כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מציקה לי נזלת, שלא משנה כמה אני מקנח את האף, זה לא נגמר - אולי יש לכם עצה, משהו שיעזור, שיקל לפחות? אין לי ברגע זה טיפות אף, אז אולי איזו "תרופת סבתא"? תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות לקנות בא ציוד סקי, רק מאחר ואני צריך אותו לשימושים לא רק לסקי אני חשבתי לקנות ACG של נייק. השאלה היא האים יש חנות סקי טובה בארץ או חנות שמוכרת את ליין המוצרים של ACG של NIKE (מקווה שהמחירים בארץ לא יעלו ב300% מחו"ל). חוץ מזה הבנתי שאני יכול לקנות באיביי , רק שאני לא הכי מאושר לקנות ביגוד באינטרנט, למישהוא יש הצעות או מקומות שהוא מכיר? תודה רבה!!!.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי באתר מסויים סיסמא שאני לא זוכר הסיסמא נמצאת במחשב כאילו הוא זוכר אותה אני מתחיל לרשום תשם משתמש, בוחר אותו וזה כבר עושה לי תסיסמא אוטומתית אני צריך דרך לראות אותה! מישהו יודע איך?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אח שלי קיבל היום מעריב ולנוער ונתן לי את המוסף של און-ליין, כי זה אולי יעניין אותי. פתחתי וראיתי שכל הגליון מוקדש להמלצות למחשב חדש. אתם פשוט לא מבינים מה קורה שם, הם ממליצים מעבד 2.6 של אינטל למשחקים, כי "זה המעבד הכי טוב שאינטל יכולה להציע". קודם כל יש לאינטל מעבדים הרבה יותר טובים... אז כתוב שם בסוגריים שיותר מהר מזה ההבדל זניח... ומה עם מעבדי ה64 סיביות של AMD? הם הזכירו את AMD בהתחלה, אך רק כאלטרנטיבה למעבדי הסלרון של אינטל (??????). הם המליצו שם גם על 9600XT 256MB (הכותב בטח הסתנוור מכמות הזכרון), שם אומרים שכרטיס זה מספק כמה רמות מעל הסטנדרט בשוק (אומנם זה נכון כי לרוב האנשים יש GF4MX, אבל זה לא מספיק למכונת משחקים אמיתית, או איך שהם לא קוראים לזה שם). הם גם המליצו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
lotr= lord of the rings יש לי שאלה האם לשלושתם יצאה גרסאה מורחבת? ומה השם שלה באינטרנט אם אתם יודעים... זה חוקי אני כמעט בטוח.. זה אפילו חוקי (אני כמעט בטוח) לתת לינק להורדה של זה באימיול אבל נעזוב כי אני לא סגור על זה.. אבל את השם של הגרסא שמסתובבת באינטרנט ושל איזה סרט יצא אני ישמח לדעת... תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש למישהו המלצות על חנות מחשבים בארה"ב ששולחת לארץ? אני רוצה לקנות את הZ-5500, וראיתי שבארה"ב הוא עולה כ-300$, הרבה פחות מבארץ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן.. ראיתם סרט טוב לאחרונה .? שתפו ... מה שם הסרט ועם מי.....
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך עושים את זה? חיפוש בגוגל לא פתר את הבעיה, רק מצאתי אתרים מחול שלא נותנים את השירות עבור ישראל מצאתי את העמוד הזה: http://www.voip-info.org/wiki/view/Spoofing+Extension איזה תוכנה לה8וריד בשביל לערוך בה את הקובץ?
