עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by waizman,

אהלן אני רוצה לארגן איזה חבית בירה ("KEG") למסיבה שאני מארגן עוד מעט ורציתי קצת פרטים על העניין ממי שיודע: 1. מה גודל הפתח של החבית? האם זה תואם לתקן אירופאי/אמריקאי/משהו אחר? 2. אתם מכירים מקום שיוכל למכור לי חבית אחת? לא תהיה בעיה להחזיר את החבית הריקה לאחר השימוש. 3. מה נחשב מחיר טוב לזה? תודה

• 26 תגובות
    • 8k צפיות
  2. אתמול השגתי( :) שיר MP3 שרשום עליו BRYAN ADAMS-BED OF ROSES,הקשבתי לו,שיר מצוין אבל אני בטוח לגמרי שהקול של BON JOVI בכל אופן הרצתי בדיקה בגוגל וגיליתי שגם לבון ג'ובי יש BED OF ROSES אבל זה לא השיר הזה.לבריאן אדמס לא מצאתי שיר עם כותרת כזאת. בכל אופן הנה חלק מהמילים בפזמון שקלטתי(הם לא לגמרי מדויקות אחרת הייתי מוצא את זה בגוגל),תגידו אם מישהו מכיר. i hold you i need you i get down on my knees for you and make everething allright if you were realy gone i love you i please you i'll tell you that i'll never leave you ----------------------------------------- (לא קלטתי) ...if you were realy gone

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by yarbo23,

כנסו תדרגו את הקטע וידיאו הזה אני עשיתי את זה ! יאללה תנו תגובות! http://www.youtube.com/watch?v=kb5r7DhV8F8

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום יש לי חבר בן 16 והוא רוצה לעשות קעקוע על היד ועוד' חודש הוא עובר לגור באמריקה ואז אם הוא יעשה קעקוע יכולים לעשות לו בעיות בשדה תעופה או שבאמריקה לא יקבלו אותו לעבודות נורמליות ?

• 59 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by SUBX2,

מישהוא יכול לתת לי קישור או לישלוח לי את השאלון ?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  6. שלום חברים. לאחרונה שמעתי הרבה על אנשים שקונים מכולות סגורות\פתוחות או סחורה אחרת בנמלים, קונים מחסנים שלמים של חברות שפשטו רגל ועוד. יש לי כרגע סכום להשקיע, ויש לי כמה שאלות ספציפיות בנושא: 1) לגבי מכולות\ארגזים\פריטים בודדים שנחסמו במכס בנמלים אשדוד\חיפה, איפה בדיוק אני יכול להשיג מידע על סחורה כזאת? יש אולי אתרי אנטרנט המרכזים ציוד,מכרזים ומידע נוסף בנושא? 2) איפה אני יכול להשיג מידע על חברות שפושטות רגל? האם יש מכרזים אינטרנטיים או מידע באינטרנט או בכל מקום אחר על מכרזים על "שאריות" החברות האילה? תודה רבה מראש! סשה.

• 4 תגובות
    • 11.8k צפיות
  7. הייתי מעוניין לקבל פרטים אולי ממי שיודע מה צריך לעשות האם ללכת לשגרירות המריקאית בארץ האם יש איזה שהם קריטריונים מיוחדים כדי לקבל גרין קארד אם זה עוזר או יכול לעזור לי יש לי גם אזרחות צרפתית בתודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  8. שלום לכולם, אנחנו שלושה חברים שמתוכננים לצאת לטיול בדרום גרמניה והסביבה וספרד בחודש אוגוסט הקרוב. קצת עלינו: 1. בני 24. 2. שומרי מסורת. 3. עם ראש פתוח לסוג האתרים שבהם נבקר אך כן נעדיף: א. כמה שיותר נופים מרשימים (בהם אירופה ידועה) ב. אטרקציות מהנות לאנשים בגילנו ג. הווי יהודי ד. לא נשלול מוזיאונים / מבנים מרשימים מבחינה ארכיטקטורית אך לא יותר מדי... כרטיסי הטיסה כבר נרכשו ל 18/8/15 למינכן, משם ב 25/8/15 לפאלמה דה מאיורקה. המסלול שתכננתי נכון לעכשיו בעזרת Trip Advisor ועוד כמה אתרים הוא (מפנה ל GOOGLE MAPS): https://goo.gl/Yvrf32 כמה שאלות: 1. לאיזה כיוון עדיף להתחיל את ה"מעגל" - לכיוון מזרח או מערב? 2. האם שווה להוסיף את וינה למסלול? השיקולים: א. מאוד היינו רוצים לבקר בב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by מוחמד היהודי,

[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  10. פעם מישהו הביא לינק שמראה איך נראה HWzone בשנים הראשונות שלו אני פה רק מ 2006 ומאוד מענין אותי לראות איך נראה האתר הזה בשנים הראשונות שלו .

