כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
כל הפרטים המעניינים על תערוכת הטכנולוגיה הגדולה ביותר של השנה, שחוזרת לעיר החטאים אחרי הפסקת-קורונה בשנה שעברהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
אתחיל קודם בשאלה אליכם.... למי מאיתנו אין חלק ישן או מיותר של מחשב שנשאר משידרוג של מחשב קודם, או מפירוק של מחשב ישן? מי מאיתנו לא מצא את עצמו אוגר ספק ישן, כרטיס קול משומש או אפילו ספק שלא נמצא כבר בשימוש ותוהה מה כבר ניתן לעשות עימו? אני מניח שרובכם תסכימו איתי כי התשובה לכך היא "אני" אצל רובנו. אז למה לא לעשות משהו שימושי עם החלקים המיותרים???? אתם שואלים את עצמכם למה אני כותב את זה אז כך: אני במקצועי טכנאי מחשבים, מקטנות רדפתי אחרי נושא המחשבים, זה עיניין אותי, ריתק אותי - שעות, התעניינתי והשכלתי, ועד היום אני רודף אחרי הנושא הזה במטרה להעשיר ולהעמיק את ידיעותי בנושא. כיום שאני בעל ידע רב בנושא (לדעתי ולדעת רבים...), שמתי לעצמי מטרה אחת! והיא: לקדם את נושא ה…
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=eJet-mkCusc&feature=related
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי פרופיל 72 ועקב כך יש לי רק את התפקידים הכי גרועים שקיימים בצהל... יש לי לאשכול אחד שריון/תותחנים/איסוף ובאשכול השני נ"מ/חילוץ והצלה (ובעוד סעיף על ספינות טילים) עכשיו כל אחד מהם נשמע יותר גרוע מהשני... בנתיים מה שהכי קורץ כאן זה הנ"מ... השאלה שלי היא האם כדאי לבחור בזה? מה התנאי שירות שם? ואם אתם יכולים להגיד משהו על החיילות האחרים אז תודה רבה. דבר שני שאלו אותי גם על מסלולי קצונה יעודית (קשר ותקשוב/חימוש/לוגיסטיקה/ארגון רפואה) אז עד כמה זה כדאי? ולאלה שרק מתחילים את תהיליכי הגיוס... תשמעו לי ואם שולחים לכם שאלון של גאמא על תעשו שטות ותמלאו אותו בחפיף ובלי מחשבה... למה אחר כך בזמן שאתם תקועים עם חרא של תפקידים חברים שלך הולכים למיונים של כל התפקידים הנורמליים... אם …
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו אני רוצה לקנות אותו אבל יש פאק אחד גדול הוא יגיע לסניף פסגת זאב רק בעוד חודשיים בסוף מרץ(בערך בתחילת פסח) בגלל מחסור כללי ברשת פלאפון ובנתיים אני תקוע בלי פלאפון מישהו קנה אותו בזמן האחרון מסניף אחר(אולי נשאר להם אחד או שתיים שאני יכול לקנות)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כמעט הגעתי למסקנה, שאני לא זקוק לכלי הזה וחשבתי למחוק אותו. אבל חשבתי על פתרון אחר, צמצמתי את מס' האנשים ברשימה שלי מ- 150 איש ל- 40 איש. עכשיו אני באמת רואה בזה ככלי יעיל ונוח, שאפשר להתעדכן בו ולשמור על קשר מסוים, עם אנשים שהם מעניינים אותך ואתה מעניין אותם. בשביל מה אני צריך 300+ איש ברשימה שלי? ועוד כאלה, שבכלל לא מעניינים אותי ולא אכפת להם ממני. "הסטאטוס" זה הדבר האחרון שמעניין אותי. זה קצת תמוה לדעתי, שאנשים שבקושי מכירים בקיומי ואוליי אפילו ראו אותי רק פעם אחת בחיים, ומילה אחת הם לא דיברו איתי בחיים האמיתיים. עושים את זה רק על מנת "להאדיר", את רשימת החברים הוירטואלית שלהם. אני לא מדבר על אנשים, שמשתמשים בפייסבוק ככלי פרסום.
