כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש לוחות שנה עבריים[עם חגים רצוי] של שנת 1989 ו1988... חיפשתי בגוגל ובויקיפדיה אבל אני לא מוצא מישהו יודע איפה אפשר למצוא? תודה מראש, אבי.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהו באזור המרכז יכול להלוות לי לוחץ לכבל רשת? מוכן להשאיר ערבון או מה שצריך תודה אז מה ? אין צדיקים בסדום??
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אני מחפש אתר שהוא בעצם סוג של בלוג בעברית, ובו בחור אחד כותב כל מיני כתבות מצחיקות- שוביניסטיות, אנטי-דתיות וסתם שטויות שעולות לו לראש.. האתר היה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשחור והכתב היה בלבן\אדום. שם האתר הוא בעצם מספר, או מספר ומילה אאל"ט. (לדוג' room404.net) אשמח אם תעזרו לי למצוא אותו. תודה דניאל.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי חבר שטס לסין, חשבתי לבקש ממנו להביא לי LCD (כמובן משהו מוכר, אל תיבהלו מהמילה "סין"). יש כמה דגמים ספציפיים שחשבתי עליהם, מ17 ועד 19 אינטש, כמובן שהם עולים יותר מ200$ ולכן חייבים במכס. בדקתי באתר של המכס, המבחר שם לגבי פריטים ספציים הוא ממש דליל, אז חיפשתי איזשהו כלל לגבי מסכים בכלל, ולא מצאתי.. מישהו יודע כמה משלמים מכס על מסך..?? עוד שאלה - במקרה והוא עובר "בטעות" במסלול הירוק ונתפס, כמה הוא הקנס? תודה רבה לכל העוזרים. נדב.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום... אני מתחיל ללמוד מנהל עסקים ושוק ההון {ועם התמחות בראית חשבון ושוק ההון} אני לומד את זה 3 ימים בשבוע מ-4 בצהרים עד 10 בלילה... אני מחפש לימודים לבוקר עדיף בתחום המחשבים אבל לא משו כבד.. אם יש לכם הצעה אני אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני דיי נואש , מזמן פורסם כחדשה ב-PC-SPOT אני חושב ע"י ORAC על איזה אוברקלוק רצחני ששני אנשים עשו (אם אני לא טועה הם היוא רוסים וכך גם היה האתר) לראדון 9500 והפכו אותו לכרטיס מסך חזק יותר מ9800XT . אני מחפש כבר 4 ימים את אותו פרויקט ואני באמת כבר נואש אז לכל מי שיוכל לקשר אותי לפרויקט שצינתי אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
פעם מישהו הביא לינק שמראה איך נראה HWzone בשנים הראשונות שלו אני פה רק מ 2006 ומאוד מענין אותי לראות איך נראה האתר הזה בשנים הראשונות שלו .
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני פשוט חולה על הסרטים על כל המכוניות המשופרות! ואני מחפש עוד לינקים...יש למישהו? (לינקים עדיף לסבבה DC או טוררנט אבל אפשר גם EMULE) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש אתרים עם רשימות מצעדים (שמתעדכנות לעיתים קרובות) של שירי RAP/house/MTV/trans/Rock (סוג אחד או יותר ) משהו בסגנון של אתרי הרדיו 99FM \100FM תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחפש לקנות ג'ינסים של דיזל אני ועוד כמה חברים וידידות מחפשים לעשות קניה משותפת של ג'ינסים של דיזל עם יש פה מישהו שיכול להשיג בזול שישאיר פה תמונות של מה שיש לו ואני יצור איתו קשר. בנוסף על כך עם מישהו מוכר נעלי נייק שוקס בזול אוו שעוני דיזל גם מוזמן להשאיר תמונה ומחיר ואני יצור איתו קשר. תודה רבה לכולם. מנהלים לא לכעוס עלי כי אין בטראד זון מקום של בגדים.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש מקום כזה בחיפה? או אם יש וילונות כאלו של למשל איירון מיידן או של metal מגניבים כאלו גם זה יהיה טוב.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
