כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי סירטונים של כ-5 דקות פלוס מינוס באנגלית שאני מעוניין להוסיף להם תרגום בעברית,יש אופציה לשלם למישהו שיעשה את העבודה אבל אז העסק יהיה יקר. יצא לי להיתקל באתר שהמטרה שלו לתרגם סירטונים לכמה שיותר שפות אבל איך שהוא האתר אבד לי. מישהו מכיר או יודע על עוד אופציות חינמיות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים חיפשתי בדפי זהב מספר של חברה כל שהיא הופיעו 2 תוצאות, היום אחת התוצאות חסרה, מה דפוק במחשב שלי שפתאום לא מראה את זה?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
http://tvlinks.voodeedoo.org/ יאללה אפשר להמשיך לראות....
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו בנוגע לתכשיטים מכסף. היה לי בעבר שרשת מכסף היה כתוב על זה 925, אבל השרשרת לא השחירה בכלל. כעבור כמה זמן החלפתי אותה בתוספת תשלום לשרשרת יותר יפה, גם שם היה כתוב 925, והיא כן השחירה, ומשחירה. משהו יכול להסביר לי למה שרשרת אחת כן השחירה ושרשרת שנייה לא השחירה? - אני פשוט רוצה לקנות טליון של סמל השלום http://cgi.ebay.com/Peace-Sign-925-Sterling-Silver-Pendant-15-16_W0QQitemZ380158840294QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item58833b8de6&_trksid=p3286.c0.m14 והייתי רוצה לדעת אם זה ישחיר כן או לא. ואם זה בטוח בכלל לרכוש דברים כאלה באייבי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסוי קטן של לילה: ברוב שיעמומי החלטתי לקחת את הhi-cool שנפטרתי ממנו סופסוף ואת אspier (רק הצלעות) שנפלו לידי במפגש ולשים אותם מול מפזר חום לחצי שעה לראות מה קורה, איך קורה, כמה הם מתחממים, אחרי כמה זמן הם מתקררים, בקיצור ממש שעמם לי. אז שמתי אותם ואחרי חצי שעה, בשעה 12:30, תפסתי את הspier עם האצבעות ופתאום הוא עף לי מהיד על השולחן ושבר מאורר 80ממ אחד. הסתכלתי על היד וראיתי קעקוע יפה של פסים על האצבעות שלי!!!!!!!! כוסאמק!!!!!! מסכנות: * לא להשתעמם בסיביבת מתכות ותנורים. * לא לשים שמשעמם את אמתכות ליד התנור. * לא לחכות חצי שעה. * לא לדעת בהם אחרי חצי שעה. * לא לזרוק את זה על מאוורר אחרי שכן תפסת את זה. * לא לעשות ניסויים מפגרים!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש שיר כזה רגוע שאישה שרה.. אני יודע רק קטע קטן מהפזמון.. there sheee goes..there she goes awayyy קצת קשה אבל אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר שלא יהסס להגיב תודה
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר אינטרנט ש במקום שאני יעבור עשרות מגה דרך האיימיל אני יעלה לשם ויתן לאנשים כתובת ויורדו משם מחפש אתר נוח וקל להפעלה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו היה בה? יום ראשון הבאה יש לנו טיול ליומיים לשם ואני רוצה לדעת איך האכסניייה.
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היום שרפתי כל כך הרבה דלק לחינם!! נסעתי ל"אליטל" (בבצרה) לקנות נעליים, לא מצאתי משהו מעניין... אח"כ נסעתי לנתניה, הסתובבתי בין כמה חנויות - יבש! אח"כ לפרדסיה - אין משהו מעניין!! חשבתי שאולי כדאי שאני אחפש נעליים ברשת, ואז אחפש חנות שמוכרת אותן... תוכלו להמליץ על אתרים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבריה, חיפוש מקום חדש! מישהו יכול לעזור לי למצוא מקומות מבודדים\רומנטיים כאלה באזור ראשון לציון\כביש החוף\ת"א וכו'? זקוק לזה בדחיפות להיום בבוקר (יום ו') שאפשר להיות שם בשקט בלי שמכוניות\אנשים יעשו כאב ראש ויפריעו? משהו כמו יערות, פארקים וכו'. שאלה על מקומות פתוחים ולא סגורים כמו מלונות וכו'. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה..למה כשמישהו מחפש אותי באיסיקיו ואני מחובר אני מופיע עם סמל כחול כזה ולא ירוק רגיל?.. לא ברשימה שלו בכלל.. כשמישהו עושה חיפוש..כל אחד...אני מופיע שם ב פרח כחול..למה לא בירוק?..
