850 1GB PCIe Sapphire מאוורר ופתרון קירור - CNPS9500 LED OEM Zalman זיכרון - (KVR800D2N5/2G Kingston(x2
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איך היא נקראת? איך נקרא האלגוריתם המיושם שם?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות דייג באזור תל אביב חנת טובה אמינה וזולה שאפשר לקנות חכות לא רולר תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חברת הזכרונות המובילה *GeIL* מסתיימת ב IL שזה בעצם Israel... האם יש קשר בין החברה הזאת לישראל?
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מה השיגה ארה"ב בחיסול בן לאדן חוץ מהסמליות שאף אחד לא יכול לברוח מהצדק?... הרי יקומו עוד 100 בן לאדנים
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
החוק פשוט, מביאים תמונות מהרשת; צחקת - הפסדת. אני אתחיל:
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן. זכיתי בגיטרה בחידון של הזון 10# אך מעולם לא קיבלתי אותה! הבחור מהחנות שנותנת את הפרס התקשר אמר לי שבסופש הוא יבוא לפתח תקווה ייתן לי את זה ישירות, בשבת בערב שלחתי לו הודעה לבדוק מה קורה והוא החזיר לי שהוא יהיה יותר מאוחר. אחר כך הוא שלח לי שהוא מתנצל על העיכוב וזה יהיה בתחילת שבוע הבא. מאז הוא לא חזר לSMSים ולשיחות שלי ואני פשוט לא יודע מה לעשות! שלחתי גם לאימייל של HWZONE ולא הגיבו לי, אני אובד עצות
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה פרץ לי למחשב האקר גרמני תושב העיר שלי לא הלכתי למשטרה אבל שמרתי לעצמי את ההוכחות והתייעצתי עם מבין עיניין בתחום (דוקטור בוגר טכניון) גיליתי שמישהו במשפחה שלו בכיתה שלי ואני לא רוציתי ריבים אבל עכשיו אני מסיים בית ספר ואחותו בכל מקרה הפיצה עליי שמועות אז אני רוצה ללכת למשטרה ולתבוע בבית משפט השאלה כמה כסף בערך אפשר להוציא מהם? ואיך אפשר לדפוק אותם כמה שיותר? נ.ב ככה אם זה היה יהודי או לא גרמני לא היתי עושה שום דבר וגם ככה אני לא בכוונה לעשות משהו רק בגלל השמעות שהפיצו עליי זה מרגיז אתם מבינים? אני רק רוצה לסדר את השם לי זה בעצם כל המטרה
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רציתי לשאול היכן ניתן לברר מה הם אחוזי ההנחה לתשלום במזומן מול המחיר שנמצא באתר של TMSFOX, והיכן ניתן לברר זאת אם לא ידוע לכם.. קצת מאוחר להתקשר כרגע וחשבתי שאוכל לקבל תשובה מהירה יותר כאן.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אממממ הציעו לי לשדרג את המכשיר שלי .. בגלל שאני לקוח ותיק ויש חשבון גבוה וכל זה ... בכל מקרה יש לי עכשיו samsung 540 מתפרק כזה ... (הבטרייה לא מחזיקה יותר מיום , בעיות במכשיר עצמו ועוד ועוד ) לאיזה מכשיר (רק חברת פלאפון ) אתם מציעים לי לשדרג ? אני מחפש מכשיר שיכלול הרבה איכסון לספר טלפון , שהבטרייה שלו תחזיק יותר מיומיים אחרי טעינה מלאה , ואם יש אז MP3 יהיה נחמד (למרות שזה לא הכי משנה לי ) נ.ב אני לא הולך על פלאפונים של TELIT .. לשני האחים שלי היו כאלה והם התפרקו תוך כמה חודשים ... תודה רבה ..
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לחבר שלי הלך הHD בנייד, אין לי מושג מה הנזק, אבל לא מדובר בנזק עקב מכה/נפילה אלה פשוט ברכיב שנכשל כנראה. באיזה מקומות ניתן לשחזר מידע במקרה הזה? כי חנויות מחשבים לא ממש מתעסקות עם זה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מה דעתכם , לוותר על קייטנה, לוותר על הבריכה , ולנסות לפתח בקיץ את ההייטק שלכם . תוכנה שמעיפה קיבינייט את הפירסומות המעצבנות של וואללה , נענע ותפוז ! . לא אל תגידו לי שיש תוכנה כזו . אין דבר כזה שמבטל ומעיף את כל הבאנרים הקופצים , וה- flash's המעצבנים . יאללה תתחילו לעבוד .
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
אני ממש שובר את הראש בזמן האחרון בניסיון להוריד משחקים וכאלה.... הבנתי שאני חייב להשיג הזמנה כלשהי או למצוא דרך מסויימת להירשם לאתרים כמו torrentbites torrent leench וכל אלה בקיצור אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
Skazi - Astrix - Astral Projection - Alien Project - Infected Mushroom - Chemical-Crew - כן כן, בעיקר טראנסים, ושיתאימו לספורט. עכשיו האוסף שלי די מצומצם והייתי רוצה להרחיב אותו. הייתי גם שמח לעוד המלצות מאותו הז'אנר ה"אלקטרוני", וגם מוזיקה רגועה יותר באה בחשבון. ומה עם שירים של aphexTwin? תודה רבה מראש מאור
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-7193470719293309352
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-