כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
למי שמכיר את 2 הלהקות האדירות האלה.... אני מחפש עוד להקות בסגנון שלהם אז אם מישהו יכול להמליץ..אני אשמח!!! תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מוזיקה אלקטרונית עם שילוב של גיטרות, אני חולה על גיטרות ולכן אני שומע בעיקר מטאל לכל סוגיו, עכשיו לא מזמן שמעתי להקה שמנסה לשלב מטאל עם אלקטרוני יוצא להם לא רע אבל זה רחוק מלהיות מטאל אלקטרוני, לכן אני שואל האם מישהוא מכם מכיר להקות של מוזיקה אלקטרונית (חובה עם דגש על גיטרות חשמליות, אין לי עניין במוזיקה ש 100% נעשתה במחשב) או להקות בסגנון של מטאל אלקטרוני? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת.. אני רוצה להרחיב את הסגנון הזה שאני דיי אוהב לקצת יותר מ3 להקות שאני מכיר.. יש את Iron Maiden שהייתי רוצה לקבל המלצות לשירים היותר טובים שלהם (פעם הורדתי דיסקוגרפיה וממה ששמעתי לא אהבתי, אבל יש 2 שירים שאני אוהב שלהם אז אני מאמין שיש עוד שאני אוהב ופשוט לא מכיר..). אממ, אותו דבר לגבי Slayer, Slipknot ו- Disturbed.. אם מישהו פה מכיר שירים טובים שלהם הייתי שמח לקבל המלצות.. כמו שאמרתי אני רוצה להרחיב את זה.. תודה!
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
מישהו בפורום מכיר חנות אמינה באזור המרכז שמקבלת תשלום בהמחאות. אם השאלה שלי נוגדת את חוקי הפורום, אז תשלחו לי בפרטי.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש את הלוגו של המארז eagle sidewinder אני רוצה להכין ממנו מדבקה להדביק על המארז בגדול. הינה התמונה של הלוגו: http://www.eagle-techusa.com/product/gaming/sidewinder/usb.jpg אני צריך אתו גדול יותר ובאיכות טובה יותר... תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כבר אוטו ואני רוצה לראות באינטרנט מכוניות
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אנשים. הבטחתי למכר שלא מבין במחשבים שאעזור לו לפרסם דירה שהוא צריך להשכיר ברשת. לצערי כל האתרים שמצאתי דורשים תשלום. מישהו מכיר לוח באינטרנט שמאפשר פירסום מודעה ללא תשלום?
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן, כפי שכתוב בכותרת אני מחפש לוחות מכירה לרכב יד-שנייה ברשת שניתן לפרסם בהם מודעה חינם ושהם גם פעילים ויש להם הרבה קוראים [מניסיונכם כמובן]. בינתיים פרסמתי ב: www.carbay.co.il www.esell.co.il www.carboard.info אם אתם מכירים לוחות נוספים שהם פעילים יותר או אפילו מוצלחים יותר אשמח אם תרשמו את הכתובת שלהם כאן. תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש לוחות של רכב יד שנייה (חוץ מיד2 והומלס). תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוחות שנה עבריים[עם חגים רצוי] של שנת 1989 ו1988... חיפשתי בגוגל ובויקיפדיה אבל אני לא מוצא מישהו יודע איפה אפשר למצוא? תודה מראש, אבי.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו באזור המרכז יכול להלוות לי לוחץ לכבל רשת? מוכן להשאיר ערבון או מה שצריך תודה אז מה ? אין צדיקים בסדום??