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם... כמו שכבר הבנתם מהכותרת מחקתי קובץ מאוד חשוב שתכנתתי במשך הרבה זמן לאחר בדיקה וחיפוש מעמיק לא הצלחתי למצוא גיבוי לקובץ (דאאממממטטטטטטטט) הקובץ נמצא על משאב רשת ולכן שאני מוחק אותו הוא לא עובר לצערי לסל המיחזור (שפאגינק תפקידו זה לשמור קבצים מחוקים) חיפשתי בסל המיחזור של המחשב שלי וגם בסל מחזור של המחשב השרת והוא לא נמצא שם אז עכשיו אני מנסה לשחזר אותו עם Recover My Files v3.9 וגם לא מצליח שם הקובץ הוא Default.asp ואני יודע את הנתיב המלא שלו מה עוד אפשר לעשות? לתכנת קובץ כזה מחדש זה משימה בלתי אפשרית
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3225423,00.html מה אתם אומררים? בנתיים ראיתי שהוא איטי ביותר
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
נדפק לי סופית המכשיר N95 שקניתי לפני שנה בשחור....עכשיו אני לי כסף לקנות חדש אז אולי יש איזה מבצע בסלקום שנותנים מכשיר ומפזרים תשלומים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה קבלתי זימון לפרוייקט מרו"ם של חיה"א, וזה נשמע לי די דומה, אם לא זהה לפרוייקט שחק שלהם. משהו מוכן להסביר לי מה ההבדלים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום. אני בן 18 ,לצערי ישנה תופעה כאשר אני חולם חלום ארוטי :-\ אז בסוף מגיע החומר הלבן הידוע לכם ולצעריי זה תמיד קורה שאני ישן לא תוך כדי הכרה ואז שאני קם בבוקר אני מגלה שהמכנסיים שלי והכול דביק ומגעיל. התופעה ממש מציקה לי והיא כבר קיימת מעל שנה ואני משתגע מה לעשות וניסיתי שלפני השינה לא לחשוב על דברים ארוטיים שאולי זה יעזור אבל לא כלכך. האם גם לכם ישנה בעיה כזאת? תודה
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שנים שאני אוסף דיסקים MP3 מלאים איכותיים ביותר. עכשיו, שמתי את כל הדיסקים הטובים ביותר על הארדיסק אחד של 200 גיגה ואני רוצה למכור את ההארדיסק. מדובר בהארדיסק של WD שנקנה חדש למען מטרה זאת, ושמתי על הההארדיסק את כל הדיסקים הטובים ביותר באיכות הטובה ביותר. רשימת הדיסקים על ההארדיסק: http://mp3list.notlong.com לפרטים נוספים צרו איתי קשר
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
זה נכון שיש קטע כזה שאני מזמין משהו מחו"ל לבסיס שלי ואז אני לא צריך לשם עליו מס??
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב למען האמת אני לא סובל תעובדה שבארץ קוראים לזה סילבסטר כי הקשר היחיד של אותו מפגר לתאריך זה שהוא מת בו ואין שום קשר לחג מולד (כמו שמורה שלי אמר) או משהו כזה. בקיצור אני מארגן מסיבה לשנה החדשה,ורציתי לקבל המלצות מאנשים לאיזה מוזיקה לשים אני מחפש סגנונות שאפשר גם לרקוד-כי בוא נסכים שעם רוק לא בדיוק אפשר לרקוד אז אם מישהו יכול להמליץ על שירים ספיצפיים/להקות/זמרים אני אודה לו מאוד
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
AGON מבית AOC – אחד ממותגי מסכי הגיימינג ואביזרי ה-IT המובילים בעולם – משיק תחת קטגורייתAOC GAMING המיועדת לשחקני ליבה, דגמי מסכים חדשים בסדרת G4 החדשה שהושקה השנה; דגמי 24G4XE בגודל 23.8 אינץ' ו-27 אינץ 27G4XEלכתבה
-
- 0 תגובות
- 348 צפיות
-
-
בכירי החברה מספקים הסבר מפתיע לביקוש חסר התקדים למעבד הגיימינג המוביל בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
- 1 follower
-
-
-
איזה חנויות עושות משלוח לארץ? הכוונה של אלקטרוניקה (ספציפית אוזניות) קנייה בEBAY זה דבר בטוח?
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן שאלה ומשהו שאני רוצה לשתף חברה שלי, חיילת, עברה היום בתחנה מרכזית תל אביב, לפתע ניגש אליה בחור מחנות דיסקים והציע לה לעשות מנוי למעין ספריית דיסקים ובתמורה היא תקבל מכשיר mp4. התמימה הזאת הסכימה ובלי שהיא תשים לב הוא חייב אותה על 40 שקל כפול 25 תשלומים.(אני מפחד שבסוף יתברר שזה יותר מזה). אני מבין שהנושא הזה הוא דיי מוכר. עכשיו היא את הטעות שלה כבר עשתה השאלה שלי אם מישהו מכם מכיר את הנושא ויכול לעזור לי להוציא אותה מזה. תודה!
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי דלק בלי הגבלה ואת האוטו מ 8 בערב ל6 בבוקר. ומנסיבות אלו ואחרות את כל הזמן הפנוי בעולם. אני מחפש מקומות מעניינים לראות. דברים לעשות וכו במרחק של עד שעתיים נסיעה מראשל"צ. נמאס מסנוקר\באולינג\הפאב הקרוב או הלא כלכך. מכירים איזו סעדה משפחתית קטנה? מסלול טיול חמוד? דברו. דברים ל1-5 חברה.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה יש ריפרש אוטומטי בעמודי האתר הזה?? בשביל מה זה טוב? מה זה נותן? זה רק מעצבן אני קורא כתבה במשך 5 דקות ובמשך 5 דקות נוספות אני כותב תגובה ואז פוף הכל נעלם בגלל שמאוד היה חשוב לאתר פתאום לעשות ריפרש אחר כך כבר אין לי כח לכתוב את כל ההודעה מחדש אז אני פשוט סוגר את הדפדפן אם מישהו יכול להסביר לי למה זה טוב אני יותר מאשמח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו לי מזל טוב.... החנות היא פויינט בכפר סבא... תבואו לבקר...עם יש לכם שאלות תשאלו בפרטי או פה... (רצוי בפרטי) אבל אני שם רב הרבה עם המוכרת שניה . אני אחראי שם על משחקים ונגני MP3
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן, בתקופה הקרובה אני אהיה הרבה בת"א ורציתי לברר אם יש מקומות באזור המרכז (לא חובה ת"א) שבהם ניתן להעביר לילה או 2 פה ושם במחיר סביר. לשכור דירה זה לא בא בחשבון כי אני לא אגור שם, אלא פשוט אצטרך מקום לישון פעם-פעמיים בשבוע. המחיר שאני מחפש הוא באזור ה- 40 ש"ח ללילה. האם זה מחיר הגיוני לאכסניה או משהו דומה לאמצע שבוע ללילה? לחילופין, האם אתם מכירים מישהו פרטי שמארח במחירים כאלה? חשוב לציין שאין לי בעיה לחלוק חדר עם מישהו. כמו כן, אם מישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו, אני אשמח לשמוע. אני לא מפונק ואין לי יותר מדי דרישות, אבל שזה לא יגיע לאוהל בים. תודה רבה, MODY.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שואלים בעבודה לאיפה להפקיד לי את הפנסיה.לא מבין בזה כלום. מישהו יכול להמליץ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-