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חברים. אני זקוק לעזרה(במשהו ספציפי, לא באופן כללי, למרות שאולי גם זה). היום נזכרתי, במעין פלשבק לא ברור באיזה סגמנט שהיה בתוכנית מסויימת שאני פשוט לא מצליח להיזכר במה היא. חיפוש בגוגל העלה חרס. אני כמעט בטוח שמדובר בCartoon כלשהו. הסגמנט עצמו: פתאום עוצרים את רצף העלילה ואז יש קריין שאומר בקול סמכותי And now - Something totally UNRELATED! בבקשה עיזרו לי, מאיזו תוכנית זה לעזאזל?! :'(
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום ... איך אני יכול להוציא נגיד חשבוניות דרך המחשב כמו באייבורי מחשבים ?? יש תוכנה או איך זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בקרוב יתקיים טקס סיום קורס מפקדים בבסיס ביסנ''מ 883, ולהורים שלי אין שמץ של מושג איך להגיע לשם... אשמח אם מישהו יוכל לתאר כאן דרכי הגעה או כתובת. תודה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שמעו אני רוצבה להזמין מחשב מ newegg החנות מחשבים האמריקאית אז תגדיו לי אם כדאי ואם אתם יודעים שהוא מאובטח ואני יקבל את המוצרים שאני מזמין
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה איזי אורי והבי קרן
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://www.geocities.co.jp/Milano-Cat/7098/abc.html ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2 כוכבים + ניטרוקס - אילו מועדונים מומלצים? האם יש נקודות חשובות שיש לשים לב אליהן? האם בסוף הקורס ניתן לצלול ללא מדריך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מזוג שאני עוזר להם עם המחשב מערכת סטריאו של Kenwood. מדובר במערכת די רצינית, 4 חלקים + 4 רמקולים שנמצאת אצלם בשימוש כמה שנים ועכשיו בגלל קלקולים קטנים הם לא רוצים אותה יותר. אז המערכת עובדת יופי (כמה שטויות קטנות שהצלחתי לסדר), אבל נשארה בעיה אחת רצינית. להערכתי, בעקבות חשיפה לשמש או לחום, כל הפאנלים הקדמיים של המערכת (שהם מפלסטיק) נמסו קצת והפכו לדביקים ומגעילים. ניסיתי לנקות את זה עם סמרטוט רטוב והתוצאה היתה שהטקסט נמחק והאיכסה נשאר. במקומות אחדים ששפשפתי (איפה שלא היה טקסט), הצלחתי להגיע בסוף למצב נורמאלי יחסית... מה עושים? אני לא יכול לוותר על הכתוב כי יש למערכת הזאת עשרות כפתורים ואני חייב את המיפוי שלהם (אין שלט). מצד שני, היא דביקה ומגעילה למגע…
-
- 4 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשמילאתי דלק ראיתי בתחנת yellow שמוכרים מכונת תספורת babyliss במחיר טוב, אבל לא התעניינתי. היום בבוקר נפלה ונשברה לי המכונת תספורת . מישהו יודע במקרה מה הדגם של המכונה שמוכרים ב-yellow? ואם זה קיים בכל הסניפים? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תמונה של Porsche 911 Turbo, ברזולוציה גבוהה מאוד. אני לא מתכוון לרזולוציה של רקע אלא למשהו הרבה יותר גדול מזה... אני לא יודע גדלים מדוייקים, אבל זה הולך להיות מודפס בפלוטר (מדפסת גדולה) אז תבינו לבד... תודה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מקום טוב לשבת בו עם חברים, כרגע המקומות האיכותיים היחידים שאני מכיר מוגבלים מגיל 21 לפחות. דרוש מקום עם מוסיקת רוק, אוכל טוב ומבחר של משקאות איכותיים. פאבים/ברים למיניהם. מישהו מכיר מקום שעומד בדרישות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הזימון הזה מישהו יודע מה בדיוק שואלים שמה ? כמה חברים שלי אמרו שיש שמה מבחנים לפרויקט סיגמא מי שמכיר אותו . במכתב לא היה רשום להתכונן על איזה חומר שלמדנו . היה רשום שמה לבוא לבית השריון בתל-אביב אם זה יכול לעזור במשהו זה אומר שיש לי קב"א גבוה או שהם שלחו לי את זה בגלל שאני לומד אלקטרוניקה כל מה שאתם יודעים יכול לעזור לי תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.maccabi-health.co.il/SIP_STORAGE/files/3/3423.pdf דף 41, סעיף 40. בברכה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-