כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
באיזה אתר אני יכול להעלות מסמך HTML בחינם??? (חוץ מנענע) תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
מי שנגיד יגלה איך לשפר תראייה איך לשפר תשמיעה איך להגדיל את הז*ן איך הוא לוקח רעיון והופך אותו לכסף?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום !! יש לי למח איזה שטות שאני צריך להגיש בביולוגיה. עכשיו, אלה הדברים שלא הבנתי ואשמח אם מישהו יוכל לתת עליהם מענה: - אני צריך למצוא מודל (דגם) של חלבון ואת שמות החלקים שלו (מן סכמה כזאת). - צריך לסמן על הטבלה את המשתנים :E, t, E1, E2. תודה רבה !!
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הכוונה לא חום של המחשב.. חום גוף יעני שאני יוכל להבריז קצת.. קראתי באיזה מקום שאם אני אוכל בננה עם מלח אני יחטוף 40 מעלות חום... אז אכלתי שתיים ולא קרה כלום (על הטעם אין מה לדבר... לא מאחל לאף אחד)... חחח אם במקרה יש מישהו שמבין בזה אני אשמח לתשובה תודה!
-
- 72 תגובות
- 41.6k צפיות
-
-
-
אהלן, קבלו קטע חזק ביותר, בו משתתפים חבריי ליחידה. הקטע הוא חלק מסרט שהפקנו אצלנו ביחידה לפני מספר חודשים. תיהנו!!! http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=969547
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון למשחק האסטרטגיה שיצא אחרי רדאלרט . אפשר לשלוח גם לאמייל שלי את המספר אי סי . nati8056@walla.com
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ביום רביעי יש זימון לפרויקט תלפיות (לפחות באזור ירושלים), אז מי הולך? ודרך אגב, אומרים שהמיבחנים האילו 8 שעות, זה נכון? במה ניבחנים?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כנסו תראו איזה מתוקקקקים זה משמח ומחמם את הלב לראות את המתוקים האלה http://fishki.net/comment.php?id=13644
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם זה שלוש שנים שיש לי את ה SK5000 ששילמתי עליו חודש בחודשו את הסכום הדרוש בכדי להפוך אותו לשלי בתום השלוש שנים עכשיו כשהגיע הזמן להחילף את הפלאפון הם דורשים שבשידרוג אחזיר את הישן שלי??? ואני שואל למה? שילמתי על הפלאפון הוא שלי! למה שבשידרוג אחזיר את הישן???
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מתי מתחילה העונה השלישית של אבודים? הכוונה היא מצי היא תתחיל באקסטרה הוט? :nixweiss:
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי 2 פרקים ואני חיב להגיד בווווררררררייייינננננגגגגג מה לעזזל אתם אוהבים בסידרה הזות? תבחורות הזקנות שעבר זמנן? תעלילה מהשעממת? מה ?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך 6 מספרים בין 1 ל34 ועוד מספר בין 1 לעשר שוט
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש את האתר של אומינטק, מי שנותן שירות ל VIEWSONIC מישהו מכיר? כי לא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע מהי בערך נקודת הקיפאון של וודקה? אפשר לשים במקפיא[בערך -4 מעלות צלזיוס] ללא חשש?
-
- 21 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
נגיד שהיא לא מבייצת אפשר לעשות את זה בלי קונדום?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
הרבה מנהלים בפורום מתייחסים בזלזול רב למשתמשים רבים. דוגמה אחת היא בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204684.0 אני לא יודע למה מנהלים עושים את זה (אולי משחיקה או ממשהו אחר), אבל זה נושא שמעיק על הרבה משתמשים וחלק מהם אף עוזבים את הפורום. רציתי לשמוע את דעתם של המנהלים וגם של החברים על העניין. ולא, אני לא מנסה להכעיס אף אחד או לזלזל באיזה מנהל, אני פותח את הדיון הזה כי אכפת לי.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הניגון של הפסנתר זה בנפרד? יש כזה? אם אין אז איך קוראים לשיר\זמרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
כול המשפחה שלי נוסעת לתיאלנד ואני חושב מה כדי לבקש מהם להביא חשבתי על זכרון בזול - אני בקרוב מתכוון להחליף מחשב ואוזניות יש לכם רעיונות לעוד דברים מענינים שכדי להביא משם?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
זה שיר יישן שהיה פעם בארוויזיון ויש אותו עכשיו בפרסומות בקיצור אני רוצה להוריד אותו ואני לא יודע מי הזמרת או איך כותבים "לנסוע" בצרפתית תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש למישהו רעיון\שיטה איך לשים עדשות מגע בעין לא הולך!
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
-
למה בתי קברות מוקפים בגדר? לאן נעלם הצבע הלבן כשהקרח נמס? מה חשב לעצמו הבנאדם הראשון שחלב פרה? למה כשמחשב נתקע אנשים מכים את המסך? אם רגל ארנב מביאה מזל, למה היא לא הביאה מזל לארנב? למה רשיון נהיגה נחשב תעודה מזהה כשרוצים לקנות אלכוהול? מי אמור לקרוא את השלט "חובה להוביל כלבי נחייה ברצועה"? מה המילה הנרדפת למילה נרדפת? מה ההבדל בין "שם זין" ל"לא שם זין"? למה כשבנאדם מצונן החום שלו דווקא עולה? למה יש כפתור eject בשלט של הDVD אם גם ככה צריך לגשת אליו? למה ממסמרים ארון קבורה? אם עץ נופל ביער ריק מאדם, איזה רעש הוא עושה? מי הניח את השלט "אסור לדרוך על הדשא"? למה אף מגדת עתידות עדיין לא זכתה בלוטו? למה אנשים פותחים ת'רדים כאלה? תתרמו
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-