כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
שלום רב הזמנתי חלק (זיכרון) מחו"ל מחיר: 1600 ש"ח המכס לא העבירו את החלק אלי עד ששלמתי מס מס: 235 ש"ח בערך: 15 % למה ??? האם מישהו מכיר דרך שבה לא צריך לשלם את זה ?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3973009,00.html
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
באיזה שעה הבגרות מחר במתמטיקה עבור שאלון 05 ?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הכותרת די ממצה. חשוב שהרכב לא יזלול דלק. עריכה: העדפות: גודל בינוני או קטן, הילוכים אוטומטים ובנזין. any suggestions?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני נכנס לבית חדש עוד מעט ואני רוצה לעשות קירות גבס בסלון ולשים שם מחשב שיהיה מחובר לטלויזיה. בגלל שזה קירות גבס אני צריך לחשוב מראש איזה כבלים אני אצטרך לשים בקיר ואיך בדיוק. בינתיים אני חשבתי על: 1. כבל לחשמל. 2. כבל לשידור וידאו (tv out). 3. כבל לשידור אודיו (לחבר למערכת). איזה עוד כבלים אני צריך לארגן? האם אני צריך לחשוב על כבלים שאני אולי אצטרך בעתיד?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
רצוי להורדה והדפסה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
באשכול הזה אני דיי פונה לאחראים של האתר. ביקשתי להיות כתב באתר ואמרו לי לשלוח כתבה שלחתי את הכתבה לפני שבוע אם לא יותר ועדיין לא קיבלתי תשובה. השאלה שלי היא אם זה אמור להיות ככה?כמה זמן אני אמור לחכות עד שצוות האתר יחליט? נ.ב את הכתבה שלחתי לדן אם אני לא טועה.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מתאמן בקאפואירה איזה שלושה חודשים. אני דיי טוב יחסית לזמן שאני מתאמן. אבל יש לי בעיה-אקרובטיקה. תראו יש איזה תרגיל שאני מנסה ללמוד הרבה זמן וקוראים לו מקאקו, ואני לא מצליח אותו. אז אם מישהוא יכול להסביר לי או לשלוח תמונה-סירטון אני אשמח מאד. (דרך אגב, תוך כמה זמן בערך מתחילים לעשות דברים יפים(אליקופטר, פאסאנו, סיבוב על הידיים, גלגלון אחורה ועוד).
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Polybius_%28game%29 OMG מאיפה אפשר להביא אותו? לא ממש הבנתי איך זה עובד, אם מישהו יכול לפרט בבקשה
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ראיתי את זה באמזון אבל הוא יקר עם המשלוח: https://www.amazon.com/AmazonBasics-Ni-MH-Battery-Charger-Port/dp/B00TOVTZ7K אשמח לדעת מה קיים בארץ במחיר סביר והאם GP גם מגן תודה שוב:)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה תחלופה טובה ואמינה יש ל google adsense?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש למישהו פרטים נוספים חוץ מתאריך? אולי מישהו שמתכוון להשתתף? כי אני אישית 90% בא אם אני מוצא עוד פרטים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו התנסה עם החנות MDK למצלמות דיגטליות? אני רוצה לקנות את המצלמה פנסוניק TZ5 בהתחלה חשבתי לקנות עם אחריות יבואן רשמי, שהוא יורוקום. אבל יש חוסר ליורוקום וכבר שבועיים אני מנסה להשיג ואין. אז ראיתי את המצלמה הזאת באתר של MDK התקשרתי אליהם והם נשמעים מקצוענים, מישהו קנה מהם? ואם החנות הזאת לא טובה, יש המלצה לחנות אחרת? תודה מראש, אריאל
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
נרשמתי אתמול והתבקשתי לאמת את הכרטיס בעזרת זה שהם גובים ממני 8 שקל ואני מכניס את 4 ספרות של הגביה הזאת ומכניס אותם בחשבון שלי. האם לפני שאימתתי את הכרטיס אני יכול כבר לשלם באיביי איתו?
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
-
מזוודה חסינת כדורים של חגור, מומלץ!! מזוודה חסינת כדורים של חגור דגם: מזוודה הנפתחת ונפרשת להגנה מהירה נגד ירי מחיר בחנות: ¤4,899.00 עלות משלוח: ¤39 עד 1 תשלומים סה"כ כולל משלוח : ¤4,938.00 ושימו לב לזה... סוג המכירה: מכירה רגילה עלות משלוח: ¤39 מק"ט: BPB סה"כ כולל משלוח: ¤4,938.00 סוג מוצר: מוצר חדש מספר תשלומים: 1 מחיר מחירון: ¤999,999.00 זמן אספקה: 14 ימים מחיר בחנות: ¤4,899.00 שם היצרן: חגור הרווח שלך: ¤995,100.00 אחריות: לכל החיים על פלטת המיגון המסופקת ע"י חגור תעשיות בע"מ
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הוא שלח לי אוזניות מזופיות והוא אמר לי להחזיר אותם והוא יזכה אותי בכסף... איך אני יכול לשלוח לו את זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום, לפי ההגדרות בפרופיל על מנת להוסיף תמונה אישית מהמחשב האישי יש צורך לכתוב את הכתובת לתמונה..... http://www אני לא יודע איך עושים זאת, יש דרך יותר קלה כמו browse למחשב האישי. תודה,
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ההחלטה החשובה של אינטל וההתפתחות המהירה שמספקת לנו Aquantia יוכלו להפוך צמד מאפיינים מתקדמים וחשובים למשהו שנפוץ ומוכר לכולם כבר בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי קטע וידאו קצר (2 דקות) שצרוב על DVD ואני רוצה להמיר אותו לגודל ופורמט שיתאימו לאימייל. ניסיתי לעבוד לפי מדריך אבל טבעתי בים של תוכנות והגדרות. היות ומדובר במשהו קטן, חד פעמי ודחוף, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עוד הלילה. אני לא רוצה הסברים או משהו כזה, רק לשלוח למישהו פה את הקובץ ב-mpeg2 ולקבל בחזרה קובץ קטן ב-Xvid. יש לי שליחה מהירה, אז לא תהיה בעיה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור, עדי.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-