כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
עניין די דחוף, אז מי שיודע- בבקשה לענות כמה שיותר מהר S: קיבלתי מייל שעבר דרך Client של Hushmail, וכנראה איפושהו בדרך העברית הומרה לג'יבריש אני חייב לדעת איך לעזאזל אני הופך את זה חזרה לעברית, שכן התוכן חשוב ודחוף. לשנות קידודים- לא עזר, צריך איכשהו להמיר את זה חזרה ישירות. למישהו יש מושג איך?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שבת שלום ! השאלה כזאת : תהי G קבוצה שהיא חבורה ביחס לפעולה בינארית * נניח שקיים ב G איבר u שמקיים לכל x ב G x*x=u לכל x E G א. מהו האיבר הניטרלי ? תשובה : זה פשוט , בכל חבורה יש איבר ניטרלי נקרא לו e אז e*e=u (לפי הנתון ) אבל e*e=e לכן e=u מכאן נובע שהאיבר הניטרלי הוא u ב. הוכח שהחבורה G היא חילופית . (פעולה חילופית היא אם לכל a ,b ו a*b=b*a מישהו יודע איך מוכיחים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיר מאת חיים נחמן ביאליק: העיניים הרעבות האלה שככה תתבענה, השפתיים הצמאות האלה השואלות : נשקנו! העופרים העורגים האלה הקוראים : תפשנו! חמודותיך הצפונות ששבעה כשאול לא תדענה ; כל עתרת הגויה הזאת שפעת חמדה מלאה, כל השאר הלזה, כל הבשרים האלה שככה הלעיטוני ממקור תענוגים, ממעין הברכה - לו ידעת, יפתי, מה קצה בם נפשי השבעה. זך הייתי, לא דלח הסער רגשותי הזכים עד שבאת, יפהפיה, וברוחך נשפת ונדלחתי. ואני נער פותה, לרגליך בלי חמלה השלכתי תום לבבי, בור רוחי, כל פרחי נעורי הרכים. רגע קטון מאושר הייתי בלי חוק, ואברך את היד החולקת לי מכאוב העונג הערב ; וברגע קטון של תענוג, של אושר וגיל, עלי חרב עולם מלא - מה גדול המחיר שנתתי בבשרך
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדוע מותר למכור ז'יטונים וכלי משחק אבל אסור לארגן תחרות פוקר הולדם למשל? אם זה אסור-למה מותר למכור? כי אסור למכור חשיש או באנגים וזה נראה לי אותו סוג של איסור
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לגיבוש הזה. * בהנחה שלא עברתי אותו, ורק סימתי זה יתן לי משהו מבחינת אופצוית להמשיך או עדיפות בבחירה שלי ליחידות אחרות? * ומה המועד הבא של הגיבוש אם לא מתאים לי מאי 2006? * איפה אני אמור לברר מידע על דברים כאלה? האתר של IDF\GIYUS בכלל לא ברור ומדור סירות לא עונים כבר יומיים לטלפון (אני מתקשר כל שעה!). * מישהו פה הולך?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קראתי שאפשר לבחור להיבחן באנגלית במקום בעברית ואני יודע אנגלית יותר טוב מעברית ,מישהו יכול לפרט קצת על הבחינה והאם היא יותר קלה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תעיפו מבט, יש לו שם דברים מעניינים לראות (כמו כמה APPLEים נחמדים למיניהם), ובי"ס שנראה כמו אחוזה, וגם כמה תמונות מדהימות מיוסמטי פארק ! Enjoy http://www.vizspring.com/~drew/photos/ מסיבת רשת שפתחו בבית שלו... נחמד http://www.vizspring.com/~drew/photos/lanparty-0602/indexfiles/IMG_0459.JPG.html בקיצור תעיפו מבט, ממש נחמד...