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חבר התקין לי לדים במטבח וחיבר את החשמל ישירות לכפתור שמיועד ל12V אם זה חובר ל220V זה בעיה? כי להתחיל להוציא את כל הדבק זה לא יהיה פשוט. אז רציתי לדעת מה לעשות... תודה
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הקודמת עלתה לי משהו כמו 100 שקלים והחזיקה מעמד יותר מ-5 שנים. היא הייתה נחמדה בזה שהייתה לה זרוע שניתנת לכיוונון וכך יכולתי לשים אותה על הפח הרגיל ולא נזקקתי למיכל מיוחד. אם למישהו יש המלצות באזור התקציב הזה יהיה סבבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב עד עכשיו השתמשתי ב: https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx אבל זה נורא מעצבן לללכת כל פעם שנגמר לדואר למלא אותו מישהו יודע מה הכי משתלם למישהו שמקבל 352.5 שקל בחודש?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הקליפ: http://www.publiweb.com/service/haiducii_dragostea_din_tei.html רומני מטורף בביצוע עוד יותר מטורף לשיר: http://www.oferporat.com/pureserver/movies/xtc.wmv תהנו
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה סוף סוף היתחילו לעבוד על החדר אז ככה אני הופך את החדר לסטודיו מקצועי בהשקעה רק על החדר האקוסטי ועיצוב שלו 22000 שקל מתוכם 6000 לתאורה החדר כולל לוח חשמל ניפרד מהבית לוחות גבס מבודדים ספוגי ביצים וסונקס ובמה בחדר תקרה אקוסטית מיוחדת לסינון רעש והד וריצפה מעץ מלא בחדר יהיו 18!!! ספוטים מפוזרים כולל 4 רובוסקנים מערכת הגברה וכולל ציוד נוסף משוכלל שיש ושעוד אני יקנה בהמשך השבוע אחרי השיפוצים תמונות של ההתחלה אני ימשיך לעדכן עד הסוך למי שיש רעיונות מיוחדים מוכן להצעות תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 244 תגובות
- 28.9k צפיות
-
-
האיכות לא הכי טובה,אבל כיף לראות ולדעת שיש לנו צבא כזה.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה 3 חבר'ה בני 18 יש עוד יעדיים חוץ מכל האיים הסובבים את אזור יוון טורקיה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה תאריך המועד ב' של הקיץ? שמעתי שזה ב-12.7 אבל אני לא בטוח.. ובאיזה שעה הם מתחילים?. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
hello i'm currently in romania do you know where i can find ipod nano around here? (:thx anyway:)
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.atpmastersseries.tv/page/AtpLogin/Live2 תרשמו מהר רואים מצוין על הטלוויזיה ואנחנו מובילים יששששששששששששששששש ניצחו לא יאומן!!!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי ח'ברה!!! השתתפתי לאחרונה בתחרות שנערכה באתר של חברת GAINWARD שהפרס בה הינו זוג כרטיסי מסך 7900GS. נבחרתי בין חמשת התמונות המוצלחות ביותר, כאשר עתה התחרות פתוחה להצבעות. התמונה שתזכה במספר ההצבעות הגבוה ביותר, תזכה את המשתתף בזוג כרטיסי מסך 7900GS. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לחבר ותיק בקהילת HWZONE ע"י כך שתצביעו לי. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת המצויינת מטה ולבחור בי (תמונה מס' 5). כן, זה אני שמצולם ב"עירום" שם... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לזכות. הנה הכתובת: www.gainward.net/contests
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
זה הולך ככה.. לפי מה שידוע לי קורקינט ממונע זה לא חוקי? באמת יש לזה אכיפה מסויימת?? ומה בנוגע לקארטאין? מישהו יודע אם מישהו ללא רישיון יכול לרכוש קארט? ועלויות בערך? ואני לא בן 10!!! אני מנסה לברר לאחיין הקטן שלי אני בכלל בן 17
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לראות סרט עם הרבה מתח ומלחמה. כמו "הזייפנים" (אומנם אין ממש קטע של מלחמה אבל לפחות יש הרבה מתח). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש ויכוח..... מה יותר עדיף מבחינת ביצועים ואיזה מכונה בסה"כ חזקה יותר מבחינת ביצועים (עם דגש חזק על ביצועים גרפים)... טוב, הנה המפרט מחשב: ASUS P4C800 Intel P4 3.2 GHz Kingston PC3200 512 MB X2 Asus ATi Radeon 9600XT Maxtor 120 GB SATA צורבים וכאלה זה לא ממש עקרוני... עכשיו אני צריך תשובה חדש משמעית איזה מכונה יותר חזקה....
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני יצרוב להם לעסק שלהם אופיס ופוטושופ וכאלה... עכשיו אני יודע שזה לא חוקי, אז מי ומה אמור לדעת?! כאילו אם באים לבדוק אז מי? ואם כן אז מה הסיכוי שיעלו עליהם?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו באזור המרכז יכול להלוות לי לוחץ לכבל רשת? מוכן להשאיר ערבון או מה שצריך תודה אז מה ? אין צדיקים בסדום??
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-