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אני מחפש אתר שהוא בעצם סוג של בלוג בעברית, ובו בחור אחד כותב כל מיני כתבות מצחיקות- שוביניסטיות, אנטי-דתיות וסתם שטויות שעולות לו לראש.. האתר היה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשחור והכתב היה בלבן\אדום. שם האתר הוא בעצם מספר, או מספר ומילה אאל"ט. (לדוג' room404.net) אשמח אם תעזרו לי למצוא אותו. תודה דניאל.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי חבר שטס לסין, חשבתי לבקש ממנו להביא לי LCD (כמובן משהו מוכר, אל תיבהלו מהמילה "סין"). יש כמה דגמים ספציפיים שחשבתי עליהם, מ17 ועד 19 אינטש, כמובן שהם עולים יותר מ200$ ולכן חייבים במכס. בדקתי באתר של המכס, המבחר שם לגבי פריטים ספציים הוא ממש דליל, אז חיפשתי איזשהו כלל לגבי מסכים בכלל, ולא מצאתי.. מישהו יודע כמה משלמים מכס על מסך..?? עוד שאלה - במקרה והוא עובר "בטעות" במסלול הירוק ונתפס, כמה הוא הקנס? תודה רבה לכל העוזרים. נדב.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום... אני מתחיל ללמוד מנהל עסקים ושוק ההון {ועם התמחות בראית חשבון ושוק ההון} אני לומד את זה 3 ימים בשבוע מ-4 בצהרים עד 10 בלילה... אני מחפש לימודים לבוקר עדיף בתחום המחשבים אבל לא משו כבד.. אם יש לכם הצעה אני אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני דיי נואש , מזמן פורסם כחדשה ב-PC-SPOT אני חושב ע"י ORAC על איזה אוברקלוק רצחני ששני אנשים עשו (אם אני לא טועה הם היוא רוסים וכך גם היה האתר) לראדון 9500 והפכו אותו לכרטיס מסך חזק יותר מ9800XT . אני מחפש כבר 4 ימים את אותו פרויקט ואני באמת כבר נואש אז לכל מי שיוכל לקשר אותי לפרויקט שצינתי אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
פעם מישהו הביא לינק שמראה איך נראה HWzone בשנים הראשונות שלו אני פה רק מ 2006 ומאוד מענין אותי לראות איך נראה האתר הזה בשנים הראשונות שלו .
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני פשוט חולה על הסרטים על כל המכוניות המשופרות! ואני מחפש עוד לינקים...יש למישהו? (לינקים עדיף לסבבה DC או טוררנט אבל אפשר גם EMULE) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש אתרים עם רשימות מצעדים (שמתעדכנות לעיתים קרובות) של שירי RAP/house/MTV/trans/Rock (סוג אחד או יותר ) משהו בסגנון של אתרי הרדיו 99FM \100FM תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מחפש לקנות ג'ינסים של דיזל אני ועוד כמה חברים וידידות מחפשים לעשות קניה משותפת של ג'ינסים של דיזל עם יש פה מישהו שיכול להשיג בזול שישאיר פה תמונות של מה שיש לו ואני יצור איתו קשר. בנוסף על כך עם מישהו מוכר נעלי נייק שוקס בזול אוו שעוני דיזל גם מוזמן להשאיר תמונה ומחיר ואני יצור איתו קשר. תודה רבה לכולם. מנהלים לא לכעוס עלי כי אין בטראד זון מקום של בגדים.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש מקום כזה בחיפה? או אם יש וילונות כאלו של למשל איירון מיידן או של metal מגניבים כאלו גם זה יהיה טוב.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
או'קי , חבר של ההורים , מחפש לקנות טלויזיה פלאזמה . הוא אמר לי שאם אני אמצא לו את הדגם הזה , להזמין מהאינטרנט (רצוי מחול בגלל המחירים) הוא יביא לי 1000 שקל. זה דיי דחוף , ורציני. החברה היא של פיוניר , הדגם הוא : 50inch PDP-505PE ומגיע עם זה גם רסיבר , או טיונר , לא יודע מה זה הדגם שלו הוא PDP-R05E אני ממש יודה לכם (וגם הכיס שלי :) אם תצליחו למצוא חנות באינטרנט להזמין את הטלויזיה.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-