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש קבוצה כזו שנקראת ORION ובתוכנות שלה יש מוזיקה נחמדה. רציתי לדעת האם יש אפשרות להשיג את המוסיקה הזו כדי לא לשמוע דגך התוכנות(כנראה בפורמט MIDI)?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחפש תחנת דלק בחיפה שעל כל תדלוק מעל ???? ש"ח מקבלים שטיפה בחינם (או בהנחה) מכירים? עדיפות לאיזור נווה שאנן או כרמל
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד עכשיו בעיקר קראתי באינטרנט חדשות. אני רוצה להתחיל לראות חדשות. אשמח להמלצה עד מקום שבו אפשר לראות את סיכום חדשות היום ב-20 דקות בערך. משהו בסגנון של חדשות 2. אם צריך יש לי גם VOD. תודה
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
פעם היתה תוכנית ילדים שתמיד הייתה מתחילה ככה: שלום זעטוט,ומישהו אומר לו בחזרה שלום!. מישהו יודע איזה תוכנית זאת?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/1/1094718 :lol:
-
- 47 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
על אילו תוספים או הרחבות הייתם ממליצים לכרום? או באילו אתם משתמשים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו חזרתי היו איזה 20 אלף ויותר יאללה תספרו........
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הא הא הא!!! חוסר אינטרנט השתלם סוף סוף!!!! אני נשאר ברמת מב"ר (למרות שאני צריך לחתום על הסכם התנהגות.. Biatches!) ויש לי ממוצא 81 !!! אנגלית - 95 מתמטיקה (הקבצה ב'1) - 95 היסטוריה - 90 גאוגרפיה - 90 תנ"ך - 80 ספרות - 80 לשון - 75 (w00t!!!) של"ח - 70 (WTF? המורה בקושי מכיר אותי.. צריך להגיד לו תודה מתי שהוא) אמ"ת (יענו אזרחות) - 60 חינוך גופני - 55 (וזה יותר מידי בשבילי) We gonna have a party tonight!!!!
-
- 117 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אתמול קניתי במכרז קולט אדים ויש שם אפשרות לפחם ואני לא יודע אם אני צריך את זה.. השאלה שלי היא אם צריך את הפחם בקולט אדים ומה זה עושה? תודה מראש SubX
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש קובץ תרגום בעברית למערכת פורומים הזאתי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש WESTERN DIGITAL WDG1SU5000 PREMIUM ES EDITION 500GB בחנות גיבור ברמת גן 523 שקל עם אחריות ל-3 שנים בחנות SKY עולה 530 עם אחריות ל-2 שנים
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי 14 בקבוקים של אלכוהול בחדר, ועוד כמה בבית, מוודקות, וויסקים, ליקרים וכו'. אני רוצה להתחיל ללמוד לעשות שילובים (בלי קורס ברמנים), סתם שבאים חברים או לשתות לבד איזה שילוב טעים ונחמד ולא לדפוק סתם שוטים. יש איזה אתר, מדריך משהו בסגנון שיכול לעזור לי? נגיד אני שם באתר את רשימת הבקבוקים שלי והוא אומר לי איך ניתן לשלב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
החבר'ה של עמותת וותיקי חיל הקשר מארגנים עוד כנס של "שישי טכני". הייתי בכנס הקודם שלהם בנושא "תקשורת לויינים" ואני אומר בלב שלם שזה הכנס הכי מעניין שהייתי בו השנה. אני ממליץ בחום. מחר בשעה 9-12 יתקיים כנס חינמי בנושא אבטחת מידע במרכז הכנסים של עמותת חיל הקשר, רחוב אלפרט 3 יהוד. כולכם מוזמנים. מי שצריך טרמפ מאזור תל אביב - תגידו ואקפיץ אתכם הלוך-חזור. פרטים נוספים: http://www.thepeople.co.il/Index.asp?CategoryID=82&ArticleID=1294
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
Redback - Blundstone - אני מאוד רוצה לקנות זוג נעליים אוסטרליות כאלה. צבע שחור, מה הכי מומלץ מבינהם? אני האמת יותר נוטה לכיוון הרדבק, אהבתי את הסגנון שלהם. איפה אפשר למצוא כאלה באיזור השרון? באיזה טווח מחירים נעים הנעליים האלו? ולמי שיש, איך הם לעבודה? או בכללי על הרגל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
כנסו ותבדקו: http://199.203.207.174/bagrut_dynamic/main.asp?redir=Tziun
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
ולכל מי שמיתגייס מחר שיהיה בהצלחה.... אני כמעט בטוח שאני מתגייס לפלס"ר שריון... יחידה נחמדה מאוד.... מקווה שמפעם לפעם אני ימצא את הזמן ליכתוב בפורומים ולשוטט פה!! בכל מקרה בי בנתיים לשבוע או שבועיים לא יודע לכמה!!!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-