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by thegodx,

אני הצייר המוכשר כמו שאתם רואים *אני מכווה שלא תעלב אחי הכל צחוק.. ;D

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by Ash Binary,

איך מורידים צבע לבן של קיר חיצוני (שכבה דיי עבה אבל חלקה) ממשטח פלסטיק קשיח (פוליקרבונט) בלי להשאיר שריטות + מרשת מתכתית שהיתה צבועה בריסוס במפעל כך שיירד רק הצבע של הקיר בלי להוריד את הצבע המקורי ?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

שלומות! בזמן האחרון יש לי פחד מתחזק על גנבים ואני התחלתי למגן את הבית בכל מיני דרכים מה שלא נראה לי נורמאלי זה הפרנויה שלי שבטח מוגזמת.

• 110 תגובות
    • 11.6k צפיות
  14. Started by roma,

שלום, עוד שלושה שבועות אני מסיים את השירות הצבאי ביחידה מודיעינית טכנולוגית. בתפקיד עסקתי בתחום התקשורת האופטית ובזמן השירות עשיתי CCNA (הסמכה של סיסקו). עכשיו הגיע הזמן לחפש עבודה. הבעיה היא שציפיות השכר שלי גבוהות יחסית ואני לא מוכן להתפשר על חוזה של 3 שנים בשכר של 7.5 ברוטו באחת מספקיות התקשורת. אני שוקל לשפר את נתוני הפתיחה שלי. אני יודע שיש את הCCNP ושמעתי לאחרונה שיש גם הסמכה שנקראת CCIP. השאלה שלי היא מה הכי מבוקש בשוק? בברכה, רומן.

• 30 תגובות
    • 9.3k צפיות
  15. נראה שבצלם עושים קמפיין שיתן להם הצבעות בתחרות של משרד החוץ ההולנדי. כרגע הם מובילים בתחרות ואם המצב ישאר כך עד ה14 לספטמבר הם יזכו ב 100 אלף יורו. http://www.humanrightstulip.nl/ranking יש מי שמציע להצביע לפעילה במקום השני (כרגע זו איזה מישהי מבורמה) ולהפיץ את הסיפור. הנה כתבה במעריב: http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/724/324.html?hp=1&cat=402&loc=4 והנה סרטון של חתלתולים :

16. Started by ktbnus,

פרסומת מקורית של VW

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by zoman,

כן ידוע לי שזה פורום שאין לו שום קשר לענין של מניות ,אך בכל זאת רציתי לשאול כי זה מענין אותי וגם אולי חלק מהאנשים בפורום ,אז מי יכול לענות לי האם כדי להשקיע במניות ,איזה ואם אפשר לנמק. תודה!

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by rogbi,

I-Doser = תוכנה שאמורה לדמות השפעת סמים תריצו חיפוש בגוגל לדעתי זה יותר נשמע כמו חארטה מצד שני הרבה אומרים שזה עובד ובשביל זה אני לא רוצה לנסות (אם זה משפיע כמעט כמו סמים למה שלא יזיק כמעט כמו סמים?)

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. ביום רביעי הגענו אני ואישתי ל Hillsboro, Oregon ל3 חודשים במסגרת העבודה שלי. הייתי שמח לשמוע אם מישהו מכיר טיולים מומלצים או אטרקציות ששוה ללכת אליהם לזוג צעיר. בינתיים היינו ב Saturday market בPortland, ובמתחם הקניות Woodburn. מחר אנחנו מתכננים ללכת ל Oregon Zoo. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  20. יש למישהו רעיונות...אני וחברים שלי שוברים תראש ואין ממש מה לעשות חוץ מסנוקר\לאכול בחוץ\קניונים וכאלה דברים...אנחנו אולי נוסעים לאילת אבל בנתיים משעמם רצחחח....יש הצעות מעניינות?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אם מישהו מכיר אתר עם קבצי מידי לשירים עבריים זה יהיה מצווין אם אפשר גם אתר עם תווים לפסנתר גם לשירים עבריים זה גם יהיה טוב שאני אומר שירים עבריים אני מתכוון בעיקר לשיר משהו קטן וטוב של משינה אבל כל אתר יהיה טוב! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

? ועוד שאלה האם שיעורי עזר Online עוזרים? יש הבנה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ariel-ro,

שלום לכם! הסתכלתי על מחירים של האינטרנט בכמה זה. וראיתי שבב"ל מציעים 5 מגה בממוצע(אחרי החודשים חינם) ב54 שקלים לחודש האם הם טובים, האם יש איתם בעיות באינטרנט?(ניתוקים וכד') אריאל

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לא יוצא לי להשתתף בפורום עקב הנסיבות, כרגע לא יכול גם לפרט. שמעתי שהקונרו הגיע לארץ, וגם AMD קנתה את ATI, בקיצור יש אקשן בעולם המחשבים לא פחות מפה. אז ביי בנתיים חברים, שומר מהצפון. urib

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום רב, אתמול ראיתי את הארויזיון וראיתי שאחת המדינות שלחה להקת מטאל, השיר היה נורא מוצא חן בעיניי, רק שכחתי את המילים שלו כדרכי ... (הסולן היה עם לק שחור על הציפורניים למי שמתקשה בזיהוי... ) למישהו יש מושג איזו להקה זאת הייתה ומה שם השיר ואיזו מדינה זאת הייתה? :-\ תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים