עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LIOR42,

מחפש מוזיקת האוס על איזה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. מכירים שירים בסגנון הזה?

3. אם יש זה מאוד יעזור

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by navk2,

לאחרונה שמעתי כמה שירים של צ'ילדרן אוף בודום וזה ממש ממש יפה, הבעיה היא שיש מישהו שצורח כמו חולירע והורס תשיר ! יש משהו שדומה לזה אבל ללא מילים ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by J0n1,

אני מחש קטע אדיו עם מוסיקת בלוז בסיסית, אפשר לשמוע ב00:40איפה אפשר למצוא?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  6. אני מחפש מוסך טוב ומומלץ , שעושה את העבודה שלו כמו שצריך , עם שירות אמין . חיפה קריות ובסביבה . תודה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by BarBee,

אני מחפש לקנות חתיכות גדולות של מסנני האבק שיש במארזים למשל בזה http://overclockers.co.uk/pimg/CA-210-CM_400.jpg המסננים שיש מאחורי הרשת שמקיפה את המארז. חתיכות של בערך מטר. אני רוצה את זה לחלון שלי. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אתר או משהו שעושה משלוחים?!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. אם קיים כזה דבר בכלל, אני מחפש דברים שבארץ נמכרים ביותר זול מבחו"ל. כל דבר שהוא. תודה.

• 17 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. Started by 125,

אני גר באשקלון ומחפש מורה נהיגה ויש הרבה מידי ואני לא יודע איך לבחור, למי ללכת.. אני צריך את העזרה שלכם, אולי מישהו פה מכיר מורים מאשקלון - מה ההמלצות שלכם? לפי מה אני בוחר את המורה והכל, על מה להסתכל אין לי שום מושג בזה. תודה לעוזרים .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכם אני מתחיל קורס פסיכומטרי באפריל ואני רוצה לקחת כמה שיעורים פרטיים לפני זה כי יש לי כמה נקודות חלשות שאני רוצה לעבוד עליהם כדי שאני לא אהיה בפיגור אחרי הכיתה בקורס........... כעקרון אני מחפש מורה פרטי שיהיה מעודכן בחומר של הבחינות האחרונות ושיהיה בן אדם נחמד שאפשר להסתדר ולהבין אותו ועדיפות אם הוא סטודנט למדעי המחשב או מתעסק במחשבים כי יש לי נטייה להבין אנשים כאלה יותר בקלות. תודה למסייעים אגב המורה צריך להיות מירושלים או אחד הישובים הסמוכים.....

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  11. Started by alex.turovsky,

ידידה צריכה עזרה בתואר ה"קל" הזה שנקרא מדעי המחשב ומחפשת מורה פרטי מסביבת רמת-גן. הכפפה נזרקה. מי מרים ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by noamsmi,

קראתם נכון אני מחפש מזגן לא היה לי מושג איפה לפתוח את הת'רד אז הנחתי שכללי יהיה בסדר אני מחפש מזגן לחדר שלי שהוא 3 על 3 בתקציב של 3k אני כמובן רוצה לחסוך כמה שיותר חשבתי בכיוון של 2500 אני מניח שאחד כוח סוס יהיה מספיק בכל אופן אני לא מבין בזה כלום ותהיתי אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. ראיתי בכמה אתרים כמו וואלה שופס מזגנים מעל 2000 שקל. אני מחפש מזגן פשוט לחדר קטן (ורותח כמו סאונה יבשה) 3 מטר על 3.5 מטר. היכן אוכל למצוא מגזן באינטרנט, אפילו יד שנייה. תודה !!!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  14. Started by qwerty1987,

בהמשך לת'ראדים הלא קשורים שנפתחים, המזרון שאני ישן עליו כרגע כבר שוקע בכל מיני מקומות ואני מחפש אחד אחר. מדובר על מזרון ליחיד, אין לי מושג מה תחום המחירים, אז פשוט אשמח להמלצות שלכם. תודה.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  15. הי חברו'ס, המסך עושה אור חזק ומפריע לאישתי לישון אלה לי רעיון לקנות מחיצה שאשים מאחורי ותחסום את האור. משהו בסגנון המגני שמש ששמים על חלונות באוטו להסתיר את השמש מהילדים. יש לכם רעיון?

16. Started by Static,

בגלל שאני הולך ללמוד באונברסיטה רחוקה מהבית החלטתי שהגיע הזמן לקנות אוטו עם הכסף שחסכתי בעבודה.. אז אני צריך כמה דברים קטנים 1. אתרים של מחירוני רכב (אתרים חינמים) 2. אנשים שיש להם רכבים קטנים (נפח מנוע עד 1400) שימליצו לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מקווה שזה שייך לפורום, אם לא אני מתנצל מראש בכל אופן התחלתי לעסוק בתחום... ואני מחפש מחירונים שונים של דילרים לחומרה באיזור השרון.. על מנת להשוות ולמצוא את הטובים ביותר... יש לכם המלצות בשבילי?!?!? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. לפני כשנתיים פורסם באתר משרד החינוך מחקר מעניין לפיו אחוזים בודדים מכלל הזכאים לתעודת בגרות בכלל ממשיכים ללימודים גבוהים. (מכללה/אוניברסיטה) לצערי אני לא מצליח למצוא את המחקר. מישהו יכול לתת קישור למחקרים דומים?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  19. אני רוצה לעזור לדוד שלי לקנות מחשב חדש. כיוון שהוא לא צריך משהוא מיוחד, אני רוצה למצא מחשב במחיר בין 700-800 שקל אולי קצת יותר שיהיה מחשב זבל מעבד שיהיה 300-400-600 לא כולל מסך. יש חנויות שמוכרות דברים מיושנים כאלה? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. Started by Green,

שלום אני מחפש מחשב נייד הכי קטן שיש אני זור פעם לסוני יצא מחשב ניד ממש ממש פצפון אבל אני לא מוצא את הדגם אם מישהו יכול להמליץ לי או לשלוח לי לינק לאתרים שאני אומר קטן אני מדבר על יותר קטן מה12" של היום תודה

21. לוח אם ללא מאוורר. יכול להיות גם סלרון.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  22. עלמנת לבדוק את העבודות שעלי להגיש במסגרת הקורס מערכות ספרתיות שאני לוקח בפתוחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. שלום! אני רוצה למצוא מידע על ,איך להתגייס, מה מבקשים(פרופיל וכו.) . כול מידע אפשרי נ.ב אני רוצה להיות טייס תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yarl,

מי מכיר את האקדחים האלה שיורים כדורי פלסטיק ויש כל מיני אביזרים כוונות כוי יש אקדחים וגם רובים לא של פורים ולא מחנויות צעצועים ! אם משהוא יודע שישלך לי לינק תודה

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  25. מחפש מידע בנוגע לחנויות מחשבים ומחירים ברוסיה, יכול להיות שאני אקנה משם כמה חלקים, תלוי במחיר כמובן. האם מישהו מכיר חנויות זולות ברוסיה שיש להן אתר אינטרנט בו אפשר להרכיב מחשב או סתם לראות מחירי חלקים? בקיצור, כל מידע בנוגע לקניית חלקים מרוסיה יכול לעזור - תודה.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.