כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מי שיכול להביא לי קישורים או לשלוח יתברך
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך מאמרים, העדפה רצינית לאקדמאיים (משהו שאפשר להסתמך עליו לעבודה), העדפה נוספת לאנגלית [או כל שפה אירופאית אחרת, כעקרון], אבל גם עברית עובד, בנושאים של התייחסות האנושות למוגבלים שכלית בחברה, ושינוייה במשך השנים, והתייחסות האנושות לגאונים. מה שיעזור לי: 1. מאמרים של אוניברסיטאות מוכרות 2. כתבות חדשותיות (אני מחפש כרגע באתרי חדשות, משם אני מניח שאפשר לנתח כל מיני מצבים קיצוניים) 3. וכו'. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למשהוא יש רעיונות או מאמרים, על תופעות טבע בכללי או יותר טוב בארץ ישראל שלנו כמו במדבר יהודה. או על המכתש הקטן, הגולן וכ'ו.............. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מבחן דרכים שנעשה לגולף שנת 2000 2000 סמ"ק.לא משנה לי אם הכתבה באנגלית או בעיברית! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
זקוק זאת לעבודה לפרוייקט רשתות שאני עושה, נודע לי שיש לקפלן גם קמפוס, איך ואיפה אוכל להשיג תרשים של המקום? וכיצד אני משיג את המבנה הארגוני של בית החולים? או סתם מבנה ארגוני של בית חולים סטנדרטי? מישהוא יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדיף אם יש בyoutube כי יש שם מלא אבל אני לא מכיר שם וזה יקח שעות לחפש כמה מעניינים אני מחפש בסגנון של ניגון מהיר כזה על הגיטרה אולי משהו בסגנון של זה? http://www.avoided-destiny.com/Paper%20Mario%20GMS/31gustygulch.mp3 זה גם נחמד
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב... אני מחפש מדבקות יפות לרכב. כמו No Fear Pioneer וכל מיני כאלו ואחרות יפות. האם ניתן לקבל אותן איפשהו נגיד אצל היבואן של פיונייר או משהו כזה, או רק לקנות (כי תאחלס זאת פרסומת). תודה.
-
-
לא מצאתי כזה באתר ולא היה לי מושג באיזה פורום לפתוח את הנושא. רציתי לדעת האם יש מדריך מפורט באינטרנט עם תמונות, מכיוון שאין לי מושג מה הולך יש שם בתוך המארז.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
לא רק בשבילי, מחפש מדריך לאלקטרוניקה, שמסביר את כל הביטויים (זרם, התנגדות וכו') ועל כל מיני רכיבים נפוצים (קבלים וכו'). מחפש מדריך בWEB, אבל אם במקרה יש למישהו המלצה על ספר (למרות שזה נשמע לי כבר סתם חירבוש של 100 עמודים על נושא יחסית פשוט) אז גם יהיה טוב. רצוי בעברית כי מי שאני מחפש לו את זה, הידע באנגלית שלו לוקה בחסר (אבל באנגלית גם יהיה עדיף מלא כלום).
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, ברצוני ללמוד שפת LINUX , אין לי ידע קודם או אפילו נגיעה בנושא. אשמח לספר \ אתר \ מדריך מומלץ שמישהו מכיר שיתן לי כיון וידע. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מדריך ללמידת פוטושופ דרך האינטרנט. כמה דגשים: *שיהיה קל ללימוד. *עדיפות לאתרים עם סירטונים. *כמה שיותר מודרני/מעודכן (CS3).
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הי, אבא של חבר שלי (איש בן קרוב ל-65 אבל חכם ואינטלגנט) רוכש מחשב למשרד שלו והוא מחפש מישהו שידריך אותו על נושאים שונים. הוא יודע כבר להפעיל מעט את המחשב, לגלוש באינטרנט (אתרים כמו nana וכו') ואני חושב שגם מעט אופיס. בין הנושאים שהוא רוצה ללמוד: - שליחת מייל - הפעלת סורק - שליחה של חומר סרוק לכתובות מייל שונות - הדפסה - צריבה של קבצים לדיסק הכל לשם העבודה המשרדית שלו. הוא גר בפתח-תקוה ופנוי בד"כ בשעות הערב. אם מישהו מהאיזור ויכול להדריך בצורה יפה, ברורה וסבלנית - אשמח אם תפנו אלי בהודעה פרטית ואני אקשר ביניכם. אני מניח שהתשלום יהיה לפי שעות הדרכה. תודה, מוטי
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ולא מוצא. יש מדריך טוב כיצד לנקות את המחשב בעזרת ספריי מגעים, הוספת משחת טרמית או כל דבר אחר? ניסיתי לחפש אבל רק מצאתי שיטות שלא מבריקות ב-100% את המחשב מראש אני מתנצל אם לא רשמתי במקום הנכון אני פשוט לא יודע איפה לרשום את ההודעה הזו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מדריך שמסביר (רצוי בעברית) איך להכין את המקטרת לשימוש...זאת אומרת להכניס נכון את הטבק וכל זה! וכמובן איך לעשן אותה בצורה הנכונה שבה הטבק ישאר דולק לאורך כל העישון..(יש מין שיטה לחסום עם שתי האצבעות את המקטרת או משהו כזה..) לא מזמן חבר קנה לי מקטרת בתאילנד וממש התלהבתי מהעניין...זה עושה אחלה טעם..יותר טוב משל סיגריות! אז אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק למדריך טוב ומפוטר וכמו שכבר אמרתי רצוי שיהיה בעברית... או אם מישהו מהפורום מבין בעניין אני ישמח לקבל הסבר ממנו! בתודה ניר
-
- 4 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
-
בתוכנות טורטנים שונים והסבר על המושגים בעולם הטונרט... וכמובן שיהיה בעברית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
רציתי לקנות משם WII שמעתי שאפשר להוציא משם בזול... אז איך אני נרשם בדיוק? ואיך אני יודע אם מי שאני קונה ממנו שולח גם לישראל בקיצור איך לקנות בדרך הטובה ביותר ולא ליפול בפח ואיזה סוגים של כרטיסי אשראי אני יכול להשתמש? מה ההבדל בין EBAY אמריקאי לבריטי?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך אורגים דברים כי אני רוצה לארוג משהו , זה יותר מקורי מלקנות
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
lightroom אינני מכיר כלל ועם photoshop יש לי הכרות בסיסית מאוד. מחפש מדריכים/ספרים אשר דרכם אוכל ללמוד להשתמש בתוכנה (לרמה הבסיסית ביותר). מחיפוש ברשת מצאתי בעיקר מדריכים ספציפים מאוד, כיצד לעשות אפקטים זניחים או מדריכים בתשלום שאינני יודע את טיבם. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מנגן על גיטרה קלאסית משהו כמו חצי שנה, מנגן כבר את Wonderwall בצורה כמעט מושלמת, חוץ מזה, אני יודע לנגן גם את גרסת ה-Unplugged של Alice In Chains ברמה סבבה. השאלה היא, מה ייחשב בשבילי עליית מדרגה קלה, מה כדאי ללמוד הלאה בדגש על דברים שאפשר לנגן עם חבר'ה, שירי מדורות כאלה. כמובן אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ישראלי מכובד אחר שייעודי לנושא, גם זה מצויין
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-