או'קי , חבר של ההורים , מחפש לקנות טלויזיה פלאזמה . הוא אמר לי שאם אני אמצא לו את הדגם הזה , להזמין מהאינטרנט (רצוי מחול בגלל המחירים) הוא יביא לי 1000 שקל. זה דיי דחוף , ורציני. החברה היא של פיוניר , הדגם הוא : 50inch PDP-505PE ומגיע עם זה גם רסיבר , או טיונר , לא יודע מה זה הדגם שלו הוא PDP-R05E אני ממש יודה לכם (וגם הכיס שלי :) אם תצליחו למצוא חנות באינטרנט להזמין את הטלויזיה.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום!. יש ימים שיש ריאות ממש טובה, ואני יכול לראות מהחלון שלי את ראש הנקרה ממש טוב, קיצר חשבתי לקנות טלסקופ למרחקים ממש טובים. מישהו פה מבין בזה משהו? מחירים וזה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כמו שפעם היה במבצע עם שישייה. או כמו אלו שיש בפאבים. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כוס כזאת? תודה
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בקרוב אני יחליף כנראה ל4 ויתן את ה3G לאישתי ואין לי מושג אם ההנרתיק יתאים לשניהם אבל בכל זאת , אני מחפש בEBAY ויש אלפי אם לא מאות אלפי אפשרויות והרוב נראה כמו זבל. איזה כיסוי של איזה חברה כדאי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איפה ניתן לקנות כרטיסים להופעה של Lamb of God ב-30.5 בת"א, היום בערב? יש מקומות שמוכרים ופתוחים במוצ"ש? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מלא לונגים[אלה שתולים על הקיר]. לא בחנויות כמו הפנינג וכאלה כי הלונגים שמה יקרים ולא ממש יפים. יש איזה שוק או משהו שיש שמה מבחר רציני? בבקשה תכוונו.....
-
אהלן חבר'ה! אני מחפש לקנות מקטרת אינדיאנית כמו זאת שבתמונה אני מדבר על השלישית הארוכה למטה, משהו יודע איפה אפשר להשיג באזור השרון ותל אביב? אולי באיזה חנות טבק אבל שאתם יודעים שבטוח מחזיקים כאלה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יצא לי לראות כמה וכמצה מקינטות שנראות ממש רע אחרי כמה שימושים, על מה הייתה ממליצים? ראיתי מקינטה ממש משוגעת של Bellman CX25 אבל אין למצאו אותה בארץ...
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש לקנות שי לחבר טוב.. ולמרות שאנחנו לא מתראים הרבה.. ולי הוא לא הביא "דבר" ליום הולדת 20 זה לא מעניין אותי.. הוא בין החברים הטובים שלי ואני מרגיש שאני צריך לתת איזה שי ייחודי/מקורי.. לפני שבוע הבחור סיים את ההנדסאי שלו (אני עוד חודשיים).. וסופ"ש הבא יש לו יום הולדת.. המתנה חייבת להיות סביב "ארק" (אבל מוכן לקבל גם הצעות אחרות) כי לבחור יש היסטוריה ארוכה עם ארק.. בקבוק ארק זה זול ויעוף במהרה, לא ישאר ממנו זכר.. אז מחפש מתנות אחרות.. חשבתי על החולצה הזו: http://www.h-i-h.co.il/item/15/%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%94_%D7%A9%D7%9C_%D7%90%D7%A8%D7%A7_%D7%A2%D7%9D_%D7%94%D7%90%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA איך האיכות נראת לכם? הבחור בטלפון …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שתתחבר לשקע נורה רגיל. אני שוקל לקנות LED . בנוסף אני שוקל לקנות אור "חם" שדומה לנורות ליבון בעיקרון השימושים זה מחשב וקריאה. גודל החדר הוא 3 על 4 מ' אשמח להמלצות לקנייה בEBAY. תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
איזה חנויות טובות יש באשדוד? הבנתי שיש חנויות של סקוני שאפשר ממש להתאים נעל בצורה מושלמת לרגל.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות נרגילת שולחן ככה קוראים לזה כנראה כמו בתמונה עכשיו מצאתי אתר DR NARGILA אבל הוא נראה כאילו האתר עובר שיפוץ או שהזניחו אותו...מישהו קנה משם? חיפשתי אתרים שמוכרים נרגילה בסגנון הזה אבל לא מצאתי....לא ממש בא לי לנות באיזה שוק או באסטה.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן לכולם לצערי פספתי את מועד ההרשמה, ואני מאוד רוצה להשתתף במרוץ. אם יש מישהו מאזור המרכז שמוכר את ערכת ההשתתפות, אשמח אם תיצרו איתי קשר! תודה רבה, יואב
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-